TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Nem az a része, a külföldi.ez nem rossz ötlet 😀Megörülők ha visszaküldik a Zsófit.FViktor93
http://www.origo.hu/teve/20110416-kulfodiek-koltozhetnek-a-vv4-villajaba.html?JayB
több mint 14 éve
ez nem rossz ötlet 😀Megörülők ha visszaküldik a Zsófit.
http://www.origo.hu/teve/20110416-kulfodiek-koltozhetnek-a-vv4-villajaba.html?JayB
több mint 14 éve
ez nem rossz ötlet 😀http://www.origo.hu/teve/20110416-kulfodiek-koltozhetnek-a-vv4-villajaba.html?
több mint 14 éve
lol"A sors egyik kezével ad, a másikkal elvesz, hát úgy néz ki Hajdú Petitől mindkét kezével elvett..." 😀 Bírom Kaszát 😂
több mint 14 éve
Én nem hiszem, hogy Béci nyerne, de majd meglátjuk.Alekosznak, Jerzynek áll a fődíj, de ahhoz Jerzynek most vissza kellene térnie.
Én Évát és Anikót nem tudom elképzelni, mint győztest.
Amúgy megérdemelni meg mind az 5 megérdemli, egyiket sem veti szét se a pénz, se a lehetőség, valamint csak lehúztak 5 hónapot, szórakoztattak, szóval én más pénzét odaadom simán bármelyiknek. 😊
Bár Jerzy és Éva szerintem nem tudna vele mit kezdeni, Béci elverné, Anikó ezügyben kakukktojás, a környezetén múlik, egyedül Alekosz az, aki tudná értékelni, hasznosítani, dehát ez ugye nem szempont.
több mint 14 éve
😒RTL-en nagyon nyomják ezt a Béci inkorrekt döntés/nagyképű dolgot, Jerzy meglepetést okozhat még a végén...JayBIzgulsz, mi? 😊Sobri Jóska
Jerzytől nem sajnálnám, nekem egyre szimpibb. Szvsz igaza lesz Bécinek és ennek a párbajnak a nyertese fogja nyerni az egészet, Bécinek jobban örülnék de Jerzyvel sincs semmi baj, talán néla lenne a legjobb helyen.
több mint 14 éve
RTL-en nagyon nyomják ezt a Béci inkorrekt döntés/nagyképű dolgot, Jerzy meglepetést okozhat még a végén...JayBIzgulsz, mi? 😊
több mint 14 éve
RTL-en nagyon nyomják ezt a Béci inkorrekt döntés/nagyképű dolgot, Jerzy meglepetést okozhat még a végén...
több mint 14 éve
Még a tegnapi VV-t nézve ötlött eszembe, hogy milyen nagy páros lett volna az Alekosz - Jerzy duó, ha az elején ők haverkodnak össze. Igazi Muppet sShow lett volna, a modoros, okoskodó, de segghülye pszichopata, és a hipertufa, egyszerű, de jóindulatú szépfiú. Alekosz elirányítgatta volna Jerzyt, tanítgatta volna kommunikálni, csajozni, és megdiskurálták volna a történéseket egy tökéletesen irreleváns nézőpontból. Emlékszem, amikor a két észlény nekiállt lekvárból pálinkát főzni, teljesen komolyan, a túlélhető agyhalál kegyelmi állapotában. 😊Sajnos ez a műsor nagy vesztesége, hogy mindez nem történt meg.
több mint 14 éve
LOL Jézus milyen sms 😀
több mint 14 éve
Magyarázza már el valaki, ha már nem érkezik új játékos és van 5 páros, hogy a túróba döntik el , hogy ki nyeri a 25 milkát ?Keano48 hétig megy a műsor.
Aki legtovább volt bent, az nyer
több mint 14 éve
Magyarázza már el valaki, ha már nem érkezik új játékos és van 5 páros, hogy a túróba döntik el , hogy ki nyeri a 25 milkát ?

több mint 14 éve
Az Éden Hotel nem élőben megy tudtommal. Tehát elvileg már megvan a győztes, csak még nem került adásba. Vagy tévedek?Sobri JóskaÍgy van, ősszel forgatták.
több mint 14 éve
Az Éden Hotel nem élőben megy tudtommal. Tehát elvileg már megvan a győztes, csak még nem került adásba. Vagy tévedek?
több mint 14 éve
(indexen jóértesültek szerint Kristóf fog győzni, csúnyán meglepne. nem nézem ki belőle h addig végigvigye, ahhoz túl buta).ez egyáltalán nem lenne meglepő, kettejük Iq-ja összesen kisebb, mint a napi átlaghőmérséklet, bár jennynek szép a feneke 😊
Danna
és mindketten sidecharacterek, ha csak Corleonéval nem vesznek össze, nem fognak, nem tudnak min. 😀
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
mondjuk az is lehet h addig behoznak egy másik szőke ribancot, de abból kiindulva h krisztián rég hegyezi nikire... sztem ő lesz azbriareosmondjuk az is gyönyörűséges lenne ha Pókmajom és Korleone újra összeállna, immár közös döntés alapján.
kissé korainak érzem a thunder & lighthning létrejöttét, de tudja a fene.
több mint 14 éve
Kriszta jó hülye döntést hozott... fogja ő még ezt nagyon bánni...mekkora lenne ha Ádám összeállna Pókmajommal?! Niki még a kezük alá is játszik azzal h rámászott Krisztiánra.
(indexen jóértesültek szerint Kristóf fog győzni, csúnyán meglepne. nem nézem ki belőle h addig végigvigye, ahhoz túl buta).
Amúgy azt tudja vki h meddig tart még?! Mondjuk ha nincs sok hátra, akkor lehet h kihúzzák már Jennyvel.
több mint 14 éve
mondjuk az is lehet h addig behoznak egy másik szőke ribancot, de abból kiindulva h krisztián rég hegyezi nikire... sztem ő lesz az
több mint 14 éve
Csóró Liváj 😕Megjegyzem a Pápa remek munkát végzett 😀
Előzetes:
Krisz megbaszik valakit -> Pókmajom összeveszik vele -> lezsírozza Korleónéval, hogy ne basszák ki -> megy a Pápa mögé -> Krsizta OUT
több mint 14 éve
ha levi arc, akkor kinnt jól megrakja, ad neki egy arcpakolást, majd azt mondja, hogy na most húzzál el a picsába, ribanc.és közben jay-zt bömböltet 😀
több mint 14 éve
aztán ugye sírunk, mintha meghalt volna....
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
az bazmeg.az arcodba mosolyognak, majd hátbaszúrnak