TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
Ok, h jó volt az Egyszer Véget Ér-es csávó, de azért annyira nem ájultam el tőle. Elénekelte, de szvsz a hangjába nincs semmi extra.Duff
14 évesen jobban énekel mint Vastag Csaba, aki megnyerte az X-faktort. Nálam ez belefér az extrába 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
Ok, h jó volt az Egyszer Véget Ér-es csávó, de azért annyira nem ájultam el tőle. Elénekelte, de szvsz a hangjába nincs semmi extra.
több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Végre valaki kimondta a frankót espéről is. : http://zolivagyok.blog.hu/2011/04/08/a_nagy_duett_spoon?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_campaign=index
több mint 14 éve
olyan nincs, hogy az országnak sem megasztárokra sem csillagokra sincs szüksége?
aki tehetséges zenész az ilyen biszbaszok nélkül is elérheti amit akar és nem lesz belőle médiakurvaharomt
de ide nem azért jönnek, mert zenészek akarnak lenni, hanem azért, mert médiakurvák akarnak lenni 😛

eaglesmcnabb: de volt a székely srác. Ha arra gondolsz, aki Máté Pétert énekelt.fetomy
Arra bizony. rtlmoston csak a végén láttam, amikor a neveket sorolták, be is írtam Youtubeon, mikor megszólalt már tudtam hogy neki fogok drukkolni 😊 Mellesleg belőle simán kinézem hogy nem lesz médiakurva, Tabániból sem lett az, belőle sem lesz ez 100%, ha esetleg továbbjuttatják...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
olyan nincs, hogy az országnak sem megasztárokra sem csillagokra sincs szüksége?
aki tehetséges zenész az ilyen biszbaszok nélkül is elérheti amit akar és nem lesz belőle médiakurvaharomt
de ide nem azért jönnek, mert zenészek akarnak lenni, hanem azért, mert médiakurvák akarnak lenni 😛

eaglesmcnabb: de volt a székely srác. Ha arra gondolsz, aki Máté Pétert énekelt.
több mint 14 éve
székely gyereket a TV sem adta, vagy csak online spórolták ki?
Földimnek drukkolni kell, mellesleg eddig messze a legjobb ő volt 😊
A Prügyiek is tetszettek. Szvsz az ilyen embereknek való a műsor, nem a műmájer táncosoknak, meg az ilyen Erős Dávid féléknek...Nekik tényleg ez egy nagy lehetőség, egyébként esélyük se lenne kitörni...

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
aki tehetséges zenész az ilyen biszbaszok nélkül is elérheti amit akar és nem lesz belőle médiakurva
több mint 14 éve
Jólvan, a megasztár után a csillag születik is megjátszotta a vak énekest....

Erős Dávidnak meg nem jött össze az X-Faktor, talán majd a CSSZ... Egyébként nem rossz, ez a mizu is elég jó volt szerintem.
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Huh, már megijedtem.

több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Na, Prügy bazdmeg
Hozzáteszem, annyira nem borzasztó
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Én inkább azt mondanám Alekoszra, hogy sok esetben túllő a célon. Pl mint most az Anikónak írt levéllel. Ez már nem vicces volt, hanem inkább bántó.

Abban egyetértek, hogy az elmúlt 2-3 hétben Béci sokkal szimpatikusabb(an viselkedik), mint korábban.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Egyébként Alekosz karaktere csak szerintem kezd kifáradni? Vagy csak én untam meg már?Schleck
Nem vagy egyedül. Szerintem se vicces már amit csinál inkább bunkó jobb esetben. Mostanában jobban szórakoztat a Béci. Bár lehet, hogy Alekosz karaktere alapból is idáig volt futtatva. Eddig vitte a showt egyedül, de most már nincs erre szükség mert a show megy magától.
több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 271 — Eagles fan
Nemhiszem, h tényleg olyan állatokat küldenek be amik mérgezni képesek. Szerintem a kigyok, pokok méregfoga ki vna szedve v nemtom.Duff
nem ezzel van probléma 😊
én irtózom a pókoktől főleg, de egyéb bogaraktól is. Ki nem bírnám, hogy mászkáljanak rajtam 😀 egy se, nem hogy tömegével.. 😀 inkább nem eszek 😀fetomy
😀
Gondolom én is megszenvednék a csótányossal, de pl. a kígyósat tökre kipróbálnám csak ugy 😀Duff
De csak akkor ha fekete mambákkal van tele mi? 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 722
A patkányok a legrosszabbak...
több mint 14 éve
jólvan, eddig össze-vissza sikoltozott mindenki, nem volt baj, mindenki "jajj szegény", mostmár az Éva ezért szar..

Amúgy grat Jerzynek, ezt se nagyon vállaltam volna be...fetomy
Nemhiszem, h tényleg olyan állatokat küldenek be amik mérgezni képesek. Szerintem a kigyok, pokok méregfoga ki vna szedve v nemtom.Duff
nem ezzel van probléma 😊
én irtózom a pókoktől főleg, de egyéb bogaraktól is. Ki nem bírnám, hogy mászkáljanak rajtam 😀 egy se, nem hogy tömegével.. 😀 inkább nem eszek 😀fetomy
😀
Gondolom én is megszenvednék a csótányossal, de pl. a kígyósat tökre kipróbálnám csak ugy 😀
több mint 14 éve
jólvan, eddig össze-vissza sikoltozott mindenki, nem volt baj, mindenki "jajj szegény", mostmár az Éva ezért szar..

nem ezzel van probléma 😊
én irtózom a pókoktől főleg, de egyéb bogaraktól is. Ki nem bírnám, hogy mászkáljanak rajtam 😀 egy se, nem hogy tömegével.. 😀 inkább nem eszek 😀
több mint 14 éve
Egyébként Alekosz karaktere csak szerintem kezd kifáradni? Vagy csak én untam meg már?

több mint 14 éve

Nemhiszem, h tényleg olyan állatokat küldenek be amik mérgezni képesek. Szerintem a kigyok, pokok méregfoga ki vna szedve v nemtom.
több mint 14 éve

Amúgy grat Jerzynek, ezt se nagyon vállaltam volna be...
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress
http://velvet.hu/celeb/2011/04/09/celebek_agyaba_vetik_magukat_a_valosagshow_hosok/

Egy mondatot kiemelnék belőle:
"(Anikó) Majkával kezdte, állítása szerint az ózdi rapper már a villába is bejárt hozzá dugni"

több mint 14 éve
Fluor régen tényleg nagyon jó kis ug-kat csinált de mindig is nyitott volt a popra. A viva ezt az oldalt kezdte favorizálni és sztárt csinált belőle és végre van neki pénze a zenéből. Nem biztos hogy én nem ezt az utat választottam volna. Találkoztam vele párszor néhány éve egy közös ismerősünk révén, iszonyat rendes gyerek.JayB
Ezt én is alá tudom támasztani. De tudja ő is hogy amit régen csinált az klasszisokkal jobb mint a mostani gagyi.
Talán kis idő elteltével újra hallhatjuk a régit.

több mint 14 éve
catattack 3 520
Évike:
http://www.youtube.com/watch?v=3RWIE7wuJQs&feature=related
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 722
Fluor régen tényleg nagyon jó kis ug-kat csinált de mindig is nyitott volt a popra. A viva ezt az oldalt kezdte favorizálni és sztárt csinált belőle és végre van neki pénze a zenéből. Nem biztos hogy én nem ezt az utat választottam volna. Találkoztam vele párszor néhány éve egy közös ismerősünk révén, iszonyat rendes gyerek.
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Fluor élőben még szarabb, mint felvételen. Nem hittem, hogy ezt a szintet el lehet érni.
Ki az isten ez a Szabó Zsófia?tenorx
Ráadásul ami nagyobb poén hogy annyira volt élő a TV2, hogy fluor most épp itt van Gyöngyösön a Bakarban 😂Hanni
Ne bazzz 😀
több mint 14 éve
Fluor élőben még szarabb, mint felvételen. Nem hittem, hogy ezt a szintet el lehet érni.
Ki az isten ez a Szabó Zsófia?tenorx
Ráadásul ami nagyobb poén hogy annyira volt élő a TV2, hogy fluor most épp itt van Gyöngyösön a Bakarban 😂Hanni
Ezeket a bejátszott felvételeket minden ilyen műsorban felvételről nyomják. Az X-factorban sem élő volt mondjuk az AFC """"zseniális"""" produkciója.