TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Senki nem mondta hogy Alekosz Cam Newton színvonalon nőtt fel de a bentlévők közűl neki volt a legjobb a helyzete.JayB
Newton apja NFL játékos volt, valószínűleg több a zsír otthon, mint Alekoszéknál

több mint 13 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Te Danna megkérdezhetem hogy ezt hogy csinálod? 😀
Mindig írod hogy az éjszakai élőben...
Nem alszol, vagy vámpír vagy, bagoly, vagy unatkozó biztonsági őr? 😊
No offense, egyáltalán nem annak szánom, csak kíváncsi vagyok 😊The terrible towel
nem vagyok biztonsági őr, de már lassan 5 éve keleti parti idő szerint élek a munkám miatt. 😊 ami azt jelenti h este 8-tól dolgozom általában éjjel 2-ig és kb. olyan 4-5 körül szoktam elaludni.Danna
Ja, így már értem, köszi 😊
Bocsi az offtopicért, de tényleg érdekelt! 😊
több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
No offense, egyáltalán nem annak szánom, csak kíváncsi vagyok 😊The terrible towel
nem vagyok biztonsági őr, de már lassan 5 éve keleti parti idő szerint élek a munkám miatt. 😊 ami azt jelenti h este 8-tól dolgozom általában éjjel 2-ig és kb. olyan 4-5 körül szoktam elaludni.
több mint 13 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Hát nem tudom, a bemutató filmjében is ha jól emlékszem, ott volt a biztonságiőr egyenruhája felakasztva a szobájában. Meg egyszer ugye azt is mesélte, hogy gyűjtötte az 500Ft-osokat, a fizetését is mindig beváltotta arra. Meg hogy a bankszámláján is mindig kerek öszeg kellettt, hogy maradjon. Úgyhogy tuti dolgozott.GRAFI
Igen, ezért csodálkoztam én is, mert hallottam azt a beszélgetést... direkt ezért figyeltem fel rá. de tényleg a saját fülemmel hallottam h ezt mondta. most vagy kamuzott, vagy nem tom... a szüleitől kapna pénzt amiért ott lakik és abból tartja fenn magát?!

fetomy: oké. ehhez nincs mit hozzáfűznöm. 😊Danna
No offense, egyáltalán nem annak szánom, csak kíváncsi vagyok 😊
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Senki nem mondta hogy Alekosz Cam Newton színvonalon nőtt fel de a bentlévők közűl neki volt a legjobb a helyzete.
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
lol, hát akik havi 30ezerből élnek, a fél házuk dől le, penészes, rohad, víz alatt, stb... azoknak aztán egy 17.000s péz marha nagy segítség... Abból a 6000 családból szerintem 1 sem fog tudni mit kezdeni vele, mert a mai világban 17.000 forint lóf... Nemtom, de ezt sokkal normálisabban is meg lehetett volna szerintem oldani, mert így nem hiszem, hogy túl sokat ér az egész..fetomy
Szerintem alapvetően ez a pénzt adunk a szegényeknek volt elbaszott ötlet. Ez ugyanolyan koncepciótlan hülyeség, mint kaját adni az éhező afrikaiaknak.

több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Hát szerintem Alekosz simán vállalja ezt az új valóság showt csak az bent legyen a villában 😀
több mint 13 éve
Hát nem tudom, a bemutató filmjében is ha jól emlékszem, ott volt a biztonságiőr egyenruhája felakasztva a szobájában. Meg egyszer ugye azt is mesélte, hogy gyűjtötte az 500Ft-osokat, a fizetését is mindig beváltotta arra. Meg hogy a bankszámláján is mindig kerek öszeg kellettt, hogy maradjon. Úgyhogy tuti dolgozott.GRAFI
Igen, ezért csodálkoztam én is, mert hallottam azt a beszélgetést... direkt ezért figyeltem fel rá. de tényleg a saját fülemmel hallottam h ezt mondta. most vagy kamuzott, vagy nem tom... a szüleitől kapna pénzt amiért ott lakik és abból tartja fenn magát?!

fetomy: oké. ehhez nincs mit hozzáfűznöm. 😊
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
lol, hát akik havi 30ezerből élnek, a fél házuk dől le, penészes, rohad, víz alatt, stb... azoknak aztán egy 17.000s péz marha nagy segítség... Abból a 6000 családból szerintem 1 sem fog tudni mit kezdeni vele, mert a mai világban 17.000 forint lóf... Nemtom, de ezt sokkal normálisabban is meg lehetett volna szerintem oldani, mert így nem hiszem, hogy túl sokat ér az egész..
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Hát nem tudom, a bemutató filmjében is ha jól emlékszem, ott volt a biztonságiőr egyenruhája felakasztva a szobájában. Meg egyszer ugye azt is mesélte, hogy gyűjtötte az 500Ft-osokat, a fizetését is mindig beváltotta arra. Meg hogy a bankszámláján is mindig kerek öszeg kellettt, hogy maradjon. Úgyhogy tuti dolgozott.
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
minden család kap 17000 ft-ot....Newman
Ez most komoly??? Azt hittem legalább 1-2 családnak segítenek, nem ilyen pofont adok a szarnak effektus lép életbe...

Egyébként arcos volt énlázárlászló, ahogy a putri népének izomból reklámozta, hogy 1 sms 1 tál kaja.... 😛fetomy
100 000 000 milla minden 10.családnak segít,ez ugye 6000 család
100 000 000/6000=16666,666....

több mint 13 éve
tudom h megint lehurrognak az Alekosz fanok, de a hét elején mikor kezdődött ez a jótékonysági műsor, egyik éjszaka beszélgettek a régi időkről, mindenki mesélt h hogyan nőtt fel, és akkor mondta el Alekosz h ő életében nem dolgozott még 1 percet sem. A többiek is tökre meglepődtek, nem akarták elhinni, de ő mondta h tényleg nem, csak a lagzizás volt neki. Mondták h de arról volt szó h biztonsági őr, erre nem tudom h mit mondott, mert levették a képet. Lehet h az h ahol él és őrzi azt a régi kocsmát, h az számít neki biztonsági őrködésnek, nem tudom...Danna
Minden lehurrogás nélkül, de mi ezzel a probléma? Tudoooom, szeretjük lenézni a másikat, főleg ha irigykedhetünk, hogy annak mennyivel könnyebb az élete, de ezen felül mi probléma van azzal, hogy nem dolgozott sose? Amíg nem lop, nem veszi el a rászorulóktól a segélyt, nem rabol ki embereket, addig nem értem mit számít, hogy dolgozik-e, vagy a fán terem a pénze...
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 312 — Je suis kobranadrág
Lázárlászó titokban építész is. "Hááá ez így nem jó, le kell bontani az egészet" (Y)
több mint 13 éve
minden család kap 17000 ft-ot....Newman
Ez most komoly??? Azt hittem legalább 1-2 családnak segítenek, nem ilyen pofont adok a szarnak effektus lép életbe...

Egyébként arcos volt énlázárlászló, ahogy a putri népének izomból reklámozta, hogy 1 sms 1 tál kaja.... 😛
több mint 13 éve
tudom h megint lehurrognak az Alekosz fanok, de a hét elején mikor kezdődött ez a jótékonysági műsor, egyik éjszaka beszélgettek a régi időkről, mindenki mesélt h hogyan nőtt fel, és akkor mondta el Alekosz h ő életében nem dolgozott még 1 percet sem. A többiek is tökre meglepődtek, nem akarták elhinni, de ő mondta h tényleg nem, csak a lagzizás volt neki. Mondták h de arról volt szó h biztonsági őr, erre nem tudom h mit mondott, mert levették a képet. Lehet h az h ahol él és őrzi azt a régi kocsmát, h az számít neki biztonsági őrködésnek, nem tudom...
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
minden család kap 17000 ft-ot....

több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
forgassuk le 😂
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress

több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Azért Alekosz sem kacsalábon-forgó palotából jött. Ha láttátok a házat, ahol lakik, meg a kocsma is volt, be sincs vakolva. Tipikus olyan család, akiknek 15-20 évvel ezelőttig viszonylag jó sora volt, tisztességgel megéltek, aztán a rendszerváltás után szép lassan lecsúsztak.
több mint 13 éve
Alekosz már azzal is köcsög volt, hogy míg előtte mindenki elmondta Lulunak, hogy az udvaron szartak, azt is csak hetente egyszer volt szabad, olyan rossz körülmények között nőttek fel (Gigi külön tanulmány lehetne, hogy egy elvileg nem túl vidám dologról végig vigyorogva beszél..), addig Alekosz volt az egyetlen, aki nem jött elő a már 6szor hallott történetekkel. Érdekes, hogy mindegyik nemhogy szegény volt, hanem egyenesen putriból jött kb...fetomy
Tényleg nem Alekosz ellen mondom de az tény hogy neki volt a legkevésbé hátrányos gyerekkora. Nincs ezzel semmi gond, ezért nem lesz köcsög. A többiek meg valóban csórók/csórók voltak, nyilván azért vannak itt a vv-ben nem pedig a jól menő cégüket irányítják.
több mint 13 éve
Alekosz már azzal is köcsög volt, hogy míg előtte mindenki elmondta Lulunak, hogy az udvaron szartak, azt is csak hetente egyszer volt szabad, olyan rossz körülmények között nőttek fel (Gigi külön tanulmány lehetne, hogy egy elvileg nem túl vidám dologról végig vigyorogva beszél..), addig Alekosz volt az egyetlen, aki nem jött elő a már 6szor hallott történetekkel. Érdekes, hogy mindegyik nemhogy szegény volt, hanem egyenesen putriból jött kb...
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Alekosz azért most nem gyengén volt paraszt.FViktor93
lassan olyan beképzelt lesz, h már magával se áll szóba... a múltkor is kiselőadást tartott Bécinek h miért lehet csak mögötte második a VV-ben... aztán nehogy pofára esés legyen belőle.

Tegnap este szóltak Anikóéknak (Laci és Jerzy), h mennek ahhoz a családhoz ma, akik benne voltak a kisfilmben. akiket a nagypapa nevel. erre Anikó kitalálta h vigyenek le nekik amit tudnak, kipakolták az üdítős hűtőt, a fürdőszobát, ruhákat adtak, Anikó épp hogy hagyott magának pár cuccot, a nagy macit, mondták h reggel leviszik a húsokat is (azon ment a témázás h befűszerezzék-e, vagy csak natúr), mindenki adott bele ruhát (Laci bajban volt h túl nagy a mérete, de cipőket adott bele, Béci nadrágokat, cipőt, stb). Egyedül Éva volt aki közölte h neki nincsenek jó ruhái, de az üdítős pultot ő pakolta ki, gyakorlatilag a többiek első nagy zsák üdítő után abbahagyták, ő összepakolt még egy nagy zsákkal, csak húzni tudta, szal a szándék megvolt benne. Egyedül ki szart a dologra magasról?! Igen, Alekosz. Feküdt az ágyán, vagy kinn szivarozott az udvaron és nézte ahogy a többiek pakolnak. Egy zoknit nem adott bele... ennyit róla...

Persze ezeket nem vágják bele az összefoglalóba...Danna
Ez az egész egy rongyrázásnak tűnik sokak szemében.

a jótékonykodásnak nem véletlen van névtelen formája is, elvégre pont nem az a lényeg, hogy ÉN milyen fasza csávó vagyok, hogy ennyit és ennyit odaadok a sajátomból. Sokan csak azért csinálják ezt, hogy saját magukat jó színben tüntessék fel, a befolyó összeg további sorsát meg magasról leszarják.

szóval attól, hogy valaki ország-világ előtt nem túl lelkes ezen dolog miatt, az nem jelenti, hogy undorító, zsugori szar ember, aki még a perselypénzt is kilopja a templomból 😊

több mint 13 éve
Hát őszintén szólva, ha bent vagyok egy ilyen játékban, és hónapokon keresztül egyfolytában azt kapom mindenhonnan, hogy senkinek semmi esélye, én fogok nyerni, mindenki engem imád, visszamegyek két 70%-os párbajjal (nyilván ratyikkal ment ki, de akkoris), akkor szerintem még én is elhinném, hogy jó vagyok, pedig eléggé önbizalomhiányos vagyok... 😊fetomy
Béci is ugyanezt kapta, tribunusnak is megválasztották de ha ő mondja akkor nagyképű 😛 Tudom.. más a stílus.JayB
Béci már a semmire is ezt nyomta 😉 És igen, a stílus még mindig más, de tudom, neked hiába mondom.. 😛
több mint 13 éve
Hát őszintén szólva, ha bent vagyok egy ilyen játékban, és hónapokon keresztül egyfolytában azt kapom mindenhonnan, hogy senkinek semmi esélye, én fogok nyerni, mindenki engem imád, visszamegyek két 70%-os párbajjal (nyilván ratyikkal ment ki, de akkoris), akkor szerintem még én is elhinném, hogy jó vagyok, pedig eléggé önbizalomhiányos vagyok... 😊fetomy
Béci is ugyanezt kapta, tribunusnak is megválasztották de ha ő mondja akkor nagyképű 😛 Tudom.. más a stílus.
több mint 13 éve
Hát őszintén szólva, ha bent vagyok egy ilyen játékban, és hónapokon keresztül egyfolytában azt kapom mindenhonnan, hogy senkinek semmi esélye, én fogok nyerni, mindenki engem imád, visszamegyek két 70%-os párbajjal (nyilván ratyikkal ment ki, de akkoris), akkor szerintem még én is elhinném, hogy jó vagyok, pedig eléggé önbizalomhiányos vagyok... 😊

Hozzátenném, hogy az elmúlt 1-2 hétben már lehet, hogy elhiszi, de egész odáig egyáltalán nem hitte. Zsófi elleni párbajon pl. eléggé látszott, hogy nem igazán hisz benne, hogy őt visszaküldik..