TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Simán meg is lehet. Bécit kint hagyja Alekosz, Jerzyt meg Éva, és a két balhésnak köze nem lesz a győzelemhez. 😛Ez engem is érdekelne, mert eddig Anikó érte volna meg legjobban szerinted 😀fetomyHa én lennék az RTL Klub feje, én most is őt akarnám. Mutatós, jó reklámarc, vállalható személyiség, nem írta le magát, kétlem, hogy lenne sötét múltja és még egy csomó okot tudnék hozni rá.Soldados
Anikónak akkor van szar, ha Béci visszajön Alekosz ellen, vagy akárhogy, de ott lesz a döntőben, mert Alekoszt meg lehet verni a döntőben, de szerintem Bécit sokkal nehezebb (persze nem lehetetlen).
Egyébként ma futott át az agyamon, hogy ha visszaküldik Olivért pár napra, főleg ha pont most, akkor nem tartanék kizártnak egy olyat, hogy Béci kihívja Alekot, akinek meg k.vajót tesz Olivér pár napos bent léte, így újra kicsit feljöhet, majd szoros játszmában legyőzi Bécit 😀
több mint 14 éve
Az elmúlt hónapokban sokat melóztm, nem igazán találkoztam a volt kollegámmal, de most hétvégén beszéltünk, és a VV is szóba került, ő mondta, hogy Jerzy-t kedvelik bent. Alekosz már zsebben, saját műsor, Anikóval is fognak valamit kezdeni terveik szerint, Béci kicsit egyarcú, de együttműködő, viszont a kedvenc Jerzy. Azt nem mondta, hogy ő fog nyerni, mint annak idején Vastag Csabit, csak szerinte ha úgy alakul, hogy Jerzy nyerhet, hát nem állnak az útjába. 😉hogy a rötölönél Jerzy győzelmének örülnének a legjobban.Sobri JóskaAz, hogy szubjektív dolgokban nem értünk egyet, az benne van. Szvsz Anikóra csak Béci és Alekosz veszélyes jelenleg. De ezt hagyjuk, mindenki mást érezhet és gondol.
Viszont az idézett részt megindokolhatnád. Én speciel ezzel sem értek egyet. De előbb megvárom az indoklásod.Soldados
Ez nem indoklás, csupán magyarázat. 😊
több mint 14 éve
Ez engem is érdekelne, mert eddig Anikó érte volna meg legjobban szerinted 😀fetomyHa én lennék az RTL Klub feje, én most is őt akarnám. Mutatós, jó reklámarc, vállalható személyiség, nem írta le magát, kétlem, hogy lenne sötét múltja és még egy csomó okot tudnék hozni rá.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Ez engem is érdekelne, mert eddig Anikó érte volna meg legjobban szerinted 😀
több mint 14 éve
Én is pont ezt akartam kérni, kérdezni. Miért lenne jó az RTL-nek ha Jerzy nyerne? Beszélni nem tud, balhésnak se tűnik, hogy később ezer hír szóljon róla. Tudom, hogy Milo faktor, de az nem volt elég egy!?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
hogy a rötölönél Jerzy győzelmének örülnének a legjobban.Sobri JóskaAz, hogy szubjektív dolgokban nem értünk egyet, az benne van. Szvsz Anikóra csak Béci és Alekosz veszélyes jelenleg. De ezt hagyjuk, mindenki mást érezhet és gondol.
Viszont az idézett részt megindokolhatnád. Én speciel ezzel sem értek egyet. De előbb megvárom az indoklásod.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Ha Anikó most nem megy Béci ellen, akkor nálam továbbra is TOP-favorit. Sztem kint hagyná Jerzyt.SoldadosHa Anikó most nem megy Béci ellen, akkor a következő körben mehet Éva vagy Jerzy ellen. Éva ellen visszajöhetne, de Jerzy ellen nem hiszem, hiszen Jerzy még arról a párbajról is visszajött, amit meg se nyert. Ezt sose hagyd figyelmen kívül. Valamint abban biztos vagyok, hogy a rötölönél Jerzy győzelmének örülnének a legjobban.
több mint 14 éve
Ha Anikó most nem megy Béci ellen, akkor nálam továbbra is TOP-favorit. Sztem kint hagyná Jerzyt.SoldadosJerzy-t nem kell kint hagyni, annyira sötét, hogy vissza se találna a villába a stúdióból...
több mint 14 éve
Ha Anikó most nem megy Béci ellen, akkor nálam továbbra is TOP-favorit. Sztem kint hagyná Jerzyt.

több mint 14 éve
A megasztáros cigányok rossz példa, el kell ismerni hogy a vérükben van a zene, tehetségesek, énekeljenek csak. Különben már leírtam hogy Béci csak 25% cigány 😛 Nem mintha bármit is számítana de ennyi vér az emberek lassan felében is megvan csak nem látszik, Béci külsőre örökölt belőle valamennyit, naés..JayBNekünk naés, de a rasszistáknak még ez is sok, hiszen cigány! 😊
Gigin egyébként semennyire nem is látszik a cigányvér, ha meg "cigánykodásról" van szó, az ezzel a fogalommal illetett tevékenységet ugyanúgy prezentálja Éva, Anikó vagy Szandika is. Persze ők is biztos cigányok, ja.
Nade ami fontosabb, hogy Laci összetörte magát pszichikailag, feladta, valamint kiválasztották Bécit, itt az új, ötfős PR:
1. (-) Alekosz – Ha Béci tökös, de hülye, akkor mehet párbajozni, de ha az történik, amit valószínűleg már lebeszéltek, akkor ő már nem érintett több párbajban, és biztos top3-as, viszont ha Éva a harmadik, az csökkenti az ő esélyeit, de Éva döntős helye eléggé valószerűtlen.
2. (-) Béci – Mehet párbajozni, és elvileg ott a dilemma, hogy Anikó vagy Jerzy, Jerzy vagy Anikó, de én valami belső sugallattól vezérelve úgy érzem, hogy akivel párbajra megy, az nem más, mint Éva. Majd kiderül.
3. (-) Jerzy – Egyre inkább úgy tűnik, hogy ott lesz a top3-ban, és ha ott lesz, akkor érvényesülhet a Milo-faktor, és ő a sötét ló. Jó, lehet lónak nem ló, de az biztos, hogy teljesen sötét.
4. (-) Anikó – Ha most megússza Béci ellen, akkor nem ússza meg két hét múlva Jerzy ellen. Bár sokan pár héttel ezelött benne látták a titkos esélyest, szerintem tegnap elment neki a hajó.
5. (-) Éva – Mivel az RTL elkezdte felépíteni a "védettség elvesztésének történetét", fura lenne, ha ez olyan színházi pisztoly lenne, ami a színpadra kerül, de nem sül el. Így, bár a VV4 egyetlen értelmes taktikai húzása az ő nevéhez köthető (ez a mostani Béci jelelés), mégis be kell érnie az ötödik hellyel. Viszont év végéig lesz 3 celeb barátja, és 2 idegösszeomlása. Ezt senki se veheti el tőle.
több mint 14 éve
A megasztáros cigányok rossz példa, el kell ismerni hogy a vérükben van a zene, tehetségesek, énekeljenek csak. Különben már leírtam hogy Béci csak 25% cigány 😛 Nem mintha bármit is számítana de ennyi vér az emberek lassan felében is megvan csak nem látszik, Béci külsőre örökölt belőle valamennyit, naés..
több mint 14 éve
Igen, egyébként Béciben nekem is az állandó önkontrollja a legszimpatikusabb.De szerintem Jerzy fog 😛Sobri JóskaNa ezen elsírnám magam. Akkor már inkáb Béci, akinek legalább a magához valóesze megvan az élethez, plusz azért önkontrollban nagyon nagyot mutat, hihetetlen milyen szinten képes magát visszafogni. Ha nem nézném elejétől a műsort, akkor tuti az elmúlt 3-4 hét alapján ő lenne a legszimpibb.Soldados
Amikor Alekosz rázörrent, azt is jól kezelte, és végig kontrollálja az eseményeket, egyértlműen nyerni jött be, és minden tőle telhetőt meg is tesz érte.
Én se akarom már, hogy Jerzy nyerjen, de már az irreális, hogy a top5-ben ott van, és ő ennek a szériának a Milo-ja. Persze nem mindig a Milok nyernek.
több mint 14 éve
De szerintem Jerzy fog 😛Sobri JóskaNa ezen elsírnám magam. Akkor már inkább Béci, akinek legalább a magához való esze megvan az élethez, plusz azért önkontrollban nagyon nagyot mutat, hihetetlen milyen szinten képes magát visszafogni. Ha nem nézném elejétől a műsort, akkor tuti az elmúlt 3-4 hét alapján ő lenne a legszimpibb.

több mint 14 éve
A győztesek között alulreprezentáltak, a a 10%-os népességarányukhoz képest 20 ilyen show-ból egyet nyertek meg.De szerintem egyébként tök mindegy, cigány, nem cigány, a produktum számít, csak azt a kuruc-összeesküvést kívántam cáfolni, hogy Bécinek "kell nyernie".
Az fog nyerni, akire a legtöbb szavazat érkezik, és ez jó eséllyel Béci lesz, mivel tetszik, nem tetszik, a VV retardáltjai közül még ő az egyik legszimpatikusabb. (De szerintem Jerzy fog 😛 )
több mint 14 éve
Lehet, hogy ritkán nyernek, de ettől függetlenül még mindig volt elég cigány, meleg, fogyatékos, stb.. versenyző. Nem szoktak nyerni, de megkapják a maga felhajtásukat rendesen.Mellesleg Kökény Attila jóval nagyobb karriert fog befutni, mint a győztes -határon túli magyar- Tolvai Renáta. Teljesen mindegy, hogy nyernek-e, egyáltalán nem alulreprezentáltak (nem kifejezetten a cigányok, hanem összesítve az egyéb "kisebbségekkel").
több mint 14 éve
Hát ha valaki azt mondja, hogy van ilyen ukáz, hogy cigánynak kell nyerni, akkor csak a győztes számít, ja. 😊És ebből hányan nyertek?Sobri JóskaMiért a többi nems zámít? (nem mintha egyetértenék ezzel a túl sok a cigány dologgal de mgéicsak fura azt állítani, hogy csak a győztes számít, pont te szoktad - jogosan - hangoztatni, hogy a lényeg a hírnév megszerzése amivel lehet is kezdeni meg nem is, a VV1-ből Szabolcsnál tuti jobban számított Majka de mondjuk a Mega 1-ből is egész szép karriert csinált Gáspár Laci).Rajna
De ez kiderül az utolsó néhány hsz.-ből.
Márpedig én arról írtam, hogy nincs ilyen ukáz, enki se diktál ezügyben az RTL-nek.
Ezt támasztottam alá azzal, hogy a tizeniksz lehetséges győztesből 1 cigány van, nem sok.
több mint 14 éve
És ebből hányan nyertek?Sobri JóskaMiért a többi nems zámít? (nem mintha egyetértenék ezzel a túl sok a cigány dologgal de mgéicsak fura azt állítani, hogy csak a győztes számít, pont te szoktad - jogosan - hangoztatni, hogy a lényeg a hírnév megszerzése amivel lehet is kezdeni meg nem is, a VV1-ből Szabolcsnál tuti jobban számított Majka de mondjuk a Mega 1-ből is egész szép karriert csinált Gáspár Laci).
több mint 14 éve
És ebből hányan nyertek?Az egy Molnár Ferenc Caramel-en kívül még cigány nem nyert semmit, legalábbis nekem nem jut szembe. De ha még lenne is 1-2 akkor is alulreprezentáltak a valós népességarányukhoz képest (ami lassan a 10%-hoz konvergál), mégha a te vérmagyar lelked úgy érzi, hogy ennek az ellenkezője is az igaz.Sobri JóskaMegasztár s05
Tolvai Renáta (vigaszágról)
Kökény Attila
Szíj Melinda
Kállay-Saunders András
Giorgio
Lakatos Yvette
Szeleczki Dávid
Patai Anna
Gusztos Bence
Fivérek
Adam’s Comedy
Csonka András „Andreas”
Varga J. Bernadett
13/5Rataxes
több mint 14 éve
Az egy Molnár Ferenc Caramel-en kívül még cigány nem nyert semmit, legalábbis nekem nem jut szembe. De ha még lenne is 1-2 akkor is alulreprezentáltak a valós népességarányukhoz képest (ami lassan a 10%-hoz konvergál), mégha a te vérmagyar lelked úgy érzi, hogy ennek az ellenkezője is az igaz.Sobri JóskaMegasztár s05
Tolvai Renáta (vigaszágról)
Kökény Attila
Szíj Melinda
Kállay-Saunders András
Giorgio
Lakatos Yvette
Szeleczki Dávid
Patai Anna
Gusztos Bence
Fivérek
Adam’s Comedy
Csonka András „Andreas”
Varga J. Bernadett
13/5
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
A társadalmi integráció, elfogadottság egy dolog, a nézettség, és a vásárlóerő egy másik.A hirdetők számára a cigányok nem képezik a megcélzott csoportokat, mivel a megfelelő életkorú cigány is szegénységben él, nem képez jelentős vásárlóerőt ma Magyarországon.
Sajnálkozhatsz azon, hogy magasabb a népesságarányuk, de ennek demográfiai okai vannak.
Csak becsült értéket tudok mondani, de az RTL éves reklámbevétele 60-100 milliárd forint.
Amely összeg a csatornán hirdetőktől származik, akiknek határozott elképzeléseik vannak a hirdetéseik célcsoportjairól, és ebben nem szerepelnek a cigányok. Még a Tesco-nál se, ugyanúgy nem képvisenek vásárlóerőt, mint a nyugdíjasok. Persze nem kell elhinned, mint ahogy azt sem, hogy nem kell sztárt csinálni senkiből se külső hatásra. Abból csinálnak sztárt, akiből ők akarnak. Egy RTL-nek nem diktál senki, hogy xy romagyerek nyerje ezt és azt a műsort.
Amióta kereskedelmi televíziózás van volt kb. 6 valóságshow, 5 megasztár, és 3 egyéb hasonló tehetségkutató (most a kisebb volumenű műsorokról ne is bszéljünk). Az egy Molnár Ferenc Caramel-en kívül még cigány nem nyert semmit, legalábbis nekem nem jut szembe. De ha még lenne is 1-2 akkor is alulreprezentáltak a valós népességarányukhoz képest (ami lassan a 10%-hoz konvergál), mégha a te vérmagyar lelked úgy érzi, hogy ennek az ellenkezője is az igaz.
több mint 14 éve
Az RTL szarik erre.Nem vagyok tisztában a hirdetők összetételével, de ahogy látom, nem az átlagember számára elérhetetlen dolgok mennek a reklámokban. Sőt, a köreikben szerintem az átlagosnál pont, hogy nagyobb nézettségnek örvendenek ezek a műsorok. Miért ne jelentenének hasonló vásárlóerőt mondjuk egy Tesco számára, mint a többi zember? Arról nem is beszélve, hogyaz oly fontos fiatalok körében (sajnos) szintén egyre magasabb a népességarányuk. Valahol egyébként régebben olvastam is, hogy volt erről valami konferencia-szerűség, amin ilyen politikus nagyokosok is részt vettek, ahol ez volt a téma. A lényege röviden az volt, hogytörekedni kell, hogy a népszerű műsorokban szerepeltessék őket, ezzel növelve a társadalmi elfogadottságukat blablabla.
Ha érdekelné ki cigány, ki nem, akkor ennél markánsabban jelenne meg a képernyőn a szerinted kivételezett kisebbség.
De hidd el, őket két dolog érdekli, a sharing, és a rating.
És a cigányok egyikben sem számottevőek.
Ha hirdető lennél, mit kínálnál a cigányoknak? Írjál valami poénosat nyugodtan. De elárulom, ők vásárlási szempontból ugyanannyira érdekesek, mint a nyugdíjasok mondjuk, vagyis semennyire. Nincs érdemi vásárlóerejük.
A 18-49 éves középosztály (a nők fel súlyozva némileg) az érdemi célcsoport, nem a cigányok.
De tudom, hogy Béci létezése jó ürügy a zsigeri cigányozásra.
Egyébként Gigi-n szerinted látszik, hogy cigány? Mert ha Bécin nem látszana, nekem ránézésre eszembe se jutna, hogy ő is az.Sobri Jóska
több mint 14 éve
Az RTL szarik erre.de miért kell a rácz az rtl-nek? mivan ha ő esik ki? semmi... kihivja alekot, rtl nem szól semmit, béla kiesik, happység van.DuffPlusz mert a kivételezett kisebbség tagja.Dub
Ha érdekelné ki cigány, ki nem, akkor ennél markánsabban jelenne meg a képernyőn a szerinted kivételezett kisebbség.
De hidd el, őket két dolog érdekli, a sharing, és a rating.
És a cigányok egyikben sem számottevőek.
Ha hirdető lennél, mit kínálnál a cigányoknak? Írjál valami poénosat nyugodtan. De elárulom, ők vásárlási szempontból ugyanannyira érdekesek, mint a nyugdíjasok mondjuk, vagyis semennyire. Nincs érdemi vásárlóerejük.
A 18-49 éves középosztály (a nők fel súlyozva némileg) az érdemi célcsoport, nem a cigányok.
De tudom, hogy Béci létezése jó ürügy a zsigeri cigányozásra.
Egyébként Gigi-n szerinted látszik, hogy cigány? Mert ha Bécin nem látszana, nekem ránézésre eszembe se jutna, hogy ő is az.
több mint 14 éve
Innentől sztem is mindegy az RTL-nek, úgyhogy remélem, Béci kiviszi Alekot, aztán kint marad Béci, majd kiesik a bugyuta is és onnantól nekem mindegy, bár jobb lenne, ha Anikó nyerne.

több mint 14 éve
pfffffde miért kell a rácz az rtl-nek? mivan ha ő esik ki? semmi... kihivja alekot, rtl nem szól semmit, béla kiesik, happység van.DuffPlusz mert a kivételezett kisebbség tagja.Dub
több mint 14 éve
de miért kell a rácz az rtl-nek? mivan ha ő esik ki? semmi... kihivja alekot, rtl nem szól semmit, béla kiesik, happység van.DuffPlusz mert a kivételezett kisebbség tagja. Van sajnos egy ilyen tendencia is, hogy ezek előnyt élveznek, és a tolerancia meg az előítéletek csökkentése meg hasonló ökörségek miatt lehetőleg igyekezni kell cigány, néger meg mindenféle kisebbség tagjaiból "sztárt" csinálni.