NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Na akkor jerzy megy vissza. 😛
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
A rohadékok, megmutatták, hogy Béci van elöl. Na vajon tudják-e már az emberek, hogy most Bécire is nyomni kell, vagy megelégszenek majd az anyázással? Esetleg az rtl azért mutatta meg, hogy majd Béci győzelme esetével példázhassák, hogy a kép megmutatása egyáltalán nem jelenti azt, hogy a másik nyer? 😛
több mint 14 éve
Jah, arról vagy híres, hogy elfogadod... 😊

Én meg nem neked írtam, hanem azt írtam, hogy nem értem minek szólják le. Te reagáltál arra, én nem úgy emlékszem, hogy a nevedet leírtam volna. Kifejezetten neked, ha jól emlékszem csak amiatt írtam, hogy ország-e vagy sem. Az, hogy magadra vetted az egyéb részét is a mondandómnak, már nem az én problémám... 😊
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 168 — #NoStress
Én le se írtam az alapműveltség szót, most először.
Ennyit írtam, amire bepöccentél:
De az fel se merült benne, hogy egy milliós ország, ahonnan pl. Freddy Mercury is származik.Sobri Jóska
Azt elismertem, hogy nem ország, mert az tény.
De a véleményemet, hogy ciki, hogy fel se merült benne, hogy nem a magyar zenekarra gondolnak, azt fenntartom.
Mivel véleményről van szó -és te tudod mi a különbség a véleménynyílvánítás és a tényállítás között- nincs mit tudni ezen. Se az egész világnak, se nekem. Így nem azt hozom ki belőle, hogy nekem van igazam, hanem azt, hogy mi a véleményem. Vélemények esetén mindenkinek igaza van. Neked is, ha zavar téged, hogy ragaszkodom a véleményemhez. Mert ez meg a te véleményed. Én el tudom fogadni.

több mint 14 éve
Mit blabla? Elmondtam a véleményemet arról, hogy a kaják elnevezése eléggé széles skálájú ahhoz, hogy zenekarról is nevezhessen el valaki. De téged ez nem érdekel.
Elmondtam, hogy nem az étel nevének az eredete volt a fő gondom, hanem az, hogy nem alapműveltség ez.

A személyeskedés, amit te annak vettél pedig úgy van. Mert ha az egész világ máshogy tudja, te akkor is megmagyarázod, hogy nem úgy van. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a kurva anyád, hanem azt akarom mondani vele, hogy mindenből kihozod, hogy neked van igazad, mert mindig így volt eddig.
több mint 14 éve
.... tényleg egyáltalán nem kapcsolódtam a témához. Valahogy mindig tudsz olyat találni, amivel eltereled a témát, ha netán nem lenne igazad.
De ha nem akarsz erről beszélni, nehogy értelmet nyerjen, hogy zenekarról nevezik el, akkor tényleg hagyjuk. Nem szeretném, hogy egyszer ne legyen igazad.fetomy
Bla... bla... bla... 😊
Írtam inkább PM-et.

több mint 14 éve
.... tényleg egyáltalán nem kapcsolódtam a témához. Valahogy mindig tudsz olyat találni, amivel eltereled a témát, ha netán nem lenne igazad.
De ha nem akarsz erről beszélni, nehogy értelmet nyerjen, hogy zenekarról nevezik el, akkor tényleg hagyjuk. Nem szeretném, hogy egyszer ne legyen igazad.
több mint 14 éve
Sobrival felesleges vitázni, olyan mintha széllel szemben pisálnál. Csodálom, hogy valaki még megpróbálja.FViktor93
Köszönöm, igyekszem. 😊

több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Sobrival felesleges vitázni, olyan mintha széllel szemben pisálnál. Csodálom, hogy valaki még megpróbálja.
több mint 14 éve
fetomy, ha már beültél a riportszobába, akkor végighallgatva okfejtésed, megkérdezném:
"Ugyan miért kapná egy leves a nevét egy zenekarról? Ráadásul egy mégcsak nem is világhírű, hanem egy futottak még magyar zenekarról? És ha egy zenekarról kapja, akkor szerinted mit takar? Dobverők és gitárpengetők úszkálnak a cintányérlében? Vagy hogy?"Sobri Jóska
Gondolom nem vagy tisztában azzal, hogy mikről neveztek már el ételeket... De gondolom a hasonlóan fura eredetű ételnevekre neked van egy saját magyarázatod, és mindegyikről van egy másik, totálisan érthető eredet, amit te tudsz. Sőt, gondolom te nevezted el őket. Engem érdekel a gasztronómia, találkoztam már érdekes név eredetekkel, pont mert az ég világon bármiről juthat eszébe egy szakácsnak egy-egy ötlet, de mondom, úgyis mind nyilván hazugság, különben még nem lenne igazad.

Ennek ellenére amit mondtam az az, hogy nem alapműveltség tudni, főképp nem azonnal asszociálni egy afrikai, két szigetből álló kis szigetcsoportot. Főleg nem manapság. De igazából mindegy, mert itt is az a lényeg, hogy valaki másra gondolt mint te, tehát egy műveletlen idióta.fetomy
Csak szólok, hogy kezdesz kicsit beborulni. Ha nem akarsz beszélgetni, miattam ugyan nem kell, a személyeskedést nem igénylem, és ebbe az irányba inkább nem indulnék el.
Ha még nem hatalmasodott el teljesen a paranoia, akkor megtisztelhetsz egy olyan válasszal, ami minimálisan passzol a kérdéshez. De persze nem kötelező, ha nem, nem, majd nem kérdezek tőled többet. Kibírjuk.

több mint 14 éve
fetomy, ha már beültél a riportszobába, akkor végighallgatva okfejtésed, megkérdezném:
"Ugyan miért kapná egy leves a nevét egy zenekarról? Ráadásul egy mégcsak nem is világhírű, hanem egy futottak még magyar zenekarról? És ha egy zenekarról kapja, akkor szerinted mit takar? Dobverők és gitárpengetők úszkálnak a cintányérlében? Vagy hogy?"Sobri Jóska
Gondolom nem vagy tisztában azzal, hogy mikről neveztek már el ételeket... De gondolom a hasonlóan fura eredetű ételnevekre neked van egy saját magyarázatod, és mindegyikről van egy másik, totálisan érthető eredet, amit te tudsz. Sőt, gondolom te nevezted el őket. Engem érdekel a gasztronómia, találkoztam már érdekes név eredetekkel, pont mert az ég világon bármiről juthat eszébe egy szakácsnak egy-egy ötlet, de mondom, úgyis mind nyilván hazugság, különben még nem lenne igazad.

Ennek ellenére amit mondtam az az, hogy nem alapműveltség tudni, főképp nem azonnal asszociálni egy afrikai, két szigetből álló kis szigetcsoportot. Főleg nem manapság. De igazából mindegy, mert itt is az a lényeg, hogy valaki másra gondolt mint te, tehát egy műveletlen idióta.

Jah, és még valami. Valóban ugyanaz a két helyzet, Chicago és Zanzibar között. Mert tudod egy mai 20onéves, aki mondjuk szereti a zenét, sokszor találkozhatott az elmúlt években a Zanzibar névvel, míg a Zanzibár nevű szigetcsoportról elég keveset tudhatott, mivel nemigen van a hírekben, filmekben, de föci órán is max egyszer említik, hogy ja van ilyen. Chicago városa pedig esetleg azért juthat először eszébe, mert minden 2. filmben említik kb.
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Azért Chicagót nem hasonlítanám Zanzibárhoz. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
63-37. Hát szoros nem lesz. Így még meglepőbb lenne egy Jerzy win. Vajh bevállalják?Sobri Jóska
63-a biztos nincs Dzsörzének =(Duff
Sose lehet tudni. 😊

több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 374
63-37. Hát szoros nem lesz. Így még meglepőbb lenne egy Jerzy win. Vajh bevállalják?Sobri Jóska
63-a biztos nincs Dzsörzének =(
több mint 14 éve
63-37. Hát szoros nem lesz. Így még meglepőbb lenne egy Jerzy win. Vajh bevállalják?

több mint 14 éve
Oké, de ha azt hallod, hogy mondjuk Chicago-steak, akkor a zenekar ugrik be, a musical, a focicsapat, vagy a város?
De felesleges ezt tovább vesézni, szerintem ciki, hogy bambán bevigyorgott, hogy "egy zenekar", (bár nem az enyém volt az eredeti felvetés), szerintetek nem. El tudom fogadni.
Éva meg teljes agyhalál, ja.

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Nem mintha Zanzibár 2 szigetének jellemzőit annyira ismerném, hogy legyen elképzelésem egy kajáról, amit róla neveztek el. 😛

Viszont ez az Éva qrva gáz. 😂

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
"Ugyan miért kapná egy leves a nevét egy zenekarról? Ráadásul egy mégcsak nem is világhírű, hanem egy futottak még magyar zenekarról? És ha egy zenekarról kapja, akkor szerinted mit takar? Dobverők és gitárpengetők úszkálnak a cintányérlében? Vagy hogy?"

több mint 14 éve
"A leves: Zanzibár leves"
"Hmmm vajon a népszerű magyar együttesről, a Zanzibárról kaphatta-e a nevét ez az ennivaló, avagy esetleg az Afrika közepén, Tanzánia részeként elhelyezkedő, két szigetből álló szigetcsoportról, mely tulajdonképpen két tagból áll, Ungujából (d. sz. 6° 10′ k. h. 39° 20′) és Pembából (d. sz. 5° 10′ k. h. 39° 45′), ezen felül 1994-ben 800.000-s lakossága volt?"

Csak megjegyezném, hogy ha a google-be beírod, hogy "Zanzibar", az első találat: "A Zanzibar együttes honlapja". 😛

Na mindegy, de ezentúl felkészülök rá, hogy ha a TV-ben szerepelnék, akkor tudjam a Dnyeszter Menti Köztársaság összes lakosát név és életkor szerint, mert ha nem fogom tudni, valaki még egy idióta csőbunkónak fog tartani, hiszen az általános műveltség mint tudjuk azt jelenti, hogy az ég világon mindent tudunk.

Anikótól egyébként eléggé vicces volt a kiakadása az Éva-Jerzy beszélgetés miatt, miután ő nem egy embernek, többek között pont Évának kavart be elég keményen 😊 És akkor fel van háborodva 😀
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 374
mmm Alekoszék whiskysnek. A kedvencem 😛

Am, h témánál maradjunk valamiért azt érzem, h Bélabá megy vissza. Pedig mennyire örülnék egy Dzsörzé win-nek.
több mint 14 éve
Két dologra tudok gondolni:
1, Jerzy tök esélytelen, de ezekkel a manipulált videókkal ezt a párbajt is kétesélyesnek adják el, miközben sima 80-20 Bécinek, csak ugye jobb ha szorosnak van kommunikálva.
2, egál esélyesek mindketten (bár ez tulajdonképpen mindegy is), de Jerzy a liebling, így most valóban előkészítik a hiteles pár százalékos győzelmét.
Én az utóbbira tippelek, de az elöbbinek is van ugyanannyi esélye.

több mint 14 éve
Semmi butaságot nem mondott. A Zanzibár egy együttes, ennyit mondott. 😛 Mondd, hogy ebben nincs igaza. 😊 Ez leginkább kukacoskodás, még ha valóban nem is tudja, hogy egy afrikai sziget. De mondjuk ez szvsz messze van az általanos alapműveltségtől, amit mindenképpen tudnia kell egy magára vmit is adó embernek.

Amúgy Bazzaninak igaza van, kétlem, hogy ezt Jerzy találta ki, ugyanis hogy ő nem tudja mi a Zanzibár, az tuti. 😊Soldados
Ha már kukacoskodunk, akkor nem 1 sziget, hanem 2. 😊
De az könnyen igaz lehet, hogy nem Jerzy találta ki.Sobri Jóska
Kösz az infót, ezt én se tudtam. 😊

Amúgy Anikó utóbbi időben Béci mellett van, úgyhogy lehet megvan a fekete démon újabb áldozata. 😀

több mint 14 éve
Semmi butaságot nem mondott. A Zanzibár egy együttes, ennyit mondott. 😛 Mondd, hogy ebben nincs igaza. 😊 Ez leginkább kukacoskodás, még ha valóban nem is tudja, hogy egy afrikai sziget. De mondjuk ez szvsz messze van az általanos alapműveltségtől, amit mindenképpen tudnia kell egy magára vmit is adó embernek.

Amúgy Bazzaninak igaza van, kétlem, hogy ezt Jerzy találta ki, ugyanis hogy ő nem tudja mi a Zanzibár, az tuti. 😊Soldados
Ha már kukacoskodunk, akkor nem 1 sziget, hanem 2. 😊
De az könnyen igaz lehet, hogy nem Jerzy találta ki.

több mint 14 éve
Semmi butaságot nem mondott. A Zanzibár egy együttes, ennyit mondott. 😛 Mondd, hogy ebben nincs igaza. 😊 Noha ezzel elárulta magáról, hogy nem tudja mi a Zanzibár, de butaságot egyáltalán nem mondott, elvégre az is igaz rá, amit ő mondott. Meg amúgy ez leginkább kukacoskodás, még ha valóban nem is tudja, hogy egy afrikai sziget. De mondjuk ez szvsz messze van az általanos alapműveltségtől, amit mindenképpen tudnia kell egy magára vmit is adó embernek.

Amúgy Bazzaninak igaza van, kétlem, hogy ezt Jerzy találta ki, ugyanis hogy ő nem tudja mi a Zanzibár, az tuti. 😊

több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 724
Tuti Jerzy megy vissza, komoly ez a Béci lejárató kampány.