TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Már írtam, hogy:Én nem szóltam le, de kamerába, milliók elött, ráadásul az adott szövegkörnyezetbe, ha a zenekar ugrik be neki, hát... végtére is meglepetést nem okozott vele.Attólr hogy országként akarod láttatni, nem az. Ahogy Kentucky, vagy éppen Észak-Írország sem az... Inkább legyen vki butus, minthogy ne tudja elismerni a ténnyel cáfolható tévedését, s ezáltal is ragaszkodjon a butasághoz. 😛Soldados
Pedig Zanzibár ország, önálló parlamenttel, zászlóval, sőt, még soccerválogatottja is van, bár egy államszövetség része.
De persze ha nem akarod neked nem kell országnak nevezni. 😉Sobri Jóska
És, hogy bizonyítsam magasfokú kompromisszumkészségemet elismerem, hogy Zanzibár nem ország.(És Észak-Írország is ország, csak nem szuverén, hanem jelenleg Nagy-Britannia része 😛 )
Sobri Jóska
És ami valóban fontos, hogy kamerába, adásba kiküldeni a butaságot azért eléggé gáz, bár semmi újszerű nincs benne Anikó esetében.
Viszont ma a főszereplő Béci és Jerzy.
Tippem a százalékokra: 53%-47% Jerzy-nek.
több mint 14 éve
Az szép, hogy Jerzy kiesik ma, Gigi meg visszaköltözik. Megint várni kell a dugásra, vagy Jerzy talál valakit idekint gyorsba, aztán lehet szakítani 😀HöriHát de nem esik ki Erzsi 😀 Lehet leszbiszex 😀
több mint 14 éve
Az szép, hogy Jerzy kiesik ma, Gigi meg visszaköltözik. Megint várni kell a dugásra, vagy Jerzy talál valakit idekint gyorsba, aztán lehet szakítani 😀
több mint 14 éve
"Zsófi, akinek valószínűleg nem csupán jelenléte, hanem vadonatúj melle is nagy sikert fog aratni"Na mondjuk ez biztos 😀
Egyébként annak szerintem sok értelme nem lenne, hogy 1 napra mennek vissza, én ezért is gondoltam arra, hogy a következő kiválasztásig pl.
több mint 14 éve
Szandika mégsem?Nem írták még.
Jó, hát de szerintem nem "úgy" mennek vissza 😊 Tehát nem lesznek versenyben, így pedig végülis ugyanaz, mintha GYőzike menne be, csak így legalább megint jöhet egy hétig, hogy "ilyennmégsohadesemmikorsetánnemtörténtmégavalóvilágehetiadásainaktörténetében" 😊
Arról nincs infó, meddig lesznek?fetomy
Szvsz vagy a következő kijelölésig, vagy egy napig.
Többinek nem sok értelme.
Bár a dzsungel "hétre" is 10 napot mondtak aztán 5 lett belőle.
http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/uj-lakok-oliverek-visszamennek-a-villaba-2049671/
több mint 14 éve
Szandika mégsem?Jó, hát de szerintem nem "úgy" mennek vissza 😊 Tehát nem lesznek versenyben, így pedig végülis ugyanaz, mintha GYőzike menne be, csak így legalább megint jöhet egy hétig, hogy "ilyennmégsohadesemmikorsetánnemtörténtmégavalóvilágehetiadásainaktörténetében" 😊
Arról nincs infó, meddig lesznek?
több mint 14 éve
Olivér,Gigi és Zsófikarágógumikirálylánymellműtét megy vissza a villába."Akit kiszavaznak az soha nem térhet vissza a villába!" ugyebár...
Szánalom. Én egyikükre sem vagyok kíváncsi.
Nem mondhatnak semmit a külvilágról,persze.
több mint 14 éve
Én azt sem hiszem el,hogy ezeket a kajaneveket (meg azt,hogy mit főznek) ők találják ki.Én nem szóltam le, de kamerába, milliók elött, ráadásul az adott szövegkörnyezetbe, ha a zenekar ugrik be neki, hát... végtére is meglepetést nem okozott vele.Attólr hogy országként akarod láttatni, nem az. Ahogy Kentucky, vagy éppen Észak-Írország sem az... Inkább legyen vki butus, minthogy ne tudja elismerni a ténnyel cáfolható tévedését, s ezáltal is ragaszkodjon a butasághoz. 😛Soldados
Pedig Zanzibár ország, önálló parlamenttel, zászlóval, sőt, még soccerválogatottja is van, bár egy államszövetség része.
Jerzyből sem nézem ki,hogy nem az együttes jut eszébe a Zanzibár-ról.
Viszont a "palacsinta Jerzy módra" az tuti saját találmány (névileg).
több mint 14 éve
Én nem szóltam le, de kamerába, milliók elött, ráadásul az adott szövegkörnyezetbe, ha a zenekar ugrik be neki, hát... végtére is meglepetést nem okozott vele.Attólr hogy országként akarod láttatni, nem az. Ahogy Kentucky, vagy éppen Észak-Írország sem az... Inkább legyen vki butus, minthogy ne tudja elismerni a ténnyel cáfolható tévedését, s ezáltal is ragaszkodjon a butasághoz. 😛

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Katalónia valóban nem ország, Zanzibár az lenne (mivel önálló, fügetlen országként egyesült Tanganyikával), de elismerem, ezen felesleges pörögni.És, hogy bizonyítsam magasfokú kompromisszumkészségemet elismerem, hogy Zanzibár nem ország.
Egy biztos, akár ország, akár országrész, vagy társult rész, vagy tagköztársaság, az adott kontextusban inkább földrajzi fogalom, mint zenei. És jelen esetben ennek van relevanciája.
több mint 14 éve
Én nem szóltam le, de kamerába, milliók elött, ráadásul az adott szövegkörnyezetbe, ha a zenekar ugrik be neki, hát... végtére is meglepetést nem okozott vele.Katalóniának is van parlamentje, zászlaja és soccerválogatottja is, mégsem ország. De neked felesleges bármit is mondani.
több mint 14 éve
Sobri: Csak jelzem, hogy HIVATALOSAN nem ország. Magyarán TE hívhatod annak, és lehet olyan, hogy akár NEVEZHETNÉNK is annak, de HIVATALOSAN NEM az. Nem arról van szó, hogy hivatalosan az, de én nem szeretném annak hívni, hanem arról, hogy hivatalosan nem az, Te viszont szeretnéd annak hívni, mert úgy lesz igazad. Nekem egyelőre még nem a Sobri-féle Atlaszom van, hanem az általánosan elfogadott.JayB: igaz 😛 ha nem még nagyobb része... 😊
Bazzani: Igen, elméletileg az Alekosz-fanok szavaznak Jerzy-re, mivel a döntőben -szerintük- vele jobban járnának, mint SpéciBécivel. Nyilván nem tudom mennyire igaz, de erről szólnak a hírek, ezzel van tele a sajtó 😀
több mint 14 éve
A tegnapi Jerzy féle főzéshez lenne egy megjegyzésem.Benn vannak már vagy 100napja közösen a villában.
Jerzy nem tudta,hogy a bennmaradtak fele nem eszi meg a bárányhúst pláne nem angolosan?
Nem mindig a legbonyolultabb a legjobb.
Van egy olyan sejtésem amúgy,hogy ez az Alekosz féle (tegnapi) Jerzy istenítés kicsit a párbajnak szólt.
több mint 14 éve
. Jelen esetben ez csak felsőbbrendű kukacoskodás...Ez a topic és úgy az egész valóságshowkkal kapcsolatos hozzászólások negyedére minimum igaz 😊
fetomy
több mint 14 éve
Én nem szóltam le, de kamerába, milliók elött, ráadásul az adott szövegkörnyezetbe, ha a zenekar ugrik be neki, hát... végtére is meglepetést nem okozott vele.Pedig Zanzibár ország, önálló parlamenttel, zászlóval, sőt, még soccerválogatottja is van, bár egy államszövetség része.
De persze ha nem akarod neked nem kell országnak nevezni. 😉
több mint 14 éve
nálunk van egy ilyen vendéglátóipari egység, szal nekem holt versenybe az együttessel ugrik be... 😊
|
több mint 14 éve
Azért nem értem, emiatt minek leszólni. Nem egy nagy elme, de attól függetlenül még lehet, hogy először nekem is az együttes ugrana be, holott pontosan tudom, hogy van egy ilyen földrajzi terület. Főleg mert neki is és nekem is a fiatalkorunk egyik népszerű magyar zenekaráról van szó. Jelen esetben ez csak felsőbbrendű kukacoskodás...Persze lehet, hogy az aktuális népszerű zenekar helyett mindenkinek egy afrikai ország egy kis szigete kellene, hogy beugorjon.
De remélem akkor ti, ha azt látjátok leírva, hogy EU, akkor nem az Unióra gondoltok, hanem arra, hogy "ÉN", ugyanis portugálul azt jelenti, vagy a francia községre, vagy még esetleg az Europiumra.
Sobri: Igen, Te nyugodtan nevezheted országnak. De nem az. 😉
több mint 14 éve
Valóban, mostanra Tanzánia része.De az fel se merült benne, hogy egy milliós ország, ahonnan pl. Freddy Mercury is származik.Sobri JóskaNem ország, szóval ő inkább mondott igazat, mint te most. 😉Schleck
Régi az atlaszom. 😊
Szerk:
Bár eléggé független a státusza, van saját törvényhozása is.
És még saját zászlója is van:

Vagyis nevezhetjük országnak, még ha nem is önálló, hanem egy másik országgal alkot államszövetséget.
több mint 14 éve
De az fel se merült benne, hogy egy milliós ország, ahonnan pl. Freddy Mercury is származik.Sobri JóskaNem ország, szóval ő inkább mondott igazat, mint te most. 😉
több mint 14 éve
De az fel se merült benne, hogy egy milliós ország, ahonnan pl. Freddy Mercury is származik.
több mint 14 éve
Anikó: "A Zanzibár, az egy együttes"...BCSHát, ez legalább igaz 😛 No meg egy ismert magyar együttes, nem pedig egy 2 ember által ismert koreai underground banda 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Anikó: "A Zanzibár, az egy együttes"...
több mint 14 éve
Béci kiesik nagy meglepetésre. Jövő héten ismét Jerzy kapja a jeleket, viszi Évát és kint is marad. Máris két csaj van a döntőben, amit Alekosz behúz. 😊
több mint 14 éve
Balázs még a tegnapi összefoglalóban is aztmondta hogy "szavazzanak hiszen ha a kedvencük megy vissza már biztosan ott lesz a végső hármasban". Nem mintha bármin is változtatna csak érdekes.JayBIgen, én is ezt hallottam.
több mint 14 éve
Balázs még a tegnapi összefoglalóban is aztmondta hogy "szavazzanak hiszen ha a kedvencük megy vissza már biztosan ott lesz a végső hármasban". Nem mintha bármin is változtatna csak érdekes.JayBhát nemtom, de én eddig is így tudtam 😊