NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 744
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Duff
3 133
jól láttam h szopnék vezet??
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Ez de rohadt undorító húzás az RTL-től.
több mint 13 éve
Kirakták, hogy Gigi vezet :o
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Azt honnan veszitek, hogy Éva ennyivel esélyesebb? Én inkább neki szurkolok ha muszáj, de szerintem ez teljesen egál párbaj.
több mint 13 éve
Engem nagyon idegesít Éva, és inkább Giginek örülnék, ha visszamenne, de hát nem nagy az esély erre.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Tuti Éva megy vissza de nagyon szánalmas ez a hiszti amit leművelnek az ilyen IQ nélküli Szandikák a nézőtéren akik egyáltalán nem voltak jóba annó...De megnézném a nyomorék Szandika tábor arcát ha Gigi menne vissza.JayBÉn meg a bélaarcot akarom látni, mert elég valószínűnek tartom, h Éva megy vissza 😀Duff
több mint 13 éve
Éva totálisan elfelejti h neki még vissza kell mennie a villába... fog kapni a bentiektől az biztos.Azt észrevettétek h Lilu mindig leállítja Gigit ha Éva éppen megint közbekiabál Gigi mondandójába?! még véletlenül se Évára szól rá h hadd mondja már Gigi is. Egyből mondja h halljuk Évát. 😀
100 % h Éva megy vissza.
Az is erre utal, h elmondják h mi lesz jövő héten. Nyilván a katonai hét után sokan rányomnak Évára h h fog kiborulni a bogaraktól és a feladatoktól.
több mint 13 éve
Duff
3 133
De megnézném a nyomorék Szandika tábor arcát ha Gigi menne vissza.JayBÉn meg a bélaarcot akarom látni, mert elég valószínűnek tartom, h Éva megy vissza 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Balázs 😀 😀 😀
több mint 13 éve
Jézus isten 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 035
De megnézném a nyomorék Szandika tábor arcát ha Gigi menne vissza.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Ez komolyabb mint a Béci-Olivér 😀 😀 😀
több mint 13 éve
braxa88
12 534
remélem nem a szopnék megy vissza... idegesít a lófeje 😊
több mint 13 éve
Duff
3 133
sztem eszkát mondott, talán szarkeverőgabtsiÉn is sz.k-t hallottam, de én a szőke kurvára asszociáltam 😀
több mint 13 éve
elmebajos az biztos 😛Nyáriékat viszont kikéne rakni,mert még mindig borzalmas,amit előadnak...
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Legalább anniyra gázak mint Szandika 😛Szandika mi a faszra veri magát? Nem voltak ők ekkora barátok.JayBőrült ez a nő 😀 hatalmas arc 😀
viszont ennél a summers sisternél gázabb nincs...braxa88
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Szandika mi a faszra veri magát? Nem voltak ők ekkora barátok.JayBőrült ez a nő 😀 hatalmas arc 😀
viszont ennél a summers sisternél gázabb nincs...
több mint 13 éve
na gyererek, ki nyer ma? 😀braxa88annyira nyomja az RTL az Évát, h kizárt h ne ő menjen vissza...
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Szandika mi a faszra veri magát? Nem voltak ők ekkora barátok.
több mint 13 éve
F.K. 😛 Gondolom f..opó k.va 😛
több mint 13 éve
JéBé
7 035
na gyererek, ki nyer ma? 😀braxa88A produkció szempontjából mindegyik jó lehet, ha Gigi megy vissza kénytelenek lesznek egymásra rakosgatni és egymást kivinni, Alekosz egyedül már nem elég ellenfélnek.