TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Nem akarok itt kardoskoni melletük de miért ne lehetnének ők (ex)katonák? 20 pernyi ordibálásból ez így le lett vágva? Nyilván nem 10 becsület érdemrenddel rendelkező veterán herok de én simán eltudom képzelni hogy egy kis gázsiért bemennek oda. Nem mintha bármit is számítana és az is benne van hogy nem azok csak vicces hogy már a kákán is csomót keresünk 😊
több mint 13 éve
Én sem kifejthetnéd Hanni.Ezt nem értem.SchleckÉs szerinted egy igazi katona hülyét csinál magából azzal hogy bemegy?CowboykarcsiCivilizált nyugati országokban ez működik érdekes módon, de igazad van ez itt Magyarisztán. :rolleyes:Hanni
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Hát nem tudom...Esetleg nem valami visszavonult/nyugalmazott katona volt?Nem tudom elképzelni hogy egy igazi katona beálljon bohóckodni egy valóságsóban,aktív szolgálatban lévő legalábbis biztos nem.Nekem legjobb barátom katona,sokat mesél az ottani dolgokról,a legkevesebb hogy egy ilyen után kb közröhej tárgya lenne az illető az egységnél.az egyik BB-sorozatban volt bent hivatásos katona máratapapaÉs szerinted egy igazi katona hülyét csinál magából azzal hogy bemegy?CowboykarcsiCivilizált nyugati országokban ez működik érdekes módon, de igazad van ez itt Magyarisztán. :rolleyes:Hanni
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
az egyik BB-sorozatban volt bent hivatásos katona márÉs szerinted egy igazi katona hülyét csinál magából azzal hogy bemegy?CowboykarcsiCivilizált nyugati országokban ez működik érdekes módon, de igazad van ez itt Magyarisztán. :rolleyes:Hanni
több mint 13 éve
Duff
3 133
Jó ez a Military Week, élvezem, h szenvednek 😀Nem military week, hanem military month kéne.
több mint 13 éve
Ezt nem értem.És szerinted egy igazi katona hülyét csinál magából azzal hogy bemegy?CowboykarcsiCivilizált nyugati országokban ez működik érdekes módon, de igazad van ez itt Magyarisztán. :rolleyes:Hanni
több mint 13 éve
És szerinted egy igazi katona hülyét csinál magából azzal hogy bemegy?CowboykarcsiCivilizált nyugati országokban ez működik érdekes módon, de igazad van ez itt Magyarisztán. :rolleyes:
több mint 13 éve
Mondjuk a HM-nek lehet megért volna 2 igazi katonát beküldeni, és autentik magyar felszerelésbe parádéztatni őket, nem 2 bohócot amerikai ruhákban... :rolleyes:HanniÉs szerinted egy igazi katona hülyét csinál magából azzal hogy bemegy?
több mint 13 éve
Mondjuk a HM-nek lehet megért volna 2 igazi katonát beküldeni, és autentik magyar felszerelésbe parádéztatni őket, nem 2 bohócot amerikai ruhákban... :rolleyes:
több mint 13 éve
Évától mondjuk kb. ezt vártam. De szerintem kb. mindenki, és ez nem is fog változni, főleg, hogy ő még direkt élvezi is, hogy miatta szopnak a többiek. Mondjuk az hótziher, hogy én gyűlöltem volna a katonaságot... Csak ugye ott nincs választás, itt meg hogy 4 napig mit hogy csinál, olyan mindegy...Amúgy 3 óra éjszakai üldögelést ezer százalék, hogy én sem bírtam volna ki cigi nélkül ilyen háttérkörülményekkel...
Meg egyébként Béci komolytalanságát is teljesen megértem. Azért az még nyilván oké, hogy játékpisztoly, de hogy ilyen búcsús gagyikínai 60 éves hangeffekt van hozzá... 😀 hát még én ott be is hugyoztam volna 😀 Meg tán már akkor is, ha meghallom a két "parancsnokot" amint ilyen műkeményen ossza az utasításokat... 😀 Mondjuk azt a felét kevésbé értem meg, hogy mit kell itt kiakadni, meg műkeménykedni, hogy 3 napig a macika nélkül kell aludni.. Komolyan úgy csináltak ott egyesek, mintha az elvétel=széttépemszéttörömfelégetemkilövömazűrbe..
Mellesleg Jerzy-től Évának a kurva anyját, hogy ki kell takarítania JZnek is a konyhát, de Bécivel semmi gond nincs, hogy miattaa vették el a cuccokat, amik miatt kurva ideges lett Jerzy...
Gigitől meg lol, hogy leszólja Évát, aki kiakadt, mert JZ azt mondta, hogy nem segít neki takarítani... NAmost ha Éva mondja ezt JZnek, akkor Éva a szarrágó, aki nem csinál semmit, és stb... De hát ugye Gigi péniszétől nem baj, ha nem veszi ki a részét.. 😊
ui.: Az aláhúzott részt ujraolvasva.. LOL 😀😀 Mint valami ratyi szappanopera 😀
több mint 13 éve
Évikét így is, úgy is kiválasztják szombaton, függetlenül attól, hogy itt mit alkot a héten.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Az a tré hogy Évánál ezek a lelkiismereten alapuló bűntetések semmit nem érnek mert még élvezi is 😀
több mint 13 éve
ÉLL kicsit volt ideges azért mert nem kapta meg a cuccost.
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Annyira gyűlölöm az ilyen éva típusú embereket a való életben...SchleckÉn már elástam volna a nappali közepén.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Annyira gyűlölöm az ilyen éva típusú embereket a való életben...SchleckÉn Alekoszon kívül az összes típust utálom IRL... 😂
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Annyira gyűlölöm az ilyen éva típusú embereket a való életben...
több mint 13 éve
Szerencsés véletlen. Sajnos nem ez a megszokott.Spec. matek.Azt vágod hogy két oldalas a lista? 😀HanniAbban az osztályban se sok lány lészen 😀eaglesmcnabb
http://velvet.hu/celeb/2011/03/22/alpokadria/vadibandi
több mint 13 éve
a vv-ket régebben néztem de ez a gárda ( a műsorszerkesztéssel együtt persze)ez az éden hotel nagyságrendekkel veri a valóvillát.gabtsimagasan
nálam már gyakorlatilag kiütöttethebeke
1-2 kivételtől eltekintve gyengécske és unalmas...
Édenben viszont szépen kezdenek beindulni a dolgok!
teccik hogy itt nem a jófiú( vagy lány) a nyerő aki szimpatikus a nézőknek,
hanem aki a legjobban taktikázik , ( akármilyen eszközzel...)
több mint 13 éve
Spec. matek.Abban az osztályban se sok lány lészen 😀eaglesmcnabbAragorn is ott lesz :o: az utolsó bekerülő pedig nyilván a polkorrektség okán csusszant be, csak a léyneget hangsúlyozta ki a névválasztásnál. .RajnaAzt vágod hogy két oldalas a lista? 😀Hanni
http://velvet.hu/celeb/2011/03/22/alpokadria/
több mint 13 éve
Ennyire jó? Még egy részt se láttam belőle, de akkor lehet, hogy neki kellene állni.tenorxjónak nem jó, de legalább szórakoztató, nem úgy mint a síróvilla.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://www.alon.hu/kozepiskolak-rangsora-2010-ben-tablazatokkalvadibandilol a mi sulink évek óta azzal kampányol nyílt napokon, hogy az ország top10 iskolájába tartozik, csak tudnám miben 😀 (mondjuk Miskolcon simán a legjobb, de akkor is)
több mint 13 éve
Ennyire jó? Még egy részt se láttam belőle, de akkor lehet, hogy neki kellene állni.
több mint 13 éve
ez az éden hotel nagyságrendekkel veri a valóvillát.gabtsimagasan
nálam már gyakorlatilag kiütötte
több mint 13 éve
ez az éden hotel nagyságrendekkel veri a valóvillát.
ami nem hajlik, az törik!