TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Én meg az összefüggést nem értem 😀
több mint 14 éve
hát azért én ennek az rtl százalékozásnak nem hinnék annyira.

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
Jó lenne amúgy most egy Alekosz párbaj, megnézhetnénk, hogy most is 71-29-re megy-e vissza 😀 Merthogy nézegettem az arányokat:Éva - Leonidasz: 72-28
Olivér - Kristóf: 54-46
Éva - Ildikó: 62-38
Alekosz - Zsófi: 71-29
Béci - Olivér: 61-39
Alekosz - Gombi: 71-29
Béci - Szandika: 60-40
Éva - Gigi: 51-49
több mint 14 éve
Ezt pl a párvaj előtti búcsúján mondta Anikónak. Elég szelektiven hallod meg, amit mondanak az emberek. 😛Soldadosez nekem kimaradt, de ettől még pl az utolsó példám még megállja a helyét.
más:
http://www.origo.hu/teve/20110404-29-panasz-erkezett-a-mediahatosaghoz-a-furcsa-vvparbaj-miatt.html?
több mint 14 éve
Ezt pl a párvaj előtti búcsúján mondta Anikónak. Elég szelektiven hallod meg, amit mondanak az emberek. 😛Éva amúgy a szemébe ismegmondta Anikónak, hogy nem tud benne bízni. 😉 azt is hogy napraforgó, és még sorolhatnám miket mondott neki.Igen, hetekkel ezelőtt... azóta meg a szemébe így kedvellek, úgy jóban vagyunk. A múltkori buli volt erre a legjobb példa. Így imádlak, úgy szeretlek, Anikó állította le h maradjunk annyiban h kedveljük egymást, majd lépett 2-t és elkezdte fikázni Alekosznak.
Sok rosszat tudok mondani Évára (szinte csak azt 😀), de azt, hogy CSAK az emberek háta mögött beszél, azt tuti nem, amit háta mögött mond azt felvállalja vele szemben is, ha a szituáció úgy hozza, hogy szóba kerül a dolog.Soldados
Szerinted tudja Anikó h most éppen őt akarja kigolyózni?! Ő maga kérte Alekosztól h ne mondják el senkinek, mert Anikónak megígérte h Jerzyre rak...Danna

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Összesen pár ezer szavazat érkezik.Sobri Jóskaezt miből gondolod?
több mint 14 éve
És még egyszer leírom, hogy az, aki azt mondja, hogy csalnak, annak miért nem fordul meg a fejében, hogy mondjuk amikor azt mutatták, hogy 55%-45% Giginek, akkor valójában 6000 szavazata volt Évának, és 2500 Giginek? Csak szerettek volna még pár ezer szavazatot behúzni Évára?Sobri Jóskaén végjáték miatt nem gondolom ezt. ez esetben semmi nem indokolja, hogy eltérve a "szokásos" menetrendtől megmutatják nekünk, hogy miként áll a párbaj. szerintem az emberek nagy többsége úgy gondolta mint itt szinte mindenki, az RTL nem engedheti meg magának, hogy Éva elhagyja a műsort révén - bár engem továbbra is rettenet irritál - sokkal érdekesebb, mint a takarítás. ezért ha maradnak csak a fantom képek, az Éva fanok (wtf ???) nagy része abban a tudatban nézi a végjátékot, hogy a kedvence hozza a várt szoros győzelmet. de itt meg kellett mutatni a népnek, hogy nem így van, majd AZONNAL jött balázs kérdése a 300 euróról (ha valaki nem olvasta volna a napi blikket), amely végén kérés nélkül kezdte el mentegetni magát, hogy "mert hiszen ez elhangzott az adásban, blablabla). majd onnan jött Gigi ekézése, és nyilván égtek a vonalak az RTL székházban is.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Amúgy bírom Bécit 😀 Évának mondja: "Naná, hogy gyűlöllek, hát szerinted miért rakom rád a jelet mindig, amikor csak tehetem?"Namost Béci jeleire nem emlékszem mindre, de az elmúlt 5-ből 4 a szandi-gombi-anikó-alekosz voltak... 😊
több mint 14 éve
Éva amúgy a szemébe ismegmondta Anikónak, hogy nem tud benne bízni. 😉 azt is hogy napraforgó, és még sorolhatnám miket mondott neki.Igen, hetekkel ezelőtt... azóta meg a szemébe így kedvellek, úgy jóban vagyunk. A múltkori buli volt erre a legjobb példa. Így imádlak, úgy szeretlek, Anikó állította le h maradjunk annyiban h kedveljük egymást, majd lépett 2-t és elkezdte fikázni Alekosznak.
Sok rosszat tudok mondani Évára (szinte csak azt 😀), de azt, hogy CSAK az emberek háta mögött beszél, azt tuti nem, amit háta mögött mond azt felvállalja vele szemben is, ha a szituáció úgy hozza, hogy szóba kerül a dolog.Soldados
Szerinted tudja Anikó h most éppen őt akarja kigolyózni?! Ő maga kérte Alekosztól h ne mondják el senkinek, mert Anikónak megígérte h Jerzyre rak...
több mint 14 éve
Éva amúgy a szemébe ismegmondta Anikónak, hogy nem tud benne bízni. 😉 azt is hogy napraforgó, és még sorolhatnám miket mondott neki.Sok rosszat tudok mondani Évára (szinte csak azt 😀), de azt, hogy CSAK az emberek háta mögött beszél, azt tuti nem, amit háta mögött mond azt felvállalja vele szemben is, ha a szituáció úgy hozza, hogy szóba kerül a dolog.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
oké. 😊jah, várhatsz, a büdös életben nem lesz annyi időm h 6184 hozzászólást átnyálazzak. 😉 😂Dannamegértem. de ha lehet legközelebb szólj, vagy mentsd el időben, mert nagyon kíváncsi lennék, ezeket a dolgokat mikre alapozod 😊fetomy
több mint 14 éve
jah, várhatsz, a büdös életben nem lesz annyi időm h 6184 hozzászólást átnyálazzak. 😉 😂Dannamegértem. de ha lehet legközelebb szólj, vagy mentsd el időben, mert nagyon kíváncsi lennék, ezeket a dolgokat mikre alapozod 😊
több mint 14 éve
jah, várhatsz, a büdös életben nem lesz annyi időm h 6184 hozzászólást átnyálazzak. 😉 😂
több mint 14 éve
Szintén nem emlékszem olyanra, hogy valakin kiakadtam volna, hogy hogyan beszél mások háta mögött, illetve Évát különösebben védtem volna ez ügyben. De az persze nyilvánvaló, hogy mondjuk Gigi, Béci, anno Zsófi vagy Ildi esetén, akik hevesen erőltetik ezt a témát, hogy ki hogy beszél a másik háta mögött (ugyanígy a fanjaik is), igenis felhoztam, hogy azok a kedves és egyenes emberek sem különbek a többinél. De mindegy, gondolom erre is örökké várhatok 😊Igen, csak ezt Éváról mindenki pontosan tudja, Gigiről meg senki nem hiszi el. Ez a különbség. Mert Gigi is gond nélkül átgázolna Jerzyn, ha úgy kívánná a helyzet. És nála is meg lehet nézni, kiről hogyan beszél a háta mögött. Még Jerzyről is.megpróbálta, nem jött be. Az RTL elszúrta a leplezéssel.
A legszánalmasabb a "háta mögött beszél" indok bárki ellen, mert minden egyes villalakó ezt csinálja. Mindegyik. Alekosz is, Olivér is, Szandika is, Éva is. De pontosan ugyanígy Laci is, Gigi is, Béci is, és mindenki más is. Az egymás szavába vágás pedig pontosan egy kategória ezzel, mivel pontosan ezt csinálja mindenki.fetomy
Ezt pedig elmentem, mert mindig pont te vagy az, aki ezek miatt kibukik (természetesen csak ha nem Éváról van szó). 😊Danna
több mint 14 éve
Igen, csak ezt Éváról mindenki pontosan tudja, Gigiről meg senki nem hiszi el. Ez a különbség. Mert Gigi is gond nélkül átgázolna Jerzyn, ha úgy kívánná a helyzet. És nála is meg lehet nézni, kiről hogyan beszél a háta mögött. Még Jerzyről is.megpróbálta, nem jött be. Az RTL elszúrta a leplezéssel.
A legszánalmasabb a "háta mögött beszél" indok bárki ellen, mert minden egyes villalakó ezt csinálja. Mindegyik. Alekosz is, Olivér is, Szandika is, Éva is. De pontosan ugyanígy Laci is, Gigi is, Béci is, és mindenki más is. Az egymás szavába vágás pedig pontosan egy kategória ezzel, mivel pontosan ezt csinálja mindenki.fetomy
Ezt pedig elmentem, mert mindig pont te vagy az, aki ezek miatt kibukik (természetesen csak ha nem Éváról van szó). 😊
több mint 14 éve
Nem véletlenül van a neve alatt a "Rossz kislány" jelző. :cool:Nem is annyira hülye az a nő. Sztem ha Anikó kicsit kelleti magát, Laci úgy tesz, ahogy Ani fütyül.DuffBéLaci nem tudja felfogni, h Aleknek igaza van. Giginek kijött az énje a párbaj alatt, míg Éva úgy viselkedett, mint bent szokottDuffJó, hát 😊 :
Laci: Én tudok mindent Éváról. amit itt művelt... elmondok mindenkinek mindent
Alekosz: hát azért Gigi is mondott durva dolgokat...
Laci: Az mindegy...
LOL Anikó meg szépen kitálalja a "taktikát" Lacinak.. 😀fetomy

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Igen, csak ezt Éváról mindenki pontosan tudja, Gigiről meg senki nem hiszi el. Ez a különbség. Mert Gigi is gond nélkül átgázolna Jerzyn, ha úgy kívánná a helyzet. És nála is meg lehet nézni, kiről hogyan beszél a háta mögött. Még Jerzyről is.BéLaci nem tudja felfogni, h Aleknek igaza van. Giginek kijött az énje a párbaj alatt, míg Éva úgy viselkedett, mint bent szokottDuffarra azért kíváncsi lettem volna h mit kellett volna csinálnia Giginek. Így is kb. 60-40 arányban Éva kiabálta végig a műsort, ha marad csendes, akkor ez kb. 90-10 % lett volna... így is bármikor elkezdett egy mondatot, Éva egyből közbevágott h "Mondatok erre valamit?!" stb?! És persze az elfogulatlan Liluka egyből csendre intette Gigit és Évának adott szót. Benne volt az összefoglalóban korábban h direkt volt ilyen, különben Éva totálisan elnyomta volna.
Anikó érdekében remélem összefog a Laci-Béci-Jerzy hármas, mert Béci ellen esélytelen Anikó.
Éva egyenességéhez meg annyit h Anikó arcába így kedvellek és úgy jóban vagyunk, hátha mögött meg...
Abban 100 %-osan biztos vagyok h simán átgázolna Alekoszon is Éva ha érdeke úgy kívánja... ha bent lesznek ők ketten a 3-as döntőben, akkor az ő nagy barátságuknak kb. annyi is meg egy bambi, ezt most borítékolom...Danna
A legszánalmasabb a "háta mögött beszél" indok bárki ellen, mert minden egyes villalakó ezt csinálja. Mindegyik. Alekosz is, Olivér is, Szandika is, Éva is. De pontosan ugyanígy Laci is, Gigi is, Béci is, és mindenki más is. Az egymás szavába vágás pedig pontosan egy kategória ezzel, mivel pontosan ezt csinálja mindenki.
több mint 14 éve
Aha, szóval Laci zseniális taktikája volt Gigi megváltozott személyisége 😀
több mint 14 éve
Az viszont okos lenne, ha tényleg Bécit jelölnék meg, és ő menne párbajra.Anikót kéne vinnie, és egy döntőssel, nagy esélyessel kevesebb.
Mivel Béci most nem viheti Évát, Alekoszt hülye lenne, maradna Anikó, Laci, Jerzy, és kénytelen lenne Aikót kivinni.
Tetszene ez a forgatókönyv.
több mint 14 éve
BéLaci nem tudja felfogni, h Aleknek igaza van. Giginek kijött az énje a párbaj alatt, míg Éva úgy viselkedett, mint bent szokottDuffarra azért kíváncsi lettem volna h mit kellett volna csinálnia Giginek. Így is kb. 60-40 arányban Éva kiabálta végig a műsort, ha marad csendes, akkor ez kb. 90-10 % lett volna... így is bármikor elkezdett egy mondatot, Éva egyből közbevágott h "Mondatok erre valamit?!" stb?! És persze az elfogulatlan Liluka egyből csendre intette Gigit és Évának adott szót. Benne volt az összefoglalóban korábban h direkt volt ilyen, különben Éva totálisan elnyomta volna.
Anikó érdekében remélem összefog a Laci-Béci-Jerzy hármas, mert Béci ellen esélytelen Anikó.
Éva egyenességéhez meg annyit h Anikó arcába így kedvellek és úgy jóban vagyunk, hátha mögött meg...
Abban 100 %-osan biztos vagyok h simán átgázolna Alekoszon is Éva ha érdeke úgy kívánja... ha bent lesznek ők ketten a 3-as döntőben, akkor az ő nagy barátságuknak kb. annyi is meg egy bambi, ezt most borítékolom...
több mint 14 éve
Nem is annyira hülye az a nő. Sztem ha Anikó kicsit kelleti magát, Laci úgy tesz, ahogy Ani fütyül.BéLaci nem tudja felfogni, h Aleknek igaza van. Giginek kijött az énje a párbaj alatt, míg Éva úgy viselkedett, mint bent szokottDuffJó, hát 😊 :
LOL Anikó meg szépen kitálalja a "taktikát" Lacinak.. 😀fetomy
több mint 14 éve
BéLaci nem tudja felfogni, h Aleknek igaza van. Giginek kijött az énje a párbaj alatt, míg Éva úgy viselkedett, mint bent szokottDuffJó, hát 😊 :
LOL Anikó meg szépen kitálalja a "taktikát" Lacinak.. 😀
több mint 14 éve
BéLaci nem tudja felfogni, h Aleknek igaza van. Giginek kijött az énje a párbaj alatt, míg Éva úgy viselkedett, mint bent szokott
több mint 14 éve
Halkan jegyzem meg, te kezdted el az elvakultságot, szal ne lepődj meg ha valaki visszadobja. 😊DannaFelőlem dobálhatja bárki, ha úgy gondolja, más kérdés kit mennyire igazolnak a hszek. 😊
több mint 14 éve
Rendben. 😊Kapsz ajándékba egy kis Bécit 😊