TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress
Én is értem amit te mondasz.
Ez nem határfeszegetés volt, hanem sima beégetés, ráadásul fürdőruhába öltöztetve. Mármint az RTL részéről. Ez a fajta bedobozolás teljesen beteg, és szerintem megalázó.
Én a helyében ebbe nem mentem volna bele, pedig nekem semmi bajom az élőlényekkel, fogdostam én már mindenféle kígyót, békát, pókot, de ilyen kiszolgáltatott, megalázó helyzetet biztos nem vállaltam volna be. Méltatlan.

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Szerintem nem vallott kudarcot.
Nem erre gondoltam.
Hanem, hogy ha így bepánikol (és már elötte is stuffolta magát rendesen), akkor butaság kitennie magát ilyennek, amikor így kifordul magából.
Más esetekben evidens, hogy jó ha az ember feszegeti a saját határait, fizikálisan, mentálisan, de ez esetben nem kellett volna, ha ismeri saját magát.
Éva megpróbálta, és menet közben változott a hozzáállása, kedélyállapota.
De Anikó eleve fulé stresszesen vágott bele, aztán persze azonnal be is kattant. amint lehetett.
Én így gondoltam.Sobri Jóska
Én értem, hogy mire gondolsz, de én még így is azt mondom, jó, hasznos megpróbálni kitolni a saját határaid és korlátaid. Én ezt minden esetben becsülöm. Nála is bekövetkezhetett volna az mentális erősödés, mint Évánál, sajna neki nem sikerült, de mindent megtett, akarta, de így sikerült. Van ez így. Én jobban sztem ha vki megpróbálja, mintha esélyt se ad magának.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Szerintem nem vallott kudarcot.
Nem erre gondoltam.
Hanem, hogy ha így bepánikol (és már elötte is stuffolta magát rendesen), akkor butaság kitennie magát ilyennek, amikor így kifordul magából.
Más esetekben evidens, hogy jó ha az ember feszegeti a saját határait, fizikálisan, mentálisan, de ez esetben nem kellett volna, ha ismeri saját magát.
Éva megpróbálta, és menet közben változott a hozzáállása, kedélyállapota.
De Anikó eleve fulé stresszesen vágott bele, aztán persze azonnal be is kattant. amint lehetett.
Én így gondoltam.

egyetértek. Sobri, az szimpatikusabb lett volna, ha fürdőskurva módjára izél, és be se megy?Hurka
Nem kellett volna rinyálnia.
Azt kell ilyenkor mondani, teljesen nyugodtan, természetes beszédhangon: köszönöm, de ez meghaladja a képességeimet, amiket elég jól ismerek, felnőtt ember vagyok, az a döntésem, hogy ezt nem vállalom, ez nem bátorságpróba, hanem méltatlan, megalázó feladat, amit nem vállalok, ne is győzködjön senki.
Ennyi. Nem csak a rinyálás létezik, mint kommunikációs alternatíva.

több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
Én inkább becsülöm, ha vki ilyen szintű félelmei ellenére megpróbálja.Soldados
Nem szabad megpróbálni, pláne nem ha ilyen reakciókat hoz elő valakiből.
Pláne nem, ha kamerák veszik az örökkévalóságnak.Sobri Jóska
Én olyan ember vagyok, aki szereti feszegetni saját határait. Én megpróbálnám, ő is megtette és ezt becsülöm - bárkiben. Sztem nem szégyen kudarcot vallani, miközben a határokat feszegeted, főleg ha ezt másokért vagy egy közösségért is teszed. Sokkal inkább becsülendő - sztem. Ha vmit megpróbálsz, csak több leszel tőle, tanulsz belőle, tapasztalataid lesznek, plusz saját magad határait is tolod kifele. Ezek jó dolgok, még akkor is, ha közben vannak ciki pillanatok.Soldados
egyetértek. Sobri, az szimpatikusabb lett volna, ha fürdőskurva módjára izél, és be se megy?
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ha valaki tudja, hogy nem bírja az ilyen bogaras dolgokat, akkor minek erölteti, és mutatja ki ennyire gyenge oldalát? Sima önégetés.
Valamint ilyen helyzetbe hozni valakit nagyon gáz. Tisztára kifordult magából, de ahelyett, hogy az ember megsajnálná, inkább rákiáltana, hogy "hagyd már a gecibe, max 1 napig kevesebbet eszel, úgyse hagyják, hogy éhenhalj, gyere ki, te hülye!".Sobri Jóska
Pláne nem, ha kamerák veszik az örökkévalóságnak.Sobri Jóska
Én olyan ember vagyok, aki szereti feszegetni saját határait. Én megpróbálnám, ő is megtette és ezt becsülöm - bárkiben. Sztem nem szégyen kudarcot vallani, miközben a határokat feszegeted, főleg ha ezt másokért vagy egy közösségért is teszed. Sokkal inkább becsülendő - sztem. Ha vmit megpróbálsz, csak több leszel tőle, tanulsz belőle, tapasztalataid lesznek, plusz saját magad határait is tolod kifele. Ezek jó dolgok, még akkor is, ha közben vannak ciki pillanatok.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Ha valaki tudja, hogy nem bírja az ilyen bogaras dolgokat, akkor minek erölteti, és mutatja ki ennyire gyenge oldalát? Sima önégetés.
Valamint ilyen helyzetbe hozni valakit nagyon gáz. Tisztára kifordult magából, de ahelyett, hogy az ember megsajnálná, inkább rákiáltana, hogy "hagyd már a gecibe, max 1 napig kevesebbet eszel, úgyse hagyják, hogy éhenhalj, gyere ki, te hülye!".Sobri Jóska
Pláne nem, ha kamerák veszik az örökkévalóságnak.

több mint 14 éve
Én inkább becsülöm, ha vki ilyen szintű félelmei ellenére megpróbálja.

több mint 14 éve
nyilván ha csak az ő kajájáról van szó, meg se próbálja. de a többiek miatt megtette... egyébként nem kicsit pánikolhatott szegény be, hogy nem is mutatták ahogy kiszedték onnan.Danna
Igen, az nagyon gáz rész lehetett, ha nem volt adásképes.

több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
nyilván ha csak az ő kajájáról van szó, meg se próbálja. de a többiek miatt megtette... egyébként nem kicsit pánikolhatott szegény be, hogy nem is mutatták ahogy kiszedték onnan.
több mint 14 éve
Valamint ilyen helyzetbe hozni valakit nagyon gáz. Tisztára kifordult magából, de ahelyett, hogy az ember megsajnálná, inkább rákiáltana, hogy "hagyd már a gecibe, max 1 napig kevesebbet eszel, úgyse hagyják, hogy éhenhalj, gyere ki, te hülye!".

több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
online szavazás -> Oli visszatér? 😀
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
Anikó megkínoztatása iszonyat gáz. Ilyen önégetést...Sobri Jóska
? Ezt hogy érted?Duff
6 szó. Melyik része túl bonyolult? 😊Sobri Jóska
Hogy miért lenne gáz 😀

Am sztem inkább ez a fail, ahogy aniko nyavalyog bélának. Most mondja éva majd elhányta magát. Ha én nem is, de télleg hasonlot éreztem, h ez ocsmány.
több mint 14 éve
Nem ma kell döntnie.
Nem hülye, Anikót viszi, és szerdáig lesz indoka is.Sobri Jóska
? Ezt hogy érted?Duff
6 szó. Melyik része túl bonyolult? 😊

több mint 14 éve
Na ebből Béci nem jön ki jól, ma szvsz 99% hogy ő lesz a kiválasztott, ha Anikót viszi köcsög, ha Jerzyt viszi köcsög, ha Alekoszt visi kieshet.JayB
Nem ma kell döntnie.
? Ezt hogy érted?
több mint 14 éve
Na ebből Béci nem jön ki jól, ma szvsz 99% hogy ő lesz a kiválasztott, ha Anikót viszi köcsög, ha Jerzyt viszi köcsög, ha Alekoszt visi kieshet.JayB
Nem ma kell döntnie.
Anikó megkínoztatása iszonyat gáz. Ilyen önégetést...

több mint 14 éve
Nem ma kell döntnie.
Nem hülye, Anikót viszi, és szerdáig lesz indoka is.

több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 722
Na ebből Béci nem jön ki jól, ma szvsz 99% hogy ő lesz a kiválasztott, ha Anikót viszi köcsög, ha Jerzyt viszi köcsög, ha Alekoszt visi kieshet.
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Balázs azért kicsit beoltotta most Lacit 😛
több mint 14 éve
Jókat mond:

http://velvet.hu/celeb/hcdb/napcelebje/2011/04/10/renato/

több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
jó mondjuk nem kicsit vagyok elfogult vele kapcsolatban. Ez tény 😀eaglesmcnabb
Jártok? 😛fetomy
vicces vagy 😀
Ő az egyetlen székely továbbjutó az eddigi tehetségkutatókon, amire én emlékszem. Mivel én is az vagyok, ezért nyilván elfogult vagyok vele.eaglesmcnabb
biztos, hogy ott lesz a top 5-ben, mivel határon túli magyar
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
Jártok? 😛fetomy
vicces vagy 😀
Ő az egyetlen székely továbbjutó az eddigi tehetségkutatókon, amire én emlékszem. Mivel én is az vagyok, ezért nyilván elfogult vagyok vele.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Jártok? 😛
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
Ok, h jó volt az Egyszer Véget Ér-es csávó, de azért annyira nem ájultam el tőle. Elénekelte, de szvsz a hangjába nincs semmi extra.Duff
14 évesen jobban énekel mint Vastag Csaba, aki megnyerte az X-faktort. Nálam ez belefér az extrába 😊eaglesmcnabb
Hát ez ugye ízlés kérdése, de szerintem azért még nincs azon a szinten 😛 De természetesen nagy tehetség.Duff
jó mondjuk nem kicsit vagyok elfogult vele kapcsolatban. Ez tény 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Ok, h jó volt az Egyszer Véget Ér-es csávó, de azért annyira nem ájultam el tőle. Elénekelte, de szvsz a hangjába nincs semmi extra.Duff
14 évesen jobban énekel mint Vastag Csaba, aki megnyerte az X-faktort. Nálam ez belefér az extrába 😊eaglesmcnabb
De Vastag Csaba nem is azért nyerte meg, mert annyira jól énekel.

több mint 14 éve
Hát ez ugye ízlés kérdése, de szerintem azért még nincs azon a szinten 😛 De természetesen nagy tehetség.