NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
291
28
23:00, MATCH4
TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
én is mögé állnék 4 naponta, pont elég is lenne 😊gabtsisztem nem elérhetetlen álom 😊
több mint 14 éve
én is mögé állnék 4 naponta, pont elég is lenne 😊
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
ha jól értettem azt mondták, ha kiejti magát maradhat és védettség, ha bent tartják akkor nincs védettség. szal zednek mindenképpen lőttek. vagy nem ?!A Király milyen profin és kedvesen jegyezte meg, hogy tőle aztán 0-24 órában seggbekúrhatja bárki az eladócsajt, annyi a lényeg, hogy mögé álhasson 4 naponta 😀
viccesből kezd, nagyon kígyóba átmenni. remélem nikit megcsinálják, kíváncsi lennék jól lőttem-e be 😊gabtsi
több mint 14 éve
ha jól értettem azt mondták, ha kiejti magát maradhat és védettség, ha bent tartják akkor nincs védettség. szal zednek mindenképpen lőttek. vagy nem ?!viccesből kezd, nagyon kígyóba átmenni. remélem nikit megcsinálják, kíváncsi lennék jól lőttem-e be 😊
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Lehet, ÉH esetében annyira nem szoktam koncentrálni a szabályokra 😀de erősen meglepne ha 7 csávó nézelődne csütörtökön, pláne ha 2 alapítótag hazamenne.
több mint 14 éve
toldi tuti repül, és most nem akarok az "insider" 😂 infókkal villogni, de elég volt ránézni a bulin h kiderüljön, neki itten maradása nincs
több mint 14 éve
Jajj a király micsoda sérülést szenvedett 😂Nem úgy van, hogy Toldi csak akkor esik ki, ha Robit választják? Attól, hogy paraszt bent tartja mindkettejüket, magának meg lilakendőt szerez.
Toldi gyerek hamar ki fog zúgni, jól hozza a köcsögparasztot a zújgyerek.
Csak aztán nehogy Korleonéval akarjon kekeckedni mert még nem marad más csak a Pókmajom menekülő útvonalnak.Höri
a Király esésén hatalmasat röhögtem. látható sérülése nem volt, de az udvari nép halálos sebként fogta fel 😀
több mint 14 éve
Sztem semmi különöset nem csinált. személyekhez kötődött, nem társaságokhoz.1. Béci - nem fogadta szerelmét
2. Zsófi - kiesett
3. Olivér - kiesett
4. Szandika - kiesett
5. Béci - kiesett
Pech. Ezért tűnik napraforgónak. A 6-ost leszámítva (ahonnan ő mindenképpen el lett volna távolítva a Bécis affér miatt - meg is történt), ami még nagyon az elején volt, ő nem társaság függő volt, hanem egy emberhez kötődött.
ui.: Egy bezárt villában, nincs ember, aki ne beszélne a másik háta mögött, ezt ilyen környezetben felróni SENKINEK nem lehet. Kizárt dolog, hogy lenne ember a Földön, aki ilyen speciális helyzetben nem beszélne hátul. de anikó az egyetlen, akivel meg lehet beszélni egy konfliktust, és képes arra, hogy azt mondja, elnézést túlreagáltam, vagy elnézést, belegondolva a helyzetedbe, én is ezt tettem volna.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Jajj a király micsoda sérülést szenvedett 😂Toldi gyerek hamar ki fog zúgni, jól hozza a köcsögparasztot a zújgyerek.
Csak aztán nehogy Korleonéval akarjon kekeckedni mert még nem marad más csak a Pókmajom menekülő útvonalnak.
több mint 14 éve
Olivérnek volt több hónapja és egy párbaja hogy lejárassa Bécit, egy napra rá hogy kijött kinyílt a csipája és olyanoakt mondott amit még egy akkora tirpák mint ő sem mond oda szemtől szemben. Én a villában csíptem de mióta kijött gusztustalan.JayBEzzel sincs épp egyedül.... Csak mert Gigiék, miután ő kijött, ugyanilyen lejárató kampányba kezdett Éva ellen. Ez sem csak Olivér sajátja. Igen, köcsög dolog, nekem sem tetszik, ahogy az sem, hogy úgy van megint beállítva, hogy mert az Olivér de geci.
Soldados: Anikó is mondott ilyet. Per pill az Évához intézett féreg, selejt és egyéb jelzők, társítva a nem vagy életre való, és stb... dolgokhoz. Emellett számomra igenis napraforgó, mert a villa nagyjából összes lakójához odasündörgött már. De ez sem az ő egyedüli tulajdonsága. Általában megvan a 2-3 húzóember (Alekosz, Olivér, Béci, és a bentiek szerint Laci volt), akihez húznak a kevésbé központi személyek. Anikónál valóban azért látványosabb, mert kb. az összes kiesőt, tényleg csak annál az egy Éva párbajnál nem, de minden más kiesőt úgy elbőgetett, hogy milyen közel álltak, hogy az eszméletlen. Némelyik után csak pislogtam, hogy mikor lettek ők olyan húde jóban, mikor ebből az ég világon semmi nem jött le. De mondom, nem akkora hatalmas hiba, vagy hiányosság ez, az említett négy személyen kívül mindenki húzogatott ide-oda, ha épp úgy alakult. Ja, és Anikónál még azért is látványos volt, mert a többiek, Éva, Gigi, Jerzy pl. megmaradtak a vezérfonalnál, Anikót meg egyszer ezek "dobták ki", egyszer azok. (Hozzáteszem, a jó kis szarkavarásaival azért erre adott is alapot, hiába tűnhetett "ártatlannak".)
több mint 14 éve
Anikónak nem tett jót ez a mai összefoglaló, de berúgott, kiakadt, van ilyen. Én megértem totálisan, egész éjjel "basztatta" Alekosz, nem ment vissza Béci, totál egyedül maradt, benyomott kb. 1 óra alatt 1 üveg pezsgőt gondolom nulla kajára... kijött belőle az, ami Évikéből mindennap előjön, a női hiszti.Egyébként lehet rosszul gondolom, de neki akár még jól is jöhet ha Jerzy összeáll Éváékkal. Jerzy így elveszíti az Alek-Éva ellenesek szavazatát, és Anikóé lesz egyedül.
több mint 14 éve
Olivérnek volt több hónapja és egy párbaja hogy lejárassa Bécit, egy napra rá hogy kijött kinyílt a csipája és olyanoakt mondott amit még egy akkora tirpák mint ő sem mond oda szemtől szemben. Én a villában csíptem de mióta kijött gusztustalan.
több mint 14 éve
Szívesen belemennék szociálpszichológiailag, de elárulni senkit nem árult el, azt a tényt pedig el kell fogadni, hogy az esetek nagy részében változnak a viszonyok és ez az életben is így van, az ált.iskolai legjobb barátommal jószerivel már csak évente kétszer beszélek. Kizárólag azért tűnik napraforgónak, mert mindig a hozzá legközelebb álló ember esett ki, s utána teljesen természetes, hogy az ember keres magának mást, akivel el tudja ütni az időt. Évával egyáltalán nem lettek puszipacsi pajtások, pusztán normális hangnemben elviselik egymást. Továbbá Anikót nem hallottam még trágár módon szidalmazni és sértegetni másokat, max ilyeneket mondott, hogy veled többet nem beszélek. (Persze ezt hangosan és gesztikulálva) Na ezt azért ne hasonlítsuk ahhoz, hogy vki retardáltnak nevezi a másikat, vagy leköpi. Ilyen emberrel én sem állnék szóba többet, ellenben az Anikó-féle kifakadás után még menthető, visszafordítható egy kapcsolat normál esetben, de köpés és nyílt sértegetés után normális értékrenddel nem.Amúgy Anikótól lehet hogy hiteltelen de igaza van, Éva pár hete leköpte ezt a szerencsétlen gyereket akinek nem jut eszébe hogy Béci elvesztésének és nem neki örülnek...JayBpersze,hogy igaza van
1 baj van,Anikó a legnagyobb napraforgó,így ez az ő szájából elég hiteltelen 😊Newman

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
lol nem, pont Olivérnek nem lenne nagy pofája élőben 😀 Azért még Béci se akkora istenkirály, hogy egy Olivér-féle "keménycsááávóóó" beszarjon 😀 - mielőtt jönne a nagyon elmés "haha te is elfogult vagy" szöveg, megjegyzem, hogy ez nem Olivér dícsérete, szimplán akkora ökör, hogy kétlem, hogy egy Bécivel ne lenne kemény. Hallhattunk már róla érdekes történeteket, amik bizonyítják, hogy túl nagy pöcs ehhez 😊Anikónak meg senki nem mondta, hogy nincs igaza, mint ahogy eddig sem ez volt a gond, hanem az, hogy olyan szintű ordas nagy bagoly mondja szituáció van, hogy az valami eszméletlen. 😊 Mivel pont az a helyzet, hogy akárki mond ilyet, mindenkitől bagoly mondja, mivel mindenki felejtett már el világnagy sérelmeket... Ugyanaz a téma, mint amikor valaki óriási felháborodással mondja, hogy az a mocskos undormány a hátunk mögött beszél.
Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy tegnap a belevalóban eléggé brutális volt Bécitől két mondat:
"Szevasz Győzi, hallod, a te műsorodat, nekem az a véleményem, hogy senki se nézte, mégis mindenki látta..."
"Én mindig is bálványoztalak titeket..."
Namost előbbiek ugye Győzike szavai, utóbbi meg nagyjából egyenértékű a "karriervágyam? Állandó szerep a Barátok Köztben" kijelentéssel... 😊 Bár ki tudja, majd bria elmeséli miért is lehetne bálványozni Való Esztert.. 😀
több mint 14 éve
Hát nemtudom, ritka undorító módón kampányolt Béci ellen, nem is lenne ezzel gond ha nem úgy teszi hogy a másik még csak tudomást sem tud szerezni róla. Cool Tv, Morning show, Origo, mindenhol elég köcsög megynyilvánulásokat tett.Hm kár, egy nekedvalós Olivér Béci 2.0 párbajt megnéztem még volna de így nehéz lesz. Olivérnek vajon szemtől szemben is akkor pofája lenne mint volt az elmúlt pár hónapban?JayBHa ismernéd élőben, tudnád, hogy még nagyobb. 😉
Viszont mivel mindketten az RTL alkalmazottai, így nem lesz semmiféle fight köztük innentől, országos cimbik lesznek.Sobri Jóska
több mint 14 éve
Amúgy Anikótól lehet hogy hiteltelen de igaza van, Éva pár hete leköpte ezt a szerencsétlen gyereket akinek nem jut eszébe hogy Béci elvesztésének és nem neki örülnek...JayBpersze,hogy igaza van
1 baj van,Anikó a legnagyobb napraforgó,így ez az ő szájából elég hiteltelen 😊
több mint 14 éve
Hm kár, egy nekedvalós Olivér Béci 2.0 párbajt megnéztem még volna de így nehéz lesz. Olivérnek vajon szemtől szemben is akkor pofája lenne mint volt az elmúlt pár hónapban?JayBHa ismernéd élőben, tudnád, hogy még nagyobb. 😉
Viszont mivel mindketten az RTL alkalmazottai, így nem lesz semmiféle fight köztük innentől, országos cimbik lesznek.
több mint 14 éve
Amúgy Anikótól lehet hogy hiteltelen de igaza van, Éva pár hete leköpte ezt a szerencsétlen gyereket akinek nem jut eszébe hogy Béci elvesztésének és nem neki örülnek...
több mint 14 éve
Szerintem poénabb lett volna, ha beküldenek 4 celebet, és 2 négyfős csapat csatázik valami szórakoztatót, dehát ez a 3 is jobb, mint a semmi.
több mint 14 éve
Hm kár, egy nekedvalós Olivér Béci 2.0 párbajt megnéztem még volna de így nehéz lesz. Olivérnek vajon szemtől szemben is akkor pofája lenne mint volt az elmúlt pár hónapban?
több mint 14 éve
Anikó remélem innen szépen megindul lefele. Botrány volt amit ma is művelt. Még ő szólja le Jerzyt, hogy Évával spanol. Nem emlékszik arra, hogy az akkori "hatok" vezére ő volt és minden vágya az volt, hogy kicsinálja az Éva,Szandika kettőssel felálló négyest. Azóta meg Szandi a nagy haver lett, Éva meg puszi pajtás.
több mint 14 éve
Anikó gyönyörűen megmutatta ma,hogy miért nem fog nyerni.Alekosznak ez a hét könnyen meghozhatja a győzelmet,már nagyon kellett mellé Olivér,végre lehet majd röhögni valamin 😀
több mint 14 éve
Tényleg kellett ez a frissítés bele, különben vághatták volna össze az összefoglalókba hogy ki hogyan horkol egész nap 😀