TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
behoztam a lemaradásom ÉH-ben.

a Pókmajom nagy közellenség, így neki szurkolok 😛

ki szerint van rá esély dramaturgiailag, hogy kiesik a héten Corleone ?

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 054 — #NoStress
Azért az nem meglepő, ha a szennybulvár médiában a szennybulvár témákat preferálják egy műsor szerkesztői. Nem? 😊 (Hajdúnak vajmi kevés beleszólása van abba, hogy ki a vendég. Kb nulla.)Sobri Jóska
Jogos, inkább az az elszomorító, hogy erre is van igény. Nem tudom, kit szórakoztat az, hogy ilyen médiaribancok műbotrányain csámcsognak.Dub
Azokat akik nézik.
A zembereket.
Nem mindenki Keresztapát néz, és Updike-ot olvas.
Van rengeteg ember akit őszintén érdekel Liptai Klaudia, Berényi Miki, meg Kozsó.
Szánalmas, de ez van.

több mint 14 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Azért az nem meglepő, ha a szennybulvár médiában a szennybulvár témákat preferálják egy műsor szerkesztői. Nem? 😊 (Hajdúnak vajmi kevés beleszólása van abba, hogy ki a vendég. Kb nulla.)Sobri Jóska
Jogos, inkább az az elszomorító, hogy erre is van igény. Nem tudom, kit szórakoztat az, hogy ilyen médiaribancok műbotrányain csámcsognak.
több mint 14 éve
Azért az nem meglepő, ha a szennybulvár médiában a szennybulvár témákat preferálják egy műsor szerkesztői. Nem? 😊 (Hajdúnak vajmi kevés beleszólása van abba, hogy ki a vendég. Kb nulla.)

több mint 14 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Ha elfogadom azt, hogy esetleg rázósabb kérdéseket is fel mer tenni, mindezt akkor is nullázza az elképesztő nagyképű, ripacs, számomra elviselhetetlen stílusával. Lehet, hogy szökőévente egyszer van/volt nála egy érdekes téma, de a műsora jórészt szenny-bulvárból tevődik össze. Számomra az nem érték, hogy az ilyen Liptai Claudia féléktől meg meri kérdezni, hogy éppen most kivel kavarnak. Szintén gusztustalannak tartottam, hogy a sima tolvaj Bakács Tiborból majdhogynem hőst csinál. Szóval ezeket én nem nevezném érdemi témáknak, és ha Showder beszélgetős része mellérakjuk ezt, hát egy lapon se említeném a kettőt műsorvezetői téren. Az ismeretlen emberek pedig kizárólag valami tragédia kapcsán kerülnek a műsorába, szintén ízléstelennek tartom mások tragédiáján, nyomorán csámcsogni (mondjuk ez nem csak az ő hibája, mivel a riportalany is vállalta a beszélgetést). A Fenyő-gyilkosságos ügy valóban érdekes téma (szökőév), azt a 2 műsort én is megnéztem a témaválasztás miatt, de egy-két apróbb részleten kívül sok új nem derült ki belőle. Az eddig is köztudott volt, hogy a megbízót a Nap-Kelte környékén kell keresni, de az akár még érdekesnek is mondható, ahogy a két rendőr egymásra dobálta a szart.
több mint 14 éve
Egy másik topicban felmerült Hajdú Péter, és az ő műsora. Ott szemetelés, itt viszont alaptéma, ezért itt reflektálok.
(És ismét megemlítem, hogy a topic neve találóbb lenne, ha "Tévés topic" lenne, nem pedig Reality. Ezt ha látja egy illetékes intézkedhetne, nekem legutóbbi ezirányú kisérletem kudarcba fulladt.)
Szóval az irreleváns, hogy Petike milyen ember, pláne, hogy egyikünk se ismeri személyesen, tehát a szubjektív benyomások mindenkinél torzak. Én se szeretem. De ettől függetlenül, meglepő módon, a műsora a legjobb riportműsor ma nagy tévében. (Lehet kicsiben is, de hogy ott mi megy, nem látom.)
Ebben persze nagy fór, hogy eleve nem nagyon van még egy érdemben beszélgetős műsor. (Fábryt technikailag stand-up-nak tartom, pár vendégszereplővel, de ott érdemi disputa sosem alakul ki.)
De az biztos, hogy a Frizbi az egyetlen, ami belemegy, akár 15-20 perc hosszan rázós témákba, Hajdú fel meri tenni a fülére mondott kérdéseket, és a promóival ellentétben nem csak a bulvárra szakosodik.
Jó, sok a számomra érdektelen téma, vagy kötelező csatornapromó, de pl. a Fenyő gyilkosságba olyannyira belement, 2 volt rendőrrel, hogy kvázi csak a nevet nem mondták ki, hogy ki volt a gyilkosság megbízója, de mindenki számára egyértelművé tették, és tényleg az volt.
Ezen kívül -bár tény, minden adást én sem láttam- többször is kvázi ismeretlen vendégei voltak, de fontos témában, korrektül körbe járva a kérdést.
De ami miatt "megvédem" a műsort a fikázásoktól, az az a tény, hogy olyannyira lement az elmúlt 10 évben kutyába a kereskedelmi média, hogy soha nincs egy rázós kérdés, vagy nem alákérdezős attitűd egyik beszélgetős, vagy annak csúfolt műsorban. És mivel -többek közt- emiatt távoztam én is a médiából, ezért tetszik, hogy legalább Hajdú -mégha ripacs mivoltából is, de legalább egyedüliként- belekérdez a rázós dolgokba, és feszegeti azokat a határokat, ahonnan egy ideális világban indulni kéne, de itt és most senki más nem megy el még eddig sem.
Persze ahhoz hogy ezzel valaki vitába szálljon nem kell szakembernek lennie, de még csak minden adást se látni. Viszont a Fenyőgyilkosságos két beszélgetést javaslom mindenkinek megnézésre, a téma érdekes, és kiderül miért mondom azt az amúgy seggarc Hajdúra, hogy ő legalább be mer kérdezni.

több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
http://www.origo.hu/teve/20110405-nem-eloszor-mutattak-kepeket-a-vvparbajon.html?
több mint 14 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 143 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Ja, amúgy tippem a végső győztesre: Éva 😂fetomy
Én már 12 embernél beírtam Évát boom or bust tippnek, eddig egész jó, bár nyerni nem fog, de már én se változtatok...
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Most lesz hosszú idő után az első kiválasztás ahol megtippelhetetlen ki megy párbajozni. Kíváncsi leszek a hit és becsület hármasára hogyan sakkoznak. Igazából ők mindenképp szívnak ha csak Béci nem lesz a kiválasztott, mert ha Anikót jelelik ki viszi Jerzyt és kint hagyja = Gyengül a hármas. Ha Aleket jelelik ő viszi vagy Laci vagy Jerzyt és kint hagyja bármelyiket = gyengül a hármas. Nekik egyértelműen egy Béci jelelés lenne a legjobb mert akkor valszeg nem gyengülnének.FViktor93
Én egyáltalán nem gondolom megtippelhetetlennek - vicces amúgy ezt olvasni már ki tudja hányadszor 😀 -, mert két esélyt látok. Vagy Béci viszi Anikót, vagy Laci viszi Alekoszt. Méghozzá azért, mert a Laci-Béci-Jerci tengely akárhogy taktikázik, max két jelet tud kiosztani (Laci nem pickeli ilyen értelemben Anikót), amit meg Éva és Alekosz is megtesz, és Éva fog ugye dönteni. Egyedüli lehetőségük Alekoszra rakni, de erősen kétlem, hogy Laci vagy Jerci mindenáron ki szeretne esni.

Egyébként megjegyezném, hogy Béci és Laci, akik szépen agyonszidták Alekoszt, hogy milyen gyönge, hogy nőt vitt ki (Zsófi), most mindketten Évát akarnák kivinni, amint csak lehet... Ez van, amikor valaki kicsit sem gondolja át a másik helyzetét, hátha rájönnének, hogy ők sem tennének másként. Akkor meg végképp kemény lesz, ha most megjelölik Bécit, aki meg Anikót viszi ki...

Ja, amúgy tippem a végső győztesre: Éva 😂
több mint 14 éve
A többszázezres sms biztos hogy nem igaz de a pár ezer az nagyon kevésnek tűnik, rengeteg (normális) embert tudok mondani az ismerettségemből aki szavazgat és ők még csak nemis azok a beteg fanok. Pár tízezer szavazat biztos hogy elmegy egy-egy párbajon.JayB
Pláne, hogy azóta már mindenkinek van mobilja, a VV2 sugárzásakor viszont ugyanez nem volt elmondható.
A valós adat szvsz egy szavazás alkalmával olyan 10-15 ezer között lehet.eaglesmcnabb
Igen, annyi, egy jól felvezetett párbajon.
De volt olyan, hogy summa a 10ezret se érte el.

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 102 — je suis poloska
A többszázezres sms biztos hogy nem igaz de a pár ezer az nagyon kevésnek tűnik, rengeteg (normális) embert tudok mondani az ismerettségemből aki szavazgat és ők még csak nemis azok a beteg fanok. Pár tízezer szavazat biztos hogy elmegy egy-egy párbajon.JayB
Pláne, hogy azóta már mindenkinek van mobilja, a VV2 sugárzásakor viszont ugyanez nem volt elmondható.
A valós adat szvsz egy szavazás alkalmával olyan 10-15 ezer között lehet.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Éva is könnyen magyaráz most lilakendővel hogy tegyük a Bécire tegyük a Bécire...JayB
Éva egyfolytában erre játszik. Ezt nyomatta már akkor is, amikor Alekosz volt a kiválasztott, és hogy vigye Gigit vagy Bécit... Kb. az egyedüli "becsülnivaló" tevékenysége volt az, hogy nem a "lassú" Jerzyt hívta most ki, hanem Gigit. Nem néztem volna ki belőle, hogy nem BPA alapon dönt.fetomy
Egyébként erről jut eszembe, hogy az "én utállak, de inkább kockáztasson veled valamelyik "barátom" " taktikát sem csak Éva műveli odabent. Ugyanezt tették Béciék akkor, amikor "Alekoszt nem akarjuk itt látni, ezért Gombi", illetve még nyilvánvalóbban, mikor "Évát nem akarjuk itt látni, ezért Szandika" jelölést hajtottak végre. Az meg csak bónusz, hogy mostmár mertek Évára rakni Béciék is, hogy egyértelműnektűnt, hogy nem Gigit, mint eddig, hanem Jerzyt fogja kivinni,akiért ugye nem kár annyira, mint Gigiért.

Más kérdés, hogy mindhármat bebukták, hacsak nem számítjuk úgy, hogy céljuk volt leépíteni 1-2 embert közülük...

Sobri: Mindhárom eddigi Való Világnál megadták a darabszámokat, wikin meg lehet nézni külön, mindegyik évad adatait. Aki pedig hiszi, hogy azokat az adatokat nem módosították, szerintem elég megnézni a pontos számokat, nem hiszem, hogy bárki elhinné őket ma:

VV3 döntő összes szavazat: 1.130.567 (236FT/sms-el számolva-nettó érték miatt-: 266.813.812huf)
VV3 2. párbaj: 322.547 (Pandora versus Indián) (76.121.092 huf)
VV3 Leo összes szavazat (2 párbaj+döntő): 802.998 (2.) (189.507.528 huf)
VV3 Milo összes szavazat (2 párbaj+döntő): 640.562 (1.) (151.172.632 huf)
VV2 döntő összes szavazat: 1.646.268 (388.519.248 huf)
VV2 Laci összes szavazat (2 párbaj+döntő): 1.118.832 (1.) (264.044.352 huf)
VV2 Anikó összes szavazat (3 párbaj+döntő): 1.340.592 (2.) (316.379.712 huf)
VV1-ről a döntőről nincs adat, ami érdekesség, hogy az utolsó két párbajon egyaránt túlléptek a 740.000-es szavazaton (174.6 millió huf), illetve az, hogy agyőztes, Szabolcs 4 párbaján összesen 1.372.945 szavazatot kapott (324.015.020 huf), amihez még jön a döntő, ami ezekből kiindulva megint volt jó néhány százezer, úgyhogy szerintem igen irreális lenne,ha mindez igaz lenne 😊
Viszonyításként: Most a húdehatalmas mindenki adakozik sms-áradatnál, ami minden idők legsikeresebb televíziós adománygyűjtése -by rtlklub-, 177.000.000 forint jött össze. Tehát elmondhatjuk, hogy Szabolcs vv karrierjéért több, mint kétszer annyit fizettek a nézők, mint az éhezőkért, valamint a VV2 döntőjén jóval több, mint kétszer annyit költöttek, de a VV1 utolsó két párbajára, egyenként költöttek annyit, mint a jótékonyságra. Jah, az meg csakbónusz, hogy az adományok közel sem csak sms-ből érkeztek.
Zárásul pedig annyit, hogy mivel Szabolcsra a döntőben - a többi döntős adatokhoz viszonyítva - nagyon minimum 500, de valószínűbb, hogy 6-7-800 ezren is szavaztak, nagyon esélyes, hogy még az 500 milliós nettó összeg is megvolt, ami jóval több, mint a vörösiszap károsultaknak adományozott kb. 400 millió forint, úgyhogy a "Legyen Szabolcs a VV1 győztese alapítvány" sokkal jobban megmozgatta a nézők szívét, mint a vörösiszapos téma, de még talán a vörösiszap+éhezők kombóval is vetekszik...

Nem tudom ki, hogy van vele, én azért kételkedem 😊
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 872
A többszázezres sms biztos hogy nem igaz de a pár ezer az nagyon kevésnek tűnik, rengeteg (normális) embert tudok mondani az ismerettségemből aki szavazgat és ők még csak nemis azok a beteg fanok. Pár tízezer szavazat biztos hogy elmegy egy-egy párbajon.
több mint 14 éve
Ó Sole mio:

több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Éva is könnyen magyaráz most lilakendővel hogy tegyük a Bécire tegyük a Bécire...JayB
Qrva jól, taktikusan csinálja. 😉 Mert most ő védett, így ha Bécit ki tudja küldetni, akkor vagy kinnmarad, vagy visszajön és védett lesz, azaz ha netán megint zöld kendőt kapna, akkor vihetné a gyengéket (Laci, Jerzsi). 😉 Neki így ez az elemi érdeke, hogy Béci menjen párbajra mindenképpen.

Az más kérdés, hogy az én favoritomnak, Anikónak nagyon rosszat tenne, kb biztos kiesést jelentené a számára a játék ezen szakaszában a Bécivel való párbaj.

Anikó úgy kerülheti el a véget, ha a 3 fiú Alekra teszi a jelet. Erre talán van némi esély. Bár mondjuk az érdekes lenne, mert Éva arra próbálna meg rávenni Aleket, hogy vigye Bécit, de gondolom az RTL és Alek sem rajongana ezért az ötletért, na ez egy érdekes civakodás lenne. 😊Soldados
Most lesz hosszú idő után az első kiválasztás ahol megtippelhetetlen ki megy párbajozni. Kíváncsi leszek a hit és becsület hármasára hogyan sakkoznak. Igazából ők mindenképp szívnak ha csak Béci nem lesz a kiválasztott, mert ha Anikót jelelik ki viszi Jerzyt és kint hagyja = Gyengül a hármas. Ha Aleket jelelik ő viszi vagy Laci vagy Jerzyt és kint hagyja bármelyiket = gyengül a hármas. Nekik egyértelműen egy Béci jelelés lenne a legjobb mert akkor valszeg nem gyengülnének.
több mint 14 éve
http://comment.blog.hu/2011/04/05/profi_enekest_ad_el_lelkes_amatorkent_az_rtl

több mint 14 éve
ezt miből gondolod?kaszo
Nem gondolom, tudom.Sobri Jóska
oké. és honnan?
továbbá amikor sok éve a harmadik szériában többszázezres szavazatszámokat írtak ki százalékok helyett, az kamu volt?kaszo
Jómagam is dolgoztam a médiában, sok volt kollegám van vezető beosztásban ma is.
Szesze is írta, teljesen kamu volt a többszázezres szavazatszám. Bár én a VV2 esetében emlékszem, hogy kiírták volna, de lehet a VV3-ban is így volt, azt teljesen nem követtem.
Olyannyira kevés szavazat érkezik manapság az ilyen emeltdíjas sms-számokra, hogy pár szerkesztőségi mobilról teljesen legálisan, és költséghatékonyan lehet alakítani az eseményeket. A módját is leírtam egy korábbi hsz-ban, megtalálható a topic eleje táján.
De ez nemcsak a VV-re igaz, pl. hogy Vastag Csabi nyeri az X-faktort, még 3 vagy 4 embernél mondtam, mivel az RTL őt akarta nyertesnek.
Nehezebb lenne belenyúlni egy szavazás alakításába 50-60ezer szavazatnál, de pár ezernél nem ördöngősség.

több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 867 — Giants fan
ezt miből gondolod?kaszo
oké. és honnan?
továbbá amikor sok éve a harmadik szériában többszázezres szavazatszámokat írtak ki százalékok helyett, az kamu volt?kaszo
Persze, h kamu volt. Nevetséges volt az egész, nem véletlen h később már egyetlen ilyen műsorban sem mutattak szavazatszámokat soha, csak %-ot.
több mint 14 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Összesen pár ezer szavazat érkezik.Sobri Jóska
ezt miből gondolod?kaszo
oké. és honnan?
továbbá amikor sok éve a harmadik szériában többszázezres szavazatszámokat írtak ki százalékok helyett, az kamu volt?
több mint 14 éve
Összesen pár ezer szavazat érkezik.Sobri Jóska
ezt miből gondolod?kaszo
Nem gondolom, tudom.

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Qrva jól, taktikusan csinálja. 😉 Mert most ő védett, így ha Bécit ki tudja küldetni, akkor vagy kinnmarad, vagy visszajön és védett lesz, azaz ha netán megint zöld kendőt kapna, akkor vihetné a gyengéket (Laci, Jerzsi). 😉 Neki így ez az elemi érdeke, hogy Béci menjen párbajra mindenképpen.

Az más kérdés, hogy az én favoritomnak, Anikónak nagyon rosszat tenne, kb biztos kiesést jelentené a számára a játék ezen szakaszában a Bécivel való párbaj.

Anikó úgy kerülheti el a véget, ha a 3 fiú Alekra teszi a jelet. Erre talán van némi esély. Bár mondjuk az érdekes lenne, mert Éva arra próbálna meg rávenni Aleket, hogy vigye Bécit, de gondolom az RTL és Alek sem rajongana ezért az ötletért, na ez egy érdekes civakodás lenne. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Éva saját maga mondta, h 1 célja van: a lányok közül ő maradjon bent utoljára. Tudja h a végső nyereményre nincs esélye, így ez maradt neki. És ezért mindent meg is tesz... erre találta ki h rakják Bécire, ő meg kizárólagos alapon Anikót viszi ki, ő pedig megnyerte a lányok között. Fél Anikótól mint a tűztől. Alekosz mondta neki h vigye ki most, de mondta h esze ágába sincs, simán kiesne...

Ezért írtam h reméljük összefog Laci-Béci-Jerzy, bár ők is tudják h ha Alekra rakják, akár Lacival akár Jerzyvel szemben visszamegy. Főleg h a mai után ugye Laci Évával akar kimenni, ő se fogja sürgetni az Alekosz dolgot.

Anikónak jelen állás szerint annyi...
több mint 14 éve
Éva egyfolytában erre játszik. Ezt nyomatta már akkor is, amikor Alekosz volt a kiválasztott, és hogy vigye Gigit vagy Bécit... Kb. az egyedüli "becsülnivaló" tevékenysége volt az, hogy nem a "lassú" Jerzyt hívta most ki, hanem Gigit. Nem néztem volna ki belőle, hogy nem BPA alapon dönt.
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 872
Éva is könnyen magyaráz most lilakendővel hogy tegyük a Bécire tegyük a Bécire...
több mint 14 éve
Szerinted tudja Anikó h most éppen őt akarja kigolyózni?! Ő maga kérte Alekosztól h ne mondják el senkinek, mert Anikónak megígérte h Jerzyre rak...Danna
Szerinted tudja Jerzy, hogy most azért merték Béciék Évára rakni a jelet, mert most volt először, hogy tuti volt, hogy nem Gigit viszi éva, hanem Jerzyt, akiért meg ugyebár nem kár? 😊
És Szandika tudta, hogy amikor elkezdett Bécivel nagyon jóban lenni, Béci őt ajánlgatta (talán Gombinak) párbajellenfeléül, merthogy őt tuti kint hagyja? 😊

Hanni: Az összefüggés annyi, hogy 1-1 konkrét arány milyen gyakori 😀 3-3 párbajon szinte tök ugyanaz született 😀 (egyébként nyilván a %-ok nagy eséllyel kamuk, csak azért variálhatnának kicsit 😊)