TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 246 — Invisible man
Éden-t vki nem nézi? sokkal jobb, mint a vv4, olyan formák vannak benn, hogy hihetetlen és megy a kavarás ezerrel 😂.brk
Én belenéztem valamelyik nap, de nem tudott lekötni. Nem is értettem mit beszélnek úgy be voltak rúgva.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
Éden-t vki nem nézi? sokkal jobb, mint a vv4, olyan formák vannak benn, hogy hihetetlen és megy a kavarás ezerrel 😂
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 872
25 milka az kb 100 ezer sms, az azért nem rossz 2 nap alatt.
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Elbaszták ezt az olivér és szandika kiesett témát... Kb. már csak Éva van, aki miatt balhé lehet, meg anikó kb. havi 2 balhéval, meg Alekosz kb. havi 3-al... Még most Éva kieshetne, és végképp egy darab szar lenne az egész műsor, folyamatos nyáladzással.
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
kezd? 😀fetomy
eddig csak simán unalmas volt,de mostanra kb a nézhetetlen kategóriát súrolja 😀 :/

több mint 14 éve
kezd? 😀
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
ez kezd nagyooon unalmassá válni,legalább Alekosz akciózik valamit holnap 😊

több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 562 — Amerikai sportok rajongója
n*oreDuff
Nincs meghívód fölösbe esetleg? 😊zavi27
nincs 😕

de asszem most van szabad meghívóigénylés.Duff
Azt hogy kell csinálni?
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 427
Hun találtad?GRAFI
n*oreDuff
Nincs meghívód fölösbe esetleg? 😊zavi27
nincs 😕

de asszem most van szabad meghívóigénylés.
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 562 — Amerikai sportok rajongója
Hun találtad?GRAFI
n*oreDuff
Nincs meghívód fölösbe esetleg? 😊
több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
elég rendesen kijárkálnak amúgy most a villából. tegnap Gigi és Béci volt vhol vidéken vmi művházban, ma Alekosz és Éva mentek vhova.
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 246 — Invisible man
Olyanom nincs. 😊GRAFI
sztar.com?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Olyanom nincs. 😊
több mint 14 éve
Hun találtad?GRAFI
n*ore
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
http://aletatet.blog.hu/2011/03/16/pankraciobol_akar_megelni_szandika

szandika a magyar Vicki Guerrero 😂

több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 783 — a new hope (again)
neked valóban szandika - aki az italozásban nem volt hajlandó részt venni - egyszerűen nézhetetlen. 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Hun találtad?
több mint 14 éve
Közbe letöltöttem a VV-s ckm-et. Hát dolgozott a PS rendesen 😀 Éva ragyás seggén, meg Szandika hurkáin gondolom éjjel-nappal át dolgoztak 😀Azért Anikó még mindig kurvajó :cool: 😂
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 058 — #NoStress
Pedig a nézettség eledig nem esett vissza. Az, hogy pár ilyen "magunkfajta" értelmiségi fanyalogva nézi ezt az unalomterelgetést simán belefér, nem mérvadó.
Szóval én mérget veszek rá, hogy lehet párezer ember hagyja a gyíkba, de az 2-2.5 milliós nézettségnél 1-2 ezrelék, miközben a mérés hibahatára 3-5%, vagyis kimutathatatlan. 😊

több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 872
Pénteken a villából jelentkezik majd a morning show (Rákoczi lol 😀).
több mint 14 éve
Én kb. úgy voltam vele, ahogy fetomy írta. Az elmúlt másfél hétben egy összefoglalót sem néztem meg, mert egyszerűen elegem lett az állandó súrlódásokból.
több mint 14 éve
Való igaz, ha ez így lesz egész héten át, hogy a nyáladzás hete tobzódik, akkor bár nézőket ebben a szakaszban nem veszít a műsor (aki idáig nézte, az végignézi már), de hgy engem így nem szórakoztat, az biztos.Sobri Jóska
Én is ezt gondoltam, de ne vegyél rá mérget... 😊 Kicsit az utóbbi időben túlfeszítette az rtl a műsort, ami nem tett jót, persze a nagyobb réteg továbbra is nézi, de elég sokan nem... 😊 Olyat is ismerek, aki egyáltalán az RTL klubra nem kapcsol oda 😀
Mondjuk nem a jótékonysági hét miatt, az szimplán k.vaunalmas. Kábé az egyedül poén tegnap is az volt, hogy háromszor kellett meghallgatnom, hogy felfogjam Jerzy mondatát, ami olyan szavakból állt, mint a jotékonysáte, de végül sikerült ^^

És akkor még kiválasztás se lesz emiatt....
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 058 — #NoStress
Való igaz, ha ez így lesz egész héten át, hogy a nyáladzás hete tobzódik, akkor bár nézőket ebben a szakaszban nem veszít a műsor (aki idáig nézte, az végignézi már), de hgy engem így nem szórakoztat, az biztos.

több mint 14 éve
Mondjuk inkább azt, hogy jótékonykodunk ezerrel, és nincs időnk idejönni 😛 Meg az ide gépelés helyett smst pötyögetünk 😀
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 633 — Poloska confirmed
Durván kifulladt a műsor az a helyzet 😀