TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
a hogyvolt blog nagyon rendben tényleg!
most viszont igazán sajnálom mr. nyíregyháza kiesését a két ribivel alkotott triójukon sokat röhögtünk volna...
a fekete azért fejben magasabb minőség mint a szőke..
az viszont kemény hogy mindennap hányok, mindenkivel smárolok Niki azt mondja hogy ő nem bírja a bunkó csajokat...
valszeg a fekete talál magának valakit, de a szőke az mr. pista kategória lányban tehát menni fog...
több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
a "műsor" elemzése és értékelése + a kommentek zseniálisak, visszamenőleg is tuti szórakozás elolvasni a korábbi részeket.
http://hogyvolt.blog.hu/2011/03/29/eden_hotel_1x13#more2780998DiamondsHead44
Már én is ajánlottam korábban, imádom!vadibandi
sorry, csak 1-2 oldalt lapoztam vissza, de azokban nem volt T69-es utalás. 😉DiamondsHead44
Ugyenezen blogon a VV4-et is elemzi, ugyanezen minőségben. A HSZ-em lehet, hogy egy hónapos is megvan.

A mostani Édenből a legjobb rész:

"Gábor a legnagyobb paraszt a hotelben, a szobából kifelé menet megjegyzi, hogy legszívesebben feldugna egy gitárt Nikolba (képen jobbra fent), mire a szőkenő kiborul és sírva lebuzizza a többieknek. Gábor mentsége: ittasan mondok olyanokat, amit ugyan komolyan gondolok, de józanul másképp fogalmaznék meg. Segítünk: Nikol, ha tehetném, egy húros hangszert helyeznék fel a vulvádba, tövig. Asszem ettől sem lett jobb."

több mint 14 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
a "műsor" elemzése és értékelése + a kommentek zseniálisak, visszamenőleg is tuti szórakozás elolvasni a korábbi részeket.
Már én is ajánlottam korábban, imádom!vadibandi
sorry, csak 1-2 oldalt lapoztam vissza, de azokban nem volt T69-es utalás. 😉

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Már én is ajánlottam korábban, imádom!

több mint 14 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
http://hogyvolt.blog.hu/2011/03/29/eden_hotel_1x13#more2780998

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
kár kb ő az egyetlen normális csaj

több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
hát a levi gyerek sztem gyorsan megpisztolyozza a feketét, kriszta sajnos out.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
a két ribanc tuti kuratja majd magát h benn maradjon, kérdés h többiek is belevágnak e.
kristóf milyen szánalmas volt atya-ég 😀

több mint 14 éve
sikítófrászt kapott volna. mondjuk a kannás az megette volna reggelire. érdekes lesz ez 😊

több mint 14 éve
megjöttek a ribancok az éden hotelbe, egyből top1 rész volt.gabtsi
végre láttunk vállalható műcicit is 😀
szerencsétlen mr nyíregy h ezt már nem élhette meg

több mint 14 éve
megjöttek a ribancok az éden hotelbe, egyből top1 rész volt.

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Lacitól számomra leginkább az a mondat volt szánalmas, hogy "Persze, nyilván mindketten vonzódunk egymáshoz, de stb...". Mert Anikó kicsit se vonzódik hozzá... Ha így lenne már beleesett volna, mint mindenki másba. Anikó tipikus tinicsaj, az kell neki, aki menő. Nem azért nem jön össze egy 40 évessel, mert hú, az 18 év korkülönbség, hanem azért, mert az ő érzelmi érettségéhez (vagy inkább korához) képest az van vagy 30-40 év különbség is. Az a "össze kéne gyúrni Laci belsejét Béci külsejével" szöveg meg kb. ugyanaz volt, mint Éva kamuja Alekoszról. Annyi különbséggel, hogy Lacival kapcsolatban ez még kicsit köcsög szöveg is. Szóval Lacitól szánalmas a közeledése, de érthető, mert valószínű szívesen cserélné már az anyját egy társra.

És nyilván megint én leszek a köcsög, hogy Alekra semmit nem lehet mondani, de konkrétan az "összehozunk valamit"-féle szövegek komolyságát mutatja, hogy ő is röhögve mondja általában, és röhög is rajta mindenki (jóóó, Ildikó nem röhögött... 😛), éppen ezért nem szánalmas. Az igen, hogy ráment minden nőre, de mostanra ez az egész egy poén... Persze lehet véresen komolyan venni, de akkor megint elsiklunk néhány dolog felett, csak hogy leszólhassuk 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
laci ha nem ekkora balfasz lenne mar reg lotte vna anikot. es itt nem csak a kamatyra gondolok.
ha vmi akkor ez az undorito h 40 evesen brutalkatonakent ennyi onbizalma sincsen
h 2x eves kis szarjancsik / racek v jirzsi / ugy szarra birjak oltani a vonzalma miatt
mintha altalanos iskola alsoban lenne.
az meg plane hulyeseg h egy aniko-fele lanynak nem egy kozepkoru csavora van szuksege.
lehet h nem akadalymentes a dolog de sapitozni mindenen lehet es abbol meg nem lett soha semmi.
sztetek aniko miert volt annyira zavarban ? siman rajtalenne lacin ha az nem csak onnon toketlensegevel
lenne elfoglalva.
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 584 — Poloska confirmed
Mondta a riportszobában hogy tisztában van vele hogy Anikónak nem egy 40 éves férfira van szüksége de ha tényleg szereti akkor ez bizony kurva szar helyzet. Én ezért nem szidnám, kevésbé szánalmas mint Alekosz "nem hozunk össze valamit" dolgai.JayB
Én ezt szombat este osztálytalin bejátszottam és majdnem bejött 😂
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 723
Mondta a riportszobában hogy tisztában van vele hogy Anikónak nem egy 40 éves férfira van szüksége de ha tényleg szereti akkor ez bizony kurva szar helyzet. Én ezért nem szidnám, kevésbé szánalmas mint Alekosz "nem hozunk össze valamit" dolgai.
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Jó Lacin kb. az elejétől látszik, hogy tetszik neki Anikó, és nem tudja, hogy mit csináljon...
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
énse vágom mi benne az undorito. egyszerüen nemvágja, mit kéne csinalni... kellemetlen neki a helyzet, ő is tudja, h az apja lehetne Aninak...Duff
a gondom vele: mi a faszt fogdossa, meg mi a fasznak nyomul. (Igen nyomul, még ha kurva bénán is csinálja). Másrészt elgondolkozhatna (ha már olyan okos) hogy mi a faszt akar egy ilyen fiatal nőtől, illetve fordítva: egy ilyen fiatal nő mi a faszt akarna tőle. Lehet szidni Alekoszt, de most kb. ahogy a kezét rángatta, meg ahogy beszélt vele ő sem volt különb. Sőt...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
énse vágom mi benne az undorito. egyszerüen nemvágja, mit kéne csinalni... kellemetlen neki a helyzet, ő is tudja, h az apja lehetne Aninak...
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 723
Szvsz Lacit semmit nem csinált, látszik hogy most rászállt az RTL a témára, szegény fazon elég lúzer nők terén de hogy mi ebben az undorító azt nemtudom. Tetszik neki Andikó és akkor mivan.
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
valaki kifejtené bővebben a dolgot??

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
szerencsétlen Anikó...Danna
bunkóval fejbeverni, hajánál fogva bevonszolni a barlangba, bevált módszernek tűnik 😀

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress
Laci mennyire undorító, omg...Schleck
Egy igazi pöcs. Natural Born Pöcs.

szerencsétlen Anikó...Danna
Ha ezt a csehszlovák nyomulást túléli, akkor megérdemli a fődíjat, tagadhatatlan. 😊

több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
szerencsétlen Anikó...
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Laci mennyire undorító, omg...

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Már rá is tetováltattam a hátamra 😛

Megint 😛 Nem tudom, hogy ki mondogatta korábban, de egy időben nagy divat volt... (lehet nem itt, nemtom)