TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
hámmer virágokból szivecskét pakolt annak a förtelemnek az ágyára.Virágember OUT, Lassúbeszédű INmiért Virág?
sikeres ez a mai napHöri
de egész mókás kis jelenet volt, amikor ez a Gábor gyerek számonkérte a Corleone bábokon hogy miért, erre még ők sértődtek meg hogy mi az hogy tud beszélni.
ja igen nézem... :/ (és ne törjétek össze az illúziómat, hogy meg van rendezve, jó dolog csütörtök esetefelé számolgatni 😊 )sapka
Ez a Button Gábor is egy köcsög, remélem Corleonéék ki tudják baszni mihamarabb.
több mint 13 éve
Azon én is röhögtem... még nekik állt feljebb h Gábor kiakadt. 😂 Úgy adták elő mintha ők mentették volna meg, közben meg...
több mint 13 éve
Virágember OUT, Lassúbeszédű INmiért Virág?
sikeres ez a mai napHöri
de egész mókás kis jelenet volt, amikor ez a Gábor gyerek számonkérte a Corleone bábokon hogy miért, erre még ők sértődtek meg hogy mi az hogy tud beszélni.
ja igen nézem... :/ (és ne törjétek össze az illúziómat, hogy meg van rendezve, jó dolog csütörtök esetefelé számolgatni 😊 )
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Anikónak küldtek be most pár jó sms-t, már amennyit mutattak belőle, remélem elgondolkodik rajta. 😊
több mint 13 éve
Nálam meg az álszentség. 😉Sobri Lacira vonatkozó cinikus megnyilvánulásain percekig szakadtam. 😊Nem az a gusztustalan számomra hogy Bécit akarja kiküldeni ezzel eltűntetve Anikót, ez egy jó taktika. Az viszont mikor odament Jerzyhez és megróbálta beadni neki hogy ő valójában puszta jó szándékból csak segíteni akar neki... na ez az ami nem fér bele nálam a gerincességbe.JayB
Úgy látom JayB-vel már a gerincesség fogalmában sem értünk egyet. 😊 Nekem a taktikázással semmi bajom, akárki is csinálja, ez egy verseny, de van, aki felválalja, vki meg a nyilvánvalót is letagadja. S itt valamelyest vissza is értünk az álszentség fogalmához. 😊Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Sobri Lacira vonatkozó cinikus megnyilvánulásain percekig szakadtam. 😊Nem az a gusztustalan számomra hogy Bécit akarja kiküldeni ezzel eltűntetve Anikót, ez egy jó taktika. Az viszont mikor odament Jerzyhez és megróbálta beadni neki hogy ő valójában puszta jó szándékból csak segíteni akar neki... na ez az ami nem fér bele nálam a gerincességbe.
Úgy látom JayB-vel már a gerincesség fogalmában sem értünk egyet. 😊 Nekem a taktikázással semmi bajom, akárki is csinálja, ez egy verseny, de van, aki felválalja, vki meg a nyilvánvalót is letagadja. S itt valamelyest vissza is értünk az álszentség fogalmához. 😊Soldados
több mint 13 éve
Sobri Lacira vonatkozó cinikus megnyilvánulásain percekig szakadtam. 😊pedig jaybvel nemnehéz egyet érteni.... 😊
több mint 13 éve
Sobri Lacira vonatkozó cinikus megnyilvánulásain percekig szakadtam. 😊Úgy látom JayB-vel már a gerincesség fogalmában sem értünk egyet. 😊 Nekem a taktikázással semmi bajom, akárki is csinálja, ez egy verseny, de van, aki felválalja, vki meg a nyilvánvalót is letagadja. S itt valamelyest vissza is értünk az álszentség fogalmához. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Köszönöm szépen.Kell taktikázni de nem olyan gusztustalan módon ahogy Isten2 teszi...JayBIgazad van.fetomy
több mint 13 éve
Kell taktikázni de nem olyan gusztustalan módon ahogy Isten2 teszi...JayBIgazad van.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Kell taktikázni de nem olyan gusztustalan módon ahogy Isten2 teszi...Az Isten és Anikó éppen arról beszéltek, hogy a köcsögök róluk beszélnek a hátuk mögött, amiköcsögség. De előfordulhat,hogy nem, és csak az én fülem hallotta ezt, mert igazából az Isten nem egy szót hallott, hanem az egész beszélgetést.Az szépvolt azért, hogy Béci éppen kibeszéli Anikóval Alekoszék háta mögött, hogy milyen ocsmány, hogy Éva ésAlekosz róluk beszélnek a hátuk mögött 😂Jah, pont ugyanolyan volt. Éva és Alekosz arról beszélt hogy hogyan fogják becsapdázni a többieket Anikó és Béci meg arról hogy épp róluk beszélnek 😊JayB
😊fetomy
Egyébként igazad van teljesen. A Való Világ nem arról szól a bentlakók számára, hogy megnyerjék a fődijat, hanem arról, hogy szeressék egymást, aztán a végén tök mindegy ki nyer,és ki szopja be.
Nagyon érdekes, hogy a taktikázás geciség volt Olivértől, geciség most Alekoszéktól, egyedül Béciéktől volt teljesenjogos, elfogadható és érthető. 😊fetomy
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nagyon érdekes, hogy a taktikázás geciség volt Olivértől, geciség most Alekoszéktól, egyedül Béciéktől volt teljesenjogos, elfogadható és érthető. 😊fetomyde o nem taktikazik. ez a nagy kulonbseg.
több mint 13 éve
Az Isten és Anikó éppen arról beszéltek, hogy a köcsögök róluk beszélnek a hátuk mögött, amiköcsögség. De előfordulhat,hogy nem, és csak az én fülem hallotta ezt, mert igazából az Isten nem egy szót hallott, hanem az egész beszélgetést.Az szépvolt azért, hogy Béci éppen kibeszéli Anikóval Alekoszék háta mögött, hogy milyen ocsmány, hogy Éva ésAlekosz róluk beszélnek a hátuk mögött 😂Jah, pont ugyanolyan volt. Éva és Alekosz arról beszélt hogy hogyan fogják becsapdázni a többieket Anikó és Béci meg arról hogy épp róluk beszélnek 😊JayB
😊fetomy
Egyébként igazad van teljesen. A Való Világ nem arról szól a bentlakók számára, hogy megnyerjék a fődijat, hanem arról, hogy szeressék egymást, aztán a végén tök mindegy ki nyer,és ki szopja be.
Nagyon érdekes, hogy a taktikázás geciség volt Olivértől, geciség most Alekoszéktól, egyedül Béciéktől volt teljesenjogos, elfogadható és érthető. 😊
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Az szépvolt azért, hogy Béci éppen kibeszéli Anikóval Alekoszék háta mögött, hogy milyen ocsmány, hogy Éva ésAlekosz róluk beszélnek a hátuk mögött 😂Jah, pont ugyanolyan volt. Éva és Alekosz arról beszélt hogy hogyan fogják becsapdázni a többieket Anikó és Béci meg arról hogy épp róluk beszélnek 😊
😊fetomy
több mint 13 éve
nem lattam. laci game over a nagy rosszullettol ?FakeHolnap derül ki pontosan, de kicsit sírdogált, mesélt a régei lelki terheiről, majd elindult hazafelé.
Katonai hét is, dzsungelhét is, nehéz ez neki. Ő nem olyan erős, mint egy Éva, vagy egy Anikó, vagy a terminátorképességű Alekosz, ő csak egy sima katona, nem erre szerződött.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem lattam. laci game over a nagy rosszullettol ?
több mint 13 éve
de Alek hogy eltalálta mondjuk 😀
több mint 13 éve
Ja, akkora nagy titkok lapultak benne, hogy ő se bírta már elviselni a tudásukat. Hát nem egy jedi, az biztos.
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Éva kinyírta Lacit egy jól betalált sunyi lövedékkel. 😀
több mint 13 éve
Szerintem túl sokat gyakorolta tükör előtt a pszichoterrort 😛Ez valami csoda, ahogy hüppög. 😊Nem lenne vele semmi baj, ha nem hangoztatta vna minden nap, h ő kinyír mindenkit, mert ő a Soldier of 2011. Majdhogy ő akkora nyomást gyakorol Alekoszra meg Évára, h összeroppan. Hát valaki más roppant össze.Duff
Ilyen még nem volt, tényleg...Sobri Jóska
több mint 13 éve
Duff
3 133
Ez valami csoda, ahogy hüppög. 😊Nem lenne vele semmi baj, ha nem hangoztatta vna minden nap, h ő kinyír mindenkit, mert ő a Soldier of 2011. Majdhogy ő akkora nyomást gyakorol Alekoszra meg Évára, h összeroppan. Hát valaki más roppant össze.
Ilyen még nem volt, tényleg...Sobri Jóska
több mint 13 éve
Az szépvolt azért, hogy Béci éppen kibeszéli Anikóval Alekoszék háta mögött, hogy milyen ocsmány, hogy Éva ésAlekosz róluk beszélnek a hátuk mögött 😂Ez a Laci out meg Bucitól elég köcsög volt. Kb. olyanra számítottam, hogy Alekosz megerőszakolta Anikót, Éva féltékenységében meg kinyírta mindkettőt 😀
eaglesmcnabb: Hagyd, igaza van. Senki más nem csinált még ilyeneket, csak Éva 😊
több mint 13 éve
Zsuzsi kizárva, Gina, Laci feladta, Olivér, Gombi, Szandika kvázi hazamenekült, valami lehet ott bent a levegőben, valami igen kellemetlen...
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Nem haragszom 😊Már ne haragudj, de Iszonyatosan gyerekes vagy...eaglesmcnabbhú éva ez elég gáz 😀DuffNem nem az, ő törtető, ő csak hozza magát, becsüld meg!JayB