TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
hát nem lett meg a 200milla. biztos az rtl-nek elfogyott a pénze... 😀
több mint 14 éve
Még minidg jobb volt mint az első ahol masszív két másodperces késésben voltak minden belépőnél 😀
több mint 14 éve
jóvan, most meg elfelejtik visszakapcsolni a mikrofont... 😀😀 Hihetetlen komolyan 😀 Hogy valaki ennyire leszarja a látszatot... 😀
több mint 14 éve
énlázárlászló elfelejtette odatenni a mikrofont a szájához "éneklés" közben 😀😀
több mint 14 éve
Istenem, szóljanak már nekik, hogy legalább a mikrofon legyen a szájuknál 😀Mellesleg bizonyára hatalmas munka volt ezt a "mixet" összehozni...
több mint 14 éve
faszom bazmeg, odakapcsoltam erre a szarra a Florida meg a Richmond meccse között, de 1 szám elég volt hozzá, hogy betoljam a lejátszóba a slayer cd-t
több mint 14 éve
Tutibiztos hogy a végén kiegészítik annyival hogy meglegyen a 200 és a totális eufória 😊
több mint 14 éve
Gigi: "Iszonyatosan gitároztok" - micsoda bók...
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
ez a félóra alatt +40milla. ez hogyan? nem úgy ismerem a magyar népet, aki nagyon adakozik.Dufflecsípték a költségvetés 0,1 %-át
nyilván nem sms-ekből jött össze 40 milla 5 perc alatt
több mint 14 éve
ez a félóra alatt +40milla. ez hogyan? nem úgy ismerem a magyar népet, aki nagyon adakozik.
több mint 14 éve
lol pár perc alatt 30 milla mi? 😀 az egész összeg negyede 5 perc alatt 😀
több mint 14 éve
Jó, egy ilyen gálát kb. lehetetlen ízlésesen megcsinálni, mert szerintem sok embernek - nekem is - az jut eszembe róla, hogy csak ennek a költségvetéséből még bőven meg tudnák dobni azt az adományt, ha akarnák.Egyszerűen rossz az összkép 😀 😀 Sztem egyáltalán nem illik a háttérbe ilyen video...Duffhát ez gyönyörű... Vastag Csaba énekel, a háttérben meg megy a kisfilm a hátrányos helyzetűekről...DuffImádom, amikor az emberek mindenbe belekötnek. Na ezzel mi a baj?tenorx
több mint 14 éve
Egyszerűen rossz az összkép 😀 😀 Sztem egyáltalán nem illik a háttérbe ilyen video...hát ez gyönyörű... Vastag Csaba énekel, a háttérben meg megy a kisfilm a hátrányos helyzetűekről...DuffImádom, amikor az emberek mindenbe belekötnek. Na ezzel mi a baj?tenorx
több mint 14 éve
hát ez gyönyörű... Vastag Csaba énekel, a háttérben meg megy a kisfilm a hátrányos helyzetűekről...DuffImádom, amikor az emberek mindenbe belekötnek. Na ezzel mi a baj?
több mint 14 éve
hát ez gyönyörű... Vastag Csaba énekel, a háttérben meg megy a kisfilm a hátrányos helyzetűekről...
több mint 14 éve
Én meg azt nem értem, h akik tudják, h nincs pénzük, miért vállalnak 5-7 gyereket?DuffMer nem telik fogamzásgátlásra.
több mint 14 éve
Marha nagy boldogságot ad az ha nem tudsz etetni 6-7 gyereket.Én meg azt nem értem, h akik tudják, h nincs pénzük, miért vállalnak 5-7 gyereket?DuffHa a gyerekvállalás pusztán gazdasági racionalitás kérdése lenne az emberiség kihalna rögvest. Akinek van pénze az miért vállal gyereket? Csak viszi a pénzt és az időt... akik szegények legalább ennyi boldogságot szeretnének az életükbe, plusz ugye köztük még jobban élnek a régebbi berögződések ami sok gyereket adja emg standarként.Rajna
Sokkal nagyobb boldogság ha két gyereket fel tudsz nevelni úgy,hogy ne éhezzenek.
több mint 14 éve
Én meg azt nem értem, h akik tudják, h nincs pénzük, miért vállalnak 5-7 gyereket?DuffHa a gyerekvállalás pusztán gazdasági racionalitás kérdése lenne az emberiség kihalna rögvest. Akinek van pénze az miért vállal gyereket? Csak viszi a pénzt és az időt... akik szegények legalább ennyi boldogságot szeretnének az életükbe, plusz ugye köztük még jobban élnek a régebbi berögződések ami sok gyereket adja emg standarként.
több mint 14 éve
Én meg azt nem értem, h akik tudják, h nincs pénzük, miért vállalnak 5-7 gyereket?
több mint 14 éve
Nem tudom volt e már.Kb 5 féle jobbikos plakát volt, nekem is feltűnt. Még jó hogy nem Béciéket küldték 😀
Tegnap ahová Anikóék kimentek két dolog tecccett nagyon.
Az egyik az öregen az Atlanta Falcons (vagy Hawks?) sapi a másik meg a falon a nagy Jobbik plakát. Az szomszédból meg nézett átt a kerítésen a sok kis cigó...Bazzani
több mint 14 éve
Nem tudom volt e már.Tegnap ahová Anikóék kimentek két dolog tecccett nagyon.
Az egyik az öregen az Atlanta Falcons (vagy Hawks?) sapi a másik meg a falon a nagy Jobbik plakát. Az szomszédból meg nézett átt a kerítésen a sok kis cigó...
több mint 14 éve
Alekosz műsora a villában lesz és szó szerint ki se kell jönnie 😀 Ezek után mondjuk furcsa lenne ha ő nyerne.aki nem tudja honnan szedje le, itt fent van elvileg az egész, bár még én se néztem végig. meg nem tudom meddig lesz még fent..
más: Aki tudja szedje le a tegnapi villás morning showt, párszor sírtam rajta 😊JayB
child please!
több mint 14 éve
Alekosz műsora a villában lesz és szó szerint ki se kell jönnie 😀 Ezek után mondjuk furcsa lenne ha ő nyerne.más: Aki tudja szedje le a tegnapi villás morning showt, párszor sírtam rajta 😊