NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
A többszázezres sms biztos hogy nem igaz de a pár ezer az nagyon kevésnek tűnik, rengeteg (normális) embert tudok mondani az ismerettségemből aki szavazgat és ők még csak nemis azok a beteg fanok. Pár tízezer szavazat biztos hogy elmegy egy-egy párbajon.JayBPláne, hogy azóta már mindenkinek van mobilja, a VV2 sugárzásakor viszont ugyanez nem volt elmondható.
A valós adat szvsz egy szavazás alkalmával olyan 10-15 ezer között lehet.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Egyébként erről jut eszembe, hogy az "én utállak, de inkább kockáztasson veled valamelyik "barátom" " taktikát sem csak Éva műveli odabent. Ugyanezt tették Béciék akkor, amikor "Alekoszt nem akarjuk itt látni, ezért Gombi", illetve még nyilvánvalóbban, mikor "Évát nem akarjuk itt látni, ezért Szandika" jelölést hajtottak végre. Az meg csak bónusz, hogy mostmár mertek Évára rakni Béciék is, hogy egyértelműnektűnt, hogy nem Gigit, mint eddig, hanem Jerzyt fogja kivinni,akiért ugye nem kár annyira, mint Gigiért.Éva is könnyen magyaráz most lilakendővel hogy tegyük a Bécire tegyük a Bécire...JayBÉva egyfolytában erre játszik. Ezt nyomatta már akkor is, amikor Alekosz volt a kiválasztott, és hogy vigye Gigit vagy Bécit... Kb. az egyedüli "becsülnivaló" tevékenysége volt az, hogy nem a "lassú" Jerzyt hívta most ki, hanem Gigit. Nem néztem volna ki belőle, hogy nem BPA alapon dönt.fetomy
Más kérdés, hogy mindhármat bebukták, hacsak nem számítjuk úgy, hogy céljuk volt leépíteni 1-2 embert közülük...
Sobri: Mindhárom eddigi Való Világnál megadták a darabszámokat, wikin meg lehet nézni külön, mindegyik évad adatait. Aki pedig hiszi, hogy azokat az adatokat nem módosították, szerintem elég megnézni a pontos számokat, nem hiszem, hogy bárki elhinné őket ma:
VV3 döntő összes szavazat: 1.130.567 (236FT/sms-el számolva-nettó érték miatt-: 266.813.812huf)
VV3 2. párbaj: 322.547 (Pandora versus Indián) (76.121.092 huf)
VV3 Leo összes szavazat (2 párbaj+döntő): 802.998 (2.) (189.507.528 huf)
VV3 Milo összes szavazat (2 párbaj+döntő): 640.562 (1.) (151.172.632 huf)
VV2 döntő összes szavazat: 1.646.268 (388.519.248 huf)
VV2 Laci összes szavazat (2 párbaj+döntő): 1.118.832 (1.) (264.044.352 huf)
VV2 Anikó összes szavazat (3 párbaj+döntő): 1.340.592 (2.) (316.379.712 huf)
VV1-ről a döntőről nincs adat, ami érdekesség, hogy az utolsó két párbajon egyaránt túlléptek a 740.000-es szavazaton (174.6 millió huf), illetve az, hogy agyőztes, Szabolcs 4 párbaján összesen 1.372.945 szavazatot kapott (324.015.020 huf), amihez még jön a döntő, ami ezekből kiindulva megint volt jó néhány százezer, úgyhogy szerintem igen irreális lenne,ha mindez igaz lenne 😊
Viszonyításként: Most a húdehatalmas mindenki adakozik sms-áradatnál, ami minden idők legsikeresebb televíziós adománygyűjtése -by rtlklub-, 177.000.000 forint jött össze. Tehát elmondhatjuk, hogy Szabolcs vv karrierjéért több, mint kétszer annyit fizettek a nézők, mint az éhezőkért, valamint a VV2 döntőjén jóval több, mint kétszer annyit költöttek, de a VV1 utolsó két párbajára, egyenként költöttek annyit, mint a jótékonyságra. Jah, az meg csakbónusz, hogy az adományok közel sem csak sms-ből érkeztek.
Zárásul pedig annyit, hogy mivel Szabolcsra a döntőben - a többi döntős adatokhoz viszonyítva - nagyon minimum 500, de valószínűbb, hogy 6-7-800 ezren is szavaztak, nagyon esélyes, hogy még az 500 milliós nettó összeg is megvolt, ami jóval több, mint a vörösiszap károsultaknak adományozott kb. 400 millió forint, úgyhogy a "Legyen Szabolcs a VV1 győztese alapítvány" sokkal jobban megmozgatta a nézők szívét, mint a vörösiszapos téma, de még talán a vörösiszap+éhezők kombóval is vetekszik...
Nem tudom ki, hogy van vele, én azért kételkedem 😊
több mint 13 éve
JéBé
7 035
A többszázezres sms biztos hogy nem igaz de a pár ezer az nagyon kevésnek tűnik, rengeteg (normális) embert tudok mondani az ismerettségemből aki szavazgat és ők még csak nemis azok a beteg fanok. Pár tízezer szavazat biztos hogy elmegy egy-egy párbajon.
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Most lesz hosszú idő után az első kiválasztás ahol megtippelhetetlen ki megy párbajozni. Kíváncsi leszek a hit és becsület hármasára hogyan sakkoznak. Igazából ők mindenképp szívnak ha csak Béci nem lesz a kiválasztott, mert ha Anikót jelelik ki viszi Jerzyt és kint hagyja = Gyengül a hármas. Ha Aleket jelelik ő viszi vagy Laci vagy Jerzyt és kint hagyja bármelyiket = gyengül a hármas. Nekik egyértelműen egy Béci jelelés lenne a legjobb mert akkor valszeg nem gyengülnének.Éva is könnyen magyaráz most lilakendővel hogy tegyük a Bécire tegyük a Bécire...JayBQrva jól, taktikusan csinálja. 😉 Mert most ő védett, így ha Bécit ki tudja küldetni, akkor vagy kinnmarad, vagy visszajön és védett lesz, azaz ha netán megint zöld kendőt kapna, akkor vihetné a gyengéket (Laci, Jerzsi). 😉 Neki így ez az elemi érdeke, hogy Béci menjen párbajra mindenképpen.
Az más kérdés, hogy az én favoritomnak, Anikónak nagyon rosszat tenne, kb biztos kiesést jelentené a számára a játék ezen szakaszában a Bécivel való párbaj.
Anikó úgy kerülheti el a véget, ha a 3 fiú Alekra teszi a jelet. Erre talán van némi esély. Bár mondjuk az érdekes lenne, mert Éva arra próbálna meg rávenni Aleket, hogy vigye Bécit, de gondolom az RTL és Alek sem rajongana ezért az ötletért, na ez egy érdekes civakodás lenne. 😊Soldados
több mint 13 éve
Jómagam is dolgoztam a médiában, sok volt kollegám van vezető beosztásban ma is.oké. és honnan?ezt miből gondolod?kaszoNem gondolom, tudom.Sobri Jóska
továbbá amikor sok éve a harmadik szériában többszázezres szavazatszámokat írtak ki százalékok helyett, az kamu volt?kaszo
Szesze is írta, teljesen kamu volt a többszázezres szavazatszám. Bár én a VV2 esetében emlékszem, hogy kiírták volna, de lehet a VV3-ban is így volt, azt teljesen nem követtem.
Olyannyira kevés szavazat érkezik manapság az ilyen emeltdíjas sms-számokra, hogy pár szerkesztőségi mobilról teljesen legálisan, és költséghatékonyan lehet alakítani az eseményeket. A módját is leírtam egy korábbi hsz-ban, megtalálható a topic eleje táján.
De ez nemcsak a VV-re igaz, pl. hogy Vastag Csabi nyeri az X-faktort, még 3 vagy 4 embernél mondtam, mivel az RTL őt akarta nyertesnek.
Nehezebb lenne belenyúlni egy szavazás alakításába 50-60ezer szavazatnál, de pár ezernél nem ördöngősség.
több mint 13 éve
Persze, h kamu volt. Nevetséges volt az egész, nem véletlen h később már egyetlen ilyen műsorban sem mutattak szavazatszámokat soha, csak %-ot.oké. és honnan?ezt miből gondolod?kaszoNem gondolom, tudom.Sobri Jóska
továbbá amikor sok éve a harmadik szériában többszázezres szavazatszámokat írtak ki százalékok helyett, az kamu volt?kaszo
több mint 13 éve
oké. és honnan?Nem gondolom, tudom.Sobri JóskaÖsszesen pár ezer szavazat érkezik.Sobri Jóskaezt miből gondolod?kaszo
továbbá amikor sok éve a harmadik szériában többszázezres szavazatszámokat írtak ki százalékok helyett, az kamu volt?
több mint 13 éve
Nem gondolom, tudom.Összesen pár ezer szavazat érkezik.Sobri Jóskaezt miből gondolod?kaszo
több mint 13 éve
Éva is könnyen magyaráz most lilakendővel hogy tegyük a Bécire tegyük a Bécire...JayBQrva jól, taktikusan csinálja. 😉 Mert most ő védett, így ha Bécit ki tudja küldetni, akkor vagy kinnmarad, vagy visszajön és védett lesz, azaz ha netán megint zöld kendőt kapna, akkor vihetné a gyengéket (Laci, Jerzsi). 😉 Neki így ez az elemi érdeke, hogy Béci menjen párbajra mindenképpen.
Az más kérdés, hogy az én favoritomnak, Anikónak nagyon rosszat tenne, kb biztos kiesést jelentené a számára a játék ezen szakaszában a Bécivel való párbaj.
Anikó úgy kerülheti el a véget, ha a 3 fiú Alekra teszi a jelet. Erre talán van némi esély. Bár mondjuk az érdekes lenne, mert Éva arra próbálna meg rávenni Aleket, hogy vigye Bécit, de gondolom az RTL és Alek sem rajongana ezért az ötletért, na ez egy érdekes civakodás lenne. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Éva is könnyen magyaráz most lilakendővel hogy tegyük a Bécire tegyük a Bécire...JayBÉva saját maga mondta, h 1 célja van: a lányok közül ő maradjon bent utoljára. Tudja h a végső nyereményre nincs esélye, így ez maradt neki. És ezért mindent meg is tesz... erre találta ki h rakják Bécire, ő meg kizárólagos alapon Anikót viszi ki, ő pedig megnyerte a lányok között. Fél Anikótól mint a tűztől. Alekosz mondta neki h vigye ki most, de mondta h esze ágába sincs, simán kiesne...
Ezért írtam h reméljük összefog Laci-Béci-Jerzy, bár ők is tudják h ha Alekra rakják, akár Lacival akár Jerzyvel szemben visszamegy. Főleg h a mai után ugye Laci Évával akar kimenni, ő se fogja sürgetni az Alekosz dolgot.
Anikónak jelen állás szerint annyi...
több mint 13 éve
Éva is könnyen magyaráz most lilakendővel hogy tegyük a Bécire tegyük a Bécire...JayBÉva egyfolytában erre játszik. Ezt nyomatta már akkor is, amikor Alekosz volt a kiválasztott, és hogy vigye Gigit vagy Bécit... Kb. az egyedüli "becsülnivaló" tevékenysége volt az, hogy nem a "lassú" Jerzyt hívta most ki, hanem Gigit. Nem néztem volna ki belőle, hogy nem BPA alapon dönt.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Éva is könnyen magyaráz most lilakendővel hogy tegyük a Bécire tegyük a Bécire...
több mint 13 éve
Szerinted tudja Anikó h most éppen őt akarja kigolyózni?! Ő maga kérte Alekosztól h ne mondják el senkinek, mert Anikónak megígérte h Jerzyre rak...DannaSzerinted tudja Jerzy, hogy most azért merték Béciék Évára rakni a jelet, mert most volt először, hogy tuti volt, hogy nem Gigit viszi éva, hanem Jerzyt, akiért meg ugyebár nem kár? 😊
És Szandika tudta, hogy amikor elkezdett Bécivel nagyon jóban lenni, Béci őt ajánlgatta (talán Gombinak) párbajellenfeléül, merthogy őt tuti kint hagyja? 😊
Hanni: Az összefüggés annyi, hogy 1-1 konkrét arány milyen gyakori 😀 3-3 párbajon szinte tök ugyanaz született 😀 (egyébként nyilván a %-ok nagy eséllyel kamuk, csak azért variálhatnának kicsit 😊)
több mint 13 éve
Én meg az összefüggést nem értem 😀
több mint 13 éve
hát azért én ennek az rtl százalékozásnak nem hinnék annyira.
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Jó lenne amúgy most egy Alekosz párbaj, megnézhetnénk, hogy most is 71-29-re megy-e vissza 😀 Merthogy nézegettem az arányokat:Éva - Leonidasz: 72-28
Olivér - Kristóf: 54-46
Éva - Ildikó: 62-38
Alekosz - Zsófi: 71-29
Béci - Olivér: 61-39
Alekosz - Gombi: 71-29
Béci - Szandika: 60-40
Éva - Gigi: 51-49
több mint 13 éve
Ezt pl a párvaj előtti búcsúján mondta Anikónak. Elég szelektiven hallod meg, amit mondanak az emberek. 😛Soldadosez nekem kimaradt, de ettől még pl az utolsó példám még megállja a helyét.
más:
http://www.origo.hu/teve/20110404-29-panasz-erkezett-a-mediahatosaghoz-a-furcsa-vvparbaj-miatt.html?
több mint 13 éve
Ezt pl a párvaj előtti búcsúján mondta Anikónak. Elég szelektiven hallod meg, amit mondanak az emberek. 😛Éva amúgy a szemébe ismegmondta Anikónak, hogy nem tud benne bízni. 😉 azt is hogy napraforgó, és még sorolhatnám miket mondott neki.Igen, hetekkel ezelőtt... azóta meg a szemébe így kedvellek, úgy jóban vagyunk. A múltkori buli volt erre a legjobb példa. Így imádlak, úgy szeretlek, Anikó állította le h maradjunk annyiban h kedveljük egymást, majd lépett 2-t és elkezdte fikázni Alekosznak.
Sok rosszat tudok mondani Évára (szinte csak azt 😀), de azt, hogy CSAK az emberek háta mögött beszél, azt tuti nem, amit háta mögött mond azt felvállalja vele szemben is, ha a szituáció úgy hozza, hogy szóba kerül a dolog.Soldados
Szerinted tudja Anikó h most éppen őt akarja kigolyózni?! Ő maga kérte Alekosztól h ne mondják el senkinek, mert Anikónak megígérte h Jerzyre rak...Danna
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Összesen pár ezer szavazat érkezik.Sobri Jóskaezt miből gondolod?
több mint 13 éve
És még egyszer leírom, hogy az, aki azt mondja, hogy csalnak, annak miért nem fordul meg a fejében, hogy mondjuk amikor azt mutatták, hogy 55%-45% Giginek, akkor valójában 6000 szavazata volt Évának, és 2500 Giginek? Csak szerettek volna még pár ezer szavazatot behúzni Évára?Sobri Jóskaén végjáték miatt nem gondolom ezt. ez esetben semmi nem indokolja, hogy eltérve a "szokásos" menetrendtől megmutatják nekünk, hogy miként áll a párbaj. szerintem az emberek nagy többsége úgy gondolta mint itt szinte mindenki, az RTL nem engedheti meg magának, hogy Éva elhagyja a műsort révén - bár engem továbbra is rettenet irritál - sokkal érdekesebb, mint a takarítás. ezért ha maradnak csak a fantom képek, az Éva fanok (wtf ???) nagy része abban a tudatban nézi a végjátékot, hogy a kedvence hozza a várt szoros győzelmet. de itt meg kellett mutatni a népnek, hogy nem így van, majd AZONNAL jött balázs kérdése a 300 euróról (ha valaki nem olvasta volna a napi blikket), amely végén kérés nélkül kezdte el mentegetni magát, hogy "mert hiszen ez elhangzott az adásban, blablabla). majd onnan jött Gigi ekézése, és nyilván égtek a vonalak az RTL székházban is.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Amúgy bírom Bécit 😀 Évának mondja: "Naná, hogy gyűlöllek, hát szerinted miért rakom rád a jelet mindig, amikor csak tehetem?"Namost Béci jeleire nem emlékszem mindre, de az elmúlt 5-ből 4 a szandi-gombi-anikó-alekosz voltak... 😊
több mint 13 éve
Éva amúgy a szemébe ismegmondta Anikónak, hogy nem tud benne bízni. 😉 azt is hogy napraforgó, és még sorolhatnám miket mondott neki.Igen, hetekkel ezelőtt... azóta meg a szemébe így kedvellek, úgy jóban vagyunk. A múltkori buli volt erre a legjobb példa. Így imádlak, úgy szeretlek, Anikó állította le h maradjunk annyiban h kedveljük egymást, majd lépett 2-t és elkezdte fikázni Alekosznak.
Sok rosszat tudok mondani Évára (szinte csak azt 😀), de azt, hogy CSAK az emberek háta mögött beszél, azt tuti nem, amit háta mögött mond azt felvállalja vele szemben is, ha a szituáció úgy hozza, hogy szóba kerül a dolog.Soldados
Szerinted tudja Anikó h most éppen őt akarja kigolyózni?! Ő maga kérte Alekosztól h ne mondják el senkinek, mert Anikónak megígérte h Jerzyre rak...
több mint 13 éve
Éva amúgy a szemébe ismegmondta Anikónak, hogy nem tud benne bízni. 😉 azt is hogy napraforgó, és még sorolhatnám miket mondott neki.Sok rosszat tudok mondani Évára (szinte csak azt 😀), de azt, hogy CSAK az emberek háta mögött beszél, azt tuti nem, amit háta mögött mond azt felvállalja vele szemben is, ha a szituáció úgy hozza, hogy szóba kerül a dolog.