NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
393
52
18:30-tól, ARENA4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
túl vagyok életem első Nekedvalóján....Most mi van? Tök jó műsor. Pl. egyik nap beharangozták, hogy húha, holnap különlegesség, dalverseny lesz. Ami mind szép és jó, leszámítva, hogy én eddig kb. 3 adásba néztem bele, mindháromban volt... 😀
erre már tényleg nincsenek szavak,nekem hihetetlen h ez kajak megy a tv-ben 😀 :mad:thebeke
A műsorvezetők meg kritikán aluliak. Főleg Istentelen Bencus gáz, aki olyan szinten koppintja -csak még szarul is- Balázst, hogy az valami hihetetlen..
több mint 13 éve
túl vagyok életem első Nekedvalóján....erre már tényleg nincsenek szavak,nekem hihetetlen h ez kajak megy a tv-ben 😀 :mad:
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
senki sem lepodne meg hidd el. es nem szeretjuk evat csak azt is fontos leszogezni h kihez viszonyitunk.Na a mai összefoglalóra kiváncsi leszek nagyon. Éva szó szerint hisztériás rohamot kapott, hogy eltűnt a fésűje, és cigi sincs. Teljesen ki volt bukva.GRAFIHa kiskanállal vájná ki a többiek szemét egy korty borért én már azon sem lepődnék meg. És nem, nemérdekelnek az "ezért "szeretjük" meg "ő ilyen" szövegek 😊JayB
ebben a csapatban nem veletlen tunik neha szimpatikusnak es ez viszont is igy van. bizonyos emberek tunhetnek amiatt normalisnak mert meg mindig meretekkel kisebb gyoker mint pl o.
bar ilyen mondjuk nincs a villaban 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Na a mai összefoglalóra kiváncsi leszek nagyon. Éva szó szerint hisztériás rohamot kapott, hogy eltűnt a fésűje, és cigi sincs. Teljesen ki volt bukva.GRAFIHa kiskanállal vájná ki a többiek szemét egy korty borért én már azon sem lepődnék meg. És nem, nemérdekelnek az "ezért "szeretjük" meg "ő ilyen" szövegek 😊
több mint 13 éve
Na a mai összefoglalóra kiváncsi leszek nagyon. Éva szó szerint hisztériás rohamot kapott, hogy eltűnt a fésűje, és cigi sincs. Teljesen ki volt bukva.
több mint 13 éve
Nekem is, úgyhogy gondolom te is csak annyit hallottál belőle hogy élő adásba megakarja tőle kérdezni hogy szőrös-e valamije(vajon mi amin így vihogtak) és ha nem rajzolni kell rá filctollal vagy valami ilyesmi 😀Ott mindig elment az online, fejtsd ki. 😊Sobri JóskaAniko okos again:Szőrös? 😀Hanni
Sobri Jóska
több mint 13 éve
Ott mindig elment az online, fejtsd ki. 😊Aniko okos again:Szőrös? 😀Hanni
Sobri Jóska
több mint 13 éve
Aniko okos again:Online,
Anikó: meghalt a kutyám, mert megette a békalencsét.
Szandika: mi az a békalencse?
Anikó: ilyen kis izé, a békának a petéje.
több mint 13 éve
na így már más a történet.25 éves futballedző és a Jászkarajenő labdarúgója 😀 biztos jól fizetnek a Megye I-ben ha ebből él.Jászkarajenői származású, de pl fél évig cipruson kapuskodott, szóval gondolom megél ő ebből...Zorddd
Törökszentmiklósi modell is van, az egyik csaj meg szimplán eladó. Ez a munkája és státusza is egyben.
mivel WWE volt így csak reklámok ideje alatt kapcsolatam oda, de így is bőséggel kijutott nekem információból 😀
rohadt unalmas, érdektelen karakterekre számítok, de majd holnap már okosabb leszek ezügybenHöri
én amerikai mentalitás szerint a kiírt helységet lakhelynek tekintettem, nem pedig születési helynek.
több mint 13 éve
Egy fél szezon?25 éves futballedző és a Jászkarajenő labdarúgója 😀 biztos jól fizetnek a Megye I-ben ha ebből él.Jászkarajenői származású, de pl fél évig cipruson kapuskodott, szóval gondolom megél ő ebből...Zorddd
Törökszentmiklósi modell is van, az egyik csaj meg szimplán eladó. Ez a munkája és státusza is egyben.
mivel WWE volt így csak reklámok ideje alatt kapcsolatam oda, de így is bőséggel kijutott nekem információból 😀
rohadt unalmas, érdektelen karakterekre számítok, de majd holnap már okosabb leszek ezügybenHöri
Nagy benyomást tehetett a hozzáértő szigetlakókra. 😊
több mint 13 éve
25 éves futballedző és a Jászkarajenő labdarúgója 😀 biztos jól fizetnek a Megye I-ben ha ebből él.Jászkarajenői származású, de pl fél évig cipruson kapuskodott, szóval gondolom megél ő ebből...
több mint 13 éve
nincs ezen rejtegetni való 😊Fú micsoda dicsőség 😂
Különben is, a villában pl. messze a legintelligensebb lennél 😀fetomy
több mint 13 éve
nincs ezen rejtegetni való 😊 Különben is, a villában pl. messze a legintelligensebb lennél 😀
több mint 13 éve
Na megcsináltam én is az IQ tesztet: 114 😐 Pont mint 4 éve, nem hittem volna hogy ez tényleg így mérhető, vagy csak nagy mák 😀
több mint 13 éve
25 éves futballedző és a Jászkarajenő labdarúgója 😀 biztos jól fizetnek a Megye I-ben ha ebből él.Törökszentmiklósi modell is van, az egyik csaj meg szimplán eladó. Ez a munkája és státusza is egyben.
rohadt unalmas, érdektelen karakterekre számítok, de majd holnap már okosabb leszek ezügyben
több mint 13 éve
Hát ő a sorozat részében hullarészeg volt 😀 imádtam ahogy magyarázta a csajnak hogy ő el se tudja képzelni, hogy ide került... 😀Habkönnyű az egész, de nekem bejövős, vannak (számomra) vicces karakterek, és az egyik csaj hasonlít az egyik volt barátnőmre. A mai Metropol címlapján volt a Kriszta nevű szereplő, de a képen jobban néz ki, mint "élőben". A fiúk közül a kedvenc az Levi, a szőke hosszúhajú, kék szemű labdarúgókapus. Igazából egy felnőtt székfoglaló a játék, becsülendő, hogy már az első részben mutattak fedetlen kebleket. 😊ZordddLevi=szellemi nihil,azt hittem először,hogy részeg 😀
a fedetlen keblekért viszont jár a plusz pont
igazából az első adás alapján nem vetném el az egészet,kiváncsian várom a folytatást...Newman
több mint 13 éve
Habkönnyű az egész, de nekem bejövős, vannak (számomra) vicces karakterek, és az egyik csaj hasonlít az egyik volt barátnőmre. A mai Metropol címlapján volt a Kriszta nevű szereplő, de a képen jobban néz ki, mint "élőben". A fiúk közül a kedvenc az Levi, a szőke hosszúhajú, kék szemű labdarúgókapus. Igazából egy felnőtt székfoglaló a játék, becsülendő, hogy már az első részben mutattak fedetlen kebleket. 😊ZordddLevi=szellemi nihil,azt hittem először,hogy részeg 😀
a fedetlen keblekért viszont jár a plusz pont
igazából az első adás alapján nem vetném el az egészet,kiváncsian várom a folytatást...
több mint 13 éve
Habkönnyű az egész, de nekem bejövős, vannak (számomra) vicces karakterek, és az egyik csaj hasonlít az egyik volt barátnőmre. A mai Metropol címlapján volt a Kriszta nevű szereplő, de a képen jobban néz ki, mint "élőben". A fiúk közül a kedvenc az Levi, a szőke hosszúhajú, kék szemű labdarúgókapus. Igazából egy felnőtt székfoglaló a játék, becsülendő, hogy már az első részben mutattak fedetlen kebleket. 😊
több mint 13 éve
Látta valaki az Éden Hotel-t?láttam,nem tetszett
Valami meglátás? Vélemény? Benyomás?Sobri Jóska
A Kísértés ugrik be először,de még annál is rosszabb (pedig ezt a szintet nehéz elérni),nem tudom mi kéne ebbe a műsorba,Geszti szavaival élve "egy kis fűszer"
több mint 13 éve
Látta valaki az Éden Hotel-t?Valami meglátás? Vélemény? Benyomás?
több mint 13 éve
Ebből a műsorból sok minden hiányzik,mindenek előtt egy Alekoszma viasat3 21.15 éden hotel, új realityHörikiváncsi vagyok rá,nem kis hype-ot kapNewman
több mint 13 éve
Éva Éva Éva te féreg patkány...JayBÉs vazze mennyien beveszik azt a kezdetű mondatát, h "de nem azért, h puncsoljak..." ... Akkor miért Éva?
több mint 13 éve
Balázs szélviharba keveredett 😂Matthew99Lilu összeomlott volna, Balázs remekül csinálta 😀 "Akkor most eltűnök a pult mögött" 😂
több mint 13 éve
Balázs szélviharba keveredett 😂
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.