TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Virágember OUT, Lassúbeszédű IN

sikeres ez a mai napHöri
miért Virág?
de egész mókás kis jelenet volt, amikor ez a Gábor gyerek számonkérte a Corleone bábokon hogy miért, erre még ők sértődtek meg hogy mi az hogy tud beszélni.
ja igen nézem... :/ (és ne törjétek össze az illúziómat, hogy meg van rendezve, jó dolog csütörtök esetefelé számolgatni 😊 )sapka
hámmer virágokból szivecskét pakolt annak a förtelemnek az ágyára.

Ez a Button Gábor is egy köcsög, remélem Corleonéék ki tudják baszni mihamarabb.

több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Azon én is röhögtem... még nekik állt feljebb h Gábor kiakadt. 😂
Úgy adták elő mintha ők mentették volna meg, közben meg...
több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka

sikeres ez a mai napHöri
miért Virág?
de egész mókás kis jelenet volt, amikor ez a Gábor gyerek számonkérte a Corleone bábokon hogy miért, erre még ők sértődtek meg hogy mi az hogy tud beszélni.
ja igen nézem... :/ (és ne törjétek össze az illúziómat, hogy meg van rendezve, jó dolog csütörtök esetefelé számolgatni 😊 )

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

sikeres ez a mai nap

több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Anikónak küldtek be most pár jó sms-t, már amennyit mutattak belőle, remélem elgondolkodik rajta. 😊
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Sobri Lacira vonatkozó cinikus megnyilvánulásain percekig szakadtam. 😊

Úgy látom JayB-vel már a gerincesség fogalmában sem értünk egyet. 😊 Nekem a taktikázással semmi bajom, akárki is csinálja, ez egy verseny, de van, aki felválalja, vki meg a nyilvánvalót is letagadja. S itt valamelyest vissza is értünk az álszentség fogalmához. 😊Soldados
Nem az a gusztustalan számomra hogy Bécit akarja kiküldeni ezzel eltűntetve Anikót, ez egy jó taktika. Az viszont mikor odament Jerzyhez és megróbálta beadni neki hogy ő valójában puszta jó szándékból csak segíteni akar neki... na ez az ami nem fér bele nálam a gerincességbe.JayB
Nálam meg az álszentség. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035

Úgy látom JayB-vel már a gerincesség fogalmában sem értünk egyet. 😊 Nekem a taktikázással semmi bajom, akárki is csinálja, ez egy verseny, de van, aki felválalja, vki meg a nyilvánvalót is letagadja. S itt valamelyest vissza is értünk az álszentség fogalmához. 😊Soldados
Nem az a gusztustalan számomra hogy Bécit akarja kiküldeni ezzel eltűntetve Anikót, ez egy jó taktika. Az viszont mikor odament Jerzyhez és megróbálta beadni neki hogy ő valójában puszta jó szándékból csak segíteni akar neki... na ez az ami nem fér bele nálam a gerincességbe.
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó

pedig jaybvel nemnehéz egyet érteni.... 😊
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

Úgy látom JayB-vel már a gerincesség fogalmában sem értünk egyet. 😊 Nekem a taktikázással semmi bajom, akárki is csinálja, ez egy verseny, de van, aki felválalja, vki meg a nyilvánvalót is letagadja. S itt valamelyest vissza is értünk az álszentség fogalmához. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Kell taktikázni de nem olyan gusztustalan módon ahogy Isten2 teszi...JayB
Igazad van.fetomy
Köszönöm szépen.
több mint 13 éve
Kell taktikázni de nem olyan gusztustalan módon ahogy Isten2 teszi...JayB
Igazad van.
több mint 13 éve
Az szépvolt azért, hogy Béci éppen kibeszéli Anikóval Alekoszék háta mögött, hogy milyen ocsmány, hogy Éva ésAlekosz róluk beszélnek a hátuk mögött 😂
😊fetomy
Jah, pont ugyanolyan volt. Éva és Alekosz arról beszélt hogy hogyan fogják becsapdázni a többieket Anikó és Béci meg arról hogy épp róluk beszélnek 😊JayB
Az Isten és Anikó éppen arról beszéltek, hogy a köcsögök róluk beszélnek a hátuk mögött, amiköcsögség. De előfordulhat,hogy nem, és csak az én fülem hallotta ezt, mert igazából az Isten nem egy szót hallott, hanem az egész beszélgetést.

Egyébként igazad van teljesen. A Való Világ nem arról szól a bentlakók számára, hogy megnyerjék a fődijat, hanem arról, hogy szeressék egymást, aztán a végén tök mindegy ki nyer,és ki szopja be.

Nagyon érdekes, hogy a taktikázás geciség volt Olivértől, geciség most Alekoszéktól, egyedül Béciéktől volt teljesenjogos, elfogadható és érthető. 😊fetomy
Kell taktikázni de nem olyan gusztustalan módon ahogy Isten2 teszi...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nagyon érdekes, hogy a taktikázás geciség volt Olivértől, geciség most Alekoszéktól, egyedül Béciéktől volt teljesenjogos, elfogadható és érthető. 😊fetomy
de o nem taktikazik. ez a nagy kulonbseg.
több mint 13 éve
Az szépvolt azért, hogy Béci éppen kibeszéli Anikóval Alekoszék háta mögött, hogy milyen ocsmány, hogy Éva ésAlekosz róluk beszélnek a hátuk mögött 😂
😊fetomy
Jah, pont ugyanolyan volt. Éva és Alekosz arról beszélt hogy hogyan fogják becsapdázni a többieket Anikó és Béci meg arról hogy épp róluk beszélnek 😊JayB
Az Isten és Anikó éppen arról beszéltek, hogy a köcsögök róluk beszélnek a hátuk mögött, amiköcsögség. De előfordulhat,hogy nem, és csak az én fülem hallotta ezt, mert igazából az Isten nem egy szót hallott, hanem az egész beszélgetést.

Egyébként igazad van teljesen. A Való Világ nem arról szól a bentlakók számára, hogy megnyerjék a fődijat, hanem arról, hogy szeressék egymást, aztán a végén tök mindegy ki nyer,és ki szopja be.

Nagyon érdekes, hogy a taktikázás geciség volt Olivértől, geciség most Alekoszéktól, egyedül Béciéktől volt teljesenjogos, elfogadható és érthető. 😊
több mint 13 éve
😊fetomy
Jah, pont ugyanolyan volt. Éva és Alekosz arról beszélt hogy hogyan fogják becsapdázni a többieket Anikó és Béci meg arról hogy épp róluk beszélnek 😊
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 463 — #NoStress
nem lattam. laci game over a nagy rosszullettol ?Fake
Holnap derül ki pontosan, de kicsit sírdogált, mesélt a régei lelki terheiről, majd elindult hazafelé.
Katonai hét is, dzsungelhét is, nehéz ez neki. Ő nem olyan erős, mint egy Éva, vagy egy Anikó, vagy a terminátorképességű Alekosz, ő csak egy sima katona, nem erre szerződött.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem lattam. laci game over a nagy rosszullettol ?
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
de Alek hogy eltalálta mondjuk 😀
több mint 13 éve
Ja, akkora nagy titkok lapultak benne, hogy ő se bírta már elviselni a tudásukat. Hát nem egy jedi, az biztos.

több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Éva kinyírta Lacit egy jól betalált sunyi lövedékkel. 😀
több mint 13 éve
Ez valami csoda, ahogy hüppög. 😊
Ilyen még nem volt, tényleg...Sobri Jóska
Nem lenne vele semmi baj, ha nem hangoztatta vna minden nap, h ő kinyír mindenkit, mert ő a Soldier of 2011. Majdhogy ő akkora nyomást gyakorol Alekoszra meg Évára, h összeroppan. Hát valaki más roppant össze.Duff
Szerintem túl sokat gyakorolta tükör előtt a pszichoterrort 😛
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Ez valami csoda, ahogy hüppög. 😊
Ilyen még nem volt, tényleg...Sobri Jóska
Nem lenne vele semmi baj, ha nem hangoztatta vna minden nap, h ő kinyír mindenkit, mert ő a Soldier of 2011. Majdhogy ő akkora nyomást gyakorol Alekoszra meg Évára, h összeroppan. Hát valaki más roppant össze.
több mint 13 éve

Ez a Laci out meg Bucitól elég köcsög volt. Kb. olyanra számítottam, hogy Alekosz megerőszakolta Anikót, Éva féltékenységében meg kinyírta mindkettőt 😀

eaglesmcnabb: Hagyd, igaza van. Senki más nem csinált még ilyeneket, csak Éva 😊
több mint 13 éve
Zsuzsi kizárva, Gina, Laci feladta, Olivér, Gombi, Szandika kvázi hazamenekült, valami lehet ott bent a levegőben, valami igen kellemetlen...

több mint 13 éve
hú éva ez elég gáz 😀Duff
Nem nem az, ő törtető, ő csak hozza magát, becsüld meg!JayB
Már ne haragudj, de Iszonyatosan gyerekes vagy...eaglesmcnabb
Nem haragszom 😊