TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Gigi most vagy tényleg nagyon kiakadt,hogy dobta Jerzy vagy jobb színésznő,mint hittem 😛Newman
Hát így hosszabb verzióban szerintem már nagyon gyenge ez az alakítás.Schleck
ja,kiderült,hogy csak Béci miatt sír 😛 😀

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Gigi most vagy tényleg nagyon kiakadt,hogy dobta Jerzy vagy jobb színésznő,mint hittem 😛Newman
Hát így hosszabb verzióban szerintem már nagyon gyenge ez az alakítás.

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Gigi most vagy tényleg nagyon kiakadt,hogy dobta Jerzy vagy jobb színésznő,mint hittem 😛

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Én különbséget teszek, de a törvény nem.
És ha a belső törvények számítanak, nem a hivatalosak, az már egyfajta szociopataság.
Nehéz ügyesen lavírozni.

A példák jók, az elved nem elég kidolgozott. 😊

A megbocsájtás ritka ajándék, így igaz.
Sajnos nekem se jut belőle elég, bár az ingerküszöböm az átlagosnál sokkal magasabb, ennyi szerencsém azért ban.

Mi mást látnék Jerzyben?
A végtelen butaságot? Hát azt is. A kettő nem zárja ki egymást. Ugyanaz a zsidó srác mondta, hogy boldogok a lelki szegények.
És hát akkor Jerzy bizony lehet boldog.
Én sem örülök, hogy Jerzy fog nyerni.
Egy régebbi Nekedvalóban láttam a sógorát. Iszonyat arrogáns és buta ember. Na az viszi a lét tőle, már látom előre.
Egyébként azt írod, hogy a butaságot nehezen viseled. Pedig Anikó irgalmatlanul buta. Jerzy bárgyú buta, Anikó megnyilvánulósan. Ez számoma még iszonyúbb, de itt nem lesz konszenzus közöttünk az biztos. Te ugyanis könnyebben elnézed a butaságot, ha vonzó külsővel társul ezek szerint, én meg pont kevésbbé, Isten rút tréfáját látom benne.
Ismertem egy lányt, ránézésre, vagyis külsőre, arcmimika, metakommunikáció nélkül, számomra a bombanőt testesítette meg, egyből rástartoltam, de kb 30 perc beszélgetés után az agyhalál minősített esete forgott fenn, visszavonhatatlanul. Akkor szembesültem ezzel a rút tréfával, és nagyon elkeserített.
Anikó ahogy beszél, artikulál, gesztikulál, amilyen pofákat vág, brrr, nekem a szőr feláll a hátamon tőle.
És mivel egyébiránt sokkal vonzóbb külső adottságokkal rendelkezik mint Jerzy, ezért nála nagyobb is a kontraszt számomra.Sobri Jóska
Direkt írtam, hogy erkölcsileg szempontból nézve, s nem jogilag. Ez egy szubjektív vélemény, ez egyértelmű, nem is vitatkozok azon, ha vki állambácsi meglopását ugyanolyan lopásnak tartja.

Példák extrémek, így teljesen irrelevánsak egy egyszerű hétköznapon előfordulható esemény kapcsán. De a válaszom most is egzakt, nyilván van nálam is egy olyan ingerküszöbb (és ez nálam is magasan van), amikor már érdekel, hiába nem én voltam az áldozat. Viszont e határt megállapítani rendkívül nehéz, sőt nem is lehet, csak a konkrét példáknál tudom azt mondani, hogy ez határon belül vagy kívül van. A leköpésem a megbocsátás határán kívül van, de mást ért hasonló sérelem, és az elkövető és köztem való viszony módosulásában belül van. Tehát ha Éva engem köp le, kicsinálom, ha én vagyok Alekosz, tehát a barátom leköpött egy embert, attól még nem módosítom a vele való viszonyom, de azért elmondom a véleményem róla, hogy ez primitív cselekedet volt.

Anikóban ilyen szinten sosem értettünk egyet, ezt már többször kifejtettem, sztem nem annyira buta mint amilyennek beállítod. Anikó műveletlen, de több esetben nagyon jó meglátásai vannak a viszonyokat illetően, azokat sztem igen jól átlátja és a problémakezelése is a villaátlagnál nagyobb intelligenciára utal. Jerzy ezzel szemben nemcsak műveletlen, ez elnézhető, nem ez veri nálam ki a biztosítékot, hanem az élethez is teljesen sötét, személyisége, jelleme kifejletlen, sőt, torz. Erről persze nem tehet a sanyarú sorsa miatt, de ilyen embernek 50 millát adni szomorú, mert értelmetlen.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
arról megy a téma, hogy adott kommunikációs szituációban mennyire tudod kiterjeszteni a saját erkölcsi normád? Abban az esetben igen szerencsés helyzeteket éltél át. Ez nem mindig megy, s sajnos vannak olyan helyzetgyakorlatok mikor, ugye az adott másik fél egyáltalán nem az általad óhajtott menetrendet követi. Mondjuk én is nagy szóharcos vagyok, ha arról van szó kidumálok egy csapat szkinhedet abból az alap gyakorlatból "na, mi van, te takony zsidógyerek!". Ám ez mit sem érhet egy rétidiszkóban "figyejjé má magadra" címszóval elkövetett megfejelésre. Ez nem tőled függ, nekem ha van három másodpercem már nyomom a szöveget, de nem mindig van három másodpercem. S lehet ezt az ellenfél is tudja, hogy ledumálod a sárga földig, ezt megelőzendő beveri a szádat, amit eredetileg is akart. Aztán jöhetek megint én, s szépen elmondom neki mennyire büszke lehet magára, hogy ezt megoldotta, sőt reményemet fejezem ki, hogy a közeljövőben az átok visszaszáll saját fejére. De bármekkora erkölcsi győzelmet arattam, attól még szedegethetem a szemüvegem maradványait és kérhetek időpontot a traumán remélve, hogy nem zúzták szét megint a járomcsontomat. Belül pedig szarok az egészre, nem az én nyomorom, én nem fogom magammal cipelni egy percig sem. A megbocsájtás felejtés a saját érdekedben is.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
Én különbséget teszek, de a törvény nem.
És ha a belső törvények számítanak, nem a hivatalosak, az már egyfajta szociopataság.
Nehéz ügyesen lavírozni.

A példák jók, az elved nem elég kidolgozott. 😊

A megbocsájtás ritka ajándék, így igaz.
Sajnos nekem se jut belőle elég, bár az ingerküszöböm az átlagosnál sokkal magasabb, ennyi szerencsém azért ban.

Mi mást látnék Jerzyben?
A végtelen butaságot? Hát azt is. A kettő nem zárja ki egymást. Ugyanaz a zsidó srác mondta, hogy boldogok a lelki szegények.
És hát akkor Jerzy bizony lehet boldog.
Én sem örülök, hogy Jerzy fog nyerni.
Egy régebbi Nekedvalóban láttam a sógorát. Iszonyat arrogáns és buta ember. Na az viszi a lét tőle, már látom előre.
Egyébként azt írod, hogy a butaságot nehezen viseled. Pedig Anikó irgalmatlanul buta. Jerzy bárgyú buta, Anikó megnyilvánulósan. Ez számoma még iszonyúbb, de itt nem lesz konszenzus közöttünk az biztos. Te ugyanis könnyebben elnézed a butaságot, ha vonzó külsővel társul ezek szerint, én meg pont kevésbbé, Isten rút tréfáját látom benne.
Ismertem egy lányt, ránézésre, vagyis külsőre, arcmimika, metakommunikáció nélkül, számomra a bombanőt testesítette meg, egyből rástartoltam, de kb 30 perc beszélgetés után az agyhalál minősített esete forgott fenn, visszavonhatatlanul. Akkor szembesültem ezzel a rút tréfával, és nagyon elkeserített.
Anikó ahogy beszél, artikulál, gesztikulál, amilyen pofákat vág, brrr, nekem a szőr feláll a hátamon tőle.
És mivel egyébiránt sokkal vonzóbb külső adottságokkal rendelkezik mint Jerzy, ezért nála nagyobb is a kontraszt számomra.

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Lopásnak lopá, de én különbséget teszek lopás és lopás között. Ha az államot lopod meg, kb a nagy semmitől veszed el a pénzt. Ha ellopsz egy autót, egy családnak okozol több százezres kárt. Tehát az egyiknél nem tudok konkrét károsultat, a másiknál igen. De kötve hiszem, hogy Te nem teszel különbséget a 2 lopás között.

A hitleres, pedofilos példa azért nem tetszik, mert embereket írtottak, illetve tették tönkre a lekivilágukat, amit azért nem említenék egy lapon a köpéssel, vagy lopással, ahol azért fizikai fájdalmat nem okoznak másik embernek. Nyilván van olyan határ, amikor nem érdekel, hogy nem engem bántottak, akkor is elítélem az illetőt. Bár ez utóbbi a köpés miatt gabtira is igaz, csak a kapcsolatunkat nem befolyásolja, de ha embert ölne, nyilván nem így gondolnék erre.

A megbocsátás nagy ajándék. De ha vki (szándékosan) megaláz, azt nem tudom megbocsátani. Ha vki megsért, azt meg tudom bocsátani. Nem vagyok haragtartó típus és nagyon tudom értékelni, ha vki képes elnézést kérni, vagy azt mondani, hogy bocs, igazad volt. De vannak olyan dolgok, amit nem tudok megbocsátani. Pontosabban utána nem tud olyan lenni a kapcsolatunk, mint előtte. Pl egy ilyen szituban a köpés után egy ideig biztosan szóba sem álltam volna az illetővel, sőt szavakban biztos nem maradtam volna adósa, de idővel nyilván enyhültem volna, némi kommunikáció kialakult volna, de hogy ilyen emberrel nem tudnék haverkodni az biztos. A kötelező és szükséges kommunikációt nem kerülném el és kultúr emberként készségesen válaszolnék neki, beszélnék vele, de csak amennyit muszáj. Az sem volt túl szimpatikus, amíg "csak" anyázott Éva, de az nem kizáró ok a megbocsátásra, az még belefér egy vita hevében, nem helyes, de megbánás esetén elfeledhető, de a leköpés nálam nem. Az egy nagyon primitív problémakezelési módszer, amikor nem tudsz mit mondani és így alázod meg a másik felet. Egyfajta jellemtelenség.

Kicsit meglep, hogy Te megbocsátást látod Jerzyben. Én elég hirtelen pálfordulásnak mondanám. Sztem nem véletlen, hogy azután közeledett Éváékhoz, hogy kihívták, majd kikerült mindkét Rácz. Jó taktikai húzás, ami azt gondolom sugallatra jött tőle. Egyértelmű favorit, mert mint korábban írtam, egyik rajongótábor sem lát benne ellenségképet, s mindkettőben akadnak pártolói. De szomorú, hogy ilyen buta ember kap lehetőséget az élettől, hogy 50 millával gazdálkodjon. Nálam ő lett volna az utolsó a sorban, akkor már inkább a primitív Éva, vagy Béci. A butaságot nehezen viselem. (Ez nem uyganaz a butaság, mint a többi villalakóé) Az élethez is buta. Süt a bárgyú nézéséből is. Szegényt előre sajnálom, hogy ki fogják használni, és kisemmizik. De én is azt mondom, hogy ő nyeri most már, neki sikerült mindkét táborban híveket szereznie, s kikerülni az ellenségképből. Pedig erre vándorlóként és néhol semlegesként Anikónak volt a legjobb esélye, mindaddig, amíg Bécire nem került a kendő Éva jó taktikájának köszönhetően. Mert ott vagy Béci kint hagyja, vagy Jerzy került olyan pozícióba, hogy meghódítsa az Alekosz-féle közönséget is.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
A lopás alatt ugye mit értünk. Maradjunk annyiban, hogy vki ügyeskedik az adóval, pl számlát vesz, azt nem tartom lopásnak.Soldados
Mindegy minek tartod, attól az még az. 😊

Tartom magam ahhoz az elvemhez, hogy engem csak az érdekel, hogy velem hogy viselkedik vki. Soldados
Végülis akkor Hitler, Sztalin, Manson, vagy tetszőleges pedofil, erőszaktevő, szarházi, mivel nem veled viselkedik, neutrális számodra ezen elv szerint?
Kötve hiszem.

És ugye itt épp arról beszéltünk, hogy Jerzy viselkedése helyes-e, hogy azzal haverkodik, aki leköpte. Ez sztem az önbecsülés teljes hiányát mutatja.Soldados
Szerintem meg azt, hogy meg tud bocsájtani.
Mint az a zsidó srác, még a régmúltban, aki mikor pofánvágták, akkor odatartotta a másik orcáját is.
Tiszta hülye, mi?

Egyébként érdekelne mit gondolsz a megbocsájtásról valójában.
Azt bocsájtod meg, ami nem is érint meg? Mert akkor az nem megbocsájtás, simán problémakezelés.
Az a megbocsájtás, ha valami durva dolgot bocsájtasz meg, ami nem megy kapásból, például ha pofánköpnek.
Nem? De. 😊

több mint 14 éve
Én se köptem még le senkit, ingerenciám sincs rá, de ha egyszer majd mégis, akkor nem leszek hirtelen nemprimitívből primitív, csak emiatt.
Sobri Jóska
De az egy nagyon primitív megnyilvánulás lenne, s én valószínűleg átértékelném a rólad eddig kialakult nemprimitív képemet, mert az én erkölcsi normáimba ez nem fér bele. Ugyanolyan szinten van (nem jogilag, hanem erkölcsileg), mintha lopnál. 😊

Ez lehet mások szemében erkölcscsőszködés, de sztem leköpni vkit, qrva gáz.Soldados
Én pl. a lopást teljesen jelentéktelen dolognak tartom egy leturházáshoz képest, de ebbe most nem érdemes belemenni, hiszen az emberek 90%-át az ép aktuális kormányzat készteti lopásra, mégha ezt sokan ügyeskedésnek, okosságnak, stiklinek is nevezik.
Ne aggódj, mondom, nem tervezek senkit se leköpni, mégcsak szembe se jutott soha. 😊
Viszont most akkor a 2 fórumtársról, akik comingoutoltak, megváltozott a véleményed, és ők primitívek máris a szemedben?Sobri Jóska
A lopás alatt ugye mit értünk. 😊 Maradjunk annyiban, hogy vki ügyeskedik az adóval, pl számlát vesz, azt nem tartom lopásnak. (Vki annak tartja, elfogadom.) Én olyan lopásról beszélek, hogy ellopsz egy autót, vagy portékát a boltból, pénzt egy járókelőtől, stb. Erkölcsileg nálam az ugyanúgy elítélendő, mint a köpés.

gabtsit ismerem és meglepődtem rajta. De a véleményem azért mert ismerem, nem változik, primitív dolog leköpni vkit. De a viszonyunk nem fog változni. Tartom magam ahhoz az elvemhez, hogy engem csak az érdekel, hogy velem hogy viselkedik vki. Tehát véleményem van az esetről (ez nyilván negatív), de viszonyulásom nem változik, mert velem jófej. Ez nem tudom mennyire érthető. A tettét ugyan elítélem, de nem engem, vagy valamely hozzám közel álló személyt bántott, így nem foglalkozok vele.

A kispesti lakótelepen van nem egy "okos" (ha úgy tetszik primitív) haverom, akik attól hogy agyhalottak, még jó, csupa szív emberek - velem. De ha velem így nyilvánulnának meg, mint Éva, tuti soha többet nem haverkodnék velük, de mivel én a jószívűségüket, jófejségüket kapom, nyilvánvalóan haverkodok velük. És ugye itt épp arról beszéltünk, hogy Jerzy viselkedése helyes-e, hogy azzal haverkodik, aki leköpte. Ez sztem az önbecsülés teljes hiányát mutatja. Azzal nincs bajom, hogy Alekosz nem problémázik Éva primitívségén, hisz vele jófej. Én Jerzyt nem értem. No meg Évát. 😊

több mint 14 éve
Én se köptem még le senkit, ingerenciám sincs rá, de ha egyszer majd mégis, akkor nem leszek hirtelen nemprimitívből primitív, csak emiatt.
Sobri Jóska
De az egy nagyon primitív megnyilvánulás lenne, s én valószínűleg átértékelném a rólad eddig kialakult nemprimitív képemet, mert az én erkölcsi normáimba ez nem fér bele. Ugyanolyan szinten van (nem jogilag, hanem erkölcsileg), mintha lopnál. 😊

Ez lehet mások szemében erkölcscsőszködés, de sztem leköpni vkit, qrva gáz.Soldados
Én pl. a lopást teljesen jelentéktelen dolognak tartom egy leturházáshoz képest, de ebbe most nem érdemes belemenni, hiszen az emberek 90%-át az ép aktuális kormányzat készteti lopásra, mégha ezt sokan ügyeskedésnek, okosságnak, stiklinek is nevezik.
Ne aggódj, mondom, nem tervezek senkit se leköpni, mégcsak szembe se jutott soha. 😊
Viszont most akkor a 2 fórumtársról, akik comingoutoltak, megváltozott a véleményed, és ők primitívek máris a szemedben?

több mint 14 éve
Sobri Jóska

Ez lehet mások szemében erkölcscsőszködés, de sztem leköpni vkit, qrva gáz.

több mint 14 éve
Valakit leturházni szerintem is primitív dolog.
De,
ettől még nem dől össze a világ. Ez nem gyerekgyilkosság, vagy előre megfontolt szándékkal, aljas indokból elkövetett bármi. Primitív indulati megnyilvánulás.
Ha valaki ennyire vehemens, hát legyen, nincs mit tenni.
Szerintem Soldi se erkölcscsőszködik, csak erősen preferálja a saját meglátását, mondhatni. 😊 Ami egyébként felnőtt embereknél teljesen megszokott, és általános.
Például a Gigi - Jerzy "szerelemben" nekem is van preferált véleményem, mégpedig az, hogy sose voltak szerelmesek. Ez szinte végig nyilvánvaló volt.
Gondolom mikor Gigi kiesett, akkor Jerzynek súghattak, hogy jobb ez így neki, ne parázzon, jól fog kijönni belőle. Ő meg amilyen kis teszetosza ehhez tartja most magát.
Viszont ettől függetlenül Gigi minden metakommunikációja (és főleg ezek teljes hiánya az ő egyébként impulzív karakterét ismerve) egyértelműen bizonyította egy kommunikációs szakember (ez volnék én 😊 ) számára, hogy vastagon szart ő Jerzy-re a párbaj során, pláne, hogy tudta, hogy Béci vezet, és hitte, hogy megy vissza a villába. Csak Bécire fókuszált, Jerzyt teljesen ignorálta. Ez persze még a tufa Jerzynek is leesett, valamint a riportszobában is erre erősítettek rá.

több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
én azon is meglepődtem h a mai napot túlélte

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
igen gyönge rész vót.gabtsi
annyira megnyugtattak ezzel a Krisz+Toldi kiesik dumával, hogy tuti lesz valami szarkeverés holnap.

például egy lassúbeszédű kiesésHöri
krisztofóró csak toldi által tudna kiesni, de róla mondta grafi az insider infot, hogy out.

krisztián ha kiesik nem tudom mi lesz a pénteki 18+os adásokkal. 😊gabtsi
az out nem azt jelenti, hogy azonnal out

több mint 14 éve
annyira megnyugtattak ezzel a Krisz+Toldi kiesik dumával, hogy tuti lesz valami szarkeverés holnap.

például egy lassúbeszédű kiesésHöri
krisztofóró csak toldi által tudna kiesni, de róla mondta grafi az insider infot, hogy out.

krisztián ha kiesik nem tudom mi lesz a pénteki 18+os adásokkal. 😊

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
szakított Jerzy a norvég luvnyával?Joci
hát az előzetesből erősen ez jött le 😊fetomy
nem láttam semmit, csak most nyomtatok valami vitát soldival amiből ezt szűrtem leJoci
Abban nem volt még benne a szakítás, csak az, hogy Jerzy nem különösebben foglalkozott Gigivel, mióta bement, mivel a nulla szemkontaktusból, és a köszönés elmaradásából úgy érezte, hogy Gigi nem akar tőle semmit, de mindenképpen sértettnek érezte magát.
Meg szerintem jobban tetszik neki a szabadság, és az az énje, ami azóta van jelen, hogy Gigi kiment, de ez már csak szubjektív vélemény.

viszont az előzetes alapján szinte 100, hogy szakítottak is.
több mint 14 éve
én egyszer leköptem egy taxist (csak hogy meg tudjatok ítélni).gabtsi
én a legjobb barátomat egyszer, egyszer meg egy nőt... vesztettél 😉

am. sokkal jobb hely lenne ez a világ ha az emberek csak a fele ekkora erkölcsi csőszök lennének valójában mint itt néhányan... 😛 😀peach
Én soha senkit nem köptem le, és még csak büzke sem vagyok rá, mert ez sztem alap.

több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
én egyszer leköptem egy taxist (csak hogy meg tudjatok ítélni).gabtsi
én a legjobb barátomat egyszer, egyszer meg egy nőt... vesztettél 😉

am. sokkal jobb hely lenne ez a világ ha az emberek csak a fele ekkora erkölcsi csőszök lennének valójában mint itt néhányan... 😛 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
hát az előzetesből erősen ez jött le 😊fetomy
nem láttam semmit, csak most nyomtatok valami vitát soldival amiből ezt szűrtem le

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
hát az előzetesből erősen ez jött le 😊
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
szakított Jerzy a norvég luvnyával?

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

például egy lassúbeszédű kiesés

több mint 14 éve
Jólvan, látom ismét tök fölösleges volt belemenni az egészbe, úgyhogy részemről eddig tartott a téma.
több mint 14 éve
Ja és még vmit akartam Gigi-ügyben.

Te úgy érezted, én meg nem, sztem Gigi korrekt volt. Ő most ezt is mondja és mutatja. Azt megértem, hogy Jerzy elbizonytalanodott, mert ilyenkor felfokozott helyzetben érzékenyen reagál az ember mindenre. ezzel nincs semmi gond. Na de bemegy Gigi, és láthatóan várja, hogy együtt legyenek, elmondja, hogy vár rá kint, hogy egyáltalán nem úgy van ahogy gondolja, továbbra is szereti, de ő mégis elhajtja!? Tényleg ekkora bűn, hogy először Bécit, a testvérét ölelte meg, tényleg ekkora bűn, hogy nem fogta meg a kezét? Nem hinném, ezek kifogások. Ha vki tényleg szerelmes és újra látja a párját, aki megnyugtatja, hogy hé én mot is melletted vagyok, az nem hajtja el ilyen lófaszság miatt a párját, miközben az mutatja neki, hogy szereti és vár rá. De akkor mégis miért történt ez? Mert az elbizonytalanodásnál Alek-Éva rátett egy lapáttal, vagy mert eddig kellett neki, most már nincs rá szüksége. Mondhatnám, hogy kihasználta... Hisz amíg együtt voltak a védettséget élvezett a Rácz-vezérbika által, miután mindkét Rácz kiment, már nem kell. Főleg, hogy épp Alekéktől kellene szavazatokat elvenni. Nekem sokkal inkább ez a kép jön le.

Az biztos, hogy Jerzy abszolút TOP-favorit, mert mióta Béci kihívta, egyik tábor sem ellenségképet lát benne, és mindkét táborból vannak rajongói.

több mint 14 éve
igen gyönge rész vót.