NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
394
52
18:30-tól, ARENA4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Csengettyű úr 😀Azaz, még utalt is rá tovább, hogy majd megy az egércirkuszba vagy valami ilyesmi 😀
Alekosz nyilván látta a Green Mile-t 😀Bruce
Most láttam a filmet nemrég, egyből fület szúrt nekem is Mr. Jingles 😀
több mint 13 éve
ultimate csencselő az Ork lenne, akinek 4 hónapig rimánkodnának, de baszna rájuk végig és semmit se adna és nem is venneHöriDelonso meg eladna mindent, amit fentről kapott, és várná a holnapi adagot 😀
több mint 13 éve
ultimate csencselő az Ork lenne, akinek 4 hónapig rimánkodnának, de baszna rájuk végig és semmit se adna és nem is venne
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ebben a játékban a mi GM-jeink nagyon aratnának.mondjuk steznel ez ugy nezne ki h egybol odaadna mindent egy szal cigiert de azt mar a fel villaert pattintana tovabb.
sajna a bentiek kurva amatőrök hozzá, megnézném mire mennék ha megkapnák Somost, Tenorxot, Stezt és Soldadost mint üzlettárs 😀Höri
tenornal ugy menne h szep aprankent egyenkent jo aron begyujt dolgokat de amikor osszegezni kell akkor kiderul h valojaban meg hatrabb tart mint ahol elkezdte.
soldi mindent odaadna azert amit epp megkivan.
somos pedig begyujtene egy rakas penzt es nem csinalna vele semmit vagy max azert venne vmit h azt is eladhassa.
több mint 13 éve
ebben a játékban a mi GM-jeink nagyon aratnának.Nekem is rögtön a GM-game jutott eszembe 😊
sajna a bentiek kurva amatőrök hozzá, megnézném mire mennék ha megkapnák Somost, Tenorxot, Stezt és Soldadost mint üzlettárs 😀Höri
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
ebben a játékban a mi GM-jeink nagyon aratnának.sajna a bentiek kurva amatőrök hozzá, megnézném mire mennék ha megkapnák Somost, Tenorxot, Stezt és Soldadost mint üzlettárs 😀
több mint 13 éve
Éva pont elég dolgot tett ami alapján objektív véleményt lehet róla alkotni, az hogy erre még rá is tesznek az egy dolog. Na mindegy, nagyon beleuntam már ebbe a topicba és abba hogy itt mindenki hatalmas megmondóember, valszeg ezentúl csak olvasni fogom, olyan ellenpropagandára sikerült itt szert tennem hogy ezzel a nick névvel normális beszélgetés itt soha nem lesz...JayBMert az Éváról alkotott, naponta leírt véleményed teljesen objektív 😊
Már az Alekoszos témánál is megmondtam neked, hogy nem azzal van a probléma, hogy szeretsz/nem szeretsz valakit, hanem azzal, hogy mi alapján mennyire ítélsz el embereket. Személy szerint az szúrja kissé a szememet, hogy pl. olyanokért is szidod Évát, ami jellemző odabenn mindenkire, vagy legalábbis több emberre. Mert pl. az önzőség sem éppen csak az ő sajátja, max néhányan álszent módon tengetik a napjaikat, a féreg, és hasonló jelzők meg pont nem rá igazak a leginkább. Rá is eléggé, de azért látott, és lát is az a villa nagyobb szarkavarókat, mint Éva...
Béci-fanozásra meg rendre besértődsz, holott nyilvánvaló, hogy erről van szó. Amivel nincs baj, csak nem kell felkapni a vizet, ha valaki megjegyzi 😉
több mint 13 éve
Félreértés ne essék, szerintem itt senkinek nem szimpatikus Éva, de fölösleges minden adás alkalmával leírnod, hogy mekkora hülyekurvaféregrohadék.SebiiFura is lenne, ha valakinek szimpatikus lenne. Nehéz lenne olyan szempontot mondani, hogy mi alapján.
De ez egy tévéműsor, mint mondjuk a Dallas. Vannak kreált karakterek, minden karekterre castingoltak, nem véletlenszerű amit látunk. Nézni kell, szórakozni, nem kell megítélni, ahogy Dzsokit se kell, hiszen a valóságban nem létezik, csak egy direkt utálatosra kreált karakter. Éva se ennyire ilyen a való életben, hiszen ha ennyire ilyen lenne, már valakik tuti fejbebaszdosták volna többször is.
több mint 13 éve
Rohadt jó ez a játék 😀 Tisztára Fallout jut eszembe :cool:
több mint 13 éve
Sebii
3 539
Félreértés ne essék, szerintem itt senkinek nem szimpatikus Éva, de fölösleges minden adás alkalmával leírnod, hogy mekkora hülyekurvaféregrohadék.
több mint 13 éve
Éva pont elég dolgot tett ami alapján objektív véleményt lehet róla alkotni, az hogy erre még rá is tesznek az egy dolog. Na mindegy, nagyon beleuntam már ebbe a topicba és abba hogy itt mindenki hatalmas megmondóember, valszeg ezentúl csak olvasni fogom, olyan ellenpropagandára sikerült itt szert tennem hogy ezzel a nick névvel normális beszélgetés itt soha nem lesz...JayBPedig azt hittem szereted a kihívásokat. Ne add fel, Béci nem adná. 😊
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Éva pont elég dolgot tett ami alapján objektív véleményt lehet róla alkotni, az hogy erre még rá is tesznek az egy dolog. Na mindegy, nagyon beleuntam már ebbe a topicba és abba hogy itt mindenki hatalmas megmondóember, valszeg ezentúl csak olvasni fogom, olyan ellenpropagandára sikerült itt szert tennem hogy ezzel a nick névvel normális beszélgetés itt soha nem lesz...
több mint 13 éve
Egyébként JayB ha olyan elviselhetetlen számodra akkor miért nézed? :/Sebiia, Howard Stern effektus.
b, Mert Bécit annyira szereti, hogy még ezt is kibírja, csakhogy láthassa.
c, Náluk minden adón, minden időben a VV megy.
több mint 13 éve
Sebii
3 539
Egyébként JayB ha olyan elviselhetetlen számodra akkor miért nézed? :/
több mint 13 éve
fake-nek igaza van.Évát belepaszírozzák a hisztis, kiállhatatlan, veszekedős picsa karakterbe. Ez alapján teszik összefoglalóba, az ebbe illő viselkedéseit mutatják a 24 órából leadott 40 percben.
Ezért nem lehet összehasonlítani mondjuk egy meccsel, ahol mindenki az, ami.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ertsd mar meg. sztem mindenki leszarja h nem szereted. inkabb viccesnek tartom h nekunk is van egy vv szereplonk 😀
en sem azert mondom h teged gyozkodjelek hanem amiatt mert itt latszik valojaban h mennyire lehet par snittel befolyasolni az emberek velemenyet mert utana sem gondolnak annak h mit latnak csak neznek mint a hulyek es szepen beszopkodjak az egeszet. aztan a vegen meg azt hiszik h a sajat velemenyuket mondjak es eszre sem veszik h szorol szora mindent a szajukba adtak.
nem feltetlen rad ertem ezt a dolgot a beserules elkerulese vegett de sztem neked is jo lenne ezen elgondolkodni ha ennyire vegletesen birsz nezni egy olyan tv musort aminek gyak vajmi keves koze van a kinti elethez es megis folyamatosan arra hivatkozol h legyen viszonyitasi alapod.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Évát nem kell szeretni, sem utálni, szórakozni kell rajta. Ezért van ez a műsor, nem kell szereptéveszteni, nem kell megítélni senkit.Sobri JóskaÉn erre képtelen vagyok, meccset sem tudok függetlenül nézni, értelmét veszti at egész. 😊
több mint 13 éve
Évát nem kell szeretni, sem utálni, szórakozni kell rajta. Ezért van ez a műsor, nem kell szereptéveszteni, nem kell megítélni senkit.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Nem azzal van a bajom hogy reggel felkel és hisztis, minden nő ilyen kb. Maga a természete, a rosszindulatúsága, az önzősége az amit nagyon utálok bárkiben, nem csak Évában. Biztos nem ő az egyetlen ilyen de ettől még ugyanolyan féreg marad, had ne szeressem már 😊egyreszt hanyszor hany vadidegen emberrel eltel mar egyutt osszezarva ?senki sem lepodne meg hidd el. es nem szeretjuk evat csak azt is fontos leszogezni h kihez viszonyitunk.Minden ember gyökér valamilyen szinten de ez az Éva nevű élőlény számomra valami elképesztő. Még hálisten élőben nem találkoztam ilyennel de engem ledöbbent hogy egy ember így tud viselkedni.JayB
ebben a csapatban nem veletlen tunik neha szimpatikusnak es ez viszont is igy van. bizonyos emberek tunhetnek amiatt normalisnak mert meg mindig meretekkel kisebb gyoker mint pl o.
bar ilyen mondjuk nincs a villaban 😀Fake
masreszt nem sok ember jatssza el a "most keltem fel es kurvara kivan a hocipom mindenkivel"
agyfaszt a villamoson delutan 5kor ... ezzel csak azt akarom mondani h termeszetes h ilyennel meg nem talalkoztal mivel itt az eletuk van bekamerazva es ez sok olyan negativumot felszinre hoz ami bizonyos szinten mindenkiben benne van csak azokat nem nezi x ember vegig.
most lehet h rossz peldat mondok de sztem minden csaladban amikor meg iskolasok a sracok olyan allatkert van h az nem emberi. megis ha reggel h8kor egy csinosan feloltozott milf 30as noci jon velem szemben az utcan akkor nyilvan nem az fog eszembejutni rola elso szandekbol h 1 oraval azelott epp meg h nezett ki vagy mit csinalt ( epp a napi rutinhisztijevel farasztotta az elettarsat v gyereket rendszabalyozott ) pedig vszinu h az egy pillanat alatt dontene romba azt a pillanatnyi elkepzelest h mennyire jo no es mennyire szimpatikus dolog lenne megismerni.Fake
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
egyreszt hanyszor hany vadidegen emberrel eltel mar egyutt osszezarva ?Minden ember gyökér valamilyen szinten de ez az Éva nevű élőlény számomra valami elképesztő. Még hálisten élőben nem találkoztam ilyennel de engem ledöbbent hogy egy ember így tud viselkedni.JayBHa kiskanállal vájná ki a többiek szemét egy korty borért én már azon sem lepődnék meg. És nem, nemérdekelnek az "ezért "szeretjük" meg "ő ilyen" szövegek 😊JayBsenki sem lepodne meg hidd el. es nem szeretjuk evat csak azt is fontos leszogezni h kihez viszonyitunk.
ebben a csapatban nem veletlen tunik neha szimpatikusnak es ez viszont is igy van. bizonyos emberek tunhetnek amiatt normalisnak mert meg mindig meretekkel kisebb gyoker mint pl o.
masreszt nem sok ember jatssza el a "most keltem fel es kurvara kivan a hocipom mindenkivel"
agyfaszt a villamoson delutan 5kor ... ezzel csak azt akarom mondani h termeszetes h ilyennel meg nem talalkoztal mivel itt az eletuk van bekamerazva es ez sok olyan negativumot felszinre hoz ami bizonyos szinten mindenkiben benne van csak azokat nem nezi x ember vegig.
most lehet h rossz peldat mondok de sztem minden csaladban amikor meg iskolasok a sracok olyan allatkert van reggelente h az nem emberi. megis ha reggel h8kor egy csinosan feloltozott milf 30as noci jon velem szembe az utcan akkor nyilvan nem az fog eszembejutni rola elso szandekbol h 1 oraval azelott epp meg h nezett ki vagy mit csinalt ( epp a napi rutinhisztijevel farasztotta az elettarsat v gyereket rendszabalyozott ) pedig vszinu h az egy pillanat alatt dontene romba azt a pillanatnyi elkepzelest h mennyire jo no es mennyire szimpatikus dolog lenne megismerni.
több mint 13 éve
Csengettyű úr 😀Alekosz nyilván látta a Green Mile-t 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Minden ember gyökér valamilyen szinten de ez az Éva nevű élőlény számomra valami elképesztő. Még hálisten élőben nem találkoztam ilyennel de engem ledöbbent hogy egy ember így tud viselkedni.senki sem lepodne meg hidd el. es nem szeretjuk evat csak azt is fontos leszogezni h kihez viszonyitunk.Na a mai összefoglalóra kiváncsi leszek nagyon. Éva szó szerint hisztériás rohamot kapott, hogy eltűnt a fésűje, és cigi sincs. Teljesen ki volt bukva.GRAFIHa kiskanállal vájná ki a többiek szemét egy korty borért én már azon sem lepődnék meg. És nem, nemérdekelnek az "ezért "szeretjük" meg "ő ilyen" szövegek 😊JayB
több mint 13 éve
Én is láttam már párat... Hát elég komoly produkciót vonultatnak fel az illetékesek 😀
több mint 13 éve
túl vagyok életem első Nekedvalóján....Ennél már volt sokkal szörnyűbb adás is...
erre már tényleg nincsenek szavak,nekem hihetetlen h ez kajak megy a tv-ben 😀 :mad:thebeke