TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
hát én odáig sose jutnék el, amit ti csináltok, mikor 10+ soros disputák mennek. 😀hát kinek mi értékelhető 😊 én jót röhögtem 😛fetomyJóvan, hát ezt a mai részt megérte megnézni 😂fetomyennyit számít, hogy kihagyok egy napot, máris van értékelhető anyag ezek szerintHöri
több mint 14 éve
hát kinek mi értékelhető 😊 én jót röhögtem 😛Jóvan, hát ezt a mai részt megérte megnézni 😂fetomyennyit számít, hogy kihagyok egy napot, máris van értékelhető anyag ezek szerintHöri
több mint 14 éve
Jóvan, hát ezt a mai részt megérte megnézni 😂fetomyennyit számít, hogy kihagyok egy napot, máris van értékelhető anyag ezek szerint
több mint 14 éve
Aztakurva 😀 Sapp..... Bazmeg, ez a videója Kunkli Tivadarnak... Bazmeg csak a tvben láttam, de már összeszartam magam 😀😂 Főleg ez a "Jövök Baby" a végén... huuhhh... 😀Mondjuk Tivadar revideoja már kicsit kevésbé volt fosatós 😂
Mit ünneplünk húsvétkor?
- Hát a nyuszit 😀😀😀😀
LOL Honnan ered a húsvét szó?
- A húsból. Mert meg szokták venni... 😂😂😂
Ezeket nagyon bírom 😀 Mikor a fókusz kérdezget 😀 Eszméletlen, hogy néhányak mennyire nem tudják felmérni, hogy mekkora baromságot mondanak 😀
több mint 14 éve
egyértelműtény,hogy Jerzy változtatja a véleményét nap,mint nap,de ezt Gigi váltotta ki belőle
jó kis rész volt a mai 😀
több mint 14 éve
Sztem Gigi forgatta fel legjobban a villát a Jerzy-sagával.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Spec egyébként egyik sem forgatta fel.. Együtt igen, de egyikre sem mondanám rá. Én Gigit vártam amúgy, hogy kijön, de őt meg azért nem mondanám, mert ott meg inkább Jerzy működik össze-vissza, Olivér hozzátett Alekoszéknak, de úgy nagyon fel nem dobta ő sem. De hogy Zsófi 93%, hát nem tudom, szerintem valaki poénból írt egy algoritmust rá, hogy ráküldjön 1.000.000.000.000 szavazatot 😀
több mint 14 éve
óriási 😀ez a szavazás 😂
bár tény,Zsófi forgatta fel a legjobban a Villa.....takaróit 😛
több mint 14 éve
Hát én nem tudom ki hova akarja tolni Jerzyt, de ő magát a pöcegödörbe az tuti 😀 Hát ez kész 😀JayB: Jerzy odament Gigihez, és kb elhangzott az, hogy "Bocs, de vissza az egész..." 😀 Meg aztán megkérdezte, hogy ha kimentek, nem akar-e majd "összefutni".. lol
És a szavazás is LOL 😀 Jóvan, hát ezt a mai részt megérte megnézni 😂
több mint 14 éve
Mi volt? Nem nézem.
több mint 14 éve
LOL
több mint 14 éve
és mögéd állt ?gabtsimár ilyen távolságból is épp elég ijesztő volt
több mint 14 éve
bent maradt a Lassúbeszédű, ehéten nem volt dráma 😊tegnap ugyan lemaradtam az összefoglalóról, de hazafele legalább láttam a buszról Alízt az utcán :cool:
kíváncsi leszek hogyan oldja meg Pókmajom a bennmaradást. Rá kell küldeni az új ribancokat majd KristófraHöri
több mint 14 éve
Sem Anikó leépítését nem látom, se Éve felépítését. Az egy teljesen lényegtelen párbaj az RTL-nek győztesét illetően.Jerzyt viszont kifejezetten leépítőnek találom eddig ezen a héten. Ez nem zárja ki, hogy nyer, de elbaszta azt, hogy mindkét táborban népszerű legyen.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
IdevágEbből semmi sem lesz. Max egy közlemény, hogy X darab sms jött, egyébként minden rendben zajlott.
http://www.origo.hu/teve/20110421-vizsgalat-indult-a-valo-vilag-es-a-megasztar-szavazasai-miatt.html?JayB
Már csak azért sem, mert innentől kezdve, akárhányszor kiesik valaki kedvence, látnák az emberek, hogy csak panaszokat kell beküldeni, aztán máris kivizsgálnak, megbüntetnek és szuper minden. Szvsz ha el lehetne őket kapni, már réges régen elkapták volna őket 😊
Azzal a gigis 1 nap alatt 29 panasszal meg nem tudom mit vannak oda, nem olyan nagy szám, én pl. sokkal többet vártam volna.. Csak érdekes módon mindig csak a neten, facebookon terjednek az ilyen "jujj csalás volt" dolgok, amint viszont arcot kéne adni hozzá, bújnak el az emberek 😊
több mint 14 éve
bent maradt a Lassúbeszédű, ehéten nem volt dráma 😊kíváncsi leszek hogyan oldja meg Pókmajom a bennmaradást. Rá kell küldeni az új ribancokat majd Kristófra
több mint 14 éve
Millióst biztos nem.De ha egy ilyen dömping beindulna, mondjuk Évára vagy Anikóra, akkor azonnal leálítanák a szavazást, hidd el, és megtalálnák a módját, hogy ne kivülálló döntsön, mint pl az eddigi összes Megasztár, X-faktor, CsSz esetében is.
Szerintem, ismerve pár ertéelest, kb 2-3ezer szavazatot fog Jerzy bentről kapni, ami bőven elég lesz.
Ha ez nem lenne elég, akkor meg nyer Alekosz.
A női versenyzőt meg még az elején kiveszik, mint Katkát és Pétert az utolsó 2 döntőben.
több mint 14 éve
nem, ott a lényeg h ez bárkivel előfordulhat... ugyanúgy megtehetik Anikóval is, és máris bukott az állításod h x forintért küldenek a szerkesztőségben Jerzyre... nem hiszem h ekkora milliós összegeket bevállalnának.http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/tizmilliokat-tesznek-alekoszra-2050057/Dannaez a lényeg:
"Elvégre megtehetné azt bárki, hogy 100 millió forintért fogad Évára, majd a döntőben 50 millió forint értékben küldet a baráti körével szavazatokat a szőke lányra, aki így tuti befutó lesz, a fogadó pedig 600 millió forintot kaszál – Éva oddsa ugyanis hatszoros."
50 miláért 165ezer szavazatot lehetne küldeni.
Normál esetben érkezik kb 10-12ezer szavazat.
Vagyis kb 97%-3% lenne a végeredmény. 😊Sobri Jóska
több mint 14 éve
A Béci klikket nem az Éváékhoz közeledés, hanem a Gigivel szakítás miatt veszítette el.Egy szóval nem mondtam hogy a Béci klikk miatt biztos a Jerzy W viszont más lehetőséget meg nem látok. Honnan húz elő hirtelen 15-20 ezer szavazót? Csak innen tud, ehez meg nem kéne túl jóba lenni Éváékkal.JayBMiért akarnám ezt hinni?És hányszor ment vissza olyan, akire a Béci-klikk szavazott?fetomy
Ha egy Gigi-Béci-Laci-Zsófi akárki megy párbajra egy darab kavics ellen az Alekosz tábor a darab kavicsra szavaz, ha Éva-Olivér-Alekosz párbajozik egy kaviccsal akkor a Béci klikk a kavicsra szavaz. Nekem legalábbis nagyon ez jött le 150 nap alatt.JayB
A döntőben pedig a Béci klikk őt fogja nyomaatni azért, hogy ne alek-éva nyerjen, mert náluk még jzsi is jobb nekik.
Ami jó taktika lehet, ha igyekszik legalább egy kis szavazatmennyiséget elvenni Éváéktól azzal, hogy ő is "bandatag" lesz. De minimum annyira, hogy ne utálják, mert az utálat csak plusz löket a szavazáshoz 😉
több mint 14 éve
Egy szóval nem mondtam hogy a Béci klikk miatt biztos a Jerzy W viszont más lehetőséget meg nem látok. Honnan húz elő hirtelen 15-20 ezer szavazót? Csak innen tud, ehez meg nem kéne túl jóba lenni Éváékkal.Miért akarnám ezt hinni?És hányszor ment vissza olyan, akire a Béci-klikk szavazott?fetomy
Ha egy Gigi-Béci-Laci-Zsófi akárki megy párbajra egy darab kavics ellen az Alekosz tábor a darab kavicsra szavaz, ha Éva-Olivér-Alekosz párbajozik egy kaviccsal akkor a Béci klikk a kavicsra szavaz. Nekem legalábbis nagyon ez jött le 150 nap alatt.JayB
több mint 14 éve
http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/tizmilliokat-tesznek-alekoszra-2050057/Dannaez a lényeg:
"Elvégre megtehetné azt bárki, hogy 100 millió forintért fogad Évára, majd a döntőben 50 millió forint értékben küldet a baráti körével szavazatokat a szőke lányra, aki így tuti befutó lesz, a fogadó pedig 600 millió forintot kaszál – Éva oddsa ugyanis hatszoros."
50 miláért 165ezer szavazatot lehetne küldeni.
Normál esetben érkezik kb 10-12ezer szavazat.
Vagyis kb 97%-3% lenne a végeredmény. 😊