NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
253
33
18:30-tól, ARENA4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Sebii
3 538
a mensa.hu-n kívül, hol találok jó tesztet?
több mint 13 éve
Éreztem én, hogy itt mindenki zseni 😀
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Fa
232
114 lett nekem.
több mint 13 éve
Nekem kifagyott a 43. kérdésnél aztán meg a 19.nél szóval majd megcsinálom ha lecsengett az őrület 😀
több mint 13 éve
Kitöltötte valaki az IQ tesztet?Én igen, de a Mensa.hu-n (ugyanaz), és két képet nem töltött be :/ viszont majdnem beléphetek a Mensába, 129 😊
Ki vele ki mennyit ért el.
Kezdem én: 124GRAFI
több mint 13 éve
Kitöltötte valaki az IQ tesztet? Ki vele ki mennyit ért el.
Kezdem én: 124
több mint 13 éve
először bekötött szemmel kell enniük az ínyencségekből a nyerteseknekAnikó jön erre Laci közbeszúr egy hasonlót "mindjárt megkóstoltatlak valamivel,ne félj" 😂
több mint 13 éve
Jah annyira nem. 12 évesen mérték fel anno, tehetséggondozás miatt.tenorxengem is akkor mértek fel,nem tudom miért
azóta mondjuk romlott a helyzet 😀
több mint 13 éve
Na, lecsengett a "aztakúvamenzesz.hunnézzünkikkutmerasztatcsinátákadikájékis" és már lehet nézni a mensa honlapját 😀😀
több mint 13 éve
És eddig aki mellé Anikó állt, mindg kint maradt. Ez a legjobb előrejelzés egy adott párbaj elött.Szandikára meg kezd hatni a zöld kendő ereje. 😂
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Többfajta teszt létezik egyébként, de a Mensa-féle az egyik leghitelesebb. Mondjuk teszt és teszt között is van különbség, nem lepődnék meg ha egy könnyített feladatsort kaptak volna.
több mint 13 éve
Viszont Lázárlászló tényleg enynire hülye lenne, hogy azt hiszi, hogy már a párbaj másfél óráján dől el bármi is?!
több mint 13 éve
Tudok róla, hidd el. 😊Anikó 102. Mondtam én, hogy nem olyan buta ő. 😀F.Schleckmég mindig nem ugyanaz az intelligens, okos és művelt szavak jelentése. 😛Soldados
több mint 13 éve
Jah annyira nem. 12 évesen mérték fel anno, tehetséggondozás miatt.
több mint 13 éve
Én minden évben csinálok IQ-tesztet. 😊 Szeretem az ilyen feladatokat és bizony jót tesz az embernek egy kis agytorna.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
A jobbaknak már felmérték régebben 😀
több mint 13 éve
Csak jelezném hogy a google által elsőnek kidobott IQ teszt oldal ki is akadt gyorsan 😀JayBén is rákerestem,nálam is kiakadt 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Csak jelezném hogy a google által elsőnek kidobott IQ teszt oldal ki is akadt gyorsan 😀
több mint 13 éve
Anikó 102. Mondtam én, hogy nem olyan buta ő. 😀F.Schleckmég mindig nem ugyanaz az intelligens, okos és művelt szavak jelentése. 😛
Mellesleg Ani sztem se olyan sík hülye, csak mint nagyon sok nő, úgy szocializálódott, hogy akaratlanul is hülyé(bb)nek teteti magát, mint amilyen, de igenis vannak jó meglátásai. Engem nem lepett meg az eredmény, a villabeli sorrend sem, és az sem, hogy többség azért átlag alatti eredményt produkált.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Szandika de hülye vagy 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
lázárlászló 105%-os teszt...