NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 707
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Én most kivételesen Dannának adok igazat. Nem arról van szó, hogy őmost direkt ki akar baszni a többiekkel, egyszerűen, hogy nem tudja fegyelmezni magát.Ebből ha egyszer anya lesz a gyerekei jól rá fognak baszni...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Hát az biztos, ha látnám hogy ilyen ökörség van, hogy én renitenskedek, és azok a faszok, akiket nagyrészt rühellek bűnhődnek, még rá is tennék egy lapáttal. Vagy kettővel. Ez a fajta katonai büntetés egy valódi szakasz esetén működhetne, és összekovácsolná az embereket, de a VV-ben, ami pont arról szól, hogy mindenki mindenki ellen, egy elhibázott metodika.Sobri Jóskaez mind igaz, de attól függetlenül, hogy ez egy verseny, attól még illik embernek maradni, és bár én lenézem az emberek 90%-át mégse bírná az arcom, ha miattam szívna mindenki, akikkel nap mint nap, hónapokon át együtt KELL élnem.
ugyan egyszemélyes játék ez, de ez sem megy egyedül, éva pl a 3. napon halna éhen ha egyedül játszaná ezt a játékot.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
de itt nem arról van szó, hogy ő ki van akadva, hanem hogy az összes többit szopatja, mert annyi jellem nincs a ribancban, hogy legalább érdekelje h a többi emberrel mivan, akik egy része betegen csinálja. a legnagyobb baj, hogy nincs büntetés, mert ő leszarja, hogy a többiek szívnak.gabtsiHát az biztos, ha látnám hogy ilyen ökörség van, hogy én renitenskedek, és azok a faszok, akiket nagyrészt rühellek bűnhődnek, még rá is tennék egy lapáttal. Vagy kettővel. Ez a fajta katonai büntetés egy valódi szakasz esetén működhetne, és összekovácsolná az embereket, de a VV-ben, ami pont arról szól, hogy mindenki mindenki ellen, egy elhibázott metodika.
Danna, azt meg írtam, hogy Éva lefelé megoldja amit kell, ha meg nekem nem végezné el a melót nem fizetném ki, amit tudna, hogy így lenne, így faszán elvégezné. Ebben biztos vagyok, mivel nem hülye, végletesen önző, így tökéletes a feladatra.
Én mindig szerettem az önző, egoista alkalmazottakat, mivel azok kiszámíthatóak, manipulálhatóak, és lojálisak saját magukhoz, és ezáltal ahhoz is, akitől a pénzt kapják.
Ja, még az erkölcsi érzékkel nem rendelkezőket is szerettem mindig. 😊 Nem kell félni, hogy megbízhatatlanná válnak a lelkiismeretük vagy valami hasonló gátló tényező miatt.
Alekosz meg ugyanolyan fasz, mint eddig, igazi pszichopata.
több mint 13 éve
Miből gondolod, hogy ha neki valami nem tetszik, nem úgy csinálja?? Ebből a vv-ből ilyen szinten kiindulni teljesen tévút. Azért, mert ezt a katonás fasságot így oldja meg, még nem így van mással. De mondom, ne azokat a feladatokat nézd, amit alapból rühell, hanem azt amit élvez, mivel a rendezvényszervezést is élvezné. Azokban odarakja magát ezerrel, a suli szabályait tökéletesen betartotta, stb... Lehet, hogy dokkmunkásként olyan lenne, mint a katonás héten, de olyan munkában amit szeret, nem. A legelején nem tudta, hogy őt nem fogják büntetni. Ha meg nem ő szopja meg, hanem azok akiket nem bír, akkor mit érdekelje?? Ott van a játékban, Gigi-Laci-Béci-Jerzy stabilan rühelli, Anikó egyszer így, egyszer úgy, Alekosz szintén. Mit érdekelje azok pluszmunkája, akiket utál és akik őt utálják?
több mint 13 éve
akkor biztos velem van a baj, én tuti nem bíznék rá semmit, mert hiába lenne kikötés h mit és hogy kér a cég, azért mert neki nem tetszik tuti másképp csinálná... gabtsi: egyetértek. tuti nem lenne ekkora szája h pl neki kellett volna gugolást csinálni, stb. úgy könnyű nagyszájúskodni, meg beszólogatni h a többieket szívatják meg. ráadásul úgyis tutira veszi h ő kapja a legtöbb jelet, ez már nem oszt, nem szoroz neki. Sőt, sztem még élvezi is.
több mint 13 éve
de itt nem arról van szó, hogy ő ki van akadva, hanem hogy az összes többit szopatja, mert annyi jellem nincs a ribancban, hogy legalább érdekelje h a többi emberrel mivan, akik egy része betegen csinálja. a legnagyobb baj, hogy nincs büntetés, mert ő leszarja, hogy a többiek szívnak.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
minden lépése utasítva van, akkor hisztizik.fetomyÉs ezt ki viseli el? Én tuti nem. Én még durvábban viselném ezt a katonásdi hetet, mint Éva. Nálam biztos nőtt a népszerűsége, Alekoszé pedig nálam csökken.
Mellesleg sztem egy ilyen típusú, irányító, törtető, ellentmondást nem tűrő nőnek teljesen illik a jelleméhez a rendezvényszervezés.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Megint Évát kell védjem, de igazából ha sminkelheti magát látástól mikulásig, és cigizhet is, plusz ő a főnök, akkor pont nem baj, hogy nem fogják irányítani az alatta levők. Szerintem egy ilyen rendezvényszervezősdi éppen neki illő munkakör.Lehet hogy ő most a jó mert nem áll be a sorba és önmagát adja de biztos van ennek némi köze ahoz hogy 28 évesen (vagy isten tudja menny is valójában) viszonylag okos fejjel már a második valóságshowjától várja a megváltást mert eddig sehova nem kellett.JayBazt mondta h nem azért ment be h megnyerje, hanem kapcsolatokat akart így építeni és rendezvényszervező akar lenni... azért megnézném h ezek után a viselkedések után ki csináltatna vele bárki is bármit?! Én tuti nem adnék a kezébe 1 rendezvényt se... lusta, utasítást semmibe vevő, kritikát nem bíró ember. Egy rendezvényszervezőnek pont nem ilyennek kell lennie.Danna
Most is leginkább nem az a baj, hogy valamit kell vagy nem kell csinálnia. Részt vesz ő a feladatokban mindig. Pl. a sulis részt élvezte, tepert is rendesen. Csak ha nem cigizhet, nem sminkelhet, minden lépése utasítva van, akkor hisztizik.
több mint 13 éve
Ez egy barom feladat. Sok vicces nincs benne, a határok feszegetéséről szól direkt..Ez jó hét, mindegyik aqgyhalott kifordul magából, egyedül Éva viselkedik normálisan. Ha ő lesz a kiválasztott, akkor bárkit kivihet, kint fogja hagyni.Sobri Jóskamert?? ez ugyanolyan feladat mint a többi. az iskolába járás normális volt +20 évesen egy ilyen közegben? vagy éppen Lacinak 40 évesen? akkor ugyanúgy fel volt mindenki háborodva h Szandika ellenkezett.. most Éva ellenkezik, ugyanolyan hiba mint az előző.Danna
De míg az átlagember megrökönyödik, hogy "nahát, nem lehet ott üldögélni a padban?", és antipátiával reagál a devianciára egy normál közegben, addig egy beteg közegben (ez a műkatonásdi) az ellenszegülőé a szimpátia, mégha amúgy egy hülye is az illető.
A Domb-ban gondolom te is Sean Connery-vel szimpatizáltál, vagy a Hair-ben Bukowski-val, és még sorolhatnám a hasonló szitukkal operáló katonás filmeket.
Szerintem nem lenne Éva rossz rendezvényszervező. Kellően pörög, megérti a feladatot, igazi tüsténke, és a pénz nagy úr. Ha a számlája kiegyenlítése azon múlik, hogy rendesen elvégzi, elvégezteti e a feladatot, mint mondjuk alvállalkozó, akkor szerintem képes, hogy megoldja. Tudom ez nem szimpatikus, de lefele a hiszti még eredményes is lehet, mégha sok alkalmazottja szeretni nem is fogja, de a feladatokat végrehajtják.
több mint 13 éve
Lehet hogy ő most a jó mert nem áll be a sorba és önmagát adja de biztos van ennek némi köze ahoz hogy 28 évesen (vagy isten tudja menny is valójában) viszonylag okos fejjel már a második valóságshowjától várja a megváltást mert eddig sehova nem kellett.JayBazt mondta h nem azért ment be h megnyerje, hanem kapcsolatokat akart így építeni és rendezvényszervező akar lenni... azért megnézném h ezek után a viselkedések után ki csináltatna vele bárki is bármit?! Én tuti nem adnék a kezébe 1 rendezvényt se... lusta, utasítást semmibe vevő, kritikát nem bíró ember. Egy rendezvényszervezőnek pont nem ilyennek kell lennie.
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Hát a műsor tragédiája lesz, ha ez nő még minimum 1 hónapig itt marad.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Lehet hogy ő most a jó mert nem áll be a sorba és önmagát adja de biztos van ennek némi köze ahoz hogy 28 évesen (vagy isten tudja menny is valójában) viszonylag okos fejjel már a második valóságshowjától várja a megváltást mert eddig sehova nem kellett.
több mint 13 éve
Ez jó hét, mindegyik aqgyhalott kifordul magából, egyedül Éva viselkedik normálisan. Ha ő lesz a kiválasztott, akkor bárkit kivihet, kint fogja hagyni.Sobri Jóskamert?? ez ugyanolyan feladat mint a többi. az iskolába járás normális volt +20 évesen egy ilyen közegben? vagy éppen Lacinak 40 évesen? akkor ugyanúgy fel volt mindenki háborodva h Szandika ellenkezett.. most Éva ellenkezik, ugyanolyan hiba mint az előző.
több mint 13 éve
Ez nem faszoskodás, hanem nem adja fel az egyéniségét, igyekszik megmaradni magának (mégha egy hülye is egyébként).Ez jó hét, mindegyik aqgyhalott kifordul magából, egyedül Éva viselkedik normálisan. Ha ő lesz a kiválasztott, akkor bárkit kivihet, kint fogja hagyni.Sobri JóskaAzért azt megnézném, hogy Alekosszal szemben hogy maradna bent. Sőt, én szerintem pont még lejjebb húzza a megítélését ezzel a faszoskodással.Schleck
Alekosz ellen persze, hogy nincs esélye, de így nyugodtan viheti Jerzy-t, Gigi-t, de még Laci-t is akár.
több mint 13 éve
Ez jó hét, mindegyik aqgyhalott kifordul magából, egyedül Éva viselkedik normálisan. Ha ő lesz a kiválasztott, akkor bárkit kivihet, kint fogja hagyni.Sobri JóskaAzért azt megnézném, hogy Alekosszal szemben hogy maradna bent. Sőt, én szerintem pont még lejjebb húzza a megítélését ezzel a faszoskodással.
több mint 13 éve
Ez jó hét, mindegyik aqgyhalott kifordul magából, egyedül Éva viselkedik normálisan. Ha ő lesz a kiválasztott, akkor bárkit kivihet, kint fogja hagyni.
több mint 13 éve
Alek: "...el sem kezdtem a pisilést..." 😂
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Rákóczi Feri a mai morning showban meghívta Balázst meg Janit a 40 milliós játszmába hogy egészítsék ki 200 milkára az összeget, szép dolog a TV2-től, persze nézettségben sem lenne utolsó nyilván ez is benne van. Még egy RTL engedélyre van szükség.
több mint 13 éve
A mai műsor elején Béci nagyon aranyos volt, ahogy nem tudta komolyan venni a 2 műhülyét.Viszont az sajnálatos, hogy egyedül Évában van annyi természetes életösztön, vagy zsigeri rebellió, hogy nem hagyja, hogy ez a fajta értelmetlen szivítósdi elhatalmasodjon rajta. Az még rendjénvaló, hogy egy valódi alakulatnál olyan emberekből kell katonát faragni, akik akarják is, akiknek ez a céljuk, de ennek így 1 hétben kurvára semmi értelme nincsen olyan emberekkel, akiket igazából se fegyelmezni nem lehet, se nem fontos nekik, hogy "egységbe forrjanak".
több mint 13 éve
Nem kéne erőltetni ezt a jon rambo vonalat CowboykarcsiHa már Rambo, akkor annak, aki tegnap lemaradt volna róla:
http://www.youtube.com/watch?v=qUzRyE0PWdo 50. másodperctől a lényeg.
Az eredeti: http://www.youtube.com/watch?v=mr7hJowNX5w
több mint 13 éve
Tudnék mesélni hallottam pár cifra dolgot a barátomtól de ez már OFF.CowboykarcsiOFF Fater 25 év itthon 3 év NATO. Én is tudok mesélni 😀
több mint 13 éve
Igen így már értem Hanni és mondjuk ebben tényleg van is valami.Nem kéne erőltetni ezt a jon rambo vonalat és sokkal életszerűbb lenne,és promóznák a sereget is.De egyébként eltaláltad magasról szarnak itthon az ilyenekre,azokat is leszarják akik most a seregben szolgálnak nem hogy azokat akik majd esetleg fognak.Tudnék mesélni hallottam pár cifra dolgot a barátomtól de ez már OFF.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Ritkán nézek ilyeneket, inkább csak ha a családban más odakapcsol, de emlékeim szerint a BB-ben egy korrekt fazon türelmesen, nem teljesen katonai (anyázós, ordítozós) stílusban okította a népet. Szimpatikus képet rajzolt magáról és szvsz az a részvétel nem tett rosszat a honvédségnek.atapapaNah erre próbáltam utalni én is a fenti írásban.
több mint 13 éve
Ritkán nézek ilyeneket, inkább csak ha a családban más odakapcsol, de emlékeim szerint a BB-ben egy korrekt fazon türelmesen, nem teljesen katonai (anyázós, ordítozós) stílusban okította a népet. Szimpatikus képet rajzolt magáról a fickó és szvsz az a részvétel nem tett rosszat a honvédségnek.Hát nem tudom...Esetleg nem valami visszavonult/nyugalmazott katona volt?Nem tudom elképzelni hogy egy igazi katona beálljon bohóckodni egy valóságsóban,aktív szolgálatban lévő legalábbis biztos nem.Nekem legjobb barátom katona,sokat mesél az ottani dolgokról,a legkevesebb hogy egy ilyen után kb közröhej tárgya lenne az illető az egységnél.CowboykarcsiCivilizált nyugati országokban ez működik érdekes módon, de igazad van ez itt Magyarisztán. :rolleyes:Hanniaz egyik BB-sorozatban volt bent hivatásos katona máratapapa
több mint 13 éve
Ezt nem értem.SchleckCsak arra gondolok hogy máshol rengeteget promózzák a saját honvédelmüket(pl msot ami eszembe jut USA, de hogy ne ilyen távoli példát mondjak ott van Belgium), és adott esetben ha előkerül hogy két katonának be kell menni egy valóságshowba "military hetet" tartani akkor nem ilyen bohócokat küldenek be a sarki military shopban összevásárolt termékekkel, hanem beküldenek két szakembert, az adott ország felszerelésével, és mondjuk megismertetik velük hogy mi micsoda, bevezetik őket a mindennapi katona élet apróságait(pl hogy nem köszönömözünk meg jónapozunk) nem pedig egyből elkezdenek műkeménykedni meg ágyat borogatni. Szóval ha így állnának hozzá a dolgokhoz, akkor lehet hogy nem lenne minden második ember gondolata az hogy úristen minek járatná le magát két katona odabent ezekkel a barbárokkal. Elég csak Tibire meg Juniorra gondolni, szerintem ők sem lejáratni mentek be magukat, hanem teljesen jó és szórakoztató munkát végeztek bent is. A mai adásból is kiderült hogy a "lövöldözést" élvezték a legjobban, el lehetne mozdítani erre felé az egészet, nem csak a katonaság szopóágát bemutatni.
U.I. Bocs ha totál értelmetlen, meg nem jön le mit is gondolok, de 1000felé áll az eszem.
Nem akarok itt kardoskoni melletük de ...)JayBVan katonai múltja a két fószernek.