TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Alakul a Mester-Young G-Lázárlászló döntő...Bár Laci bátyánk veszte Anikó lehet, ha elkezd hozzásündörögni.
A következő párbaj remélem egy Anikó vs. Gigi lesz. Anikót frusztrálja nagyon Gigi, a karnevál produkciónál is látszott rajta.
több mint 13 éve
Éva:"Béci ma a riportban tippeltem, és azt mondtam, hogy 60-40re te jössz vissza"Már a második párbaj amit majdnem pontosan eltalál, az Alekosz-Gombinál 1%-ot tévedett.
több mint 13 éve
LOL ez az olivér beszélgetés kurvanagy volt a Belevalóban 😀 Alapból az, hogy Valkó: "Szandika a vonalban van valaki, aki szeret téged...
Olivér: Szandika, te hülye picsa, mi a retkes faszért jöttél ki bazdmeg???? 😀😀😀 (vagy valami hasonló 😊)
Plusz kemény volt Olivértől a "Halkítsd már le azt szart mert állcsúcson rúglak" 😀😀
Ezen kívül arcos volt a "Minek rendelted alá magad annak a fasznak", és a már írt "Kussoljál Győzi" is 😀
ha valaki megtalálja neten, linkelje már be 😀
több mint 13 éve
Mindig a pia ugrasztja össze őket valójában, eltekintve Éva felbukkanó idegbajától és Alekosz pszihózisától, bár az főleg Éva ellen irányul elsősorban.
több mint 13 éve
BelevalóOlivér felhívta Szandikát (éppen valahol népszerűsíti Alekot 😀),jól lepicsázza,meg mondta neki,hogy meg is nyerhette volna,ha azt hozta volna,amit az elején.Meg majd holnap találkozzanak.Győzike közbe vág: "Rendben,holnap folytatjátok"
Olivér: "Kussoljál Győzike" - nem kicsit kaptam túl,hatalmas forma 😂
több mint 13 éve
Nézem az élőt, Alekosz-Béci-Éva beszélgetnek kint telljesen normális emberek módjára, röhögnek a visszajátszott Béci vs Alekosz csatán, semmi nyoma az elmúlt napi köcsögösködésnek.JayBmég a végén kiderül, hogy Szandál csinálta az egész feszültséget bent 😀😀
több mint 13 éve
Sanyi ma végleg beiktatást nyert a VV Hall of Fame-be.Köszönjük
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Nézem az élőt, Alekosz-Béci-Éva beszélgetnek kint telljesen normális emberek módjára, röhögnek a visszajátszott Béci vs Alekosz csatán, semmi nyoma az elmúlt napi köcsögösködésnek.
több mint 13 éve
Sanyi hatalmas PIMP, műsort neki. Alekosszal ketten járhatnák az éjszakát lányok után, kasszasiker.JayBMegcsinálhatnák rendesen az anno jó ötletként bevonult Vad Csajokat amit Majka elbacott 😀 :cool:
több mint 13 éve
JéBé
7 035
betétdalnak szigóruan ez 😊Sanyi hatalmas PIMP, műsort neki. Alekosszal ketten járhatnák az éjszakát lányok után, kasszasiker.JayBTámogatom.
Már látom a műsorcímeket:
A Régi és az Új. Vagy A Mester és a Mester. Esetleg Hej, strigó, strigó, részeges ló..., ebben lehetnének dalbetétek 20 centis casioszintivel kisérné magát Alekosz.Sobri Jóska
http://www.youtube.com/watch?v=UDApZhXTpH8
több mint 13 éve
Sanyi hatalmas PIMP, műsort neki. Alekosszal ketten járhatnák az éjszakát lányok után, kasszasiker.JayBTámogatom.
Már látom a műsorcímeket:
A Régi és az Új. Vagy A Mester és a Mester. Esetleg Hej, strigó, strigó, részeges ló..., ebben lehetnének dalbetétek 20 centis casioszintivel kisérné magát Alekosz.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Sanyi hatalmas PIMP, műsort neki. Alekosszal ketten járhatnák az éjszakát lányok után, kasszasiker.
több mint 13 éve
azért egy jófajta hajtépést megnéztem volna Szandikától 😀
több mint 13 éve
Á értem..😊Nem tudom eldönteni,csak ez a véleményem.BazzaniEz a Szandika nem érdemel meg semmi törődést vagy szeretetet.BazzaniJó, hogy ezt így el tudod dönteni 😉
fetomy
több mint 13 éve
nicsak,Jerzynek kinyílt a szeme vagy miszösz? 😛NewmanCsak rájön a végére, h nem ő hanem Gigi kapaszkodik rája. Aztán majd 2 órán belül kibékülnek 😊
több mint 13 éve
Nem tudom eldönteni,csak ez a véleményem.Ez a Szandika nem érdemel meg semmi törődést vagy szeretetet.BazzaniJó, hogy ezt így el tudod dönteni 😉
fetomy
több mint 13 éve
Ez a Szandika nem érdemel meg semmi törődést vagy szeretetet.BazzaniJó, hogy ezt így el tudod dönteni 😉
Egyébként meglepődtem, hogy a Kultúrcsürhe nyert. Erről is szavaztassunk még párat, nem elég az a 8-10 ahol már nyert a kultúrcsürhe 😉
több mint 13 éve
Az egész VV legnagyobb nyertese Sanyi 😊
több mint 13 éve
Ez a Szandika nem érdemel meg semmi törődést vagy szeretetet.
több mint 13 éve
Azért látszik, h Alek nem fogja felkötni magát bánatában 😊
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=S9709Qtge5seaglesmcnabbÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem tudtam honnan ismerős bazmeeeeeg 😂😂😂
gyerekek, most tényleg kell ilyen látványosan fél centire berakni az ajtóba Gigit, a többieket meg a ház másik végébe? 😊
több mint 13 éve
Hát Béci mindenféleképpen cigány 😊SANYÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ micsinátááááá 😂HanniMehehehehehehehehe
Beszarok.
És a Béci a cigány. Akkor ez a nő micsoda?Bazzani
több mint 13 éve
Látod? Nem is kell cigánynak lenni ahhoz, hogy valaki közönséges agyhalott picsa legyen. Érdekes, mi?SANYÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ micsinátááááá 😂HanniMehehehehehehehehe
Beszarok.
És a Béci a cigány. Akkor ez a nő micsoda?Bazzani