TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
az,hogy Béci eredetileg Alekra rakná,mert 1,ő a riválisa 2,jobban utálja (csak tudja,hogy esély sincs rá,hogy ő kiessen,de erre is kitalált valami hiteles sztorit 😊 )Előfordult már, h rácék 2 különböző emberre rakták? de ők nem taktikáznak... pezsgőt bontok, ha vmeik kiesik...DuffKöztudottan rühellik Évát szal hogy ebben most konkrétan mi volt a taktika azt nemtudom.JayB
több mint 14 éve
Előfordult már, h rácék 2 különböző emberre rakták? de ők nem taktikáznak... pezsgőt bontok, ha vmeik kiesik...DuffKöztudottan rühellik Évát szal hogy ebben most konkrétan mi volt a taktika azt nemtudom.
több mint 14 éve
Előfordult már, h rácék 2 különböző emberre rakták? de ők nem taktikáznak... pezsgőt bontok, ha vmeik kiesik...Duffigen,ezelőtt 😛
Béci Szandikára,Gigi meg talán Évára...
több mint 14 éve
Előfordult már, h rácék 2 különböző emberre rakták? de ők nem taktikáznak... pezsgőt bontok, ha vmeik kiesik...
több mint 14 éve
huhúúúú,Éva a kiválasztott,erre ki számított?ezt a meglepetést :o 😛Jerzyt hívja és visszajön Éva...és az is óriási meglepetés lesz... :rolleyes:
több mint 14 éve
nem írok ma mockot mert egyértelmű.Lacit sztem félnek kivinni... többször előadta már az élőben, h vannak befolyásos barátai, akik akár milliókat is rádobnak ha ő bemutat vmi jelet. sztem tuti kamu, de a bentiek agyával gondolkodva akár le is hihetik.
ráczék, jersey, laci rakja évára, ezzel eldől a dolog.
évike vakít azzal, hogy jerzyt vagy gigit választja, de lacit fogja és nyer.Höri
több mint 14 éve
Ezt a Rácz testvérek-Jerzy hármast szét kell szednie Éváéknak mert kb egyedül eldöntik a kiválasztást.
több mint 14 éve
Lehet. Attól még zavarhat?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Lilu takarodj. Mondd már el mégegyszer a szabályokat. Kösz.Matthew99Lehet ez a dolga? És nem ő dönti el mit mondjon? Elképzelhető?
több mint 14 éve
Lilu takarodj. Mondd már el mégegyszer a szabályokat. Kösz.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Lilu asszondja, "Béci, hú ez a sztáros mosoly, csak villan a fehér fogad" 😀😀😀Amióta Béci megtanulta a fogadjisten mondást, próbál villogni vele 😀
több mint 14 éve
Fegyorsulnak a dolgok a végén, mivel 5-4-3 emberrel már nincs műsor.Vagyis amikor 5-en lesznek 1 hét, hogy négyen legyenek, és amikor 4-en, szerintem 2 nap, és finálé. De max 1 hét.
több mint 14 éve
6 hét? Nem kevés az? Még 4 párbajnak lennie kell plusz a finálé.,
több mint 14 éve
És ez nem álszentség volt a részéről, csak lúzerség 😊
több mint 14 éve
Hah ilyen vallomást nemhiszem, h más tett vna úgy, h vmi számítógépes cuccot enged el vele... Ez szimpatikus volt ^^DuffEgyre inkább egyetértek az Anikó pártiakkal.
több mint 14 éve
Hah ilyen vallomást nemhiszem, h más tett vna úgy, h vmi számítógépes cuccot enged el vele... Ez szimpatikus volt ^^
több mint 14 éve
Anikó tartotta magát a kezével az ablakon...Duffezzel kapcsolatban arcos volt:
Béci: Tartottad magad...
Anikó: Gigi is...
Béci: Dehogyis...
Anikó: Ott voltam mellette, láttam...
Béci: Jó, én nem láttam Gigit..
😀😀
Egyébként Bécitől ez az oktatás nagyon aranyos, mint ahogy az állandó fikázás is a versenyek közben, mindig a másikkal foglalkozni, miközben azért tőle sem áll távol a csalás... 😊
Amúgy Laci meg Jerzy meg az edényeket tartották a lábukon.. 😊
több mint 14 éve
Anikó tartotta magát a kezével az ablakon... De igaza van, h a többi meg köcsög, h egyből elkezdik bántani, h ezért nyert...
több mint 14 éve
jézusom 😀 Ezek hülyék, tönkrekúrják a kezüket ezért a fosért.. 😀lol 😀 az a kamuremegés jerzytől 😀😀
több mint 14 éve
nem írok ma mockot mert egyértelmű.ráczék, jersey, laci rakja évára, ezzel eldől a dolog.
évike vakít azzal, hogy jerzyt vagy gigit választja, de lacit fogja és nyer.
több mint 14 éve
Nem mondtam, hogy Alek nem járt jól, hiszen nem kellett őrködnie. Arra válaszoltam, amit írtál. Mert Te kb. leírtad, hogy Bécitől ez rendes dolog volt (feltételezem ironizáltál 😊), én pedig elmondtam, hogy rendes lett volna, ha utána nem mondja el, amit elmondott. 😊aha, és ezzel meglepett bárkit is?! Vagy volt olyan aki ránézésre nem vágta mindezt?! Ellenben míg Béci kint fagyoskodott, addig Alek a meleg szobában szépeket álmodott. ki járt rosszabbul?! 😀DannaIgen, és a csúf Béci azzal is jól kib.szott Alekosszal, h átvállalta a hajnali őrködést helyette. Ejnye-bejnye Béci.. 😂 DannaNeeem, az nagyon rendes volt tőle 😊 Gondolom a riportszobás megnyilvánulását nem láttad, és nem csak szemellenző került a szemedre 😊 Vagy az is nagyon rendes volt ugye? 😊 Mert ha igen, akkor oké, de mifelénk ha rendes vagyok a másikkal, akkor utána nem alázom be azzal, hogy azért voltam rendes, mert ő egy gyönge szar 😊fetomy
több mint 14 éve
Bécit youtubeon azért basztatják mert nem igazi bünőző, máshol azért mert "bűnöző", ha jót tesz álszent, ha nem tesz jót koszos C... Aki nemszereti annak tökmindegy mit csinál, ez nem csak rá igaz hanem mindenkire, pl nálam Éva 😊 Csak azt lássátok be hogy nem csak a Béci tábornak van szemellenzője, mindenkinek van 😊JayBElőfordult már, hogy jót mondtam Bécire.
"Majd én megcsinálom JayB helyett a feladatot, mert szegény annyira nyomi, hogy egy csecsemő lekörözné bármiben". Na kedvesség volt? 😊
Egyébként pedig amit te mondasz tudod miért nem jogos? 😊 Mert én pl. sosem mondtam, hogy koszos cigány, sosem mondtam, hogy egy szar, mert nem igazi bűnöző, stb... Az én véleményem egységesen ugyanaz, és elismerem amit el kell ismernem. Van egy értékrendem, véleményem, ami állandó, és nem lehet rámondani, hogy egyszer ez a bajom, aztán meg az 😊 És egyébként a másik sokat íróra, Sobrira sem lehet ezt mondani, úgyhogy mondom, szerintem ez itt nem helytálló, de persze könnyen lehet, hogy a youtubeosokra igaz 😊
több mint 14 éve
aha, és ezzel meglepett bárkit is?! Vagy volt olyan aki ránézésre nem vágta mindezt?! Ellenben míg Béci kint fagyoskodott, addig Alek a meleg szobában szépeket álmodott. ki járt rosszabbul?! 😀Igen, és a csúf Béci azzal is jól kib.szott Alekosszal, h átvállalta a hajnali őrködést helyette. Ejnye-bejnye Béci.. 😂 DannaNeeem, az nagyon rendes volt tőle 😊 Gondolom a riportszobás megnyilvánulását nem láttad, és nem csak szemellenző került a szemedre 😊 Vagy az is nagyon rendes volt ugye? 😊 Mert ha igen, akkor oké, de mifelénk ha rendes vagyok a másikkal, akkor utána nem alázom be azzal, hogy azért voltam rendes, mert ő egy gyönge szar 😊fetomy
több mint 14 éve
Nincs mindenkinek. Ezt csak a szemellenzősök akarják így látni, láttatni. 😛