NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
na gyererek, ki nyer ma? 😀
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
sztem eszkát mondott, talán szarkeverő

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Mit mondott Béci Évának?JayB
Leetkázta. Ne kérdezd, mit jelent. 😀

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Mit mondott Béci Évának?
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Remélem még 19 ember beírja hogy olyan volt mint a halleluja, nekem akkor is tetszett, de ezek szerint velem van a baj, mert hát ez olyan volt mint a halleluja, igaz hogy egy másik műsor másik énekes, másik nyelven másik számot énekelt, de hát ez olyan volt mint a halleluja. Halleluja!!!Hanni
Nem az énekessel volt a baj. Hanem az RTL-el, és a lejárt koreográfiával 😀
Te mit szóltál volna, ha miután megnézted az Ace Ventura 1-et, leültél volna megnézni a 2-őt, és ugyanarról szólt volna a film, annyi különbséggel, hogy nem Marinot rabolják el, hanem Favre-t? 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 313 — Je suis kobranadrág
Remélem még 19 ember beírja hogy olyan volt mint a halleluja, nekem akkor is tetszett, de ezek szerint velem van a baj, mert hát ez olyan volt mint a halleluja, igaz hogy egy másik műsor másik énekes, másik nyelven másik számot énekelt, de hát ez olyan volt mint a halleluja. Halleluja!!!
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Ugyan, Hurka!

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
Azért ez a kínai Most múlik pontosan nem gyenge volt :o :rolleyes:Hanni
őő, mintha ismerős lett volna az X-faktorból a jelenet (Halleluja)....
több mint 13 éve
Amúgy az Albertirsa simán tovább jutna itt. 😀Schleck
Én szavaznék is rá 😂 Na de majd csütörtökön Sanyibácsinál :cool:
több mint 13 éve
Amúgy az Albertirsa simán tovább jutna itt. 😀

több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 301 — Tyrone Creek
jajjne, Tordas itt is felbukkant 😕
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Nekem nem jött be a Most múlik pontosan kínai verziója. Ezt a sok retek után egy jó éneklést meg már eljátszotta az RTL...
szerk.: Látom Schleck már elmondta előttem 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Mondjuk nem gyengén kiszámítható a szerkesztés. Eddig semmi egyediséget nem látok benne, pedig nem láttam túl sok ilyen tehetségkutató műsort.Schleck
mivel már le van forgatva az egész az élők kezdéséig, tehát már megvan az a 24, akik ott lesznek, ezért tudatosan őket építik. ez mindig így van az ilyen műsorokban.shawnka
Csak legalább variálnának kicsit vele. De ez a kínai most múlik pontosan is halál ugyanaz volt, mint Nikolasnak a Hallelujája. Meg a szokásos fogyatékos gyerek karakter is megvan stb. Én valami újítást várnék, de tudom, hogy feleslegees.

több mint 13 éve
Mondjuk nem gyengén kiszámítható a szerkesztés. Eddig semmi egyediséget nem látok benne, pedig nem láttam túl sok ilyen tehetségkutató műsort.Schleck
mivel már le van forgatva az egész az élők kezdéséig, tehát már megvan az a 24, akik ott lesznek, ezért tudatosan őket építik. ez mindig így van az ilyen műsorokban.
több mint 13 éve
Azért ez a kínai Most múlik pontosan nem gyenge volt :o :rolleyes:
több mint 13 éve
Mondjuk nem gyengén kiszámítható a szerkesztés. Eddig semmi egyediséget nem látok benne, pedig nem láttam túl sok ilyen tehetségkutató műsort.

több mint 13 éve
Szketmen Dzson. Jeeeee.

több mint 13 éve
Érdekelt volna mivel lep meg bennünket a hagymás-csávó a kövi fordulóban, ha véletlenül továbbjut 😀eaglesmcnabb
két tál hagyma, aztán pirítva 😀
több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
mr. joe a legnagyobb 😀

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
Érdekelt volna mivel lep meg bennünket a hagymás-csávó a kövi fordulóban, ha véletlenül továbbjut 😀

több mint 13 éve
Egyébként teljesen rendben van ez a válogató idáig, nem unatkozok közben. A zsűrit is jobban szeretem, mint az X-faktorost. Eredeti Got talent-et nem kapja azért el, de meg vagyok elégedve, jár a pacsi az RTL-nek.
több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
Csillag Születikben jól láttam, hogy lesz a Cheericanes?shawnka
én is őket véltem felfedezni

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
Csillag Születikben jól láttam, hogy lesz a Cheericanes?
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 669 — Axel Foley
vv zsófi-rágógumi-értékelhetetlenJoci
Egyszerűen nem hiszem el,hogy valaki ezzel ki mer állni az emberek elé.
Ez verhetelenül szar.
Ehhez képest VV Ági (első szériából?) életrajzi könyve -amiből kb 3 darab fogyott- egy remekmű.

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
http://www.youtube.com/watch?v=DWcTrWcEQAE
Dallas