TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 427
hát nem lett meg a 200milla. biztos az rtl-nek elfogyott a pénze... 😀
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 872
Még minidg jobb volt mint az első ahol masszív két másodperces késésben voltak minden belépőnél 😀
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
jóvan, most meg elfelejtik visszakapcsolni a mikrofont... 😀😀 Hihetetlen komolyan 😀 Hogy valaki ennyire leszarja a látszatot... 😀
több mint 14 éve
énlázárlászló elfelejtette odatenni a mikrofont a szájához "éneklés" közben 😀😀
több mint 14 éve
Istenem, szóljanak már nekik, hogy legalább a mikrofon legyen a szájuknál 😀

Mellesleg bizonyára hatalmas munka volt ezt a "mixet" összehozni...
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
faszom bazmeg, odakapcsoltam erre a szarra a Florida meg a Richmond meccse között, de 1 szám elég volt hozzá, hogy betoljam a lejátszóba a slayer cd-t

több mint 14 éve
Tutibiztos hogy a végén kiegészítik annyival hogy meglegyen a 200 és a totális eufória 😊
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 219 — Eagles fan
Gigi: "Iszonyatosan gitároztok" - micsoda bók...

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
ez a félóra alatt +40milla. ez hogyan? nem úgy ismerem a magyar népet, aki nagyon adakozik.Duff
lecsípték a költségvetés 0,1 %-át
nyilván nem sms-ekből jött össze 40 milla 5 perc alatt

több mint 14 éve
ez a félóra alatt +40milla. ez hogyan? nem úgy ismerem a magyar népet, aki nagyon adakozik.
több mint 14 éve
lol pár perc alatt 30 milla mi? 😀 az egész összeg negyede 5 perc alatt 😀
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Hál'Istennek Nicolas is a legjobb számát hozta el 😊

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
hát ez gyönyörű... Vastag Csaba énekel, a háttérben meg megy a kisfilm a hátrányos helyzetűekről...Duff
Imádom, amikor az emberek mindenbe belekötnek. Na ezzel mi a baj?tenorx
Egyszerűen rossz az összkép 😀 😀 Sztem egyáltalán nem illik a háttérbe ilyen video...Duff
Jó, egy ilyen gálát kb. lehetetlen ízlésesen megcsinálni, mert szerintem sok embernek - nekem is - az jut eszembe róla, hogy csak ennek a költségvetéséből még bőven meg tudnák dobni azt az adományt, ha akarnák.

több mint 14 éve
hát ez gyönyörű... Vastag Csaba énekel, a háttérben meg megy a kisfilm a hátrányos helyzetűekről...Duff
Imádom, amikor az emberek mindenbe belekötnek. Na ezzel mi a baj?tenorx
Egyszerűen rossz az összkép 😀 😀 Sztem egyáltalán nem illik a háttérbe ilyen video...
több mint 14 éve
tenorx 14 100 — fő libsi
Imádom, amikor az emberek mindenbe belekötnek. Na ezzel mi a baj?
több mint 14 éve
hát ez gyönyörű... Vastag Csaba énekel, a háttérben meg megy a kisfilm a hátrányos helyzetűekről...
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 633 — Poloska confirmed
Én meg azt nem értem, h akik tudják, h nincs pénzük, miért vállalnak 5-7 gyereket?Duff
Mer nem telik fogamzásgátlásra.
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
Én meg azt nem értem, h akik tudják, h nincs pénzük, miért vállalnak 5-7 gyereket?Duff
Ha a gyerekvállalás pusztán gazdasági racionalitás kérdése lenne az emberiség kihalna rögvest. Akinek van pénze az miért vállal gyereket? Csak viszi a pénzt és az időt... akik szegények legalább ennyi boldogságot szeretnének az életükbe, plusz ugye köztük még jobban élnek a régebbi berögződések ami sok gyereket adja emg standarként.Rajna
Marha nagy boldogságot ad az ha nem tudsz etetni 6-7 gyereket.
Sokkal nagyobb boldogság ha két gyereket fel tudsz nevelni úgy,hogy ne éhezzenek.

több mint 14 éve
Rajna Tennessee Titans 8 003 — Nega Scott
Ha a gyerekvállalás pusztán gazdasági racionalitás kérdése lenne az emberiség kihalna rögvest. Akinek van pénze az miért vállal gyereket? Csak viszi a pénzt és az időt... akik szegények legalább ennyi boldogságot szeretnének az életükbe, plusz ugye köztük még jobban élnek a régebbi berögződések ami sok gyereket adja emg standarként.

több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
hogy legyen pénzük!

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Én meg azt nem értem, h akik tudják, h nincs pénzük, miért vállalnak 5-7 gyereket?
több mint 14 éve
Nem tudom volt e már.
Tegnap ahová Anikóék kimentek két dolog tecccett nagyon.
Az egyik az öregen az Atlanta Falcons (vagy Hawks?) sapi a másik meg a falon a nagy Jobbik plakát. Az szomszédból meg nézett átt a kerítésen a sok kis cigó...Bazzani
Kb 5 féle jobbikos plakát volt, nekem is feltűnt. Még jó hogy nem Béciéket küldték 😀
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
Nem tudom volt e már.
Tegnap ahová Anikóék kimentek két dolog tecccett nagyon.
Az egyik az öregen az Atlanta Falcons (vagy Hawks?) sapi a másik meg a falon a nagy Jobbik plakát. Az szomszédból meg nézett átt a kerítésen a sok kis cigó...

több mint 14 éve
miller108 Philadelphia Eagles 403 — Eagles fan
Alekosz műsora a villában lesz és szó szerint ki se kell jönnie 😀 Ezek után mondjuk furcsa lenne ha ő nyerne.

más: Aki tudja szedje le a tegnapi villás morning showt, párszor sírtam rajta 😊JayB
aki nem tudja honnan szedje le, itt fent van elvileg az egész, bár még én se néztem végig. meg nem tudom meddig lesz még fent..

child please!
több mint 14 éve
Alekosz műsora a villában lesz és szó szerint ki se kell jönnie 😀 Ezek után mondjuk furcsa lenne ha ő nyerne.

más: Aki tudja szedje le a tegnapi villás morning showt, párszor sírtam rajta 😊