TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 054 — #NoStress
nem lattam. laci game over a nagy rosszullettol ?Fake
Holnap derül ki pontosan, de kicsit sírdogált, mesélt a régei lelki terheiről, majd elindult hazafelé.
Katonai hét is, dzsungelhét is, nehéz ez neki. Ő nem olyan erős, mint egy Éva, vagy egy Anikó, vagy a terminátorképességű Alekosz, ő csak egy sima katona, nem erre szerződött.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem lattam. laci game over a nagy rosszullettol ?
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
de Alek hogy eltalálta mondjuk 😀
több mint 14 éve
Ja, akkora nagy titkok lapultak benne, hogy ő se bírta már elviselni a tudásukat. Hát nem egy jedi, az biztos.

több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Éva kinyírta Lacit egy jól betalált sunyi lövedékkel. 😀
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Ez valami csoda, ahogy hüppög. 😊
Ilyen még nem volt, tényleg...Sobri Jóska
Nem lenne vele semmi baj, ha nem hangoztatta vna minden nap, h ő kinyír mindenkit, mert ő a Soldier of 2011. Majdhogy ő akkora nyomást gyakorol Alekoszra meg Évára, h összeroppan. Hát valaki más roppant össze.Duff
Szerintem túl sokat gyakorolta tükör előtt a pszichoterrort 😛
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 427
Ilyen még nem volt, tényleg...Sobri Jóska
Nem lenne vele semmi baj, ha nem hangoztatta vna minden nap, h ő kinyír mindenkit, mert ő a Soldier of 2011. Majdhogy ő akkora nyomást gyakorol Alekoszra meg Évára, h összeroppan. Hát valaki más roppant össze.
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Az szépvolt azért, hogy Béci éppen kibeszéli Anikóval Alekoszék háta mögött, hogy milyen ocsmány, hogy Éva ésAlekosz róluk beszélnek a hátuk mögött 😂

Ez a Laci out meg Bucitól elég köcsög volt. Kb. olyanra számítottam, hogy Alekosz megerőszakolta Anikót, Éva féltékenységében meg kinyírta mindkettőt 😀

eaglesmcnabb: Hagyd, igaza van. Senki más nem csinált még ilyeneket, csak Éva 😊
több mint 14 éve
Zsuzsi kizárva, Gina, Laci feladta, Olivér, Gombi, Szandika kvázi hazamenekült, valami lehet ott bent a levegőben, valami igen kellemetlen...

több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 872
hú éva ez elég gáz 😀Duff
Nem nem az, ő törtető, ő csak hozza magát, becsüld meg!JayB
Már ne haragudj, de Iszonyatosan gyerekes vagy...eaglesmcnabb
Nem haragszom 😊
több mint 14 éve
kedves Buci, ez tényleg eget rengető és sokkoló jelent volt. kősziklát még nem láttam sírni.
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 101 — je suis poloska
hú éva ez elég gáz 😀Duff
Nem nem az, ő törtető, ő csak hozza magát, becsüld meg!JayB
Már ne haragudj, de Iszonyatosan gyerekes vagy...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Ilyen még nem volt, tényleg...

több mint 14 éve
hú éva ez elég gáz 😀Duff
Nem nem az, ő törtető, ő csak hozza magát, becsüld meg!
több mint 14 éve
Nem feltétlenül, a dokik se tesztelték le mindenre.tenorx
Azért az durva lenne, ha a Kőszikla Kemény Katona László elöbb omlana össze, mint a Pánikbeteg Pszichogyenge Picsa Éva.

több mint 14 éve
hú éva ez elég gáz 😀
több mint 14 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Nem feltétlenül, a dokik se tesztelték le mindenre.
több mint 14 éve
arra gondoltam,hogy az orvosok kizárják,ilyenre azért nem volt példa 😀
de most olvasgatom a cikkeket és elvileg pszichés gondjai vannak...Newman
=nem találtak semmit, ami alátámasztaná, hogy ennyire rosszul van.tenorx
Akkor szimulál. 😊

több mint 14 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
de most olvasgatom a cikkeket és elvileg pszichés gondjai vannak...Newman
=nem találtak semmit, ami alátámasztaná, hogy ennyire rosszul van.
több mint 14 éve
MOst mondta Stohl hogy ma reggel már vissza is ment a villába is semmi baja. Szerintem nem Lacival kapcsolatos.
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
de most olvasgatom a cikkeket és elvileg pszichés gondjai vannak...

több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
olyan már volt h vki feladta, Stohl meg azt mondja h olyasmi lesz ami még nem történt eddig... max ha az orvosok döntenek úgy h nem folytathatja és kizárják. de eddig azt lehetett olvasni h semmi baja, ő dönti el h miben vesz részt és h ha akar, aludhat a nyugiban is.

sztem meg vmi hülyeség lesz, csak Stohl direkt adja elő a nagy komoly dolgot..
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Laci out?

több mint 14 éve
http://www.nana.hu/sztarok/pletyka/vv4-honnan-tud-eva-titkarol-laci-106943.html

A több hónapos villalétem során többször kiderült számunkra, hogy Laci szinte mindent tud rólunk. Ahogy teltek a hetek, egyre gyanúsabb lett nekünk a viselkedése, amikor is már nem átallott bevallani nekünk, hogy a műsorba kerülése előtt utánanézett mindenkinek – mesélte az Új Ásznak a legutóbbi kieső, Gigi, hozzátéve: Laci az igazmondó hinta előtt is többször megemlítette, hogy tud valamit Éváról, amit nem szívesen osztana meg senkivel. – Többszöri unszolásra sem mondott semmit, annyit tudtunk csak kiszedni belőle, hogy a titoknak köze van a szexhez. Szerintem egy videóról van szó – találgatott a Való Világ hugicája.
Nem Éva miatt másoltam be, hanem h Laci utánanézetett az embereknek? Ez azért kemény... :o Danna
Az a kemény, hogy tudta előre kiknek kell utánanyomoznia. Mert ugye 45 embert, és azok minden kis mocskát nem tudta volna fejben tartani. Csoda hogy 15-öt sikerült neki. 😊

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Nemtudom, nekem egy olyan videó vagy hostessmunka amiben semmi konkrét dolgot nem tesz nem kizáró ok arra hogy jókislány legyen. A házimunka részben nagyon otthon mozgott, az tuti nem megjátszás. Azt ő maga is elmondta hogy ennél ő sokkal vadabb, 500 kamera, a testvére és a csávója mellet ki ne lenne kicsit álszent? Egy Éva még ilyen körülmények közt is képtelen valami emberi viselkedést felvenni, ezt ő maga és sok más ember is pozitívumnak fogja fel mondván hű de őszinte, szerintem szánalmas. Gigi ha ugyanakkora féreg is mint Éva (amit kétlek) akkor is legalább ha kell betud állni a sorba, tud normális lenni, tud viselkedni, legalább elképzelése van róla hogy viselkednek normál emberek. A fenkölt, flegma, undorító stílusába ne menjünk bele, az más tészta.JayB
Neked tényleg teljesen felesleges bármit mondani VV-témában... Éva féreg, ő ezt is adja, Gigi pedig álszent volt. Én utóbbi embereket jobban utálom. Pont.

De nem is erről beszéltünk, hanem hogy Gigi álszent volt-e vagy sem, ehhez pedig Évának semmi köze... Én leírtam konkrét példákat, de persze tőled semmiféle konkrét választ nem kaptam, csak a szokásos mentegetést.Soldados
Írtam példákat, leírtam hogy mi jellemezte a VV életét, azt ő megcsinálta, ha álszent ha nem. Én inkább ítélek meg valakit 5 hónapnyi tevékenykedése alapján mint egy két perces videóból vagy egy képből merthogy a többség ez alapján tartja álszentnek, ebben biztos vagyok. Ha az első vv-ben indult volna akkor most mint mintakislány jött volna ki a villából, ilyen lejáratás mint ami az interneten folyt ellene biztos nem lett volna. Amúgy meg soha nem nevezte magát szentlélekűnek, ez is az interneten lett ráragasztva.JayB
Ha vki olyan mértékű konzervativizmust mutat, mint Gigi, miközben valójában egy belevaló, vagány, egy kis nyilvános erotikától sem visszariadó személyiség, azt álszentségnek hívják, ha tetszik ez neked, ha nem, ha észre akarod venni, ha nem. Azt pedig továbbra sem értem, hogy x ember tulajdonságához miért kevered bele y féregségét. Az egyiknek semmi köze a másikhoz.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!