NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
111
21
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 563
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Anikó nagyon kemény 😀 Annyira bírom ezt 😀 Oltogatja a többit, hogy mert Jerzy olyannal van aki leköpte meg retardáltazta, hát azért megkérdezném, hogy emlékszik-e még, mit mondott Évára mielőtt olyan jó barátnők lettek 😀 Meg éppen Bécire is pl. Meg hogy Alekosz nem mondja meg neki, amikor baja van vele, hát szerintem szintén szelektív a memóriája szegénynek 😀 Csak hát szimplán Alekosz is olyan, mint mindegyikük, egyik pillanatban átértékeli a kapcsolatot, a másikban meg bújik 😊Mondjuk most Alekosszal nem tudom mi baja van, egy rossz szót nem hallottam tőle Anikóra... Nyilván időnként köcsög vele, de azt meg észrevehetné, hogy Évával is csinálja, pedig ugye eléggé bírja. 😊
Ezen kívül aranyos, hogy tök mindegy melyik klikkből esik ki valaki, ő kiborul teljesen mindig 😀 És utána mindig egyedül érzi magát 😊
Hát nem meglepő a szavazás 😀
Mondom én visszajön Éva 😛
loool 😀 Végre 😀
epic: "Nem is látlak még öregem" 😀😀
több mint 14 éve
Az RTL is mutathatott volna picit kevesebbet a részeg Anikóból. Nem lesz ez így jó.
több mint 14 éve
Anikó elkezdte ásni a sírját ezzel a fenekedéssel...Így még a döntő is kérdéses, nemhogy a végső győzelem.
több mint 14 éve
Egyébként úgy hallom, hogy már beköltöztek Gigiék 😊 Nem tudom mennyire igaz persze, de a nekedvaló végén is bevágtak 1 mpre egy képet, ahogy Jerzy épp hajol Gigi fölé 😊.
több mint 14 éve
http://thelajk.com/like/58110/116220/VV--Bunda-volt-Jerzy-nyer%C3%A9se?%2FMindenkinek ajánlom a kommenteket, aki akar röhögni egy jót. Ennyi idióta embert.
több mint 14 éve
Mivel adott esetben kell dönteni, szerintem azt meghagyják.Egyébként úgy gondolom, hogy Jerzy és Anikó Évára rak, Alekoszék meg így mindegy, hogy kire (Anikó), viszont azt biztosnak érzem, hogy a két csaj párbajozik. Nem hiszem, hogy Alekosz bekockáztatná most a Jerzy-picket (pedig megnyerné). Tehát max azt tudom elképzelni, hogy Jerzy lesz a kiválasztott, aki meg Évát viszi, de úgy nagyjából -most- egy laza 98%-ot adnék az Anikó-Éva párbajnak.
Igazából innen nem is a kiválasztás, mint inkább a visszajövő személye kevésbé megtippelhető szerintem, mert egy Éva-párbajt sem mernék egyértelműen Éva ellen adni, hiszen -szerintem- az Alekosz-fanok szavazatai számítanak (feltéve, hogy az rtl itt már nyúl bele persze), mert szerintem Jerzy visszajutásában is nagy szerepük volt. Így ha ők támogatják Évát, akkor Jerzy ellen szerintem van esélye, és akár Anikó ellen is. Szerintem az utolsó párbajra az erősorrend: 1.Alekosz-2-2.Anikó=Éva-4.Jerzy. A győzelemre pedig 1.Alekosz-2.Anikó-3-3.Jerzy=Éva.
több mint 14 éve
Remek húzás volt az RTL részéről ez, vagy ha nem szóltak bele, akkor meg nagyon jól jött nekik. Nagyon nem lehet tudni, mi lesz a következő kiválasztáson. Ha Éva kapja, akkor sanszos, h viszi Anikót, de koránt sem érzem tutinak, hogy ő kapja a jeleket. Amúgy azért mert nincs védettség, az az opció él, hogy szavazategyenlőség esetén Erzsike mondja meg kié a kendő? Vagy az csak a védett ember privilégiuma volt, és így az sem áll?
több mint 14 éve
Hát azok után, hogy Bécit kirakta, szerintem se Anikó se Éva nem fog merni kimenni Jerzyvel 😊
több mint 14 éve
Sobri: Alekosz ebbe nem megy bele. Egyrészt kijelentette (még Bécinek), hogy nagyon kíváncsi lenne a cat fightra, de Évának is megmondta, ő most bevállalta, hogy Béci kiviheti, viszont így a következő kör övé Jerzyvel vagy Anikóval. Szvsz Alekot Éva csak azzal tudná rávenni erre, ha megdugatná magát. 😀 😀PR-om magyarázata: Én egyedül Évát érzem totál esélytelennek, kizártnak tartom, hogy nyerjen. A nézők szimpátiája Alekból fakad iránta, plusz biztos konfliktusforrásként az RTL is szerette, de a csatornának innentől lényegtelen, és hogy benne nem látnak semmit, az tuti. Lejáratta magát sokszor, s az elmúlt hetekben egyre többször, így csak ássa és ássa a saját gödrét. Alekot a TV-s műsora miatt nem érzem favoritnak, de abban biztos vagyok, hogy a fináléban nem 3., hanem 2. lesz, de a fődíjra így mégis kisebb esélye van, mint a Jerzy-Anikó párosnak. Ebből a duóból pedig most éppen Jerzyt tippelném, bár Anikót szeretném. Sztem amúgy az RTL ebbe a szavazásba már nem nyúlt be, nem éreztem egyoldalúan manipulatívnak a műsort, én azt gondolom, hogy Jerzy-t nagyon megtámogatta Alekosz és Éva tábora, ha nem Béci lett volna az ellenfele, sztem kiesik. De ez utóbbi csak a saját teóriám, így a tényeket, azaz a győztes párbaját alapul véve, Jerzy a PR 1. helyén, és Anikó csak 2.
Amúgy ami még bekavarhat, ha Ani megkapja a zöld kendőt, akkor akár Jerzyt is választhatja, de szvsz az RTL nagyon cat fightot akar. Pedig ha Jerzy ellen visszamenne Ani, akkor bejöhetne vele az, amit Béci akart magára, azaz Alek é Éva között oszlanak a szavazatok, ő pedig nyer. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Egyszerűen Jerzy túl egyértelmű lenne. Nem tudom, Alekosz, Anikó, de én Évát sem zárnám ki. Ha visszajön a párbajáról, akkor meg tuti ő a favoritom. Mármint Éva, addigis inkább Alekosz, mert esetében továbbra sem hiszem, hogy bármit is számítana, hogy kap-e műsort vagy sem, és hiába nem gondoltam korábban, hogy bárki is szavazna rá, hogy nyerjen, most ezt már nem így látom.Nyilván Jerzyt sem zárom ki, csak szerintem nem ő kapja.
több mint 14 éve
Egyébként végső győztesnek továbbra sem gondolom, hogy Jerzyt fogják kihirdetni a végén.fetomyHanem?
Béci out, megvan a Final Four mezőnye, jöjjön a PR:
1. (+2) Jerzy – Újra a PR csúcsán az RTL lieblingje, és bár nem lesz védett, ezekután kötve hiszem, hogy bárki is ki merné hívni. Betódiskodta magát a fináléba, és ott már ő a favorit.
2. (-1) Alekosz – Senkise védett, de aligha hiszem, hogy ez a tény érintené, ő már ott van a top3-ban, a kérdés, hogy kitől kell veszítenie. Ugyanis ha kap saját műsort könnyen lehet, hogy fődíjat nem. Még Éva ármánykodása lehet rá nézve veszélyes, de túl pszichó ahhoz, hogy bevállalja.
3. (+1) Anikó – Ha nem sikerül Éva taktikája (ami lehet, hogy még eszébe se jutott), akkor könnyű 3 jel a kiválasztáson, és viheti Évát a már felvezetett catfight-ra, és így minden játékos párbajozott, kivéve a kimenekült Lacit és Ginát.
4. (+1) Éva – Bár most még örül Jerzy sikerének, és hogy az utolsó Ráczot is kitakarította a villából, de látványos idegbaj veszi kezdetét, ha Anikó megkapja a kiválasztottságot jelző zöld kendőt. Viszont ha igazán furmányos, akkor rábeszéli Alekoszt, hogy menjen ő Anikóval, (ő és Jerzy jeleli, míg Alekosz Anikót, így Anikó bárkire is rakja, Alekosz menne párbajra), lehet ezügyben még beveti kissé felduzzadt női bájait is. Szép végső taktikai elem lenne az biztos.
több mint 14 éve
Éva reakciója Jerzyre epic volt 😀 Főleg a "Úristen, hát dobog a szívem.." 😂Anikó amúgy azért volt ledöbbenve, mert ő is pont azért akart a Jerzyvel kimenni, mert ellene "tuti", hogy visszamegy, Béci ellen meg tuti kiesne, aztán most döbbent rá, hogy tulajdonképp még hálás is lehet, hogy Éva "köcsög" volt, mert talán most akkor ha ő megy Jerzyvel, akkor már otthon lenne... (Persze ezt én nem hiszem, de az más téma 😊)
Egyébként végső győztesnek továbbra sem gondolom, hogy Jerzyt fogják kihirdetni a végén.
több mint 14 éve
évike kifakadásán azért ma is röhögtem két jót 😀először a vacsi után, utána meg mikor élő adásban belecsimpaszkodott jerzybe és kiabálta, hogy AZTAKURVA 😀
több mint 14 éve
Most egy Éva-Anikó párbajt prognosztizálok! 😊Amiből sztem Anikó jön vissza, majd a 3-as döntőben már vagy Anikó, vagy Jerzy nyer! Alekosz sztem nem nyeri meg, bár én örülnék neki! Mert ő amúgy is marad a villában 😀
több mint 14 éve
Na sebaj, nyerje meg Jerzy, nála jó helyen lesz Béci meg érje el melóval amit el szeretne, őt nem féltem, elég talpraesett szorgos gyerek, kívánom hogy ha melóval eléri tényleg legyen két háza meg két kocsija.
több mint 14 éve
1. Jerzy2. Anikó
3. Alek
4. Éva

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Nem tudom eldönteni, hogy Anikóra nézve ez most mit jelent?!Vagy a szerkesztőségi telefonokról mégis Jerzy-re szavaztak párat 😉
lehet rosszul gondolom, de én továbbra sem tartom Jerzyt erősnek. most legtöbben Béci ellen szavaztak rá. vagy a származása miatt, vagy Alekosz miatt...Danna
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Sobrinak gratula, majdnem százalékra bejött a tippje. Szerintem a szegénylegény faktor működött, mint anno Utasinál.Meg lehet úgy építi fel az RTL a következő 2-3 hetet egy esetleges Alek-Jerzy meccsel, mint Dávid vs. Góliát. Ja Jerzy-vel úgysem tudnak majd, mit kezdeni, de ez az előző 3 győztesre is igaz volt.
több mint 14 éve
nem azt mondták a műsor elején h valaki ma visszamegy a párbajgyőztessel?!
több mint 14 éve
hát persze, hogy elcsalták Béci ellen 😀Szép amúgy, hogy mikor megmutatták Évát, hogy veszít Gigi ellen, majd fordított, akkor azért volt köcsög az rtl. Most megmutatták, meg utána vagy 4szer Bécit is, hogy le van maradva, de most nem ezért köcsög az rtl, hanem mert nem változik az állás... 😊 Szóval az azért arcos, hogy ha nem változik, akkor azért kamu, ha változik, akkor azért kamu 😀
Egyébként Béci elszólta magát a végeredmény előtt pár perccel:
"Én nagyon remélem, hogy billen a mérleg, és én tudok visszamenni..."
Plusz Gigi, mikor átölelte már akkor mondtam itthon, hogy Gigi odasúgta Bécinek, hogy "Várj meg kint.." vagy valami hasonlót 😊
JayB: Ismét el kell mondjam, hogy nem csak az a párbaj kamu, ahol Éva visszamegy, illetve valamely Rácz-testvér kiesik 😊
Egyébként csak azt nem értem mi a tök van a visszaköltözésekkel?!?
több mint 14 éve
Nem tudom eldönteni, hogy Anikóra nézve ez most mit jelent?! lehet rosszul gondolom, de én továbbra sem tartom Jerzyt erősnek. most legtöbben Béci ellen szavaztak rá. vagy a származása miatt, vagy Alekosz miatt...
több mint 14 éve
Béci hozta az elmúlt hónapban látott formáját: hihetetlenül, normális és emberi volt. Ezért becsülöm őt, hogy ilyen méltósággal viselte ezt a vereséget.SoldadosJah igen, én mondjuk már annyira nem néztem már az utóbbi időben, de amikor láttam akkor tényleg normális volt! Persze én nem felejtem el hogy milyen amúgy! De tényleg most szimpatikusan esett ki!
több mint 14 éve
Pár napja írtam, hogy az Alekosz - Jerzy duó nagy poén lehetett volna, ha az elejétől összehaverkodnak, igazi Muppet Show.Anikó átka meg legyőzhetetlen.
több mint 14 éve
Hát én buktam a tippjátékot 😛 De nem bánom 😂FViktor93Én meg sztem innen nyerni fogom 😛