NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
523
57
18:30-tól, ARENA4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
te hányszor is írtad le ezt a szót ma este?! 😉megint lehagytad, h "szerintem" 😉SzeszeAbszolút sértés nélkül, de kit érdekel, hogy miken mentél keresztül? Tényleg nem ilyen durvának szánom, de most ha Te érvelsz valakivel szemben, akkor hogy jön a képbe, hogy miken mentél át? Én komolyan elhiszem, hogy nagyon szar dolgokon mentél át, de annak érdemi szerepe egy vitában nem nagyon van, mert még ha tök ugyanazon ment is volna át Éva, akkor sem indulhatnál ki abból, hogy te hogy élted meg ugyanazt, mert ő teljesen más ember.ez egyáltalán nem így van.
Rengeteg olyan tulajdonságunk van, ami velünk születik, illetve olyan korban vesszük fel, amikor még ki sem jön, és fel sem ismerjük, hogy egyáltalán van, vagy mi az. Aztán alapból más a neveltetés is, ami megint nagyon sokat számít egy ember fejlődésében.
Az én véleményem szerint az ember jelleme 40%-ban vele született, 40%-ban a neveléstől változik, és kb. 20%-ban függ a velünk történt dolgoktól, környezeti hatásoktól. Éppen ezért mondom, hogy az alapján elítélni valakit, hogy adott dolgok hogyan változtatják teljesen nonszensz dolog.fetomy
hagyjuk, komolyan...Danna
több mint 13 éve
látom megértetted a lényegetmegint lehagytad, h "szerintem" 😉Szeszemiért szted kinek a véleményét írja ? a tiedet ?gabtsi
több mint 13 éve
ez egyáltalán nem így van.várom a véleményedet, hogy hogyan gondolod. Mert én odaírtam, hogy szerintem, te meg azt írtad, hogy nem igaz, aztán jónapot. LEhet, hogy sokszor túl sokat írok, de legalább alátámasztom amit gondolok, plusz nem gondolom, hogy ismerném az egyetemes igazságot bármiről is.
több mint 13 éve
megint lehagytad, h "szerintem" 😉Szeszemiért szted kinek a véleményét írja ? a tiedet ?
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Akkor csak h ontopic legyek, én nem ítélhetem el Évát azért mert olyan amilyen, de ti elítélhetitek a Ráczékát 1: a származásuk miatt (amiről igazából senki nem tehet, ezt kapja), 2: azért, mert olyanok amilyenek... nem érzed h ebben van egy kis ellentmondás? Vagy nektek szabad, nekem nem? DannaAhhammm... Most vagy nem számít már neked, hogy igaz-e amit mondasz, vagy -ami valószínűbb- a hozzászólásaim 80%-át nem látod...
Csak mert 1) Én pontosan mindenhol azt hangoztatom, hogy soha nem ítélek el senkit. Te most éppen ezzel "vádolsz" engem, ami konkrétan nevetséges dolog. 2) Kifejezetten elítélem a cigányozást, és az ilyen mértékű általánosítást, így ismét csak nevetséges, amit nekem írtál. 3) Sosem mondtam, vagy utaltam arra, hogy pl. én több lennék, mint mondjuk Béci vagy Gigi. Igen, nagyon nem tetszik a nagyképűség, és az álszentség. De ettől még nem gondolom őket rossz embernek, de ezt már jó néhányszor elmondtam.
Szóval vagy folytassuk értelmetlen és igaztalan "sárdobálás" nélkül, vagy inkább hagyjuk abba most.
több mint 13 éve
megint lehagytad, h "szerintem" 😉Abszolút sértés nélkül, de kit érdekel, hogy miken mentél keresztül? Tényleg nem ilyen durvának szánom, de most ha Te érvelsz valakivel szemben, akkor hogy jön a képbe, hogy miken mentél át? Én komolyan elhiszem, hogy nagyon szar dolgokon mentél át, de annak érdemi szerepe egy vitában nem nagyon van, mert még ha tök ugyanazon ment is volna át Éva, akkor sem indulhatnál ki abból, hogy te hogy élted meg ugyanazt, mert ő teljesen más ember.ez egyáltalán nem így van.
Rengeteg olyan tulajdonságunk van, ami velünk születik, illetve olyan korban vesszük fel, amikor még ki sem jön, és fel sem ismerjük, hogy egyáltalán van, vagy mi az. Aztán alapból más a neveltetés is, ami megint nagyon sokat számít egy ember fejlődésében.
Az én véleményem szerint az ember jelleme 40%-ban vele született, 40%-ban a neveléstől változik, és kb. 20%-ban függ a velünk történt dolgoktól, környezeti hatásoktól. Éppen ezért mondom, hogy az alapján elítélni valakit, hogy adott dolgok hogyan változtatják teljesen nonszensz dolog.fetomy
több mint 13 éve
😊 ez telejesen igaz, de én semmi olyasmit nem írtam ami ennek az ellenkezőjét állítaná. De közben fetomy már leírta ezt is feljebb így nem eröltetem magam.mondod te... igenis vannak olyan helyzetek, amik megváltoztatnak minket.. sőt, továbbmegyek, egyes élethelyzetek és szituációk formálnak minket olyanná, amilyenek vagyunk.DannaOké... nem vitázom sem veled, sem Soldival... értelmetlen, mert nyilván nem fogom leírni h miken mentem keresztül, mert senkinek semmi köze hozzá, de meglepődnétek... maradjunk ennyiben és zárjuk le.DannaNem is kell, h leírd, mert akármin is mentél keresztül az irreleváns azzal kapcsolatban amit én írtam.Szesze
több mint 13 éve
Abszolút sértés nélkül, de kit érdekel, hogy miken mentél keresztül? Tényleg nem ilyen durvának szánom, de most ha Te érvelsz valakivel szemben, akkor hogy jön a képbe, hogy miken mentél át? Én komolyan elhiszem, hogy nagyon szar dolgokon mentél át, de annak érdemi szerepe egy vitában nem nagyon van, mert még ha tök ugyanazon ment is volna át Éva, akkor sem indulhatnál ki abból, hogy te hogy élted meg ugyanazt, mert ő teljesen más ember.ez egyáltalán nem így van.
hagyjuk, komolyan...
több mint 13 éve
mondod te... igenis vannak olyan helyzetek, amik megváltoztatnak minket.. sőt, továbbmegyek, egyes élethelyzetek és szituációk formálnak minket olyanná, amilyenek vagyunk.Nem is kell, h leírd, mert akármin is mentél keresztül az irreleváns azzal kapcsolatban amit én írtam.SzeszeDe azok alapján amiket írsz nekem az jön le, h te ugyan tapasztaltabbnak meg bölcsebbnek gondolod magad, mint itt szinte mindenki, de sztem ez nincs így..Oké... nem vitázom sem veled, sem Soldival... értelmetlen, mert nyilván nem fogom leírni h miken mentem keresztül, mert senkinek semmi köze hozzá, de meglepődnétek... maradjunk ennyiben és zárjuk le.Danna
A barátos megjegyzéseddel sem értek egyet például.Szesze
több mint 13 éve
Abszolút sértés nélkül, de kit érdekel, hogy miken mentél keresztül? Tényleg nem ilyen durvának szánom, de most ha Te érvelsz valakivel szemben, akkor hogy jön a képbe, hogy miken mentél át? Én komolyan elhiszem, hogy nagyon szar dolgokon mentél át, de annak érdemi szerepe egy vitában nem nagyon van, mert még ha tök ugyanazon ment is volna át Éva, akkor sem indulhatnál ki abból, hogy te hogy élted meg ugyanazt, mert ő teljesen más ember.De azok alapján amiket írsz nekem az jön le, h te ugyan tapasztaltabbnak meg bölcsebbnek gondolod magad, mint itt szinte mindenki, de sztem ez nincs így..Oké... nem vitázom sem veled, sem Soldival... értelmetlen, mert nyilván nem fogom leírni h miken mentem keresztül, mert senkinek semmi köze hozzá, de meglepődnétek... maradjunk ennyiben és zárjuk le.Danna
Az én véleményem szerint az ember jelleme 40%-ban vele született, 40%-ban a neveléstől változik, és kb. 20%-ban függ a velünk történt dolgoktól, környezeti hatásoktól. Éppen ezért mondom, hogy az alapján elítélni valakit, hogy adott dolgok hogyan változtatják teljesen nonszensz dolog.
több mint 13 éve
Béci most segít Alekosznak koreográfiát csinálni a klipjjéhez, ennyit erről...JayBelég hamar megtört a jég 😊
több mint 13 éve
pedig attól, hogy hosszan írja nem lesz igazabb.köszi! Ezt próbáltam elmagyarázni a többieknek, de úgy látszik totál értelmetlen...
abban teljesen igaza van Dannának, hogy éva 28 (vagy 35 ki tudja mennyi) évesen ilyen jellemet és eredménysort tud felmutatni, ott nincs miről beszélni. értékelhetetlen.gabtsi
több mint 13 éve
Évának erőteljes kisebbségi komplexusa van, valószínűleg gyerekkori dolgokra vezethető vissza. Semmilyen szinten, mlg vicc formájában sem bírja a kritikát, és sosem lesz megelégedve magával. Az, hogy ennyi helyen/műsorban szerepelt már, szintén a kielégíthetlen elismerésre vágyásnak köszönhető.Igen, ez is benne van, DE nem tud úgy elmenni egy ablak/tükör mellett h ne nézegesse benne magát, és eddig kb. 10-szer mondta el (saját fülemmel hallottam) h mennyire szépnek tartja magát és mennyire elégedett magával... na ez totál ellentmond annak amit írtál is. Sztem te is tudod h egy nő sem teljesen elégedett magával, még a világ legszebbje sem, minden nő talál magán hibát, ami lehet h nem is létezik, de ő akkoris úgy gondolja.
Lehet, hogy már leírtam, de elég jól ismerem ezt a természetet, amilyennel ő is rendelkezik. Egy kolleganőm, akivel évekig dolgoztam együtt, a közöségesség kivételével dettó ugyanez volt. Nap, mint nap ráismerek az összefoglalókból.GRAFI
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Béci most segít Alekosznak koreográfiát csinálni a klipjjéhez, ennyit erről...
több mint 13 éve
Nem is kell, h leírd, mert akármin is mentél keresztül az irreleváns azzal kapcsolatban amit én írtam.De azok alapján amiket írsz nekem az jön le, h te ugyan tapasztaltabbnak meg bölcsebbnek gondolod magad, mint itt szinte mindenki, de sztem ez nincs így..Oké... nem vitázom sem veled, sem Soldival... értelmetlen, mert nyilván nem fogom leírni h miken mentem keresztül, mert senkinek semmi köze hozzá, de meglepődnétek... maradjunk ennyiben és zárjuk le.Danna
több mint 13 éve
Danna. Minden ember más, és mindenre máshogy reagál. És én elhiszem, hogy nagyon sok rosszon mentél át, de nem szeretem, mikor valaki az ilyet felhasználja, hogy az igazát hangoztassa. Én csak 24 éves vagyok, mégis jártam már meg a poklot elég keményen. És akkor? Senkit sem érdekel. És továbbra sem hiszem, hogy bárkit akár ismeretlenül, akár ismerve elítélhetnénk. Főleg mert jelen esetben te mélységesen elítéled Évát, mert olyan amilyen. De ezzel kb. azt sugallod, hogy neked nincs hibád, vagy legalábbis sokkal kisebb. Ami meg szerintem nem igaz, mivel tökéletes ember meg nincsen. És lehet, hogy valakit 1-1 tulajdonságod pl.sokkal jobban kiborít, mint téged Éváé.Akkor csak h ontopic legyek, én nem ítélhetem el Évát azért mert olyan amilyen, de ti elítélhetitek a Ráczékát 1: a származásuk miatt (amiről igazából senki nem tehet, ezt kapja), 2: azért, mert olyanok amilyenek... nem érzed h ebben van egy kis ellentmondás? Vagy nektek szabad, nekem nem?
A tapasztalat lehet előny, de nem döntő tényező, és főleg nem jelenti azt, hogy akkor már igaza is van az embernek, ha jó tapasztalt.
Az pedig akárhány éves vagy, szerintem nagyon rossz gondolat, hogy az ember barátai olyanok, akik hasonlóképp gondolkodnak. Nekem legalábbis mindig is voltak olyan barátaim, nem is egy, akik máshogy gondolkodtak dolgokról, nem is kevésről. A barátságnak semmi köze ahhoz, hogy ki miről hogyan gondolkodik. Akinél igen, annak meg nem barát kell, hanem valaki, aki erősíti, hogy igaza van, akár úgy van, akár nem.fetomy
De van hibám, és pontosan tisztában is vagyok velük (többségükkel). De szemben Évával nekem nem az a jelmondatom h sajnálom én ilyen vagyok, hanem próbálok vmilyen szinten változtatni rajta.
Nekem is vannak olyan barátaim akik nagyon sok mindenben másképp gondolkodnak mint én. De itt most arról volt szó h Alekosz nem jön be se nekem, se a barátnőimnek. Ez tény. nem tudom ezen mit kell ennyit rágódni... ahogy olvasom, bőven van elég nő, akinek bejön. De tudod ez is egy olyan dolog, h van olyan nő aki elviseli azt h a párja minden nap leissza magát és részegen püföli, és van aki nem. Én és a barátnőim is az utóbbihoz tartozunk, és nem is bírnám elviselni ha lenne ilyen barátnőm, aki ennyire gyenge. De ez nem jelenti azt, h más témában nem lennék teljesen más véleményen és nem segítenénk egymást olyan szituációkban, ahol fontos h sok szemszögből átgondoljuk a helyzetet.
több mint 13 éve
Évának erőteljes kisebbségi komplexusa van, valószínűleg gyerekkori dolgokra vezethető vissza. Semmilyen szinten, mlg vicc formájában sem bírja a kritikát, és sosem lesz megelégedve magával. Az, hogy ennyi helyen/műsorban szerepelt már, szintén a kielégíthetlen elismerésre vágyásnak köszönhető. Lehet, hogy már leírtam, de elég jól ismerem ezt a természetet, amilyennel ő is rendelkezik. Egy kolleganőm, akivel évekig dolgoztam együtt, a közöségesség kivételével dettó ugyanez volt. Nap, mint nap ráismerek az összefoglalókból.
több mint 13 éve
az édenhotel egyre jobban szorítja ki a vv-t nálam
több mint 13 éve
pedig attól, hogy hosszan írja nem lesz igazabb.abban teljesen igaza van Dannának, hogy éva 28 (vagy 35 ki tudja mennyi) évesen ilyen jellemet és eredménysort tud felmutatni, ott nincs miről beszélni. értékelhetetlen.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
De azok alapján amiket írsz nekem az jön le, h te ugyan tapasztaltabbnak meg bölcsebbnek gondolod magad, mint itt szinte mindenki, de sztem ez nincs így..Oké... nem vitázom sem veled, sem Soldival... értelmetlen, mert nyilván nem fogom leírni h miken mentem keresztül, mert senkinek semmi köze hozzá, de meglepődnétek... maradjunk ennyiben és zárjuk le.
több mint 13 éve
Danna. Minden ember más, és mindenre máshogy reagál. És én elhiszem, hogy nagyon sok rosszon mentél át, de nem szeretem, mikor valaki az ilyet felhasználja, hogy az igazát hangoztassa. Én csak 24 éves vagyok, mégis jártam már meg a poklot elég keményen. És akkor? Senkit sem érdekel. És továbbra sem hiszem, hogy bárkit akár ismeretlenül, akár ismerve elítélhetnénk. Főleg mert jelen esetben te mélységesen elítéled Évát, mert olyan amilyen. De ezzel kb. azt sugallod, hogy neked nincs hibád, vagy legalábbis sokkal kisebb. Ami meg szerintem nem igaz, mivel tökéletes ember meg nincsen. És lehet, hogy valakit 1-1 tulajdonságod pl.sokkal jobban kiborít, mint téged Éváé.ezért nem írtam be ilyen hosszan, mert bíztam benne h megteszi helyettem más 😊
A tapasztalat lehet előny, de nem döntő tényező, és főleg nem jelenti azt, hogy akkor már igaza is van az embernek, ha jó tapasztalt.
Az pedig akárhány éves vagy, szerintem nagyon rossz gondolat, hogy az ember barátai olyanok, akik hasonlóképp gondolkodnak. Nekem legalábbis mindig is voltak olyan barátaim, nem is egy, akik máshogy gondolkodtak dolgokról, nem is kevésről. A barátságnak semmi köze ahhoz, hogy ki miről hogyan gondolkodik. Akinél igen, annak meg nem barát kell, hanem valaki, aki erősíti, hogy igaza van, akár úgy van, akár nem.fetomy
több mint 13 éve
Danna. Minden ember más, és mindenre máshogy reagál. És én elhiszem, hogy nagyon sok rosszon mentél át, de nem szeretem, mikor valaki az ilyet felhasználja, hogy az igazát hangoztassa. Én csak 24 éves vagyok, mégis jártam már meg a poklot elég keményen. És akkor? Senkit sem érdekel. És továbbra sem hiszem, hogy bárkit akár ismeretlenül, akár ismerve elítélhetnénk. Főleg mert jelen esetben te mélységesen elítéled Évát, mert olyan amilyen. De ezzel kb. azt sugallod, hogy neked nincs hibád, vagy legalábbis sokkal kisebb. Ami meg szerintem nem igaz, mivel tökéletes ember meg nincsen. És lehet, hogy valakit 1-1 tulajdonságod pl.sokkal jobban kiborít, mint téged Éváé.A tapasztalat lehet előny, de nem döntő tényező, és főleg nem jelenti azt, hogy akkor már igaza is van az embernek, ha jó tapasztalt.
Az pedig akárhány éves vagy, szerintem nagyon rossz gondolat, hogy az ember barátai olyanok, akik hasonlóképp gondolkodnak. Nekem legalábbis mindig is voltak olyan barátaim, nem is egy, akik máshogy gondolkodtak dolgokról, nem is kevésről. A barátságnak semmi köze ahhoz, hogy ki miről hogyan gondolkodik. Akinél igen, annak meg nem barát kell, hanem valaki, aki erősíti, hogy igaza van, akár úgy van, akár nem.
több mint 13 éve
Hát én nem ezt tanultam meg. És haladok is előre. 😉 És igen, az ilyen önuralmat tanuló emberekből nagyon jó munkás emberek lesznek, de ritkán tudnak feljebb törni. Én viszpnt mindig feljebb és feljebb vágyok, és ezért küzdök és én azt tanultam meg, hogy van értelme küzdeni, sőt van értelme a főnökkel is vitába szállni. Lám-lám, mást tanultunk meg. Egyik nem jobb a másiknál, neked más erényeid lesznek és nekem is, neked más hátrányaid lesznek, nekem is. Ennyi. De nem vagy etalon és nem univerzális az egyed- és jellemfejlődésed. Nem a tied a helyes. De persze nem is helytelen. De sokan má utat választanak. Egyrészt tudatosan is, másrészt más hatások is érik.Te ezt tanultad meg, más meg máshogy reagált a kritikus helyzetekre és mást tanult meg... Te ilyen voltál 28 évesen, más meg másmilyen. Te az lettél ami, ő meg az lett ami. Egyik nem jobb a másiknál.Kössz, ez k. jól esett... :/
Én ebben a korban vagyok, sok kemény szituban voltam és nem az önuralmat tanultam meg. Hanem azt, hogy utolsó vérig küzdeni harcolni az igazadért és előre jutsz, nyersz, erősebb és jobb leszel, ahogy az életed is.
Ez ember, habitus, szocializáció és mentalitás függő, továbbá hogy ki mit élt át. De azt butaság kijelenteni, hogy aki sok szart élt át, az önuralmat tanulja meg elsőként. Ez lehet Rád igaz, de meggyőződésem, hogy az emberek 20%-ára se igaz. Vki ezt tanulja meg, valaki azt, valaki amazt.Soldados
Abba szerintem ne menjünk bele h ki miket élt át, de hidd el, van olyan szitu, amikor baromira kevés az h te küzdesz és harcolsz, mert semmivel sem vagy előrébb... Soha ne tapasztald meg azt, h milyen az, amikor bármit tehetsz, semmi sem lesz se jobb...
Pedig hidd el, vegyük csak a legalapvetőbb dolgot, elkezdesz dolgozni. Mit tanulsz meg először? szádat befogod és azt csinálod amit a főnök mond, különben kereshetsz másik állást. Ez máris az önuralmat erősíti benned. Hála égnek én ilyen szempontból jól állok, normális a főnököm, de nem mindenki ilyen szerencsés. Persze, fel lehet mondani, de a következő munkahelyeden is ez lesz. Vagy kezdhetsz vállalkozni, de akkoris ott vannak a partnerek, az üzletfelek, vagy akár a vevők, akik szintén neked diktálnak.Danna
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
De azok alapján amiket írsz nekem az jön le, h te ugyan tapasztaltabbnak meg bölcsebbnek gondolod magad, mint itt szinte mindenki, de sztem ez nincs így..Állj, én nem a korom alapján állítottam be tapasztaltabbnak magam, hanem azok után az élethelyezeteken után, amiket átéltem. Nyilván minél idősebb vagy, annál több ilyenben részesülsz.Az én és az barátaim élettapasztalatát hoztad összefüggésbe Alekosszal. Igen, a női ismerőseim 99 %-a utálja Alekoszt. De ennek mi köze ahhoz h ki mennyit tapasztalt?! Továbbra sem értem az összefüggést.Magadat (és a barátnőidet) állítod be a korod okán tapasztaltabbnak, mint itt a többiek, erre utaltam. Azzal a hsz-eddel nem az volt a gond, h azt írtad, h az ismerőseid 99%-a utálja Alekoszt, hanem az h te ezt ezáltal általános érvényűnek gondoltad ami nyilvánvalóan nem fedi a valóságot. (ergo a mintával van egy kis probléma 😉 )
Egyébként hány éves vagy?Danna
Sajnos a kor nem hozza automatikusan magával a jellemfejlődést is ahogy azt te írtad pl Évával kapcsolatban.Szesze
Nézd, az embernek általában olyanok a barátai, akikkel hasonlóképpen gondolkodnak.Danna
A barátos megjegyzéseddel sem értek egyet például.
több mint 13 éve
Te ezt tanultad meg, más meg máshogy reagált a kritikus helyzetekre és mást tanult meg... Te ilyen voltál 28 évesen, más meg másmilyen. Te az lettél ami, ő meg az lett ami. Egyik nem jobb a másiknál.Kössz, ez k. jól esett... :/
Én ebben a korban vagyok, sok kemény szituban voltam és nem az önuralmat tanultam meg. Hanem azt, hogy utolsó vérig küzdeni harcolni az igazadért és előre jutsz, nyersz, erősebb és jobb leszel, ahogy az életed is.
Ez ember, habitus, szocializáció és mentalitás függő, továbbá hogy ki mit élt át. De azt butaság kijelenteni, hogy aki sok szart élt át, az önuralmat tanulja meg elsőként. Ez lehet Rád igaz, de meggyőződésem, hogy az emberek 20%-ára se igaz. Vki ezt tanulja meg, valaki azt, valaki amazt.Soldados
Abba szerintem ne menjünk bele h ki miket élt át, de hidd el, van olyan szitu, amikor baromira kevés az h te küzdesz és harcolsz, mert semmivel sem vagy előrébb... Soha ne tapasztald meg azt, h milyen az, amikor bármit tehetsz, semmi sem lesz se jobb...
Pedig hidd el, vegyük csak a legalapvetőbb dolgot, elkezdesz dolgozni. Mit tanulsz meg először? szádat befogod és azt csinálod amit a főnök mond, különben kereshetsz másik állást. Ez máris az önuralmat erősíti benned. Hála égnek én ilyen szempontból jól állok, normális a főnököm, de nem mindenki ilyen szerencsés. Persze, fel lehet mondani, de a következő munkahelyeden is ez lesz. Vagy kezdhetsz vállalkozni, de akkoris ott vannak a partnerek, az üzletfelek, vagy akár a vevők, akik szintén neked diktálnak.