TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
És ha Jerzy megy vissza? 😊Sobri JóskaAkkor valóban TOP-favorit lesz. De erre perpill vajmi kevés esélyt látok.
Mindemellett kíváncsi vagyok a műsorszerkesztésre, mert eddig az alapján mindig meg lehetett mondani, hogy ki megy vissza. Viszont ahogy 5-re fogyatkozva megállapítottuk, hogy most már az RTL nem szól bele a dolgokba, nem vagyok benne biztos, hogy ezt most is meg lehet majd állapítani a műsorszerkesztés alapján. Ez pl számomra igen izgalmas pont, hogy amikor az RTL (jórészt) kiszáll a beavatkozásból, akkor is folytatódik-e a manipulatív technikák alkalmazása, vagy ez is abbamarad.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Bigfoot elsírta magát az előzetesben = remélem Pókmajom nem lesz getszi és nem nyomja ki Livájt
több mint 14 éve
Én az elején is mondtam, hogy médiatechnikai, manipulatív szempontok alapján nézem a műsort. Plusz persze szórakoztat is, be kell valljam. És én már most úgy gondolom, hogy a cat fightot vezetik fel, az egész műsorvezetés erre utalt, hogy ezt összehozzák. Bejött. Egyetlen párbaj kimenetele sem lepett meg műsorszerkesztés alapján. Kihívásban pedig egyedül Oli választása (Béci) lepett meg, de arról sobritól kaptunk háttérinfókat, hogy az nem is volt betervezve. Az is emellett szólt, hogy Jerzy Gigi távozásával picit sem érdekes, mert már szexet sem lehet mutatni róluk, ettől kezdve semmiféle szórakozást nem biztosít a nézőknek. Buta mint a tök, nem konfrontálódó típus, így semmi értelme bent lennie már.nekem ez azért volt necces, mert bent sztem Anikót erősebbnek érzik Jerzynél. És gondolkodhatott volna úgy is Béci, h Évának nincs esélye Anikó ellen és így inkább kiviszi ő Anikót, utána Éva Jerzyt aki ellen tuti visszamegy és így összejött volna az általa várt hármas.DannaLOOOOOOOOOOOL! Éva nem ússza meg az Anikóval való párbajt! 😂DannaEzt hangoztatom 2 napja, hogy - nagyon is logikus taktikai lépésből kifolyólag (emiatt is egyre szimpibb Béla) - Jerzyt viszi ki, így Sobri PR-jének 1. helyezettje nemhogy nem 1., de inkább utolsó sztem, és a Milo-faktort anikó élvezheti majd.Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
nekem ez azért volt necces, mert bent sztem Anikót erősebbnek érzik Jerzynél. És gondolkodhatott volna úgy is Béci, h Évának nincs esélye Anikó ellen és így inkább kiviszi ő Anikót, utána Éva Jerzyt aki ellen tuti visszamegy és így összejött volna az általa várt hármas.LOOOOOOOOOOOL! Éva nem ússza meg az Anikóval való párbajt! 😂DannaEzt hangoztatom 2 napja, hogy - nagyon is logikus taktikai lépésből kifolyólag (emiatt is egyre szimpibb Béla) - Jerzyt viszi ki, így Sobri PR-jének 1. helyezettje nemhogy nem 1., de inkább utolsó sztem, és a Milo-faktort anikó élvezheti majd.Soldados
több mint 14 éve
LOOOOOOOOOOOL! Éva nem ússza meg az Anikóval való párbajt! 😂DannaEzt hangoztatom 2 napja, hogy - nagyon is logikus taktikai lépésből kifolyólag (emiatt is egyre szimpibb Béla) - Jerzyt viszi ki, így Sobri PR-jének 1. helyezettje nemhogy nem 1., de inkább utolsó sztem, és a Milo-faktort anikó élvezheti majd.

több mint 14 éve
LOOOOOOOOOOOL! Éva nem ússza meg az Anikóval való párbajt! 😂
több mint 14 éve
Pá Erzsi!

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
Mondtam... Látod Sobri igazam volt. 😛 Anikó szépen kinthagyja Évát és én épp a Milo-faktor miatt nem tartom esélytelennek a hármas fináléban.

több mint 14 éve
akkor még van idő 😀 köszi 😊május 22HöriMert azért TV igazából 😀 A Viasat innentől lefogja adni, egy közel 5 órás műsorblokkban a WWE fő eseményeit PPV-eit. Vasárnap lesz, minden hónapban egyszer, kezdve a Wrestlemania XVII-vel.DenyMikor kezdik és hánytól ?Drip
több mint 14 éve
május 22Mert azért TV igazából 😀 A Viasat innentől lefogja adni, egy közel 5 órás műsorblokkban a WWE fő eseményeit PPV-eit. Vasárnap lesz, minden hónapban egyszer, kezdve a Wrestlemania XVII-vel.DenyMikor kezdik és hánytól ?Drip
több mint 14 éve
Mert azért TV igazából 😀 A Viasat innentől lefogja adni, egy közel 5 órás műsorblokkban a WWE fő eseményeit PPV-eit. Vasárnap lesz, minden hónapban egyszer, kezdve a Wrestlemania XVII-vel.DenyMikor kezdik és hánytól ?
több mint 14 éve
Nem úgy értettem, hanem úgy, hogy attól még a kérdés ugyanúgy "az volt", hogy "Szereted Évát?" 😊Pedig de. 😊Ettől még súlyozhatnák, és kaphatna 5 vagy 6 pontot ugyebár...Sobri Jóskahát annak sem lenne több értelme 😊fetomy
Hiszen így szokás mindenhol. nem azt a pontszámot veszik, amit a legtöbben felmutatnak 😊Sobri Jóska
több mint 14 éve
Pedig de. 😊hát annak sem lenne több értelme 😊fetomyEnnek a szavazásnak is sok értelme van. 47: 1, 49: 10.... Kb. ugyanannyira szimpátiaszavazás, mint a hazudozós sorrend. Igaz, hogy nagyon mást nem is lehetne, de ez így elég vicces 😊fetomyEttől még súlyozhatnák, és kaphatna 5 vagy 6 pontot ugyebár...Sobri Jóska
Hiszen így szokás mindenhol. nem azt a pontszámot veszik, amit a legtöbben felmutatnak 😊
több mint 14 éve
hát annak sem lenne több értelme 😊Ennek a szavazásnak is sok értelme van. 47: 1, 49: 10.... Kb. ugyanannyira szimpátiaszavazás, mint a hazudozós sorrend. Igaz, hogy nagyon mást nem is lehetne, de ez így elég vicces 😊fetomyEttől még súlyozhatnák, és kaphatna 5 vagy 6 pontot ugyebár...Sobri Jóska
több mint 14 éve
Ennek a szavazásnak is sok értelme van. 47: 1, 49: 10.... Kb. ugyanannyira szimpátiaszavazás, mint a hazudozós sorrend. Igaz, hogy nagyon mást nem is lehetne, de ez így elég vicces 😊fetomyEttől még súlyozhatnák, és kaphatna 5 vagy 6 pontot ugyebár...
több mint 14 éve
Ennek a szavazásnak is sok értelme van. 47: 1, 49: 10.... Kb. ugyanannyira szimpátiaszavazás, mint a hazudozós sorrend. Igaz, hogy nagyon mást nem is lehetne, de ez így elég vicces 😊
több mint 14 éve
Kevered a dolgokat Danna. Kettőt is.Egyrészt a "tehetségkutatókat" a tévé dönti el, hogy ki nyeri, a valóságshowknál ilyen irányítottság nincsen.
"Tehetségkutatót" simán nyerhet nő is.
Másrészt a párbajoknál teljesen más tényezők alapján szavaznak az emberek és nyúlnak bele a tévénél, mint ami a végső fináléban történik. Tehát nem működik az "ilyen erővel".
Jobban nem tudom leírni, most kell megértsd. 😊
több mint 14 éve
Hogyne, persze, olyannyira, hogy a barátnőim is csak pasik, de ez maradjon köztünk...Ez az elmélet ott bukik meg nálam, h a Megasztárt pl több nő nyerte meg eddig, mint férfi. Tóth Vera, Rúzsa Magdi, Tolvai Renata vs Caramel, Király Viktor.
Lány az ilyen szavazások szavazóinak nem szerinti összetétele miatt nem nyerhet.
A valós szavazók összetételéről láttam egyszer egy kimutatást (persze felmérés volt, hiszen az sms-nél nem tudható ki küldi), és a nagyon durva 80-20 arány jött ki a nők javára, hogy egy ilyen szavazáson általában négyszer annyi nő szavaz, mint pasi. Még ha torz is egy ilyen felmérés, elvileg 10-15%-nál nem téved nagyobbat.
És a nők nem másik nők miatt állnak neki szavazni, az egy BB Éva kivételével. (A BB2-re annyira kevés szavazat érkezett tudtommal, hogy az teljesen irreleváns.)
Azon infók alapján amik a fejemben vannak, az elejétől azt mondtam, hogy nő nem nyerheti meg a VV4-t, soha nem is volt nő férfi elött a PR-en, kivéve ha tudvalevőleg ő volt a következő kieső.
Szerintem mpst ezek a valós győzelmi esélyek:
35% Jerzy
35% Alekosz
26% Béci
2% Anikó
2% ÉvaSobri Jóska
Ha valahol, akkor az ilyen énekes műsorokban ki kellene jönnie ennek. és ahogy fetomy is írta, 1 alkalom kivételével nem volt még lány a döntőben, ráadásul olyanok voltak akiket visszaszavaztak. ennyi erővel akkor őket már eleve vissza se szavazták volna. Inkább Anikónál most az a hátrány, ami alapvetően előny, h szebb az átlagosnál és ugye a női féltékenység... de pl ha helyet cserélnének Éva átlagos külsejével, akkor sztem simán legnagyobb esélyes lenne... Fiataloknál számít max h lány vagy fiú, ez is csak akkor ha extraklasszis jó pasiról beszélünk, az idősebb korosztálynál sztem egyáltalán nem számít, aranyos kislány, kedves, stb. nem a nemek alapján döntenek.
több mint 14 éve
Mert azért TV igazából 😀 A Viasat innentől lefogja adni, egy közel 5 órás műsorblokkban a WWE fő eseményeit PPV-eit. Vasárnap lesz, minden hónapban egyszer, kezdve a Wrestlemania XVII-vel.
több mint 14 éve
Sobri, miért ne nyerhetne lány? hímsoviniszta vagy?!DannaHogyne, persze, olyannyira, hogy a barátnőim is csak pasik, de ez maradjon köztünk...
Lány az ilyen szavazások szavazóinak nem szerinti összetétele miatt nem nyerhet.
A valós szavazók összetételéről láttam egyszer egy kimutatást (persze felmérés volt, hiszen az sms-nél nem tudható ki küldi), és a nagyon durva 80-20 arány jött ki a nők javára, hogy egy ilyen szavazáson általában négyszer annyi nő szavaz, mint pasi. Még ha torz is egy ilyen felmérés, elvileg 10-15%-nál nem téved nagyobbat.
És a nők nem másik nők miatt állnak neki szavazni, az egy BB Éva kivételével. (A BB2-re annyira kevés szavazat érkezett tudtommal, hogy az teljesen irreleváns.)
Azon infók alapján amik a fejemben vannak, az elejétől azt mondtam, hogy nő nem nyerheti meg a VV4-t, soha nem is volt nő férfi elött a PR-en, kivéve ha tudvalevőleg ő volt a következő kieső.
Szerintem mpst ezek a valós győzelmi esélyek:
35% Jerzy
35% Alekosz
26% Béci
2% Anikó
2% Éva
több mint 14 éve
Sobri, miért ne nyerhetne lány? hímsoviniszta vagy?!BB-t mind2x lány nyerte.
sztem sincs esélye Anikónak, sajnos, volt most egy kis időm, beleolvastam az indexes vv topicba, hát ott kb. már azért is utálják h levegőt vesz egyáltalán. mindenért ő a hibás, mindenkit ő üldözött ki, azért is ő a hibás amiért eddig nem volt párbajon, szal sztem esélytelen, sajnos... Éva meg Alekosz az Isten, menjenek is be ők ketten + vki a döntőbe és nyerjen a harmadik. nekem tök mind1 h ki az. reméljük ha 3.-nak kiesik Éva, utána már nem hagynak sok időt a szavazásra.
több mint 14 éve
Sobri: Annyit hozzátennék, hogy a három pasis finálé egyáltalán nem általános 😊VV1: Szabolcs-Majka-Oki
VV2: Laci-Anikó-Péter
VV3: Milo-Leo-Katka
BB1: Évi-Bálint-Renátó
BB2: Zsófi-Linya-Roli-Gézu
Tehát egyetlen egyszer volt az 5-ből, de ha csak a VV-ket nézzük is, 3-ből 1szer, hogy nem volt lány döntős 😊 Nyilván ettől még semmi nem garantálja Éva vagy Anikó bekerülését, csak azért írtam, hogy nem az lenne a megszokott, ha nem lenne csaj 😊
több mint 14 éve
Nem értettem félre. 😊Volt egy időszak amikor Anikó egyértelmű up volt, de most szerintem nagy-nagy down.
Béci meg sosem volt top3-on kívül, most sincs.
És ha valami csoda folytán Anikó döntős is lenne, ott no chance.