TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
GyökéRobi védett, vagyis immáron Rendes Robi.
Sógor Krisz pakolhat, ráadásul még egy búcsú kamaty se jött össze, nem az ő napja volt.

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Jajj Soldados, de nagyon értesz ahhoz, hogy kiemelj egy részt, ami nem lényeges, és arra hegyezt ki a mondandódat. Leírtam, hogy én hogy láttam. Én ezt így gondoltam a párbaj közben is, Jerzy véleményét pedig kettő nappal később láttam, így alapból esélytelen, hogy az ő véleményére alapozzak. Őt csak azért mondtam, mert ő maga érezte belülről, amit érzett. És ebből sem az a lényeg, hogy mit érzett, hanem az, hogy erősen kétlem, hogy a felfokozott állapot memóriakiesést eredményezne. Vagy akkor tök mellékes az el nem köszönés...

Én a saját szememmel láttam, hogy Gigi végig csak a bátyja kezét fogta, felé fordulva ült végig, és Jerzyre rá sem nézett. Én nem voltam felfokozott állapotban, és ez az én szemem által látott dolog. És az is, hogy Gigi felállt, elköszönt Bécitől, majd kiment. De még az is lehet, hogy vágva volt az élő műsor, vagy pont pislogtam ezeknél a jeleneteknél.

A köpés téma meg megint érdekes, mert szerintem attól, hogy ismerek valakit, még nem fogom szeretni. És ha valakit utálok, és hónapok óta be vagyunk zárva, és be vagyok baszva, és éppen javában gyalázzuk egymást, akkor semmivel nem primitívebb leköpni a másikat, mint tök ismeretlenül leköpni valakit. Semmivel. Max annyival, hogy az egyiket Éva csinálta, akivel kapcsolatban nem szokása senkinek sem egy pici objektivitást eszközölni.fetomy
fetomy próbáld meg felfogni: a köpés mindig minden körülmények között primitív. Ha Éva csinálja, ha Te, ha én, ha Sobri. Akkor is primitív. Ne legyél JayB... Olyan szinten véded Éva egyetemesen undorító tettét, mint vmi anyatigris. 😛 Az enyhítő, súlyosbító körülmények szubjektív elemek, de a lényegen semmit sem változtatnak, hogy primitív.

De ha mindenképpen a szubjektív elemekről akarsz beszélni (pedig a szitun nem sokat, sőt, szinte semmit nem befolyásol), akkor sztem sokkal súlyosabb szitu egy általad ismert, ráadásul lakótársadat leköpni, mint egy vadidegent, akivel az életben többet nem találkozol. Miért? Mert akivel együtt laksz, afelé némi tisztelettel tartozol, a kapcsolatotokra komoly befolyással van ez a tett, míg egy vadidegen felé ez nem igazán érvényesül, főleg, ha a vadidegen provokál. De a lakótársad leköpni jelentéktelen vita miatt, az nálam súlyosabb, mint egy vadidegen provokáló faszfejt.

De ez utóbbi bekezdés teljesen lényegtelen, merthogy neked is a lényegtelen dolgot sikerült megfognod. A lényeg, hogy minden körülmények között undorító és primitív.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Jajj Soldados, de nagyon értesz ahhoz, hogy kiemelj egy részt, ami nem lényeges, és arra hegyezt ki a mondandódat. Leírtam, hogy én hogy láttam. Én ezt így gondoltam a párbaj közben is, Jerzy véleményét pedig kettő nappal később láttam, így alapból esélytelen, hogy az ő véleményére alapozzak. Őt csak azért mondtam, mert ő maga érezte belülről, amit érzett. És ebből sem az a lényeg, hogy mit érzett, hanem az, hogy erősen kétlem, hogy a felfokozott állapot memóriakiesést eredményezne. Vagy akkor tök mellékes az el nem köszönés...

Én a saját szememmel láttam, hogy Gigi végig csak a bátyja kezét fogta, felé fordulva ült végig, és Jerzyre rá sem nézett. Én nem voltam felfokozott állapotban, és ez az én szemem által látott dolog. És az is, hogy Gigi felállt, elköszönt Bécitől, majd kiment. De még az is lehet, hogy vágva volt az élő műsor, vagy pont pislogtam ezeknél a jeleneteknél.

A köpés téma meg megint érdekes, mert szerintem attól, hogy ismerek valakit, még nem fogom szeretni. És ha valakit utálok, és hónapok óta be vagyunk zárva, és be vagyok baszva, és éppen javában gyalázzuk egymást, akkor semmivel nem primitívebb leköpni a másikat, mint tök ismeretlenül leköpni valakit. Semmivel. Max annyival, hogy az egyiket Éva csinálta, akivel kapcsolatban nem szokása senkinek sem egy pici objektivitást eszközölni.
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
vagy egy forma 😀
tehát mikor a verbalitás értéke nulla közelébe szorul, nonverbálisba rákanyarodunk az erőszakra (fight), vagy csak simán alázásra (gob). simamezeiproblémanemkezelés.sutianap
nem vitatom. de tényleg nagyon korán kellett kelnem, amit nagyon gyűlölök, nem láttam értelmét kommunikálni vele, de felkúrt, hogy még ő ugat. ezt láttam a leggyorsabb és leghatékonyabb módjának akkor a véleményem aláhúzására. nem biztos h szükség volt rá.gabtsi
nem ítélkeztem, sőt kifejezetten bearanyozta az estém. 😀 az ítélkezést meghagyom az állandó szakértőknek. Az én predesztinációs elméletem szerint, azért nem baszom fel magam az ijen redvásgeciken, mert úgyis megkapja majd a magáét. Úgyhogy köszönöm az elméletem ijenforma igazolását. 😂

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
vagy egy forma 😀
tehát mikor a verbalitás értéke nulla közelébe szorul, nonverbálisba rákanyarodunk az erőszakra (fight), vagy csak simán alázásra (gob). simamezeiproblémanemkezelés.sutianap
nem vitatom. de tényleg nagyon korán kellett kelnem, amit nagyon gyűlölök, nem láttam értelmét kommunikálni vele, de felkúrt, hogy még ő ugat. ezt láttam a leggyorsabb és leghatékonyabb módjának akkor a véleményem aláhúzására. nem biztos h szükség volt rá.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
én egyszer leköptem egy taxist (csak hogy meg tudjatok ítélni).gabtsi
Mi váltotta ki? Mi történt elötte?Sobri Jóska
nagyon kora reggel jöttem a lakótelepen, ahol a (nekem) bal oldali sávban parkoltak az autók, jött szemben a taxis, és rápadlózta, hogy ne kelljen megállnia. én viszont nem lassítottam, így beszorultunk. mondom én nem sietek, vártam. elkezdtem olvasni, a paraszt meg ordított anyázott, dudált (ugye a lakótelepen, kora reggel), félreálltam, gurult el meellettem, húztam le az ablakot, még ki is hajolt hogy jól megmondja én meg hegyesen homlokon köptem, gyorsan felhúztam, mert ő is próbálkozott, de esélye nem volt, aztán még a mögöttem lévőktől is kapott.gabtsi
vagy egy forma 😀
tehát mikor a verbalitás értéke nulla közelébe szorul, nonverbálisba rákanyarodunk az erőszakra (fight), vagy csak simán alázásra (gob). simamezeiproblémanemkezelés.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Egyrészt a körülmények érdekelnének, de ettől még primitív dolognak tartom. Akkor már inkább basztad volna pofán. De az teljesen világos, hogy más egy ismeretlen taxist leköpni (vagy akár általa leköpöttnek lenni), mert soha az életben nem találkoztok, mint ebben a helyzetben, kvázi egy ismerőst, akivel még hónapokat együtt kell élned. Tehát kettőtök kapcsolatát nem befolyásolja egy köpés. Ellenben ebben a szituban.Soldados
Namost a pofánbaszást egyáltalán nem értem mitől kevésbé primitív, másrészt azt sem értem, hogy vajon mitől kevésbé primitív leköpni egy ismeretlen embert, akivel feltehetőleg először, és rövid ideig vagy együtt, mint valakit, aki mondjuk hónapok óta az idegeidre megy.

A másik témához meg akkor érdekelne, hogy vajon miben nem volt igazam abban a hsz-ben. Nem arról, hogy mit éreznék, hanem arról, hogy Gigi hányszor nézett rá, vagy érintette meg Jerzyt, illetve hogy ha igazából rendesen, minimum puszival elköszönt Jerzytől, akkor Jerzy miért emlékszik úgy, hogy ilyen nem történt. Mert az oké, hogy más műsort nézünk, de azt még ki kéne deríteni, hogy ki nézi a tényleges műsort 😊fetomy
A köpés mindenképpen primitív, a többi csak enyhítő, súlyosbító körülmény, de a tényen nem változtat, hogy primitív. De sztem azért nem mindegy, hogy ismered, vagy nem, akit leköpsz. Az még megalázóbb, ha általad ismert embert alázol meg így.

Jerzy miért érezte így? Feszült, felfokozott pillanatban az emberek nem feltétlenül realisztikusan éreznek és érzékelnek dolgokat. Egész egyszerűen túl érzékenyek minden ingerre. Sztem Gigi korrektül viselkedett a párbajon. Ez nem olyan kérdés, hogy most melyikünk látta a jó műsort. Te így érezted (bár Te Jerzy szavaira hagyatkozol, holott saját szemeddel is láthattad), én meg úgy.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Mi váltotta ki? Mi történt elötte?Sobri Jóska
nagyon kora reggel jöttem a lakótelepen, ahol a (nekem) bal oldali sávban parkoltak az autók, jött szemben a taxis, és rápadlózta, hogy ne kelljen megállnia. én viszont nem lassítottam, így beszorultunk. mondom én nem sietek, vártam. elkezdtem olvasni, a paraszt meg ordított anyázott, dudált (ugye a lakótelepen, kora reggel), félreálltam, gurult el meellettem, húztam le az ablakot, még ki is hajolt hogy jól megmondja én meg hegyesen homlokon köptem, gyorsan felhúztam, mert ő is próbálkozott, de esélye nem volt, aztán még a mögöttem lévőktől is kapott.

több mint 14 éve
Egyrészt a körülmények érdekelnének, de ettől még primitív dolognak tartom. Akkor már inkább basztad volna pofán. De az teljesen világos, hogy más egy ismeretlen taxist leköpni (vagy akár általa leköpöttnek lenni), mert soha az életben nem találkoztok, mint ebben a helyzetben, kvázi egy ismerőst, akivel még hónapokat együtt kell élned. Tehát kettőtök kapcsolatát nem befolyásolja egy köpés. Ellenben ebben a szituban.Soldados
Namost a pofánbaszást egyáltalán nem értem mitől kevésbé primitív, másrészt azt sem értem, hogy vajon mitől kevésbé primitív leköpni egy ismeretlen embert, akivel feltehetőleg először, és rövid ideig vagy együtt, mint valakit, aki mondjuk hónapok óta az idegeidre megy.

A másik témához meg akkor érdekelne, hogy vajon miben nem volt igazam abban a hsz-ben. Nem arról, hogy mit éreznék, hanem arról, hogy Gigi hányszor nézett rá, vagy érintette meg Jerzyt, illetve hogy ha igazából rendesen, minimum puszival elköszönt Jerzytől, akkor Jerzy miért emlékszik úgy, hogy ilyen nem történt. Mert az oké, hogy más műsort nézünk, de azt még ki kéne deríteni, hogy ki nézi a tényleges műsort 😊
több mint 14 éve
Mi tényleg más TV-műsort nézünk. Sztem nem állt ki egyértelműen Béci mellett.Soldados
Szóban. De ha engem valaki úgy kezel, mintha ott se lennék, miközben elvileg kb. a pasija vagyok, akkor azt kicsit érdekes dolognak tartanám, és hiába mondja, hogy nem akar egyértelműen kiállni az egyik mellett, ha közben a gesztusaival megteszi.

Vagy lehet rosszul láttam, és igazából Jerzy kezét is fogta, csomószor ránézett, és el is köszönt tőle úgy, mint az ember attól, akit szeret. Ja, és Jerzy is rosszul emlékszik.fetomy
Ismét megállapíthatjuk, rövid időn belül sokadszor, más műsort nézünk.

több mint 14 éve
Egyrészt a körülmények érdekelnének, de ettől még primitív dolognak tartom. Akkor már inkább basztad volna pofán. De az teljesen világos, hogy más egy ismeretlen taxist leköpni (vagy akár általa leköpöttnek lenni), mert soha az életben nem találkoztok, mint ebben a helyzetben, kvázi egy ismerőst, akivel még hónapokat együtt kell élned. Tehát kettőtök kapcsolatát nem befolyásolja egy köpés. Ellenben ebben a szituban.

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
Mi váltotta ki? Mi történt elötte?

több mint 14 éve
Ez után a rész után nem kérdéses, hogy Jerzy a befutó.
Anikóra rákenték a segghülye Zsófit, kiesett szerintem.
Gigit beküldték látványosan meghalni, és erősíteni Jerzyt a szakítás által.
Miközben Alekosz Sarah Connort kergette, azért csak a Guns You Could Be Mine-ja szólt. 😊

Soldi, én 37 éves vagyok, és valahogy még sosem köptek le. Lehet, hogy tudom kezelni annyira az embereket, és a szitukat, hogy ne kerüljek ilyenbe, így nem is kell tudnom, mit tennék egy soha elő nem álló, soha meg nem történő helyzetben.
Ez kábé olyan, mintha neked arra kéne reagálnod, hogy mit csinálnál, miután megerőszakoltál egy 6 éves kisfiút, és megtudta az anyja, aki most épp arra készül, hogy lelőjön. Ha erre azt válaszolod, hogy nem kell erre tudnod, hogy mit teszel (Thaiföldre menekülsz, felveszed a harcot az anyával, bocsánatot kérsz, esetleg védelmet egy alvilági havertól, stb), mivel sosem kerülsz ilyen helyzetbe, akkor én elfogadom. Kérlek, te is fogadd el, hogy én se kerülök ilyen helyzetbe, hogy leköpjenek, mivel tudom úgy kezelni a környezetemet, hogy ez ne történjen meg.
De itt nem engem, se fetomyt köpték le. Hanem egy eleve beteg szituban (valóvilág) Éva Jerzyt. Én, mint Sobri Jóska nem kerülök ilyen helyzetbe soha, már a viláába se költöznék be soha, de mint Jerzy megbocsátanék, és onnan tudni, hogy ez a helyes metódus, hogy Jerzy Jerzyként is ezt tette, tehát ez a Jerzyazonos viselkedés ha a villában leköpnek és Jerzy vagy.Sobri Jóska
Mondtam már pár HSZ-szel feljebb, Te a mellébeszélés világbajnoka vagy. 😊 Beszélsz egy teljesen extrém, elképzelhetetlenül beteg szituációról, miközben a szóban forgó cselekmény, egy ember leköpése. Egyszerű mint az egyszeregy. Engem se köptek le, mégis tudom, hogy aki megtenné, azt attól kezdve semmibe venném. Na már most arról azért felvilágosítalak, hogy nemcsak azért nem köptek le, mert tudod kezelni az embereket, hanem azért sem, mert ez egy olyan fokú primitívség, amihez még a nagyon gyökér emberek is ritkán süllyednek le. Évának sikerült...

És bár persze csak feltételezem, de ahogy a fórumon megismertelek, Te bizony nem bocsátanál meg ilyen embernek, annál Te büszkébb vagy, sőt, intelligenciádat kihasználva, megpróbálnad többszörösen visszaadni neki. Persze nem turhásd csulával 😊, hanem éllel, gúnnyal bántva. De ezt nem kell elismerned, bevallanod, nem kérek lehetetlent. 😛 De ebben majdnem biztos vagyok. 😊Soldados
Félreértettél.
Minden bizonnyal megoldanám a dolgot, mint ahogy sokkal kisebb sérelmeket is igyekeztem mindig a helyén kezelni, vagyis láthatod, bevallom, mégha ez lehetetlennek is tűnik.
De itt nem rólam van szó. Itt egy rettentően buta, hátrányos helyzetű, szellemileg visszamaradott, önértékelési nehézségekkel súlyosbított villalakóról, Jerzyről. Én azt próbálom mondani, hogy ő miért ne bocsájthatna meg Évának, ha ő pont ettől önazonos, más ember mint te vagy én.
És még valamit bevallok, én Évának már a környezetemben eltöltött másfél órát sem tudnám megbocsájtani, és intézkednék, hogy ez az állapot megszűnjön mielöbb.😊

több mint 14 éve
na látod, innentől kezdve minden ide írt véleményed teljesen felesleges, és hiábavaló, mivel értéktelen 😀
több mint 14 éve
én egyszer leköptem egy taxist (csak hogy meg tudjatok ítélni).

több mint 14 éve
Mi tényleg más TV-műsort nézünk. Sztem nem állt ki egyértelműen Béci mellett.Soldados
Szóban. De ha engem valaki úgy kezel, mintha ott se lennék, miközben elvileg kb. a pasija vagyok, akkor azt kicsit érdekes dolognak tartanám, és hiába mondja, hogy nem akar egyértelműen kiállni az egyik mellett, ha közben a gesztusaival megteszi.

Vagy lehet rosszul láttam, és igazából Jerzy kezét is fogta, csomószor ránézett, és el is köszönt tőle úgy, mint az ember attól, akit szeret. Ja, és Jerzy is rosszul emlékszik.
több mint 14 éve
Soldados: Na, engem meg Jerzy helyében éppen pont ennyire vágott volna szíven, ha az állítólagos szerelmem úgy van ott a párbajomon, hogy egyértelműen kiáll a másik mellett. Nyilván a testvére, persze, támogassa. De az, hogy rá se nézett az egész párbajon, még akkor se, mikor épp JErzy beszélt, egy puszit nem adott neki, az elég kemény. Az meg, hogy erősen fogta Béci nevetséges. Tudod miért? Mert amikor kiment, már nem fogta, ráadásként nézd vissza a régebbi párbajokat, pl. Éva-Ildi. A két versenyző, a székben ülve fogták egymás kezét, pedig utálták is egymást. És elérték egymást. Gigi nem is egyik székbe, hanem a kettő közé ült be, tehát kétlem, hogy a másik kezét ne tudta volna odanyújtani Jerzynek. Mert ez a helyzet pontosan az a helyzet, amikor senki, se Béci, se az anyja, senki nem szólta volna meg, sőt, ha azt mondja, hogy ő mindkettőt támogatja, és mindkettő kezét fogja.

Az meg csak a bónusz volt Jerzynek, hogy ők ketten Bécivel kvázi tesókként voltak ott bent, és Béci kivitte őt. Ennek fejében kezelte Gigi a pábajon úgy, mintha egy szimpla átlag villalakó lenne. Most Jerzy ugyanezt teszi vele, ignorálja. Na ez pl. inkább önértékelési zavar lenne tőle, ha leszarná, hogy Gigi szart a fejére a párbajon, ő ugyanolyan bújós kisfiú lenne mellette.fetomy
Mi tényleg más TV-műsort nézünk. Sztem nem állt ki egyértelműen Béci mellett.

több mint 14 éve
Miközben Alekosz Sarah Connort kergette, azért csak a Guns You Could Be Mine-ja szólt. 😊

Soldi, én 37 éves vagyok, és valahogy még sosem köptek le. Lehet, hogy tudom kezelni annyira az embereket, és a szitukat, hogy ne kerüljek ilyenbe, így nem is kell tudnom, mit tennék egy soha elő nem álló, soha meg nem történő helyzetben.
Ez kábé olyan, mintha neked arra kéne reagálnod, hogy mit csinálnál, miután megerőszakoltál egy 6 éves kisfiút, és megtudta az anyja, aki most épp arra készül, hogy lelőjön. Ha erre azt válaszolod, hogy nem kell erre tudnod, hogy mit teszel (Thaiföldre menekülsz, felveszed a harcot az anyával, bocsánatot kérsz, esetleg védelmet egy alvilági havertól, stb), mivel sosem kerülsz ilyen helyzetbe, akkor én elfogadom. Kérlek, te is fogadd el, hogy én se kerülök ilyen helyzetbe, hogy leköpjenek, mivel tudom úgy kezelni a környezetemet, hogy ez ne történjen meg.
De itt nem engem, se fetomyt köpték le. Hanem egy eleve beteg szituban (valóvilág) Éva Jerzyt. Én, mint Sobri Jóska nem kerülök ilyen helyzetbe soha, már a viláába se költöznék be soha, de mint Jerzy megbocsátanék, és onnan tudni, hogy ez a helyes metódus, hogy Jerzy Jerzyként is ezt tette, tehát ez a Jerzyazonos viselkedés ha a villában leköpnek és Jerzy vagy.Sobri Jóska
Mondtam már pár HSZ-szel feljebb, Te a mellébeszélés világbajnoka vagy. 😊 Beszélsz egy teljesen extrém, elképzelhetetlenül beteg szituációról, miközben a szóban forgó cselekmény, egy ember leköpése. Egyszerű mint az egyszeregy. Engem se köptek le, mégis tudom, hogy aki megtenné, azt attól kezdve semmibe venném. Na már most arról azért felvilágosítalak, hogy nemcsak azért nem köptek le, mert tudod kezelni az embereket, hanem azért sem, mert ez egy olyan fokú primitívség, amihez még a nagyon gyökér emberek is ritkán süllyednek le. Évának sikerült...

És bár persze csak feltételezem, de ahogy a fórumon megismertelek, Te bizony nem bocsátanál meg ilyen embernek, annál Te büszkébb vagy, sőt, intelligenciádat kihasználva, megpróbálnad többszörösen visszaadni neki. Persze nem turhásd csulával 😊, hanem éllel, gúnnyal bántva. De ezt nem kell elismerned, bevallanod, nem kérek lehetetlent. 😛 De ebben majdnem biztos vagyok. 😊

több mint 14 éve
Soldados: Na, engem meg Jerzy helyében éppen pont ennyire vágott volna szíven, ha az állítólagos szerelmem úgy van ott a párbajomon, hogy egyértelműen kiáll a másik mellett. Nyilván a testvére, persze, támogassa. De az, hogy rá se nézett az egész párbajon, még akkor se, mikor épp JErzy beszélt, egy puszit nem adott neki, az elég kemény. Az meg, hogy erősen fogta Béci nevetséges. Tudod miért? Mert amikor kiment, már nem fogta, ráadásként nézd vissza a régebbi párbajokat, pl. Éva-Ildi. A két versenyző, a székben ülve fogták egymás kezét, pedig utálták is egymást. És elérték egymást. Gigi nem is egyik székbe, hanem a kettő közé ült be, tehát kétlem, hogy a másik kezét ne tudta volna odanyújtani Jerzynek. Mert ez a helyzet pontosan az a helyzet, amikor senki, se Béci, se az anyja, senki nem szólta volna meg, sőt, ha azt mondja, hogy ő mindkettőt támogatja, és mindkettő kezét fogja.

Az meg csak a bónusz volt Jerzynek, hogy ők ketten Bécivel kvázi tesókként voltak ott bent, és Béci kivitte őt. Ennek fejében kezelte Gigi a pábajon úgy, mintha egy szimpla átlag villalakó lenne. Most Jerzy ugyanezt teszi vele, ignorálja. Na ez pl. inkább önértékelési zavar lenne tőle, ha leszarná, hogy Gigi szart a fejére a párbajon, ő ugyanolyan bújós kisfiú lenne mellette.
több mint 14 éve

De itt nem engem, se fetomyt köpték le. Hanem egy eleve beteg szituban (valóvilág) Éva Jerzyt. Én, mint Sobri Jóska nem kerülök ilyen helyzetbe soha, már a viláába se költöznék be soha, de mint Jerzy megbocsátanék, és onnan tudni, hogy ez a helyes metódus, hogy Jerzy Jerzyként is ezt tette, tehát ez a Jerzyazonos viselkedés ha a villában leköpnek és Jerzy vagy.

több mint 14 éve
Hát ez a visszaköltözés nagyon jó döntés volt 😀
Gigi meg nagyon jól nyomja. Az a megvető, undorodó nézés az éppen vidám Jerzyre... Semmit nem csinált basszus, csak épp próbálja jól érezni magát..

LOL Alekosz szétüti a tökét, de leszarja, ő a Terminátor, megy tovább 😀😀fetomy
Hát ebben sem értünk egyet. 😊 Sztem Jerzy elég görény Gigivel. Gigi kint várja Jerzyt, visszamegy HOZZÁ, ez meg kb közli - kamu indokokkal -, hogy hagyjuk. Kb csak felhasználta őt, de hogy már nincs Béci, rá sincs szüksége és beállt az Alek-Éva pároshoz, akik megalázták, akiket utált még ő is a 2 Rácz-cal együtt. Naná, hogy Gigi fúj Jerzyre. Én is fújnék. És megértem Gigit, hogy azon eszi magát, hogy miért nem a bátyja mellett állt ki. Ilyenkor tök természetes, hogy minden tüskét észreveszel a rózsán. 😉

Amúgy ez a Gigi, aki most bent van, él mozog, ötletel, kavar, felvállal dolgokat, ez totál szimpi és én az ismerősömtől ilyen képet kaptam róla, hogy nagyszájú, bulizós, vagány csaj. Kár, hogy amíg "versenyben" volt, álszent módon visszafogta magát. Ez az Alek megkötözés is zseniális volt. 😊

több mint 14 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 112 — Illegális gyakorló
- Sarah Connor?

😂

több mint 14 éve
Hát ez a visszaköltözés nagyon jó döntés volt 😀
Gigi meg nagyon jól nyomja. Az a megvető, undorodó nézés az éppen vidám Jerzyre... Semmit nem csinált basszus, csak épp próbálja jól érezni magát..

LOL Alekosz szétüti a tökét, de leszarja, ő a Terminátor, megy tovább 😀😀
több mint 14 éve
lol Béci szorított és nem tudtam odamenni hozzád 😀 A jó öreg Gigi 😀 Ezért szeretem ezt a játékot, mindeki képes úgy viselkedni, mintha senki nem látná őket 😀
Beküldték szakítani, nem rossz 😛 Spec ezzel pont Jerzynek tesznek jót, mert valóban azóta érdemi karakter, mióta Gigi kiment.

Egyébként Jerzytől szerintem nem lenne jó út eljátszani a keménycsávót, aki elzárkózik az Alekosz-Éva párostól. Ha gyengíteni akarja őket, és erősíteni magát, sokkal jobb taktika összebandázni velük. Az meg a másik, hogy alapból szimpatikusabb egy, a többiekkel hülyülő valaki, mint az, aki elzárkózik tőlük. Még akkor is, ha megsértették, szerintem rossz taktika lenne.
több mint 14 éve
Én viszont általában nem szoktam 1 dolog alapján megítélni, főleg nem elítélni valakit.
És mielőtt valaki nagyon elmésen felhozná, hogy Évának nem csak egy dolga volt, inkább előre szólok, hogy nem róla beszéltem.
fetomy
Én igen. Vannak tulajdonságok és cselekedetek, amelyeket elítélek. Ilyen a lopás, a köpés, a fenyegetés, az álszentség és még sorolhatnám. Én ilyen emberekkel nem kívánok kapcsolatot tartani. Én elképzelhetetlennek tarton, hogy azzal jópofizzak, aki leköpött egy vita hevében.