NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Szandikát továbbra sem szereti senki, inkább Bécit utálják. A valós szavazás alapján szerintem most úgy kiesne mint a vihar, remélem az RTL nem így gondolja.
több mint 13 éve
ugyan 😊 ezek tipikusan random emberek, akiknek közük nincsen a szavazáshoz, de 1-2 idiótát bele lehet húzni, akik meg majd tényleg nyomatják a szavazatot 😊 Nemtom, én más hozzáállással is most szavaznék a legkevésbé, mert igazából annak örülnék, ha mindkettő kimenne... Mert Szandikát akárhogy bújtatta el az RTL, én nem felejtettem el a dolgait 😛 Bécire meg hát amúgysem szavaznék 😊Ez nagyban köszönhető az Alekosz féle "konspirációs teóriáknak" (meg az RTL-nek amiért adja alá a lovat) amit szépen a nézők szájába ad. Lehet szidni Bécit de ezt frankón átlátta.JayBOdáig jutottak az indexen nemkevesen (most higgyük el amit írnak),hogy egymást túllicitálva szavaznak Szandálra.
Én kettőt küldtem,én ötöt stb.Bazzani
több mint 13 éve
A bekiabálást épp tegnap mondta tesóm, hogy Bécinek kiabált a családja, ő meg visszakiabált. De amúgy ez így van midnenkinél szerintem 😊 Max Alekosznál nem 😀 😛😛 Hiszen ő ugye akkora kivétel 😛 De max azért nem, mert szerintem nem is tud kiabálni 😀😀 (csak viccelek, mielőtt belekötne valaki...)Egyébként JayB, aranyosan Alekosz nyakába húzzátok, hogy Szandikát most nem utálják... Nem igazán vágom, hogy mostmár ahhoz is Alekosz-nyomatás kellett, hogy Szandikát ne kurvázzák, WTF?!?! Igen, most alekoszt nyomják, úgy, ahogy korábban Bécit - jajj bocs, nem ő, nem is volt nyomva -, vagy épp azt, akit az RTL akart valamiért. Most ő van soron, lehet fikázni, hogy mekkora szardarab, hogy az RTL NYOMJA ŐT. 😊
Szandikát kurvázták egy hete, mert arról szólt a műsor, mekkora gusztustalan rohadék. Most a műsor arról szól, hogy Béci beleköt Alekoszba, majd kint reklámozza, hogy Alekosz belékötött, de ő hősiesen kiállt. És ezzel egyetemben azt mutatják, hogy Béci egyre köcsögebb módon fröcsög és gyűlölködik, és uszít mindenkit minél jobban Alekosz ellen, annak ellenére, hogy ők aggályoskodtak a sok gyűlölet meg széthúzás, klikkesedés ellen... Ezt csak azok nem látják, akik nem akarják. Miközben Szandika meg éppen belebújt a WC-be a műsor alatt, vagy nem tudom, de nem láttuk.
Igen, vannak a nézők között is napraforgók. Meg vannak olyanok is, akik odaállnak valaki mellé, és nem látnak semmit, ami vele szemben negatív. Csak szerintem egyik sem jó.... Mert én pl. most, hogy a számomra szimpatikus Alekoszt nyomatják is undorítónak tartom, hogy időnként kiválasztunk 1-1 embert, és őt nyomjuk, vagy legalábbis unfair módon manipulatívnak, és akkor is, mikor a másik szimpatikus ember ellen, Olivér ellen tették ezt, miközben vannak, akiket ez csak most kezdett el zavarni, hogy Béciről nem azt látjuk, hogy békés, nyugodt, micsoda jószívű családapa, és hasonlók, hanem -nem írom le újra- mindazokat, amik őt rossz színben tüntetik fel... 😊 😛
több mint 13 éve
Én azt az arcot(arcokat) látnám szívesen amikor valaki halálosan rajong az egyik villasztárért,szinte ölre megy a fórumokon,jóformán családtagként kezeli,majd amikor találkozik vele valahol az életben a sztárocskája olyan lekezelő és köcsög,hogy az hihetetlen.komoly 😀 Állítólag rendszeresek a bekiabálások a villába, esti programként kimennek oda emberek hogy tudtára adják mondjuk Anikónak hogy szeretünk kitartás szavazunk stb. Elképesztő 😊JayBEz nagyban köszönhető az Alekosz féle "konspirációs teóriáknak" (meg az RTL-nek amiért adja alá a lovat) amit szépen a nézők szájába ad. Lehet szidni Bécit de ezt frankón átlátta.JayBOdáig jutottak az indexen nemkevesen (most higgyük el amit írnak),hogy egymást túllicitálva szavaznak Szandálra.
Símán el tudom képzelni bármelyikről.
Amúgy ez a nem tudhatnak semmit a kinti dolgokról is egy marhaság. Olivér saját maga vallotta be,hogy súgta Sosetosznak a párbajon a kinti infókat. De gondolom mindenki másnál így van. Pláne a bekiabálás.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
komoly 😀 Állítólag rendszeresek a bekiabálások a villába, esti programként kimennek oda emberek hogy tudtára adják mondjuk Anikónak hogy szeretünk kitartás szavazunk stb. Elképesztő 😊Ez nagyban köszönhető az Alekosz féle "konspirációs teóriáknak" (meg az RTL-nek amiért adja alá a lovat) amit szépen a nézők szájába ad. Lehet szidni Bécit de ezt frankón átlátta.JayBOdáig jutottak az indexen nemkevesen (most higgyük el amit írnak),hogy egymást túllicitálva szavaznak Szandálra.
több mint 13 éve
Ez nagyban köszönhető az Alekosz féle "konspirációs teóriáknak" (meg az RTL-nek amiért adja alá a lovat) amit szépen a nézők szájába ad. Lehet szidni Bécit de ezt frankón átlátta.JayBOdáig jutottak az indexen nemkevesen (most higgyük el amit írnak),hogy egymást túllicitálva szavaznak Szandálra.
Én kettőt küldtem,én ötöt stb.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Ez nagyban köszönhető az Alekosz féle "konspirációs teóriáknak" (meg az RTL-nek amiért adja alá a lovat) amit szépen a nézők szájába ad. Lehet szidni Bécit de ezt frankón átlátta.Jövő héten sztem biztos az Éva-Jerzy párbaj ahonnan Éva megy vissza. Béci nem hagyja, hogy Alekoszt válasszák ki mert ő védett lesz és magának akarja a mestert. Utána lévő párbajon meg Béci magára teteti a jelekt és viszi Alekoszt párbajozni.FViktor93Na ez az ami tuti nem lesz.
Hamarabb szavaznak Anikóra mint Bécire.
Főleg ha ma a harmadik olyan esik ki aki magára rakatja.
Amúgy beleolvastam az index.hu VV-s topikjába. Hát srácok és csajok mi itt kismiskák vagyunk. Ott komolyan ölik egymást. Néha olyan érzésem volt,mintha a hozzátartozóik írnának oda. Na ott 90%uk Szandika visszamenetelét jósolja.
Azé a Szandikáét akit ugyanazok előtte a kurva annyába küldtek,amíg Éva tűnt kihívottnak. Most Szandika a hős, addig meg legjobb esetben büdös kurva volt.
Nem csak a játékosok napraforgók sajnos...Bazzani
több mint 13 éve
Jövő héten sztem biztos az Éva-Jerzy párbaj ahonnan Éva megy vissza. Béci nem hagyja, hogy Alekoszt válasszák ki mert ő védett lesz és magának akarja a mestert. Utána lévő párbajon meg Béci magára teteti a jelekt és viszi Alekoszt párbajozni.FViktor93Azért Bécinek is megmondják, hogy okosan. 😊
Szerintem se lesz Alekosz-Béci csörte, csak olyan szép lenne. 😊
több mint 13 éve
Jövő héten sztem biztos az Éva-Jerzy párbaj ahonnan Éva megy vissza. Béci nem hagyja, hogy Alekoszt válasszák ki mert ő védett lesz és magának akarja a mestert. Utána lévő párbajon meg Béci magára teteti a jelekt és viszi Alekoszt párbajozni.FViktor93Na ez az ami tuti nem lesz.
Hamarabb szavaznak Anikóra mint Bécire.
Főleg ha ma a harmadik olyan esik ki aki magára rakatja.
Amúgy beleolvastam az index.hu VV-s topikjába. Hát srácok és csajok mi itt kismiskák vagyunk. Ott komolyan ölik egymást. Néha olyan érzésem volt,mintha a hozzátartozóik írnának oda. Na ott 90%uk Szandika visszamenetelét jósolja.
Azé a Szandikáét akit ugyanazok előtte a kurva annyába küldtek,amíg Éva tűnt kihívottnak. Most Szandika a hős, addig meg legjobb esetben büdös kurva volt.
Nem csak a játékosok napraforgók sajnos...
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Jövő héten sztem biztos az Éva-Jerzy párbaj ahonnan Éva megy vissza. Béci nem hagyja, hogy Alekoszt válasszák ki mert ő védett lesz és magának akarja a mestert. Utána lévő párbajon meg Béci magára teteti a jelekt és viszi Alekoszt párbajozni.
több mint 13 éve
Igen, számomra is azért kevésbé esélyes egy Alekosz által választott Béci-Alekosz párbaj, mert Alek elsősorban maradni akar, semmint kiejteni a későbbi ellent, mert Alekosz inkább lesz 2, de az utolsó nap jöjjön ki, minthogy megkockáztassa érdemben, hogy talán kiesik, talán nő az esélye 😊
több mint 13 éve
Szerintem a következő 2 párbaj ez lesz, amit leírtatok, random sorrendben.Alekosz nem kockáztatja meg,hogy kiessen.Ha kiválasztják,akkor a RöTöLö megsúgja neki,hogy ki a gyengébb az ellenből.
Éva kiválasztva, és viszi Jerzy-t (esetleg Gigi-t).
Alekosz kiválasztva, és viszi Laci-t (esetleg ha Béci szabad, és Alekosz okosabb, mint aminek tűnik, akkor Bécit).
Ugyanis ha Alekosz párbajozna Bécivel 6 embernél, akkor visszajönne, de ha a hármasdöntőben csapnak össze, ott már kevésbbé esélyes, mégha ő is a toronymagas favorit.Sobri Jóska
Ő nem is a fődíjra hajt inkább a bennmaradásra.
Ha nem is nyeri meg tuti benne lesz minden műsorban ahol valahová beköltözni vagy elköltözni kell.
több mint 13 éve
Szerintem a következő 2 párbaj ez lesz, amit leírtatok, random sorrendben.Éva kiválasztva, és viszi Jerzy-t (esetleg Gigi-t).
Alekosz kiválasztva, és viszi Laci-t (esetleg ha Béci szabad, és Alekosz okosabb, mint aminek tűnik, akkor Bécit).
Ugyanis ha Alekosz párbajozna Bécivel 6 embernél, akkor visszajönne, de ha a hármasdöntőben csapnak össze, ott már kevésbbé esélyes, mégha ő is a toronymagas favorit.
több mint 13 éve
Béci nagyon nem bír a vérével. Eddig tudta leplezni (már aki előtt) a valódi énjét. Eddig is rühelltem, de most ő az aki miatt kedvem sincs nézni. Gusztustalan az az "ember". Szandikának hálás lehet, hogy őt vitte ki, mert így megússza ezt a hetet és ennek következtében a következőt is. Jövő héten szerintem Alekosz kapja a jeleket, és jobb híján Lacit viszi ki.GRAFISzerintem Éva kapja és Jerzyvel megy.
Alekoszról tudják,hogy erős sztem őt nem piszkálják.
több mint 13 éve
Béci nagyon nem bír a vérével. Eddig tudta leplezni (már aki előtt) a valódi énjét. Eddig is rühelltem, de most ő az aki miatt kedvem sincs nézni. Gusztustalan az az "ember". Szandikának hálás lehet, hogy őt vitte ki, mert így megússza ezt a hetet és ennek következtében a következőt is. Jövő héten szerintem Alekosz kapja a jeleket, és jobb híján Lacit viszi ki.
több mint 13 éve
Szandikát viszont lehet leigazolja a Discovery-n most induló új sorozat, a Szétépítők. 😊
több mint 13 éve
Eltaláltad, hogy Anikó volt az, akit még odaraktam volna Jerzy elé 😛Viszont a listám úgy nézne ki inkább, hogy
-||-
4. Jerzy
18. Gigi
25. Béci
40. Éva
78. Szandika
😀😀 Az átlépett helyekre meg be lehet olyanokat tenni, hogy pl "nem hirdetnek nyertest", "mindenki megnyeri", "felrobban a Corvinos lakás" 😀 és hasonlók 😀
több mint 13 éve
A második felével teljesen egyetértek, deee igazából ez már nem az RTL szemszöge, hanem a Cordiáé 😊 Az ő érdekükben a sorrendben Jerzy kb. 3 lenne szerintem, mert neki a média és reklámértéke nem akkora, annak ellenére, hogy az biztos, hogy jóban lenne ott mindenkivel. Az első nyilvánvalóan Alekosz, méghozzá magasan, a második mondjuk nem tudom, esetleg Laci, mert médiaértéke neki is lehet még ugye, sok embert is ismer a cége miatt (főleg ha aztán rendbe tudja vágni), plusz azért amíg nem volt hosszú időre összezárva a számára iszonyat irritáló emberekkel, az egyik legszimpatikusabb karaktere volt a játéknak 😊fetomyCordia PR:
1. Alekosz
2. Laci
3. Anikó
4. Jerzy
5. Gigi
6. Béci
7. Éva
8. Szandika
😊
több mint 13 éve
Laci: Igen, hát írtam is, hogy azért nem mondom, hogy neki semmiképp, főleg mert neki is vannak azért szimpatikus dolgai is -pl. nagyon becsülöm benne, hogy amikor felkérik békebírónak vagy alkalmi pszichológusnak, akkor eléggé elfogulatlanul, és tényleg segítőkészen áll másokhoz, nemrég pl. ha jól rémlik Alekoszhoz.)A második felével teljesen egyetértek, deee igazából ez már nem az RTL szemszöge, hanem a Cordiáé 😊 Az ő érdekükben a sorrendben Jerzy kb. 3 lenne szerintem, mert neki a média és reklámértéke nem akkora, annak ellenére, hogy az biztos, hogy jóban lenne ott mindenkivel. Az első nyilvánvalóan Alekosz, méghozzá magasan, a második mondjuk nem tudom, esetleg Laci, mert médiaértéke neki is lehet még ugye, sok embert is ismer a cége miatt (főleg ha aztán rendbe tudja vágni), plusz azért amíg nem volt hosszú időre összezárva a számára iszonyat irritáló emberekkel, az egyik legszimpatikusabb karaktere volt a játéknak 😊
több mint 13 éve
4) Laci: Neki sem adnám. Ő igazából nem is tudom minek van itt, a sulijába ígyis jártak elvileg cölöbök, mostmár mások is tudják, hogy A Szikla létezik, és itt él Magyarországon, semmi okom neki adni, igaz az előbbiekkel szemben inkább ő kapná. fetomyLaci cége becsődölt. Arcoskodik, amit meg is értek, hogy nem dörzsöli fel magát, de hidd el, nem lenne itt, ha nem kéne neki pénz. Akár a fődíj, akár más médiacsont.
A másik dolog a Corvin-sétány, Cordia lakás. Az rendben van, hogy a Cordia azért adja a kecót, mert 8 hónap alatt 23500000szer elhangzik a cég neve, ez jó reklám de ez csak a dolog egyik fele. Ettől konkrétan nem hiszem eggyel több eladásuk lenne, vagy ajánlat kivitelezésre, stb Nekik fontos lehet az egész történet műsor utáni élete is. Nem hiszem, hogy a luxuslakásaik értékét azzal növelnék, ha beköltöztetnének egy cigányfamíliát. Nem mintha ezügyben Béciék szutykok lennének, de ugye az előítélet nagy úr. Ha én lennék a führer a Cordiánál egyértelműen Alekoszt ajánlanám a rötölönek győztesnek. Ő hetente elmondaná választékos képzavarokkal, hogy mennyire maximálisan jó hatással van a bioritmusára a lakás, stb. Oké, hogy pszichopata, de a szomszédokkal biztos tisztelettudó lenne, nem közülük szedné áldozatait, kommunikációs szempontból használható, és nem egy rózsaszín női kötöttsapkában nyilatkozgatna bebambultan.
Sajna ez egy olyan faktor, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni, még akkor sem, ha az rtl nem is nyúl bele a párbajba, de a Cordiánál is lehetnek mobilok, van pénz pár tízezer sms-re. És nekik szerintem nem mindegy ki fog nyerni.
több mint 13 éve
Vicc hogy az RTL mennyire adja a lovat Alekosz alá...JayBIgen, most teszik Alekosz alá a lovat. De én azért még emlékszem olyan időszakra, főleg pl. az Olivér-Béci párbajnál, mikor meg Béci volt nyomva mint az ökör 😊
Ez itt így működik. Mikor kit szemel ki a rötölö 😊
több mint 13 éve
És kajak nembírom ki 😀Pedig jobb lett volna.
Amikor Alek kelt ki magából akkor az volt a "hivatalos" végeredmény hogy hú de porig alázta Bécit aki köpni nyelni nemtudott csak ült és nézett, most az RTL kihozta egy profi pszichologus segítségével (!!) hogy Alekosz példásan kezelte a helyzetet amiért nyugodt tudott maradni (pedig habogott rendesen) Vicc hogy az RTL mennyire adja a lovat Alekosz alá...JayB
A két szituáció teljesen más volt. Kár összehasonlítani.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
beci tenyleg kopni nyelni nem tudott. o maga mondta h mennyire meglepodott azon a monologon.Oké nyugodt volt, de múltkor Béci is mégis a porig alázott köpni nyelni nemtudott szerepet aggadták rá. Tényleg minden a körítésen múlik, a legnagyobb vicc ezt az egészet VALÓ világnak nevezni.JayBÉs kajak nembírom ki 😀egyszer habogott,ha jól emlékszem,az elején
Amikor Alek kelt ki magából akkor az volt a "hivatalos" végeredmény hogy hú de porig alázta Bécit aki köpni nyelni nemtudott csak ült és nézett, most az RTL kihozta egy profi pszichologus segítségével (!!) hogy Alekosz példásan kezelte a helyzetet amiért nyugodt tudott maradni (pedig habogott rendesen) Vicc hogy az RTL mennyire adja a lovat Alekosz alá...JayB
ja és tényleg nyugodt volt,egyszer sem emelte fel a hangját,szvsz ennél nagyobb nyugodtság nem kell egy veszekedés során 😊Newman
sot h tovabbvigyuk beci volt az aki ontudatlanul de egybol bemoszerolta a nagy spanjat.
" a jerzynek megnott az arca de neked mennyire ... "
több mint 13 éve
Külön, mert külön téma:Sobri: Én is Jerzy-nek adnám. Hogy miért? Vegyük sorra:
1) Éva. Neki nem a pénz kell (az is) elsősorban, és egyébként sem gondolom, hogy számomra ő lenne annyira szimpatikus, hogy neki adjam.
2) Béci. Neki biztosan nem adnám. Jó, vannak ellenérzéseim, de soha nem szerettem sem az álszent, de főleg nem a semmire irdatlan nagyképű embereket. Koppanjon csak - visszakanyarodva a korábbi témához: tapasztalja miylen jó nagyképűnek, bocs "magabiztosnak" lenni, majd koppanni, hátha legközelebbre már tanul belőle, és kicsit visszavesz-.
3) Gigi. Mondjuk ellene nagyon nincs érvem. Túlságosan irritál a mérhetetlen cinizmus, amivel egyébként a hazugságát helyezi szebb köntösbe. Csak nem veszi észre, hogy a hányástól lehet, hogy színesebb a köntös, de nem szebb, és főként sokkal feltűnőbb 😛 Műsorigazgatóként: már annak is örülhet, hogy ott van, amennyit könyörögni kellett azért a kurva szexért, megkapta már a jutalmat 😛 Még akkor is, ha most meg minden nap csinálják.
4) Laci: Neki sem adnám. Ő igazából nem is tudom minek van itt, a sulijába ígyis jártak elvileg cölöbök, mostmár mások is tudják, hogy A Szikla létezik, és itt él Magyarországon, semmi okom neki adni, igaz az előbbiekkel szemben inkább ő kapná.
5) Szandálka: ő is örüljön, hogy itt van, holott egyáltalán nem dolgozott meg érte. Neki sem a pénz az elsőszámú, és nem is arra van szüksége, inkább arra, hogy a nyilvánosság kicsit rázza ki az olcsókurva szerepéből.
6) Anikó: Igazából ellene nincs sok érvem. Akár meg is kaphatná, műsor szempontjából kellett egy rinyagép, ő ezt hozta, témát szolgáltatott a szotyi -akarom mondani napraforgóságával-, jól is nézett ki.. Plusz még talán a legkevésbé "agyhalott" úgymond, de inkább fogalmazzunk úgy, hogy még a versenyzők normálisabb felébe tartozik. Viszont őt elhelyezném a Cool-A TV új reggel talkshowjába mondjuk Olivérrel, semmint a fődij tulajdonosaként a Corvin-sétányra. De, ő is Laci-kategória olyan szempontból, hogy inkább neki, mint az eddigieknek.
7) Alekosz: Ahogyan Te is mondtad, ő meg fogja kapni a médianyilvánosságot elég ideig még, és neki sem elsősorban a pénz a lényeg. Jutalomként beraknám az összes "összezárunknéhánycölöbötvalahova" műsorba, az neki úgyis többet ér, mint a fődíj, persze csak ha kerek számú műsorban, kerek számú napra költözik 😛
8) Jerzy. Igazából számomra értékes tulajdonságoknak ő félig-meddig birtokosa: Nem tartom túl önzőnek, érzelmes is, hányattatott sorsú, szellemileg kicsit sánta (ez mondjuk itt kakukktojás 😛), ha valakit megszeret, akkor fejjel a falnak is, és igazából nem rosszindulatú. Persze befolyásolható, naiv és kicsit sok benne az agresszió, de igazából ezek nem olyan negatívumok, ami miatt unszimpatikus lenne. Emellett becsülöm benne, hogy a klikkesedésben nem vett részt, amikor úgymond barátok ellen kellett volna szövetkezni, illetve több esetben is próbálta kerülni. Plusz neki túl sok médiajövőt nem nagyon tudok elképzelni, mert nem kamerakompatibilis, legalábbis olyan műsorban nem, ahol beszélni kell, Gigi meg nem lesz jutalom, mert azonnal dobja. Nem mondom, hogy húdebírom, és annyira hihetetlenül szimpatikus, de szimpatikusabb, mint a többiek, plusz kétségtelenül van bennem sajnálat is iránta, blabla lényeg, hogy szerintem ő érdemli meg a leginkább.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Oké nyugodt volt, de múltkor Béci is mégis a porig alázott köpni nyelni nemtudott szerepet aggadták rá. Tényleg minden a körítésen múlik, a legnagyobb vicc ezt az egészet VALÓ világnak nevezni.És kajak nembírom ki 😀egyszer habogott,ha jól emlékszem,az elején
ja és tényleg nyugodt volt,egyszer sem emelte fel a hangját,szvsz ennél nagyobb nyugodtság nem kell egy veszekedés során 😊Newman