Lejárt Matt Eberflus ideje a Bears-nél!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 461 — #NoStress
Szal Alekosz tuti ott lesz a fináléban. Jó, annyira nem meglepő, de azért ez így elég kemény.

http://www.stop.hu/articles/article.php?id=846898

Egyébként én is Anikó párti vagyok, bár ahogy lejátszom a fejemben az elkövetkező kiválasztásokat, Alekosz tökösségén múlik ez leginkább, amire alapozni háááát... mondjuk úgy h necces.Danna
Te is Jerzytől indultál, de szerencsétlen srác teljes vakrepülés hónapok óta.

több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Szal Alekosz tuti ott lesz a fináléban. Jó, annyira nem meglepő, de azért ez így elég kemény.

http://www.stop.hu/articles/article.php?id=846898

Egyébként én is Anikó párti vagyok, bár ahogy lejátszom a fejemben az elkövetkező kiválasztásokat, Alekosz tökösségén múlik ez leginkább, amire alapozni háááát... mondjuk úgy h necces.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Úrristen tiszteletben tartom a vélemányeteket de hogy Évának egy lyukas garast is adni... 😀 Tudom, elfogult vagyok.JayB
Az elfogultság nem baj, de írhatnál pár érvet ettől függetlenül.
Mi írtunk, hogy miért top2 megérdemli szerintem/tünk.
Írd meg nyugodtan, hogy miért nem érdemli meg.Sobri Jóska
Megfordítanám, miért érdemli meg? A többiek mellet legalább 5 érvet tudnék felsorakoztatni (100-at is hogy miért ne de ez más kérdés) de Évánál semmit. Engem kiakaszt, felnőtt ember így nem viselkedik, és erre SEMMI mentség nincs. Ebbe is bele lehet magyarázni hogy menniyre őszinte stb de akkor is, ez a magatartás nálam tolerálhatatlan, az én értékrendembe nem fér bele. Valahogy így képzelem el az antinőt akiben az égvilágon semmi jót nemtudok felfedezni. Iszonyat visszataszító, gusztustalan karakter, a való életben valószinüleg már ráugrasztottam volna valami combosabb női ismerősömet 😊 Elfogadom hogy ezzel nincs mindenki így, ez az én véleményem róla.JayB
Nem mondom hogy nincs igazad. De van egy véleményem Laciról, a Ráczokról, Anikóról, Jerzyről, valakinek meg meg kell nyernie a játékot nem gondolod? 😂 Ha szavazol a választásokon ott is a jobb szart választod 😀

szerk.: Anikó de hülye vagy bazdmeg...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Úrristen tiszteletben tartom a vélemányeteket de hogy Évának egy lyukas garast is adni... 😀 Tudom, elfogult vagyok.JayB
Írd meg nyugodtan, hogy miért nem érdemli meg.Sobri Jóska
Megfordítanám, miért érdemli meg? A többiek mellet legalább 5 érvet tudnék felsorakoztatni (100-at is hogy miért ne de ez más kérdés) de Évánál semmit. Engem kiakaszt, felnőtt ember így nem viselkedik, és erre SEMMI mentség nincs. Ebbe is bele lehet magyarázni hogy menniyre őszinte stb de akkor is, ez a magatartás nálam tolerálhatatlan, az én értékrendembe nem fér bele. Valahogy így képzelem el az antinőt akiben az égvilágon semmi jót nemtudok felfedezni. Iszonyat visszataszító, gusztustalan karakter, a való életben valószinüleg már ráugrasztottam volna valami combosabb női ismerősömet 😊 Elfogadom hogy ezzel nincs mindenki így, ez az én véleményem róla.
több mint 13 éve
Írd meg nyugodtan, hogy miért nem érdemli meg.

több mint 13 éve
Gigi ups&downs

+ Jelképesen örökbe fogadott egy kenyai árvát, havonta utal pénzt neki.
- 16-17 éves volt amikor az erotika kiállításon hossteskedett amiért komoly bajba kerülhet a Rácz anyuka mint gondviselő.
több mint 13 éve
Úrristen tiszteletben tartom a vélemányeteket de hogy Évának egy lyukas garast is adni... 😀 Tudom, elfogult vagyok.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mr Nyíregyháza 😀
szakadok az emberen, remélem marad.gabtsi
hát szórakoztató az biztos, de
óriási csavarnak kell lennie ahhoz
hogy valamelyik csaj odaálljon mögé...
irtózik tőle mind!yooker
pont ezert magaslabda
az a csaj aki nagyon bizonytalan a jelenlegi parjaban
siman odafog moge allni h ne essen ki
mivel pistike mellett tuti nem lesz konkurenciaja
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
Mr Nyíregyháza 😀
szakadok az emberen, remélem marad.gabtsi
hát szórakoztató az biztos, de
óriási csavarnak kell lennie ahhoz
hogy valamelyik csaj odaálljon mögé...
irtózik tőle mind!
több mint 13 éve
Gigi meg egyszerűen csak rosszul időzített:

több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Jogos meglátás, azt kell, hogy mondjam.
Én az eleje óta Jerzy-párti vagyok, mármint szociokaritatív alapon, de szerencsétlen tényleg irritálóan buta, bárgyú, ostoba, és érdemtelen az 50 milára.
Alekosz (ő már nyert), Béci (álszent), Gigi (álszent) alapból kiesik az általad is leírtak okán, László fel se merülhet a hit und becsület baromságával.
Anikó valóban a legemberibb, sok rosszat rá nem lehet mondani, csakhogy ostobenkó, de ez díjodaítélésileg nem szempont, legalábbis ezügyben nincs lemaradva a többiektől számottevően, és amiket írsz róla azok szerintem is megállják a helyüket.
Viszont Éva nálam feljött a dobogóra, bár gusztustalanul viselkedik ebben a torz környezetben, de valahogy megsajnáltam, hogy Alekoszféle pszichofaszoknak kell puncsolnia egy kis szeretetért, és azt is respektálom, hogy konzekvensen nem adja be a derekát, pedig az tuti út lenne a döntőbe, valamint ő szerintem megbecsülné a fődíjat, mivel tudná, hogy ilyen sansza arra, hogy normális élete legyen nem lesz többé soha.
Szóval sokáig Jerzy-nek adtam volna, de mostanra váltottam, és a 2 lány közül adnám az egyiknek én is.
Ettől függetlenül nem hiszem, hogy lány nyerné, jelen állás szerint Alekosz, Béci, laci a favoritok, de ez a párbajoktól függően változhat, de Alekosz és Béci a döntőben lesz, 99%.Sobri Jóska
Ja, nálam is Éva a 2., kb ugyanazért, amit leírtál, Alekosz a 3., szintén azért utolsó ebben a hármasban, amit írtál: ő már nyert.

A többinek pedig nem adnám 😊, így értelme sincs a rangsorolásuknak.

Ha viszont nem azt kérdezzük, hogy én kinek adnám, hanem hogy ki érdemli meg legjobban, akkor nálam ez a sorrend: Alekosz, Éva, Béci - mert ők csinálták a show-t, ők voltak, akik biztosították az én szórakozásomat, miattuk volt nézett a műsor.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Jogos meglátás, azt kell, hogy mondjam.
Én az eleje óta Jerzy-párti vagyok, mármint szociokaritatív alapon, de szerencsétlen tényleg irritálóan buta, bárgyú, ostoba, és érdemtelen az 50 milára.
Alekosz (ő már nyert), Béci (álszent), Gigi (álszent) alapból kiesik az általad is leírtak okán, László fel se merülhet a hit und becsület baromságával.
Anikó valóban a legemberibb, sok rosszat rá nem lehet mondani, csakhogy ostobenkó, de ez díjodaítélésileg nem szempont, legalábbis ezügyben nincs lemaradva a többiektől számottevően, és amiket írsz róla azok szerintem is megállják a helyüket.
Viszont Éva nálam feljött a dobogóra, bár gusztustalanul viselkedik ebben a torz környezetben, de valahogy megsajnáltam, hogy Alekoszféle pszichofaszoknak kell puncsolnia egy kis szeretetért, és azt is respektálom, hogy konzekvensen nem adja be a derekát, pedig az tuti út lenne a döntőbe, valamint ő szerintem megbecsülné a fődíjat, mivel tudná, hogy ilyen sansza arra, hogy normális élete legyen nem lesz többé soha.
Szóval sokáig Jerzy-nek adtam volna, de mostanra váltottam, és a 2 lány közül adnám az egyiknek én is.
Ettől függetlenül nem hiszem, hogy lány nyerné, jelen állás szerint Alekosz, Béci, laci a favoritok, de ez a párbajoktól függően változhat, de Alekosz és Béci a döntőben lesz, 99%.

több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
(Természetesen egy amfocis fórum ezügyben nem mértékadó annyiban, hogy mi itt mind szeretjük a győztest, nem azonosulunk önkéntelenül a vesztessel, stb.)Sobri Jóska
mi azt szeretjük, aki leggyorsabban futja a 40 yardot és a legtöbbször nyomja ki a 100 kg-t.

Évike most éppen holdoutol.Höri
Általában célravezető szokott lenni a holdout, ha nincs lockout veszély a láthatáron, mint Vincent vagy Logan esetében pl tavaly. 😊

Amúgy sztem Anikó kezd az egyik legnagyobb favorit lenni. És nemcsak hogy favorit, de Sobri korábbi kérdésére válaszolva, én személy szerint neki adnám a fődíjat, ha egyszemélyben dönthetnék. Ehhez indoklás: Alekosz - megsüti a pecsenyéjét utána, Béci - amit nem viselek az az agresszió, márpedig néha előbújik belőle az igazi énje. Gigi - nem szeretem az álszent embereket, ráadásul nekem kevés a mos, főz, takarít és vagány vagyok a bátyjám árnyékában, Laci és Jerzy - ha vkinek biztos nem adnék ennyi értéket azok a gyagyások, márpedig 2 rettenetesen buta emberről van szó. Éva - őt sem kell bemutatni, képtelen viselkedni bizonyos szituációkban, engem a kirohanásai még nem is zavarnak, az nálam bőven belefér, sőt legalább ő mindig elmondja, amit gondol, de a köpésre nálam nincs magyarázat. Anikó, bár néha buta, de nála kifejezetten érzem azt, hogy a társadalom által ráerőltett buta szerepben van inkább, minthogy valójában igazán buta lenne. Sokszor meglepően jó megállapításai vannak, átlátja az összefüggéseket, sőt a villalakók közül sztem a legkevésbé konfrontálódó típus és azokat is kulturáltan próbálja rendezni, igényli utána a megbeszélést, ami nálam nagy pluszpont. Ami felróható neki, az a "túl gyakran esik szerelembe", de ez engem nem igazán zavar, egyrészt fiatal még, másrészt nincs senkije (az én szememben sosem a harmadik a hibás, ha nem az, aki megcsalja a párját), harmadrészt bár velem kezdene ki. 😀 😀 Esetleg még túlreagál dolgokat, de azt ellensúlyozza azzal, hogy utána meg akarja beszélni a dolgokat.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
(Természetesen egy amfocis fórum ezügyben nem mértékadó annyiban, hogy mi itt mind szeretjük a győztest, nem azonosulunk önkéntelenül a vesztessel, stb.)Sobri Jóska
mi azt szeretjük, aki leggyorsabban futja a 40 yardot és a legtöbbször nyomja ki a 100 kg-t.

Évike most éppen holdoutol.

több mint 13 éve
Olvastam más fórumokat, kommenteket, és bizony az az általános vélekedés, hogy egyedül Éva száll szembe a betolakodó, abuzáló erővel -persze nem jóságból, sokkal inkább, mivel ő mindennel szembeszáll, amit támadásként él meg-, és Éva az, akit bár sokan nem szeretnek, de most legalább normálisan, jól viselkedik, nem hódol be, nem adja fel az egyéniségét (mégha olyan is amilyen), egyedül ő nem törik be.
Valamint tévés alapigazság, hogy "aki felülkerekedik, alulmarad" (by Vitray), vagyis a nézői szimpátia mindig a vesztes, az elnyomott, a lúzer felé nyilvánul meg.
(Természetesen egy amfocis fórum ezügyben nem mértékadó annyiban, hogy mi itt mind szeretjük a győztest, nem azonosulunk önkéntelenül a vesztessel, stb.)

több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Mr Nyíregyháza 😀
szakadok az emberen, remélem marad.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Azt mondjátok már el nekem hogy Éva az inteligens agyával és ezekkel az általatok vélt "pozitív" tulajdonságokkal 30 felé közeledve miért valóságshowktól várja a megoldást? Miért nincs már egy rendes állása, családja? "Aki nem ért el semmit az annyit is ér hogy aktuálisak maradjunk 😊JayB
Ezt nem keverném ide. Lázár Lacibának van családja? Mert én nem tudok róla. és akkor mi van? Illetve a többiek családjáról/melójáról sem tudunk sok mindent, kár ezt a dolgot belekeverni szvsz. Egyszerűen idegesítő, hogy nem tudja fegyelmezni magát bizonyos szituációkban. De ettől még többre értékelem mint ÉLL-t vagy akár a Ráczékat...eaglesmcnabb
Nem keverem ide, direkt ezért is nem írtam nevet viszont tény hogy nagy igazságnak tartom és tartottam a hangfelvétel előtt is, nincs köze Lázárhoz.
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Azt mondjátok már el nekem hogy Éva az inteligens agyával és ezekkel az általatok vélt "pozitív" tulajdonságokkal 30 felé közeledve miért valóságshowktól várja a megoldást? Miért nincs már egy rendes állása, családja? "Aki nem ért el semmit az annyit is ér hogy aktuálisak maradjunk 😊JayB
Ezek nem pozitív tulajdonságok. Az emberek tulajdonságaira lehet egyetemesen, általában véve megmondani, hogy az jó vagy rossz, de az csak egy natúr vélemény, attól még adott helyzetben bőven fordulhat a kocka. Pl. egy önzetlenség tök jó tulajdonság, de mondjuk egy vezetőnek, vagy egyéni számban versenyzőnek negatív tulajdonság. De még mondhatnék millió példát. A vezető beosztású embereknek (ide vehetjük pl. a rendezvényszervezőt) teljesen más tulajdonságokkal kell rendelkezniük, mint pl. egy átlagos alkalmazottnak.

Éva nem intelligens, hanem okos. A mai világban lehet, hogy Te, én, akárki nem tartja sokra a valóságshow sztárokat, de azért ez bőven be is jöhet. Pl. egy Majkánál a legtöbb embernek már nem a VV jut eszébe. Lehet, hogy a VV-ben valaki nem pozitív jelenség, sokan nem szeretik, stb... mégis profitálhat belőle.

Én valószínű nem mennék ilyen realitybe. De ettől még nem gondolom, hogy nem is lehet benne semmi pozitív, nem jelenthet megoldást adott esetben. Akár médiahírnév, akár a főnyeremény miatt.

Ja, és nem egy embert ismerek, aki közel sem semmit érő, mégsem tudott még sok mindent elérni. És ha egy kicsit is félre tudod tenni, hogy rühelled konkrétan Évát, talán még Te is rájössz arra, hogy ez kb. akkora általánosítás, sőt még nagyobb, mint a cigányozóké, és nem kisebb baromság...
több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Soldi... egy héten többször is elmondja, h kint is ugyanilyen és épp ezért nincs EGYETLEN EGY BARÁTJA SEM. És h szarik bele mindenbe...

A nagy betűkkel írt résszel írta le magát nálam és nem azzal, ahogyan bent viselkedik, illetve mondjuk úgy h nagyobb %-ban azzal... sztem abban egyetérthetünk h azért az h nincs barátja és ő erre büszke (mert mindenki hülye és őt soha senki nem érti meg), az azért elég sok mindent elmond róla.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Ezt nem keverném ide. Lázár Lacibának van családja? Mert én nem tudok róla. és akkor mi van? Illetve a többiek családjáról/melójáról sem tudunk sok mindent, kár ezt a dolgot belekeverni szvsz. Egyszerűen idegesítő, hogy nem tudja fegyelmezni magát bizonyos szituációkban. De ettől még többre értékelem mint ÉLL-t vagy akár a Ráczékat...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Jaj már... Ne menjünk át ilyen populáris, szűklátókörű megközelítésekbe...

Nekem sincs családom 28 évesen. És? ez jelent bármit? Ez azt bizonyítja, hogy szar ember vagyok? Nem hinném. Bement, mert bízik abban, hogy népszerűséget kihasználva előbbre jut. És ne gyertek a Barral, mert annak nézettségét és népszerűségét nem lehet a VV-hez és RTL Klubhoz hasonlítani.

több mint 13 éve
Soldi még igazad is lenne ha nem lenne ez _minden áldott nap_, nem lett volna így az előző, nem ennyire elszeparált showban és nem hallanád azt, hogy nem művi körülmények között dettó ugyanilyen.gabtsi
Én nem ismerem őt személyesen, így nem alkotnék róla olyan véleményt, hogy büdös neki a munka, vagy mindig mindenre így reagálna. Ebben a környezetben így reagál, de nem it nem tud elszökni, nem tudja kibeszélni szeretteinek, nem tudja levezetni a feszkót egy aerobikkal, vagy olvasással vagy bármivel amit szeret.

Mellesleg én még mindig jobban szeretem az ilyen heves, megmondom a magamét embereket, mint a kőbuta, nyámnyila Jerzy féléket. De ez típus függő. (Félreértés ne essék, nekem sem szimpi Éva, de nekem nem is annyira unszimpatikus, mint a nagy többségnek)

több mint 13 éve
Azt mondjátok már el nekem hogy Éva az inteligens agyával és ezekkel az általatok vélt "pozitív" tulajdonságokkal 30 felé közeledve miért valóságshowktól várja a megoldást? Miért nincs már egy rendes állása, családja? "Aki nem ért el semmit az annyit is ér hogy aktuálisak maradjunk 😊
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Soldi még igazad is lenne ha nem lenne ez _minden áldott nap_, nem lett volna így az előző, nem ennyire elszeparált showban és nem hallanád azt, hogy nem művi körülmények között dettó ugyanilyen.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
akkor biztos velem van a baj, én tuti nem bíznék rá semmit, mert hiába lenne kikötés h mit és hogy kér a cég, azért mert neki nem tetszik tuti másképp csinálná...

gabtsi: egyetértek. tuti nem lenne ekkora szája h pl neki kellett volna gugolást csinálni, stb. úgy könnyű nagyszájúskodni, meg beszólogatni h a többieket szívatják meg. ráadásul úgyis tutira veszi h ő kapja a legtöbb jelet, ez már nem oszt, nem szoroz neki. Sőt, sztem még élvezi is.Danna
Ne keverd össze a való életet és a való világot. Ez egy speciális környezet, ahol be vagy zárva, az életben pedig akit és amit utálsz, azt tudod kerülni, amennyire csak lehet, ez legyen ember, vagy feladat. Itt erre nincs lehetőség és egy ilyen tűzről pattant embernek ez rettenetesen kihangsúlyozza a rossz tulajdonságát. Itt én is tojnék az ilyen faszságra, de ha vmiben pénzem időm, energiám van, azt akkor is megcsinálom, mert az az élet, és szvsz Éva törtető személyéből fakadóan a feladatot elvégezné ha pénze, ideje és energiája lenne benne. Ez pedig csak egy show, amely egy valóságtól rettenetesen eltorzult vmi, mert olyan elszigetelt környezetet teremt, amely nincsa való életben. Itt felgyülemlik a feszültség, s nem tudod levezetni pl a hobbijaiddal, szeretteiddel, mert be vagy zárva.

Én nem tudok azonosulni azzal, aki elítéli és emberi rongynak tartja ezeket az embereket egy-egy rossz tulajdonságuk miatt, mert ez a speciális környezet a való életnél sokkal jobban felszínre hozza és felerősíti a rossz tulajdonságokat, a jókat pedig nemigen tudja kiemelni (nem is akarja). Az emberekben sajna nem tisztul le, hogy ez egy show, az életben valszeg egyáltalán nem ilyenek a szereplők, csak erre a helyzetre, speciális szituációra így reagálnak.