Lejárt Matt Eberflus ideje a Bears-nél!

NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 461 — #NoStress
na hurrá, megint előjött a fletomy 😒 bekaphatod 😀fetomy
Megint? Én meg azt hittem én találtam ki. 😊
Kárpótlásul egy plakát a szobád falára:

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
na hurrá, megint előjött a fletomy 😒 bekaphatod 😀
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Hiába, meg nem értett zseni vagyok 😛 😀
Pedig még rengeteg van a tarsolyomban... 😛 :rolleyes:fetomy
fárasztomyHöri
Jobb mint a fletomy.Sobri Jóska
😂 😂

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
fárasztomyHöri
Jobb mint a fletomy.

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
fárasztomy

több mint 13 éve
Pedig még rengeteg van a tarsolyomban... 😛 :rolleyes:
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
fetomy a szóvicceid egyre borzasztóbbak 😀 Már a Falcontract is szar volt, de ez 😀
több mint 13 éve
bye the way most kezdődött a világ legjobb realityjének harmadik évada az MTV-n, JERSEY SHORE! 😊JayB
nekem egy dzsörzi is bőven elég 😛
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
bye the way most kezdődött a világ legjobb realityjének harmadik évada az MTV-n, JERSEY SHORE! 😊
több mint 13 éve
Danna. Nem tudom ezen miért kell fennakadni, ez még elég lájtos volt Évától 😀 Tud ő ennél sokkal durvább is lenni. Arról nem is beszélve, hogy mindenki ezt a mást mondok ide, mást mondok oda dolgot játssza.FViktor93
Teljesen mindegy, mert úgyis csak Évánál látja ezt mindenki...

Mellesleg már sztem kb. minden villalakónak voltak olyan pillanatai, amit nem adtak le, pedig.... na mindegy..😊fetomy
Merész kijelentés, tekintve hogy egy nap 24 órás, a műsor pedig 1. 😂eaglesmcnabb
😀
igen, a "pedig..." vonatkozott arra, hogy "pedig érdekes fényben tüntette volna fel" vagy valami hasonló 😛
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Danna. Nem tudom ezen miért kell fennakadni, ez még elég lájtos volt Évától 😀 Tud ő ennél sokkal durvább is lenni. Arról nem is beszélve, hogy mindenki ezt a mást mondok ide, mást mondok oda dolgot játssza.FViktor93

Mellesleg már sztem kb. minden villalakónak voltak olyan pillanatai, amit nem adtak le, pedig.... na mindegy..😊fetomy
Merész kijelentés, tekintve hogy egy nap 24 órás, a műsor pedig 1. 😂

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve

Mellesleg már sztem kb. minden villalakónak voltak olyan pillanatai, amit nem adtak le, pedig.... na mindegy..😊
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Danna. Nem tudom ezen miért kell fennakadni, ez még elég lájtos volt Évától 😀 Tud ő ennél sokkal durvább is lenni. Arról nem is beszélve, hogy mindenki ezt a mást mondok ide, mást mondok oda dolgot játssza.
több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
LOL.. SEMMIT nem adott le az RTL Éva éjszakai akciójából... tipikus.
több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
éva takarodjJoci
Miatta nézed, ismerd be 😊Sobri Jóska
beismerem,miatta nézem 😛

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
éva takarodjJoci
Miatta nézed, ismerd be 😊

több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
éva takarodj

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
Szerintem egyértelmű, hogy Alekosz, Béci döntős, és Bécit a döntőben Laci, Jerzy, Gigi gyengíti Alekosz ellenében, Alekoszt Béci ellenében Éva. Anikó ha becsúszik a döntőbe egy új bázist "mozgat meg", nem avatkozik a Béci-Alekosz duóba.

több mint 13 éve
mondjuk én nem értem, hogy Alekosz fan mondjuk miért akarná, hogy Éva nyerjen... ezen már akkor is röhögtem, mikor Zsófikáért álltak ki 6-an, hogy majd az ő rajongótáboruk is rá szavaz, és így biztosan nyer, aha 😀Hurka
erről nincsen szó. Legalábbis ha Éva vs Alekosz (vs 3.), akkor nem, viszont az Éva-fanok meg lehet, hogy ha nincs ott éva, szavaznának alekoszra.

Bár igazából szerintem ez túlzott spekuláció, alapból nincs olyan marha nagy szavazóbázis.. 😊fetomy
Szerintem se de mégse tudom elképzelni hogy egy Béci 55% Alekosz 40% Éva 5% legyen a vége 😀 Egy 10-et biztos összeszedne ami ha bárki más lett volna a harmadik Alekosz bázisához csapódna. Ők nagy páros ketten, aki szereti az egyiket az esetek többségében a másikat is kedveli, sőt sokan vannak akik a Béci crewt utálják ezért szeretik Éváékat.
több mint 13 éve
mondjuk én nem értem, hogy Alekosz fan mondjuk miért akarná, hogy Éva nyerjen... ezen már akkor is röhögtem, mikor Zsófikáért álltak ki 6-an, hogy majd az ő rajongótáboruk is rá szavaz, és így biztosan nyer, aha 😀Hurka
erről nincsen szó. Legalábbis ha Éva vs Alekosz (vs 3.), akkor nem, viszont az Éva-fanok meg lehet, hogy ha nincs ott éva, szavaznának alekoszra.

Bár igazából szerintem ez túlzott spekuláció, alapból nincs olyan marha nagy szavazóbázis.. 😊
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
mondjuk én nem értem, hogy Alekosz fan mondjuk miért akarná, hogy Éva nyerjen... ezen már akkor is röhögtem, mikor Zsófikáért álltak ki 6-an, hogy majd az ő rajongótáboruk is rá szavaz, és így biztosan nyer, aha 😀
több mint 13 éve
Hát nemtom... Egy Alekosz-Olivér, Gigi-Béci verzióban simán elhiszem, hogy egymástól veszik el a szavazatokat, de én nem hiszem, hogy számottevő mértékben venne el Éva szavazatot Alekosztól... Valamennyit biztos, de én nem hiszem, hogy azon bármi is múlna.
Mert ki szavaz évára?

- Aki Évát akarja, hogy nyerjen. Ez kétlem, hogy érdemi szám lenne.
- Aki utálja Bécit. Ez már nagyobb tömeg, de ők meg - ha nem komplett idióták -, ha nem akarják Bécit győztesként látni, akkor a sokkal valószínűbb Alekoszra szavaznak.

Amúgy Éva helyében mondjuk nem az Alekoszos dolgot mondtam volna, hanem nem erőltetem azt, hogy Béci kb. bármikor megkefélhetne... Azt meg eddig is tudtuk róla, hogy a szemébe ezt, a háta mögött meg azt mond, de ez meg mindenkire jellemző. Még a becsületes Gigi-Béci párosra is, akiktől ez mondjuk a legérdekesebb verzióban akkor jön elő, mikor Jerzyről beszélnek a háta mögött...

Ja, és Alekoszt meg kétlem, hogy anélkül, hogy "összehoznának valamit", meg tudná győzni arról, hogy ne azt vigye, akit ő akarna. Már a múltkor sem sikerült.
több mint 13 éve
[Alekoszra rakják és akkor Alek vigye ki Anikót, utána ő kiviszi Gigit és akkor már csak ő fog benn maradni a lányok közül és h ő akkor milyen boldog lenne, és ha Alek igazán szereti őt akkor ezt megfogja tenni érte, stb. Ez kb. 1.5 óra volt, aztán mentek ők is lefeküdni.
itt meg az egész műsora: http://www.youtube.com/watch?v=PVdfMI7Hjcw&feature=mfu_in_order&list=UL
a felhasználónál fenn van az egész.Danna
Ezzel Béci járna a legjobban, ha van esze segít egy ilyen hármas döntő lérehozásában, Éva ha csak 10-20%-ot is kapna az mind Alekoszéból jönne le.
több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
nagyon kiváncsi leszek h abból amit Éva leművelt az elmúlt a 1.5 órában, holnap az összefoglalóban mit fognak leadni... gyanítom egyébként h semmit, nem fogják a párbaj hetében gyengíteni, nekik még mindenképp kell még vissza.
szégyen ez a nő.Danna
mit nyomott a művésznő ?Höri
Eleinte tök jó volt a hangulat, kaptak mindenféle játékokat, piát nagyon jókat nevettek. Még meg is jegyezték h milyen jó lett a hangulat az utóbbi időben (Szandika kiesése óta) és h milyen sokat ülnek megint az ebédlő asztalnál, stb. Hangulatot megadta ugye az a feladat, h a hintában kellett arról beszélniük h kinek ki jön be. Laci persze ódákat zengett Anikóról (totál odavan érte), de a végén mondta h tudja h Anikónak nem ilyen férfira van szüksége és sok köztük a korkülönbség is. Alekot kinyomták, Bécit is, de utólag a beszélgetésből valszeg azt mondta h mindet megcsinálná, Anikót is kinyomták, Éva Bécit mondta h ha 1 szórakozóhelyen odamenne hozzá tuti egyből lefeküdne vele, aztán h ne bántsa meg Alekoszt előadta h ha nem lenne a pasija, már biztos csókolóztak volna, erre egyből beindultak a többiek is hogy hú, meg haaa, Aleknek se kellett több, mire Éva rákontrázott h sőt, lehet h kinn le is feküdt volna már vele. Aztán kinn már mondta Anikónak h csak azért mondta ezt h ne bántsa meg Alekot, mert a múltkor is egy ilyen után 1 hétig nem szólt hozzá és h ő most megy párbajozni és most nem kockáztathatta ezt, de h egyébként nincs annyi pia a földön h megtudja ezt tenni. Mondta Anikó h azért ez így gonosz volt, mert így most Alekosz megint reménykedni fog. találtam vidit erről: http://www.youtube.com/watch?v=_nV66AZ_mdI

Ezután kiderült h még délután volt lehetőségük arra h leadjanak fejenként 3 dalt, amit küldenek valakinek a villában. Persze megint Anikó lett a műsorvezető (árverésen, Oscar gálán, zenés gálán, mindig ott volt), amin már kibukott Éva h ő is műsorvezető akar lenni de h mindig az Anikó, mert h ő szép, ő meg öreg és már nincs esélye stb. Anikó bíztatta h ne butáskodjon már, stb. Persze már itt piásak voltak. Elkezdődött a buli, Anikó nagyon ügyesen végignyomta pityókásan, Éva már a felénél össze-vissza volt a piától, aztán ki is jött belőle a szokásos "rendes" énje. Anikóhoz odament puncsolni h mennyire szereti és h blablabla (tapogatta a seggét Anikónak), erre mondta Anikó h maradjunk annyiban h kedveli Lilunak is ezt mondta. Mondta Éva h igen és h nagyon örül h így normalizálódott a kapcsolatuk. Majd lépett kettőt, és odasúgta Alekosz fülében h mekkora kétszínű álnok kígyó Anikó és Gigi is, és h mindketten kihasználnak mindenkit, és h csak ő az igazán őszinte (mire közölte Alek h meg ő), és nyomta ott a gusztustalan dumát Anikóról. Aztán kivette Anikó kezében a mikrofont h közölte h ő fogja a lányok közül megnyerni a versenyt. Majd közölte Alekosszal h legszívesebben mind a kettőt kivinné és tuti kint is hagyná, mert ő a legtökéletesebb itt. Vége lett a bulinak, mindenki lefeküdt kivéve ők ketten, természetesen Éva végig Anikót szapulta (mert ugye a buli alatt Alekosz rendesen próbálkozott Anikónál, aki küldött neki egy lassú dalt és megpróbált vele táncolni, de Alek nem bírt magával és folyton hol nyakát, hol a vállát harapdálta, Laci meg közölte Anikóval h szeretné majd 1x elvinni egy elit elegáns helyre vacsizni ha kikerültek) és a végén már ott tartott, h mondta h ő most kiviszi valószínűleg Jerzyt, aztán úgyis Alekoszra rakják és akkor Alek vigye ki Anikót, utána ő kiviszi Gigit és akkor már csak ő fog benn maradni a lányok közül és h ő akkor milyen boldog lenne, és ha Alek igazán szereti őt akkor ezt megfogja tenni érte, stb. Ez kb. 1.5 óra volt, aztán mentek ők is lefeküdni.
itt meg az egész műsora: http://www.youtube.com/watch?v=PVdfMI7Hjcw&feature=mfu_in_order&list=UL
a felhasználónál fenn van az egész.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ráérzett, hogy pinástól ronthat csak a Cordia lakásba... 😂
Az már nemigen műxik, hogy ő a meg nem értett vki, anyucika egyetlen kislánya, aki nem szeret senki, ugyanis nincsenek már "barátai".

Igen, azt valóban nyilatkozták csak a producer Rubin Kristóf mondta.
Alekoszt értem ő az új csörgősipkás, Pákó, Győzike és a lantművész után. Olivért műsorvezetőnek abszolút el lehet képzelni, de Anikó, amekkora agyhalott picsa...hát mihez ért??? Talán még befuthat az (I. VV Anikóhoz) elődjéhez hasonló "celebkarriert"...

Azért szorgosan begyűjtött már egy camcordert meg egy tabletet meg kiszórt pár embert...szerintem mások farvizén elég jó esélye van a végső győzelemre is.

BCS
Anikó nem agyhalott, nem tudom miért kell ennyiszer leírni...Hurka
100as iq-val, atomhomály általános műveltséggel, nulla olvasottsággal teljesen megalapozottnak tűnik.
Valamint ha csíptél el az élőben beszélgetéseit (nem megvágottat), hát sok logikai érzéke, értelmes gondolata, a témákhoz kapcsolódó (netán eredeti) meglátása nincs.
De speciel nálam az az egész éjszakás műveltségi vetélkedő nullázta le teljesen, nem is azért, mert semmit se tudott, hanem ahogyan nem tudta. Az indavideon fent van (amikor aktualitása volt ide is linkeltem), érdemes belemélyedni, vannak vicces részei is, Laci tufasága, és Szandika durungsága által.
A segge valóban jó, a csöcsei is push-up-ban, de se rendesen beszélni nem tud a tájszólása miatt (oké, ezt levetkőzheti), se értelmesen, bár az tény, az utóbbi időben ráérzett mi a számára előnyös, ezért is lépegetett előre a pr-on.Sobri Jóska