NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Három között?? Sztem még 1 párbaj és nem lesz már védettség, nyugodtan küldhetik őket h a két lány döntse el h ki lesz a háromban. Írtam többszöris h megértem h Éva ki akarja szórni Anikót, csak nekem a mikéntje nem szimpatikus. Én jobban szeretem ha vki face to face és nem pedig a háta mögött sunnyog, vagy éppen mindenki más szemét amiért ellene van, bezzeg ő aki ugyanezt teszi ő ezért tökéletes. És igen, kurva jó volt az első bátorságpróbán és most Alekosszal is. Sőt, továbbmegyek, reméltem h erre a mai bátorságpróbára nem őt fogják küldeni a nézők, mert neki sem kívántam volna ilyen sz.r dolgokat.
Soldi: oké, erre nem tudok mit mondani. örülök h ilyen jól ismersz... 😂
több mint 13 éve
Sorry, de kétlem, hogy tudnál bármit is biztosan Éva előéletéről. 😊Danna ez merő találgatás, amit írsz, hogy milyen ügyei voltak Évának. Se te nem tudod, sem más. Én egyáltalán nem láttam, hogy befosott volna. A 2 lány egymás ellen van, ez tök természetes. Én sztem mindkettő a saját érdekeit nézi és ez így van rendjén, én mindkettőt megértem.SoldadosTe honnan tudod h én mit tudok? 😉
Én nem mondtam h nem értem meg, írtam is h megértem Évát h kiakarja szóratni Anikót, hisz fél tőle. Én csak azt nem szeretem, h közben meg behülyítette h igen, Jerzyre rakják, aztán vasárnap meg majd pisloghat Anikó, lesz pofára esés... Meg az h Anikót elmondja mindennek, amiért őt ki akarja rakni, de az oké h ő ugyanezt akarja. Én tuti azt mondtam volna h "Észrevetted h Anikó is kiakar szúrni velem? Nem baj, én is ezt teszem" vagy vmi hasonlót. De neeeem... fúj Anikó amiért azt csinálja, amit ő. Bár én még mindig nem láttam egy összefoglalóban sem arra utaló jelet h Anikó bármit is szervezkedne Éva ellen.Danna
Azt pedig fogadd el, hogy végjáték van, ahol egyre nagyobb szerepe van a taktikának, és ebbe sztem bőven belefér egy ilyen blöff, hogy Jerzyt jelöljük. Éva legjobb nő akar lenni, és egy ilyen blöffel akár sikerülhet neki. Ezt empatikus nőként láthatod görénynek, én versenyző típusú férfiként tökéletes húzásnak tartom. Elvileg ez mégiscsak vmiféle verseny. (Ettől függetlenül remélem, nem jön össze neki, mert Anikót szeretném végső győztesnek látni).
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Senki nem mondta, hogy Éva húdebecsületes, vagy mittudomén. Mert igen, Évától az lenne az egyenes, ha kivinné Anikót.Nem ezzel van a problémám, hanem azzal, hogy Éva maga a sátán, a többi meg tök rendes. Anikó azért viszi most Jerzyt, hogy utána vihesse Évát? 😀 Mikor a 3 között már? Ugyanmár 😊 Anikó azért vinné Jerzyt, mert mindenki mástól fél ő is. Az az elfogultság, hogy Te mélységesen utálod Évát, szidod egyfolytában, míg másnál egyáltalán nem veszel észre semmit, és ők tiszta fairek meg stb... Ezt a játékot egyikük sem játsza úgy, hogy az erőset viszik ki. Ki volt utoljára az, aki olyat vitt, aki neki méltó ellenfele volt? Olivér és Gombi, de őket nem venném ide, azon kívül egyedül a mostani Éva-Gigi párbaj volt olyan, amikor valaki nem a leggyengébbet hívta, hanem olyat, aki neki ellenfele. (Jó, meg Alekosz-Zsófi, de hát az megint más tészta). Anikó sem vinné Évát. Jerzyt vinné, mert tudja, hogy akkor ő top4es, és ha nincs Jerzy, azt követő héten valószínű viszik Évát. Jobb esetben Béci, de lehet, hogy Laci is kinthagyná már a 12435. párbaján.
Az ilyen vagyok, leszarom ki mit gondol téma meg megint szép, tök jó, hogy felhoztad, mert szerintem már az összes lakótól hallottam...
Miért nem beszélget Anikó Évával? Most komolyan, ki jobb alany az "Alekosz egyfolytában baszogat" témára, mint Éva? És Anikó elvileg úgy tudja, hogy minden rendben vele és Évával...
Amúgy arról pl. miért nem hallok tőled, hogy ezen a héten eddig mit tett Éva a többiekért? Mert esetleg meg kéne jegyezni, hogy tegnap a legszarabb helyre is benyúlt, csak hogy mindenkinek jusson kaja, megcsinált mindent, és ma is ott győzködte Alekoszt, mellette alszik, könyörgött neki, plusz egyszer úgy is beleöntötte a cuccost, hogy Alekosz nem akarta, csak azért, hogy még legyen minél több jel? Nyilván szeretne a legjobb lenni a héten, ezért önző érdek is, de az alapján amit te gondolsz róla, lazán megtehetné, hogy leszarja azt a plusz 1-2 jelet...
Azért tartalak pl. téged is elfogultnak, mert egy jó szavad nincs Évára, totálisan máshogy nézed, mint akármelyik másik lakót, rád is tökéletesen jellemző az általad írt "más szemében a szálkát is, sajátomban a gerendát sem" mondat (nyilván nem magaddal, hanem Évával és töbiekkel értve), miközben én azért nem érzem magam elvakultnak, elfogultnak, mert elismerem Béciék jó tulajdonságait is, hiába nem szimpatizálok velük, és elismerem Éva rengeteg negatívumát is, hiába szimpatizálok vele. Mellesleg megjegyzem, hogy a szimpátiámat iránta éppen az keltette fel -korábban nem igazán bírtam-, hogy annyit szidtad, szidtátok itt, és annyiszor "álltam ki mellette", hogy rájöttem, nem rosszabb ő egyiküknél sem, mégis úgy van kezelve, mintha ő lenne a sátán az angyalkák között 😊
Ja, és köszi, hogy írtad, kifejezetten nemes cél, hogy "úgyis tudom, hogy veszítek, de legalább lejáratlak"... 😊 És egyébként nem érdekel a múltja, ahogy Gigié sem érdekelt. Ami Gigi esetében problémám volt, hogy előadja a szende szűzleányt, miközben elég ha megnézed miket, milyen gesztusokat csinált a párbajon, már lejön, hogy baromira nem olyan ártatlan ő, mint mondja magát. Plusz az ilyen "én nem a testemből élek" mondat pl. nagyon durva volt tőle. Nem a múltja zavart, hanem az orbitális álszentsége.
több mint 13 éve
Danna ez merő találgatás, amit írsz, hogy milyen ügyei voltak Évának. Se te nem tudod, sem más. Én egyáltalán nem láttam, hogy befosott volna. A 2 lány egymás ellen van, ez tök természetes. Én sztem mindkettő a saját érdekeit nézi és ez így van rendjén, én mindkettőt megértem.SoldadosTe honnan tudod h én mit tudok? 😉
Én nem mondtam h nem értem meg, írtam is h megértem Évát h kiakarja szóratni Anikót, hisz fél tőle. Én csak azt nem szeretem, h közben meg behülyítette h igen, Jerzyre rakják, aztán vasárnap meg majd pisloghat Anikó, lesz pofára esés... Meg az h Anikót elmondja mindennek, amiért őt ki akarja rakni, de az oké h ő ugyanezt akarja. Én tuti azt mondtam volna h "Észrevetted h Anikó is kiakar szúrni velem? Nem baj, én is ezt teszem" vagy vmi hasonlót. De neeeem... fúj Anikó amiért azt csinálja, amit ő. Bár én még mindig nem láttam egy összefoglalóban sem arra utaló jelet h Anikó bármit is szervezkedne Éva ellen.
több mint 13 éve
Danna ez merő találgatás, amit írsz, hogy milyen ügyei voltak Évának. Se te nem tudod, sem más. Én egyáltalán nem láttam, hogy befosott volna. A 2 lány egymás ellen van, ez tök természetes. Én sztem mindkettő a saját érdekeit nézi és ez így van rendjén, én mindkettőt megértem.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Legutóbbi tudomásom szerint arra vannak ráállva, hogy Lacit küldjék, aki Alekosszal menne majd. A nagy "húú Éva nyomatja, hogy Bécire rakják" téma is annyiból állt, hogy felvetette, hogy lehetne ő is, aztán 5 mp múlva már végig arról beszéltek, hogy Laci.Rosszul tudod, Laci volt éppen kb. 2 percig téma, két napja nyomják h Bécire kell rakniuk és akkor Anikónak annyi, mivel nem fogja se Alekot, se Lacit és Jerzyt kivinni. És ugye most Évát sem tudja. Utána már nem rakhatják rá, mert kiviszi Évát és kinn is marad É. Egyfolytában Bécit nyomják, most az előzetesben is ő volt.
Anikó meg azóta "közeledik" kicsit Lacihoz, mióta volt az a kinek ki tetszik játék. Már napokkal ezelőtt is vele témázott, meg a párbaj után is Bécivel tárgyalta Évát.. Alekosz kétségkívül túl sokat szopatja, de nem amiatt menekül a többiekhez. Éva pl. pont tökéletes lett volna neki kibeszélni Alekoszt, miután Évának bőven van része ezekben a baszogatásokban. Azért az a napraforgó jelző egyáltalán nem véletlenül került rá.
Egyébként pedig jelen helyzetben Évának Anikó a vetélytárs. Anikónak meg Éva. Mindegyik meg akarja előzni a másikat, Anikó is Évát. Csak sokan nem akarnak vagy tudnak egyáltalán a dolgok mögé nézni, és leragadnak annál, hogy Éva egy geci, csak mert ő nem rejtegeti a dolgokat, hanem nyíltan megmondja, hogy mi van, míg több másik villalakó meg szépen csendben, a háttérben munkálkodik ugyanazon. Anikó nem akkora gyagyás, mint aminek tűnik. Szerinted miért akarja ő kivinni Jerzyt...?fetomy
Adom a napraforgó jelzőt, bár azért arra nem árt gondolni h vkivel azért neki is beszélgetnie kell. Egyfolytában azok maradtak kint, akikkel jóban volt. Nem tudom mit kellett volna tennie, beülnie egyedül a sarokba és nem szólni senkihez?
Persze, csak Éva a nagy becsületességgel Bécivel rakatná ki őt, míg Anikó azért menne Jerzyvel h visszamenjen és utána akár mehessen Évával is. Most sem nyomta neki Gigit, sőt inkább Jerzyt ajánlgatta akár a maga kárára is. Abszolút megértem én Évát is, nagy a tét, de ne mondj már olyat h nincs ez benne hanem csupa jófejségből akarja tutira kiszóratni Anikót. Ha így lenne, akkor most maradnának a Laci verziónál, aki kiviszi Alekot és visszamegy Alekosz. Tudják h nem ellenfél és akkor a következőre lehetne az Éva - Anikó. De nyakam rá h Éva akkor se Anikót vinné (mivel fél tőle mint a tűztől), hanem Jerzyt. Ott volt geci Éva h beígérte Anikónak h Jerzyre rakják és hagyják h ő kimenjen vele. Ha ezt nem tette volna, nem szólnék semmit. Plusz ha nem panaszkodna h milyen szemét Anikó h őt akarja kiszórni és h ezért nem lehet megbízni benne.. tudod, más szemében a szálkát, sajátban a gerendát sem tökéletes jellemzés Évára. Ha vki ellene munkálkodik az fúj, de ha ő más ellen akkor ő ilyen és leszarja h ki mit gondol. 😀 Azon meg halálosan befosott h Laci kitálal róla, ez még akár meg is változtathatja a dolgokat, mert ha most kiszórja Anikót, Béciék lehet bevállalják h Laci kivigye Évát, úgyis tudja Laci h nem nyerhet, már menne haza és ott meg szépen beégeti. Látszik h fél ettől Éva, sok mindenki tud sok mindent róla hidd el... Gigi ügyei hozzá képest sehol sincsenek, és nem a mai cikkekre gondolok...
több mint 13 éve
Alekosz ügyesen csinálta. Addig baszogatta Anikót, míg az tényleg átmenekült a többiekhez, így most megint rá lehet fogni h napraforgó...Legutóbbi tudomásom szerint arra vannak ráállva, hogy Lacit küldjék, aki Alekosszal menne majd. A nagy "húú Éva nyomatja, hogy Bécire rakják" téma is annyiból állt, hogy felvetette, hogy lehetne ő is, aztán 5 mp múlva már végig arról beszéltek, hogy Laci.
Éva meg megvan sértődve h Anikó őt akarja kirakni (holott erre még nem volt semmi utalás, mikor legutoljára Anikó erről beszélt akkor arról volt szó h Jerzyvel akar kimenni), holott épp ő szervezkedik napok óta h kirakják Anikót...Danna
Anikó meg azóta "közeledik" kicsit Lacihoz, mióta volt az a kinek ki tetszik játék. Már napokkal ezelőtt is vele témázott, meg a párbaj után is Bécivel tárgyalta Évát.. Alekosz kétségkívül túl sokat szopatja, de nem amiatt menekül a többiekhez. Éva pl. pont tökéletes lett volna neki kibeszélni Alekoszt, miután Évának bőven van része ezekben a baszogatásokban. Azért az a napraforgó jelző egyáltalán nem véletlenül került rá.
Egyébként pedig jelen helyzetben Évának Anikó a vetélytárs. Anikónak meg Éva. Mindegyik meg akarja előzni a másikat, Anikó is Évát. Csak sokan nem akarnak vagy tudnak egyáltalán a dolgok mögé nézni, és leragadnak annál, hogy Éva egy geci, csak mert ő nem rejtegeti a dolgokat, hanem nyíltan megmondja, hogy mi van, míg több másik villalakó meg szépen csendben, a háttérben munkálkodik ugyanazon. Anikó nem akkora gyagyás, mint aminek tűnik. Szerinted miért akarja ő kivinni Jerzyt...?
több mint 13 éve
Erről nem tehet.És az lemeradt, hogy Úúúúúúristn! 😊Erről azért nehogy már ő tegyen...JayB
Valamint a Fókusz előzetesben volt, hogy Laci 2 egész napig bírta a dzsungellétet, mellkasi fájdalom, rosszullét, végtagzsibabdás.
Igazi katona!Sobri Jóska
Arról igen, hogy előadja magát, miközben egy lekvárpuha játékmaci.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
És az lemeradt, hogy Úúúúúúristn! 😊Erről azért nehogy már ő tegyen...
Valamint a Fókusz előzetesben volt, hogy Laci 2 egész napig bírta a dzsungellétet, mellkasi fájdalom, rosszullét, végtagzsibabdás.
Igazi katona!Sobri Jóska
több mint 13 éve
És az lemeradt, hogy Úúúúúúristn! 😊Valamint a Fókusz előzetesben volt, hogy Laci 2 egész napig bírta a dzsungellétet, mellkasi fájdalom, rosszullét, végtagzsibabdás.
Igazi katona!
több mint 13 éve
Alekosz ügyesen csinálta. Addig baszogatta Anikót, míg az tényleg átmenekült a többiekhez, így most megint rá lehet fogni h napraforgó...Éva meg megvan sértődve h Anikó őt akarja kirakni (holott erre még nem volt semmi utalás, mikor legutoljára Anikó erről beszélt akkor arról volt szó h Jerzyvel akar kimenni), holott épp ő szervezkedik napok óta h kirakják Anikót...
több mint 13 éve
loool Béci 😀 "Alekosz néha már olyanokat mond, hogy sajnálom anikót, hogy jaaj szegény" LOL Gondolom neki is elég durván szelektív a memóriája... 😊
több mint 13 éve
Nem tudom kinek szól, de köszönet a topic névváltoztatásáért.
több mint 13 éve
ha csak védettséggel nem kavarják meg a story-t én se hiszek benne, bár a tegnapit még nem láttam.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
behoztam a lemaradásom ÉH-ben.sztem azért no way kategória, mert ha érzi h forrósodik a dolog, akkor Nikit simán maga mellé állítja akár a nagy barátja (Kristóf) árán is. a csaj úgyis odavan érte.
a Pókmajom nagy közellenség, így neki szurkolok 😛
ki szerint van rá esély dramaturgiailag, hogy kiesik a héten Corleone ?Höri
több mint 13 éve
behoztam a lemaradásom ÉH-ben.a Pókmajom nagy közellenség, így neki szurkolok 😛
ki szerint van rá esély dramaturgiailag, hogy kiesik a héten Corleone ?
több mint 13 éve
Azokat akik nézik.Azért az nem meglepő, ha a szennybulvár médiában a szennybulvár témákat preferálják egy műsor szerkesztői. Nem? 😊 (Hajdúnak vajmi kevés beleszólása van abba, hogy ki a vendég. Kb nulla.)Sobri JóskaJogos, inkább az az elszomorító, hogy erre is van igény. Nem tudom, kit szórakoztat az, hogy ilyen médiaribancok műbotrányain csámcsognak.Dub
A zembereket.
Nem mindenki Keresztapát néz, és Updike-ot olvas.
Van rengeteg ember akit őszintén érdekel Liptai Klaudia, Berényi Miki, meg Kozsó.
Szánalmas, de ez van.
több mint 13 éve
Dub
1 019
Azért az nem meglepő, ha a szennybulvár médiában a szennybulvár témákat preferálják egy műsor szerkesztői. Nem? 😊 (Hajdúnak vajmi kevés beleszólása van abba, hogy ki a vendég. Kb nulla.)Sobri JóskaJogos, inkább az az elszomorító, hogy erre is van igény. Nem tudom, kit szórakoztat az, hogy ilyen médiaribancok műbotrányain csámcsognak.
több mint 13 éve
Azért az nem meglepő, ha a szennybulvár médiában a szennybulvár témákat preferálják egy műsor szerkesztői. Nem? 😊 (Hajdúnak vajmi kevés beleszólása van abba, hogy ki a vendég. Kb nulla.)
több mint 13 éve
Dub
1 019
Ha elfogadom azt, hogy esetleg rázósabb kérdéseket is fel mer tenni, mindezt akkor is nullázza az elképesztő nagyképű, ripacs, számomra elviselhetetlen stílusával. Lehet, hogy szökőévente egyszer van/volt nála egy érdekes téma, de a műsora jórészt szenny-bulvárból tevődik össze. Számomra az nem érték, hogy az ilyen Liptai Claudia féléktől meg meri kérdezni, hogy éppen most kivel kavarnak. Szintén gusztustalannak tartottam, hogy a sima tolvaj Bakács Tiborból majdhogynem hőst csinál. Szóval ezeket én nem nevezném érdemi témáknak, és ha Showder beszélgetős része mellérakjuk ezt, hát egy lapon se említeném a kettőt műsorvezetői téren. Az ismeretlen emberek pedig kizárólag valami tragédia kapcsán kerülnek a műsorába, szintén ízléstelennek tartom mások tragédiáján, nyomorán csámcsogni (mondjuk ez nem csak az ő hibája, mivel a riportalany is vállalta a beszélgetést). A Fenyő-gyilkosságos ügy valóban érdekes téma (szökőév), azt a 2 műsort én is megnéztem a témaválasztás miatt, de egy-két apróbb részleten kívül sok új nem derült ki belőle. Az eddig is köztudott volt, hogy a megbízót a Nap-Kelte környékén kell keresni, de az akár még érdekesnek is mondható, ahogy a két rendőr egymásra dobálta a szart.
több mint 13 éve
Egy másik topicban felmerült Hajdú Péter, és az ő műsora. Ott szemetelés, itt viszont alaptéma, ezért itt reflektálok.(És ismét megemlítem, hogy a topic neve találóbb lenne, ha "Tévés topic" lenne, nem pedig Reality. Ezt ha látja egy illetékes intézkedhetne, nekem legutóbbi ezirányú kisérletem kudarcba fulladt.)
Szóval az irreleváns, hogy Petike milyen ember, pláne, hogy egyikünk se ismeri személyesen, tehát a szubjektív benyomások mindenkinél torzak. Én se szeretem. De ettől függetlenül, meglepő módon, a műsora a legjobb riportműsor ma nagy tévében. (Lehet kicsiben is, de hogy ott mi megy, nem látom.)
Ebben persze nagy fór, hogy eleve nem nagyon van még egy érdemben beszélgetős műsor. (Fábryt technikailag stand-up-nak tartom, pár vendégszereplővel, de ott érdemi disputa sosem alakul ki.)
De az biztos, hogy a Frizbi az egyetlen, ami belemegy, akár 15-20 perc hosszan rázós témákba, Hajdú fel meri tenni a fülére mondott kérdéseket, és a promóival ellentétben nem csak a bulvárra szakosodik.
Jó, sok a számomra érdektelen téma, vagy kötelező csatornapromó, de pl. a Fenyő gyilkosságba olyannyira belement, 2 volt rendőrrel, hogy kvázi csak a nevet nem mondták ki, hogy ki volt a gyilkosság megbízója, de mindenki számára egyértelművé tették, és tényleg az volt.
Ezen kívül -bár tény, minden adást én sem láttam- többször is kvázi ismeretlen vendégei voltak, de fontos témában, korrektül körbe járva a kérdést.
De ami miatt "megvédem" a műsort a fikázásoktól, az az a tény, hogy olyannyira lement az elmúlt 10 évben kutyába a kereskedelmi média, hogy soha nincs egy rázós kérdés, vagy nem alákérdezős attitűd egyik beszélgetős, vagy annak csúfolt műsorban. És mivel -többek közt- emiatt távoztam én is a médiából, ezért tetszik, hogy legalább Hajdú -mégha ripacs mivoltából is, de legalább egyedüliként- belekérdez a rázós dolgokba, és feszegeti azokat a határokat, ahonnan egy ideális világban indulni kéne, de itt és most senki más nem megy el még eddig sem.
Persze ahhoz hogy ezzel valaki vitába szálljon nem kell szakembernek lennie, de még csak minden adást se látni. Viszont a Fenyőgyilkosságos két beszélgetést javaslom mindenkinek megnézésre, a téma érdekes, és kiderül miért mondom azt az amúgy seggarc Hajdúra, hogy ő legalább be mer kérdezni.
több mint 13 éve
Ja, amúgy tippem a végső győztesre: Éva 😂fetomyÉn már 12 embernél beírtam Évát boom or bust tippnek, eddig egész jó, bár nyerni nem fog, de már én se változtatok...
több mint 13 éve
Most lesz hosszú idő után az első kiválasztás ahol megtippelhetetlen ki megy párbajozni. Kíváncsi leszek a hit és becsület hármasára hogyan sakkoznak. Igazából ők mindenképp szívnak ha csak Béci nem lesz a kiválasztott, mert ha Anikót jelelik ki viszi Jerzyt és kint hagyja = Gyengül a hármas. Ha Aleket jelelik ő viszi vagy Laci vagy Jerzyt és kint hagyja bármelyiket = gyengül a hármas. Nekik egyértelműen egy Béci jelelés lenne a legjobb mert akkor valszeg nem gyengülnének.FViktor93Én egyáltalán nem gondolom megtippelhetetlennek - vicces amúgy ezt olvasni már ki tudja hányadszor 😀 -, mert két esélyt látok. Vagy Béci viszi Anikót, vagy Laci viszi Alekoszt. Méghozzá azért, mert a Laci-Béci-Jerci tengely akárhogy taktikázik, max két jelet tud kiosztani (Laci nem pickeli ilyen értelemben Anikót), amit meg Éva és Alekosz is megtesz, és Éva fog ugye dönteni. Egyedüli lehetőségük Alekoszra rakni, de erősen kétlem, hogy Laci vagy Jerci mindenáron ki szeretne esni.
Egyébként megjegyezném, hogy Béci és Laci, akik szépen agyonszidták Alekoszt, hogy milyen gyönge, hogy nőt vitt ki (Zsófi), most mindketten Évát akarnák kivinni, amint csak lehet... Ez van, amikor valaki kicsit sem gondolja át a másik helyzetét, hátha rájönnének, hogy ők sem tennének másként. Akkor meg végképp kemény lesz, ha most megjelölik Bécit, aki meg Anikót viszi ki...
Ja, amúgy tippem a végső győztesre: Éva 😂
több mint 13 éve
Igen, annyi, egy jól felvezetett párbajon.A többszázezres sms biztos hogy nem igaz de a pár ezer az nagyon kevésnek tűnik, rengeteg (normális) embert tudok mondani az ismerettségemből aki szavazgat és ők még csak nemis azok a beteg fanok. Pár tízezer szavazat biztos hogy elmegy egy-egy párbajon.JayBPláne, hogy azóta már mindenkinek van mobilja, a VV2 sugárzásakor viszont ugyanez nem volt elmondható.
A valós adat szvsz egy szavazás alkalmával olyan 10-15 ezer között lehet.eaglesmcnabb
De volt olyan, hogy summa a 10ezret se érte el.