TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 054 — #NoStress
Nem irigykedett ő sem.
Csak megjegyezte, hogy Alekosznak megérte. És maximálisan így van.
Ahhoz képest, hogy ülhetne egy szálloda gazdasági bejáratánál 24/48-ban, ez valóban a megérte kategória.

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Egyébként látta valaki az Alekosz műsor új bemutatóját? A végén a csajszi bikiniben hát... eléggé ott van a szeren. Már az ilyen nőkért megérte Alekosznak a műsor.FViktor93
kurvaHöri
De még a legaljából. Őszintén meglep amúgy, hogy valaki ilyen nőkért irigykedik. Bocsi FViktor. 😊

több mint 14 éve
Egyébként látta valaki az Alekosz műsor új bemutatóját? A végén a csajszi bikiniben hát... eléggé ott van a szeren. Már az ilyen nőkért megérte Alekosznak a műsor.FViktor93
kurvaHöri
Ja. És nem Alekosz fizet érte 10 rugót, hanem neki fizetnek 100at. Ez az igazi rákenroll.

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
kurva

több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Egyébként látta valaki az Alekosz műsor új bemutatóját? A végén a csajszi bikiniben hát... eléggé ott van a szeren. Már az ilyen nőkért megérte Alekosznak a műsor.
több mint 14 éve
Megvan az utolsó 3 játékos, kialakult a finálé mezőnye, két kötelező, és egy meglepetésemberrel, jöjjön az utolsó PR:

1. (-) Jerzy – Toronymagas favorit, aki nem bír veszíteni, se Gombi, se Béci ellen nem tudott, csak elbír az Alekosz+Éva duóval is. Ha meg nem, hát majd a cimbik rásegítenek. Személyében igazi vv-standard győztes lenne ismét, tökéletesen illeszkedve a Szabolcs-Laci-Milo sormintába. Szociológiai alapon megérdemli, valamint igazi kedves hülye, rá senki se fog irigykedni, max. sajnálni, hogy ekkora butaságnak ekkora nyeremény a jutalma. Dehát ez egy ilyen ország, itt az élet sok egyéb területére is jellemző, hogy minél butább vagy, annál többre viheted.
2. (-) Alekosz – A verseny igazi győztese, aki innentől pár évig topceleb lesz Magyarországon, saját műsor, haknik, lagzik, könnyű kis nőcskék mind rá várnak, belekóstolhat a felső tízezer életébe, remélve, hogy majd egyszer talán ki is tudja helyesen mondani. Az ő története az igazi cinderella-sztori, amelyben a tipikus agyhalott pszichopata kisember a csúcsra jut, és ezt élvezi is. Szép volt Alekosz, csak így tovább.
3. (-) Éva – Tényleg nő nyerné a VV4-et? Kötve hiszem. Benne ennyi volt, biztos harmadik hely, így is túlteljesített. Kevesen gondolták volna, hogy egy ennyire irritáló ember végigmegy az egész játékon, megnyeri minden párbaját, de az emberek szeretik a balhét, konfrontációt, így Éva lett a női győztes (mintha lenne ilyen kategória), kiváncsian várjuk, hogy az elkövetkező években hova jut. Azért reméljük nem oda, ahova vélelmezzük.

több mint 14 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
Jerzy esélyei ugyanakkorák mint eddig 😉
Soldinak pedig: látod, a tévében nincsenek véletlenek 😊Sobri Jóska
Szerintem ezzel, hogy Anikó out nőttek az esélyei. A bent lévő négyesből egyedül Anikót láttam rá veszélyesnek, de így, hogy nincs már bent nálam jerzy az abszolút favorit.FViktor93
Már látom is a főcímeket: "A tanítvány legyőzte mesterét..." 😊

több mint 14 éve
Soldinak pedig: látod, a tévében nincsenek véletlenek 😊Sobri Jóska
Szerintem ezzel, hogy Anikó out nőttek az esélyei. A bent lévő négyesből egyedül Anikót láttam rá veszélyesnek, de így, hogy nincs már bent nálam jerzy az abszolút favorit.
több mint 14 éve
Lol bazz visszament a Boglyas? Hogy a brébe?The terrible towel
Hogy Jerzy simán nyerhesse a döntőt.

több mint 14 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Lol bazz visszament a Boglyas? Hogy a brébe?
több mint 14 éve
Soldinak pedig: látod, a tévében nincsenek véletlenek 😊

több mint 14 éve
Jerzy esélyei nálam 99%ra nőttek
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 427
Éva, én még nem hallottam elégszer. Te önmagadat adod?

bazzeg pedig úgy megnéztem vna egyszer koppanni ezt a nőt...
több mint 14 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 556 — Undertaker of the Cleveland graveyard
"Alek megoldaná a problémádat" XDDDD

több mint 14 éve
Nem tartozik az általános műveltséghez, csak értsétek meg, hogy sok embert meg érdekel.
2.000.000.000-an nézték körülbelül.
Valószínűleg nem ennek a fórumnak a törzstagjai közül, de ettől még nem kell lenézni, ha sokakat érdekel egy effajta mesevilág.
Ami nem jelent semmiféle értéket, pusztán annyit, hogy sok ember érdeklődésének középpontjában helyezkedik el.

több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 219 — Eagles fan
Valaki meg tudná nekem magyarázni, hogy az angol királyi pár esküvője, miért olyan fontos esemény, hogy mind az m1, tv2, rtl-nek is azt kell élőben adni ? Nem értem miért olyan lényeges nekünk egy ingyenélő ficsúr esküvője, meg egyébként is ki a f*szt érdekel?Dub
Ez mondjuk számomra is jó kérdés... Olyan szinten leszarom, hogy... nagyon... és gondolom nem vagyok vele egyedül 😊 Mondjuk az is lehet hogy mi vagyunk a gázosak, és a hercegi esküvő részleteinek ismerete manapság már az általános műveltséghez tartozik 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Mondj fontosabbat, ami a világon több embert érdekel a holnapi napról?
Én elfogadom, hogy egy faszság, mert magas se tartom másnak, de megkérdőjelezni, hogy az embereket kurvára érdekli meglepő. Hidd el, a hercegi esküvő igazi világesemény. Milliárd fölött lesz a nézettsége. És nem csak azért mert mindenhol ezt adják. Ha a belga hercegé lenne azé nem lenne ilyen nézett. Vilmos herceg igazi világceleb, ha van ilyen szó.
És már tudhatnád, hogy nem azt adja a kereskedelmi tévé, ami lényeges (ez a hírtévék sajátja) hanem azt, ami nagy érdeklődésre tart számot.
Ha neked kertévéd lenne, és profitot akarnál mit tennél? Nem adnád?Sobri Jóska
Ha kereskedelmi tv-m lenne, valószínűleg már csak azért is mást adnék (alternatívát nyújtva), mivel rajtam kívül még két országosan bárhol fogható csatorna adja ugyanazt. Mi az üzlet így ebben, hiszen gyakorlatilag a véletlenen múlik, hogy a 3 nagy közül melyiknek mekkora nézettséget hoz.Dub
Hát nem.
De most nem írok erről másfél oldalt, valószínűleg nem véletlenül nincs kereskedelmi tévéd, ha így gondolkozol erről.

Sobri Jóska
Azért ilyet írni mikor draft van 😛 Szégyelld magad SobriFViktor93
Tippeld meg, hogy hány embert érdekel a világon az NFL draft, és hányat a hercegi esküvő. Kábé 10-12-szeres lehet a szorzó, ha nem több, az esküvő javára.

több mint 14 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Én elfogadom, hogy egy faszság, mert magas se tartom másnak, de megkérdőjelezni, hogy az embereket kurvára érdekli meglepő. Hidd el, a hercegi esküvő igazi világesemény. Milliárd fölött lesz a nézettsége. És nem csak azért mert mindenhol ezt adják. Ha a belga hercegé lenne azé nem lenne ilyen nézett. Vilmos herceg igazi világceleb, ha van ilyen szó.
És már tudhatnád, hogy nem azt adja a kereskedelmi tévé, ami lényeges (ez a hírtévék sajátja) hanem azt, ami nagy érdeklődésre tart számot.
Ha neked kertévéd lenne, és profitot akarnál mit tennél? Nem adnád?Sobri Jóska
Ha kereskedelmi tv-m lenne, valószínűleg már csak azért is mást adnék (alternatívát nyújtva), mivel rajtam kívül még két országosan bárhol fogható csatorna adja ugyanazt. Mi az üzlet így ebben, hiszen gyakorlatilag a véletlenen múlik, hogy a 3 nagy közül melyiknek mekkora nézettséget hoz.
több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 783 — a new hope (again)
Amúgy ez a Szandra mi a faszomat keres még ott benn az Éden Hotelben? Annyira egy undorító az a nő, hogy lehánynám 😀Bruce
Jó karakter, érti a játékot, méltó ellenfele a Királynak 😀 Megbosszulta Levit is ma, fel is szállok a Pókmajom bandwagonra.shawnka
+1 , bár a wagont inkább nem bántanám , de levi kiejtése mindenképpen bosszúért kiáltott...

simán elképzelhető, hogy corleone vesztét niki fogja okozi, mert nagyon be fog rá rágni h nem hajlandó megdugni végre... 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
Amúgy ez a Szandra mi a faszomat keres még ott benn az Éden Hotelben? Annyira egy undorító az a nő, hogy lehánynám 😀Bruce
Jó karakter, érti a játékot, méltó ellenfele a Királynak 😀 Megbosszulta Levit is ma, fel is szállok a Pókmajom bandwagonra.
több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 752 — Salus populi suprema lex esto
Amúgy ez a Szandra mi a faszomat keres még ott benn az Éden Hotelben? Annyira egy undorító az a nő, hogy lehánynám 😀
több mint 14 éve
Sobri Jóska
Azért ilyet írni mikor draft van 😛 Szégyelld magad Sobri
több mint 14 éve
Valaki meg tudná nekem magyarázni, hogy az angol királyi pár esküvője, miért olyan fontos esemény, hogy mind az m1, tv2, rtl-nek is azt kell élőben adni ? Nem értem miért olyan lényeges nekünk egy ingyenélő ficsúr esküvője, meg egyébként is ki a f*szt érdekel?Dub
Ha neked kertévéd lenne, és profitot akarnál mit tennél? Nem adnád?

több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 427
megnéztem a tegnapi kihivást. szandika azt mondta, h a jerzyt hivd ki, mert ő itt van kinn és tud mindent az erőviszonyokról. ilyet mióta szabad mondani egy olyannak aki már kiesett?
több mint 14 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Valaki meg tudná nekem magyarázni, hogy az angol királyi pár esküvője, miért olyan fontos esemény, hogy mind az m1, tv2, rtl-nek is azt kell élőben adni ? Nem értem miért olyan lényeges nekünk egy ingyenélő ficsúr esküvője, meg egyébként is ki a f*szt érdekel?