TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
én nézem. 😊
több mint 13 éve
Bécinek beküldték a barátnőjét.
több mint 13 éve
Mostanra beállt ez a 7 ember. Valamint értelmes programokat még 7 embernek talán lehet csinálni, 3-4-5-nek már nem igazán. Én inkább azt a részt gyorsítanám be.
több mint 13 éve
Sztem a héten nem lesz kiválasztás.. még kb. 2 hete olvastam h 1 héttel tovább tart a VV, mert azon a héten amikor lesz ez a jótékonysági program, akkor nem lesz kiválasztás.
több mint 13 éve
catattack
3 520
Mai családi banzájon anyósom mesélte, hogy a kolleganője nagy Olivér fan. Teljesen össza volt zuhanva, mikor Oli kiesett. Most lesz a születésnapja, és a családja, hogy kicsit felvidítsa, leszervezte neki Olivért egy szülinapi köszöntőre. 😂GRAFIZártkörű?
több mint 13 éve
Mai családi banzájon anyósom mesélte, hogy a kolleganője nagy Olivér fan. Teljesen össza volt zuhanva, mikor Oli kiesett. Most lesz a születésnapja, és a családja, hogy kicsit felvidítsa, leszervezte neki Olivért egy szülinapi köszöntőre. 😂
több mint 13 éve
Olivér nyilvánvalóan segg részeg volt ennél a telefonnál 😊
több mint 13 éve
Ez mekkora, atyaég 😀ez a népszerűsítés kb annyiban merül ki,hogy ezen a címen megy el a bulikba ide-oda,és beüvölti a mikrofonba h szavazzatok alekra....0 forintért persze 😀
Azért arra a népszerűsítésre kíváncsi volnék, hogy Oli mit csinál...
Bemegy a kocsmába és fizet mindenkinek egy kört hogy szavazzon Alekra vagy hogyan? 😀The terrible towel
jah meg fészen napi 200szor posztolnak vmi baromságot...
több mint 13 éve
Olivér nyilván egy nagy paraszt, de hát attól még nagy arc 😀 Meg hát az, hogy győzinek beszól még pluszpont is 😀😀Az az alek népszerűsítés meg... LOL 😀 persze 😀
több mint 13 éve
Ez mekkora, atyaég 😀szerintem nem ő megy házalni az alekinnyó poszterrel hanem direktbe hívjáka rajongó klubok, hogy meséljen a kedvencükről 😊
Azért arra a népszerűsítésre kíváncsi volnék, hogy Oli mit csinál...
Bemegy a kocsmába és fizet mindenkinek egy kört hogy szavazzon Alekra vagy hogyan? 😀The terrible towel
több mint 13 éve
Ez mekkora, atyaég 😀Azért arra a népszerűsítésre kíváncsi volnék, hogy Oli mit csinál...
Bemegy a kocsmába és fizet mindenkinek egy kört hogy szavazzon Alekra vagy hogyan? 😀
több mint 13 éve
nem akarok 50 oldalas vitát megint..
több mint 13 éve
JéBé
7 035
fetomynak: http://www.youtube.com/watch?v=DlqTlSrKfDkEbben a formában ez tényleg vicces de valójában Olivér egy hatalmas paraszt...
😀braxa88
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Szerkesztettem is a hsz-t erre de megelőztél 😀Bácinek a legjobb hármas döntő egy Alekosz-Anikó-Béci lenne, Alekosz tábora szavaz Alekoszra, Anikó tábora szavaz Anikóra, Béci-Gigi-Jerzy-Laci tábora szerintem azonos, ők szavaznak Bécire.JayBSzerintem meg egy Alekosz-Éva-Béci
Ugyanis ha Anikó van ott Éva helyett,akkor az Éva fanok is tudnak Alekra szavazni.Bazzani
több mint 13 éve
Bácinek a legjobb hármas döntő egy Alekosz-Anikó-Béci lenne, Alekosz tábora szavaz Alekoszra, Anikó tábora szavaz Anikóra, Béci-Gigi-Jerzy-Laci tábora szerintem azonos, ők szavaznak Bécire.JayBSzerintem meg egy Alekosz-Éva-Béci
Ugyanis ha Anikó van ott Éva helyett,akkor az Éva fanok is tudnak Alekra szavazni.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Bácinek a legjobb hármas döntő egy Alekosz-Anikó-Béci lenne, Alekosz tábora szavaz Alekoszra, Anikó tábora szavaz Anikóra, Béci-Gigi-Jerzy-Laci tábora szerintem azonos, ők szavaznak Bécire. Anikó helyett jöhetne még Éva akinek meg alekosszal van közös bázisa jópár szavazatot elvéve ezzel.
több mint 13 éve
De az csak az én szuvenír véleményem.ÚristN ez nagyon kellett a végére 😂
Duff
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Szandika out, már csak heten a PR-en és kis PlayOff koreográfia:bélának miért fontos h most kiessen a kőszikla?
1. (-) Alekosz – A hármasdöntő egyik tuti résztvevője, nem igazából lehet olyan szecenáriót elképzelni, hogy ne legyen ott. És ott pedig kiderül, hogy verhető e egyáltalán. De akár viszi a lét, akár nem, ennek a szériának ő a toronymagas nyertese, már most nem irigylem a jövendőbeli menedzserét, amikor 188 km-re kell utazni 299 ezer forintért, brrrrr.
2. (+1) Béla – A top3 másik nagy várományosa, túlélt egy újabb párbajt, amit ő meg akart nyerni, ellenfele el akart veszíteni. Ja, így könnyű magabiztosnak lenni. Innentől csakis rajta múlik szinte ki lesz a harmadik döntős, most agyalhat, hogy akkor van nagyobb esélyük nyerni, ha Gigi is a döntőben, vagy akkor, ha Gigi nincs a döntőben. Mi tudjuk, ő vajon rájön e. Nagy dilemmák.
3. (-1) Jerzy – Lassan elkerülhetetlen az Éva elleni párbaj, ami talán az első igazi „egyenlő erők küzdelme“ lenne, így a vége felé. Fura, de a VV4 ilyen. De ha most ügyesek, akkor ő takarítja el Anikót, és megvan a top3. 1-2 hónap, és kiderül.
4. (-) Laci – Ő az Alekosz ágon érdekelt, és készülhet első párbajára, ha a Ráczoknak van annyi eszük, hogy most Alekoszt jelelik, aki kirántja a villa magasan legérdektelenebb ápoltját. Akkor elszáll, mint a győzelmi lászló.
5. (-) Éva – Ő az, akinek a döntőért még minimum kétszer kell párbajoznia, és meglepő lenne, ha mind a kettőt be tudná húzni. Talán a következőn már bizonyíthat, de ha gondolkodnak a Ráczok, akkor őt Bécinek tartogatják eggyel késöbbre.
6. (-) Gigi – Lassan be kell áldoznia magát a bratyóért, mert ha beügyeskedi magát a döntőbe, akkor elvehet szavazatokat Bécitől, viszont a végjátékot egyértelműen a Ráczok koreografálják.
7. (-) Anikó – Én még mindig őt érzem a leggyengébbnek, igazából se az Éva-Alekosz duóhoz, se a Rácz famíliához nem tartozik, jelenleg ő a plusz egy fő, légüres térben leledzik, de ez nem jelenti azt, hogy a másik 6 ki tudná okoskodni, hogy legyen ő a következő kieső. Egy olyan lehetőséget látok, hogy kiválasztott: Gigi, kihívott: Anikó. És még ott is vannak esélyei.
Zárásképp, ha én lennék RáczBéla, akkor a PlayOff, a záró 4 párbaj a következő lenne:
1, kiválasztva Alekosz, aki kiviszi Lacit, és kint hagyja. Marad 6.
2, kiválasztva Béci, aki kiviszi Évát, és kint hagyja. Marad 5.
3, kiválasztva Jerzy, aki kiviszi Anikót, és mindegy mi történik, de titkon Anikónak drukkolni. Marad 4.
4, kiválasztva Alekosz, aki kiviszi Gigit, és kint hagyja. Megvan a hármasdöntő, benne: Alekosz, Béci, és Jerzy/Anikó.
Kalkulálva, hogy Alekosz mindenképp ott van, ha én RáczBéla lennék, akkor ezt a döntőt akarnám. De ami kulcsfontossságú: Alekosszal kiejtetni Lacit, önerőből kiszórni Évát, és megszabadulni Gigi-től.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Duff
3 133
Szerintem Anikó kinthagyná Lacit meg Gigit is. Gigi semmivel sem több nála, de Anikó sokkal értelmesebbnek tűnik, így többekben szimpátiát válhat ki. Meg ugye sokkal jobban néz ki, mint a lóképű, ez meg bennem kelt szimpátiát 😀 Laci se egy nagy szám, ha benne párbajozni, kintmaradna a kőszikla. De az csak az én szuvenír véleményem.Am most előlépett ez a topic, itt szerepel mostantól a legtöbb hozzászólás, mivel beelőzte a Soccer-t. Nem semmi 😂
több mint 13 éve
És olyan nincs, hogy a te forgatókönyvedben Alekosz az utolsó párbajra bevállalja Bécit, hátha úgy okoskodik mester, hogy párbajban lenyomja, de hármas döntőben már nehezebb?
több mint 13 éve
Valamint a 12 főnél megejtett tippverseny:11 tipp:Alekosz: F.Scleck, tenorx, Joci, peach, Hanni, shawnka, Keano, Sonics, thebeke, Newman, zavi27
0 tipp:Anikó:
11 tipp:Béci: Höri, FViktor93, braxa88, Sebii, JayB, adyno12, Zorddd, barney, Zsoca, EasyGhost, Drip
1 tipp:Éva: Shilkor
2 tipp:Gigi: Rataccess, Danna
out 6 tipp:Gombi: Sobri Jóska, Bazzani, gabtsi, Bruce, roniadi, fetomy
out 0 tipp:Ildi:
4 tipp:Jerzy: tüsi91, Duff, Divat, Little Jerry
1 tipp:Laci: kristof
out 3 tipp:Olivér: Matthew99, Bruschi85, EaRl
out 1 tipp:Szandika: Hurka
out 0 tipp:Zsófi:
több mint 13 éve
Szandika out, már csak heten a PR-en és kis PlayOff koreográfia:1. (-) Alekosz – A hármasdöntő egyik tuti résztvevője, nem igazából lehet olyan szecenáriót elképzelni, hogy ne legyen ott. És ott pedig kiderül, hogy verhető e egyáltalán. De akár viszi a lét, akár nem, ennek a szériának ő a toronymagas nyertese, már most nem irigylem a jövendőbeli menedzserét, amikor 188 km-re kell utazni 299 ezer forintért, brrrrr.
2. (+1) Béla – A top3 másik nagy várományosa, túlélt egy újabb párbajt, amit ő meg akart nyerni, ellenfele el akart veszíteni. Ja, így könnyű magabiztosnak lenni. Innentől csakis rajta múlik szinte ki lesz a harmadik döntős, most agyalhat, hogy akkor van nagyobb esélyük nyerni, ha Gigi is a döntőben, vagy akkor, ha Gigi nincs a döntőben. Mi tudjuk, ő vajon rájön e. Nagy dilemmák.
3. (-1) Jerzy – Lassan elkerülhetetlen az Éva elleni párbaj, ami talán az első igazi „egyenlő erők küzdelme“ lenne, így a vége felé. Fura, de a VV4 ilyen. De ha most ügyesek, akkor ő takarítja el Anikót, és megvan a top3. 1-2 hónap, és kiderül.
4. (-) Laci – Ő az Alekosz ágon érdekelt, és készülhet első párbajára, ha a Ráczoknak van annyi eszük, hogy most Alekoszt jelelik, aki kirántja a villa magasan legérdektelenebb ápoltját. Akkor elszáll, mint a győzelmi lászló.
5. (-) Éva – Ő az, akinek a döntőért még minimum kétszer kell párbajoznia, és meglepő lenne, ha mind a kettőt be tudná húzni. Talán a következőn már bizonyíthat, de ha gondolkodnak a Ráczok, akkor őt Bécinek tartogatják eggyel késöbbre.
6. (-) Gigi – Lassan be kell áldoznia magát a bratyóért, mert ha beügyeskedi magát a döntőbe, akkor elvehet szavazatokat Bécitől, viszont a végjátékot egyértelműen a Ráczok koreografálják.
7. (-) Anikó – Én még mindig őt érzem a leggyengébbnek, igazából se az Éva-Alekosz duóhoz, se a Rácz famíliához nem tartozik, jelenleg ő a plusz egy fő, légüres térben leledzik, de ez nem jelenti azt, hogy a másik 6 ki tudná okoskodni, hogy legyen ő a következő kieső. Egy olyan lehetőséget látok, hogy kiválasztott: Gigi, kihívott: Anikó. És még ott is vannak esélyei.
Zárásképp, ha én lennék RáczBéla, akkor a PlayOff, a záró 4 párbaj a következő lenne:
1, kiválasztva Alekosz, aki kiviszi Lacit, és kint hagyja. Marad 6.
2, kiválasztva Béci, aki kiviszi Évát, és kint hagyja. Marad 5.
3, kiválasztva Jerzy, aki kiviszi Anikót, és mindegy mi történik, de titkon Anikónak drukkolni. Marad 4.
4, kiválasztva Alekosz, aki kiviszi Gigit, és kint hagyja. Megvan a hármasdöntő, benne: Alekosz, Béci, és Jerzy/Anikó.
Kalkulálva, hogy Alekosz mindenképp ott van, ha én RáczBéla lennék, akkor ezt a döntőt akarnám. De ami kulcsfontossságú: Alekosszal kiejtetni Lacit, önerőből kiszórni Évát, és megszabadulni Gigi-től.
több mint 13 éve
Pedig sokszor meg volt már említve itt
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen