Lejárt Matt Eberflus ideje a Bears-nél!

NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Essenek ki mind!

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Olyan nincs, hogy mindkettő kiesik? 😛
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 771 — StuG Life
-nekem mindegy mit csinálsz-
dolgok történnek
-brühühühühühühühühü

több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
többet vártam a tegnapi résztől, de a mai jónak ígérkezik, ha jól láttam lesz fisting.

Pöszi az pl mibe van Te édes istenkém, hány éves ez 16 ?? tk Ádám az egyetlen aki átlátja a játékot, de sztem hamar ki fogják őt is tenni.gabtsi
rohadtul nem értem miért nyalakodik az Ádámnak mindenki...
egy kis "lázadás" és vége...
pöffeszkedik a teraszán egész nap, mindenből kivonja magát és várja az alattvalókat...
igazából a Katát is el lehetne már mellőle tántorítani , mert feszt osztja alázza, de okosan mert nem a többiek előtt....

Levi a legnagyobb király !ő csak a csajokra fókuszál...
aztán egyszer csak azt fogja észrevenni hogy mehet a bőröndjéért... 😊
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
többet vártam a tegnapi résztől, de a mai jónak ígérkezik, ha jól láttam lesz fisting.

Pöszi az pl mibe van Te édes istenkém, hány éves ez 16 ?? tk Ádám az egyetlen aki átlátja a játékot, de sztem hamar ki fogják őt is tenni.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
nos, valljuk be, a Kata-Ádám páros erősen emlékeztet arra, mint amikor Hókuszpók megtárgyalja világrengető terveit Sziamiaúval.
😂

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
hoppá hoppá 😂briareos
ha elsőre nem is, úgy tűnik másodjára már célbaér... félig legalábbis. 😀
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 771 — StuG Life
hoppá hoppá 😂

több mint 13 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
na a Hogyvolt-on valaki már kiderítette, hogy a felfelénézőbimbó tulaja nem más mint, Galgóczi Nikolett. igazi úrinő. 😂
sztar.com/mindent-bele/137403-galgoczi-nikolett-ckm-2009-augusztus-6x.htm
img299.imageshack.us/img299/1858/galgczinikiza3.jpg
www.sportyone.com/models/Nicki_Cummings/
fhg.peepeebabes.com/v10066/index.html

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Azért nem kis dolog elvárni a fairséget (ne lopjatok el mindent, ha én csak a tortát), miután én loptam 😀😀

Danna: Na most tökéletesen egyetértek 😛
több mint 13 éve
Tipikus női hiszti... mondjuk nőként 100 %-osan megtudom érteni, két ilyen antiférfival kiköltözni ebbe a hidegbe, valszeg én se lelkesednék annyira... neki kellett legbentről kimászni, mert a két f.sz meg se mozdult.

Lopni is ő lopott, amazoknak eszébe se jutott volna. tipikus...

szerk: "amazok" alatt Lacit és Alekoszt értem. 😊
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Anikó most elég fassz.
több mint 13 éve
Anikó, hogy ki volt akadva azok után, hogy ellopta a tortát. 😛
több mint 13 éve
Jó ez a tolvajosdi 😀FViktor93
Épp be akartam írni 😀 Hosszú ideje az egyik legjobb poén 😀

Mondjuk énnem úgy oldanám meg, hogy egy körrel elviszem az összes cuccukat, jóval nagyobb poén egyesével kilopkodni a dolgokat, de hát ez már az ő dolguk 😊

Laci bazmeg, Anikó könyörög, hogy csináljál valamit... Öcsém, itt az alkalom, hogy játszd el a keménycsávót 😀 Most kellett volna nekirohanni valakinek 😀
több mint 13 éve
Jó ez a tolvajosdi 😀
több mint 13 éve
Hát azért überpoén 4 hónappal a játék megkezdése után feltenni egy kérdést, hogy "Segítsünk-e Giginek kibontakozni?" 😀 Szegény (a szegény ezesetben a gyökéridióta szinonimája) Ildikót 1-2 hétért is agyonszidták, hogy miért nem tud kibontakozni, de Giginek 4 hónap után is még segítsünk, hátha 😀

Egyébként miután hónapok óta ott vannak a villágban, szinte végig megkapnak mindent, és akkor jön egy játék, hogy a fele banda kiköltözik az udvarra? Hát nyilvánvaló, hogy sokkal arcosabb lesz a kertben lakni... 😊 Ha másért nem, már amiatt is, hogy végre valami változatosság van...

LOL Alekosz térdepeljen babon 😀😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Alekosz..., beszarás, hogy oltja a cselédet 😂
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 313 — Je suis kobranadrág
Laci csajozási stílusában is alig észrevehető kontraszt van 😂
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 463 — #NoStress
Stohl fail 😀JayB
Nem az ő hibája, a hangmérnöknek lehet a bögyében. 😊

több mint 13 éve
Stohl fail 😀
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
viszont Pöszi is rágerjedt a feketére, egy kis catfight feldobná a műsort. Jenny popója ellenben vulkánforró.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
a két ribanc tuti kuratja majd magát h benn maradjon, kérdés h többiek is belevágnak e.
kristóf milyen szánalmas volt atya-ég 😀briareos
nagggyon, dőltem a röhögéstől. 😂

sztem Levi tuti meghúzza a feketét, szal én is úgy tippelem h szegény Krisztának lapát. A szőke viszont nagyon gáz, már a bunkóság szintjét üti olyan buta (Mr Nyíregyháza nőben), szal őt kirakják sztem.
több mint 13 éve
laci ha nem ekkora balfasz lenne mar reg lotte vna anikot. es itt nem csak a kamatyra gondolok.
ha vmi akkor ez az undorito h 40 evesen brutalkatonakent ennyi onbizalma sincsen
h 2x eves kis szarjancsik / racek v jirzsi / ugy szarra birjak oltani a vonzalma miatt
mintha altalanos iskola alsoban lenne.
az meg plane hulyeseg h egy aniko-fele lanynak nem egy kozepkoru csavora van szuksege.
lehet h nem akadalymentes a dolog de sapitozni mindenen lehet es abbol meg nem lett soha semmi.
sztetek aniko miert volt annyira zavarban ? siman rajtalenne lacin ha az nem csak onnon toketlensegevel
lenne elfoglalva.Fake
Anikó azért volt zavarban, mert k.-ra nem akar semmit Lacitól és annál nagyobb gáz nincs, mikor bírod az illetőt és nem akarod megbántani... Sokszor voltam én is hasonló szituban, iszonyat kellemetlen. Ha nem kötődik az ember barátilag a másikhoz, akkor könnyen mondja h tipli van, de azért az ilyesmi gáz... addig megvolt Anikó is, míg Laci csak a szemével falta, de ez a tegnapi szekrényhez meg ágyhoz szorítós dolog nagyon égő volt. És akkor még együtt is kellett aludniuk... ezért írtam h szerencsétlen Anikó.
Ráadásul ezek után költözhetett ki a kertbe Lacival és Alekosszal. Sztem kb. 20x keményebb lesz ez így neki, mint a katonai hét volt.
több mint 13 éve
Lacitól számomra leginkább az a mondat volt szánalmas, hogy "Persze, nyilván mindketten vonzódunk egymáshoz, de stb...". Mert Anikó kicsit se vonzódik hozzá... Ha így lenne már beleesett volna, mint mindenki másba. Anikó tipikus tinicsaj, az kell neki, aki menő. Nem azért nem jön össze egy 40 évessel, mert hú, az 18 év korkülönbség, hanem azért, mert az ő érzelmi érettségéhez (vagy inkább korához) képest az van vagy 30-40 év különbség is. Az a "össze kéne gyúrni Laci belsejét Béci külsejével" szöveg meg kb. ugyanaz volt, mint Éva kamuja Alekoszról. Annyi különbséggel, hogy Lacival kapcsolatban ez még kicsit köcsög szöveg is. Szóval Lacitól szánalmas a közeledése, de érthető, mert valószínű szívesen cserélné már az anyját egy társra.

És nyilván megint én leszek a köcsög, hogy Alekra semmit nem lehet mondani, de konkrétan az "összehozunk valamit"-féle szövegek komolyságát mutatja, hogy ő is röhögve mondja általában, és röhög is rajta mindenki (jóóó, Ildikó nem röhögött... 😛), éppen ezért nem szánalmas. Az igen, hogy ráment minden nőre, de mostanra ez az egész egy poén... Persze lehet véresen komolyan venni, de akkor megint elsiklunk néhány dolog felett, csak hogy leszólhassuk 😛fetomy
Én röhögök rajta, a nézők röhögnek rajta, a lányok röhögnek rajta, Alekosz kínjában röhög, ő ezt komolyan gondolja 😊
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 463 — #NoStress
Lehet csemegézni:
http://comment.blog.hu/2011/03/29/a_valo_vilag_4_eddigi_legjobb_beszolasai

Nálam a top5:

Önhatalmúlag szeretne sztriptízelni nekem (Gombi)
Ő áll hozzám a legtávolabb (Anikó)
Bezártságos komplexusom van (Éva)
A szó szoros értelmében szexen kívül minden volt (Jerzsy)
Ezt beépítem a szövegkörnyezetembe (Alek)