TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
minden család kap 17000 ft-ot....Newman
Ez most komoly??? Azt hittem legalább 1-2 családnak segítenek, nem ilyen pofont adok a szarnak effektus lép életbe...

Egyébként arcos volt énlázárlászló, ahogy a putri népének izomból reklámozta, hogy 1 sms 1 tál kaja.... 😛
több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
tudom h megint lehurrognak az Alekosz fanok, de a hét elején mikor kezdődött ez a jótékonysági műsor, egyik éjszaka beszélgettek a régi időkről, mindenki mesélt h hogyan nőtt fel, és akkor mondta el Alekosz h ő életében nem dolgozott még 1 percet sem. A többiek is tökre meglepődtek, nem akarták elhinni, de ő mondta h tényleg nem, csak a lagzizás volt neki. Mondták h de arról volt szó h biztonsági őr, erre nem tudom h mit mondott, mert levették a képet. Lehet h az h ahol él és őrzi azt a régi kocsmát, h az számít neki biztonsági őrködésnek, nem tudom...
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
minden család kap 17000 ft-ot....

több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
forgassuk le 😂
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 058 — #NoStress

több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Azért Alekosz sem kacsalábon-forgó palotából jött. Ha láttátok a házat, ahol lakik, meg a kocsma is volt, be sincs vakolva. Tipikus olyan család, akiknek 15-20 évvel ezelőttig viszonylag jó sora volt, tisztességgel megéltek, aztán a rendszerváltás után szép lassan lecsúsztak.
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 872
Alekosz már azzal is köcsög volt, hogy míg előtte mindenki elmondta Lulunak, hogy az udvaron szartak, azt is csak hetente egyszer volt szabad, olyan rossz körülmények között nőttek fel (Gigi külön tanulmány lehetne, hogy egy elvileg nem túl vidám dologról végig vigyorogva beszél..), addig Alekosz volt az egyetlen, aki nem jött elő a már 6szor hallott történetekkel. Érdekes, hogy mindegyik nemhogy szegény volt, hanem egyenesen putriból jött kb...fetomy
Tényleg nem Alekosz ellen mondom de az tény hogy neki volt a legkevésbé hátrányos gyerekkora. Nincs ezzel semmi gond, ezért nem lesz köcsög. A többiek meg valóban csórók/csórók voltak, nyilván azért vannak itt a vv-ben nem pedig a jól menő cégüket irányítják.
több mint 14 éve
Alekosz már azzal is köcsög volt, hogy míg előtte mindenki elmondta Lulunak, hogy az udvaron szartak, azt is csak hetente egyszer volt szabad, olyan rossz körülmények között nőttek fel (Gigi külön tanulmány lehetne, hogy egy elvileg nem túl vidám dologról végig vigyorogva beszél..), addig Alekosz volt az egyetlen, aki nem jött elő a már 6szor hallott történetekkel. Érdekes, hogy mindegyik nemhogy szegény volt, hanem egyenesen putriból jött kb...
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Alekosz azért most nem gyengén volt paraszt.FViktor93
lassan olyan beképzelt lesz, h már magával se áll szóba... a múltkor is kiselőadást tartott Bécinek h miért lehet csak mögötte második a VV-ben... aztán nehogy pofára esés legyen belőle.

Tegnap este szóltak Anikóéknak (Laci és Jerzy), h mennek ahhoz a családhoz ma, akik benne voltak a kisfilmben. akiket a nagypapa nevel. erre Anikó kitalálta h vigyenek le nekik amit tudnak, kipakolták az üdítős hűtőt, a fürdőszobát, ruhákat adtak, Anikó épp hogy hagyott magának pár cuccot, a nagy macit, mondták h reggel leviszik a húsokat is (azon ment a témázás h befűszerezzék-e, vagy csak natúr), mindenki adott bele ruhát (Laci bajban volt h túl nagy a mérete, de cipőket adott bele, Béci nadrágokat, cipőt, stb). Egyedül Éva volt aki közölte h neki nincsenek jó ruhái, de az üdítős pultot ő pakolta ki, gyakorlatilag a többiek első nagy zsák üdítő után abbahagyták, ő összepakolt még egy nagy zsákkal, csak húzni tudta, szal a szándék megvolt benne. Egyedül ki szart a dologra magasról?! Igen, Alekosz. Feküdt az ágyán, vagy kinn szivarozott az udvaron és nézte ahogy a többiek pakolnak. Egy zoknit nem adott bele... ennyit róla...

Persze ezeket nem vágják bele az összefoglalóba...Danna
Ez az egész egy rongyrázásnak tűnik sokak szemében.

a jótékonykodásnak nem véletlen van névtelen formája is, elvégre pont nem az a lényeg, hogy ÉN milyen fasza csávó vagyok, hogy ennyit és ennyit odaadok a sajátomból. Sokan csak azért csinálják ezt, hogy saját magukat jó színben tüntessék fel, a befolyó összeg további sorsát meg magasról leszarják.

szóval attól, hogy valaki ország-világ előtt nem túl lelkes ezen dolog miatt, az nem jelenti, hogy undorító, zsugori szar ember, aki még a perselypénzt is kilopja a templomból 😊

több mint 14 éve
Hát őszintén szólva, ha bent vagyok egy ilyen játékban, és hónapokon keresztül egyfolytában azt kapom mindenhonnan, hogy senkinek semmi esélye, én fogok nyerni, mindenki engem imád, visszamegyek két 70%-os párbajjal (nyilván ratyikkal ment ki, de akkoris), akkor szerintem még én is elhinném, hogy jó vagyok, pedig eléggé önbizalomhiányos vagyok... 😊fetomy
Béci is ugyanezt kapta, tribunusnak is megválasztották de ha ő mondja akkor nagyképű 😛 Tudom.. más a stílus.JayB
Béci már a semmire is ezt nyomta 😉 És igen, a stílus még mindig más, de tudom, neked hiába mondom.. 😛
több mint 14 éve
Hát őszintén szólva, ha bent vagyok egy ilyen játékban, és hónapokon keresztül egyfolytában azt kapom mindenhonnan, hogy senkinek semmi esélye, én fogok nyerni, mindenki engem imád, visszamegyek két 70%-os párbajjal (nyilván ratyikkal ment ki, de akkoris), akkor szerintem még én is elhinném, hogy jó vagyok, pedig eléggé önbizalomhiányos vagyok... 😊fetomy
Béci is ugyanezt kapta, tribunusnak is megválasztották de ha ő mondja akkor nagyképű 😛 Tudom.. más a stílus.
több mint 14 éve
Hát őszintén szólva, ha bent vagyok egy ilyen játékban, és hónapokon keresztül egyfolytában azt kapom mindenhonnan, hogy senkinek semmi esélye, én fogok nyerni, mindenki engem imád, visszamegyek két 70%-os párbajjal (nyilván ratyikkal ment ki, de akkoris), akkor szerintem még én is elhinném, hogy jó vagyok, pedig eléggé önbizalomhiányos vagyok... 😊

Hozzátenném, hogy az elmúlt 1-2 hétben már lehet, hogy elhiszi, de egész odáig egyáltalán nem hitte. Zsófi elleni párbajon pl. eléggé látszott, hogy nem igazán hisz benne, hogy őt visszaküldik..
több mint 14 éve
lassan olyan beképzelt lesz, h már magával se áll szóba... a múltkor is kiselőadást tartott Bécinek h miért lehet csak mögötte második a VV-ben... aztán nehogy pofára esés legyen belőle.
Danna
Azt mondta hogy nem Béci fogja megnyerni. Azt egy szóval nem mondta hogy mögötte lesz 2. A kettő nagyon nem ugyanaz!!!eaglesmcnabb
igen, az összefoglalóban csak ennyit mutattak. 😀

Plusz kb. 20x hangzott már el eddig h mindenki szerint ő fog nyerni, h ő is elmondta h Béci a legnagyobb ellenfele és h ketten lesznek ott a végén. ezek után nyilván tök egyértelmű h nem Anikóra gondolt. 😀
Ha emlékezetem nem csal az élőben is úgy volt h Béci rákérdezett h ki mögött lesz második, mire csak sejtelmesen mosolygott...
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 102 — je suis poloska
Danna
Azt mondta hogy nem Béci fogja megnyerni. Azt egy szóval nem mondta hogy mögötte lesz 2. A kettő nagyon nem ugyanaz!!!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Alekosz védelmében: ha bemegyek luxusmajmot játszani 50 miláért és/vagy celebstátuszért, én is vastagon leszarnám Hugyosjózsiékat Mucsaugornyán. Egyszerűen rendszeridegen ez az egész álszent hét. Liluék havonta keresnek annyit, amiből 150 család egész hónapban jól lakna, vagy legalábbis kábé, közben ezeket a szerencsétlen dzsakuzziznivágyókat ugráltatják, belőlük csinálnak bohócot. én nem szeretem az ilyen eröltetett jótékonykodást.
Adtam én már hajléktalannak is papírpénzt, ne dörgöljék az orromalá, hogy a politikusok 20 éves elkúrása miatt ki éhezik, kinek nincs étel, fedél, stb.Sobri Jóska
Az a "baj" hogy egy könnyeivel küszködű Lilu vagy villalakó sokkal több sms-t hoz mint az éhező kislány a videóban. Álszent vagy nem álszent de így működik a dolog a leghatásosabban, Lilukkal, Bécikkel, Évákkal.
több mint 14 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan

Tegnap este szóltak Anikóéknak (Laci és Jerzy), h mennek ahhoz a családhoz ma, akik benne voltak a kisfilmben. akiket a nagypapa nevel. erre Anikó kitalálta h vigyenek le nekik amit tudnak, kipakolták az üdítős hűtőt, a fürdőszobát, ruhákat adtak, Anikó épp hogy hagyott magának pár cuccot, a nagy macit, mondták h reggel leviszik a húsokat is (azon ment a témázás h befűszerezzék-e, vagy csak natúr), mindenki adott bele ruhát (Laci bajban volt h túl nagy a mérete, de cipőket adott bele, Béci nadrágokat, cipőt, stb). Egyedül Éva volt aki közölte h neki nincsenek jó ruhái, de az üdítős pultot ő pakolta ki, gyakorlatilag a többiek első nagy zsák üdítő után abbahagyták, ő összepakolt még egy nagy zsákkal, csak húzni tudta, szal a szándék megvolt benne. Egyedül ki szart a dologra magasról?! Igen, Alekosz. Feküdt az ágyán, vagy kinn szivarozott az udvaron és nézte ahogy a többiek pakolnak. Egy zoknit nem adott bele... ennyit róla...

Persze ezeket nem vágják bele az összefoglalóba...Danna
Neki sincsenek jó ruhái 😊

több mint 14 éve
Alekosz védelmében: ha bemegyek luxusmajmot játszani 50 miláért és/vagy celebstátuszért, én is vastagon leszarnám Hugyosjózsiékat Mucsaugornyán. Egyszerűen rendszeridegen ez az egész álszent hét. Liluék havonta keresnek annyit, amiből 150 család egész hónapban jól lakna, vagy legalábbis kábé, közben ezeket a szerencsétlen dzsakuzziznivágyókat ugráltatják, belőlük csinálnak bohócot. én nem szeretem az ilyen eröltetett jótékonykodást.
Adtam én már hajléktalannak is papírpénzt, ne dörgöljék az orromalá, hogy a politikusok 20 éves elkúrása miatt ki éhezik, kinek nincs étel, fedél, stb.

több mint 14 éve

Persze ezeket nem vágják bele az összefoglalóba...
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Höri volt aki hónapokkal ezelőtt megjósolta az Alekosz feleséget keres című műsor létre jöttét? Hát igaza lett 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szandika CKM-es képe olyan, kb. mint egy kora 90-es évekbeli autószerelő falinaptára.
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Béci végre poénkodna, erre ez az atomhülye Lázárlászló ebbe is belerinyál. Micsoda egy hülye.Sobri Jóska
nagy poén lett volna...Newman
Ha jól adják elő, akkor az. Minden jó poén, amit 5 ember határozottan állít, 1 meg nem tudja elhigyje vagy sem.
Mi pl hárman állítottuk egyszer egy srácnak, hogy miket csinált előző este atomrészegen, kikkel beszélt a starandon, melyik eladócsajnak, felszolgálónak mit mondott, aztán elkisértük, hogy "kiköszörülje a csorbát", na az egy vicces délután volt.Sobri Jóska
ez mondjuk nem rossz 😀
de ez a Béci féle nekem nem adta volna,összegyűrik a ruháimat,összekeverik a cuccaimat,nem az igazi.... 😛

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Giginek hírolvasás közben, mintha bajsza lenne... 😀
több mint 14 éve
Most? 😊

több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Alekosz azért most nem gyengén volt paraszt.
több mint 14 éve
Béci végre poénkodna, erre ez az atomhülye Lázárlászló ebbe is belerinyál. Micsoda egy hülye.Sobri Jóska
nagy poén lett volna...Newman
Ha jól adják elő, akkor az. Minden jó poén, amit 5 ember határozottan állít, 1 meg nem tudja elhigyje vagy sem.
Mi pl hárman állítottuk egyszer egy srácnak, hogy miket csinált előző este atomrészegen, kikkel beszélt a starandon, melyik eladócsajnak, felszolgálónak mit mondott, aztán elkisértük, hogy "kiköszörülje a csorbát", na az egy vicces délután volt.