NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
481
57
18:30-tól, ARENA4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Hagyd, most tetováltatja magára hogy Outlaw 😂Dehogynem, egy igazi Béczi-fan mindent kibír 😀fetomyMúltkor azt írta, hogy nem ír már ide, csak max olvassa! 😊BruceNem fogja kibírni...catattack
több mint 13 éve
catattack
3 520
Dehogynem, egy igazi Béczi-fan mindent kibír 😀fetomyAkkor ki fog rávilágítani minket, hogy a mai vitában is Alekosz volt a f.sz?
több mint 13 éve
Dehogynem, egy igazi Béczi-fan mindent kibír 😀Nem fogja kibírni...catattackJayB?HanniMúltkor azt írta, hogy nem ír már ide, csak max olvassa! 😊Bruce
több mint 13 éve
catattack
3 520
Nem fogja kibírni...JayB?HanniMúltkor azt írta, hogy nem ír már ide, csak max olvassa! 😊Bruce
több mint 13 éve
catattack
3 520
A mai napig nem tudom megérteni, hogy miképp lehet az, hogy valaki szimpatikusnak tartja a Rácz testvéreket.... :/ Ez számomra teljesen természetellenes.
több mint 13 éve
Az lehet, de Ildeecow viszont nagyon mélyre húzta az átlagot 😀Hát Évát, akármilyen fíreg, azért a képzeletbeli ranglétrámon magasabbra helyezem mint Szandikát és Rácz Bélát és még Giginél is 😀BruceÉs akkor szandika rákontráz, hogy ilyen pasi kell neki :SHát az Éva vörzusz IldiKO se volt sokkal feljebb... 😀😀fetomy
Istenem két selejt párbaja szombaton! Van ennél lentebb?Bruce
Egyébként a Béci-Gigi párossal, no meg a kisbarátaikkal nekem mindig is az volt a bajom, hogy játszák a szentet, hogy nem taktikáznak -persze Gigi még azóta is cinizál mindig a taktikával 😒 -, míg a másik oldal ezt sosem titkolta. 😊
több mint 13 éve
JayB?HanniMúltkor azt írta, hogy nem ír már ide, csak max olvassa! 😊
több mint 13 éve
JayB?
több mint 13 éve
Hát Évát, akármilyen fíreg, azért a képzeletbeli ranglétrámon magasabbra helyezem mint Szandikát és Rácz Bélát és még Giginél is 😀És akkor szandika rákontráz, hogy ilyen pasi kell neki :SHát az Éva vörzusz IldiKO se volt sokkal feljebb... 😀😀fetomy
több mint 13 éve
És akkor szandika rákontráz, hogy ilyen pasi kell neki :SHát az Éva vörzusz IldiKO se volt sokkal feljebb... 😀😀
több mint 13 éve
vajon honnan tudtam, h szó szerint ezt fogod beírni? " 😂 😂 😂 😂 😂 😀 😀 😂 😀 "női cinizmus ---> broáfSzeszeaha, értem... szal a férfiaknak lehet, a nőknek nem.. gratulálok. 😂Danna
több mint 13 éve
Alekosz rájátszik a hülyeségre, taktikázik is, nyilvánvaló. De nekem nem az a bajom Ráczékkal, h taktikáznak vagy provokálnak vagy hasonló (ennek a játéknak elvileg ez lenne a lényege), hanem h álszent kétszínű mind2. Azokat meg utáltam mindig, ennyi.Mindkettőtöknek igaza van.Nem az a probléma, hanem h mi Bélánk és mi Gigink felvett az elején egy olyan szerepet ami kurvára nem a valódi énjük. (amit manapság egyre kevésbé tudnak eljátszani). Mivel ezt a vak is látja így elég irritáló. Alekosz hülye, de magát adja.Szeszemagát?! aha.... 😀
tegnap a kiválasztás után a live-ban ment, h elkezdett sipákolni Alekosz h mekkora meglepetés és h jaj ezt neki fel kell dolgozni, blablabla... mire rászóltak h Alekosz nem kell a színház, mindenki tudta h ez lesz, erre elkezdett vörösödni h de hát ő nem gondolta volna, majd rászóltak a többiek h ne hazudjon, totál belevörösödött a feje is a nagy színészkedésbe, mire elkezdett röhögni h ő ugyan nem vörösödött el, majd szóltak neki h nézzen már bele a tükörbe, erre röhögve belenézett az egyik ablakba és mondta h tényleg elvörösödött, "jól van na, megpróbáltam".. LOL
kb. a fele amit mond tudatos és lassan kevés őszinte mondata van. Ő szidja őket h rárakták múlt héten Gombira, most meg Szandikára, mintha nem ők kezdték volna az egészet Olivérrel... de ezt már mindig elfelejti megemlíteni. 😂Danna
Alekosz tényleg hülye, de teljesen nyilvánvalóan és átláthatóan taktikázik.zinedine5
több mint 13 éve
lehetni lehet, csak nem áll túl jól! 😊női cinizmus ---> broáfSzeszeaha, értem... szal a férfiaknak lehet, a nőknek nem.. gratulálok. 😂Danna
több mint 13 éve
női cinizmus ---> broáfSzeszeaha, értem... szal a férfiaknak lehet, a nőknek nem.. gratulálok. 😂
több mint 13 éve
Hát bent én is ezt tenném ezzel a nem mondom ki milyen hulladék senkivel...
több mint 13 éve
Az elsőről nem beszélhetünk, így marad a második! Igen elfogult vagyok, mert a nem mondom ki milyen fajtájú emberek már ilyen közelről engem is fenyegettek, hogy apámat leölik, anyámat megkúrják és hát eléggé felkavart most ez a jelenet!Ne érts félre, nem tetszik, csak a többség, hasonlóan reagálna, ha egy ilyen pszichopatával próbálna komolyan vitatkozni. Persze, mint írtam Alekosz ezt azért nem véletlenül csinálja.
Essen ki, utána meg irány vissza az utca és fenyegesse az embereket, ahhoz úgy látom ért!
akinek ez tetszik, az tehet egy szívességet!Bruce
több mint 13 éve
női cinizmus ---> broáf
több mint 13 éve
Mindkettőtöknek igaza van.magát?! aha.... 😀Nem tisztem és nem is szeretném védeni Bucit, de -azon kívűl, hogy ebben a műsorban Alekosz a főszereplő és csak miatta érdemes nézni a műsort- az emberek többsége ilyen szituban hasonlóan (vagy durvábban) viselkedne mint Bélánk.zinedine5Nem az a probléma, hanem h mi Bélánk és mi Gigink felvett az elején egy olyan szerepet ami kurvára nem a valódi énjük. (amit manapság egyre kevésbé tudnak eljátszani). Mivel ezt a vak is látja így elég irritáló. Alekosz hülye, de magát adja.Szesze
tegnap a kiválasztás után a live-ban ment, h elkezdett sipákolni Alekosz h mekkora meglepetés és h jaj ezt neki fel kell dolgozni, blablabla... mire rászóltak h Alekosz nem kell a színház, mindenki tudta h ez lesz, erre elkezdett vörösödni h de hát ő nem gondolta volna, majd rászóltak a többiek h ne hazudjon, totál belevörösödött a feje is a nagy színészkedésbe, mire elkezdett röhögni h ő ugyan nem vörösödött el, majd szóltak neki h nézzen már bele a tükörbe, erre röhögve belenézett az egyik ablakba és mondta h tényleg elvörösödött, "jól van na, megpróbáltam".. LOL
kb. a fele amit mond tudatos és lassan kevés őszinte mondata van. Ő szidja őket h rárakták múlt héten Gombira, most meg Szandikára, mintha nem ők kezdték volna az egészet Olivérrel... de ezt már mindig elfelejti megemlíteni. 😂Danna
Alekosz tényleg hülye, de teljesen nyilvánvalóan és átláthatóan taktikázik.
több mint 13 éve
Az elsőről nem beszélhetünk, így marad a második! Igen elfogult vagyok, mert a nem mondom ki milyen fajtájú emberek már ilyen közelről engem is fenyegettek, hogy apámat leölik, anyámat megkúrják és hát eléggé felkavart most ez a jelenet! Essen ki, utána meg irány vissza az utca és fenyegesse az embereket, ahhoz úgy látom ért!
akinek ez tetszik, az tehet egy szívességet!
több mint 13 éve
magát?! aha.... 😀Nem az a probléma, hanem h mi Bélánk és mi Gigink felvett az elején egy olyan szerepet ami kurvára nem a valódi énjük. (amit manapság egyre kevésbé tudnak eljátszani). Mivel ezt a vak is látja így elég irritáló. Alekosz hülye, de magát adja.SzeszeBuciról meg nem kicsit derül ki, hogy Béci fanFViktor93Nem tisztem és nem is szeretném védeni Bucit, de -azon kívűl, hogy ebben a műsorban Alekosz a főszereplő és csak miatta érdemes nézni a műsort- az emberek többsége ilyen szituban hasonlóan (vagy durvábban) viselkedne mint Bélánk.zinedine5
kb. a fele amit mond tudatos és lassan kevés őszinte mondata van. Ő szidja őket h rárakták múlt héten Gombira, most meg Szandikára, mintha nem ők kezdték volna az egészet Olivérrel... de ezt már mindig elfelejti megemlíteni. 😂
több mint 13 éve
Ennek két oka lehet...a másik, hogy elfogult vagy vele szemben.Ne haragudj meg, de én nem nagyon tudom embernek nevezni ezt a hulladékot...BruceBuciról meg nem kicsit derül ki, hogy Béci fanFViktor93Nem tisztem és nem is szeretném védeni Bucit, de -azon kívűl, hogy ebben a műsorban Alekosz a főszereplő és csak miatta érdemes nézni a műsort- az emberek többsége ilyen szituban hasonlóan (vagy durvábban) viselkedne mint Bélánk.zinedine5
több mint 13 éve
Ne haragudj meg, de én nem nagyon tudom embernek nevezni ezt a hulladékot...Buciról meg nem kicsit derül ki, hogy Béci fanFViktor93Nem tisztem és nem is szeretném védeni Bucit, de -azon kívűl, hogy ebben a műsorban Alekosz a főszereplő és csak miatta érdemes nézni a műsort- az emberek többsége ilyen szituban hasonlóan (vagy durvábban) viselkedne mint Bélánk.zinedine5
több mint 13 éve
Nem az a probléma, hanem h mi Bélánk és mi Gigink felvett az elején egy olyan szerepet ami kurvára nem a valódi énjük. (amit manapság egyre kevésbé tudnak eljátszani). Mivel ezt a vak is látja így elég irritáló. Alekosz hülye, de magát adja.Buciról meg nem kicsit derül ki, hogy Béci fanFViktor93Nem tisztem és nem is szeretném védeni Bucit, de -azon kívűl, hogy ebben a műsorban Alekosz a főszereplő és csak miatta érdemes nézni a műsort- az emberek többsége ilyen szituban hasonlóan (vagy durvábban) viselkedne mint Bélánk.zinedine5
több mint 13 éve
Buciról meg nem kicsit derül ki, hogy Béci fanFViktor93Nem tisztem és nem is szeretném védeni Bucit, de -azon kívűl, hogy ebben a műsorban Alekosz a főszereplő és csak miatta érdemes nézni a műsort- az emberek többsége ilyen szituban hasonlóan (vagy durvábban) viselkedne mint Bélánk.