TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Fluor élőben még szarabb, mint felvételen. Nem hittem, hogy ezt a szintet el lehet érni.
Ki az isten ez a Szabó Zsófia?tenorx
fi a faszom az a flór?haromt
fehérvári tinibálvány 😀
és mellesleg a fogaidat is tisztítja 😛fetomy
a régi Fluor, ami Fluorid néven ment az nekem adta. An no 16 évesen meg is nyerte az AC versenyét: http://www.youtube.com/watch?v=jaQ9fI-N_Fo
Nem lenne tehetségtelen a gyerek, csak elkezdett buzulni SP-vel...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Fluor élőben még szarabb, mint felvételen. Nem hittem, hogy ezt a szintet el lehet érni.
fi a faszom az a flór?haromt
fehérvári tinibálvány 😀
és mellesleg a fogaidat is tisztítja 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
fi a faszom az a flór?
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 313 — Je suis kobranadrág
Ráadásul ami nagyobb poén hogy annyira volt élő a TV2, hogy fluor most épp itt van Gyöngyösön a Bakarban 😂
több mint 13 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
wow, tegnap viasat nézettségi rekordot döntött az ÉHHöri
És végre megcsinálták a honlapjukat úgy, hogy nem pufferelnek 5 mp-enként a videó. Egyre jobban tetszik a dolog. 😊
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Szabó Gyula lánya. Aki színész, csak elkezdett bohóckodni is (éneklés) ami nem áll jól.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Ki az isten ez a Szabó Zsófia?
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 301 — Tyrone Creek
wow, tegnap viasat nézettségi rekordot döntött az ÉHHöri
ilyen cliffhanger után hétfőn megint fog.
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
wow, tegnap viasat nézettségi rekordot döntött az ÉH

több mint 13 éve
jaja, gondolom a felénél bebukik 😀
De ezért a Hajdú fellépésért megérte idekapcsolni 😀 Azért ez már egy szint... 😂
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
engem igazából csak Kasza Tibi b.sz föl 😂

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
lol ez a tv2-es hülyeség 😀 Hajdú Péternek a hangja gyönyörű 😂fetomy
Annyira tökéletes háttér zaj volt eddig a műsor, de most már kételkedek a kellemes háttérzaj szerepében is. 😀 Amúgy olyan "tv2-s" kicsit, de nem rossz.

több mint 13 éve
lol ez a tv2-es hülyeség 😀 Hajdú Péternek a hangja gyönyörű 😂
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 463 — #NoStress
Helyes meglátás (bár ugye nem szoktam egyetértő hsz.-eket írkálni).
Én is ismerek pánikbeteget, pont ez a gond, ha valaki játsza a tökéletes katonát, majd kiderül, hogy nahát, ő is emberből van.
És valószínűleg az elfojtás lehet a válasz, hogy nem tudta se szexxel, se bunyóval, se ordibálással kiadni magából a felgyülemlett feszkót.

több mint 13 éve
Hát azért itt néhányan elég rendesen túlreagálták a dolgokat... Élükön Bucussal, aki úgy adja elő az egészet, mintha lemészárolták volna az egész stábot és a lakókat, de még őt magát is.

Én elhiszem, hogy Lacinak ez súlyos, meg minden. Pánikbeteg is vagyok, tudom milyen az. De éppen ezért nem játszom el azt, hogy én egy törhetetlen gép vagyok, aki kikészít mindenkit. Azért ez a való világ, látják elegen ahhoz, hogy elég komoly szinten járassam le magam. Jó, mondjuk sokak szemében semmi negatív nem lesz, mert sajnálják, de akkoris.. meg egyébként sem akarnám azt sem, hogy sajnáljanak. De hát minden ember más.

Ja, és egyébként nincs ebben meglepő, hogy ez lett a vége. Mindenki így jár, aki alapvetően agresszívebb (nem úgy értem, hogy tör zúz, csak szimplán nem egy Alekosz-féle pszichopata nyugalmával élő valaki), és hónapokon, vagy éveken át elfojt minden agressziót, nem adja ki magából. Neki kint bizonyára megvolt a saját agressziót levezető tevékenysége, ami itt nem volt meg, és sok lett. Szerintem legalábbis inkább ez volt benne.
több mint 13 éve
Rohadtul idegesít Stohl.... Egész nap úgy beszél, mintha minimum meghalt volna valaki.tenorx
Ha az RTL elintézi, hogy legyen bekamerázva a börtöncellája, valamint a zuhanyzó, ebédlú, udvar, pár folyosó, akkor megcsinálja minden idők legnézettebb műsorát, és a böri se járna rosszul anyagilag.

több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Ez egyre kacifántosabb.
Kiírtott egy falut 95-ben Botswana-ban? Vagy 30 kisgyereket lőtt agyon Kongóban? És most ezek előjöttek? Tisztára mint valami filmben, főszereplő Dolph Lundgren.
Mert azt kötve hiszem, hogy Éva csinálta így ki azzal, hogy lesunyizta.Sobri Jóska
Nyilván villán kívüli dolog, ezt ő is mondta. Bármi lehet, bár azért ilyen horderejű dologra nem gondolnék. Szerintem ráébredt, hogy pörgős, de alapvetően üres, tartalmatlan életet élt az elmúlt 20 évben. Én ilyesmire tippelek. Nem konkrét dolgok, hanem úgy összességében.
Lehet arra jutott, hogy az elmúlt 20 év nem érte meg, vagy valami hasonló. Mert ugye mondta, hogy átértékelte a dolgokat.
több mint 13 éve
Rohadtul idegesít Stohl.... Egész nap úgy beszél, mintha minimum meghalt volna valaki.
több mint 13 éve
Ez egyre kacifántosabb.
Kiírtott egy falut 95-ben Botswana-ban? Vagy 30 kisgyereket lőtt agyon Kongóban? És most ezek előjöttek? Tisztára mint valami filmben, főszereplő Dolph Lundgren.
Mert azt kötve hiszem, hogy Éva csinálta így ki azzal, hogy lesunyizta.

több mint 13 éve
Depressziós lett, és valóban nem illik.
Csak az elmúlt 100 napban annyira verte magát, hogy ő milyen bika, milyen kőszikla, hogy kikészíti Alekoszt, Évát, erre ő omlik össze, ráadásul a tévémben, hogy ez a szitu mindenképpen tanulságos.
Én nem azért ítélem el, amilyen helyzetbe most kerül szerencsétlen.
Hanem amiatt a teliverős, arcoskodós énjéért, amit eleddig előadott.Sobri Jóska
Én ezt teljesen megértem, ha te ezt így gondolod.
De én simán el tudom azt képzelni, hogy ezt azért csinálta, hogy nehogy eluralkodjék rajta ez, ami most az elmúlt napokban előjött rajta. Hogy küzdött ezzel. De ez csak egy tipp. Könnyen lehet, hogy én tévedek.
több mint 13 éve
Depressziós lett, és valóban nem illik.
Csak az elmúlt 100 napban annyira verte magát, hogy ő milyen bika, milyen kőszikla, hogy kikészíti Alekoszt, Évát, erre ő omlik össze, ráadásul a tévémben, hogy ez a szitu mindenképpen tanulságos.
Én nem azért ítélem el, amilyen helyzetbe most kerül szerencsétlen.
Hanem amiatt a teliverős, arcoskodós énjéért, amit eleddig előadott.

több mint 13 éve
Az anyuka kifejtette, hogy Laci eddigi élete szar volt.
Laci meg tényleg nagyon szarul van, ezen egyszerűen nem illik poénkodni Sobri. Nem tudhatod, hogy mi zajlik le benne, én sajnálom.tenorx
Én is. Mert elég szar lehet arra jutni, hogy az elmúlt 20 évben nem volt boldog, stb. Én is kiborulnék lelkileg. Nem ismerjük a másik ember lelkét. Nem tudjuk, hogy kinek mi a gyenge pontja, mi az a pont, ahol megtörik, stb. Nem szabad Lacit elítélni emiatt Sobri.
Jó, lehet, hogy adja még egy kicsit, hogy semmi baja, de attól még látszik rajta, hogy komoly lelki baja van. És ez persze testileg is manifesztálódott nála...
Besokkolt az elmúlt 20 évétől. Nem szeretnék a helyében lenni.
több mint 13 éve
Az anyuka kifejtette, hogy Laci eddigi élete szar volt.
Laci meg tényleg nagyon szarul van, ezen egyszerűen nem illik poénkodni Sobri. Nem tudhatod, hogy mi zajlik le benne, én sajnálom.
több mint 13 éve
Nem szoktam más nyomorán, baján, pláne betegségén élcelődni, de a kőszikla ilyetén elporladása annyira komikus, hogy nehéz megállni szó nélkül.
Brutálisan agyonterrorizálta magát lelkileg és pszichológiailag, az biztos.
Szerintem ennél nagyobb ciki nincs, ez gázabb, mint Gigi álszentsége, vagy Éva elmebaja.

több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
jó ez az édenhotel, csak nem bírom nézni minden nap és az szar... 😕
ez végre tényleg emlékeztet egy igazi realityre, ahol muszáj a másikkal kibasznod h te előrébb kerülj...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...