TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ez konkrét info vagy adatbank ? nekem inkább szandra féle kurvának tűnik.gabtsi
ez volt kiírva neki és ezt is mondta 😀

amaz bietcs meg azt mondta hostess, és főiskolás volt kiírva 😀 biztos "passzívon" van

több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
ez konkrét info vagy adatbank ? nekem inkább szandra féle kurvának tűnik.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
ja és az új csaj, Linda Baján pókerosztó.

Nagy celebképző az a hely

több mint 14 éve
pont ezt akartam írni, totál nonszensz amit korleóne művel.

niki pedig hatalmas ipar, ez meg a vöröstói gibbonnal csőrőz ?

száni.

több mint 14 éve
korleóne buzulása nem szép munka

több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
robi=nem menő

szerencsétlen 3szor pattani egy estén 😀

több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 097 — Invisible man
Ahhoz képest, hogy a kölnit szavazták meg, az előzetesben elég szépen osztották a csajokat szódával 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
Anikó kiválasztva, ime az utolsó elötti PR:

1. (-) Jerzy – Nálam még mindig a villa legtopább lakója a favorit, az elmúlt héten egyértelmű főszereplő volt Gigivel együtt a járjunk-ne járjunk-járjunk-ne járjunk-sagájával. Szerintem vár még rá egy párbaj, ő lesz a kiválasztott, és így hiteles lesz a győztes karakter a végén.
2. (-) Alekosz – A hős pszichopata, aki még ki is ment volna duci kis barátnője helyett párbajra, persze ezt szerencséjére pont Éva torpedózta meg, így csak akkor kényszerül csatára, ha sikerül addig teljesen kiidegelnie Anikót. Jelenleg csak a harmadik a párbajjelöltlistán, és a PR-en is csak hajszál választja el az éllovastól.
3. (+1) Éva – Biztos megpróbálja Anikót felbíztatni, hogy Jerzyt vigye, és akkor ott lehet teljesen esélytelenül a döntőben. Egy (két, három, rengeteg) próbát megér a dolog részéről, és ha nem sikerül, akkor még mindig egál sansza van Anikó ellen egy igazi 'szépség és a szörnyeteg' párbajon.
4. (+1) Anikó – Azt hiszem hatni fog Éva aknamunkája, és a kis butus a nagy butus Jerzyt fogja párbajra vinni botor módon. (A mai adást nézve próbáltam eldönteni ki a legbutább közülük, és arra jöttem rá, hogy az, aki éppen beszél. Beleértve Lilut is.) Úgy érzem erre még rá is segíthet a rötölö, megvezetve a vidéki versenyzőt, elhitetve vele, hogy van esélye Jerzy ellen, így készítve elő Jerzy hiteles finálégyőzelmet.

több mint 14 éve
devil nórának jól megkócolnám az öcsi fejét, az egyszer biztos.

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
http://www.origo.hu/teve/20110408-problemas-villalakok-akikkel-durva-lenne-a-vv5.html?
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
LOL
Zsófi-Alekosz
Éva-Olivér
Jerzy-Gigi

Namost 1) Zsófi-Alek? 😀 2) Where is Anikó??
több mint 14 éve
LOL Aranyka azért ment Amerikába, mert nem bírta elviselni, hogy itthon csak két féle sampon van 😂 (CSSZ gyagyás-hegedűs-romanő)
több mint 14 éve
Szép gesztus lenne Alekosztól.
Az ő logikája szerint Alekosz-Éva-Jerzy hármas kell neki a döntőre, és így tudja elérni ezt a felállást a legbiztosabban.
De itt a végefelé még egy Anikó - Alekosz párbaj is kétesélyes.
Sőt, szerintem Anikó az esélyes, mivel egy Jerzy-Éva-Anikó trióból simán meg lehetne nyeretni Jerzy-vel feltünés nélkül a fődíjat, és Anikó ellen kivenni Alekoszt zseniális szerkesztői húzás lenne, mivel Anikónak még nincs párbajeredménye, így tőle a leghitelesebb egy 52-48 Alekosz ellen. Hitelesebb, minthogy a döntőben Jerzy veri le.

több mint 14 éve
Nemtom ki nézi a híradót, de ez a mély hangú faszi, aki kommentálja a királyi esküvőt..... Az egy hogy enyhén pösze, de mellé még be is alszok rajta kb. 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A végén az Anikó-Éva duma LOL, Anikó valszeg Szandikáról beszélt végig és nem Olivérről 😀 ...mondjuk a kócos próbálta előnyére alakítani a dolgot azért.
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 019 — Axel Foley
Látni akarom már Éva pofáját amikor kiesik.Bazzani
Én is megnéztem volna. De ha bekerül a fináléban legjobb nőként, akkor elégedetten távozik, azaz nem adja meg nekünk ezt a gyönyört. 😕Soldados
Nembaj. Sztem nem kell sokat várni arra,hogy a Blikk címlapjára kerüljön valami BB Évi féle élettörténettel. Ideggyógyintézet minimum. 😀

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Látni akarom már Éva pofáját amikor kiesik.Bazzani
Én is megnéztem volna. De ha bekerül a fináléban legjobb nőként, akkor elégedetten távozik, azaz nem adja meg nekünk ezt a gyönyört. 😕

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Állítólag Alek akarja kivinni Anikót,hogy megmentse Évát.Bazzani
Jó taktika lenne Alektől, akkor Anikónak lefőtt a kávé.Soldados
Taktikának jó.
Csak akkor mi a fasznak nyomta eddig a dumát arról,hogy döntsék el egymás között.
Látni akarom már Éva pofáját amikor kiesik.

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Állítólag Alek akarja kivinni Anikót,hogy megmentse Évát.Bazzani
Jó taktika lenne Alektől, akkor Anikónak lefőtt a kávé.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Állítólag Alek akarja kivinni Anikót,hogy megmentse Évát.

több mint 14 éve
A szavazásnál rosszul rakták ki a grafikát. 😊
Van ilyen baki...Sobri Jóska
áh, csak vicces kedvében volt valaki 😀
Az se volt rossz, ahogy Lilu ledöbbent 😀 Mondta is, hogy akkor ő most újraértelmezi a kérdést egy kicsit, mert nem áll össze 😀
több mint 14 éve
A szavazásnál rosszul rakták ki a grafikát. 😊
Van ilyen baki...

több mint 14 éve
Föld Napja alkalmából...
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/a-fold-napja-szandikaval-5PM45TxhvD9WnfTE#b 😀xrace77
Lyézusom 😀
Egyébként Föld napja alkalmából kímélték a környezetet, és nem mentek ki valami távoli helyszínre 😀 Találtak két növényt a bejárattól 20 méterre, oszt' jó az 😀
több mint 14 éve
xrace77 Denver Broncos 4 624
Föld Napja alkalmából...
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/a-fold-napja-szandikaval-5PM45TxhvD9WnfTE#b 😀
több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
ennyit számít, hogy kihagyok egy napot, máris van értékelhető anyag ezek szerintHöri
hát kinek mi értékelhető 😊 én jót röhögtem 😛fetomy
hát én odáig sose jutnék el, amit ti csináltok, mikor 10+ soros disputák mennek. 😀Höri
+1 😊