TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Alekosz azért most nem gyengén volt paraszt.FViktor93
lassan olyan beképzelt lesz, h már magával se áll szóba... a múltkor is kiselőadást tartott Bécinek h miért lehet csak mögötte második a VV-ben... aztán nehogy pofára esés legyen belőle.
Danna
Azt mondta hogy nem Béci fogja megnyerni. Azt egy szóval nem mondta hogy mögötte lesz 2. A kettő nagyon nem ugyanaz!!!eaglesmcnabb
igen, az összefoglalóban csak ennyit mutattak. 😀

Plusz kb. 20x hangzott már el eddig h mindenki szerint ő fog nyerni, h ő is elmondta h Béci a legnagyobb ellenfele és h ketten lesznek ott a végén. ezek után nyilván tök egyértelmű h nem Anikóra gondolt. 😀
Ha emlékezetem nem csal az élőben is úgy volt h Béci rákérdezett h ki mögött lesz második, mire csak sejtelmesen mosolygott...
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
lassan olyan beképzelt lesz, h már magával se áll szóba... a múltkor is kiselőadást tartott Bécinek h miért lehet csak mögötte második a VV-ben... aztán nehogy pofára esés legyen belőle.
Danna
Azt mondta hogy nem Béci fogja megnyerni. Azt egy szóval nem mondta hogy mögötte lesz 2. A kettő nagyon nem ugyanaz!!!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Alekosz védelmében: ha bemegyek luxusmajmot játszani 50 miláért és/vagy celebstátuszért, én is vastagon leszarnám Hugyosjózsiékat Mucsaugornyán. Egyszerűen rendszeridegen ez az egész álszent hét. Liluék havonta keresnek annyit, amiből 150 család egész hónapban jól lakna, vagy legalábbis kábé, közben ezeket a szerencsétlen dzsakuzziznivágyókat ugráltatják, belőlük csinálnak bohócot. én nem szeretem az ilyen eröltetett jótékonykodást.
Adtam én már hajléktalannak is papírpénzt, ne dörgöljék az orromalá, hogy a politikusok 20 éves elkúrása miatt ki éhezik, kinek nincs étel, fedél, stb.Sobri Jóska
Az a "baj" hogy egy könnyeivel küszködű Lilu vagy villalakó sokkal több sms-t hoz mint az éhező kislány a videóban. Álszent vagy nem álszent de így működik a dolog a leghatásosabban, Lilukkal, Bécikkel, Évákkal.
több mint 13 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan

Tegnap este szóltak Anikóéknak (Laci és Jerzy), h mennek ahhoz a családhoz ma, akik benne voltak a kisfilmben. akiket a nagypapa nevel. erre Anikó kitalálta h vigyenek le nekik amit tudnak, kipakolták az üdítős hűtőt, a fürdőszobát, ruhákat adtak, Anikó épp hogy hagyott magának pár cuccot, a nagy macit, mondták h reggel leviszik a húsokat is (azon ment a témázás h befűszerezzék-e, vagy csak natúr), mindenki adott bele ruhát (Laci bajban volt h túl nagy a mérete, de cipőket adott bele, Béci nadrágokat, cipőt, stb). Egyedül Éva volt aki közölte h neki nincsenek jó ruhái, de az üdítős pultot ő pakolta ki, gyakorlatilag a többiek első nagy zsák üdítő után abbahagyták, ő összepakolt még egy nagy zsákkal, csak húzni tudta, szal a szándék megvolt benne. Egyedül ki szart a dologra magasról?! Igen, Alekosz. Feküdt az ágyán, vagy kinn szivarozott az udvaron és nézte ahogy a többiek pakolnak. Egy zoknit nem adott bele... ennyit róla...

Persze ezeket nem vágják bele az összefoglalóba...Danna
Neki sincsenek jó ruhái 😊

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
Alekosz védelmében: ha bemegyek luxusmajmot játszani 50 miláért és/vagy celebstátuszért, én is vastagon leszarnám Hugyosjózsiékat Mucsaugornyán. Egyszerűen rendszeridegen ez az egész álszent hét. Liluék havonta keresnek annyit, amiből 150 család egész hónapban jól lakna, vagy legalábbis kábé, közben ezeket a szerencsétlen dzsakuzziznivágyókat ugráltatják, belőlük csinálnak bohócot. én nem szeretem az ilyen eröltetett jótékonykodást.
Adtam én már hajléktalannak is papírpénzt, ne dörgöljék az orromalá, hogy a politikusok 20 éves elkúrása miatt ki éhezik, kinek nincs étel, fedél, stb.

több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető

Tegnap este szóltak Anikóéknak (Laci és Jerzy), h mennek ahhoz a családhoz ma, akik benne voltak a kisfilmben. akiket a nagypapa nevel. erre Anikó kitalálta h vigyenek le nekik amit tudnak, kipakolták az üdítős hűtőt, a fürdőszobát, ruhákat adtak, Anikó épp hogy hagyott magának pár cuccot, a nagy macit, mondták h reggel leviszik a húsokat is (azon ment a témázás h befűszerezzék-e, vagy csak natúr), mindenki adott bele ruhát (Laci bajban volt h túl nagy a mérete, de cipőket adott bele, Béci nadrágokat, cipőt, stb). Egyedül Éva volt aki közölte h neki nincsenek jó ruhái, de az üdítős pultot ő pakolta ki, gyakorlatilag a többiek első nagy zsák üdítő után abbahagyták, ő összepakolt még egy nagy zsákkal, csak húzni tudta, szal a szándék megvolt benne. Egyedül ki szart a dologra magasról?! Igen, Alekosz. Feküdt az ágyán, vagy kinn szivarozott az udvaron és nézte ahogy a többiek pakolnak. Egy zoknit nem adott bele... ennyit róla...

Persze ezeket nem vágják bele az összefoglalóba...
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Höri volt aki hónapokkal ezelőtt megjósolta az Alekosz feleséget keres című műsor létre jöttét? Hát igaza lett 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szandika CKM-es képe olyan, kb. mint egy kora 90-es évekbeli autószerelő falinaptára.
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Béci végre poénkodna, erre ez az atomhülye Lázárlászló ebbe is belerinyál. Micsoda egy hülye.Sobri Jóska
nagy poén lett volna...Newman
Ha jól adják elő, akkor az. Minden jó poén, amit 5 ember határozottan állít, 1 meg nem tudja elhigyje vagy sem.
Mi pl hárman állítottuk egyszer egy srácnak, hogy miket csinált előző este atomrészegen, kikkel beszélt a starandon, melyik eladócsajnak, felszolgálónak mit mondott, aztán elkisértük, hogy "kiköszörülje a csorbát", na az egy vicces délután volt.Sobri Jóska
ez mondjuk nem rossz 😀
de ez a Béci féle nekem nem adta volna,összegyűrik a ruháimat,összekeverik a cuccaimat,nem az igazi.... 😛

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Giginek hírolvasás közben, mintha bajsza lenne... 😀
több mint 13 éve
Most? 😊

több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Alekosz azért most nem gyengén volt paraszt.
több mint 13 éve
Béci végre poénkodna, erre ez az atomhülye Lázárlászló ebbe is belerinyál. Micsoda egy hülye.Sobri Jóska
nagy poén lett volna...Newman
Ha jól adják elő, akkor az. Minden jó poén, amit 5 ember határozottan állít, 1 meg nem tudja elhigyje vagy sem.
Mi pl hárman állítottuk egyszer egy srácnak, hogy miket csinált előző este atomrészegen, kikkel beszélt a starandon, melyik eladócsajnak, felszolgálónak mit mondott, aztán elkisértük, hogy "kiköszörülje a csorbát", na az egy vicces délután volt.

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
nagy poén lett volna...

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Mielőtt valaki félreértené, nem geciségből írom, de: Milyen család? Nem arról volt szó, hogy nem ismeri a szüleit, és árvaházi gyerek volt. Szerintem amúgy simán kamu ez is, mint az, hogy egy nappal a párbaj előtt kint volt, hogy lehet a kieső Szandikával csetelni.GRAFI
már tegnapelőtt is elmondta lulunak, hogy kiskorában az anyja nevelte, egy hétig egy rizst ettek, és úgy került árvaházba, ha jól értelmeztem...
több mint 13 éve
Béci végre poénkodna, erre ez az atomhülye Lázárlászló ebbe is belerinyál. Micsoda egy hülye.

több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
valószínű beveszik, h el kellett égetni a ruhát, mert fertőzés van 😀😀

béla 1 percen belül: "Lehet, h én is kiakadNÁK..." "Olyan UNaktív vagy" 😀
több mint 13 éve
Valamint a szerződésük olyan, hogy a műsor alatt történtekért nem indíthatnak pert se a tévé, se a többi szereplő ellen.

több mint 13 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
LOL 😂 😂 😂fetomy
Ha jól rémlik a tanulmányaimból akkor az a gáz, hogy a tettleges becsületsértés magánidítványos....és Jerzynek 30 napja lenne azt előterjeszteni a cselekménytől számítva....gondolom nem hívják be a riportszobába, hogy hé figyú Jerzy nem akarsz magánindítvánnyal élni az Éva ellen...esetleg... 😀Keano
5 év

több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Mielőtt valaki félreértené, nem geciségből írom, de: Milyen család? Nem arról volt szó, hogy nem ismeri a szüleit, és árvaházi gyerek volt. Szerintem amúgy simán kamu ez is, mint az, hogy egy nappal a párbaj előtt kint volt, hogy lehet a kieső Szandikával csetelni.
több mint 13 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
LOL 😂 😂 😂fetomy
Ha jól rémlik a tanulmányaimból akkor az a gáz, hogy a tettleges becsületsértés magánidítványos....és Jerzynek 30 napja lenne azt előterjeszteni a cselekménytől számítva....gondolom nem hívják be a riportszobába, hogy hé figyú Jerzy nem akarsz magánindítvánnyal élni az Éva ellen...esetleg... 😀

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
LOL 😂 😂 😂fetomy
Állítólag Bécinél is volt perről szó mikor a 13 éves kocsikázós kalandjairól mesélt. 😀
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
LOL 😂 😂 😂
több mint 13 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 914 — Amerikai sportok rajongója
Megtaláltam köszi szépen!! Bár ha jól láttam az igénylés most szünetel ideiglenesen, de bizakodom, köszi.zavi27
Én is meghívóra hajtok, de nekem már ígértek egyet 😊Rataxes
Na remeljuk osszejon akkor mindkettonknek!
több mint 13 éve
Á, ne is törődj vele, én beírnék ide pár ismerőst az élet némely területéről, lehet, hogy én nem állnék szóba magammal többé. 😊

http://emtv.blog.hu/2011/03/16/summerproject_uttoro_uj_reality_show_indul?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_campaign=index