NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
252
33
18:30-tól, ARENA4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Azt a kétségbeesett fejet, amit Erzsi és Szandika vág... 😂
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Gigi lesz szerintem a legjobb. Mármint az IQ teszten.
több mint 13 éve
Szerintem is max a sorrendet írják ki, de dzsörzi mellett ciki lenne a 80 pont 😂
több mint 13 éve
elméletileg összehasonlítják a szavazással, és "meglátjuk eltaláltuk-e" 😊fetomyA konkrét eredményeket nem hiszem, hogy kiírják.
több mint 13 éve
elméletileg összehasonlítják a szavazással, és "meglátjuk eltaláltuk-e" 😊
több mint 13 éve
braxa88
12 534
kár h ugysem hozzák nyilvánosságra az eredményeket.Felhívnám a figyelmet az ajánlóban Dzsörzi hatalmas szellemi megerőltetéstől eltorzult arcára... nagyon nagy 😛BMGÉs amikor azzal a full hülye fejjel benyögi."Most ezt írni kell?" De szakadtam 😀Fa
több mint 13 éve
Fa
232
Felhívnám a figyelmet az ajánlóban Dzsörzi hatalmas szellemi megerőltetéstől eltorzult arcára... nagyon nagy 😛BMGÉs amikor azzal a full hülye fejjel benyögi."Most ezt írni kell?" De szakadtam 😀
több mint 13 éve
bmg
2 681
Felhívnám a figyelmet az ajánlóban Dzsörzi hatalmas szellemi megerőltetéstől eltorzult arcára... nagyon nagy 😛
több mint 13 éve
Ha a csatornának van esze kint hagyják a faszba dikát, ezzel jelezve, hogy nem éri meg spanra rakni.SebiiElmondták nekik százszor, két ember már kiesett emiatt, mégsem értik meg.
Mondjuk ez a Laci-Jerzy-Gigi hármasnak a legegyszerűbb út, Bécinek csak Alekosz az ellenfele sztem, neki szinte csak az a lényeg,hogy vele ne párbajozzon de ezt Alek sem kockáztatná sztem egyelőre.
több mint 13 éve
Sebii
3 538
Nem olvastam vissza, lehet valaki leírta előttem. Az RTL-nek nagyon nem tetszik ez a "barátkora" -ra rakás. 2-szer volt eddig ilyen, mindkétszer kiesett aki ezt az utat választotta. Ezek alapján Szandinak szemernyi esélye sincs. Ha a csatornának van esze kint hagyják a faszba dikát, ezzel jelezve, hogy nem éri meg spanra rakni. Egyébként is lárvában több a balhé-faktor.
több mint 13 éve
Szandika kiválasztva, a Való Világ lassan unalomba fullad, jöjjön az eddigi legrövidebb PR:1. (-) Alekosz – Szinte már csak ő csinál valamit a villában, energiái kifogyhatatlanok, elmebaja kiapadhatatlan, csak így tovább a végsőkig.
2. (-) Jerzy – A két lábon járó agyhalál fantasztikus taktikájával megúszta ezt a kiválasztást, bár könnyen lehet, hogy fogalma sincs, hogy tulajdonképpen mit is jelent a taktika szó.
3. (-) Béci – Innentől kvázi ő koreografálja az összes párbajt, hiszen Gigivel, és a retardált légpisztollyal kb. azt küldenek ki, akit akarnak, top3 boritékban, hacsak Alekosz nem gondolja másként.
4. (-) Laci – A tatami kősziklája, aki megszámolja a palackokat, bár sokat nem tett érte, de az összes kiválasztást, kihívást megúszta, egyre esélyesebb mulya harciasságával. Tán nála (is) működhet a Milo-fakor.
5. (-) Éva – Szandika kiviszi, ő visszajön, és már hatban is van. Utána lesz neki nehéz. Vagy kinthagyja, és akkor még nehezebb. Egy biztos, 2011 nem az ő éve lesz, akárhogyis alakul.
6. (-) Gigi – Amíg nem párbajozik, nem esik ki, és egyelőre esélye sincs, hogy párbajra keveredjen. Viszont lassan kezdi kiérdemelni nálam a fődíjat a Jerzy-vel folytatott disputák mosolyogva történő elviseléséért.
7. (-) Anikó – Ezt most megúszta, de nemsokára ő is kikerül, és akkor sokk-ként fogja érni az információ, hogy kint 3 milliárd férfi van, akibe mindegyikbe szerelmes lehet. Amikor erre rájön sírni fog, és ezekkel el is lesz a következő 50 évben.
8. (-) Szandika – Sajnálom Sanyit, igazán, nem érdemli meg, hogy Szandika ilyen bután kigolyózza magát a játékból. De azért aggódnia nem kell, a többi lovára biztos jobban számíthat. De a topless autómosó azért még összejöhet.
több mint 13 éve
Dehogynem jött be.Csak öntudatlanul.
Aki "átállt" hozzájuk, vagy odaállt, az kiesik.
És ami a lényeg számukra, Béci, Gigi, Laci még simán bent van.
Nemsokára írok új, eheti PR-t, sok meglepetést nem tartogat.
több mint 13 éve
miután visszamegy szandika/éva utána milyen meccs lesz? Alekosz vs Laci?Hörihát nemtom Alekkal mennyire mernek baszakodni...
Inkább a kérdés, hogy ki akar majd hazamenni...
Előbbi gondolatomhoz mondjuk Béci megadta a választ, hiszen jól be tudta lőni Alekosz erejét:
Balázs: Béci, mit gondolsz, Gombi mennyivel esett ki?
Béci: Hát, én igazából két dologra jutottam. Szerintem vagy nagy különbséggel esett ki, vagy szoros volt....
Béci biztos az élen lesz az IQfightban 😛
Sobri: Jó, hát ha így nézzük igen, de ugye Olivért sem ők rakták ki, Gombi kb. velük volt, mikor kiesett, ahogyan Szandika is. Persze nekik a lényeg ugyanaz, de azt azért kicsit se mondanám, hogy bejött a taktikájuk... 😊
több mint 13 éve
miután visszamegy szandika/éva utána milyen meccs lesz? Alekosz vs Laci?
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Amikor annak idején megalakult a nagy ötös, Laci, Béci, Gigi, Jerzy, Anikó, akkor azt mondták egyenként mindenkit lebontogatnak.Zsófikakirálylány volt erzsi helyett az ötösben
Azóta kiesett Olivér, Gombi, és most ki fog Szandika.
Vagyis a másik ötből marad Alekosz és Éva.
Tehát lehet mondani, hogy a taktika bejött.
Ha nem is az eredeti módon, de a kívánt eredménnyel.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Amikor annak idején megalakult a nagy ötös, Laci, Béci, Gigi, Jerzy, Anikó, akkor azt mondták egyenként mindenkit lebontogatnak.Azóta kiesett Olivér, Gombi, és most ki fog Szandika.
Vagyis a másik ötből marad Alekosz és Éva.
Tehát lehet mondani, hogy a taktika bejött.
Ha nem is az eredeti módon, de a kívánt eredménnyel.
több mint 13 éve
Mondjuk ki. Én is JJ-re gondoltam először 😀Annyit hozzátennék h annyit írt h annyira elfogult mint itt a J betűs user, nos az más is lehet mint JayB . szerintem.briareosAz az isteni nagy szerencse hogy te jóval keményebb vagy jerzsébetnél azzal hogy egy fórumon szólogatsz be minden ok nélkül...JayBRohadtul nem szólt, be, csak rátapintott azon tulajdonságodra, miszerint elfogult vagy... És szerintem ebben nincs semmi kivetnivaló, mert tényleg az vagy 😊
eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Annyit hozzátennék h annyit írt h annyira elfogult mint itt a J betűs user, nos az más is lehet mint JayB . szerintem.briareosVan benne némi igazság 😛 (és nem is biztos hogy az első betű a J...)
doctorlázárlászló a KŐSZIKLA, őt SENKI és SEMMI sem állíthatja meg! befosok 😀😀😀DuffHa lesz még zenés feladat, akkor remélem László ezt adja elő 😊 Jól állna neki ez az rnb-s vonal 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Annyit hozzátennék h annyit írt h annyira elfogult mint itt a J betűs user, nos az más is lehet mint JayB . szerintem.Rohadtul nem szólt, be, csak rátapintott azon tulajdonságodra, miszerint elfogult vagy... És szerintem ebben nincs semmi kivetnivaló, mert tényleg az vagy 😊Köszcsi.F.SchleckAz az isteni nagy szerencse hogy te jóval keményebb vagy jerzsébetnél azzal hogy egy fórumon szólogatsz be minden ok nélkül...JayB
eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Rohadtul nem szólt, be, csak rátapintott azon tulajdonságodra, miszerint elfogult vagy... És szerintem ebben nincs semmi kivetnivaló, mert tényleg az vagy 😊Az az isteni nagy szerencse hogy te jóval keményebb vagy jerzsébetnél azzal hogy egy fórumon szólogatsz be minden ok nélkül...JayBSzép hasonlat, ügyi vagy.JayBKöszcsi.F.Schleck
Az másik kérdés, hogy szvsz. ezen a fórumon bármilyen témáról is legyen szó, Schleck lenne az utolsó aki elkezdene bárkinek is beszólogatni.
Amúgy Nekem is mondták hogy elfogult vagyok 1-2 témával kapcsolatban. De igazuk volt, és nem is tagadtam hogy az vagyok. (Pl. Tour vs. Giro hogy egyet megemlítsek)
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Most nézem csak Bruce, hogy Alekinho idézet van az aláírásodban. Becsülendő 😀barneyKiraktam amikor kiválasztották 😀
Emberem 😀
több mint 13 éve
Mindjárt zavarba jövök a sok dicsérettől. 😊Az az isteni nagy szerencse hogy te jóval keményebb vagy jerzsébetnél azzal hogy egy fórumon szólogatsz be minden ok nélkül...JayBSzép hasonlat, ügyi vagy.JayBKöszcsi.F.Schleck
Egyébként nyugalom, semmi rossz szándék nem volt benne. Jah, és az sem biztos, hogy neked szólt.
több mint 13 éve
Most nézem csak Bruce, hogy Alekinho idézet van az aláírásodban. Becsülendő 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Az az isteni nagy szerencse hogy te jóval keményebb vagy jerzsébetnél azzal hogy egy fórumon szólogatsz be minden ok nélkül...Köszcsi.F.SchleckJerzsébet kb. annyira beszari, mint amennyire az itteni J betűs ember elfogult.F.SchleckSzép hasonlat, ügyi vagy.JayB
több mint 13 éve
Meg hát kimondja hogy nem nyeri meg a fődíjat, de ez nem azt jelenti hogy föladta! Hát akkor mit bazmeg....BruceIgen, ez nekem megint eszembe juttatta ezt:
Móuni: Azt mondtad, hogy meg kéne mérgezni..
Mrs.Ideg: Ééén ilyet nem mondtam!!! Főbe kéne lőni, és azért a kettő nem ugyanaz... 😀