TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Sanyi hatalmas PIMP, műsort neki. Alekosszal ketten járhatnák az éjszakát lányok után, kasszasiker.JayBTámogatom.
Már látom a műsorcímeket:
A Régi és az Új. Vagy A Mester és a Mester. Esetleg Hej, strigó, strigó, részeges ló..., ebben lehetnének dalbetétek 20 centis casioszintivel kisérné magát Alekosz.
több mint 14 éve
Sanyi hatalmas PIMP, műsort neki. Alekosszal ketten járhatnák az éjszakát lányok után, kasszasiker.
több mint 14 éve
azért egy jófajta hajtépést megnéztem volna Szandikától 😀
több mint 14 éve
Á értem..😊Nem tudom eldönteni,csak ez a véleményem.BazzaniEz a Szandika nem érdemel meg semmi törődést vagy szeretetet.BazzaniJó, hogy ezt így el tudod dönteni 😉
fetomy
több mint 14 éve
nicsak,Jerzynek kinyílt a szeme vagy miszösz? 😛NewmanCsak rájön a végére, h nem ő hanem Gigi kapaszkodik rája. Aztán majd 2 órán belül kibékülnek 😊
több mint 14 éve
Nem tudom eldönteni,csak ez a véleményem.Ez a Szandika nem érdemel meg semmi törődést vagy szeretetet.BazzaniJó, hogy ezt így el tudod dönteni 😉
fetomy
több mint 14 éve
Ez a Szandika nem érdemel meg semmi törődést vagy szeretetet.BazzaniJó, hogy ezt így el tudod dönteni 😉
Egyébként meglepődtem, hogy a Kultúrcsürhe nyert. Erről is szavaztassunk még párat, nem elég az a 8-10 ahol már nyert a kultúrcsürhe 😉
több mint 14 éve
Az egész VV legnagyobb nyertese Sanyi 😊
több mint 14 éve
Ez a Szandika nem érdemel meg semmi törődést vagy szeretetet.
több mint 14 éve
Azért látszik, h Alek nem fogja felkötni magát bánatában 😊
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=S9709Qtge5seaglesmcnabbÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem tudtam honnan ismerős bazmeeeeeg 😂😂😂
gyerekek, most tényleg kell ilyen látványosan fél centire berakni az ajtóba Gigit, a többieket meg a ház másik végébe? 😊
több mint 14 éve
Hát Béci mindenféleképpen cigány 😊SANYÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ micsinátááááá 😂HanniMehehehehehehehehe
Beszarok.
És a Béci a cigány. Akkor ez a nő micsoda?Bazzani
több mint 14 éve
Látod? Nem is kell cigánynak lenni ahhoz, hogy valaki közönséges agyhalott picsa legyen. Érdekes, mi?SANYÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ micsinátááááá 😂HanniMehehehehehehehehe
Beszarok.
És a Béci a cigány. Akkor ez a nő micsoda?Bazzani
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=S9709Qtge5s
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
SANYÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ micsinátááááá 😂HanniMehehehehehehehehe
Beszarok.
És a Béci a cigány. Akkor ez a nő micsoda?
több mint 14 éve
Nem Buci, az a baj, h Szandika képtelen elviselni a vereséget és minden ilyen esetben előjön belőle az agyament picsa énje 😊
több mint 14 éve
tévétörténeti pillanatok. Mónikasó élőadásban akaratlanul 😀
több mint 14 éve
SANYÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ micsinátááááá 😂
több mint 14 éve
Szandika totálisan kikészült 😀
több mint 14 éve
váááá, de gyönyőrű végjáték Szanditól 😂 😂 😂 😂
több mint 14 éve
LOL!