TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
kedves Buci, ez tényleg eget rengető és sokkoló jelent volt. kősziklát még nem láttam sírni.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
hú éva ez elég gáz 😀Duff
Nem nem az, ő törtető, ő csak hozza magát, becsüld meg!JayB
Már ne haragudj, de Iszonyatosan gyerekes vagy...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 463 — #NoStress
Ez valami csoda, ahogy hüppög. 😊
Ilyen még nem volt, tényleg...

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
hú éva ez elég gáz 😀Duff
Nem nem az, ő törtető, ő csak hozza magát, becsüld meg!
több mint 13 éve
Nem feltétlenül, a dokik se tesztelték le mindenre.tenorx
Azért az durva lenne, ha a Kőszikla Kemény Katona László elöbb omlana össze, mint a Pánikbeteg Pszichogyenge Picsa Éva.

több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
hú éva ez elég gáz 😀
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Nem feltétlenül, a dokik se tesztelték le mindenre.
több mint 13 éve
arra gondoltam,hogy az orvosok kizárják,ilyenre azért nem volt példa 😀
de most olvasgatom a cikkeket és elvileg pszichés gondjai vannak...Newman
=nem találtak semmit, ami alátámasztaná, hogy ennyire rosszul van.tenorx
Akkor szimulál. 😊

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
de most olvasgatom a cikkeket és elvileg pszichés gondjai vannak...Newman
=nem találtak semmit, ami alátámasztaná, hogy ennyire rosszul van.
több mint 13 éve
MOst mondta Stohl hogy ma reggel már vissza is ment a villába is semmi baja. Szerintem nem Lacival kapcsolatos.
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
de most olvasgatom a cikkeket és elvileg pszichés gondjai vannak...

több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
olyan már volt h vki feladta, Stohl meg azt mondja h olyasmi lesz ami még nem történt eddig... max ha az orvosok döntenek úgy h nem folytathatja és kizárják. de eddig azt lehetett olvasni h semmi baja, ő dönti el h miben vesz részt és h ha akar, aludhat a nyugiban is.

sztem meg vmi hülyeség lesz, csak Stohl direkt adja elő a nagy komoly dolgot..
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Laci out?

több mint 13 éve
http://www.nana.hu/sztarok/pletyka/vv4-honnan-tud-eva-titkarol-laci-106943.html

A több hónapos villalétem során többször kiderült számunkra, hogy Laci szinte mindent tud rólunk. Ahogy teltek a hetek, egyre gyanúsabb lett nekünk a viselkedése, amikor is már nem átallott bevallani nekünk, hogy a műsorba kerülése előtt utánanézett mindenkinek – mesélte az Új Ásznak a legutóbbi kieső, Gigi, hozzátéve: Laci az igazmondó hinta előtt is többször megemlítette, hogy tud valamit Éváról, amit nem szívesen osztana meg senkivel. – Többszöri unszolásra sem mondott semmit, annyit tudtunk csak kiszedni belőle, hogy a titoknak köze van a szexhez. Szerintem egy videóról van szó – találgatott a Való Világ hugicája.
Nem Éva miatt másoltam be, hanem h Laci utánanézetett az embereknek? Ez azért kemény... :o Danna
Az a kemény, hogy tudta előre kiknek kell utánanyomoznia. Mert ugye 45 embert, és azok minden kis mocskát nem tudta volna fejben tartani. Csoda hogy 15-öt sikerült neki. 😊

több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Nemtudom, nekem egy olyan videó vagy hostessmunka amiben semmi konkrét dolgot nem tesz nem kizáró ok arra hogy jókislány legyen. A házimunka részben nagyon otthon mozgott, az tuti nem megjátszás. Azt ő maga is elmondta hogy ennél ő sokkal vadabb, 500 kamera, a testvére és a csávója mellet ki ne lenne kicsit álszent? Egy Éva még ilyen körülmények közt is képtelen valami emberi viselkedést felvenni, ezt ő maga és sok más ember is pozitívumnak fogja fel mondván hű de őszinte, szerintem szánalmas. Gigi ha ugyanakkora féreg is mint Éva (amit kétlek) akkor is legalább ha kell betud állni a sorba, tud normális lenni, tud viselkedni, legalább elképzelése van róla hogy viselkednek normál emberek. A fenkölt, flegma, undorító stílusába ne menjünk bele, az más tészta.JayB
Neked tényleg teljesen felesleges bármit mondani VV-témában... Éva féreg, ő ezt is adja, Gigi pedig álszent volt. Én utóbbi embereket jobban utálom. Pont.

De nem is erről beszéltünk, hanem hogy Gigi álszent volt-e vagy sem, ehhez pedig Évának semmi köze... Én leírtam konkrét példákat, de persze tőled semmiféle konkrét választ nem kaptam, csak a szokásos mentegetést.Soldados
Írtam példákat, leírtam hogy mi jellemezte a VV életét, azt ő megcsinálta, ha álszent ha nem. Én inkább ítélek meg valakit 5 hónapnyi tevékenykedése alapján mint egy két perces videóból vagy egy képből merthogy a többség ez alapján tartja álszentnek, ebben biztos vagyok. Ha az első vv-ben indult volna akkor most mint mintakislány jött volna ki a villából, ilyen lejáratás mint ami az interneten folyt ellene biztos nem lett volna. Amúgy meg soha nem nevezte magát szentlélekűnek, ez is az interneten lett ráragasztva.JayB
Ha vki olyan mértékű konzervativizmust mutat, mint Gigi, miközben valójában egy belevaló, vagány, egy kis nyilvános erotikától sem visszariadó személyiség, azt álszentségnek hívják, ha tetszik ez neked, ha nem, ha észre akarod venni, ha nem. Azt pedig továbbra sem értem, hogy x ember tulajdonságához miért kevered bele y féregségét. Az egyiknek semmi köze a másikhoz.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
http://www.nana.hu/sztarok/pletyka/vv4-honnan-tud-eva-titkarol-laci-106943.html

A több hónapos villalétem során többször kiderült számunkra, hogy Laci szinte mindent tud rólunk. Ahogy teltek a hetek, egyre gyanúsabb lett nekünk a viselkedése, amikor is már nem átallott bevallani nekünk, hogy a műsorba kerülése előtt utánanézett mindenkinek – mesélte az Új Ásznak a legutóbbi kieső, Gigi, hozzátéve: Laci az igazmondó hinta előtt is többször megemlítette, hogy tud valamit Éváról, amit nem szívesen osztana meg senkivel. – Többszöri unszolásra sem mondott semmit, annyit tudtunk csak kiszedni belőle, hogy a titoknak köze van a szexhez. Szerintem egy videóról van szó – találgatott a Való Világ hugicája.
Nem Éva miatt másoltam be, hanem h Laci utánanézetett az embereknek? Ez azért kemény... :o

Egyébként Évával kapcsolatban rájöttem vmire az éjjeli élő során. Ugyanis az volt a feladat, h beszéljenek egymásnak a másik taktikájáról, mindenki egyesével mondja el a véleményét. És Éva nekiállt Anikónak h tudja h Anikónak az a célja h benn legyen a háromban egyedüli lányként, h ő nyerje meg a lányok között és ezért most őt akarja kirakatni a játékból. nem mutatták Anikót, csak hallani lehetett h hüledezett rendesen h honnan veszi ezt az Éva, meg h akkor egyáltalán nem ismeri őt, stb. Ekkor jöttem rá h Éva a saját hibáit vetíti rá a másikra és ezzel nyugtatja a saját lelkiismeretét. Valszeg ő is érzi h gáz h átvágja Anikót, ezért gyorsan rádobta azt, amit ő hajtogat kb. 1 hete gyakorlatilag mindennap. Még utána is mondta Anikó h nem érti h h gondolhat ilyet Éva, neki teljesen mind1 h ha most kiesik a legjobb 6-ban, 5-ben, vagy éppen 2. vagy 3.-nak ha nem nyerheti meg. Sőt, azoknak sokkal rosszabb, őt az egyáltalán nem vonza h 2. vagy 3. legyen. Ugyanúgy nem kap semmit mint az 5. Erre mondták a többiek h miért mond ilyet, hisz mennyi élményben volt itt részük, amit soha nem élhettek át. Mondta Anikó h igen, persze és örül is neki, de azért már nincs olyan sok hátra, így ha ki is esik, már kevesebb dologból marad ki.
Tudom, tudom, nemsokára jön fetomy és megmagyarázza h ez nem így van, mind1, azért leírtam.
több mint 13 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan
Ez az egész pont nem arról szól h normális emberként kell viselkedni...be kell állni a sorba,kevered ezt a szart a katonasággal JayB.

"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
Sztem meg szimplán megjátszotta ezt a "jókislány" szerepet, miközben semmi köze hozzá. És igenis álszenteskedés, a jaj mit gondol anyuci, miközben vállalt erotikus munkákat, akkor ez nem volt fontos, hogy mit gondol anyuci? Vagy nem akarja, hogy a nyögése telefoncsengés legyen, de a szopnék polóban hostess-kedés az nem para. 😂 Még egyszer: nem az erotikus munkával van bajom, hisz semmi elítélendőt nem csinált és ezért is jó pénzt kapott, amire nyilván szüksége volt, hanem ahogy meghasonult bent és tette a jókislányt. Ez kifejezetten szánalmas volt.Soldados
Nemtudom, nekem egy olyan videó vagy hostessmunka amiben semmi konkrét dolgot nem tesz nem kizáró ok arra hogy jókislány legyen. A házimunka részben nagyon otthon mozgott, az tuti nem megjátszás. Azt ő maga is elmondta hogy ennél ő sokkal vadabb, 500 kamera, a testvére és a csávója mellet ki ne lenne kicsit álszent? Egy Éva még ilyen körülmények közt is képtelen valami emberi viselkedést felvenni, ezt ő maga és sok más ember is pozitívumnak fogja fel mondván hű de őszinte, szerintem szánalmas. Gigi ha ugyanakkora féreg is mint Éva (amit kétlek) akkor is legalább ha kell betud állni a sorba, tud normális lenni, tud viselkedni, legalább elképzelése van róla hogy viselkednek normál emberek. A fenkölt, flegma, undorító stílusába ne menjünk bele, az más tészta.JayB
Neked tényleg teljesen felesleges bármit mondani VV-témában... Éva féreg, ő ezt is adja, Gigi pedig álszent volt. Én utóbbi embereket jobban utálom. Pont.

De nem is erről beszéltünk, hanem hogy Gigi álszent volt-e vagy sem, ehhez pedig Évának semmi köze... Én leírtam konkrét példákat, de persze tőled semmiféle konkrét választ nem kaptam, csak a szokásos mentegetést.Soldados
Írtam példákat, leírtam hogy mi jellemezte a VV életét, azt ő megcsinálta, ha álszent ha nem. Én inkább ítélek meg valakit 5 hónapnyi tevékenykedése alapján mint egy két perces videóból vagy egy képből merthogy a többség ez alapján tartja álszentnek, ebben biztos vagyok. Ha az első vv-ben indult volna akkor most mint mintakislány jött volna ki a villából, ilyen lejáratás mint ami az interneten folyt ellene biztos nem lett volna. Amúgy meg soha nem nevezte magát szentlélekűnek, ez is az interneten lett ráragasztva.
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Azért az a jelenet priceless volt, mikor a párbajon szentéletű Gigi erkölcstelennek nevezte Évát, és a közönség hangosan felnevetett. 😀 Kiváncsi lennék most milyen érzések kevereghetnek benne, miután megtudta, hogy mindent tudni róla. 😀
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
El is mondta hogy a bátyja és a faszija mellet nemtud önmaga lenne, ez elég sokmindenkivel így van. Az hogy valaki tud normális is lenni az nálam nem egyenlő az álszentséggel. De még ha az is, az emberek 99% a videó miatt gondolja így ami faszság ha "lol" meg "ASD" ha nem.JayB
Sztem meg szimplán megjátszotta ezt a "jókislány" szerepet, miközben semmi köze hozzá. És igenis álszenteskedés, a jaj mit gondol anyuci, miközben vállalt erotikus munkákat, akkor ez nem volt fontos, hogy mit gondol anyuci? Vagy nem akarja, hogy a nyögése telefoncsengés legyen, de a szopnék polóban hostess-kedés az nem para. 😂 Még egyszer: nem az erotikus munkával van bajom, hisz semmi elítélendőt nem csinált és ezért is jó pénzt kapott, amire nyilván szüksége volt, hanem ahogy meghasonult bent és tette a jókislányt. Ez kifejezetten szánalmas volt.Soldados

De nem is erről beszéltünk, hanem hogy Gigi álszent volt-e vagy sem, ehhez pedig Évának semmi köze... Én leírtam konkrét példákat, de persze tőled semmiféle konkrét választ nem kaptam, csak a szokásos mentegetést.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Gigi múltja bezzeg kiverte mindenkinél a biztosítékot 😊JayB
Ha nem hangoztatta volna bent a villában, hogy ő példát akar a gyerekeknek mutatni, meg nem mondta volna a párbajon, hogy ő nem a testéből él kurvára nem érdekelne a múltja. Mindenki azt csinál amit akar. Engem ezzel nem bántott szóval nem is érdekel mit csinál magával. De az álszenteskedést nem bírom. És most nem csak azért írom ezt mert Gigiről van szó.
több mint 13 éve
Mondtam h Ádám - Niki duó lesz. 😀Danna
kár, hogy a lassúbeszédű kalóz áll kiesésre.

a virágember jobban irritál.Höri
jaja... bár az mondjuk érdekes, h Kristófnak fel se tűnik h nagy barátja milyen könnyen beáldozta és h mekkora sz.rban van, ill az igen h sz.rban van, csak az nem h ez Ádámnak köszönhető. Ádám vicces ahogy előadja h ő is, pedig nem, csak Kristóf szegény nem nagyon látja át a dolgokat.
több mint 13 éve
fetomy, JayB, elbeszéltek egymás mellett.
Főleg JayB nem érti meg a leírtakat.
Nem az a lényeg, hogy Gigit Évához viszonyítsd, mert mindkettőjüknek lehetne sorolni a negatívumait napestig.
Az a disputa lényege, hogy míg Éva annyira egyszerű ilyen téren, hogy nem tudja kontrollálni magát még 500 kamera dacára se, és ezt a nyomorultságát erénynek adja el, addig Gigi nem ennyire egyszerű, hanem van annyi esze, hogy az általa is ismert rossz tulajdonságait (melyekből azért kaptunk ízelítőt a párbajon, amikor azt hitte Éva kurvaanyázott, amikor nagyritkán őszintén kifakadt, stb.) nem akarja kidomborítani.
Eleddig egyik se gond. Éva egyszerűsége, és Gigi szocializáltsága se.
A gond, és itt beszéltek el egymás mellett, hogy Gigi eközben öntudatlan állásfoglalásaiban (több alkalommal is, mikor szó volt Alekoszról, Olivérről, Éváról, Anikóról, stb) elítélőleg nyilvánul meg velük kapcsolatban olyan ismérvek, erkölcsök mentén melyekben ő sem feddhetetlen, csak momentán (a villában) tud ezen dolgokban viselkedni, de mi nézők eközben tudtuk azt, hogy ez csak viselkedés a részéről. Na ezért álszent. Van az a mondás, hogy ne menjen a napra akinek vaj van a fején. Ez passzol ide.
Semmi gáz nincs Gigi melóival, ahogy azzal sincs, ha valaki ezt nem akarja kiteregetni, teljesen érthető, akceptálható.
A gond akkor van, ha valaki úgy játsza az ítész szerepét, hogy ő se fedhetetlen.
Ahhoz hasonlít ez, mint amikor Stohl Buci erkölcscsőszködött az egyik adásban.
Okés, igaza volt amit mondott, de ne ő mondja, ne ő papoljon a piáról, mert tőle álszent, és hiteltelen.

(Egyébként szerintem a leginkább az volt ellentétes a bentre felvett álarcával, amikor a párbaj során a kamerába nézett, és mutogatta a kezével telefont formálva, hogy hívjuk, szavazzunk, stb. Az a tipikus 1bites kurva attitűd megnyilvánulsáa volt, mely a szemedbe "ó édes, mit szeretnél, mit tehetek érted" attitűd, amikor meg elfordul, akkor mosoly azonnal lehervad, szem fel az égre , és jön a "ezt a madarat meg honnan szalajtották ide, ó jó anyám" belső monológ. Aki dolgozott kurvákkal/közelében, vagy akár vendéglátásban, az tudja miről beszélek.)

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Mondtam h Ádám - Niki duó lesz. 😀Danna
kár, hogy a lassúbeszédű kalóz áll kiesésre.

a virágember jobban irritál.

több mint 13 éve
Azért Lacinak én nem hiszek el mindent bemondásra.
Annyira agyhalott ostoba egy ember, hogy ennek a fenyegetőzésének, hogy mit tud Éváról, kb annyi a súlya, mint a "hit és becsület", meg "harc a végsőkig" faszságainak.
Egy igazi puhos lúzer. Ismerek pár "katonát" akiket láttam pár embert "telibeverni", és hallottam róluk történeteket, de tőlük összesen nem hallottam ennyi ígéretet, mint ettől a hülyétől, ebben atémakörben.
Az a fantasztikus, érett, mitöbb, kifinomult csajozás, ahogy körbeállta szerencsétlen Anikót, pedig a VV4 legkínosabb jelenete volt magasan. Alekosz hozzá képest tényleg Don Juan, pedig...
Az persze lehet, hogy Éva tudja, hogy volt pár dolog, amit nem teregetne ki, és elhiszi, hogy ezek közül néhányat Laci is tudhat, de ha párbajoznának, akkor Laci ott udvariaskodna, és vigyorogna mint egy sült tök, a tisztessége mögé bújva, végtelen ostobaságában.