TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
ez konkrét info vagy adatbank ? nekem inkább szandra féle kurvának tűnik.gabtsiez volt kiírva neki és ezt is mondta 😀
amaz bietcs meg azt mondta hostess, és főiskolás volt kiírva 😀 biztos "passzívon" van
több mint 14 éve
ez konkrét info vagy adatbank ? nekem inkább szandra féle kurvának tűnik.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
ja és az új csaj, Linda Baján pókerosztó.Nagy celebképző az a hely
több mint 14 éve
pont ezt akartam írni, totál nonszensz amit korleóne művel.niki pedig hatalmas ipar, ez meg a vöröstói gibbonnal csőrőz ?
száni.
több mint 14 éve
robi=nem menőszerencsétlen 3szor pattani egy estén 😀
több mint 14 éve
Ahhoz képest, hogy a kölnit szavazták meg, az előzetesben elég szépen osztották a csajokat szódával 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Anikó kiválasztva, ime az utolsó elötti PR:1. (-) Jerzy – Nálam még mindig a villa legtopább lakója a favorit, az elmúlt héten egyértelmű főszereplő volt Gigivel együtt a járjunk-ne járjunk-járjunk-ne járjunk-sagájával. Szerintem vár még rá egy párbaj, ő lesz a kiválasztott, és így hiteles lesz a győztes karakter a végén.
2. (-) Alekosz – A hős pszichopata, aki még ki is ment volna duci kis barátnője helyett párbajra, persze ezt szerencséjére pont Éva torpedózta meg, így csak akkor kényszerül csatára, ha sikerül addig teljesen kiidegelnie Anikót. Jelenleg csak a harmadik a párbajjelöltlistán, és a PR-en is csak hajszál választja el az éllovastól.
3. (+1) Éva – Biztos megpróbálja Anikót felbíztatni, hogy Jerzyt vigye, és akkor ott lehet teljesen esélytelenül a döntőben. Egy (két, három, rengeteg) próbát megér a dolog részéről, és ha nem sikerül, akkor még mindig egál sansza van Anikó ellen egy igazi 'szépség és a szörnyeteg' párbajon.
4. (+1) Anikó – Azt hiszem hatni fog Éva aknamunkája, és a kis butus a nagy butus Jerzyt fogja párbajra vinni botor módon. (A mai adást nézve próbáltam eldönteni ki a legbutább közülük, és arra jöttem rá, hogy az, aki éppen beszél. Beleértve Lilut is.) Úgy érzem erre még rá is segíthet a rötölö, megvezetve a vidéki versenyzőt, elhitetve vele, hogy van esélye Jerzy ellen, így készítve elő Jerzy hiteles finálégyőzelmet.
több mint 14 éve
devil nórának jól megkócolnám az öcsi fejét, az egyszer biztos.
több mint 14 éve
LOL Zsófi-Alekosz
Éva-Olivér
Jerzy-Gigi
Namost 1) Zsófi-Alek? 😀 2) Where is Anikó??
több mint 14 éve
LOL Aranyka azért ment Amerikába, mert nem bírta elviselni, hogy itthon csak két féle sampon van 😂 (CSSZ gyagyás-hegedűs-romanő)
több mint 14 éve
Szép gesztus lenne Alekosztól.Az ő logikája szerint Alekosz-Éva-Jerzy hármas kell neki a döntőre, és így tudja elérni ezt a felállást a legbiztosabban.
De itt a végefelé még egy Anikó - Alekosz párbaj is kétesélyes.
Sőt, szerintem Anikó az esélyes, mivel egy Jerzy-Éva-Anikó trióból simán meg lehetne nyeretni Jerzy-vel feltünés nélkül a fődíjat, és Anikó ellen kivenni Alekoszt zseniális szerkesztői húzás lenne, mivel Anikónak még nincs párbajeredménye, így tőle a leghitelesebb egy 52-48 Alekosz ellen. Hitelesebb, minthogy a döntőben Jerzy veri le.
több mint 14 éve
Nemtom ki nézi a híradót, de ez a mély hangú faszi, aki kommentálja a királyi esküvőt..... Az egy hogy enyhén pösze, de mellé még be is alszok rajta kb. 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A végén az Anikó-Éva duma LOL, Anikó valszeg Szandikáról beszélt végig és nem Olivérről 😀 ...mondjuk a kócos próbálta előnyére alakítani a dolgot azért.
több mint 14 éve
Nembaj. Sztem nem kell sokat várni arra,hogy a Blikk címlapjára kerüljön valami BB Évi féle élettörténettel. Ideggyógyintézet minimum. 😀Látni akarom már Éva pofáját amikor kiesik.BazzaniÉn is megnéztem volna. De ha bekerül a fináléban legjobb nőként, akkor elégedetten távozik, azaz nem adja meg nekünk ezt a gyönyört. 😕Soldados
több mint 14 éve
Látni akarom már Éva pofáját amikor kiesik.BazzaniÉn is megnéztem volna. De ha bekerül a fináléban legjobb nőként, akkor elégedetten távozik, azaz nem adja meg nekünk ezt a gyönyört. 😕

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Taktikának jó.Állítólag Alek akarja kivinni Anikót,hogy megmentse Évát.BazzaniJó taktika lenne Alektől, akkor Anikónak lefőtt a kávé.Soldados
Csak akkor mi a fasznak nyomta eddig a dumát arról,hogy döntsék el egymás között.
Látni akarom már Éva pofáját amikor kiesik.
több mint 14 éve
Állítólag Alek akarja kivinni Anikót,hogy megmentse Évát.BazzaniJó taktika lenne Alektől, akkor Anikónak lefőtt a kávé.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Állítólag Alek akarja kivinni Anikót,hogy megmentse Évát.
több mint 14 éve
A szavazásnál rosszul rakták ki a grafikát. 😊áh, csak vicces kedvében volt valaki 😀
Van ilyen baki...Sobri Jóska
Az se volt rossz, ahogy Lilu ledöbbent 😀 Mondta is, hogy akkor ő most újraértelmezi a kérdést egy kicsit, mert nem áll össze 😀
több mint 14 éve
A szavazásnál rosszul rakták ki a grafikát. 😊Van ilyen baki...
több mint 14 éve
Föld Napja alkalmából...Lyézusom 😀
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/a-fold-napja-szandikaval-5PM45TxhvD9WnfTE#b 😀xrace77
Egyébként Föld napja alkalmából kímélték a környezetet, és nem mentek ki valami távoli helyszínre 😀 Találtak két növényt a bejárattól 20 méterre, oszt' jó az 😀
több mint 14 éve
Föld Napja alkalmából... http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/a-fold-napja-szandikaval-5PM45TxhvD9WnfTE#b 😀
több mint 14 éve
+1 😊hát én odáig sose jutnék el, amit ti csináltok, mikor 10+ soros disputák mennek. 😀Höriennyit számít, hogy kihagyok egy napot, máris van értékelhető anyag ezek szerintHörihát kinek mi értékelhető 😊 én jót röhögtem 😛fetomy