NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 717
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Fegyorsulnak a dolgok a végén, mivel 5-4-3 emberrel már nincs műsor.Vagyis amikor 5-en lesznek 1 hét, hogy négyen legyenek, és amikor 4-en, szerintem 2 nap, és finálé. De max 1 hét.
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
6 hét? Nem kevés az? Még 4 párbajnak lennie kell plusz a finálé.,
több mint 13 éve
És ez nem álszentség volt a részéről, csak lúzerség 😊
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Hah ilyen vallomást nemhiszem, h más tett vna úgy, h vmi számítógépes cuccot enged el vele... Ez szimpatikus volt ^^DuffEgyre inkább egyetértek az Anikó pártiakkal.
több mint 13 éve
Duff
3 133
Hah ilyen vallomást nemhiszem, h más tett vna úgy, h vmi számítógépes cuccot enged el vele... Ez szimpatikus volt ^^
több mint 13 éve
Anikó tartotta magát a kezével az ablakon...Duffezzel kapcsolatban arcos volt:
Béci: Tartottad magad...
Anikó: Gigi is...
Béci: Dehogyis...
Anikó: Ott voltam mellette, láttam...
Béci: Jó, én nem láttam Gigit..
😀😀
Egyébként Bécitől ez az oktatás nagyon aranyos, mint ahogy az állandó fikázás is a versenyek közben, mindig a másikkal foglalkozni, miközben azért tőle sem áll távol a csalás... 😊
Amúgy Laci meg Jerzy meg az edényeket tartották a lábukon.. 😊
több mint 13 éve
Duff
3 133
Anikó tartotta magát a kezével az ablakon... De igaza van, h a többi meg köcsög, h egyből elkezdik bántani, h ezért nyert...
több mint 13 éve
jézusom 😀 Ezek hülyék, tönkrekúrják a kezüket ezért a fosért.. 😀lol 😀 az a kamuremegés jerzytől 😀😀
több mint 13 éve
nem írok ma mockot mert egyértelmű.ráczék, jersey, laci rakja évára, ezzel eldől a dolog.
évike vakít azzal, hogy jerzyt vagy gigit választja, de lacit fogja és nyer.
több mint 13 éve
Nem mondtam, hogy Alek nem járt jól, hiszen nem kellett őrködnie. Arra válaszoltam, amit írtál. Mert Te kb. leírtad, hogy Bécitől ez rendes dolog volt (feltételezem ironizáltál 😊), én pedig elmondtam, hogy rendes lett volna, ha utána nem mondja el, amit elmondott. 😊aha, és ezzel meglepett bárkit is?! Vagy volt olyan aki ránézésre nem vágta mindezt?! Ellenben míg Béci kint fagyoskodott, addig Alek a meleg szobában szépeket álmodott. ki járt rosszabbul?! 😀DannaIgen, és a csúf Béci azzal is jól kib.szott Alekosszal, h átvállalta a hajnali őrködést helyette. Ejnye-bejnye Béci.. 😂 DannaNeeem, az nagyon rendes volt tőle 😊 Gondolom a riportszobás megnyilvánulását nem láttad, és nem csak szemellenző került a szemedre 😊 Vagy az is nagyon rendes volt ugye? 😊 Mert ha igen, akkor oké, de mifelénk ha rendes vagyok a másikkal, akkor utána nem alázom be azzal, hogy azért voltam rendes, mert ő egy gyönge szar 😊fetomy
több mint 13 éve
Bécit youtubeon azért basztatják mert nem igazi bünőző, máshol azért mert "bűnöző", ha jót tesz álszent, ha nem tesz jót koszos C... Aki nemszereti annak tökmindegy mit csinál, ez nem csak rá igaz hanem mindenkire, pl nálam Éva 😊 Csak azt lássátok be hogy nem csak a Béci tábornak van szemellenzője, mindenkinek van 😊JayBElőfordult már, hogy jót mondtam Bécire.
"Majd én megcsinálom JayB helyett a feladatot, mert szegény annyira nyomi, hogy egy csecsemő lekörözné bármiben". Na kedvesség volt? 😊
Egyébként pedig amit te mondasz tudod miért nem jogos? 😊 Mert én pl. sosem mondtam, hogy koszos cigány, sosem mondtam, hogy egy szar, mert nem igazi bűnöző, stb... Az én véleményem egységesen ugyanaz, és elismerem amit el kell ismernem. Van egy értékrendem, véleményem, ami állandó, és nem lehet rámondani, hogy egyszer ez a bajom, aztán meg az 😊 És egyébként a másik sokat íróra, Sobrira sem lehet ezt mondani, úgyhogy mondom, szerintem ez itt nem helytálló, de persze könnyen lehet, hogy a youtubeosokra igaz 😊
több mint 13 éve
aha, és ezzel meglepett bárkit is?! Vagy volt olyan aki ránézésre nem vágta mindezt?! Ellenben míg Béci kint fagyoskodott, addig Alek a meleg szobában szépeket álmodott. ki járt rosszabbul?! 😀Igen, és a csúf Béci azzal is jól kib.szott Alekosszal, h átvállalta a hajnali őrködést helyette. Ejnye-bejnye Béci.. 😂 DannaNeeem, az nagyon rendes volt tőle 😊 Gondolom a riportszobás megnyilvánulását nem láttad, és nem csak szemellenző került a szemedre 😊 Vagy az is nagyon rendes volt ugye? 😊 Mert ha igen, akkor oké, de mifelénk ha rendes vagyok a másikkal, akkor utána nem alázom be azzal, hogy azért voltam rendes, mert ő egy gyönge szar 😊fetomy
több mint 13 éve
Nincs mindenkinek. Ezt csak a szemellenzősök akarják így látni, láttatni. 😛
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Bécit youtubeon azért basztatják mert nem igazi bünőző, máshol azért mert "bűnöző", ha jót tesz álszent, ha nem tesz jót koszos C... Aki nemszereti annak tökmindegy mit csinál, ez nem csak rá igaz hanem mindenkire, pl nálam Éva 😊 Csak azt lássátok be hogy nem csak a Béci tábornak van szemellenzője, mindenkinek van 😊
több mint 13 éve
Igen, és a csúf Béci azzal is jól kib.szott Alekosszal, h átvállalta a hajnali őrködést helyette. Ejnye-bejnye Béci.. 😂 DannaNeeem, az nagyon rendes volt tőle 😊 Gondolom a riportszobás megnyilvánulását nem láttad, és nem csak szemellenző került a szemedre 😊 Vagy az is nagyon rendes volt ugye? 😊 Mert ha igen, akkor oké, de mifelénk ha rendes vagyok a másikkal, akkor utána nem alázom be azzal, hogy azért voltam rendes, mert ő egy gyönge szar 😊
több mint 13 éve
ebben mi volt a butaság? én jószívűségnek hívnám inkább... zavart mindenkit pihenni. Béci kitalálta h megfogják őket támadni, de elzavarta őt is aludni, mivel előző éjszakákon mindig őrködött h most pihenjen inkább.Ő lett tegnap a legjobb, ezért lett ő a parancsnok.
több mint 13 éve
Ja, Anikó nagyon buta, tudtuk mindig is. 😊
több mint 13 éve
Igen, és a csúf Béci azzal is jól kib.szott Alekosszal, h átvállalta a hajnali őrködést helyette. Ejnye-bejnye Béci.. 😂 De Anikóban hála égnek már volt elég mersz és simán beosztotta Jerzyvel múlt éjszakára 2-től 5-ig. 😀 És senki nem vállalhatta át. Előtte Gigi volt Lacival, 5-től 6-ig pedig Anikó magát osztotta be. Kiadták neki h takarítassa ki a villát, amiből az lett h mindenki csinálta kb. 3 percig, majd Anikó éjfélkor nekikezdett és 2-ig takarított, a többiek már aludtak (Gigi és Laci kivételével). Évát direkt nem osztotta be h pihenjen végre, de kb. 10x mondta el neki h várja már meg míg Laci meg Gigi lefürdik, mert máris menniük kell őrködni és nem lesz idejük. És utána is inkább hadd menjen Alekosz és Jerzy h minél hamarabb, h tudjanak 2-ig vmennyit aludni. Neeeeem... ő menni akar hajat mosni. Végül felfogta az elsőt, Laci bement előtte, de aztán nem bírta ki úgyhogy Alekosz és Jerzy fürdés nélkül feküdt le arra a 2 órára. Ők vállalták a fürdő takarítását is, de végül azt is Anikó csinálta meg.
több mint 13 éve
Természetesen nagyon jó dolog március végén ezt friss hírként kezelni, de ez a téma már lecsengett 😊 A playboy-csaj nyilatkozata is több hónapos már (ugyebár épp a blog oldalon január 5-ei cikkre irányít tovább). 😊Amúgy azt meg csak megjegyzésként tenném hozzá a szarrágó köcsög Éva, aki kibaszik a többiekkel témához, hogy Bécitől ellenben kifejezetten baráti kedvesség volt kibaszni Alekosszal, ugye? 😊 (a témához pedig még annyit, hogy az Alekosz keresi sapkáját jelenetnél, ahogy a fent linkelt blogban is leírják, érdekes, hogy Alekosz keresi a sapkáját a szekrényben, majd vágás, és a következő pillanatban már ott van a sapka a szekrény tetején -amit mellesleg érdekes módon nem vesznek észre....) 😊
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Évának sosem volt meg Talmácsi, mindenesetre merész dolog ország világ előtt kijelenteni ilyet ami nem igaz, tudhatná hogy úgyis mindennek utána néznek. http://valovilag4.postr.hu/eva-hazudott-sohasem-volt-talmacsi-baratnoje
több mint 13 éve
a fosszórózással végleg szeparálta magát a srác! 😊pont ezert magaslabdaMr Nyíregyháza 😀hát szórakoztató az biztos, de
szakadok az emberen, remélem marad.gabtsi
óriási csavarnak kell lennie ahhoz
hogy valamelyik csaj odaálljon mögé...
irtózik tőle mind!yooker
az a csaj aki nagyon bizonytalan a jelenlegi parjaban
siman odafog moge allni h ne essen ki
mivel pistike mellett tuti nem lesz konkurenciajaFake
szegény végig fel volt háborodva ,hogy ő milyen egyenes ember a többiek meg...
tökre nem értette miről szól ez a játék...
a Gábor meg elég hülyén választott !elszalasztott egy komoly esélyt...
több mint 13 éve
szvsz béci azért vállalta át az őrséget, mert lelkiismeretfurdalása volt, h eldugta alek sapkáját...DuffVagy, hogy elmondhassa a riportszobában, hogy Alekosz gyengébb a lányoknál is. Minimum kétszer.
több mint 13 éve
Duff
3 133
szvsz béci azért vállalta át az őrséget, mert lelkiismeretfurdalása volt, h eldugta alek sapkáját...