TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
jólvan, eddig össze-vissza sikoltozott mindenki, nem volt baj, mindenki "jajj szegény", mostmár az Éva ezért szar..

Amúgy grat Jerzynek, ezt se nagyon vállaltam volna be...fetomy
Nemhiszem, h tényleg olyan állatokat küldenek be amik mérgezni képesek. Szerintem a kigyok, pokok méregfoga ki vna szedve v nemtom.Duff
nem ezzel van probléma 😊
én irtózom a pókoktől főleg, de egyéb bogaraktól is. Ki nem bírnám, hogy mászkáljanak rajtam 😀 egy se, nem hogy tömegével.. 😀 inkább nem eszek 😀
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Egyébként Alekosz karaktere csak szerintem kezd kifáradni? Vagy csak én untam meg már?

több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 427
jólvan, eddig össze-vissza sikoltozott mindenki, nem volt baj, mindenki "jajj szegény", mostmár az Éva ezért szar..

Amúgy grat Jerzynek, ezt se nagyon vállaltam volna be...fetomy
Nemhiszem, h tényleg olyan állatokat küldenek be amik mérgezni képesek. Szerintem a kigyok, pokok méregfoga ki vna szedve v nemtom.
több mint 14 éve

Amúgy grat Jerzynek, ezt se nagyon vállaltam volna be...
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 054 — #NoStress
http://velvet.hu/celeb/2011/04/09/celebek_agyaba_vetik_magukat_a_valosagshow_hosok/

Egy mondatot kiemelnék belőle:
"(Anikó) Majkával kezdte, állítása szerint az ózdi rapper már a villába is bejárt hozzá dugni"

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 101 — je suis poloska
Fluor régen tényleg nagyon jó kis ug-kat csinált de mindig is nyitott volt a popra. A viva ezt az oldalt kezdte favorizálni és sztárt csinált belőle és végre van neki pénze a zenéből. Nem biztos hogy én nem ezt az utat választottam volna. Találkoztam vele párszor néhány éve egy közös ismerősünk révén, iszonyat rendes gyerek.JayB
Ezt én is alá tudom támasztani. De tudja ő is hogy amit régen csinált az klasszisokkal jobb mint a mostani gagyi.
Talán kis idő elteltével újra hallhatjuk a régit.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
catattack 3 520
Évike:
http://www.youtube.com/watch?v=3RWIE7wuJQs&feature=related
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 872
Fluor régen tényleg nagyon jó kis ug-kat csinált de mindig is nyitott volt a popra. A viva ezt az oldalt kezdte favorizálni és sztárt csinált belőle és végre van neki pénze a zenéből. Nem biztos hogy én nem ezt az utat választottam volna. Találkoztam vele párszor néhány éve egy közös ismerősünk révén, iszonyat rendes gyerek.
több mint 14 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Fluor élőben még szarabb, mint felvételen. Nem hittem, hogy ezt a szintet el lehet érni.
Ki az isten ez a Szabó Zsófia?tenorx
Ráadásul ami nagyobb poén hogy annyira volt élő a TV2, hogy fluor most épp itt van Gyöngyösön a Bakarban 😂Hanni
Ne bazzz 😀
több mint 14 éve
Fluor élőben még szarabb, mint felvételen. Nem hittem, hogy ezt a szintet el lehet érni.
Ráadásul ami nagyobb poén hogy annyira volt élő a TV2, hogy fluor most épp itt van Gyöngyösön a Bakarban 😂Hanni
Ezeket a bejátszott felvételeket minden ilyen műsorban felvételről nyomják. Az X-factorban sem élő volt mondjuk az AFC """"zseniális"""" produkciója.

több mint 14 éve
fi a faszom az a flór?haromt
fehérvári tinibálvány 😀
és mellesleg a fogaidat is tisztítja 😛fetomy
a régi Fluor, ami Fluorid néven ment az nekem adta. An no 16 évesen meg is nyerte az AC versenyét: http://www.youtube.com/watch?v=jaQ9fI-N_Fo
Nem lenne tehetségtelen a gyerek, csak elkezdett buzulni SP-vel...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
fi a faszom az a flór?haromt
fehérvári tinibálvány 😀
és mellesleg a fogaidat is tisztítja 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
fi a faszom az a flór?
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 632 — Poloska confirmed
Ráadásul ami nagyobb poén hogy annyira volt élő a TV2, hogy fluor most épp itt van Gyöngyösön a Bakarban 😂
több mint 14 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
wow, tegnap viasat nézettségi rekordot döntött az ÉHHöri
És végre megcsinálták a honlapjukat úgy, hogy nem pufferelnek 5 mp-enként a videó. Egyre jobban tetszik a dolog. 😊
több mint 14 éve
Szabó Gyula lánya. Aki színész, csak elkezdett bohóckodni is (éneklés) ami nem áll jól.

több mint 14 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Ki az isten ez a Szabó Zsófia?
több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
wow, tegnap viasat nézettségi rekordot döntött az ÉHHöri
ilyen cliffhanger után hétfőn megint fog.
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
wow, tegnap viasat nézettségi rekordot döntött az ÉH

több mint 14 éve
jaja, gondolom a felénél bebukik 😀
De ezért a Hajdú fellépésért megérte idekapcsolni 😀 Azért ez már egy szint... 😂
több mint 14 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
engem igazából csak Kasza Tibi b.sz föl 😂

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
lol ez a tv2-es hülyeség 😀 Hajdú Péternek a hangja gyönyörű 😂fetomy
Annyira tökéletes háttér zaj volt eddig a műsor, de most már kételkedek a kellemes háttérzaj szerepében is. 😀 Amúgy olyan "tv2-s" kicsit, de nem rossz.

több mint 14 éve
lol ez a tv2-es hülyeség 😀 Hajdú Péternek a hangja gyönyörű 😂
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 054 — #NoStress
Helyes meglátás (bár ugye nem szoktam egyetértő hsz.-eket írkálni).
Én is ismerek pánikbeteget, pont ez a gond, ha valaki játsza a tökéletes katonát, majd kiderül, hogy nahát, ő is emberből van.
És valószínűleg az elfojtás lehet a válasz, hogy nem tudta se szexxel, se bunyóval, se ordibálással kiadni magából a felgyülemlett feszkót.

több mint 14 éve
Hát azért itt néhányan elég rendesen túlreagálták a dolgokat... Élükön Bucussal, aki úgy adja elő az egészet, mintha lemészárolták volna az egész stábot és a lakókat, de még őt magát is.

Én elhiszem, hogy Lacinak ez súlyos, meg minden. Pánikbeteg is vagyok, tudom milyen az. De éppen ezért nem játszom el azt, hogy én egy törhetetlen gép vagyok, aki kikészít mindenkit. Azért ez a való világ, látják elegen ahhoz, hogy elég komoly szinten járassam le magam. Jó, mondjuk sokak szemében semmi negatív nem lesz, mert sajnálják, de akkoris.. meg egyébként sem akarnám azt sem, hogy sajnáljanak. De hát minden ember más.

Ja, és egyébként nincs ebben meglepő, hogy ez lett a vége. Mindenki így jár, aki alapvetően agresszívebb (nem úgy értem, hogy tör zúz, csak szimplán nem egy Alekosz-féle pszichopata nyugalmával élő valaki), és hónapokon, vagy éveken át elfojt minden agressziót, nem adja ki magából. Neki kint bizonyára megvolt a saját agressziót levezető tevékenysége, ami itt nem volt meg, és sok lett. Szerintem legalábbis inkább ez volt benne.