TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Megtaláltam köszi szépen!! Bár ha jól láttam az igénylés most szünetel ideiglenesen, de bizakodom, köszi.Visszaolvastam mindent, bocsánat biztos retard vagyok, vagy késő van már, de nem értem továbbra sem mit kéne megtalálni ezen a belinkelt oldalon. 😊zavi27Jahh, tényleg késő van 😊 De akkor segítek, tessék, időrendben:
Közbe letöltöttem a VV-s ckm-et. Hát dolgozott a PS rendesen 😀 Éva ragyás seggén, meg Szandika hurkáin gondolom éjjel-nappal át dolgoztak 😀Azért Anikó még mindig kurvajó :cool: 😂DuffHun találtad?GRAFIn*oreDuffA többit már tudod... 😊Rataxes
több mint 13 éve
Visszaolvastam mindent, bocsánat biztos retard vagyok, vagy késő van már, de nem értem továbbra sem mit kéne megtalálni ezen a belinkelt oldalon. 😊zavi27Jahh, tényleg késő van 😊 De akkor segítek, tessék, időrendben:
Közbe letöltöttem a VV-s ckm-et. Hát dolgozott a PS rendesen 😀 Éva ragyás seggén, meg Szandika hurkáin gondolom éjjel-nappal át dolgoztak 😀Azért Anikó még mindig kurvajó :cool: 😂Duff
Hun találtad?GRAFI
n*oreDuffA többit már tudod... 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Visszaolvastam mindent, bocsánat biztos retard vagyok, vagy késő van már, de nem értem továbbra sem mit kéne megtalálni ezen a belinkelt oldalon. 😊??zavi27Ha visszaolvasol kb. egy oldalt (nem is kell mindent, csak hogy Te mire válaszoltál és annak mi volt az előzménye) biztos vagyok benne hogy sikerül kibogozni a szálakat 😊Rataxes
több mint 13 éve
A 315pénz a bruttó ár, abból az áfát állambácsi jól zsebre rakja, nem lesz belőle tál meleg leves 😊Igazából totálisan lényegtelen, de mostmár érdekel, hogy ez most he? 😀 315 egy sms, és 25 milla érkezett be, mi nettó, vagy micsoda? 😀fetomyaz biztos 😊 79ezer egész pontosan, hacsak nem bundázták meg ezt is 😂😂fetomyAttól függ. Ha ez nettó akkor JayB-é pontos. Balázs mintha a családok éves ellátásáról beszélt volna, tehát én úgy gondolom, hogy nettó 25 milla.Matthew99
több mint 13 éve
Igazából totálisan lényegtelen, de mostmár érdekel, hogy ez most he? 😀 315 egy sms, és 25 milla érkezett be, mi nettó, vagy micsoda? 😀Attól függ. Ha ez nettó akkor JayB-é pontos. Balázs mintha a családok éves ellátásáról beszélt volna, tehát én úgy gondolom, hogy nettó 25 milla.Matthew9925 milka az kb 100 ezer sms, az azért nem rossz 2 nap alatt.JayBaz biztos 😊 79ezer egész pontosan, hacsak nem bundázták meg ezt is 😂😂fetomy
több mint 13 éve
Szerintem a 25 milában vannak direkt felajánlások, mondjuk ilyen Eon 10 millió, RTL Klub 5 millió, Cordia 5 millió szerűek.De az tény, az emberek szeretnek adakozni, a vörösiszap károsultjainak is összegyűlt több százmillió. Aminek 1-2 százaléka el is jutott a károsultakhoz.
több mint 13 éve
??zavi27Ha visszaolvasol kb. egy oldalt (nem is kell mindent, csak hogy Te mire válaszoltál és annak mi volt az előzménye) biztos vagyok benne hogy sikerül kibogozni a szálakat 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
??amatőrök http://aletatet.blog.hu/2011/03/16/valovilag_lanyok_a_ckm_benHörinincs 😕Azt hogy kell csinálni?zavi27
de asszem most van szabad meghívóigénylés.Duff
több mint 13 éve
Attól függ. Ha ez nettó akkor JayB-é pontos. Balázs mintha a családok éves ellátásáról beszélt volna, tehát én úgy gondolom, hogy nettó 25 milla.25 milka az kb 100 ezer sms, az azért nem rossz 2 nap alatt.JayBaz biztos 😊 79ezer egész pontosan, hacsak nem bundázták meg ezt is 😂😂fetomy
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
amatőrök http://aletatet.blog.hu/2011/03/16/valovilag_lanyok_a_ckm_benAzt hogy kell csinálni?zavi27Nincs meghívód fölösbe esetleg? 😊zavi27nincs 😕
több mint 13 éve
25 milka az kb 100 ezer sms, az azért nem rossz 2 nap alatt.JayBaz biztos 😊 79ezer egész pontosan, hacsak nem bundázták meg ezt is 😂😂
több mint 13 éve
Éden-t vki nem nézi? sokkal jobb, mint a vv4, olyan formák vannak benn, hogy hihetetlen és megy a kavarás ezerrel 😂.brkÉn belenéztem valamelyik nap, de nem tudott lekötni. Nem is értettem mit beszélnek úgy be voltak rúgva.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
.brk
1 890
Éden-t vki nem nézi? sokkal jobb, mint a vv4, olyan formák vannak benn, hogy hihetetlen és megy a kavarás ezerrel 😂
több mint 13 éve
JéBé
7 035
25 milka az kb 100 ezer sms, az azért nem rossz 2 nap alatt.
több mint 13 éve
Elbaszták ezt az olivér és szandika kiesett témát... Kb. már csak Éva van, aki miatt balhé lehet, meg anikó kb. havi 2 balhéval, meg Alekosz kb. havi 3-al... Még most Éva kieshetne, és végképp egy darab szar lenne az egész műsor, folyamatos nyáladzással.
több mint 13 éve
kezd? 😀fetomyeddig csak simán unalmas volt,de mostanra kb a nézhetetlen kategóriát súrolja 😀 :/
több mint 13 éve
kezd? 😀
több mint 13 éve
ez kezd nagyooon unalmassá válni,legalább Alekosz akciózik valamit holnap 😊
több mint 13 éve
Azt hogy kell csinálni?nincs 😕n*oreDuffNincs meghívód fölösbe esetleg? 😊zavi27
több mint 13 éve
Duff
3 133
nincs 😕Nincs meghívód fölösbe esetleg? 😊zavi27Hun találtad?GRAFIn*oreDuff
de asszem most van szabad meghívóigénylés.
több mint 13 éve
Nincs meghívód fölösbe esetleg? 😊Hun találtad?GRAFIn*oreDuff
több mint 13 éve
elég rendesen kijárkálnak amúgy most a villából. tegnap Gigi és Béci volt vhol vidéken vmi művházban, ma Alekosz és Éva mentek vhova.
több mint 13 éve
Olyanom nincs. 😊GRAFIsztar.com?
több mint 13 éve
Olyanom nincs. 😊