NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Azért az nem lenne hátrány ha maga Szandika eldöntené,hogy menni akar vagy maradni...BazzaniMár eldöntötte. Ha kiderül, hogy visszamegy, akkor haza akar menni, ha meg kiderül, hogy kiesett, akkor maradni akar 😛
LOL De nagyon izgalmas 60-40... Küldjön már egy sms-t valaki, aztán átáll 50-50-re kb 😀
több mint 13 éve
Azért az nem lenne hátrány ha maga Szandika eldöntené,hogy menni akar vagy maradni...
több mint 13 éve
mondtam, hogy legyen más a zsűri? 😊 Annyit mondtam, hogy sok meglepetés nem volt az eredményben 😊 Na meg, hogy elég sok az olyan "véleménnyilvánítás", ahol már a legelején nyilvánvaló, hogy mi a vége 😊 Természetesen mindegyik versenyzővel kapcsolatban így van 😊A táncos verseny pedig szenzációs volt 😀 4 zsűritag, abból az egyik A versenyző faszija, a másik A versenyző tesója 😀 De meglepődtem, hogy Gigi nyert 😀 LEgközelebb ne legyen az, hogy kérdezzük meg az ország legnagyobb Anikó fanjait, hogy ki szimpatikusabb, Anikó vagy Éva? 😀😀Hülye kérdés de kinek kellett volna a zsűriben lennie?Bazzani
fetomy
LOL MILOOOOOO 😀😀😀😀😀 "Bécinek semmit nem mondok, úgyse tudja ki vagyok" LOL 😂😂😂
több mint 13 éve
nemtom, nekem per pillanat fingom nincs 😀 Kb. ezzel tudják az ilyen szeretlek, ezért egyikünk takarodjon haza párbajokat, hogy össze-vissza nyomkodják, mikor melyik legyen szimpibb, hogy sose tudd, hogy most kit akar az rtl 😀 Nemtom, engem most jobban meglepne ha Béci menne vissza, csak túlságosan nyugodt, sőt vidám volt ő is és Gigi is 😊60-40%szerintem is
Gyanúsan Béci.Bazzani
nyomják Szandikát,de ez lehet,hogy csak annak szól,hogy "ne ítélkezz előre" (túl naív vagyok? :rolleyes: )Newman
Amúgy Bécitől és Gigitől kicsit már kezd sok lenni az olyan poén, amit magyarázni kell... Béci csak az elmúlt órában legalább 4 olyan poént sütött el, hogy "blablablabla... nem, csak viccelek, amúgy albalb..." 😛
több mint 13 éve
A táncos verseny pedig szenzációs volt 😀 4 zsűritag, abból az egyik A versenyző faszija, a másik A versenyző tesója 😀 De meglepődtem, hogy Gigi nyert 😀 LEgközelebb ne legyen az, hogy kérdezzük meg az ország legnagyobb Anikó fanjait, hogy ki szimpatikusabb, Anikó vagy Éva? 😀😀Hülye kérdés de kinek kellett volna a zsűriben lennie?
fetomy
több mint 13 éve
Sobri én nem azt mondtam, hogy ott van Stohl, és emiatt továbbmegy Béci... inkább úgy gondoltam, hogy továbbmegy Béci EZÉRT van Stohl ott 😊 De persze lehet véletlen, hogy az Éva-Alekosz-Olivér által megvívott 5 párbajon Balázs volt ott, Béci kettőjén meg a Buccos 😊 Végülis az sem kizárt, hogy Gigi és Béci full véletlenül rakták mindig ugyanarra... 😊 Egyébként Bucitól ma is volt egy aranyköpés... "Béci, kommunikáltatok a külvilággal, ami szabályellenes. De ez nem baj, csak szabályellenes" Hát igen, tőle nem lep meg a "szabályt szegtél, de ez nem baj" gondolat 😀😀
Aztán nagyon bírtam, hogy "Hú iszonyatosan izgalmas az állás, jajj nézzük meg, annyira nagyon izgalmas, hogy barnul már a gatyám, jajj... 60-40!!!! ATYAÚRISTEN MENNYIRE SZOROS..." Hát bazmeg, a nagyon izgalmas, érdekes állást úgy képzeltem, hogy 50-50 vagy 95-5, mivel eddig mindig a 60-40, 70-30 között változgattak az állások 😀
Egyébként nem tudom... Bécit leépítették az elmúlt napokban, de most ez a SZandika-baszok az ágyban egész nap, szarok mindenkire cucc nem tesz jót.. (Persze nem mintha rtl-nézetből nem lenne tökmindegy 😊)
A táncos verseny pedig szenzációs volt 😀 4 zsűritag, abból az egyik A versenyző faszija, a másik A versenyző tesója 😀 De meglepődtem, hogy Gigi nyert 😀 LEgközelebb ne legyen az, hogy kérdezzük meg az ország legnagyobb Anikó fanjait, hogy ki szimpatikusabb, Anikó vagy Éva? 😀😀
Na és még valami... Bécitől is jó kis aranyköpés: "Hát ezzel most sok szavazatot vesztettem.. :/ LEgalább 500.000-t..." 😂😂
több mint 13 éve
60-40%szerintem is
Gyanúsan Béci.Bazzani
nyomják Szandikát,de ez lehet,hogy csak annak szól,hogy "ne ítélkezz előre" (túl naív vagyok? :rolleyes: )
több mint 13 éve
heh cutolták a négereketJayBérthető,Alekoszt se tudták lefogni múltkor,gondolom ez vezetett a cuthoz 😛
több mint 13 éve
Stohl azért Béci drukker, mert az RTL azt mondta neki, h legyen az 😊gyanúsan nyomják Liluék is Szandikát.. eddig nem hittem volna, de most azt mondom, lehet, h tényleg őt küldi vissza az RTL.SzeszeÉn is tartok tőle,hogy egy olyan embert kell néznünk hetekig aki ott sem akar lenni.
Mondjuk Stohl tuti nem nyomja Szandikát mert Béci drukker.Bazzani
több mint 13 éve
sztem nagyon érdekes lenne, hogy miként reagálna rá a Béci-brancs, hogy elveszett a vezér.SoldadosJah, ezzel még fel lehetne kavarni az állóvizet ami Olivér kiesése után kialakult. Utána ki lehetne ejteni Évát is és teljesen új szitu lehetne.
több mint 13 éve
gyanúsan nyomják Liluék is Szandikát.. eddig nem hittem volna, de most azt mondom, lehet, h tényleg őt küldi vissza az RTL.SzeszeÉn is tartok tőle,hogy egy olyan embert kell néznünk hetekig aki ott sem akar lenni.
Mondjuk Stohl tuti nem nyomja Szandikát mert Béci drukker.
több mint 13 éve
sztem nagyon érdekes lenne, hogy miként reagálna rá a Béci-brancs, hogy elveszett a vezér.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
gyanúsan nyomják Liluék is Szandikát.. eddig nem hittem volna, de most azt mondom, lehet, h tényleg őt küldi vissza az RTL.
több mint 13 éve
heh cutolták a négereketJayBElment a pénz a szavazatokra.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
heh cutolták a négereket
több mint 13 éve
Akkor innetől szikrányi kérdőjel nem lenne,hogy Alekosz nyeri a játékot.60-40%Szerintem Szandika. Túl egyértelmű most a Béci győzelem ezért én érzek egy csavart a csatornától. Főleg, hogy Bécit nagyon leépítették az elmúlt adásokban mint Olivért anno.FViktor93
Gyanúsan Béci.Bazzani
Mondjuk Szandálkát sem magasztalták a héten.
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
60-40%Szerintem Szandika. Túl egyértelmű most a Béci győzelem ezért én érzek egy csavart a csatornától. Főleg, hogy Bécit nagyon leépítették az elmúlt adásokban mint Olivért anno.
Gyanúsan Béci.Bazzani
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Az RTL-nek miért jó megmutatni egy nagy különbségű grafikont? Csomó embert bírnának szavazásara ha bevágnának egy 51-49-et de így mindenki tudja hogy eldőlt.
több mint 13 éve
Tök mindegy ki a műsorvezető.Sobri JóskaNekik igen. Nekünk nem. 😊
több mint 13 éve
A párbaj másfél óráján már nem sok múlik.Csak a vilallakók hiszik azt, hogy az valami boxmeccs, és minden ott dől el.
Tök mindegy ki a műsorvezető.
több mint 13 éve
bazzeg Stohl sose tud normálisan lejönni egy lépcsőről? 😀
több mint 13 éve
Azért úgy érdekes kicsit nekem, hogy ha jól emlékszem 7-ból 5 párbajt Balázs vezette, csak a két Béci párbaj lett Bucusé... 😊
több mint 13 éve
Az is simán elképzelhető, hogy az RTL mivel tisztában van az erőviszonyokkal, Béci tudatos leépítésével próbál kicsit operálni, hogy szorosabbá tegye a párbajt.