TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Nem azért, mert bunkó paraszt vagyok, de ha egész héten ilyen kis meghitt lesz a hangulat, mert adakozunk, elég unalmas lesz a műsor.Duff
Majd valaki adakozik néhány pofonnal valamelyik társának 😀

Egyébként tudom, megint Bécibe kötök bele... de most megint érdekes, hogy "Éva, megcsókoltad a pasidat, ezért a születésnapodon nem megy be hozzád senki, még ha eddig nem is volt nálad senki, akkor is. Ellenben Béci, kommunikáltál a rokonaiddal, de ahogy Buci is mondta, ez nem kommunikáció a rokonaiddal, mint Éva esetén, aki ugye a pasija nyálával megkapta a szükséges instrukciókat, tehát te erre két nappal megkapod a barátnődet egy órára..."

Nem az, menjen be, mert tényleg nem volt még, de megint kontrasztos, hogy Béci megszegi kb. ugyanazt a szabályt, és cserébe másnap meg beküldik hozzá a csaját... Azért legalább egy hetet vártak volna, pl. a jótékonysági hét végén nem lett volna feltűnő, de így, két nappal azután, hogy elmondták, hogy épp egy erre vonatkozó szabályt szegett meg, kicsit furcsa...fetomy
Ha jól emlékszem Olivér és Éva vmi alkalomra kapta meg a csajt/csávót. Talán szülinap meg házassági évforduló volt. Vagy talán a valentín napi sorsolás (arról meg nemtehet, h ő pörgette a legjobban a kereket).
Béla meg megkapja a nőjét, mert szabályt szegett...

Igen, tudom, rohadtul utálom a béla gyereket...
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
LOL LOL hát LOL Gratulálok RTL klub 😀😀 Hát ez még szebb így öcsém 😀 LOL Ennél jobban gyakorlatilag képtelenség lenne nyilvánvalóvá tenni, hogy magasról le van fosva, hogy mit szabálytalankodott, megkapja a csaját LOL 😀 Ez óriási 😀
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 660 — Axel Foley
Nem szoktam hinni az ilyen gyűjtsünk pénzt akciókban de ez tetszik, mármint a módszer. Eszközt kapnak és ha nem lusta semmittevő segélyvadász a család akkor tényleg ér valamit. Ha nem nem, de legalább nem bagót vesznek a naív adakozók pénzén.JayB
Majd eladják amit kapnak és cigire cserélik.
A gyerek meg szart se kap belőle...

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Nem szoktam hinni az ilyen gyűjtsünk pénzt akciókban de ez tetszik, mármint a módszer. Eszközt kapnak és ha nem lusta semmittevő segélyvadász a család akkor tényleg ér valamit. Ha nem nem, de legalább nem bagót vesznek a naív adakozók pénzén.
több mint 13 éve
Most én leszek egy szemét alávaló bunkó,de...
Ha én akarok valaki éhezőnek adni,akkor odaadom neki, nem pedig egy 90es számra küldözgetek pénzt amit még ugye a szolgáltató is megcsapol.
Nem mellesleg abba ne menjünk bele,hogy oda jut e pénz vagy a rászorulók 90% cigány vagy gyereket gyártani tud dolgozni meg nem.
Persze vannak akik önhibájukon kívül kerültek ilyen helyzetbe,őket nagyon sajnálom és segítek ahol tudok.

több mint 13 éve
Nem azért, mert bunkó paraszt vagyok, de ha egész héten ilyen kis meghitt lesz a hangulat, mert adakozunk, elég unalmas lesz a műsor.Duff
Majd valaki adakozik néhány pofonnal valamelyik társának 😀

Egyébként tudom, megint Bécibe kötök bele... de most megint érdekes, hogy "Éva, megcsókoltad a pasidat, ezért a születésnapodon nem megy be hozzád senki, még ha eddig nem is volt nálad senki, akkor is. Ellenben Béci, kommunikáltál a rokonaiddal, de ahogy Buci is mondta, ez nem kommunikáció a rokonaiddal, mint Éva esetén, aki ugye a pasija nyálával megkapta a szükséges instrukciókat, tehát te erre két nappal megkapod a barátnődet egy órára..."

Nem az, menjen be, mert tényleg nem volt még, de megint kontrasztos, hogy Béci megszegi kb. ugyanazt a szabályt, és cserébe másnap meg beküldik hozzá a csaját... Azért legalább egy hetet vártak volna, pl. a jótékonysági hét végén nem lett volna feltűnő, de így, két nappal azután, hogy elmondták, hogy épp egy erre vonatkozó szabályt szegett meg, kicsit furcsa...
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Nem azért, mert bunkó paraszt vagyok, de ha egész héten ilyen kis meghitt lesz a hangulat, mert adakozunk, elég unalmas lesz a műsor.
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Bécinek beküldték a barátnőjét.Danna
Ő volt már szinte az egyetlen akihez nem ment be senki. Meg uye Alekosz,de ő nem is akar senkit látni sőt...Bazzani
hazamentem ma muterékhoz, ott szembesültem valamely hírújságban, hogy Tünde. "Alekosz barátnője" (másfél éve szakítottak) ott volt a legutóbbi Párbajon, és ennek Alekinho rettenetesen örült. (bár az is kiderült, hogy VV Anett ült Tündi mellett, így komoly vita alakult ki, hogy voltaképpen kinek is örült/integetett a görög).

mindenesetre jó lenne egy szavazás, hogy melyiket küldjék be neki.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Anikó képernyőn maradhat, Alekosz lagzikon futhat be

http://www.origo.hu/teve/20110312-aniko-kepernyon-maradhat-alekosz-lagzikon-futhat-be.html

Atyaisten,nem tudtam mire van szükség:
Leonidasznak is fut a szekér, lemezt ad ki

több mint 13 éve
Bécinek beküldték a barátnőjét.Danna
Ő volt már szinte az egyetlen akihez nem ment be senki. Meg uye Alekosz,de ő nem is akar senkit látni sőt...

több mint 13 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
a feketehajú fociedző vagy mi... aki most választott a két csaj közül.. mondjuk az tuti h nem 25 éves....Danna
ha idősebb akkor vállalnia kéne, mert mondjuk 28 évesen is gáz, hogy már játék helyett edzősködik, de 25-nél ez méginkább igaz 😀

persze bizonyára valami tripla ACL szakadás az oka, nem pedig az, hogy nem kell a megye III-ba se.Höri
őszintén?! fogalmam sincs. 😀 Még mindig nem jöttem rá h hol találkoztunk és h mikor, nagy hatással nem volt rám. 😂Danna
Na persze! Ezért írod már másodjára ide... 😛

több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
a feketehajú fociedző vagy mi... aki most választott a két csaj közül.. mondjuk az tuti h nem 25 éves....Danna
ha idősebb akkor vállalnia kéne, mert mondjuk 28 évesen is gáz, hogy már játék helyett edzősködik, de 25-nél ez méginkább igaz 😀

persze bizonyára valami tripla ACL szakadás az oka, nem pedig az, hogy nem kell a megye III-ba se.Höri
őszintén?! fogalmam sincs. 😀 Még mindig nem jöttem rá h hol találkoztunk és h mikor, nagy hatással nem volt rám. 😂
több mint 13 éve
Abból mi igaz hogy 11-én egy nappal a párbaj előtt pár percre ki volt postolva valovilag.hu-ra hogy chatelj a vv4 7. kiesőjével Szandikával? 😀JayB
Ha elolvastad a kommenteket ott, ahol írták ezt, kiderül belőle, hogy csak a posztoló próbált szenzációt csinálni. Valószinűleg ő csinálta PS-ben, viszont elbaszta, mert a "lementett" képen ott van Anikó fotója is, amit max. a párbaj után csinálhattak. Szóval szépen visszadátumozta valaki és kirakta.GRAFI
Nem mellesleg csak párbaj után volt hozzá az első hozzászólás + csak párbaj után lett szenzáció nem pedig előtte. Ha akkor meglátja valaki akkor miért kussolt párbaj utánig?

több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Abból mi igaz hogy 11-én egy nappal a párbaj előtt pár percre ki volt postolva valovilag.hu-ra hogy chatelj a vv4 7. kiesőjével Szandikával? 😀JayB
Ha elolvastad a kommenteket ott, ahol írták ezt, kiderül belőle, hogy csak a posztoló próbált szenzációt csinálni. Valószinűleg ő csinálta PS-ben, viszont elbaszta, mert a "lementett" képen ott van Anikó fotója is, amit max. a párbaj után csinálhattak. Szóval szépen visszadátumozta valaki és kirakta.
több mint 13 éve
nem tudom, de én is hallottam 😀 nem lepne meg 😀
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS

Most miért kell basztatnod a magyar Josh McDanielst? 😀

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Abból mi igaz hogy 11-én egy nappal a párbaj előtt pár percre ki volt postolva valovilag.hu-ra hogy chatelj a vv4 7. kiesőjével Szandikával? 😀
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

persze bizonyára valami tripla ACL szakadás az oka, nem pedig az, hogy nem kell a megye III-ba se.

több mint 13 éve
nem tudom h mennyi. de sztem idősebb.
buta nagyon szegény. 😀
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 770 — StuG Life
miért mennyi?
a mondatszerkesztési stílusa alapján én 5 évesnek tippelném 😀

több mint 13 éve
a feketehajú fociedző vagy mi... aki most választott a két csaj közül.. mondjuk az tuti h nem 25 éves....
több mint 13 éve
az melyik? a buta focista?

több mint 13 éve
Hát, egyiket se az eszéért szeretik az biztos... úgy látszik a realitykbe itthon az ilyenek kellenek. 😀

Kristófot ismerem onnan, csak még 1 hét alatt nem sikerült rájönnöm h honnan.. de biztos nem volt rám nagy hatással ha ennyire elfelejtettem. 😂
több mint 13 éve
áprilistól jön majd a Csilla születik is biztos 😀
több mint 13 éve
csak mert ahhoz képest h reality showk a cím, erős vv túlerő van.

édenre visszatérve, hihetetlen mennyire erőlködnek értelmesen beszélni 😂