TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Béci végre poénkodna, erre ez az atomhülye Lázárlászló ebbe is belerinyál. Micsoda egy hülye.Sobri Jóska
nagy poén lett volna...

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Mielőtt valaki félreértené, nem geciségből írom, de: Milyen család? Nem arról volt szó, hogy nem ismeri a szüleit, és árvaházi gyerek volt. Szerintem amúgy simán kamu ez is, mint az, hogy egy nappal a párbaj előtt kint volt, hogy lehet a kieső Szandikával csetelni.GRAFI
már tegnapelőtt is elmondta lulunak, hogy kiskorában az anyja nevelte, egy hétig egy rizst ettek, és úgy került árvaházba, ha jól értelmeztem...
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 058 — #NoStress
Béci végre poénkodna, erre ez az atomhülye Lázárlászló ebbe is belerinyál. Micsoda egy hülye.

több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 427
valószínű beveszik, h el kellett égetni a ruhát, mert fertőzés van 😀😀

béla 1 percen belül: "Lehet, h én is kiakadNÁK..." "Olyan UNaktív vagy" 😀
több mint 14 éve
Valamint a szerződésük olyan, hogy a műsor alatt történtekért nem indíthatnak pert se a tévé, se a többi szereplő ellen.

több mint 14 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
LOL 😂 😂 😂fetomy
Ha jól rémlik a tanulmányaimból akkor az a gáz, hogy a tettleges becsületsértés magánidítványos....és Jerzynek 30 napja lenne azt előterjeszteni a cselekménytől számítva....gondolom nem hívják be a riportszobába, hogy hé figyú Jerzy nem akarsz magánindítvánnyal élni az Éva ellen...esetleg... 😀Keano
5 év

több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Mielőtt valaki félreértené, nem geciségből írom, de: Milyen család? Nem arról volt szó, hogy nem ismeri a szüleit, és árvaházi gyerek volt. Szerintem amúgy simán kamu ez is, mint az, hogy egy nappal a párbaj előtt kint volt, hogy lehet a kieső Szandikával csetelni.
több mint 14 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 060 — Falcons Fan
LOL 😂 😂 😂fetomy
Ha jól rémlik a tanulmányaimból akkor az a gáz, hogy a tettleges becsületsértés magánidítványos....és Jerzynek 30 napja lenne azt előterjeszteni a cselekménytől számítva....gondolom nem hívják be a riportszobába, hogy hé figyú Jerzy nem akarsz magánindítvánnyal élni az Éva ellen...esetleg... 😀

több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 872
LOL 😂 😂 😂fetomy
Állítólag Bécinél is volt perről szó mikor a 13 éves kocsikázós kalandjairól mesélt. 😀
több mint 14 éve
LOL 😂 😂 😂
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 562 — Amerikai sportok rajongója
Megtaláltam köszi szépen!! Bár ha jól láttam az igénylés most szünetel ideiglenesen, de bizakodom, köszi.zavi27
Én is meghívóra hajtok, de nekem már ígértek egyet 😊Rataxes
Na remeljuk osszejon akkor mindkettonknek!
több mint 14 éve
Á, ne is törődj vele, én beírnék ide pár ismerőst az élet némely területéről, lehet, hogy én nem állnék szóba magammal többé. 😊

http://emtv.blog.hu/2011/03/16/summerproject_uttoro_uj_reality_show_indul?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_campaign=index

több mint 14 éve
maximilien 214 — #5
http://velvet.hu/celeb/2011/03/15/homoerotikus_tanccal_szorakoztattak_az_eden_hotel_faszijai/
ezt nézve jöttem rá,hogy ez a Dani csoporttársam volt tf-en.
lehet velem van a baj,hogy ilyen ismerősök jutnak nekem,mint Ő vagy Jerzy 😂

http://twitter.com/bencsics05
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 219 — Eagles fan
Megtaláltam köszi szépen!! Bár ha jól láttam az igénylés most szünetel ideiglenesen, de bizakodom, köszi.zavi27
Én is meghívóra hajtok, de nekem már ígértek egyet 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Visszaolvastam mindent, bocsánat biztos retard vagyok, vagy késő van már, de nem értem továbbra sem mit kéne megtalálni ezen a belinkelt oldalon. 😊zavi27
Jahh, tényleg késő van 😊 De akkor segítek, tessék, időrendben:

Közbe letöltöttem a VV-s ckm-et. Hát dolgozott a PS rendesen 😀 Éva ragyás seggén, meg Szandika hurkáin gondolom éjjel-nappal át dolgoztak 😀Azért Anikó még mindig kurvajó :cool: 😂Duff
Hun találtad?GRAFI
n*oreDuff
A többit már tudod... 😊Rataxes
Megtaláltam köszi szépen!! Bár ha jól láttam az igénylés most szünetel ideiglenesen, de bizakodom, köszi.
több mint 14 éve
Visszaolvastam mindent, bocsánat biztos retard vagyok, vagy késő van már, de nem értem továbbra sem mit kéne megtalálni ezen a belinkelt oldalon. 😊zavi27
Jahh, tényleg késő van 😊 De akkor segítek, tessék, időrendben:

Közbe letöltöttem a VV-s ckm-et. Hát dolgozott a PS rendesen 😀 Éva ragyás seggén, meg Szandika hurkáin gondolom éjjel-nappal át dolgoztak 😀Azért Anikó még mindig kurvajó :cool: 😂Duff
Hun találtad?GRAFI
n*oreDuff
A többit már tudod... 😊

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
??zavi27
Ha visszaolvasol kb. egy oldalt (nem is kell mindent, csak hogy Te mire válaszoltál és annak mi volt az előzménye) biztos vagyok benne hogy sikerül kibogozni a szálakat 😊Rataxes
Visszaolvastam mindent, bocsánat biztos retard vagyok, vagy késő van már, de nem értem továbbra sem mit kéne megtalálni ezen a belinkelt oldalon. 😊
több mint 14 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
az biztos 😊 79ezer egész pontosan, hacsak nem bundázták meg ezt is 😂😂fetomy
Attól függ. Ha ez nettó akkor JayB-é pontos. Balázs mintha a családok éves ellátásáról beszélt volna, tehát én úgy gondolom, hogy nettó 25 milla.Matthew99
Igazából totálisan lényegtelen, de mostmár érdekel, hogy ez most he? 😀 315 egy sms, és 25 milla érkezett be, mi nettó, vagy micsoda? 😀fetomy
A 315pénz a bruttó ár, abból az áfát állambácsi jól zsebre rakja, nem lesz belőle tál meleg leves 😊
több mint 14 éve
25 milka az kb 100 ezer sms, az azért nem rossz 2 nap alatt.JayB
Attól függ. Ha ez nettó akkor JayB-é pontos. Balázs mintha a családok éves ellátásáról beszélt volna, tehát én úgy gondolom, hogy nettó 25 milla.Matthew99
Igazából totálisan lényegtelen, de mostmár érdekel, hogy ez most he? 😀 315 egy sms, és 25 milla érkezett be, mi nettó, vagy micsoda? 😀
több mint 14 éve
Szerintem a 25 milában vannak direkt felajánlások, mondjuk ilyen Eon 10 millió, RTL Klub 5 millió, Cordia 5 millió szerűek.
De az tény, az emberek szeretnek adakozni, a vörösiszap károsultjainak is összegyűlt több százmillió. Aminek 1-2 százaléka el is jutott a károsultakhoz.

több mint 14 éve
??zavi27
Ha visszaolvasol kb. egy oldalt (nem is kell mindent, csak hogy Te mire válaszoltál és annak mi volt az előzménye) biztos vagyok benne hogy sikerül kibogozni a szálakat 😊

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
nincs 😕

de asszem most van szabad meghívóigénylés.Duff
Azt hogy kell csinálni?zavi27
amatőrök http://aletatet.blog.hu/2011/03/16/valovilag_lanyok_a_ckm_benHöri
??
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 246 — Invisible man
Attól függ. Ha ez nettó akkor JayB-é pontos. Balázs mintha a családok éves ellátásáról beszélt volna, tehát én úgy gondolom, hogy nettó 25 milla.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Nincs meghívód fölösbe esetleg? 😊zavi27
nincs 😕

de asszem most van szabad meghívóigénylés.Duff
Azt hogy kell csinálni?zavi27
amatőrök http://aletatet.blog.hu/2011/03/16/valovilag_lanyok_a_ckm_ben

több mint 14 éve
az biztos 😊 79ezer egész pontosan, hacsak nem bundázták meg ezt is 😂😂