TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
És olyan nincs, hogy a te forgatókönyvedben Alekosz az utolsó párbajra bevállalja Bécit, hátha úgy okoskodik mester, hogy párbajban lenyomja, de hármas döntőben már nehezebb?
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
Valamint a 12 főnél megejtett tippverseny:

11 tipp:Alekosz: F.Scleck, tenorx, Joci, peach, Hanni, shawnka, Keano, Sonics, thebeke, Newman, zavi27

0 tipp:Anikó:

11 tipp:Béci: Höri, FViktor93, braxa88, Sebii, JayB, adyno12, Zorddd, barney, Zsoca, EasyGhost, Drip

1 tipp:Éva: Shilkor

2 tipp:Gigi: Rataccess, Danna

out 6 tipp:Gombi: Sobri Jóska, Bazzani, gabtsi, Bruce, roniadi, fetomy

out 0 tipp:Ildi:

4 tipp:Jerzy: tüsi91, Duff, Divat, Little Jerry

1 tipp:Laci: kristof

out 3 tipp:Olivér: Matthew99, Bruschi85, EaRl

out 1 tipp:Szandika: Hurka

out 0 tipp:Zsófi:

több mint 14 éve
Szandika out, már csak heten a PR-en és kis PlayOff koreográfia:

1. (-) Alekosz – A hármasdöntő egyik tuti résztvevője, nem igazából lehet olyan szecenáriót elképzelni, hogy ne legyen ott. És ott pedig kiderül, hogy verhető e egyáltalán. De akár viszi a lét, akár nem, ennek a szériának ő a toronymagas nyertese, már most nem irigylem a jövendőbeli menedzserét, amikor 188 km-re kell utazni 299 ezer forintért, brrrrr.
2. (+1) Béla – A top3 másik nagy várományosa, túlélt egy újabb párbajt, amit ő meg akart nyerni, ellenfele el akart veszíteni. Ja, így könnyű magabiztosnak lenni. Innentől csakis rajta múlik szinte ki lesz a harmadik döntős, most agyalhat, hogy akkor van nagyobb esélyük nyerni, ha Gigi is a döntőben, vagy akkor, ha Gigi nincs a döntőben. Mi tudjuk, ő vajon rájön e. Nagy dilemmák.
3. (-1) Jerzy – Lassan elkerülhetetlen az Éva elleni párbaj, ami talán az első igazi „egyenlő erők küzdelme“ lenne, így a vége felé. Fura, de a VV4 ilyen. De ha most ügyesek, akkor ő takarítja el Anikót, és megvan a top3. 1-2 hónap, és kiderül.
4. (-) Laci – Ő az Alekosz ágon érdekelt, és készülhet első párbajára, ha a Ráczoknak van annyi eszük, hogy most Alekoszt jelelik, aki kirántja a villa magasan legérdektelenebb ápoltját. Akkor elszáll, mint a győzelmi lászló.
5. (-) Éva – Ő az, akinek a döntőért még minimum kétszer kell párbajoznia, és meglepő lenne, ha mind a kettőt be tudná húzni. Talán a következőn már bizonyíthat, de ha gondolkodnak a Ráczok, akkor őt Bécinek tartogatják eggyel késöbbre.
6. (-) Gigi – Lassan be kell áldoznia magát a bratyóért, mert ha beügyeskedi magát a döntőbe, akkor elvehet szavazatokat Bécitől, viszont a végjátékot egyértelműen a Ráczok koreografálják.
7. (-) Anikó – Én még mindig őt érzem a leggyengébbnek, igazából se az Éva-Alekosz duóhoz, se a Rácz famíliához nem tartozik, jelenleg ő a plusz egy fő, légüres térben leledzik, de ez nem jelenti azt, hogy a másik 6 ki tudná okoskodni, hogy legyen ő a következő kieső. Egy olyan lehetőséget látok, hogy kiválasztott: Gigi, kihívott: Anikó. És még ott is vannak esélyei.

Zárásképp, ha én lennék RáczBéla, akkor a PlayOff, a záró 4 párbaj a következő lenne:
1, kiválasztva Alekosz, aki kiviszi Lacit, és kint hagyja. Marad 6.
2, kiválasztva Béci, aki kiviszi Évát, és kint hagyja. Marad 5.
3, kiválasztva Jerzy, aki kiviszi Anikót, és mindegy mi történik, de titkon Anikónak drukkolni. Marad 4.
4, kiválasztva Alekosz, aki kiviszi Gigit, és kint hagyja. Megvan a hármasdöntő, benne: Alekosz, Béci, és Jerzy/Anikó.
Kalkulálva, hogy Alekosz mindenképp ott van, ha én RáczBéla lennék, akkor ezt a döntőt akarnám. De ami kulcsfontossságú: Alekosszal kiejtetni Lacit, önerőből kiszórni Évát, és megszabadulni Gigi-től.

több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Pedig sokszor meg volt már említve itt

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
gerle 185 — Buckeye

nem is tudtam, hogy Béci Buckeye :cool:

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Alakul a Mester-Young G-Lázárlászló döntő...
Bár Laci bátyánk veszte Anikó lehet, ha elkezd hozzásündörögni.
A következő párbaj remélem egy Anikó vs. Gigi lesz. Anikót frusztrálja nagyon Gigi, a karnevál produkciónál is látszott rajta.
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 021 — Axel Foley
Éva:"Béci ma a riportban tippeltem, és azt mondtam, hogy 60-40re te jössz vissza"

Már a második párbaj amit majdnem pontosan eltalál, az Alekosz-Gombinál 1%-ot tévedett.

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
LOL ez az olivér beszélgetés kurvanagy volt a Belevalóban 😀 Alapból az, hogy
Valkó: "Szandika a vonalban van valaki, aki szeret téged...
Olivér: Szandika, te hülye picsa, mi a retkes faszért jöttél ki bazdmeg???? 😀😀😀 (vagy valami hasonló 😊)

Plusz kemény volt Olivértől a "Halkítsd már le azt szart mert állcsúcson rúglak" 😀😀

Ezen kívül arcos volt a "Minek rendelted alá magad annak a fasznak", és a már írt "Kussoljál Győzi" is 😀
ha valaki megtalálja neten, linkelje már be 😀
több mint 14 éve
Mindig a pia ugrasztja össze őket valójában, eltekintve Éva felbukkanó idegbajától és Alekosz pszihózisától, bár az főleg Éva ellen irányul elsősorban.

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Belevaló
Olivér felhívta Szandikát (éppen valahol népszerűsíti Alekot 😀),jól lepicsázza,meg mondta neki,hogy meg is nyerhette volna,ha azt hozta volna,amit az elején.Meg majd holnap találkozzanak.Győzike közbe vág: "Rendben,holnap folytatjátok"
Olivér: "Kussoljál Győzike" - nem kicsit kaptam túl,hatalmas forma 😂

több mint 14 éve
Nézem az élőt, Alekosz-Béci-Éva beszélgetnek kint telljesen normális emberek módjára, röhögnek a visszajátszott Béci vs Alekosz csatán, semmi nyoma az elmúlt napi köcsögösködésnek.JayB
még a végén kiderül, hogy Szandál csinálta az egész feszültséget bent 😀😀
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Sanyi ma végleg beiktatást nyert a VV Hall of Fame-be.

Köszönjük

több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 725
Nézem az élőt, Alekosz-Béci-Éva beszélgetnek kint telljesen normális emberek módjára, röhögnek a visszajátszott Béci vs Alekosz csatán, semmi nyoma az elmúlt napi köcsögösködésnek.
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 585 — Poloska confirmed
Sanyi hatalmas PIMP, műsort neki. Alekosszal ketten járhatnák az éjszakát lányok után, kasszasiker.JayB
Megcsinálhatnák rendesen az anno jó ötletként bevonult Vad Csajokat amit Majka elbacott 😀 :cool:
több mint 14 éve
Sanyi hatalmas PIMP, műsort neki. Alekosszal ketten járhatnák az éjszakát lányok után, kasszasiker.JayB
Támogatom.
Már látom a műsorcímeket:
A Régi és az Új. Vagy A Mester és a Mester. Esetleg Hej, strigó, strigó, részeges ló..., ebben lehetnének dalbetétek 20 centis casioszintivel kisérné magát Alekosz.Sobri Jóska
betétdalnak szigóruan ez 😊
http://www.youtube.com/watch?v=UDApZhXTpH8
több mint 14 éve
Támogatom.
Már látom a műsorcímeket:
A Régi és az Új. Vagy A Mester és a Mester. Esetleg Hej, strigó, strigó, részeges ló..., ebben lehetnének dalbetétek 20 centis casioszintivel kisérné magát Alekosz.

több mint 14 éve
Sanyi hatalmas PIMP, műsort neki. Alekosszal ketten járhatnák az éjszakát lányok után, kasszasiker.
több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 653 — Csodabogár
azért egy jófajta hajtépést megnéztem volna Szandikától 😀

több mint 14 éve
Ez a Szandika nem érdemel meg semmi törődést vagy szeretetet.Bazzani
Jó, hogy ezt így el tudod dönteni 😉

fetomy
Nem tudom eldönteni,csak ez a véleményem.Bazzani
Á értem..😊
több mint 14 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
nicsak,Jerzynek kinyílt a szeme vagy miszösz? 😛Newman
Csak rájön a végére, h nem ő hanem Gigi kapaszkodik rája. Aztán majd 2 órán belül kibékülnek 😊

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
nicsak,Jerzynek kinyílt a szeme vagy miszösz? 😛

több mint 14 éve

fetomy
Nem tudom eldönteni,csak ez a véleményem.

több mint 14 éve

Egyébként meglepődtem, hogy a Kultúrcsürhe nyert. Erről is szavaztassunk még párat, nem elég az a 8-10 ahol már nyert a kultúrcsürhe 😉
több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Az egész VV legnagyobb nyertese Sanyi 😊
több mint 14 éve
Ez a Szandika nem érdemel meg semmi törődést vagy szeretetet.