TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Sztem is változnak az erőviszonyok folyamatosan, de hisz épp ilyenekről írtam. Még magamban is változnak az emberek megítélése, nemhogy kivetítve az összes nézőre. Vmit félreérthettél, mert azt írtam, a tendencia nem változik. Ez pedig azt jelenti, hogy a változás folyamatos, csak annak tendenciája nem változik nálam. Ani, Béci up - legalábbis nálam.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Soldi, ez a szép, hogy ugyanazt látjuk, mégis máshogy értékeljük.Szerinted Anikó messze a legszimpibb, szerintem magasan a legkevésbbé az.
Persze mutatós, az tagadhatatlan, de valahogy engem ez a fajta affektálva siránkozás mindig is taszított, mivel számomra teljesen mesterkéltnek erőltetettnek tűnt. És sokszor, mint jelen esetben is, csak a mérhetetlen butaság elleplezésére szolgál.
Valamint én az erőviszonyokat se úgy látom, ahogy te, nem konstansnak, teljesen másnak egy párbajon, és másnak a fináléban.
Nem tudok elképzelni olyan döntőbéli felállást, ahol Anikó több szavazatot kapna, mint Alekosz, sőt, még olyat is nehezen, hogy bárki többet kapna a döntőben. Egyedül egy Béci/Jerzy-Alekosz-Éva döntő lenne az, ahol tán meg lehetne szorítani, az Évából adodóminuszfaktor miatt.
Szerintem az RTL-nek kvázi mindegy innentől ki nyer, mind az 5 játékos maximálisan együttműködő, lojális a csatornához, így nem hiszem a fináléba belenyúlnának, így vagy a szupersztár Alekosz, vagy a Milo-faktor miatt a Jerzy/Béci duó egyike nyerhet, női győztest továbbra is elképzelhetetlennek tartok. Személyes tippem még mindig Jerzy, és nem hiszem, hogy az, hogy Alekosz saját műsort kap, érdemben beleszámítana a végső győztes személyébe.
Az meg, hogy egy catfight magas nézettséget hozna önmagában irreleváns, mert nem egyszeri magas nézettségek alapján választanak az ügynökségek, hanem adott időpontbéli átlagnézettség alapján, azt meg hozza az adott sávban jóideje a VV.
Szerintem Béci Anikót viszi, bár puhítja Jerzyt rendesen, magyarázza, hogy aki visszatér a párbajukról az nyerhet a végén, de szerintem időben meg fogja kapni a megfelelő ukázt, hiszen Anikónak nincsen hátszele, kiviszi, kinthagyja, aztán meg következik az Éva-Jerzy, ahol Éva out, és létrejön a mondhatni szokásos 3 pasis Alekosz-Béci-Jerzy döntő.
több mint 14 éve
Én biztosra veszem a Jerzy picket ma este. Béci nem véletlenül ecsetelte Jerzynek, hogy itt már indenki magáért van ott és nincsenek barátságok.
több mint 14 éve
Ahhoz viszont az kell, hogy Béci most ne Anikót vigye ki, vagy ha őt viszi ki, akkor Anikó jöjjön vissza (utóbbira nem sok esélyt látok).
több mint 14 éve
A mai adás alapján nálam nem változik a tendencia. Anikó és Béci nagyon felfele mozog, Alekot stagnálóan bírom, de a jövőbeni műsora miatt nem nyerhet, Éva és Jerzy pedig stagnálóan lent vannak nálam.Komolyan, ha Béci nem mutatta volna meg a sötét énjét nehezen döntenék közte és Anikó között. De mindketten nagyon megérdemlik. Bécitől óriási volt ez bogarat ültetett Éva fülébe, hogy Alekot kiviszi. 😀 Sztem az ilyen kedves rosszindulatúságot, ez pont az a kategória, ami szivatásban nekem nagyon szimpi. 😊 Anikó pedig ügyes, ezt minden verenyen megmutatja, s a legjobb konfliktuskezelő képességgel van megáldva. Kicsit érzékeny a lelke, de ez legyen a legnagyobb baj egy emberrel, főleg, ha kis idővel túlteszi magát a sérelmeken, sőt meg akarja azokat dumálni. Messze a legszimpibb. Bécinél sajnálom, hogy párszor nem tudta magát visszafogni, ez a Béci, akit az elmúlt 1 hónapban látok, nagyon bejön.
Egyre biztosabb vagyok abban, hogy lesz "cat fight", azaz az RTL sztem igyekszik úgy súgni és alakítani az eseményeket, hogy összejöjjön az Anikó-Éva párbaj a döntőért. Mintha már most azt húznák fel. Garantált csúcsközeli nézettséget hozna sztem.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
na remélem Miss Pókmajom kibassza Kriszt a rákba, jó lesz neki Liváj párnak.egyébként arra számítottam, hogy a szépségverseny utolsó helyezettje szedheti a cókmókot 😀 gyenge rendezői döntés ez a tétnélküliség 😛 az új csaj teljesen jellegtelen.
több mint 14 éve
http://www.hir24.hu/szines/246520/vv-eva-meguszta-buntetik-de-maskepp.htmlÚgy érzem van annyi eszem, hogy belássam, hogy könnyen megúszta, tehát nem,nem fogok ilyet írni, még akkor sem, ha itt az a divat, hogy elvakultan beszélünk 😉 De én meg remélem, hogy csak azért, mert ezt most megúszta, azt sem kell itt olvasni, hogy neki mindent szabad 😉
ez mekkora kamu, te jó ég 😂
Dobsi Adrienn, a ValóVilág sajtósa a Hír24 megkeresésére elmondta, Éva - mint az a kedd esti összefoglalóban is látható lesz - természetesen nem kerülheti el a büntetést: csak úgy, mint korábban Bécinek, lila ruhadarabokat kell majd hordania. "Mivel Éva vétsége a dzsungelhét és a kiválasztás után történt, érvényét vesztette a korábbi szankció, ezért kapta ugyanazt a büntetést, mint a lakótársa" - indokolta döntésüket a valóságshow szóvivője.
innentől fogva remélem nem kell azt olvasni h jaj szegény Éva, mindig őt szívatják. 😀Danna
Mert azt viszont tartom, hogy már neki is kijárt, hogy ő is semmilyen büntetést kapjon, mint ahogyan a többiek szoktak.
több mint 14 éve
http://www.hir24.hu/szines/246520/vv-eva-meguszta-buntetik-de-maskepp.htmlez mekkora kamu, te jó ég 😂
Dobsi Adrienn, a ValóVilág sajtósa a Hír24 megkeresésére elmondta, Éva - mint az a kedd esti összefoglalóban is látható lesz - természetesen nem kerülheti el a büntetést: csak úgy, mint korábban Bécinek, lila ruhadarabokat kell majd hordania. "Mivel Éva vétsége a dzsungelhét és a kiválasztás után történt, érvényét vesztette a korábbi szankció, ezért kapta ugyanazt a büntetést, mint a lakótársa" - indokolta döntésüket a valóságshow szóvivője.
innentől fogva remélem nem kell azt olvasni h jaj szegény Éva, mindig őt szívatják. 😀
több mint 14 éve
A mai adásban Béci már azon filózik hogy kiviszi Alekot. Amennyiben nem akkor anikót kell vinnie az eszmefuttatása alapján. Abban bízik ugye hogy Évával és Alekosszal megy a hármas döntőbe, ha most Jerzyt viszi ki akkor ez nem jöhet létre az Anikó-Éva párbaj miatt.
több mint 14 éve
Én simán el tudom képzelni, hogy Éváról leveszik a védettséget. Megmondták neki, hogy nem szeghet több szabályt, Béci még kedvesen szólt is neki, de ő leszarta. Tudja, milyen következményekkel járhat ez, megmondták neki a szaunában alvás után.Másrészt ha nem veszik le a védettséget róla, akkor úgy vélem Béci eszmefuttatásából, hogy Jerzyt viszi ki, így jöhetne a csaj fight, amiben Ani kinthagyja Évát.
Nálam a PR így néz ki:
1. Ani
2. Jerzy
3. Béci
4. Alek
5. Éva
Ez azt mutatja ki a legesélyesebb a végső sikerre az én meglátásom szerint, tehát Éva 5. helye nem azt jelenti, hogy pl nem előzheti meg Jerzyt, de ő az, aki tuti nem nyeri meg a játékot.

több mint 14 éve
Mai BK fail: Szabolcs 7 cukorral issza a kávét 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
miért ők is kieshetnek ?nem bánnám.
sztem ők a végén egy párként nyernek. 😊gabtsi
most viszont valami történni fog holnap, mert 6-6 a nemek aránya, ami nem kóser
több mint 14 éve
miért ők is kieshetnek ?sztem ők a végén egy párként nyernek. 😊
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
showder club :cool:

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
éh ?! ezmiez ?! :mad:gabtsiköcsögség.
előre megmondom, hogy a Pókmajom és Corleone is vissza fog jönni 😊
több mint 14 éve
jólvan, inkább hagyjuk 😊
több mint 14 éve
fetomy: ez akár totál igaz is lenne, csak jelen esetben ennél jóval egyszerűbb a szitu.Éva szabályt szegett akkor, amikor a szaunában aludt? Igen.
Súlyos szabályszegés volt? Igen, hisz ez volt a hét egyik fő eleme, hogy a szabadban kellett éjszakázniuk.
Kapott büntetést? Nem. azt mondták neki, hogy ha legközelebb SZABÁLYTSZEG (kicsit, nagyot, bármekkorát, nem volt kitétel), akkor elveszik a védettségét.
Éva felfogta ezt? Igen, hisz azt mondta, hogy vigyázni fog.
Szabályt szegett amikor nem viselte a lila kendőt? Igen.
Szóltak neki a többiek h figyelmeztessék? Igen.
Azt mondta gyakorlatilag h "leszarja"? Igen.
Jogos lenne a védettség elvétele? Igen, hisz SZABÁLYT SZEGETT.
Mivel nem volt kitétel h súlyos szabályszegésnek kell lennie. Ő szegte mindigis a legtöbbet, a katona héten a többiek szívtak miatta, nem ő miattuk. És szart rá? Ja, elkövette újra meg újra. Szandikát lehetne még idevenni, de ő mondjuk magát szívatta mindig, a többieket nem.
több mint 14 éve
azt írtam h MOST MÁR. és ez így is van... szerinted a többiek milyen büntetést kaptak volna ha ők aludtak volna a szaunában?! Éva mit kapott?! Ejnye-bejnye.Igen ez mind rendben van. Csak...
Azt hittem h a többieknek lesz annyi eszük h pont azon a hideg, szeles éjszakán ők is bevonulnak... nem volt. én tuti megtettem volna. egy ejnye - bejnyét simán megért volna.Danna
1) Éva szopatva volt rendesen a büntetésekkel. Most egyszer kap egy ejnye-bejnyét, és már neki mindent lehet, meg stb... Gigi és Jerzy lóf.t kaptak a kamera letakarásáért, aztán meg kb. semmit, amikor azt a lóf. büntetést is megszegték. Aztán mondhatnám még az egyéb büntetéseiket, pl. amikor nem beszélhetett Gigi Bécivel, hát hatalmas penalty 😛
2) X tesz Z dolgot. Kap egy semmilyen büntetést. Y megteszi ugyanazt a Z dolgot, kap egy elég kemény büntetést. És akkor ez a fair, mert ha Y nem kap kemény büntetést, csak egy ugyanolyan semmilyet, mint X, akkor már az nagyon gáz.
Nevek nélkül talán jobban látszik, amit mondani szeretnék... 😊 Csak mert kíváncsi lennék, ha előbb Évát büntetik meg a lila pólóval, most is az lenne-e a fair, ha Bécit, aki ugyanazt teszi,csak később, keményebben büntetnék meg.. 😊
Végig elég látványosan próbálta az RTL hergelni Évát azzal, hogy jobban odavágnak neki, és ezzel úgy tűnik oda jutottak, hogy mostmár ez elvárás 😊
több mint 14 éve
sztem elszúrták, simán lehet h véletlen került bele.kizárt h megbüntessék... Évikének ma már mindent szabad, sajnos. Akkor ma jelentkezett volna be Lilu h elmondja a büntetést, márpedig be lett fenyegetve h akkor elveszik a védettségét. nagyon gáz lenne ha ezek után kapna egy csippcsupp büntetést.DannaViszont akkor minek rakták bele adásba, minek hívták fel rá a figyelmet? Kutyának nem tűnt volna fel.JayB
több mint 14 éve
azt írtam h MOST MÁR. és ez így is van... szerinted a többiek milyen büntetést kaptak volna ha ők aludtak volna a szaunában?! Éva mit kapott?! Ejnye-bejnye.kizárt h megbüntessék... Évikének ma már mindent szabad, sajnos. Akkor ma jelentkezett volna be Lilu h elmondja a büntetést, márpedig be lett fenyegetve h akkor elveszik a védettségét. nagyon gáz lenne ha ezek után kapna egy csippcsupp büntetést.Dannalol Na pont Évának szabad mindent 😂
Egyébként ja, nagyon gáz lenne, ha ő is csak annyi büntetést kapna, mint béci, hogy lila pólótkell hordania, ő inkább veszítse el avédettséget = essen ki... 😊fetomy
Azt hittem h a többieknek lesz annyi eszük h pont azon a hideg, szeles éjszakán ők is bevonulnak... nem volt. én tuti megtettem volna. egy ejnye - bejnyét simán megért volna.
több mint 14 éve
kizárt h megbüntessék... Évikének ma már mindent szabad, sajnos. Akkor ma jelentkezett volna be Lilu h elmondja a büntetést, márpedig be lett fenyegetve h akkor elveszik a védettségét. nagyon gáz lenne ha ezek után kapna egy csippcsupp büntetést.Dannalol Na pont Évának szabad mindent 😂
Egyébként ja, nagyon gáz lenne, ha ő is csak annyi büntetést kapna, mint béci, hogy lila pólótkell hordania, ő inkább veszítse el avédettséget = essen ki... 😊
több mint 14 éve
kizárt h megbüntessék... Évikének ma már mindent szabad, sajnos. Akkor ma jelentkezett volna be Lilu h elmondja a büntetést, márpedig be lett fenyegetve h akkor elveszik a védettségét. nagyon gáz lenne ha ezek után kapna egy csippcsupp büntetést.DannaViszont akkor minek rakták bele adásba, minek hívták fel rá a figyelmet? Kutyának nem tűnt volna fel.
több mint 14 éve
kizárt h megbüntessék... Évikének ma már mindent szabad, sajnos. Akkor ma jelentkezett volna be Lilu h elmondja a büntetést, márpedig be lett fenyegetve h akkor elveszik a védettségét. nagyon gáz lenne ha ezek után kapna egy csippcsupp büntetést.
több mint 14 éve
Hoppá Éva lila kendő? Biztos hogy nem véletlen vágták be azt a szösszenetet amikor Béci mondta neki hogy nehogy rosszul járjon...