TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 914 — Amerikai sportok rajongója
Visszaolvastam mindent, bocsánat biztos retard vagyok, vagy késő van már, de nem értem továbbra sem mit kéne megtalálni ezen a belinkelt oldalon. 😊zavi27
Jahh, tényleg késő van 😊 De akkor segítek, tessék, időrendben:

Közbe letöltöttem a VV-s ckm-et. Hát dolgozott a PS rendesen 😀 Éva ragyás seggén, meg Szandika hurkáin gondolom éjjel-nappal át dolgoztak 😀Azért Anikó még mindig kurvajó :cool: 😂Duff
Hun találtad?GRAFI
n*oreDuff
A többit már tudod... 😊Rataxes
Megtaláltam köszi szépen!! Bár ha jól láttam az igénylés most szünetel ideiglenesen, de bizakodom, köszi.
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Visszaolvastam mindent, bocsánat biztos retard vagyok, vagy késő van már, de nem értem továbbra sem mit kéne megtalálni ezen a belinkelt oldalon. 😊zavi27
Jahh, tényleg késő van 😊 De akkor segítek, tessék, időrendben:

Közbe letöltöttem a VV-s ckm-et. Hát dolgozott a PS rendesen 😀 Éva ragyás seggén, meg Szandika hurkáin gondolom éjjel-nappal át dolgoztak 😀Azért Anikó még mindig kurvajó :cool: 😂Duff
Hun találtad?GRAFI
n*oreDuff
A többit már tudod... 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
??zavi27
Ha visszaolvasol kb. egy oldalt (nem is kell mindent, csak hogy Te mire válaszoltál és annak mi volt az előzménye) biztos vagyok benne hogy sikerül kibogozni a szálakat 😊Rataxes
Visszaolvastam mindent, bocsánat biztos retard vagyok, vagy késő van már, de nem értem továbbra sem mit kéne megtalálni ezen a belinkelt oldalon. 😊
több mint 13 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
az biztos 😊 79ezer egész pontosan, hacsak nem bundázták meg ezt is 😂😂fetomy
Attól függ. Ha ez nettó akkor JayB-é pontos. Balázs mintha a családok éves ellátásáról beszélt volna, tehát én úgy gondolom, hogy nettó 25 milla.Matthew99
Igazából totálisan lényegtelen, de mostmár érdekel, hogy ez most he? 😀 315 egy sms, és 25 milla érkezett be, mi nettó, vagy micsoda? 😀fetomy
A 315pénz a bruttó ár, abból az áfát állambácsi jól zsebre rakja, nem lesz belőle tál meleg leves 😊
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
25 milka az kb 100 ezer sms, az azért nem rossz 2 nap alatt.JayB
Attól függ. Ha ez nettó akkor JayB-é pontos. Balázs mintha a családok éves ellátásáról beszélt volna, tehát én úgy gondolom, hogy nettó 25 milla.Matthew99
Igazából totálisan lényegtelen, de mostmár érdekel, hogy ez most he? 😀 315 egy sms, és 25 milla érkezett be, mi nettó, vagy micsoda? 😀
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
Szerintem a 25 milában vannak direkt felajánlások, mondjuk ilyen Eon 10 millió, RTL Klub 5 millió, Cordia 5 millió szerűek.
De az tény, az emberek szeretnek adakozni, a vörösiszap károsultjainak is összegyűlt több százmillió. Aminek 1-2 százaléka el is jutott a károsultakhoz.

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
??zavi27
Ha visszaolvasol kb. egy oldalt (nem is kell mindent, csak hogy Te mire válaszoltál és annak mi volt az előzménye) biztos vagyok benne hogy sikerül kibogozni a szálakat 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
nincs 😕

de asszem most van szabad meghívóigénylés.Duff
Azt hogy kell csinálni?zavi27
amatőrök http://aletatet.blog.hu/2011/03/16/valovilag_lanyok_a_ckm_benHöri
??
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Attól függ. Ha ez nettó akkor JayB-é pontos. Balázs mintha a családok éves ellátásáról beszélt volna, tehát én úgy gondolom, hogy nettó 25 milla.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Nincs meghívód fölösbe esetleg? 😊zavi27
nincs 😕

Azt hogy kell csinálni?zavi27
amatőrök http://aletatet.blog.hu/2011/03/16/valovilag_lanyok_a_ckm_ben

több mint 13 éve
az biztos 😊 79ezer egész pontosan, hacsak nem bundázták meg ezt is 😂😂
több mint 13 éve
Éden-t vki nem nézi? sokkal jobb, mint a vv4, olyan formák vannak benn, hogy hihetetlen és megy a kavarás ezerrel 😂.brk
Én belenéztem valamelyik nap, de nem tudott lekötni. Nem is értettem mit beszélnek úgy be voltak rúgva.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
Éden-t vki nem nézi? sokkal jobb, mint a vv4, olyan formák vannak benn, hogy hihetetlen és megy a kavarás ezerrel 😂
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
25 milka az kb 100 ezer sms, az azért nem rossz 2 nap alatt.
több mint 13 éve
Elbaszták ezt az olivér és szandika kiesett témát... Kb. már csak Éva van, aki miatt balhé lehet, meg anikó kb. havi 2 balhéval, meg Alekosz kb. havi 3-al... Még most Éva kieshetne, és végképp egy darab szar lenne az egész műsor, folyamatos nyáladzással.
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
kezd? 😀fetomy
eddig csak simán unalmas volt,de mostanra kb a nézhetetlen kategóriát súrolja 😀 :/

több mint 13 éve
kezd? 😀
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
ez kezd nagyooon unalmassá válni,legalább Alekosz akciózik valamit holnap 😊

több mint 13 éve
n*oreDuff
nincs 😕

Azt hogy kell csinálni?
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Hun találtad?GRAFI
n*oreDuff
nincs 😕

de asszem most van szabad meghívóigénylés.
több mint 13 éve
Hun találtad?GRAFI
n*oreDuff
Nincs meghívód fölösbe esetleg? 😊
több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
elég rendesen kijárkálnak amúgy most a villából. tegnap Gigi és Béci volt vhol vidéken vmi művházban, ma Alekosz és Éva mentek vhova.
több mint 13 éve
Olyanom nincs. 😊GRAFI
sztar.com?

több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Olyanom nincs. 😊
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Hun találtad?GRAFI
n*ore