TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Anikónak a kövi párbajon eldőlhet a sorsa. Ha összejönne egy Alekosz-Laci, akkor utána ő mehetne Jerzyvel és így tuti 3-ban van. Évának maradna Alek vagy Béci. Mindkettő ellen esélytelen.DannaMost tartom elképzelhetőnek elösszőr, hogy az Éva-Alekosz-Anikó? hármas összefogjon. Szépen ki küldik Lacit párbajozni aki a hit és becsület alapján viszi Alekoszt, kiesik. És innentől már teljesen nyílt az út Anikónak.
több mint 14 éve
Anikónak a kövi párbajon eldőlhet a sorsa. Ha összejönne egy Alekosz-Laci, akkor utána ő mehetne Jerzyvel és így tuti 3-ban van. Évának maradna Alek vagy Béci. Mindkettő ellen esélytelen.
több mint 14 éve
levi hajszállal került el egy golyót úgy tűnik-nekem mindegy mit csinálsz-annyira tipik.gabtsi
dolgok történnek
-brühühühühühühühühübriareos
több mint 14 éve
Egyetlen része érdekel igazán a VV-nek, Gigi reakciója, amikor megtudja, hogy mindenki tud már az érdekes videóiról. Még nem tudja, ugye, hogy ezek előkerültek?DenyBiztos tudja, azért nem hülye teljesen. Mindenkinek előkerült eddig, bármi stiklije is volt a VV elött.Éés ez azért nem olyan titkos projekt, hogy örökre rejtve maradjon.
Most írhatok új pr-t emiatt a döntés miatt. 😊
több mint 14 éve
-nekem mindegy mit csinálsz-annyira tipik.
dolgok történnek
-brühühühühühühühühübriareos
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Egyetlen része érdekel igazán a VV-nek, Gigi reakciója, amikor megtudja, hogy mindenki tud már az érdekes videóiról. Még nem tudja, ugye, hogy ezek előkerültek?
több mint 14 éve
Olyan nincs, hogy mindkettő kiesik? 😛FViktor93már volt...
szerk.: ja ez nem a vicc topic... akkor bocsi 😀 a kérdés jogos 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Pápá Gigi. Jól döntött Éva.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
zsíír. ha visszamegy a dzsidzsi nemnézem tovább 😀 de erre semmi esélyt nemlátok.tán éva rájött, h meg kell bontani a rajpárt, mert addig semmi esély sincs azt párbajozni küldeni akit akarnak.
több mint 14 éve
Essenek ki mind!

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
Olyan nincs, hogy mindkettő kiesik? 😛
több mint 14 éve
-nekem mindegy mit csinálsz-dolgok történnek
-brühühühühühühühühü
több mint 14 éve
többet vártam a tegnapi résztől, de a mai jónak ígérkezik, ha jól láttam lesz fisting.rohadtul nem értem miért nyalakodik az Ádámnak mindenki...
Pöszi az pl mibe van Te édes istenkém, hány éves ez 16 ?? tk Ádám az egyetlen aki átlátja a játékot, de sztem hamar ki fogják őt is tenni.gabtsi
egy kis "lázadás" és vége...
pöffeszkedik a teraszán egész nap, mindenből kivonja magát és várja az alattvalókat...
igazából a Katát is el lehetne már mellőle tántorítani , mert feszt osztja alázza, de okosan mert nem a többiek előtt....
Levi a legnagyobb király !ő csak a csajokra fókuszál...
aztán egyszer csak azt fogja észrevenni hogy mehet a bőröndjéért... 😊
több mint 14 éve
többet vártam a tegnapi résztől, de a mai jónak ígérkezik, ha jól láttam lesz fisting.Pöszi az pl mibe van Te édes istenkém, hány éves ez 16 ?? tk Ádám az egyetlen aki átlátja a játékot, de sztem hamar ki fogják őt is tenni.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
nos, valljuk be, a Kata-Ádám páros erősen emlékeztet arra, mint amikor Hókuszpók megtárgyalja világrengető terveit Sziamiaúval. 😂
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 14 éve
hoppá hoppá 😂briareosha elsőre nem is, úgy tűnik másodjára már célbaér... félig legalábbis. 😀
több mint 14 éve
na a Hogyvolt-on valaki már kiderítette, hogy a felfelénézőbimbó tulaja nem más mint, Galgóczi Nikolett. igazi úrinő. 😂 sztar.com/mindent-bele/137403-galgoczi-nikolett-ckm-2009-augusztus-6x.htm
img299.imageshack.us/img299/1858/galgczinikiza3.jpg
www.sportyone.com/models/Nicki_Cummings/
fhg.peepeebabes.com/v10066/index.html
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 14 éve
Azért nem kis dolog elvárni a fairséget (ne lopjatok el mindent, ha én csak a tortát), miután én loptam 😀😀Danna: Na most tökéletesen egyetértek 😛
több mint 14 éve
Tipikus női hiszti... mondjuk nőként 100 %-osan megtudom érteni, két ilyen antiférfival kiköltözni ebbe a hidegbe, valszeg én se lelkesednék annyira... neki kellett legbentről kimászni, mert a két f.sz meg se mozdult.Lopni is ő lopott, amazoknak eszébe se jutott volna. tipikus...
szerk: "amazok" alatt Lacit és Alekoszt értem. 😊
több mint 14 éve
Anikó most elég fassz.
több mint 14 éve
Anikó, hogy ki volt akadva azok után, hogy ellopta a tortát. 😛
több mint 14 éve
Jó ez a tolvajosdi 😀FViktor93Épp be akartam írni 😀 Hosszú ideje az egyik legjobb poén 😀
Mondjuk énnem úgy oldanám meg, hogy egy körrel elviszem az összes cuccukat, jóval nagyobb poén egyesével kilopkodni a dolgokat, de hát ez már az ő dolguk 😊
Laci bazmeg, Anikó könyörög, hogy csináljál valamit... Öcsém, itt az alkalom, hogy játszd el a keménycsávót 😀 Most kellett volna nekirohanni valakinek 😀
több mint 14 éve
Jó ez a tolvajosdi 😀