TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
tenorx 14 100 — fő libsi
Jó Lacin kb. az elejétől látszik, hogy tetszik neki Anikó, és nem tudja, hogy mit csináljon...
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 102 — je suis poloska
énse vágom mi benne az undorito. egyszerüen nemvágja, mit kéne csinalni... kellemetlen neki a helyzet, ő is tudja, h az apja lehetne Aninak...Duff
a gondom vele: mi a faszt fogdossa, meg mi a fasznak nyomul. (Igen nyomul, még ha kurva bénán is csinálja). Másrészt elgondolkozhatna (ha már olyan okos) hogy mi a faszt akar egy ilyen fiatal nőtől, illetve fordítva: egy ilyen fiatal nő mi a faszt akarna tőle. Lehet szidni Alekoszt, de most kb. ahogy a kezét rángatta, meg ahogy beszélt vele ő sem volt különb. Sőt...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 427
énse vágom mi benne az undorito. egyszerüen nemvágja, mit kéne csinalni... kellemetlen neki a helyzet, ő is tudja, h az apja lehetne Aninak...
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 872
Szvsz Lacit semmit nem csinált, látszik hogy most rászállt az RTL a témára, szegény fazon elég lúzer nők terén de hogy mi ebben az undorító azt nemtudom. Tetszik neki Andikó és akkor mivan.
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
valaki kifejtené bővebben a dolgot??

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
szerencsétlen Anikó...Danna
bunkóval fejbeverni, hajánál fogva bevonszolni a barlangba, bevált módszernek tűnik 😀

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 056 — #NoStress
Laci mennyire undorító, omg...Schleck
Egy igazi pöcs. Natural Born Pöcs.

szerencsétlen Anikó...Danna
Ha ezt a csehszlovák nyomulást túléli, akkor megérdemli a fődíjat, tagadhatatlan. 😊

több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
szerencsétlen Anikó...
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Laci mennyire undorító, omg...

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Már rá is tetováltattam a hátamra 😛

Megint 😛 Nem tudom, hogy ki mondogatta korábban, de egy időben nagy divat volt... (lehet nem itt, nemtom)
több mint 14 éve
na hurrá, megint előjött a fletomy 😒 bekaphatod 😀fetomy
Megint? Én meg azt hittem én találtam ki. 😊
Kárpótlásul egy plakát a szobád falára:

több mint 14 éve
na hurrá, megint előjött a fletomy 😒 bekaphatod 😀
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Hiába, meg nem értett zseni vagyok 😛 😀
Pedig még rengeteg van a tarsolyomban... 😛 :rolleyes:fetomy
fárasztomyHöri
Jobb mint a fletomy.Sobri Jóska
😂 😂

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
fárasztomyHöri
Jobb mint a fletomy.

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
fárasztomy

több mint 14 éve
Pedig még rengeteg van a tarsolyomban... 😛 :rolleyes:
több mint 14 éve
tenorx 14 100 — fő libsi
fetomy a szóvicceid egyre borzasztóbbak 😀 Már a Falcontract is szar volt, de ez 😀
több mint 14 éve
bye the way most kezdődött a világ legjobb realityjének harmadik évada az MTV-n, JERSEY SHORE! 😊JayB
nekem egy dzsörzi is bőven elég 😛
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 872
bye the way most kezdődött a világ legjobb realityjének harmadik évada az MTV-n, JERSEY SHORE! 😊
több mint 14 éve
Danna. Nem tudom ezen miért kell fennakadni, ez még elég lájtos volt Évától 😀 Tud ő ennél sokkal durvább is lenni. Arról nem is beszélve, hogy mindenki ezt a mást mondok ide, mást mondok oda dolgot játssza.FViktor93
Teljesen mindegy, mert úgyis csak Évánál látja ezt mindenki...

Mellesleg már sztem kb. minden villalakónak voltak olyan pillanatai, amit nem adtak le, pedig.... na mindegy..😊fetomy
Merész kijelentés, tekintve hogy egy nap 24 órás, a műsor pedig 1. 😂eaglesmcnabb
😀
igen, a "pedig..." vonatkozott arra, hogy "pedig érdekes fényben tüntette volna fel" vagy valami hasonló 😛
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 102 — je suis poloska
Danna. Nem tudom ezen miért kell fennakadni, ez még elég lájtos volt Évától 😀 Tud ő ennél sokkal durvább is lenni. Arról nem is beszélve, hogy mindenki ezt a mást mondok ide, mást mondok oda dolgot játssza.FViktor93

Mellesleg már sztem kb. minden villalakónak voltak olyan pillanatai, amit nem adtak le, pedig.... na mindegy..😊fetomy
Merész kijelentés, tekintve hogy egy nap 24 órás, a műsor pedig 1. 😂

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve

Mellesleg már sztem kb. minden villalakónak voltak olyan pillanatai, amit nem adtak le, pedig.... na mindegy..😊
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Danna. Nem tudom ezen miért kell fennakadni, ez még elég lájtos volt Évától 😀 Tud ő ennél sokkal durvább is lenni. Arról nem is beszélve, hogy mindenki ezt a mást mondok ide, mást mondok oda dolgot játssza.
több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
LOL.. SEMMIT nem adott le az RTL Éva éjszakai akciójából... tipikus.
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
éva takarodjJoci
Miatta nézed, ismerd be 😊Sobri Jóska
beismerem,miatta nézem 😛

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/