TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
riiibanc

több mint 14 éve
feltünően sokat mutatják jászkarajenő bikáját, ergó esélyes h ő repül

több mint 14 éve
na vajon mitől lesz a mai a legizgalmasabb legdrámaibb?

remélem betör a kolumbiai kartell, a faszikat lemachetézik a csajokat meg megerőszakolják

több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 722
Azért fél évig 15-3 bezárt emberből naponta 40 perces érdekes, szórakoztató műsort csinálni elég nehéz, a maxot kihozta/hozza belőle az RTL.
több mint 14 éve
catattack 3 520
LOL 😛 Megnézem majd Alekoszék arcát, ha a tordas visszamegy 😛FViktor93
Már minden szart bevetnek...
A harmadik harmadra nagyon ellaposodott. Emlékszem, az elején végignevettem az egész műsort, most pedig már a fiam fürdetését direkt érre a pontra élesítem. Mára tényleg nézhetetlen lenne, ha nem adnának nekik feladatokat.
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
LOL 😛 Megnézem majd Alekoszék arcát, ha a tordas visszamegy 😛
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Újabb bulvár, a VV-be meg úgy tűnik nem csak Olivér fog visszaköltözni...

http://www.borsonline.hu/news.php?hid=41062Danna
ja, hát úgy látom nem sok olyan játékost találtak, akik képesek tartani a szájukat 😀

Mellesleg ha most visszamegy 8 ember, akkor nagyon megérte a szavazás 😂

"Ki menjen vissza?
Olivér: 47
Gigi: 43
..."
Oké, visszamegy mindenki lol Még ha ők ketten akkor oké, de most ha visszamegy még néhány ember, akkor nagyon sok értelme volt a szavazásnak... Mondjuk arra lehet jó volt, hogy a 0-sokat nem küldik be 😀
több mint 14 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Mikor utoljára néztem (kb. mikor a Pókmajom kinyomta Zsömit), egyfeszt bőgött, hogy ő ezt nem bírja meg whatnot.marci
akkor sztem Alíz bőgött

több mint 14 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
de akkor mi a faszomért sírdogált nagylábú kriszta az előzetesben?Höri
Ő mindig sír, nem?marci
szokott? eddig nem figyeltem ráHöri
Mikor utoljára néztem (kb. mikor a Pókmajom kinyomta Zsömit), egyfeszt bőgött, hogy ő ezt nem bírja meg whatnot.
több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Újabb bulvár, a VV-be meg úgy tűnik nem csak Olivér fog visszaköltözni...

http://www.borsonline.hu/news.php?hid=41062
több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Most olvasom h Dani vmi titkos küldetést kapott (lehet h csak átmenetileg került vissza?), és emiatt sírt Kriszta.

http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/zokogas-dramai-parvalasztas-az-edenben-2049417/

jó kis csavarokat csinálnak ebben a műsorban, totál kiszámíthatatlanokat.
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
hát volt már mikor mondta jászkarajenőnek, hogy csinálj amit akarsz nem zavar, majd miután megpisztolyozta egy kicsit pókmajom testit, akkor volt nagy bömbölés.

meg tán még egy kiborulás, hogy úgy en bloc a faszkivan.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ő mindig sír, nem?marci
szokott? eddig nem figyeltem rá

több mint 14 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Ő mindig sír, nem?
több mint 14 éve
persze, alap. csak rendszeresen olyan dolgokat vágnak össze, aminek a full ellenkezője történik másnap.

és még egy dolog amiért jár a faszkorbács, hogy képtelenek időben elindítani a műsort, rendszeresen (asszem a héten egyszer nem) 10+ perc késéssel kezdik, így a felvételről pont a lényeg marad le. anyjukat!!

több mint 14 éve
hogy biztosan megnézd a mai adást is.gabtsi
ezt mindenképp vétek kihagyni, ha van kiesés, ha nincs 😊

több mint 14 éve
hogy biztosan megnézd a mai adást is.

több mint 14 éve
jászkarajenő büszkesége a legjobb arc, sajnálnám ha kiesne, de sztem szandi-bandi benttartja, mivel jó cimborák odabent a táncos lábú meg már nem érdekes mert megdugat*a már vele magát...peach
annyira ostoba, remélem ő esik ki. mondjuk ez az, ami kb lehetetlen, szerintem Krisztiánnak nem sok esélye van bennmaradni. Esetleg Gábor (mondjuk érte se sírnék)Szobi22
krisztián kisése papírforma,

de akkor mi a faszomért sírdogált nagylábú kriszta az előzetesben?

több mint 14 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
jászkarajenő büszkesége a legjobb arc, sajnálnám ha kiesne, de sztem szandi-bandi benttartja, mivel jó cimborák odabent a táncos lábú meg már nem érdekes mert megdugat*a már vele magát...peach
annyira ostoba, remélem ő esik ki. mondjuk ez az, ami kb lehetetlen, szerintem Krisztiánnak nem sok esélye van bennmaradni. Esetleg Gábor (mondjuk érte se sírnék)

több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
jászkarajenő büszkesége a legjobb arc, sajnálnám ha kiesne, de sztem szandi-bandi benttartja, mivel jó cimborák odabent a táncos lábú meg már nem érdekes mert megdugat*a már vele magát...

az rtl-nél annyira nyomatták az elmúlt időszakban a nagy alek vs béci csatát a végére, hogy szerintem nem hibáznak, hogy béla kint maradjon, pedig nem bánnám egy cseppet sem...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
mindenesetre korleóne erősen ráhaluzta magát erre a vezérbika szerepre, nagyon nagy átéléssel adja.

sztem krisztiánnak nem lesz hova állni. jászkarajenőt benntartja a pókmajom.

több mint 14 éve
Bigfoot elsírta magát az előzetesben = remélem Pókmajom nem lesz getszi és nem nyomja ki LivájtHöri
Lehet, hogy Alízka teszi taccsra.... :rolleyes:Keano
elvileg hozzá Button Gábor megy egyedül.

több mint 14 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Bigfoot elsírta magát az előzetesben = remélem Pókmajom nem lesz getszi és nem nyomja ki LivájtHöri
Lehet, hogy Alízka teszi taccsra.... :rolleyes:

több mint 14 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
sokat vesztett a műsor az értékéből, hogy csak úgy visszarakták a kiesett embert, pedig kb. utána lett igazán érdekes a műsor... megint Corleonéék vannak erőfölényben :mad:, pedig nézném ahogy esnek és sírnak.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress
Szerintem nem marad abba, mivel ott is emberek vannak.
És nekik megvannak a személyes preferenciáik.
Tehát ha nincs is "csatornaérdek", attól még xy szerkesztőnek, műsorkészítőnek, akárkinek lehet az a fixa ideája, hogy akkor már inkább Jerzy mondjuk, és ennek szellemében ténykedik. De majd meglátjuk.
Szerintem eljött az a pont, hogy az RTL-nek kvázi mindegy ki nyer, ki esik ki, ki marad bent, de én úgy tudom, hogy Jerzy nagy liebling.
De ha ezt nem tudnám semmi sanszot nem látnék számára Béci ellen, így viszont én is kiváncsian szemlélem a dolgokat, hogy ez mennyire érvényesül.