TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Na, most két totálisan elfogult ember beszélgetett. MErt Alekosz azt nem látja, hogy Évának sem számít semmi, csak hogy elérje a célját (még ha ez nem is elsősorban a fődíj), Gigi meg azt nem látja, hogy Bécit ugyanúgy nem érdekelte semmi azért, hogy megnyerje a fődíjat. 😊
több mint 14 éve
Nagyonnagy ahogy élvezik minden percét, h nincs bent a béla 😀😀DuffHát nagyjából 2 hónapja várnak erre a pillanatra 😀
több mint 14 éve
Nagyonnagy ahogy élvezik minden percét, h nincs bent a béla 😀😀
több mint 14 éve
Én viszont általában nem szoktam 1 dolog alapján megítélni, főleg nem elítélni valakit. És mielőtt valaki nagyon elmésen felhozná, hogy Évának nem csak egy dolga volt, inkább előre szólok, hogy nem róla beszéltem.
több mint 14 éve
De, sok. 😉 Nálam a leköpés egy olyan határon túl van, ami egyrészt az önbecsülésemet sérti, mésrészt a leköpő felet a fejemben a primitív bunkó paraszt kategóriába teszi, mert nálam a köpésre nincs mentség. Én ha nincs pénzem, akkor se lopok, és ha dühöngve őrjöngök mással, azt akkor se köpöm le. Aki ezeket megteszi, az az én erkölcsi normám szerint nulla. Ezáltal én azzal az emberrel a lehető legkevesebbet akarok foglalkozni. Tehát, aki ilyen szinten bántja az önbecsülésemet, annak nem bocátok meg. És nem azért mert alkalmatlan vagyok a megbocsátásra, hanem azért, mert a másik ember a bunkó primitív paraszt kategóriába került, aki pedig itt szerepel a fejemben, azzal nem kívánok túl ok kommunikációt folytatni.Hát ezek szerint nem sok önbecsülésetek van az én értékrendem szerint, ha Ti egy bocsánatkérésre felülemelkednétek azon, hogy vki egy vita hevében leköpne titeket.Szerintem meg a megbocsátásnak semmi köze az önbecsüléshez 😊fetomy
Engem mondjuk ez leginkább megdöbbent. 😊Soldados
De mondom, megvagyok döbbenve, hogy Ti felül tudnátok emelkedni azon, hogy leköpnek titeket, de hozzáteszem, kételkedem ebben, ha valóban ilyen szituban lennétek, azaz leköpnétek titeket. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
😀 Zsófi egy pillanat alatt képes lerombolni a pozitív gondolatomat róla 😀 Kifejezetten örültem annak, hogy kimondta, hogy szerinte Jerzy nem kifejezetten negatív irányba változott. Aztán elkezdte épp az ellenkezőjét mondani, úgyhogy kb. jól semmissé is tette 😀
több mint 14 éve
Hát ezek szerint nem sok önbecsülésetek van az én értékrendem szerint, ha Ti egy bocsánatkérésre felülemelkednétek azon, hogy vki egy vita hevében leköpne titeket.Szerintem meg a megbocsátásnak semmi köze az önbecsüléshez 😊
Engem mondjuk ez leginkább megdöbbent. 😊Soldados
több mint 14 éve
Hát ezek szerint nem sok önbecsülésetek van az én értékrendem szerint, ha Ti egy bocsánatkérésre felülemelkednétek azon, hogy vki egy vita hevében leköpne titeket.Engem mondjuk ez leginkább megdöbbent. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
LOL Alekosz beszél görbe hátról LOL 😀😀 Epic 😀
több mint 14 éve
Mindkettőtökre rohadtul kíváncsi lennék, hogy viselkednétek azzal az emberrel, aki leköpött titeket. De lehet akkor kipróbálom, amikor személyesen találkozunk, de majd én is bocsánatot kérek, mint Éva... 😂 Nem hiszem, hogy meghatna titeket.Mivel az eset nem úgy történt, hogy
Sok mindent meg lehet bocsátani, de olyan primitív emberrel, aki leköp én nem ápolnék haveri kapcsolatot sem. Jerzy semmi önbecsülése nincsen, ez fakad a hányattatott sorsából és abból, hogy még ehhez is buta szegény.Soldados
Jerzy: "Éva, ma nagyon szép a hajad"
Éva: "Kurva anyádat -köpés-"
hanem igazából egy parázs adok-kapok vita közepén-végén történt, nem hiszem úgy kezelném, mintha megölte volna az anyámat... Nem mondom, hogy legjobb barátok lennénk, de miután a vita közben ugye én is savaztam volna rendesen, túl tudnék rajta lépni. Szóval ha majd élőben összekapunk, és szidjuk egymást mint az ökör, akkor megpróbálhatod, valószínű nem foglak utána sem ignorálni.
De igazából mindenkinek más az értékrendje. Mert én viszont olyan emberrel nem ápolnék semmilyen kapcsolatot, akinek még csak ki sem panaszkodhatom magam, mert ha épp egyedül érzi magát, akkor megy, aztán szétzúzza egy kapcsolatomat, amivel semmi bajom, csak mondjuk egy adott helyzetben mérges voltam az illetőre, és mondtam olyat, amit nem gondoltam komolyan. Hozzáteszem ilyen barátom éppenséggel pont volt. Szépen bekavart az illető, lettek is belőle elég komoly problémák, nem is tartom vele a kapcsolatot. Szemtől szemben egy vita közepén lehet olyat tenni, főleg részegen, amin az ember túllép, de az alattomos szarkavarás kicsit más tészta szerintem.
több mint 14 éve
Ha te direkt, előre megfontolt szándékkal leköpsz, az teljesen más, mintha egy agyhalott nő picsa részegen. Úgy kalkulálj személyesen. 😊
több mint 14 éve
Mindkettőtökre rohadtul kíváncsi lennék, hogy viselkednétek azzal az emberrel, aki leköpött titeket. De lehet akkor kipróbálom, amikor személyesen találkozunk, de majd én is bocsánatot kérek, mint Éva... 😂 Nem hiszem, hogy meghatna titeket.Sok mindent meg lehet bocsátani, de olyan primitív emberrel, aki leköp én nem ápolnék haveri kapcsolatot sem. Jerzy semmi önbecsülése nincsen, ez fakad a hányattatott sorsából és abból, hogy még ehhez is buta szegény.
A személyes megjegyzéseim:
Sobri: a mellébeszélés nagy királya vagy. Mert bár valóban előfordulhatnak ilyen egyedi szituk, de hogy vkit leköpnek az elég egyetemesnek tekinthető, mint a megalázás egyik csúcsterméke. Ezen kár vitatkozni. Aki ilyet tesz az hányingerkeltő, mint ember. És sztem igen kevesen, s leginkább az önbecsülés szikrájával sem rendelkező emberek tudnak ezen felülemelkedni.
fetomy: bár Te is hangoztatod, hogy nem vagy elfogult, de bizony Te is az vagy. Ugyanúgy félremagyarázol és csőlátásban véded Évát és Alekot, ahogy azt JayB tette a Ráczokkal. Pl a vacsoracsatás és hierarchiás eset teljesen más. 1. nem féltékenységből fakadt, 2, a barátnőjének és barátjának (Béci) mondta, sírta el magát. Ehhez képest Éva tönkretett egy jó hangulatú estét féltékenységből, ez kibaszás Bécivel, mint házigazdával, kibaszás a győztessel, azaz Anikóval. De a többiekkel is. Ettől még Anikó is túlreagálta és ahogy sokszor mondtam Anikó nekem egyáltalán nem volt szimpi a műsor elején, kb Zsófi távoztával lett a szememben értékelhető karakter.
És mielőtt betalálsz, én Éva erényeit is látom, de ettől még kb 2 ember volt, aki nálam kiverte a biztosítékot, aki olyat tett, amin én nem tudnék felülemelkedni. Az egyik Éva (köpés), a másik Béci (Alekosz búrájába behajolás, majd 1 napra rá a fenyegetései). Ezek nálam semmilyen körülmények között nem tolerálható dolgok.

több mint 14 éve
Sobri azért ne hasonlítsuk már össze, hogy vki leköpése után hajlandó bocsánatot kérni, illetve hogy vki ezt többször megteszi különböző okok folytán. Ha még köpésért sem kért volna bocsánatot, az már nem tudom milyen mély szint lenne...SoldadosSzerintem pedig nem bújhatunk más bőrébe.
Lehet ha találkozunk élőben, akkor egy félmondattal, amit én észre sem veszek, úgy megbántalak, hogy többet nem állsz velem szóba, és lehet, hogy egy mindenki számára evidens sértést meg fel se veszel.
Legalábbis el tudok képzelni ilyen felállást is.
Én sértettem halálra úgy embert, hogy 10 év múlva derült ki mivel, miközben nekem fel se tűnt, számára meg mindennek a netovábbja volt, és csináltam olyat, amire itt mindenki azt mondaná, hogy mennyire durva, megbocsájthatatlan, mégis, akivel tettem a mai napig jóban vagyunk. Mindkettőt színjózanon.
Valamint egy ordibálás hevében rámmondott kurvaanyázást faszkalapozást, gecizést kb. 1 perc alatt felejtek el, teljesen hidegen hagy, de lehet olyat mondani ami után már nem diskurálok az illetővel, és ő azt nem is sértőnek, sértésnek zánja, egyszerűen csak számomra olyan dolog ami után kérhet fejenállva is bocsánatot már nem érdekel.
Számomra Anikó is ugyanolyan szarkavaró, egocentrikus, agyhalott karakter, mint Éva, azzal a különbséggel, hogy ő nem szociopata, és sokkal nagyobb az önkontrollja. De ezek sem erények, az első egy betegség megléte/nem megléte, a második pedig egy természetbéli tulajdonság.
több mint 14 éve
Soldi: Én személy szerint nem hiszek abban, hogy egy ilyen tett, minthogy leköpöt egyetlen egyszer valakit, az olyan bűn, amire semmi bocsánat nincsen. Aki meg nem tud megbocsátani, az meg szerintem szánalmas alak. Mert igen, vannak megbocsáthatatlan dolgok, de nem olyanok, minthogy leköpnek. Főleg, hogy a köpés nem Jerzynek volt megalázó.Mint írtam, nem csak ezért kért bocsánatot, de látom efelett elsiklottál hamar.
Mint ahogy ezek szerint Anikó dolgai felett is elég szépen, mert az említett komoly hisztije, amit lecsapott a 11. Zsófinak, hogy mekkora mocskosul szar érzés 9.-nek lenni, az pontosan ez a szisztéma volt, annyi plusszal, hogy ő még csak utolsó sem lett, mint ahogy nem is szokott sehol, ellentétben Évával, és éppen annak panaszkodott, aki meg utolsó volt ugyanott. De tudom, ő Anikó, az meg Éva, és itt el is dől minden, mert előbbinél ez semmi, utóbbinál meg undorító, "hányingerkeltő"...
több mint 14 éve
Abban viszont nagyon egyetértek Sobriékkal, hogy rohadtul nem a család (vagy akár a pénz, munka) egy ember értékmérője...

több mint 14 éve
Sobri azért ne hasonlítsuk már össze, hogy vki leköpése után hajlandó bocsánatot kérni, illetve hogy vki ezt többször megteszi különböző okok folytán. Ha még köpésért sem kért volna bocsánatot, az már nem tudom milyen mély szint lenne...fetomy: ebben a köpés dologban nagyon nem értünk egyet. Aki képes bárkit leköpni, mert ez a vitarendezési módja, az egy szánalmas alak. Teljesen lényegtelen, hogy részeg volt, vagy józan. Erre nincs mentség. Ez nem az az eset az én értékrendem és erkölcsi normáim szerint, ami el van intézve egy bocsánatkéréssel. Ez a minimum, de ettől még sztem az emberek jelentős többsége Jerzy helyében úgy viselkedne, hogy a feje tetejére is állhat, akkor is ott marad a tüske. (Csak hát Jerzy hányattatott sorsa miatt még ennyi önbecsülést sem szedett magára) Akiben csak egy pici intelligencia is van, az nem tesz ilyet. Százszor bocsánatot kérhet, de ez a cselekedet olyan szinten megalázó a másik számára, hogy speciel én sem értem, hogy Jerzy miként állhat ilyen kedvesen ugyanahhoz nőszemélyhez.
Tehát igen, egy normál erkölcsi normákkal rendelkező embernél kiverte a biztosítékot. Ugyanúgy mintha lopott volna. Jogilag van különbség köztük, erkölcsileg semmi, mindkettő súlyosan elítélendő cselekmény. Egy unintelligens, hiú, féltékeny, törtető hülye picsa, aki semmiféle önkontrollal nem rendelkezik.
Ettől függetlenül ezt a játékot okosan játssza, az összes párbaján őt vártam vissza. De egy roncs az ember és ez kiderült a köpésnél, kiderült a Vacsoracsata eredményhirdetésénél. Na az is pl hányingerkeltő viselkedés volt. Tönkretenni egy jó hangulatú estét és elrontani mások örömét. Pl ezután elnézést kért? Mert Anikó ilyen hisztijei után szokta azt mondani, hogy bocs, túlreagáltam. Évának ezt egy köpés után sikerült megtennie, de ezért még nem lesz megbánások hősnője, mert ezek után ez azért tényleg a legminimálisabb elvárás.

több mint 14 éve
Nekem meg van olyan ismerősnőm aki 28 éves korára családanya,van munkahelye, van egy szerető családja nem mellesleg normális,nem issza talajrészegre magát az első adandó alkalommal,most az anyagiakba ne is menjünk bele.Éva nem nőmodell, se nem etalon. Egy szociopata agyhalott, szerintem ez senkinek nem kétséges, senki sem látja másként.
Nehogy már az Éva féle selejt legyen a nőmodell...Bazzani
De nem azért, mert nem sikeres.
Sok nem sikeres embert ismerek, akik nem szaremberek, csak mondjuk nem volt szerencséjük se a pálya- se a párválasztással, és sok sikerest (családanya/apa, munkahely, szerető család) aki meg egy igazi trágyakupac.
Nem a munka- és családbéli sikeresség egy ember fokmérője.
Kicsit diferenciáltabb ennél a dolog.
De téged se irigyellek, szar lehet a világ színek nélkül, minden fehér vagy fekete...
több mint 14 éve
Nekem meg van olyan ismerősnőm aki 28 éves korára családanya,van munkahelye, van egy szerető családja nem mellesleg normális,nem issza talajrészegre magát az első adandó alkalommal,most az anyagiakba ne is menjünk bele.Hát igen, és kétségkívül úgy működik a világ, hogy két féle életút van egy nőnek. Az általad említett egy minta nő, csodálatos, tökéletes. A másik Éva, aki egy szardarab senki. Na ezt szeretem az emberekben. Az eszméletlenül hülye általánosításokat, és a szélsőséges álláspontokat. Azt meg végképp, mikor az emberek ítélkeznek össze-vissza, miközben közük nincsen a "szentéletűséghez", csak mások negatív tulajdonságai undorító szarok, a sajátok, illetve számukra pozitív személyek negatív tulajgonságait meg elhomályosítják a jók.
Nehogy már az Éva féle selejt legyen a nőmodell...Bazzani
Ja, azt meg senki nem mondta, hogy Éva a nőmodell. Csak azt, hogy nem egy út van, ami helyes, és attól még, hogy valaki pl. 28 évesen még nem alapított családot, semmit nem jelent.
Példa kedvéért nagynéném idén 30 éves, és csak 29 évesen lett olyan párja, aki a férje már, és gyereket is várnak, jó munkája van, minden idilli. De 27-28 évesen még senkije nem volt. Ráadásul még a családja, gyökerei sem mondható hozzá közel állónak. Ettől függetlenül egyáltalán nem rossz ember, de mostmár legalább tudom, hogy Bazzani szerint két éve még ő is az aljanép tagja volt.
több mint 14 éve
Nekem meg van olyan ismerősnőm aki 28 éves korára családanya,van munkahelye, van egy szerető családja nem mellesleg normális,nem issza talajrészegre magát az első adandó alkalommal,most az anyagiakba ne is menjünk bele.Nehogy már az Éva féle selejt legyen a nőmodell...
több mint 14 éve
Nem is neked írtam 😛A Viszont arról, hogy Éva leköpte Jerzyt kajakra bebaszva annyit, hogy Éva bocsánatot kért utána többször is, és Jerzy megbocsátott neki. Akkor innentől nem a mi dolgunk ezt megítélni.Sobri JóskaÉvát ebből szerintem megítélhetem, a részegség nem mentség, az ital nem rosszá hanem igazzá tesz. Ez a nő ennyit ér valójában. Az meg hogy bocsánatot kért... minden idióta bocsánatot kérne ebben az esetben, ettől nem nőtt a szememben.JayB
Soldi domborítja ki Anikó erényei között teljesen jogosan a megoldásra való türekvést, a bocsánatkérésre való hajlandóságot és emeli piedesztálra mint becsülendő tulajdonságot, a megbocsájtás képességét.
Nos kiderült, hogy Éva Hajlandó bocsánatot kérni, Jerzy pedig meg tud bocsátani.
Innentől az ő dolguk, nem kell megítélni őket, mivel elrendezték a dolgot maguk között, de persze te azt csinálsz, gondolsz, mondasz, amit csak akarsz.
Egy olyan 28éves nő akinek az életének a legnagyobb eredménye,hogy mindenkinek megmondja a magáét mert ő mindig magát adja,az nálam senki.Én voltam olyan 28 éves (lehet 29 vagy 30, nem emlékszem pontosan) nővel, akinek szintén se barátjai, se családja nem volt, de ehhez volt akkora arca a semmire, hogy csak néztem (persze ettől még a primér funkcióját eredményesen betöltötte). Most (kb 8 év telt el) Magyarország top100 leggazdagabb emberei közül az egyiknek a felesége, van kisgyereke, férje, barátai.
Se barátai,se családja,se... nem is folytatom.Bazzani
Ettől persze szerintem nem lett több, ugyanaz az ember aki volt, viszont elötte se volt kevesebb, és azzal minősíthető, hogy nincs senkije. Egyszerűen sajátos természete volt.
Ahány ember annyi féle.
több mint 14 éve
Nem mondtam, hogy ezért utálják annyian.Azért nem érzem magam elfogultnak, mert elismerem Éva hibáit, elismerem a nem szimpatikus lakók (Gigi, Béci) pozitívumait, és csak azért védem ennyit Évát, mert ennyit van szidva. De ugyanígy védtem pl. Anikót is, több témában is, mikor szidták érzésem szerint jogtalanul. Úgy emlékszem Gigi esetén is elmondtam, hogy semmi probléma a múltjával, nem is ítéltem, és nem is ítélem el amiatt. Nyilván minimális elfogultság van, hiszen szimpatikusabb és kevésbé szimpatikus emberek is vannak, de szerintem egyáltalán nem vagyunk ugyanazon a szinten ilyen téren 😉
De most ha érted, beírod, hogy "Fúj köcsög Éva, hogy kibeszéli a többieket", akkor nyilván szóvá fogom tenni, hogy az összes lakó ezt teszi, mert nem érzem jogtalannak emiatt konkrétan lebaszni csak Évát. Egyáltalán nem védeném ennyit, ha nem lenne napi szinten olyanért baszogatva, ami 1) kb. mindenki más is csinál, 2) merő utálatból fakad.
A fórumon szerintem már jó néhány vitánál kiderülhetett, hogy olyat (embert, témát) is védek, akit amúgy nem szeretek, amikor igazságtalan vádak érik.
Bazzani hsz-ére meg inkább nem is mondok semmit....
több mint 14 éve
Egy olyan 28éves nő akinek az életének a legnagyobb eredménye,hogy mindenkinek megmondja a magáét mert ő mindig magát adja,az nálam senki.Se barátai,se családja,se... nem is folytatom.
több mint 14 éve
Éva nem a köpés miatt lett közutálat tárgya, az a csak a kitelljesedése volt az egész villalétének. Ha ezen az egy baklövésen kívül nem lenne más szarsága akkor talán elfogahdató is lenne ez a megbánás de neki minden napra jut valami hasonlóan szimpatikus megmozdulás így én nemtudom komolyan venni. Lehet hogy elfogult vagyok, annak is tartanak de ez rólad ugyanúgy elmondható csak másik irányból 😊
több mint 14 éve
Hát persze... A tök részeg emberek pont arról ismeretesek, hogy kultúráltan viselkednek. Vagy csak konkrétan az, hogy nem köpnek, más nem számít? Komolyan mondom,úgy van beállítva ez az egész részegen leköpte téma, mintha megerőszakolt volna 15 csecsemőt... Gondolom rengeteg részeg emberrel voltál már egy társaságban, és rengetegszer voltál te is részeg.. A másik meg az, hogy igen, megtette, azóta százszor bocsánatot kért érte, és egyértelmű, hogy k.vára megbánta. Ezt lehet leszarni, mert utáljuk az illetőt, de az max az elfogultságot mutatja elég szépen, mert azután, hogy hibát követünk el, rengetegszer adódik olyan helyzet, hogy a bocsánatkérésen kívül mást nem lehet tenni. De gondolom Éva csinálhatna amit akarna, mert úgyis max azt érné el, hogy az adott dolog figyelmen kívül lenne hagyva, de ezt is csak ha mákja van, mert egyébként az ég világon mindent átforgattok úgy, hogy az legyen a világ legszörnyűbb dolga.Pont az ilyenek miatt tartanak itt elfogultnak JayB, mert neked tök mindegy, hogy Béciék mit csinálnak, ők nagyon rendesek, és az is tök mindegy, hogy Éva mit csinál, mert egy szarházi köcsög akkor is.
Hozzáteszem, kicsit sem szimpatikus, hogy leköpte Jerzyt, de azért kicsit túlzásba viszitek már...
több mint 14 éve
Picsakészen szvsz kizárolag a szivedre hallgatsz nem az eszedre. Nyilván még egy Éva is van annyira kulturált hogy józanul nem tesz ilyet, de normális ember részegen se, nem azért mert az önkontrollja megfékezi hanem mert eszébe sem jut.