NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
271
35
18:30-tól, ARENA4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Éva Éva Éva te féreg patkány...
több mint 13 éve
Itt van A Mester. Meg itt azért nem csak Jerzyk vannak.Hát finoman szólva nem az én realitym lesz a sok beképzelt faszzal meg hisztis picsával.tenorxAkkor a VV se neked való... 😛BMG
több mint 13 éve
Duff
3 133
Alek végre rájött, h megy ez az egész.
több mint 13 éve
bmg
2 681
Hát finoman szólva nem az én realitym lesz a sok beképzelt faszzal meg hisztis picsával.tenorxAkkor a VV se neked való... 😛
több mint 13 éve
A mester mekkora isten 😂
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
ma viasat3 21.15 éden hotel, új realityHörikiváncsi vagyok rá,nem kis hype-ot kap
több mint 13 éve
Nekem meg elég egyszerre egy reality, nem bonyolódom mégegybe. 😊Bár ha ott is van egy Alekosz...
több mint 13 éve
Hát finoman szólva nem az én realitym lesz a sok beképzelt faszzal meg hisztis picsával.
több mint 13 éve
Mutogathatod az oklevelet, meg dicsekedhetsz velem amerikai foci fórumokon 😛tenorxAz oklevél a lakás legfrekventáltabb helyén van kitéve, a wc-ben. 😊
De ez a dicsekedés tényleg fasza, megyek, bereggelek egy csomó más fórumra, és ott is dicsekedek vele. 😊
több mint 13 éve
Mutogathatod az oklevelet, meg dicsekedhetsz velem amerikai foci fórumokon 😛
több mint 13 éve
Majd meglássuk. Tényleg kíváncsi vagyok, mert ugye 16-17 év alatt egyáltalán nem megbízhatók a tesztek, és akkor lettem utoljára mérve. Egy 130+al elégedett lennék bőven, az április 6.aira jelentkeztem, jöhetnének még innen páran 😀tenorxÉn pár éve egy haverral fogadásból mentem el. Akié a kevesebb az fizeti a teszteket, és utána egy vacsit a másiknak. 😊
Mondjuk ez volt életemben az egyetlen kézzelfogható haszna a sok iq-pontnak, és nem is tudom mi lehetne még. 😊
több mint 13 éve
De jó hogy itt mindenki a Genius kategóriába esik majdnem 😀 Be se merem majd írni az enyémet 😐
több mint 13 éve
Majd meglássuk. Tényleg kíváncsi vagyok, mert ugye 16-17 év alatt egyáltalán nem megbízhatók a tesztek, és akkor lettem utoljára mérve. Egy 130+al elégedett lennék bőven, az április 6.aira jelentkeztem, jöhetnének még innen páran 😀
több mint 13 éve
Hát a VVs alapján 123. De most megjött a kedvem, hogy elmenjek az egyik mensas rendes felmérésre.tenorxEgyébként amit én végeztem az egy 100as átlagú 24es szórású normál eloszlással dolgozó teszt volt, ami szerintem nagyon könnyű volt, és az a sajátossága, ha mondjuk minden feladatot meg tudsz oldani, akkor ugyanúgy 155+ lesz az eredményed, mintha párat nem tudnál, mivel pontosan csak a 100 környékén tud mérni, és azt a standard tesztjükkel nem tudják kimérni, hogy mondjuk 160 vagy 180 vagy 227 az iq-d. Persze 130 fölött már végtére is tökmindegy, szerintem semmi jelentősége nincs, hogy 132 vagy 192.
több mint 13 éve
Hát a VVs alapján 123. De most megjött a kedvem, hogy elmenjek az egyik mensas rendes felmérésre.
több mint 13 éve
Nem ma csináltam az igaz, hanem pár éve a mensánál, úgyhogy még szép oklevél is van róla. 😊váza😛fetomyMensa 155+ 😛Sobri JóskaNASA? 😀Hanni
több mint 13 éve
Sebii
3 538
121 lett nekem.
több mint 13 éve
Majd megcsinálom, kíváncsi vagyok mennyi lesz 😛 12 évesen 143 volt, remélem túlságosan nem csökkent 😀Nálam a mensás tesztet nem nyitja meg...csináld vv oldalán, (jobb felső sarok). ugyanazfetomy
Az oldal nem található
A kért oldal nem található.tenorx
több mint 13 éve
Nálam a mensás tesztet nem nyitja meg...csináld vv oldalán, (jobb felső sarok). ugyanaz
Az oldal nem található
A kért oldal nem található.tenorx
http://valovilag.hu/iqteszt
több mint 13 éve
Nálam a mensás tesztet nem nyitja meg...Az oldal nem található
A kért oldal nem található.
több mint 13 éve
a mensa.hu-n kívül, hol találok jó tesztet?Sebiiha hiteles eredményt akarsz, akkor sehol. Van sok ingyenes, de azok max poénnak, gyakorlásnak jók, nekem pl. 110-150-ig minden eredmény jött már ki ilyeneken 😊
Egyébként még a mensa free tesztje sem ezer százalékos pontosságú, inkább csak tájékoztató jellegű.