TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
A hét tanulsága, hogy rájöttem, a fiam Alekoszra hasonlít. Mikor szembesítettem a véleményemmel, némi gondolkodás után egyetértett.
több mint 13 éve
Jól van látom nem csak én pihentetem a témát.
több mint 13 éve
A héten nem (szak)írok én se új PR-t, ezt a hetet hivatalosan Bye Week-é nyilvánítom. 😊
több mint 13 éve
a legutóbbi 7 napból 1 VV adást néztem meg, pedig ugyebár szakíró vagyok.na meg mennek a meccsek is ugye
kb ennyire érdekel ez az álszent buzulás, ami most megy.Höri
több mint 13 éve
a legutóbbi 7 napból 1 VV adást néztem meg, pedig ugyebár szakíró vagyok.kb ennyire érdekel ez az álszent buzulás, ami most megy.
több mint 13 éve
nem arról van szó, hogy nem plusz minden forint, csak inkább arról, hogy itt "megmentjük őket" jellegű helyzetet adnak elő, miközben egy egyszeri, párezres adakozással nem sokra mennek.. na de mindegy, az egésznek úgysem az ő megsegítésük volt a lényege 😊
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Nah, végülis 177 misi lett, ami 8800 családot ment meg ugyebár.Evidens hogy az RTL ebből jól jön ki de nem csak ő, ha csak a 10%-a eljut oda ahova kell már megérte.
Ha 100%-ban megkapják a zsetont, akkor kapnak fejenként kb. kerek 20-at... Ha meg még le is vonjuk belőle a saját zsebbe vándorló összeget....
Hát jobbra senkinek nem fordul a sorsa, de legalább az RTLKlub kurvarendes volt, a Classfm is, ráadásul a neofm és a tv2 is, mert valamilyen szinten hozzáadták a magukét, újra ugye történelmi pillanatok (azért volt már ilyen, de mindegy..), szóval mint ahogyan az egyébként is nyilvánvaló volt, az egészből az RTL járt jól, más nem 😊:/fetomy
több mint 13 éve
Alekosz Évának: "Én a barátod vagyok,itt az egyetlen barátod" - kicsit paraszt 😀
több mint 13 éve
Nah, végülis 177 misi lett, ami 8800 családot ment meg ugyebár.Ha 100%-ban megkapják a zsetont, akkor kapnak fejenként kb. kerek 20-at... Ha meg még le is vonjuk belőle a saját zsebbe vándorló összeget....
Hát jobbra senkinek nem fordul a sorsa, de legalább az RTLKlub kurvarendes volt, a Classfm is, ráadásul a neofm és a tv2 is, mert valamilyen szinten hozzáadták a magukét, újra ugye történelmi pillanatok (azért volt már ilyen, de mindegy..), szóval mint ahogyan az egyébként is nyilvánvaló volt, az egészből az RTL járt jól, más nem 😊:/
több mint 13 éve
Én nem küldtem esemest.Én meg attól félek, hogy nem csak az ÁFA fog eltűnni ebből, mire odaér ahol szükség lenne rá.
Biztos én vagyok a szemét, de nem akartam,hogy véletlenül Kolompár Nintendo vagy valami olaszliszkai putriscigány lekjon jól a pénzemből.Bazzani
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Én nem küldtem esemest.Biztos én vagyok a szemét, de nem akartam,hogy véletlenül Kolompár Nintendo vagy valami olaszliszkai putriscigány lekjon jól a pénzemből.
több mint 13 éve
jóvan, a pénteki VV-morning show-ban külön kihozták, hogy Éva titka az, hogy járt talmácsival... Még jó, hogy ezt nem mondta el 4 hónapja....Egyébként a műsor igen fasza 😊
Jóvan, Gigi szülei meg bizonyára nagyon boldogok, hogy most tudják meg, hogy a lányuk el volt jegyezve... 😊
több mint 13 éve
mer a szemed előrébb van, mint a füledMég minidg jobb volt mint az első ahol masszív két másodperces késésben voltak minden belépőnél 😀JayBott mondjuk Junior hangja is késett,szóval a látszat meg volt 😀Newman
több mint 13 éve
Még minidg jobb volt mint az első ahol masszív két másodperces késésben voltak minden belépőnél 😀JayBott mondjuk Junior hangja is késett,szóval a látszat meg volt 😀
több mint 13 éve
Duff
3 133
hát nem lett meg a 200milla. biztos az rtl-nek elfogyott a pénze... 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Még minidg jobb volt mint az első ahol masszív két másodperces késésben voltak minden belépőnél 😀
több mint 13 éve
jóvan, most meg elfelejtik visszakapcsolni a mikrofont... 😀😀 Hihetetlen komolyan 😀 Hogy valaki ennyire leszarja a látszatot... 😀
több mint 13 éve
Duff
3 133
énlázárlászló elfelejtette odatenni a mikrofont a szájához "éneklés" közben 😀😀
több mint 13 éve
Istenem, szóljanak már nekik, hogy legalább a mikrofon legyen a szájuknál 😀Mellesleg bizonyára hatalmas munka volt ezt a "mixet" összehozni...
több mint 13 éve
faszom bazmeg, odakapcsoltam erre a szarra a Florida meg a Richmond meccse között, de 1 szám elég volt hozzá, hogy betoljam a lejátszóba a slayer cd-t
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Tutibiztos hogy a végén kiegészítik annyival hogy meglegyen a 200 és a totális eufória 😊
több mint 13 éve
Gigi: "Iszonyatosan gitároztok" - micsoda bók...
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
ez a félóra alatt +40milla. ez hogyan? nem úgy ismerem a magyar népet, aki nagyon adakozik.Dufflecsípték a költségvetés 0,1 %-át
nyilván nem sms-ekből jött össze 40 milla 5 perc alatt
több mint 13 éve
Duff
3 133
ez a félóra alatt +40milla. ez hogyan? nem úgy ismerem a magyar népet, aki nagyon adakozik.
több mint 13 éve
lol pár perc alatt 30 milla mi? 😀 az egész összeg negyede 5 perc alatt 😀