NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
túl vagyok életem első Nekedvalóján....
erre már tényleg nincsenek szavak,nekem hihetetlen h ez kajak megy a tv-ben 😀 :mad:thebeke
Most mi van? Tök jó műsor. Pl. egyik nap beharangozták, hogy húha, holnap különlegesség, dalverseny lesz. Ami mind szép és jó, leszámítva, hogy én eddig kb. 3 adásba néztem bele, mindháromban volt... 😀

A műsorvezetők meg kritikán aluliak. Főleg Istentelen Bencus gáz, aki olyan szinten koppintja -csak még szarul is- Balázst, hogy az valami hihetetlen..
több mint 13 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 496 — Steelers fan
túl vagyok életem első Nekedvalóján....
erre már tényleg nincsenek szavak,nekem hihetetlen h ez kajak megy a tv-ben 😀 :mad:
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Na a mai összefoglalóra kiváncsi leszek nagyon. Éva szó szerint hisztériás rohamot kapott, hogy eltűnt a fésűje, és cigi sincs. Teljesen ki volt bukva.GRAFI
Ha kiskanállal vájná ki a többiek szemét egy korty borért én már azon sem lepődnék meg. És nem, nemérdekelnek az "ezért "szeretjük" meg "ő ilyen" szövegek 😊JayB
senki sem lepodne meg hidd el. es nem szeretjuk evat csak azt is fontos leszogezni h kihez viszonyitunk.
ebben a csapatban nem veletlen tunik neha szimpatikusnak es ez viszont is igy van. bizonyos emberek tunhetnek amiatt normalisnak mert meg mindig meretekkel kisebb gyoker mint pl o.
bar ilyen mondjuk nincs a villaban 😀
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Na a mai összefoglalóra kiváncsi leszek nagyon. Éva szó szerint hisztériás rohamot kapott, hogy eltűnt a fésűje, és cigi sincs. Teljesen ki volt bukva.GRAFI
Ha kiskanállal vájná ki a többiek szemét egy korty borért én már azon sem lepődnék meg. És nem, nemérdekelnek az "ezért "szeretjük" meg "ő ilyen" szövegek 😊
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Na a mai összefoglalóra kiváncsi leszek nagyon. Éva szó szerint hisztériás rohamot kapott, hogy eltűnt a fésűje, és cigi sincs. Teljesen ki volt bukva.
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 311 — Je suis kobranadrág
Aniko okos again:
Sobri Jóska
Szőrös? 😀Hanni
Ott mindig elment az online, fejtsd ki. 😊Sobri Jóska
Nekem is, úgyhogy gondolom te is csak annyit hallottál belőle hogy élő adásba megakarja tőle kérdezni hogy szőrös-e valamije(vajon mi amin így vihogtak) és ha nem rajzolni kell rá filctollal vagy valami ilyesmi 😀
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
Aniko okos again:
Sobri Jóska
Szőrös? 😀Hanni
Ott mindig elment az online, fejtsd ki. 😊

több mint 13 éve
Aniko okos again:
Sobri Jóska
Szőrös? 😀
több mint 13 éve
Aniko okos again:
Online,
Anikó: meghalt a kutyám, mert megette a békalencsét.
Szandika: mi az a békalencse?
Anikó: ilyen kis izé, a békának a petéje.

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
25 éves futballedző és a Jászkarajenő labdarúgója 😀 biztos jól fizetnek a Megye I-ben ha ebből él.
Törökszentmiklósi modell is van, az egyik csaj meg szimplán eladó. Ez a munkája és státusza is egyben.

mivel WWE volt így csak reklámok ideje alatt kapcsolatam oda, de így is bőséggel kijutott nekem információból 😀
rohadt unalmas, érdektelen karakterekre számítok, de majd holnap már okosabb leszek ezügybenHöri
Jászkarajenői származású, de pl fél évig cipruson kapuskodott, szóval gondolom megél ő ebből...Zorddd
na így már más a történet.

én amerikai mentalitás szerint a kiírt helységet lakhelynek tekintettem, nem pedig születési helynek.

több mint 13 éve
25 éves futballedző és a Jászkarajenő labdarúgója 😀 biztos jól fizetnek a Megye I-ben ha ebből él.
Törökszentmiklósi modell is van, az egyik csaj meg szimplán eladó. Ez a munkája és státusza is egyben.

mivel WWE volt így csak reklámok ideje alatt kapcsolatam oda, de így is bőséggel kijutott nekem információból 😀
rohadt unalmas, érdektelen karakterekre számítok, de majd holnap már okosabb leszek ezügybenHöri
Jászkarajenői származású, de pl fél évig cipruson kapuskodott, szóval gondolom megél ő ebből...Zorddd
Egy fél szezon?
Nagy benyomást tehetett a hozzáértő szigetlakókra. 😊

több mint 13 éve
Zorddd Chicago Bears 476 — Menő

Jászkarajenői származású, de pl fél évig cipruson kapuskodott, szóval gondolom megél ő ebből...

Double the gun, double the fun.
Zoon Politikon
több mint 13 éve
nincs ezen rejtegetni való 😊
Különben is, a villában pl. messze a legintelligensebb lennél 😀fetomy
Fú micsoda dicsőség 😂
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
nincs ezen rejtegetni való 😊
Különben is, a villában pl. messze a legintelligensebb lennél 😀
több mint 13 éve
Na megcsináltam én is az IQ tesztet: 114 😐

Pont mint 4 éve, nem hittem volna hogy ez tényleg így mérhető, vagy csak nagy mák 😀
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

rohadt unalmas, érdektelen karakterekre számítok, de majd holnap már okosabb leszek ezügyben

több mint 13 éve
Habkönnyű az egész, de nekem bejövős, vannak (számomra) vicces karakterek, és az egyik csaj hasonlít az egyik volt barátnőmre. A mai Metropol címlapján volt a Kriszta nevű szereplő, de a képen jobban néz ki, mint "élőben". A fiúk közül a kedvenc az Levi, a szőke hosszúhajú, kék szemű labdarúgókapus. Igazából egy felnőtt székfoglaló a játék, becsülendő, hogy már az első részben mutattak fedetlen kebleket. 😊Zorddd
Levi=szellemi nihil,azt hittem először,hogy részeg 😀
a fedetlen keblekért viszont jár a plusz pont
igazából az első adás alapján nem vetném el az egészet,kiváncsian várom a folytatást...Newman
Hát ő a sorozat részében hullarészeg volt 😀 imádtam ahogy magyarázta a csajnak hogy ő el se tudja képzelni, hogy ide került... 😀

Zoon Politikon
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Habkönnyű az egész, de nekem bejövős, vannak (számomra) vicces karakterek, és az egyik csaj hasonlít az egyik volt barátnőmre. A mai Metropol címlapján volt a Kriszta nevű szereplő, de a képen jobban néz ki, mint "élőben". A fiúk közül a kedvenc az Levi, a szőke hosszúhajú, kék szemű labdarúgókapus. Igazából egy felnőtt székfoglaló a játék, becsülendő, hogy már az első részben mutattak fedetlen kebleket. 😊Zorddd
Levi=szellemi nihil,azt hittem először,hogy részeg 😀
a fedetlen keblekért viszont jár a plusz pont
igazából az első adás alapján nem vetném el az egészet,kiváncsian várom a folytatást...

több mint 13 éve
Habkönnyű az egész, de nekem bejövős, vannak (számomra) vicces karakterek, és az egyik csaj hasonlít az egyik volt barátnőmre. A mai Metropol címlapján volt a Kriszta nevű szereplő, de a képen jobban néz ki, mint "élőben". A fiúk közül a kedvenc az Levi, a szőke hosszúhajú, kék szemű labdarúgókapus. Igazából egy felnőtt székfoglaló a játék, becsülendő, hogy már az első részben mutattak fedetlen kebleket. 😊

Zoon Politikon
több mint 13 éve
Látta valaki az Éden Hotel-t?
Valami meglátás? Vélemény? Benyomás?Sobri Jóska
láttam,nem tetszett
A Kísértés ugrik be először,de még annál is rosszabb (pedig ezt a szintet nehéz elérni),nem tudom mi kéne ebbe a műsorba,Geszti szavaival élve "egy kis fűszer"

több mint 13 éve
Látta valaki az Éden Hotel-t?
Valami meglátás? Vélemény? Benyomás?

több mint 13 éve
ma viasat3 21.15 éden hotel, új realityHöri
kiváncsi vagyok rá,nem kis hype-ot kapNewman
Ebből a műsorból sok minden hiányzik,mindenek előtt egy Alekosz

több mint 13 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
Éva Éva Éva te féreg patkány...JayB
És vazze mennyien beveszik azt a kezdetű mondatát, h "de nem azért, h puncsoljak..." ... Akkor miért Éva?

több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 301 — Tyrone Creek
Balázs szélviharba keveredett 😂Matthew99
Lilu összeomlott volna, Balázs remekül csinálta 😀 "Akkor most eltűnök a pult mögött" 😂
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Balázs szélviharba keveredett 😂

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.