TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
http://aletatet.blog.hu/2011/03/16/pankraciobol_akar_megelni_szandikaszandika a magyar Vicki Guerrero 😂
több mint 13 éve
neked valóban szandika - aki az italozásban nem volt hajlandó részt venni - egyszerűen nézhetetlen. 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Hun találtad?
több mint 13 éve
Duff
3 133
Közbe letöltöttem a VV-s ckm-et. Hát dolgozott a PS rendesen 😀 Éva ragyás seggén, meg Szandika hurkáin gondolom éjjel-nappal át dolgoztak 😀Azért Anikó még mindig kurvajó :cool: 😂
több mint 13 éve
Pedig a nézettség eledig nem esett vissza. Az, hogy pár ilyen "magunkfajta" értelmiségi fanyalogva nézi ezt az unalomterelgetést simán belefér, nem mérvadó.Szóval én mérget veszek rá, hogy lehet párezer ember hagyja a gyíkba, de az 2-2.5 milliós nézettségnél 1-2 ezrelék, miközben a mérés hibahatára 3-5%, vagyis kimutathatatlan. 😊
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Pénteken a villából jelentkezik majd a morning show (Rákoczi lol 😀).
több mint 13 éve
Én kb. úgy voltam vele, ahogy fetomy írta. Az elmúlt másfél hétben egy összefoglalót sem néztem meg, mert egyszerűen elegem lett az állandó súrlódásokból.
több mint 13 éve
Való igaz, ha ez így lesz egész héten át, hogy a nyáladzás hete tobzódik, akkor bár nézőket ebben a szakaszban nem veszít a műsor (aki idáig nézte, az végignézi már), de hgy engem így nem szórakoztat, az biztos.Sobri JóskaÉn is ezt gondoltam, de ne vegyél rá mérget... 😊 Kicsit az utóbbi időben túlfeszítette az rtl a műsort, ami nem tett jót, persze a nagyobb réteg továbbra is nézi, de elég sokan nem... 😊 Olyat is ismerek, aki egyáltalán az RTL klubra nem kapcsol oda 😀
Mondjuk nem a jótékonysági hét miatt, az szimplán k.vaunalmas. Kábé az egyedül poén tegnap is az volt, hogy háromszor kellett meghallgatnom, hogy felfogjam Jerzy mondatát, ami olyan szavakból állt, mint a jotékonysáte, de végül sikerült ^^
És akkor még kiválasztás se lesz emiatt....
több mint 13 éve
Való igaz, ha ez így lesz egész héten át, hogy a nyáladzás hete tobzódik, akkor bár nézőket ebben a szakaszban nem veszít a műsor (aki idáig nézte, az végignézi már), de hgy engem így nem szórakoztat, az biztos.
több mint 13 éve
Mondjuk inkább azt, hogy jótékonykodunk ezerrel, és nincs időnk idejönni 😛 Meg az ide gépelés helyett smst pötyögetünk 😀
több mint 13 éve
Durván kifulladt a műsor az a helyzet 😀
több mint 13 éve
Egyébként a topic történetében sztem kb. először történt meg, hogy 24 órán át (25:01:37) nem jött hsz 😛 JJ hogy örülhet, hogy még csak a topiccímet sem kellett látnia 😀betett ez a bennsőséges hangulat.
Látom mindenkit visszavetett a hír, hogy spécibéci ment vissza 😛fetomy
köpködést és szardobálást vár a nép
több mint 13 éve
Egyébként a topic történetében sztem kb. először történt meg, hogy 24 órán át (25:01:37) nem jött hsz 😛 JJ hogy örülhet, hogy még csak a topiccímet sem kellett látnia 😀Látom mindenkit visszavetett a hír, hogy spécibéci ment vissza 😛
több mint 13 éve
Laci Laci... "Nem adnék egy 12-14éves gyereknek disznóhúst"... Akkor Etesd a tápos csirkét...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Az RTL klub ismét megmutatta, hogy azt csinál, amit akar.Ennek ez az üzenete, Béci, Éva, Alekosz, pedig ebben csak másodhegedűsök.
több mint 13 éve
így van, én sem Bécitől sajnálom, főleg, hogy még neki nem volt bent a csaj, csak nem tetszik, ahogyan ezt intézték, az meg mégkevésbé, hogy többekből nagyon kijön az elfogultság, amit amúgy rendesen tagadnak 😛😊Az a Kristóf gyerek (kreatív főszerkesztő talán) mondta hogy nem tekintik súlyos szabálysértésnek Béci esetét, 108 nap után visszakiabált annyit hogy szeretlek, az emberek 99% megtette volna. Az egész éjszaka tényleg durva, gondolom benne van az is hogy eddig nem kapott semmit.JayBNa jó de Éva helyében is megtette volna az emberek 99%-a. Nem jól van ez így, hogy össze vissza itélkezik a csatorna. Bár én nem sajnálom Bécitől. Megérdemelte, hogy lássa a csaját.FViktor93
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Az a Kristóf gyerek (kreatív főszerkesztő talán) mondta hogy nem tekintik súlyos szabálysértésnek Béci esetét, 108 nap után visszakiabált annyit hogy szeretlek, az emberek 99% megtette volna. Az egész éjszaka tényleg durva, gondolom benne van az is hogy eddig nem kapott semmit.JayBNa jó de Éva helyében is megtette volna az emberek 99%-a. Nem jól van ez így, hogy össze vissza itélkezik a csatorna. Bár én nem sajnálom Bécitől. Megérdemelte, hogy lássa a csaját.
több mint 13 éve
Igen, Éva esetében, amikor mindenki nagyon nagyon egyetértett, akkor meg az alatt az 5 mp-es csók alatt, nagy volt a veszély, hogy a srác a nyálával bizalmas információkat közöl ^^ Semmivel sem volt komolyabb az, de mindegy, mert Éva rohadt köcsög, Béci meg egy rendes gyerek.Semmi baj, Stohl amúgyis megmondta már a párbajon, hogy "Béci szabályt szegtél, de ezzel semmi baj nincsen."
Igazából az hagyján, hogy a műsor össze-vissza kezeli a szabályokat és a büntetéseket, de hogy néhány néző is ugyanígy van, az már kicsit más tészta szerintem, de nem baj 😊 Lehet mindenki elvakult nyugodtan 😉
Ja, és az ilyenek miatt ultragigapoén, hogy ha netalán egyszer meg merik büntetni a Gigi-Béci páros valamelyikét, akkor egy napi műsor arról szól, hogy ki van akadva, hogy hogy képzeli a műsor, hogy őket megbüntetik... 😊
több mint 13 éve
Ez a bekiabálás úgy volt, h a család volt a Belevalóban (magát a műsortnem láttam, de ajánlóját előtte igen), és a csaja kiabálta be neki h Szeretlek blablabla, meg h Giginek Boldog névnapot. Béci kikiabálta h én is szeretlek, Gigi meg h Anyunak boldog névnapot (gondolom ő is Ildi). De ekkor már bekapcsolták az udvarra a zenét, kikiabálták h ne kiabáljanak most már, mert nem hallják, ezek után bezavarták őket a lakásba és lehúzták a redőnyt, a zene továbbra is ment kinn a kertben. ennyi volt... 😊
egyébként mindenki máshoz is járnak ám. Múltkor Alek párbaja előtt Alekosz öccse volt ott, még mondta h is Alekosz h a tesója itt dolgozik a környéken, biztos azért jár ilyen gyakran erre. Előtte mikor Gombi szar passzban volt szinte mindennap jártak oda a tesójáék és nyomták kocsiból a "jól vagyok"-ot, stb... Egyedül Évának meg Anikónak nem hallottam még h kiabáltak volna, meg Lacinak. De rajongók is szoktak... nyilván mivel nem egyedi eset votl és a többieket se büntették, ezért nem vették ezt sem komolyan.
több mint 13 éve
Én ma egy hajléktalan faszinak a kérésére vettem kaját!Az volt a kérése, hogy hozzak egy kiflit! Én hoztam neki két kiflit és pár szelet párizsit! Igaz nem volt gyerek, de rászoruló volt ő is! És így szívesen vettem meg neki, mert kérhetett volna 200 ftot is, amit nem biztos hogy szívesen odaadtam volna neki!
több mint 13 éve
Évfordulójuk van. Arra kapta Olivér is (bár ugye itt a fórumon is leszólták érte, hogy attól még nem kellett volna megkapnia a csajt..). De nem azzal van a gond, hogy beküldték hozzá, küldjék, de nem csak hogy 2 napja mondták el, hogy szabályt szegett a kiabálással, utána most megkapja ezt a levelet, amiben ezt, plusz még az ajándékátadásos dolgot is jól kihangsúlyozzák, majd azzal a lendülettel beküldik a csaját...dehogynem mindenki emlékezett volna rá hisz itt is elékeznek még páran arra h Éva meg Olivér is kapott ilyet szabályt szegett stb ... plusz gondolom ugyanilyen levelet kapott volna így tök mind1 ugyanilyen hőbörgés lett volna ... Persze egyetértek h télleg vicces az egész de hát na tudjuk milyen ez a szabályrendszer 😊
Lehetett volna ezt jövő hét végén, mikor már embe rnem emlékszik a szabályszegésre, és senki nem is szólt volna, de hát nyilván nem ez volt a cél, hisz mondom, a csaj beérkezése előtt még nyilvánvalóbbá tették, hogy a szabálytalankodása ellenére (vagy méginkább épp azért 😀😀) bemegy..fetomy
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Az a Kristóf gyerek (kreatív főszerkesztő talán) mondta hogy nem tekintik súlyos szabálysértésnek Béci esetét, 108 nap után visszakiabált annyit hogy szeretlek, az emberek 99% megtette volna. Az egész éjszaka tényleg durva, gondolom benne van az is hogy eddig nem kapott semmit.
több mint 13 éve
Nincs ezzel gond. Csak forgassák őt is legalább 1 napig. Én reggel adtam volna neki az első levelet, este meg a másikat.Arról nem is beszélve, hogy ez még fordítva is elsülhet. Adri lefogyott, tetoválás, stb. Ergo jobb csaj lett, mint volt. Lehet ebben még egy kis féltékenykedéses, agyalós, magábafordulós akármi is... 😊
több mint 13 éve
Valahol elmondta a Rubin Kristóf,hogy mivel nem hangzott el semmi a kiabálások során így valami lájtos büntetést fog kapni,nyilván a jövő héten.Én sem vitatom a szabályszegést amúgy. Mondjuk baromság,hogy ilyen közel lehet menni a villához.
Állítólag volt valami bedobálás is,arra már nem emlékszem,hogy kinek.
több mint 13 éve
Évfordulójuk van. Arra kapta Olivér is (bár ugye itt a fórumon is leszólták érte, hogy attól még nem kellett volna megkapnia a csajt..). De nem azzal van a gond, hogy beküldték hozzá, küldjék, de nem csak hogy 2 napja mondták el, hogy szabályt szegett a kiabálással, utána most megkapja ezt a levelet, amiben ezt, plusz még az ajándékátadásos dolgot is jól kihangsúlyozzák, majd azzal a lendülettel beküldik a csaját...Lehetett volna ezt jövő hét végén, mikor már embe rnem emlékszik a szabályszegésre, és senki nem is szólt volna, de hát nyilván nem ez volt a cél, hisz mondom, a csaj beérkezése előtt még nyilvánvalóbbá tették, hogy a szabálytalankodása ellenére (vagy méginkább épp azért 😀😀) bemegy..