Lejárt Matt Eberflus ideje a Bears-nél!

NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 461 — #NoStress
Igen, azt valóban nyilatkozták csak a producer Rubin Kristóf mondta.
Alekoszt értem ő az új csörgősipkás, Pákó, Győzike és a lantművész után. Olivért műsorvezetőnek abszolút el lehet képzelni, de Anikó, amekkora agyhalott picsa...hát mihez ért??? Talán még befuthat az (I. VV Anikóhoz) elődjéhez hasonló "celebkarriert"...

Azért szorgosan begyűjtött már egy camcordert meg egy tabletet meg kiszórt pár embert...szerintem mások farvizén elég jó esélye van a végső győzelemre is.

Ezt Kolosi már nyilatkozta is, h szerinte Anikó simán képernyőn maradhat a későbbiekben. Benne és Olivérben látják azt, h hosszútávon lehet velük akár műsorvezetőként is számolni. Alekosz meg valóságshow-t kap ugyebár. Őket hármojukat említette.

Életemben először +1-eztem egy Soldados írást. Én is így gondolom h ha direkt csinálja akkor azért plusz pont, ha meg alapjáraton ilyen normális, akkor meg azért. Jót tett neki h kiment melőle Olivér és Szandika is.Danna
BCS
Anikó nem agyhalott, nem tudom miért kell ennyiszer leírni...Hurka
100as iq-val, atomhomály általános műveltséggel, nulla olvasottsággal teljesen megalapozottnak tűnik.
Valamint ha csíptél el az élőben beszélgetéseit (nem megvágottat), hát sok logikai érzéke, értelmes gondolata, a témákhoz kapcsolódó (netán eredeti) meglátása nincs.
De speciel nálam az az egész éjszakás műveltségi vetélkedő nullázta le teljesen, nem is azért, mert semmit se tudott, hanem ahogyan nem tudta. Az indavideon fent van (amikor aktualitása volt ide is linkeltem), érdemes belemélyedni, vannak vicces részei is, Laci tufasága, és Szandika durungsága által.
A segge valóban jó, a csöcsei is push-up-ban, de se rendesen beszélni nem tud a tájszólása miatt (oké, ezt levetkőzheti), se értelmesen, bár az tény, az utóbbi időben ráérzett mi a számára előnyös, ezért is lépegetett előre a pr-on.

több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
Alekoszt értem ő az új csörgősipkás, Pákó, Győzike és a lantművész után. Olivért műsorvezetőnek abszolút el lehet képzelni, de Anikó, amekkora agyhalott picsa...hát mihez ért??? Talán még befuthat az (I. VV Anikóhoz) elődjéhez hasonló "celebkarriert"...

Azért szorgosan begyűjtött már egy camcordert meg egy tabletet meg kiszórt pár embert...szerintem mások farvizén elég jó esélye van a végső győzelemre is.

Ezt Kolosi már nyilatkozta is, h szerinte Anikó simán képernyőn maradhat a későbbiekben. Benne és Olivérben látják azt, h hosszútávon lehet velük akár műsorvezetőként is számolni. Alekosz meg valóságshow-t kap ugyebár. Őket hármojukat említette.

Életemben először +1-eztem egy Soldados írást. Én is így gondolom h ha direkt csinálja akkor azért plusz pont, ha meg alapjáraton ilyen normális, akkor meg azért. Jót tett neki h kiment melőle Olivér és Szandika is.Danna
BCS
Anikó nem agyhalott, nem tudom miért kell ennyiszer leírni...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó

Azért szorgosan begyűjtött már egy camcordert meg egy tabletet (aztán átadta ez szimpi, ami a későbbiekben még jól jön neki) meg kiszórt pár embert...szerintem mások farvizén elég jó esélye van a végső győzelemre is.

több mint 13 éve
Éva kiválasztva, kész az új pr:

1. (-) Alekosz – Amíg bent van lehetetlen nem első helyre tenni a pr-ben, a hármasdöntőig legalábbis. Ott már akármi megeshet, Milo-effektus, miegymás. Viszont neki még biztosan lesz egy párbaja, de ha anti-bpa-zik, vagyis a leggyengébbet viszi, és elhiszi, hogy az Gigi vagy Jerzy, akkor a bentmaradó Laci késöbb még bekavarhatja a dolgokat.
2. (-) Béci – Párbajon csak Alekosz ellen veszíthet, ha van annyi esze, hogy nem viszi ki, akkor a hármasdöntő másik biztos résztvevője. Viszont úgy néz ki, hogy nem jó hadvezér, legalábbis ezzel az Éva jelöléssel ezt bizonyította, mivel így egyértelmű szövetségest fog veszíteni (Jerzy/Gigi), míg ha Alekoszt küldi ki nézelődni, akkor megszabadult volna egy igazi ellenféltől, Lacitól. Komoly hiba, még sokba kerülhet.
3. (+1) Laci – Kezd úgy tűnni, hogy kiválasztva nem bír lenni, párbajra meg nem viszik. Lehet így végigmegy a játékon? Ha valaki, hát ő nem érdemelne végső győzelmet, de rá is vonatkozik a Szürke Egér Szabály, így hát nem esélytelen. Viszont a katonásdit jobban átvészelte, mint gondoltam. Bár erős presztizsveszteség, hogy nem ő lett a mintakatona, de én durvább alázásokat vártam, az ő kárára, ezeket megúszta.
4. (+3) Anikó – A jótékonykodás, és a katonás bohóckodás igazi nyertese. Amióta nem a szerelmet keresi, és kiáll magáért, határozottan javult a megítélése, és nőttek az esélyei. Okosabb nem lett, de legalább már nem domborítja ki lépten-nyomon, hogy mennyire buta. És ez fél siker. A végső győzelmére még 5% alatti sanszot adok neki, de kénytelen vagyok megemlíteni, hogy nyert már nő bentlakásos realityt, Évi a BB-ben. Igaz VV-t csak pasik, de ha valaki változtathat ezen, akkor ő az.
5. (-) Éva – Utolsó elötti párbaja következik a villa legutáltabb lakójának. Rajta múlik, hogy Jerzy-t, vagy Gigi-t hagyja kint, én az elöbbire tippelek. Bár minden épeszű logika az ő visszatérését prognosztizálja egy Jerzy elleni párbajról, nem szabad elfelejteni, hogy Jerzy már került a villába olyan párbaj után, amit elveszített.
6. (-) Gigi – A nagy lapulónak most van a legnagyobb esélye eleddig, hogy párbajra kerülön, de ezt még tán megússza. A következőt Alekosz ellen, vagy az azt követőt Éva/Anikó ellen már nem. Ha mégis, és úgy alakul, hogy Alekosz-Béci-Gigi hármasdöntő kerekedik, azzal erősen rontaná a bátyó esélyeit.
7. (-4) Jerzy – Pár hete indult mélyrepülésének végére ez a hét tehet pontot, ha Éva őt rántja magával, és ha az RTL-nél is így akarják. Nagy kockázatot vállalok azzal, hogy a top4-ból először kikerülve rögtön az utolsó helyre rakom az egykori ranglistavezetőt, de vállalom a kockázatot. Viszont ha Éva nem őt választja, azonnal írok új pr-t. 😛

A tippversenyben pedig így állunk:

11 tipp:Alekosz: F.Scleck, tenorx, Joci, peach, Hanni, shawnka, Keano, Sonics, thebeke, Newman, zavi27

0 tipp:Anikó:

11 tipp:Béci: Höri, FViktor93, braxa88, Sebii, JayB, adyno12, Zorddd, barney, Zsoca, EasyGhost, Drip

1 tipp:Éva: Shilkor

2 tipp:Gigi: Rataccess, Danna

out 6 tipp:Gombi: Sobri Jóska, Bazzani, gabtsi, Bruce, roniadi, fetomy

out 0 tipp:Ildi:

4 tipp:Jerzy: tüsi91, Duff, Divat, Little Jerry

1 tipp:Laci: kristof

out 3 tipp:Olivér: Matthew99, Bruschi85, EaRl

out 1 tipp:Szandika: Hurka

out 0 tipp:Zsófi:

Megállapítható, hogy ha tényleg képes Anikó, és megnyeri végül, akkor egy igazán teljesen esélytelen játékos lett a nyerő, hiszen a 40 tipből egy se érkezett őrá.

több mint 13 éve
...Soldados
Nem lehetetlen szcenárió amit vázoltál, én is
Éva-Jerzy/Gigi, J./G. out
Alekosz-Laci, L. out következő 2 párbajban gondolkodom nyitásnak.
De utána jöhet pár furfang még, ugyanis maradnak öten: Alekosz, Éva, Anikó, Béci és Gigi/Jerzy.
Vagyis az első 3 jelelhet együtt, és ha Bécit eröltetik, ő viheti Alekoszt, igaz a maradék lányt is, akár Anikót is, akit kint hagyna, Évát is.
Anikó győzelméhez 3 dolog szükségeltetik,
1, győztes párbaj Béci vagy Gigi ellen
2, becsúszni a döntőbe Alekosz és Béci mellett, akik úgy tűnik bárkit kiejtenek, csak egymás ellen veszíthetnek, de csak van annyi eszük, hogy azt nem eröltetik
3, a döntőben megelőzni Alekoszt, és Bécit
Na ez a harmadik opció, amit kizártnak tartok, bár maximálisan hiszek a szürke egér effektusban, de a 40-30-30 szavazatarányban nem. Főleg ha úgy csinálják, hogy a döntő kb. felénél kiveszik a harmadikat, amire volt már példa, majd onnantól ketten folytatják tovább.
Egyébként egy másik fontos tényező -hogy a Cordia kinek örülne ha beköltözne a kecóba- , alapján Anikó nem tűnne rossz választásnak, alkalmas "reklámarc"-nak.
A másik meg, hogy már promózzák az Alekosz menyasszonyt keres c. műsort, ami elég érdekes, hiszen ha Alekosz nemet mond rá -amit nem hiszek- , vagy sok-sok pénzt kér, akkor lehetnek gondjai az RTL-nek, de jobban el tudom képzelni egy ilyen műsorban azután, hogy nem nyerte meg a VV-t, mint győztesként.
Már csak 6 hét, és kiderül. 😊

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Nem kell ide kameramentes óra, ezennel hivatalosan is elindult a tartsuk játékba Jerzyt taktika 😊
http://valovilag4.postr.hu/jerzy-gigi-es-a-lepedo/
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
nagyon kiváncsi leszek h abból amit Éva leművelt az elmúlt a 1.5 órában, holnap az összefoglalóban mit fognak leadni... gyanítom egyébként h semmit, nem fogják a párbaj hetében gyengíteni, nekik még mindenképp kell még vissza.
szégyen ez a nő.Danna
mit nyomott a művésznő ?

több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Éva Takarodj! Éva Takarodj! Éva Takarodj!

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
nagyon kiváncsi leszek h abból amit Éva leművelt az elmúlt a 1.5 órában, holnap az összefoglalóban mit fognak leadni... gyanítom egyébként h semmit, nem fogják a párbaj hetében gyengíteni, nekik még mindenképp kell még vissza.
szégyen ez a nő.
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Én egyáltalán nem tartom kizártnak a manipulatív tulajdonságot. Bár ebben az esetben nekem is inkább őszintén becsületesnek tűnt, de hetek óta figyelem és bizony sok esetben nagyon jó összefüggéseket lát meg, a konfliktuskezelése pedig abszolút átlagon felüli, mind abban, ahogy meg (szeretné) beszél(n)i a dolgot (határozott, de kulturált), mind mondanivalójában (összefüggő, logikusan felépített mondatokban beszél). Ezek mind olyan tulajdonságok, amelyek nem éppen a butákra jellemző.

A kezdeti dolgokat kár felemlegetni (Alekosz-eset). Miért? Egy 14 fős totál ismeretlen közegben "határkijelölés" zajlik, mindenki megpróbál minél nagyobb vezérbika lenni, belőnni a határokat, hogy ki mit engedhet meg magának. Ez egy teljesen természetes emberi reakció ilyen szituációban. Most hogy kialakult viszonyok vannak, már teljes mértékben megismerték egymást, ilyenkor látjuk meg a valódi jellemvonásokat. Ebből a brigádból szvsz messze kiemelkedik e tekintetben és nekem már kifejezetten butának sem tűnik.

És hogy miért tartom esélyesnek. Ha így folytatja egyrészt nőni fog a népszerűsége. És ahogy az elején mondtam, az én teoriám szerint szürke kisegér nyeri, mert a reflektorfényben lévők épp elég hibát követnek el ahhoz, hogy ne nyerjenek. Ez igaz Alekoszra és Bécire is. És amíg ez a 2 brigád öli egymást, szúrkálódik, s közben hibáznak (egy-egy szituban lejáratják magukat, erre már most mindenkinek volt példája, s ezután is lesz), addig ő domborítva az átlagnál jobb jellemvonásait, egyre népszerűbb lesz.

A folytatást úgy képzelem, hogy Éva kinthagyja Jerzyt és a döntőig még jön egy Alekosz-Laci párharc (Éva védett lesz), majd Anikó-Gigi párharc előbbi sikerével. A döntő előtti párbajon Béci kiejti Évát, ahogy azt kívánta. És ebből a megmaradt hármasból, ha az általam leírt népszerűségi index folytatódik, már fű alatt a legnépszerűbb lesz Anikó annak ellenére, hogy továbbra is a csapból is a Béci vs Alek fog folyni, csakhogy ők már megutáltatták magukat a nézők egy részével, akik nem éppen egyik vagy másik rajongói.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Anikó nem hiszem, hogy manipulatív.
Aki régen is nézte, azért még emlékszik arra, hogy felfújta az "Alekosz fellökött" sztorit ostobaságból, én meg arra az egész éjszakás szellemi vetélkedőre, ahol egy 1000-es listán 4 pontra értékelném a szellemi képességeit.
Egyszerűen szerintem ráérzett a villalétre, sok viszontagság után, rájött, hogy neki mi a nyerő, és most ezért normálisan viselkedik, ennyi "esze" azért van. Többet ebbe nem látnék bele.
A 'nyerjen ő' gondolatban benne vagyok, alapvetően jólelkű lány, konfliktuskezelése is kiemeli az Alekosz féle, "akkor levonom a következményeket, ám legyen" az Éva féle " hogy a ****-t a ***** *****-ba te ***** ********", Laci féle "telibeverlek, de hit és becsület" vagy a Béci féle "geci voltam, de megbocsátok" vonulatokból. De az esélyességét kizártnak tartom. Mármint a végső sikerre. Nehezen tudok egy olyan hármast elképzelni, ahol ő kapná a szavazatok 34+%-át, pedig annyi minimum kell a győzelemhez.

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
ÉN kihívnám Anikót 😀 Aki visszajön arra nem lehet szavazni a kiválasztáson, Alekoszra meg nem mernének, megnézném ahogy egymásnak esik a négyes 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Megy az élő, Éva ül a hintában, épp azt fejtegeti hogy a beszavazó előtt (neki volt az első ugye) az Ádámja féltékenykedett Jerzyre aki ugyebár "speciális körülmények" között került be hetekkel később😊
több mint 13 éve

Életemben először +1-eztem egy Soldados írást. Én is így gondolom h ha direkt csinálja akkor azért plusz pont, ha meg alapjáraton ilyen normális, akkor meg azért. Jót tett neki h kiment melőle Olivér és Szandika is.
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Bennem ismét erősödött az Anikó favorit és neki is drukkolok vonal. Egyre kevésbé gondolom butának, sőt néha-néha már a manipulatív gondolattal is eljátszom, illetve egyre több jó tulajdonságot mutat. Ezzel két eset van, vagy tud manipulatív lenni, ez nekem azért tetszik, mert akkor nem ostoba, ami az egyik legnagyobb ellenérv lehet ellene, vagy tényleg alapvetően jó ember, mint pl ezzel díjnyeréses cuccal, amit vagy becsületességből, vagy manipulatív alapon nem akart elfogadni, de bármelyik igaz, nekem tetszik. amikor pedig kérdezik, világosan, egyenesen és értelmesen beszél. (Pl pont ezért őt a jövőben képernyőn is el tudom képzelni, ráadásul mutatós is hozzá.)

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Előfordult már, h rácék 2 különböző emberre rakták? de ők nem taktikáznak... pezsgőt bontok, ha vmeik kiesik...Duff
Köztudottan rühellik Évát szal hogy ebben most konkrétan mi volt a taktika azt nemtudom.JayB
az,hogy Béci eredetileg Alekra rakná,mert 1,ő a riválisa 2,jobban utálja (csak tudja,hogy esély sincs rá,hogy ő kiessen,de erre is kitalált valami hiteles sztorit 😊 )

több mint 13 éve
Előfordult már, h rácék 2 különböző emberre rakták? de ők nem taktikáznak... pezsgőt bontok, ha vmeik kiesik...Duff
Köztudottan rühellik Évát szal hogy ebben most konkrétan mi volt a taktika azt nemtudom.
több mint 13 éve
igen,ezelőtt 😛
Béci Szandikára,Gigi meg talán Évára...

több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Előfordult már, h rácék 2 különböző emberre rakták? de ők nem taktikáznak... pezsgőt bontok, ha vmeik kiesik...
több mint 13 éve
huhúúúú,Éva a kiválasztott,erre ki számított?ezt a meglepetést :o 😛
Jerzyt hívja és visszajön Éva...és az is óriási meglepetés lesz... :rolleyes:

több mint 13 éve
nem írok ma mockot mert egyértelmű.

ráczék, jersey, laci rakja évára, ezzel eldől a dolog.
évike vakít azzal, hogy jerzyt vagy gigit választja, de lacit fogja és nyer.Höri
Lacit sztem félnek kivinni... többször előadta már az élőben, h vannak befolyásos barátai, akik akár milliókat is rádobnak ha ő bemutat vmi jelet. sztem tuti kamu, de a bentiek agyával gondolkodva akár le is hihetik.
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Ezt a Rácz testvérek-Jerzy hármast szét kell szednie Éváéknak mert kb egyedül eldöntik a kiválasztást.
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Lehet. Attól még zavarhat?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Lilu takarodj. Mondd már el mégegyszer a szabályokat. Kösz.Matthew99
Lehet ez a dolga? És nem ő dönti el mit mondjon? Elképzelhető?

több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Lilu takarodj. Mondd már el mégegyszer a szabályokat. Kösz.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.