TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
hogy biztosan megnézd a mai adást is.gabtsi
ezt mindenképp vétek kihagyni, ha van kiesés, ha nincs 😊

több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
hogy biztosan megnézd a mai adást is.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
jászkarajenő büszkesége a legjobb arc, sajnálnám ha kiesne, de sztem szandi-bandi benttartja, mivel jó cimborák odabent a táncos lábú meg már nem érdekes mert megdugat*a már vele magát...peach
annyira ostoba, remélem ő esik ki. mondjuk ez az, ami kb lehetetlen, szerintem Krisztiánnak nem sok esélye van bennmaradni. Esetleg Gábor (mondjuk érte se sírnék)Szobi22
krisztián kisése papírforma,

de akkor mi a faszomért sírdogált nagylábú kriszta az előzetesben?

több mint 14 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
jászkarajenő büszkesége a legjobb arc, sajnálnám ha kiesne, de sztem szandi-bandi benttartja, mivel jó cimborák odabent a táncos lábú meg már nem érdekes mert megdugat*a már vele magát...peach
annyira ostoba, remélem ő esik ki. mondjuk ez az, ami kb lehetetlen, szerintem Krisztiánnak nem sok esélye van bennmaradni. Esetleg Gábor (mondjuk érte se sírnék)

több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 783 — a new hope (again)
jászkarajenő büszkesége a legjobb arc, sajnálnám ha kiesne, de sztem szandi-bandi benttartja, mivel jó cimborák odabent a táncos lábú meg már nem érdekes mert megdugat*a már vele magát...

az rtl-nél annyira nyomatták az elmúlt időszakban a nagy alek vs béci csatát a végére, hogy szerintem nem hibáznak, hogy béla kint maradjon, pedig nem bánnám egy cseppet sem...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
mindenesetre korleóne erősen ráhaluzta magát erre a vezérbika szerepre, nagyon nagy átéléssel adja.

sztem krisztiánnak nem lesz hova állni. jászkarajenőt benntartja a pókmajom.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Bigfoot elsírta magát az előzetesben = remélem Pókmajom nem lesz getszi és nem nyomja ki LivájtHöri
Lehet, hogy Alízka teszi taccsra.... :rolleyes:Keano
elvileg hozzá Button Gábor megy egyedül.

több mint 14 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 060 — Falcons Fan
Bigfoot elsírta magát az előzetesben = remélem Pókmajom nem lesz getszi és nem nyomja ki LivájtHöri
Lehet, hogy Alízka teszi taccsra.... :rolleyes:

több mint 14 éve
sapka Washington Commanders 6 661 — sapka
sokat vesztett a műsor az értékéből, hogy csak úgy visszarakták a kiesett embert, pedig kb. utána lett igazán érdekes a műsor... megint Corleonéék vannak erőfölényben :mad:, pedig nézném ahogy esnek és sírnak.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 054 — #NoStress
Szerintem nem marad abba, mivel ott is emberek vannak.
És nekik megvannak a személyes preferenciáik.
Tehát ha nincs is "csatornaérdek", attól még xy szerkesztőnek, műsorkészítőnek, akárkinek lehet az a fixa ideája, hogy akkor már inkább Jerzy mondjuk, és ennek szellemében ténykedik. De majd meglátjuk.
Szerintem eljött az a pont, hogy az RTL-nek kvázi mindegy ki nyer, ki esik ki, ki marad bent, de én úgy tudom, hogy Jerzy nagy liebling.
De ha ezt nem tudnám semmi sanszot nem látnék számára Béci ellen, így viszont én is kiváncsian szemlélem a dolgokat, hogy ez mennyire érvényesül.

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
És ha Jerzy megy vissza? 😊Sobri Jóska
Akkor valóban TOP-favorit lesz. De erre perpill vajmi kevés esélyt látok.

Mindemellett kíváncsi vagyok a műsorszerkesztésre, mert eddig az alapján mindig meg lehetett mondani, hogy ki megy vissza. Viszont ahogy 5-re fogyatkozva megállapítottuk, hogy most már az RTL nem szól bele a dolgokba, nem vagyok benne biztos, hogy ezt most is meg lehet majd állapítani a műsorszerkesztés alapján. Ez pl számomra igen izgalmas pont, hogy amikor az RTL (jórészt) kiszáll a beavatkozásból, akkor is folytatódik-e a manipulatív technikák alkalmazása, vagy ez is abbamarad.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
És ha Jerzy megy vissza? 😊

több mint 14 éve
Bigfoot elsírta magát az előzetesben = remélem Pókmajom nem lesz getszi és nem nyomja ki Livájt

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
LOOOOOOOOOOOL! Éva nem ússza meg az Anikóval való párbajt! 😂Danna
Ezt hangoztatom 2 napja, hogy - nagyon is logikus taktikai lépésből kifolyólag (emiatt is egyre szimpibb Béla) - Jerzyt viszi ki, így Sobri PR-jének 1. helyezettje nemhogy nem 1., de inkább utolsó sztem, és a Milo-faktort anikó élvezheti majd.Soldados
nekem ez azért volt necces, mert bent sztem Anikót erősebbnek érzik Jerzynél. És gondolkodhatott volna úgy is Béci, h Évának nincs esélye Anikó ellen és így inkább kiviszi ő Anikót, utána Éva Jerzyt aki ellen tuti visszamegy és így összejött volna az általa várt hármas.Danna
Én az elején is mondtam, hogy médiatechnikai, manipulatív szempontok alapján nézem a műsort. Plusz persze szórakoztat is, be kell valljam. És én már most úgy gondolom, hogy a cat fightot vezetik fel, az egész műsorvezetés erre utalt, hogy ezt összehozzák. Bejött. Egyetlen párbaj kimenetele sem lepett meg műsorszerkesztés alapján. Kihívásban pedig egyedül Oli választása (Béci) lepett meg, de arról sobritól kaptunk háttérinfókat, hogy az nem is volt betervezve. Az is emellett szólt, hogy Jerzy Gigi távozásával picit sem érdekes, mert már szexet sem lehet mutatni róluk, ettől kezdve semmiféle szórakozást nem biztosít a nézőknek. Buta mint a tök, nem konfrontálódó típus, így semmi értelme bent lennie már.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Ezt hangoztatom 2 napja, hogy - nagyon is logikus taktikai lépésből kifolyólag (emiatt is egyre szimpibb Béla) - Jerzyt viszi ki, így Sobri PR-jének 1. helyezettje nemhogy nem 1., de inkább utolsó sztem, és a Milo-faktort anikó élvezheti majd.Soldados
nekem ez azért volt necces, mert bent sztem Anikót erősebbnek érzik Jerzynél. És gondolkodhatott volna úgy is Béci, h Évának nincs esélye Anikó ellen és így inkább kiviszi ő Anikót, utána Éva Jerzyt aki ellen tuti visszamegy és így összejött volna az általa várt hármas.
több mint 14 éve
Ezt hangoztatom 2 napja, hogy - nagyon is logikus taktikai lépésből kifolyólag (emiatt is egyre szimpibb Béla) - Jerzyt viszi ki, így Sobri PR-jének 1. helyezettje nemhogy nem 1., de inkább utolsó sztem, és a Milo-faktort anikó élvezheti majd.

több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
LOOOOOOOOOOOL! Éva nem ússza meg az Anikóval való párbajt! 😂
több mint 14 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Pá Erzsi!

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
Mondtam... Látod Sobri igazam volt. 😛

Anikó szépen kinthagyja Évát és én épp a Milo-faktor miatt nem tartom esélytelennek a hármas fináléban.

több mint 14 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 556 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Mert azért TV igazából 😀 A Viasat innentől lefogja adni, egy közel 5 órás műsorblokkban a WWE fő eseményeit PPV-eit. Vasárnap lesz, minden hónapban egyszer, kezdve a Wrestlemania XVII-vel.Deny
Mikor kezdik és hánytól ?Drip
május 22Höri
akkor még van idő 😀 köszi 😊

több mint 14 éve
Mert azért TV igazából 😀 A Viasat innentől lefogja adni, egy közel 5 órás műsorblokkban a WWE fő eseményeit PPV-eit. Vasárnap lesz, minden hónapban egyszer, kezdve a Wrestlemania XVII-vel.Deny
Mikor kezdik és hánytól ?Drip
május 22

több mint 14 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 556 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Mikor kezdik és hánytól ?

több mint 14 éve
A kérdés mindig ez. 😊

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Ettől még súlyozhatnák, és kaphatna 5 vagy 6 pontot ugyebár...Sobri Jóska
hát annak sem lenne több értelme 😊fetomy
Pedig de. 😊
Hiszen így szokás mindenhol. nem azt a pontszámot veszik, amit a legtöbben felmutatnak 😊Sobri Jóska
Nem úgy értettem, hanem úgy, hogy attól még a kérdés ugyanúgy "az volt", hogy "Szereted Évát?" 😊
több mint 14 éve
Ennek a szavazásnak is sok értelme van. 47: 1, 49: 10.... Kb. ugyanannyira szimpátiaszavazás, mint a hazudozós sorrend. Igaz, hogy nagyon mást nem is lehetne, de ez így elég vicces 😊fetomy
Ettől még súlyozhatnák, és kaphatna 5 vagy 6 pontot ugyebár...Sobri Jóska
hát annak sem lenne több értelme 😊fetomy
Pedig de. 😊
Hiszen így szokás mindenhol. nem azt a pontszámot veszik, amit a legtöbben felmutatnak 😊