TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 15 éve
??amatőrök http://aletatet.blog.hu/2011/03/16/valovilag_lanyok_a_ckm_benHörinincs 😕Azt hogy kell csinálni?zavi27
de asszem most van szabad meghívóigénylés.Duff
több mint 15 éve
Attól függ. Ha ez nettó akkor JayB-é pontos. Balázs mintha a családok éves ellátásáról beszélt volna, tehát én úgy gondolom, hogy nettó 25 milla.25 milka az kb 100 ezer sms, az azért nem rossz 2 nap alatt.JayBaz biztos 😊 79ezer egész pontosan, hacsak nem bundázták meg ezt is 😂😂fetomy

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 15 éve
amatőrök http://aletatet.blog.hu/2011/03/16/valovilag_lanyok_a_ckm_benAzt hogy kell csinálni?zavi27Nincs meghívód fölösbe esetleg? 😊zavi27nincs 😕
több mint 15 éve
25 milka az kb 100 ezer sms, az azért nem rossz 2 nap alatt.JayBaz biztos 😊 79ezer egész pontosan, hacsak nem bundázták meg ezt is 😂😂
több mint 15 éve
Éden-t vki nem nézi? sokkal jobb, mint a vv4, olyan formák vannak benn, hogy hihetetlen és megy a kavarás ezerrel 😂.brkÉn belenéztem valamelyik nap, de nem tudott lekötni. Nem is értettem mit beszélnek úgy be voltak rúgva.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 15 éve
Éden-t vki nem nézi? sokkal jobb, mint a vv4, olyan formák vannak benn, hogy hihetetlen és megy a kavarás ezerrel 😂
több mint 15 éve
25 milka az kb 100 ezer sms, az azért nem rossz 2 nap alatt.
több mint 15 éve
Elbaszták ezt az olivér és szandika kiesett témát... Kb. már csak Éva van, aki miatt balhé lehet, meg anikó kb. havi 2 balhéval, meg Alekosz kb. havi 3-al... Még most Éva kieshetne, és végképp egy darab szar lenne az egész műsor, folyamatos nyáladzással.
több mint 15 éve
kezd? 😀fetomyeddig csak simán unalmas volt,de mostanra kb a nézhetetlen kategóriát súrolja 😀 :/
több mint 15 éve
kezd? 😀
több mint 15 éve
ez kezd nagyooon unalmassá válni,legalább Alekosz akciózik valamit holnap 😊
több mint 15 éve
Azt hogy kell csinálni?nincs 😕n*oreDuffNincs meghívód fölösbe esetleg? 😊zavi27
több mint 15 éve
nincs 😕Nincs meghívód fölösbe esetleg? 😊zavi27Hun találtad?GRAFIn*oreDuff
de asszem most van szabad meghívóigénylés.
több mint 15 éve
Nincs meghívód fölösbe esetleg? 😊Hun találtad?GRAFIn*oreDuff
több mint 15 éve
elég rendesen kijárkálnak amúgy most a villából. tegnap Gigi és Béci volt vhol vidéken vmi művházban, ma Alekosz és Éva mentek vhova.
több mint 15 éve
Olyanom nincs. 😊GRAFIsztar.com?

több mint 15 éve
Olyanom nincs. 😊
több mint 15 éve
http://aletatet.blog.hu/2011/03/16/pankraciobol_akar_megelni_szandikaszandika a magyar Vicki Guerrero 😂
több mint 15 éve
neked valóban szandika - aki az italozásban nem volt hajlandó részt venni - egyszerűen nézhetetlen. 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 15 éve
Hun találtad?
több mint 15 éve
Közbe letöltöttem a VV-s ckm-et. Hát dolgozott a PS rendesen 😀 Éva ragyás seggén, meg Szandika hurkáin gondolom éjjel-nappal át dolgoztak 😀Azért Anikó még mindig kurvajó :cool: 😂
több mint 15 éve
Pedig a nézettség eledig nem esett vissza. Az, hogy pár ilyen "magunkfajta" értelmiségi fanyalogva nézi ezt az unalomterelgetést simán belefér, nem mérvadó.Szóval én mérget veszek rá, hogy lehet párezer ember hagyja a gyíkba, de az 2-2.5 milliós nézettségnél 1-2 ezrelék, miközben a mérés hibahatára 3-5%, vagyis kimutathatatlan. 😊
több mint 15 éve
Pénteken a villából jelentkezik majd a morning show (Rákoczi lol 😀).
több mint 15 éve
Én kb. úgy voltam vele, ahogy fetomy írta. Az elmúlt másfél hétben egy összefoglalót sem néztem meg, mert egyszerűen elegem lett az állandó súrlódásokból.