TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
a feketehajú fociedző vagy mi... aki most választott a két csaj közül.. mondjuk az tuti h nem 25 éves....Danna
ha idősebb akkor vállalnia kéne, mert mondjuk 28 évesen is gáz, hogy már játék helyett edzősködik, de 25-nél ez méginkább igaz 😀

persze bizonyára valami tripla ACL szakadás az oka, nem pedig az, hogy nem kell a megye III-ba se.Höri
őszintén?! fogalmam sincs. 😀 Még mindig nem jöttem rá h hol találkoztunk és h mikor, nagy hatással nem volt rám. 😂
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
Abból mi igaz hogy 11-én egy nappal a párbaj előtt pár percre ki volt postolva valovilag.hu-ra hogy chatelj a vv4 7. kiesőjével Szandikával? 😀JayB
Ha elolvastad a kommenteket ott, ahol írták ezt, kiderül belőle, hogy csak a posztoló próbált szenzációt csinálni. Valószinűleg ő csinálta PS-ben, viszont elbaszta, mert a "lementett" képen ott van Anikó fotója is, amit max. a párbaj után csinálhattak. Szóval szépen visszadátumozta valaki és kirakta.GRAFI
Nem mellesleg csak párbaj után volt hozzá az első hozzászólás + csak párbaj után lett szenzáció nem pedig előtte. Ha akkor meglátja valaki akkor miért kussolt párbaj utánig?

több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Abból mi igaz hogy 11-én egy nappal a párbaj előtt pár percre ki volt postolva valovilag.hu-ra hogy chatelj a vv4 7. kiesőjével Szandikával? 😀JayB
Ha elolvastad a kommenteket ott, ahol írták ezt, kiderül belőle, hogy csak a posztoló próbált szenzációt csinálni. Valószinűleg ő csinálta PS-ben, viszont elbaszta, mert a "lementett" képen ott van Anikó fotója is, amit max. a párbaj után csinálhattak. Szóval szépen visszadátumozta valaki és kirakta.
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
nem tudom, de én is hallottam 😀 nem lepne meg 😀
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
a feketehajú fociedző vagy mi... aki most választott a két csaj közül.. mondjuk az tuti h nem 25 éves....Danna
ha idősebb akkor vállalnia kéne, mert mondjuk 28 évesen is gáz, hogy már játék helyett edzősködik, de 25-nél ez méginkább igaz 😀

persze bizonyára valami tripla ACL szakadás az oka, nem pedig az, hogy nem kell a megye III-ba se.Höri
Most miért kell basztatnod a magyar Josh McDanielst? 😀

több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 873
Abból mi igaz hogy 11-én egy nappal a párbaj előtt pár percre ki volt postolva valovilag.hu-ra hogy chatelj a vv4 7. kiesőjével Szandikával? 😀
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

persze bizonyára valami tripla ACL szakadás az oka, nem pedig az, hogy nem kell a megye III-ba se.

több mint 14 éve
nem tudom h mennyi. de sztem idősebb.
buta nagyon szegény. 😀
több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
miért mennyi?
a mondatszerkesztési stílusa alapján én 5 évesnek tippelném 😀

több mint 14 éve
a feketehajú fociedző vagy mi... aki most választott a két csaj közül.. mondjuk az tuti h nem 25 éves....
több mint 14 éve
az melyik? a buta focista?

több mint 14 éve
Hát, egyiket se az eszéért szeretik az biztos... úgy látszik a realitykbe itthon az ilyenek kellenek. 😀

Kristófot ismerem onnan, csak még 1 hét alatt nem sikerült rájönnöm h honnan.. de biztos nem volt rám nagy hatással ha ennyire elfelejtettem. 😂
több mint 14 éve
áprilistól jön majd a Csilla születik is biztos 😀
több mint 14 éve
csak mert ahhoz képest h reality showk a cím, erős vv túlerő van.

édenre visszatérve, hihetetlen mennyire erőlködnek értelmesen beszélni 😂

több mint 14 éve
én nézem. 😊
több mint 14 éve
édent nem nézitek? 😛

több mint 14 éve
Bécinek beküldték a barátnőjét.
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 058 — #NoStress
Mostanra beállt ez a 7 ember. Valamint értelmes programokat még 7 embernek talán lehet csinálni, 3-4-5-nek már nem igazán. Én inkább azt a részt gyorsítanám be.

több mint 14 éve
Sztem a héten nem lesz kiválasztás.. még kb. 2 hete olvastam h 1 héttel tovább tart a VV, mert azon a héten amikor lesz ez a jótékonysági program, akkor nem lesz kiválasztás.
több mint 14 éve
catattack 3 520
Mai családi banzájon anyósom mesélte, hogy a kolleganője nagy Olivér fan. Teljesen össza volt zuhanva, mikor Oli kiesett. Most lesz a születésnapja, és a családja, hogy kicsit felvidítsa, leszervezte neki Olivért egy szülinapi köszöntőre. 😂GRAFI
Zártkörű?
több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Mai családi banzájon anyósom mesélte, hogy a kolleganője nagy Olivér fan. Teljesen össza volt zuhanva, mikor Oli kiesett. Most lesz a születésnapja, és a családja, hogy kicsit felvidítsa, leszervezte neki Olivért egy szülinapi köszöntőre. 😂
több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 867 — Giants fan
Olivér nyilvánvalóan segg részeg volt ennél a telefonnál 😊
több mint 14 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 543 — Steelers fan
Ez mekkora, atyaég 😀
Azért arra a népszerűsítésre kíváncsi volnék, hogy Oli mit csinál...
Bemegy a kocsmába és fizet mindenkinek egy kört hogy szavazzon Alekra vagy hogyan? 😀The terrible towel
ez a népszerűsítés kb annyiban merül ki,hogy ezen a címen megy el a bulikba ide-oda,és beüvölti a mikrofonba h szavazzatok alekra....0 forintért persze 😀

jah meg fészen napi 200szor posztolnak vmi baromságot...
több mint 14 éve
Olivér nyilván egy nagy paraszt, de hát attól még nagy arc 😀 Meg hát az, hogy győzinek beszól még pluszpont is 😀😀

Az az alek népszerűsítés meg... LOL 😀 persze 😀
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ez mekkora, atyaég 😀
Azért arra a népszerűsítésre kíváncsi volnék, hogy Oli mit csinál...
Bemegy a kocsmába és fizet mindenkinek egy kört hogy szavazzon Alekra vagy hogyan? 😀The terrible towel
szerintem nem ő megy házalni az alekinnyó poszterrel hanem direktbe hívjáka rajongó klubok, hogy meséljen a kedvencükről 😊