NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
481
57
18:30-tól, ARENA4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Állj, én nem a korom alapján állítottam be tapasztaltabbnak magam, hanem azok után az élethelyezeteken után, amiket átéltem. Nyilván minél idősebb vagy, annál több ilyenben részesülsz.Magadat (és a barátnőidet) állítod be a korod okán tapasztaltabbnak, mint itt a többiek, erre utaltam. Azzal a hsz-eddel nem az volt a gond, h azt írtad, h az ismerőseid 99%-a utálja Alekoszt, hanem az h te ezt ezáltal általános érvényűnek gondoltad ami nyilvánvalóan nem fedi a valóságot. (ergo a mintával van egy kis probléma 😉 )nem ezt írtam, ez egy cinikus 😀 😂 😀 utalás volt egy korábbi hozzászolásodra, de nem sikerült megértened 😂SzeszeAz én és az barátaim élettapasztalatát hoztad összefüggésbe Alekosszal. Igen, a női ismerőseim 99 %-a utálja Alekoszt. De ennek mi köze ahhoz h ki mennyit tapasztalt?! Továbbra sem értem az összefüggést.
Egyébként hány éves vagy?Danna
Sajnos a kor nem hozza automatikusan magával a jellemfejlődést is ahogy azt te írtad pl Évával kapcsolatban.Szesze
Nézd, az embernek általában olyanok a barátai, akikkel hasonlóképpen gondolkodnak.
több mint 13 éve
Te ezt tanultad meg, más meg máshogy reagált a kritikus helyzetekre és mást tanult meg... Te ilyen voltál 28 évesen, más meg másmilyen. Te az lettél ami, ő meg az lett ami. Egyik nem jobb a másiknál.Évát ilyen téren nem is védtem -igaz az előbb egy kalap alá helyeztem olivérékkel-. Igen, tőle is szánalmas, hogy egyik percben kurvaanyád, aztán mikor kiderül, hogy lehet rám rakja a cuccost, akkor meg annyira imádlak, de nem azért ám. Szánalmas, igen.Az ítélkezést olyan téren értettem, h voltam már 28 éves és tudom h akkor agyban már hol jár az ember. Nem ott ahol 20-22-24 évesen, hidd el... majd megtapasztalod te is.
Szerintem tök mindegy, hogy hány éves vagy, akkor sem nagyon ítélkezhetsz. Márcsak azért sem, mert ha jól sejtem, fogalmad nincs arról, hogy miket élt át -nekem sincs, de nem is indulok ki belőle-, és azért sem, mert minden ember más, más hibákkal. Neki semmi önuralma nincsen, sem önkritikája. Szerintem nyugodtan állíthatom, hogy nem az egyedüli ilyen, kortól és nemtől függetlenül.
De egyébként térjünk vissza.. miért, ha valaki sok szart tapasztal, attól jó ember lesz? Mert szerintem ilyet egyik irányba sem lehet kijelenteni.
Azt meg egyébként mindenki elfelejti, hogy senkinek nem nagyon lehet fogalma arról, hogy mit hoz ki a hosszú bezártság és a folyamatos kamerázás az emberből. Nem akarom itt agyonvédeni őket, de néhányan szerintem túlzottan könnyen ítélkeznek, miközben talán ők maguk is legalább annyi dologban elítélhetők lennének... 😊fetomy
Nézd, hidd el nekem, ha valaki k. sok szart él át, akkor legelőször önuralmat tanulja meg és azt h bizony néha kussba kell maradni. Ebben biztos vagyok. Ez tapasztalat és nem csak az enyém, hanem a környezetembe élőké is. Nem véletlen h Éva egyetlen munkahelyen sem bírta sokáig, dolgozni nem szeret, de azt nem viseli el ha ezt szóvá teszik neki.
Ha valaki sok sz.rt tapasztal, akkor azért az esetek többségében normális ember lesz (vagy alkoholista, kábszeres vagy egyszerűen feladja). És itt a sz.r alatt nem feltétlen azt értem h most kirúgja-e a szerelme, vagy sem. Vannak az életben ennél sokkal nagyobb gondok is.Danna
Én ebben a korban vagyok, sok kemény szituban voltam és nem az önuralmat tanultam meg. Hanem azt, hogy utolsó vérig küzdeni harcolni az igazadért és előre jutsz, nyersz, erősebb és jobb leszel, ahogy az életed is.
Ez ember, habitus, szocializáció és mentalitás függő, továbbá hogy ki mit élt át. De azt butaság kijelenteni, hogy aki sok szart élt át, az önuralmat tanulja meg elsőként. Ez lehet Rád igaz, de meggyőződésem, hogy az emberek 20%-ára se igaz. Vki ezt tanulja meg, valaki azt, valaki amazt.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Egy pár napja meg azt mondta, hogy ha ő jönne vissza akkor sem fog. Ott fog ülni a stúdióban, amíg azt nem mondják, hogy elmehet.😀a boltban sorállás közben láttam hogy az egyik szennylap címlapon hozta, hogy ha nyer szandika a párbajon, ha nem semmiképpen se megy vissza. "sajnos" nem láttam pontosan de vmi olyasmi volt, hogy ha kell új embert küldenek helyette.na azt megnézném, ahogy a játék fele után bemegy egy new-man 😀 (😛)
erről hallott vki ?gabtsi
kb. mintha a forma1-ben valaki a 45. körben kezd el versenyezni körhátrány nélkül 😊 Benti helyzetet nézve, viszont ha azt nézzük, hogy beilleszkedés, és nézői szeretet kivívás, hát inkább mintha alapból Baumgarnter ölébe ülve szállna be valaki a versenybe 😀fetomy
btw ezt kizártnak tartom,Szandika pont a mai ÖF-ban mondta,hogyha visszajön,akkor elismeri,hogy helye van a játékbanNewman
több mint 13 éve
Magadat (és a barátnőidet) állítod be a korod okán tapasztaltabbnak, mint itt a többiek, erre utaltam. Azzal a hsz-eddel nem az volt a gond, h azt írtad, h az ismerőseid 99%-a utálja Alekoszt, hanem az h te ezt ezáltal általános érvényűnek gondoltad ami nyilvánvalóan nem fedi a valóságot. (ergo a mintával van egy kis probléma 😉 )Az én és az barátaim élettapasztalatát hoztad összefüggésbe Alekosszal. Igen, a női ismerőseim 99 %-a utálja Alekoszt. De ennek mi köze ahhoz h ki mennyit tapasztalt?! Továbbra sem értem az összefüggést.Jah h nálad az a mérce, h Alekoszt ki szereti és ki nem... értem. 😊 akkor itt elbuktam, én 2 percnél többet nem bírnék ki vele és d.gni se d.gnék vele... sorry. 😂Dannanem ezt írtam, ez egy cinikus 😀 😂 😀 utalás volt egy korábbi hozzászolásodra, de nem sikerült megértened 😂Szesze
Egyébként hány éves vagy?Danna
Sajnos a kor nem hozza automatikusan magával a jellemfejlődést is ahogy azt te írtad pl Évával kapcsolatban.
több mint 13 éve
Az ítélkezést olyan téren értettem, h voltam már 28 éves és tudom h akkor agyban már hol jár az ember. Nem ott ahol 20-22-24 évesen, hidd el... majd megtapasztalod te is.Értem én, de minden ember más, és nincs olyan dolog, amire rá lehet mondani, hogy mindenkire igaz. Van aki összetörik a sok szar alatt, van aki megkeseredik és szarik bele, csinál mindent ahogy akar, és van akiből kb. mintaember lesz. Ez nagyon emberfüggő, még akkor is, ha a környezetedben általában hasonló kimenetele lesz.
Nézd, hidd el nekem, ha valaki k. sok szart él át, akkor legelőször önuralmat tanulja meg és azt h bizony néha kussba kell maradni. Ebben biztos vagyok. Ez tapasztalat és nem csak az enyém, hanem a környezetembe élőké is. Nem véletlen h Éva egyetlen munkahelyen sem bírta sokáig, dolgozni nem szeret, de azt nem viseli el ha ezt szóvá teszik neki.
Ha valaki sok sz.rt tapasztal, akkor azért az esetek többségében normális ember lesz (vagy alkoholista, kábszeres vagy egyszerűen feladja). És itt a sz.r alatt nem feltétlen azt értem h most kirúgja-e a szerelme, vagy sem. Vannak az életben ennél sokkal nagyobb gondok is.Danna
Most is pontosan tudom, hogy 28 évesen az ember felnőttebb elvileg, mint 22 évesen. De hidd el, ahogyan vannak éretten gondolkodó 17 évesek, és teljesen gyerekes 25 évesek, ez ugyanígy megfigyelhető később is. Ráadásul rengeteg olyan ember van, akinek nincs vagy nagyon kevés az önuralma, önkritikája. Egyébként én személyesen is ismertem egy ilyet, ő is épp 28 (vagy 29?) éves volt, csak férfi. Ugyanígy képtelen volt kontrolállni, hogy mit mond, belegázolt a másikba, aztán visszaédesgette magát, soha nem ismerte el semmi hibáját, stb... Kb. pont ugyanolyan ember, mint Éva, csak férfiben. És még csak be se volt zárva.
A szar alatt én sem azt értettem, hogy letörik a műkörme 😊
több mint 13 éve
Az én és az barátaim élettapasztalatát hoztad összefüggésbe Alekosszal. Igen, a női ismerőseim 99 %-a utálja Alekoszt. De ennek mi köze ahhoz h ki mennyit tapasztalt?! Továbbra sem értem az összefüggést.nem ezt írtam, ez egy cinikus 😀 😂 😀 utalás volt egy korábbi hozzászolásodra, de nem sikerült megértened 😂Szeszenálam is elmúlt, sajnos én már nem vagyok olyan fiatal h a hatalmas élettapasztalatod (és a hasonlóan tapasztalt barátaidé - akik szerint Alekoszt a nők 99%-a utálja 😉 ) képes legyen megváltoztatni a nézeteimet.SzeszeJah h nálad az a mérce, h Alekoszt ki szereti és ki nem... értem. 😊 akkor itt elbuktam, én 2 percnél többet nem bírnék ki vele és d.gni se d.gnék vele... sorry. 😂Danna
Egyébként hány éves vagy?
több mint 13 éve
😀a boltban sorállás közben láttam hogy az egyik szennylap címlapon hozta, hogy ha nyer szandika a párbajon, ha nem semmiképpen se megy vissza. "sajnos" nem láttam pontosan de vmi olyasmi volt, hogy ha kell új embert küldenek helyette.na azt megnézném, ahogy a játék fele után bemegy egy new-man 😀 (😛)
kb. mintha a forma1-ben valaki a 45. körben kezd el versenyezni körhátrány nélkül 😊 Benti helyzetet nézve, viszont ha azt nézzük, hogy beilleszkedés, és nézői szeretet kivívás, hát inkább mintha alapból Baumgarnter ölébe ülve szállna be valaki a versenybe 😀fetomy
btw ezt kizártnak tartom,Szandika pont a mai ÖF-ban mondta,hogyha visszajön,akkor elismeri,hogy helye van a játékban
több mint 13 éve
nem ezt írtam, ez egy cinikus 😀 😂 😀 utalás volt egy korábbi hozzászolásodra, de nem sikerült megértened 😂nálam is elmúlt, sajnos én már nem vagyok olyan fiatal h a hatalmas élettapasztalatod (és a hasonlóan tapasztalt barátaidé - akik szerint Alekoszt a nők 99%-a utálja 😉 ) képes legyen megváltoztatni a nézeteimet.SzeszeJah h nálad az a mérce, h Alekoszt ki szereti és ki nem... értem. 😊 akkor itt elbuktam, én 2 percnél többet nem bírnék ki vele és d.gni se d.gnék vele... sorry. 😂Danna
több mint 13 éve
nálam is elmúlt, sajnos én már nem vagyok olyan fiatal h a hatalmas élettapasztalatod (és a hasonlóan tapasztalt barátaidé - akik szerint Alekoszt a nők 99%-a utálja 😉 ) képes legyen megváltoztatni a nézeteimet.SzeszeJah h nálad az a mérce, h Alekoszt ki szereti és ki nem... értem. 😊 akkor itt elbuktam, én 2 percnél többet nem bírnék ki vele és d.gni se d.gnék vele... sorry. 😂
több mint 13 éve
nálam is elmúlt, sajnos én már nem vagyok olyan fiatal h a hatalmas élettapasztalatod (és a hasonlóan tapasztalt barátaidé - akik szerint Alekoszt a nők 99%-a utálja 😉 ) képes legyen megváltoztatni a nézeteimet.Vagy éppen te fogod pár év múlva másképp gondolni. 😀hát, szerintem a női cinizmussal semmi baj nincs..Dannanem baj, még pár évet öregedsz és akkor tán máshogy gondolod ezt is 😉Szesze
Elmúlt már az az időszak nálam h ilyesmit másképp gondoljak. 😀Danna
több mint 13 éve
a boltban sorállás közben láttam hogy az egyik szennylap címlapon hozta, hogy ha nyer szandika a párbajon, ha nem semmiképpen se megy vissza. "sajnos" nem láttam pontosan de vmi olyasmi volt, hogy ha kell új embert küldenek helyette.http://www.borsonline.hu/news.php?hid=39692
több mint 13 éve
Vagy éppen te fogod pár év múlva másképp gondolni. 😀nem baj, még pár évet öregedsz és akkor tán máshogy gondolod ezt is 😉SzeszeAzért mert a női emancipáció ellenére vannak olyan dolgok amik nem állnak jól egy nőnek..Szeszehát, szerintem a női cinizmussal semmi baj nincs..Danna
Elmúlt már az az időszak nálam h ilyesmit másképp gondoljak. 😀
több mint 13 éve
Évát ilyen téren nem is védtem -igaz az előbb egy kalap alá helyeztem olivérékkel-. Igen, tőle is szánalmas, hogy egyik percben kurvaanyád, aztán mikor kiderül, hogy lehet rám rakja a cuccost, akkor meg annyira imádlak, de nem azért ám. Szánalmas, igen.Az ítélkezést olyan téren értettem, h voltam már 28 éves és tudom h akkor agyban már hol jár az ember. Nem ott ahol 20-22-24 évesen, hidd el... majd megtapasztalod te is.
Szerintem tök mindegy, hogy hány éves vagy, akkor sem nagyon ítélkezhetsz. Márcsak azért sem, mert ha jól sejtem, fogalmad nincs arról, hogy miket élt át -nekem sincs, de nem is indulok ki belőle-, és azért sem, mert minden ember más, más hibákkal. Neki semmi önuralma nincsen, sem önkritikája. Szerintem nyugodtan állíthatom, hogy nem az egyedüli ilyen, kortól és nemtől függetlenül.
De egyébként térjünk vissza.. miért, ha valaki sok szart tapasztal, attól jó ember lesz? Mert szerintem ilyet egyik irányba sem lehet kijelenteni.
Azt meg egyébként mindenki elfelejti, hogy senkinek nem nagyon lehet fogalma arról, hogy mit hoz ki a hosszú bezártság és a folyamatos kamerázás az emberből. Nem akarom itt agyonvédeni őket, de néhányan szerintem túlzottan könnyen ítélkeznek, miközben talán ők maguk is legalább annyi dologban elítélhetők lennének... 😊fetomy
Ha valaki sok sz.rt tapasztal, akkor azért az esetek többségében normális ember lesz (vagy alkoholista, kábszeres vagy egyszerűen feladja). És itt a sz.r alatt nem feltétlen azt értem h most kirúgja-e a szerelme, vagy sem. Vannak az életben ennél sokkal nagyobb gondok is.
több mint 13 éve
Hát ilyne szennylapokon én azt olvastam, hogy ahogy Gigi és Jerzy dugott, úgy dobta ki Gigi Jerzyt! Azt ebből kb csak a dugás volt igaz :d
több mint 13 éve
a boltban sorállás közben láttam hogy az egyik szennylap címlapon hozta, hogy ha nyer szandika a párbajon, ha nem semmiképpen se megy vissza. "sajnos" nem láttam pontosan de vmi olyasmi volt, hogy ha kell új embert küldenek helyette.na azt megnézném, ahogy a játék fele után bemegy egy new-man 😀 (😛)
kb. mintha a forma1-ben valaki a 45. körben kezd el versenyezni körhátrány nélkül 😊 Benti helyzetet nézve, viszont ha azt nézzük, hogy beilleszkedés, és nézői szeretet kivívás, hát inkább mintha alapból Baumgarnter ölébe ülve szállna be valaki a versenybe 😀
több mint 13 éve
nem baj, még pár évet öregedsz és akkor tán máshogy gondolod ezt is 😉hát, szerintem a női cinizmussal semmi baj nincs..Dannamert??Azért mert a női emancipáció ellenére vannak olyan dolgok amik nem állnak jól egy nőnek..Szesze
Danna
több mint 13 éve
hát, szerintem a női cinizmussal semmi baj nincs..Azért mert a női emancipáció ellenére vannak olyan dolgok amik nem állnak jól egy nőnek..Szeszelehetni lehet, csak nem áll túl jól! 😊Brucemert??
Danna
több mint 13 éve
a boltban sorállás közben láttam hogy az egyik szennylap címlapon hozta, hogy ha nyer szandika a párbajon, ha nem semmiképpen se megy vissza. "sajnos" nem láttam pontosan de vmi olyasmi volt, hogy ha kell új embert küldenek helyette.erről hallott vki ?
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
De éppen ezaz, h Béci azt nyomatta, h Alekosz egy alkoholista senki.. kis szépséghiba, h ő is be volt baszva.. ez az idegesítő bennük. De asszem nem fogod ezt megérteni, ahogy azt sem h mi a baj a női cinizmussal 😉Nézted live-ban tegnap este? 2x írtak rájuk levelet, majd behívták Évát a titokszobába h vegyék komolyan a játékot. Alekosszal nem bírtak továbbra sem, majdnem ráhányt arra az asztalra ahol a többiek is ettek. Ezek után durrant el Béla agya, aki megjegyzem, szintén ivott egész este, a jacuzziban nyomtak be 1 üveg pezsgőt Jerzy-vel, leginkább Béci ivott. Szal ha Alekosz viselkedésére elnéző tényező h ivott, akkor Béciére is.Dehogynem, egy igazi Béczi-fan mindent kibír 😀fetomyAkkor ki fog rávilágítani minket, hogy a mai vitában is Alekosz volt a f.sz?catattack
És még mindig tartom, h NEM szimpatikus már nekem Béci sem, remélem kint marad szombaton.Danna
több mint 13 éve
fetomy: Éva is titkolja, mindig jön ezzel az "én ilyen vagyok" dumával... ami rá nézve elég gáz. Főleg h már 28 éves... elég nagy szégyen h egy 28 éves nőnek nincs semmi önuralma és önkritikája. Én már túl vagyok ezen a koron, úgyhogy ítélkezhetek. És mindig jön azzal h ő mennyi mindent látott már... ha tényleg annyi sz.rt tapasztalt volna amennyit előad, akkor nem ilyen lenne. Akkor már az élet megtanította volna h bizony néha kussolni kell, tudnia kéne a határait és kompenzálni a saját hibáit. De ő egyáltalán nem így viselkedik...DannaÉvát ilyen téren nem is védtem -igaz az előbb egy kalap alá helyeztem olivérékkel-. Igen, tőle is szánalmas, hogy egyik percben kurvaanyád, aztán mikor kiderül, hogy lehet rám rakja a cuccost, akkor meg annyira imádlak, de nem azért ám. Szánalmas, igen.
Azt meg egyébként mindenki elfelejti, hogy senkinek nem nagyon lehet fogalma arról, hogy mit hoz ki a hosszú bezártság és a folyamatos kamerázás az emberből. Nem akarom itt agyonvédeni őket, de néhányan szerintem túlzottan könnyen ítélkeznek, miközben talán ők maguk is legalább annyi dologban elítélhetők lennének... 😊
több mint 13 éve
Azért mert a női emancipáció ellenére vannak olyan dolgok amik nem állnak jól egy nőnek..mert??aha, értem... szal a férfiaknak lehet, a nőknek nem.. gratulálok. 😂Dannalehetni lehet, csak nem áll túl jól! 😊Bruce
Danna
több mint 13 éve
Nézted live-ban tegnap este? 2x írtak rájuk levelet, majd behívták Évát a titokszobába h vegyék komolyan a játékot. Alekosszal nem bírtak továbbra sem, majdnem ráhányt arra az asztalra ahol a többiek is ettek. Ezek után durrant el Béla agya, aki megjegyzem, szintén ivott egész este, a jacuzziban nyomtak be 1 üveg pezsgőt Jerzy-vel, leginkább Béci ivott. Szal ha Alekosz viselkedésére elnéző tényező h ivott, akkor Béciére is.Dehogynem, egy igazi Béczi-fan mindent kibír 😀fetomyAkkor ki fog rávilágítani minket, hogy a mai vitában is Alekosz volt a f.sz?catattack
És még mindig tartom, h NEM szimpatikus már nekem Béci sem, remélem kint marad szombaton.
több mint 13 éve
Legszebb az volt,amikor Gigi közölte a nézőkkel,hogy Alekosz a legnagyobb taktikus,ami lehet,hogy így is van,de ezt olyan ártatlanul mondta,mintha nem is tudná mit jelent a szó 😛
több mint 13 éve
mert??lehetni lehet, csak nem áll túl jól! 😊Brucenői cinizmus ---> broáfSzeszeaha, értem... szal a férfiaknak lehet, a nőknek nem.. gratulálok. 😂Danna
egyébként félreértés ne essék, a testvérek sem szimpatikusak számomra, én Anikónak szurkolók innentől, még ő a legnormálisabb az összes között...
fetomy: Éva is titkolja, mindig jön ezzel az "én ilyen vagyok" dumával... ami rá nézve elég gáz. Főleg h már 28 éves... elég nagy szégyen h egy 28 éves nőnek nincs semmi önuralma és önkritikája. Én már túl vagyok ezen a koron, úgyhogy ítélkezhetek. És mindig jön azzal h ő mennyi mindent látott már... ha tényleg annyi sz.rt tapasztalt volna amennyit előad, akkor nem ilyen lenne. Akkor már az élet megtanította volna h bizony néha kussolni kell, tudnia kéne a határait és kompenzálni a saját hibáit. De ő egyáltalán nem így viselkedik...