NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
25
8
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 735
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Egy bökkenő csupán: gondolkodni? nála? 😛 😂vv zsófi-rágógumi-értékelhetetlenJocicsak azt tudom mondani rá, mint obi wan kenobi
- menj és gondolkodj el az életedenHöri
több mint 13 éve
Duff
3 133
Balázs hogy oltja énlázárlászlót. Nagyonnagy 😀
több mint 13 éve
Ez a mai összefoglaló emlékeztetett már itt-ott a régi VV-k hangulatára... 😊
több mint 13 éve
Jó zene a mai adásból: http://www.youtube.com/watch?v=9ZFLmhFn0mg
több mint 13 éve
vv zsófi-rágógumi-értékelhetetlenJocicsak azt tudom mondani rá, mint obi wan kenobi
- menj és gondolkodj el az életeden
több mint 13 éve
vv zsófi-rágógumi-értékelhetetlen
több mint 13 éve
Buci beköltözik:http://velvet.hu/celeb/2011/03/31/stohl_andras_birosagi_targyalasa/
több mint 13 éve
Mi se nézzük szinte soha, de hidd el, nincs megrendezve, csak manipulálva, szerkesztgetve. Nem ugyanaz.
több mint 13 éve
Mondjuk lehet, hogy hülyeség, de kíváncsi leszek, hogy ha kimegy a cigesz, akkor az az eddig erős testvérére mennyire lesz hatással, marad-e az az erős karakter, vagy kibukik-e, amivel meg csökkentené a saját esélyeit.Bár én nem is nézem igazából, csak néha-néha elkapok egy-egy összefoglalót, és továbbra is tartom, hogy az egész meg van rendezve, alapból nem iz7gat az egész. 😀
több mint 13 éve
Giginek ha csöppnyi esze is van, akkor egyszerűen tudnia kell, hogy már rég kiderült róla minden.De ő befele játszik, nem kifelé. És ez eddig bejött. Szinte alig kapott jelet.
Azt szerintem tudja, hogy ha párbajra megy, kiesik, de egészen mostanáig ezt megúszta, és most is Jerzy -a beáldozható csatlós- volt a párbajesélyes, de Éva kibaszott vele, velük.
Szerintem Gigi szerepe annyi, hogy biztos fináléig segítse Bécit, ahol Bécinak vannak esélyei, de a fináléba eleve nem tervezte Gigi jelenlétét se ő maga, se Béci.
több mint 13 éve
Szerintem ha Anikó bent marad a top3ig, simán megnyerheti.tenorxSzerintem meg ha tol egy nyilvános masztizást vagy szexet a villában, akkor nyerheti meg 😊
több mint 13 éve
Szerintem ha Anikó bent marad a top3ig, simán megnyerheti.
több mint 13 éve
Én koránt sem vagyok biztos benne, hogy bármi sejtése is van erről. Ha lenne, akkor nem ment volna a huzavona 2 hónapig, hogy nem fogok itt bent dugni, mert anyu mit szól hozzá. Végül dugtak, mert nem bírták tovább. Látszott bármi is belőle? Nem. Ettől kellett ennyire paráznia? Ha tudná, hogy mindenki tud mindent, nem aggódott volna ennyit emiatt.Egyetlen része érdekel igazán a VV-nek, Gigi reakciója, amikor megtudja, hogy mindenki tud már az érdekes videóiról. Még nem tudja, ugye, hogy ezek előkerültek?DenyBiztos tudja, azért nem hülye teljesen. Mindenkinek előkerült eddig, bármi stiklije is volt a VV elött.Éés ez azért nem olyan titkos projekt, hogy örökre rejtve maradjon.
Most írhatok új pr-t emiatt a döntés miatt. 😊Sobri Jóska
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Anikónak a kövi párbajon eldőlhet a sorsa. Ha összejönne egy Alekosz-Laci, akkor utána ő mehetne Jerzyvel és így tuti 3-ban van. Évának maradna Alek vagy Béci. Mindkettő ellen esélytelen.DannaMost tartom elképzelhetőnek elösszőr, hogy az Éva-Alekosz-Anikó? hármas összefogjon. Szépen ki küldik Lacit párbajozni aki a hit és becsület alapján viszi Alekoszt, kiesik. És innentől már teljesen nyílt az út Anikónak.
több mint 13 éve
Anikónak a kövi párbajon eldőlhet a sorsa. Ha összejönne egy Alekosz-Laci, akkor utána ő mehetne Jerzyvel és így tuti 3-ban van. Évának maradna Alek vagy Béci. Mindkettő ellen esélytelen.
több mint 13 éve
levi hajszállal került el egy golyót úgy tűnik-nekem mindegy mit csinálsz-annyira tipik.gabtsi
dolgok történnek
-brühühühühühühühühübriareos
több mint 13 éve
Egyetlen része érdekel igazán a VV-nek, Gigi reakciója, amikor megtudja, hogy mindenki tud már az érdekes videóiról. Még nem tudja, ugye, hogy ezek előkerültek?DenyBiztos tudja, azért nem hülye teljesen. Mindenkinek előkerült eddig, bármi stiklije is volt a VV elött.Éés ez azért nem olyan titkos projekt, hogy örökre rejtve maradjon.
Most írhatok új pr-t emiatt a döntés miatt. 😊
több mint 13 éve
-nekem mindegy mit csinálsz-annyira tipik.
dolgok történnek
-brühühühühühühühühübriareos
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Egyetlen része érdekel igazán a VV-nek, Gigi reakciója, amikor megtudja, hogy mindenki tud már az érdekes videóiról. Még nem tudja, ugye, hogy ezek előkerültek?
több mint 13 éve
Olyan nincs, hogy mindkettő kiesik? 😛FViktor93már volt...
szerk.: ja ez nem a vicc topic... akkor bocsi 😀 a kérdés jogos 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Pápá Gigi. Jól döntött Éva.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Duff
3 133
zsíír. ha visszamegy a dzsidzsi nemnézem tovább 😀 de erre semmi esélyt nemlátok.tán éva rájött, h meg kell bontani a rajpárt, mert addig semmi esély sincs azt párbajozni küldeni akit akarnak.