TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Radnóti>>Fazekas. Sokoldalúbb 😛 Nem véletlenül járok együtt a Bajnaival szülőire 😀
több mint 13 éve
Én úgy tudom, hogy a Fazekas a legjobb gimi az országban már egy jó ideje.nála csak az Szent István a jobb...beltazorEnnyire kemény dolog bekerülni egy jó gimibe BPn? 😀 Szerencsen kicsit könyebb volt a dolog az egy darab gimive 😀tenorxA fazekas nem egy jó gimi, az a nagyon kevés elitgimik egyike, az volt mindig is, különösen némely speckó területen.Sobri Jóska
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
nála csak az Szent István a jobb...Ennyire kemény dolog bekerülni egy jó gimibe BPn? 😀 Szerencsen kicsit könyebb volt a dolog az egy darab gimive 😀tenorxA fazekas nem egy jó gimi, az a nagyon kevés elitgimik egyike, az volt mindig is, különösen némely speckó területen.Sobri Jóska
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Aki néha látott már élőt az tudja hogy minden második mondat ami elhangzik ilyen olyan feladat közben az nem képernyő barát, valaki elmond egy tök szép monológot aztán hozzátesz egy faszom kivant és már ugrik is az egész. Ha megfigyelitek nem nagyon szoktak ilyet sípoltan belerakni, inkább szétvágják az egészet, itt is gondolom ez történt. Én abban "hiszek" hogy a műsor nagyon erősen irányítva sőt manipulálva is van de nem megrendezett.
több mint 13 éve
Jó hát nekem mondhatod, bevallom nem nagyon ismerem a jó gimiket.Ennyire kemény dolog bekerülni egy jó gimibe BPn? 😀 Szerencsen kicsit könyebb volt a dolog az egy darab gimive 😀tenorxA fazekas nem egy jó gimi, az a nagyon kevés elitgimik egyike, az volt mindig is, különösen némely speckó területen.Sobri Jóska
Mondjuk a Bocskai is jó volt valamiben, kosárban a lányok meg a fiúk is országos elsők voltak, bár ez nekem nyújtott túl nagy vigaszt, mert ettől még nem tanultunk semmi programozást 😀
több mint 13 éve
Ennyire kemény dolog bekerülni egy jó gimibe BPn? 😀 Szerencsen kicsit könyebb volt a dolog az egy darab gimive 😀tenorxA fazekas nem egy jó gimi, az a nagyon kevés elitgimik egyike, az volt mindig is, különösen némely speckó területen.
több mint 13 éve
Ennyire kemény dolog bekerülni egy jó gimibe BPn? 😀 Szerencsen kicsit könyebb volt a dolog az egy darab gimive 😀
több mint 13 éve
én azért még naivan mertem remélni, hogy nem megrendezett, de ezek a videók...hát, sajnálatos.stitch90Nem megrendezett. Összevágott.
Ha meg lenne rendezve, nem lennének ilyen bakik, mert folyamatos történés lenne. De mivel tele van bakival, más nadrág, tárgyak előbukkannak, eltűnnek stb, ez is mutatja, hogy nincs megrendezve, hanem annyira lófasz se történik, hogy így kell összevágni.
több mint 13 éve
stitch90
256
én azért még naivan mertem remélni, hogy nem megrendezett, de ezek a videók...hát, sajnálatos.
Vamos Gringos!
több mint 13 éve
Mit szóltok az Erzsishez?Slendrián vágói munka, de valószínűleg annyira ergyák a valós történések, és időben annyira szétcsúszottak, hogy így kell összevágni, hogy valami értékelhető anyag keveredjen ki belőle.
http://valovilag4.postr.hu/video13-magyarazat/stitch90
több mint 13 éve
Mondjuk látszik, hogy fejletlen a társaság, az én jeligém CJ2K volt utsó évben az OKTV-n (előtte volt már Haynesworth és VYcomeback is).
több mint 13 éve
Abban az osztályban se sok lány lészen 😀Aragorn is ott lesz :o: az utolsó bekerülő pedig nyilván a polkorrektség okán csusszant be, csak a léyneget hangsúlyozta ki a névválasztásnál. .RajnaAzt vágod hogy két oldalas a lista? 😀Hanni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Mindegy, 54en úgyse kerülnek be 😀Aragorn is ott lesz :o: az utolsó bekerülő pedig nyilván a polkorrektség okán csusszant be, csak a léyneget hangsúlyozta ki a névválasztásnál. .RajnaAzt vágod hogy két oldalas a lista? 😀Hanni
több mint 13 éve
Aragorn is ott lesz :o: az utolsó bekerülő pedig nyilván a polkorrektség okán csusszant be, csak a léyneget hangsúlyozta ki a névválasztásnál. .RajnaAzt vágod hogy két oldalas a lista? 😀
több mint 13 éve
Aragorn is ott lesz :o: az utolsó bekerülő pedig nyilván a polkorrektség okán csusszant be, csak a léyneget hangsúlyozta ki a névválasztásnál. Mellesleg a Fazekasban a cések még viszonylag normálisak de a humánosoktól óvakodjon, borzasztó népség tapasztalataim szerint, szörnyen beképzeltek.Nem valószínű, hogy abbahagyná, mert pl. 18. ezen listán.Ezeken az álcázott neveken anno gimiben is beszartam, de itt a Hermione visz mindent 😂Hanni
http://www.fazekas.hu/felvetel/negyevfolyamos/c_ideiglenes.pdfvadibandi
több mint 13 éve
stitch90
256
Mit szóltok az Erzsishez?http://valovilag4.postr.hu/video13-magyarazat/
Vamos Gringos!
több mint 13 éve
Nem valószínű, hogy abbahagyná, mert pl. 18. ezen listán.Ezeken az álcázott neveken anno gimiben is beszartam, de itt a Hermione visz mindent 😂
http://www.fazekas.hu/felvetel/negyevfolyamos/c_ideiglenes.pdfvadibandi
több mint 13 éve
A lényeg, hogy szeresse az amerikaifocit. 😉 😊Gratula, így tovább! 😛 Giants szurkoló már? 😊VrijbloedNem, és nem is lesz az.
Tampásként kezdte, de az utóbbi időben inkább Cardinals drukker.vadibandi
több mint 13 éve
Gratula, így tovább! 😛 Giants szurkoló már? 😊VrijbloedNem, és nem is lesz az.
Tampásként kezdte, de az utóbbi időben inkább Cardinals drukker.
több mint 13 éve
Gratula, így tovább! 😛 Giants szurkoló már? 😊
több mint 13 éve
Nem valószínű, hogy abbahagyná, mert pl. 18. ezen listán.Azért 8 általános után még ne hagyja abba a tanulást. 😊 😛VrijbloedLaza gyerekeid lehetnek 😀 Olvastam a sakkosat is másik topicba 😀HanniTermészetesen nem mindenben hasonlít, de pl. ugyanolyan a testtartása már kicsi kora óta, választékosan fejezi ki magát, ugyanúgy kiforgatja a vitapartnerei szavait és meg van győződve arról, hogy mindig neki van igaza. Persze neki még nincs meg a 8 általánosa.vadibandi
http://www.fazekas.hu/felvetel/negyevfolyamos/c_ideiglenes.pdf
több mint 13 éve
Azért 8 általános után még ne hagyja abba a tanulást. 😊 😛Természetesen nem mindenben hasonlít, de pl. ugyanolyan a testtartása már kicsi kora óta, választékosan fejezi ki magát, ugyanúgy kiforgatja a vitapartnerei szavait és meg van győződve arról, hogy mindig neki van igaza. Persze neki még nincs meg a 8 általánosa.vadibandiA hét tanulsága, hogy rájöttem, a fiam Alekoszra hasonlít. Mikor szembesítettem a véleményemmel, némi gondolkodás után egyetértett.vadibandiLaza gyerekeid lehetnek 😀 Olvastam a sakkosat is másik topicba 😀Hanni
több mint 13 éve
Természetesen nem mindenben hasonlít, de pl. ugyanolyan a testtartása már kicsi kora óta, választékosan fejezi ki magát, ugyanúgy kiforgatja a vitapartnerei szavait és meg van győződve arról, hogy mindig neki van igaza. Persze neki még nincs meg a 8 általánosa.A hét tanulsága, hogy rájöttem, a fiam Alekoszra hasonlít. Mikor szembesítettem a véleményemmel, némi gondolkodás után egyetértett.vadibandiLaza gyerekeid lehetnek 😀 Olvastam a sakkosat is másik topicba 😀Hanni
több mint 13 éve
A hét tanulsága, hogy rájöttem, a fiam Alekoszra hasonlít. Mikor szembesítettem a véleményemmel, némi gondolkodás után egyetértett.vadibandiLaza gyerekeid lehetnek 😀 Olvastam a sakkosat is másik topicba 😀