TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 227 — Axel Foley
Amúgy tegnap az asszony küldött egy sms-t Anikóra. 😀Bazzani
Küldhetett volna még párat, mert sztem ebbe a párbajba már nem nyúltak bele. (Bár persze fasz se tudja 😀)Soldados
Egyet engedélyeztem. 😉
Sztem meg belenyúltak ebbe is.
Számomra hihetetlen,hogy ez a selejt Éva bárkinek is szimpatikus.

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Amúgy tegnap az asszony küldött egy sms-t Anikóra. 😀Bazzani
Küldhetett volna még párat, mert sztem ebbe a párbajba már nem nyúltak bele. (Bár persze fasz se tudja 😀)

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Biztos Jerzy nyer. Majd egy hónapja két favorit volt, Jerzy és Anikó. Ebből ani tegnap kiesett, így kb 1,15-ös oddsot adnék Jerzy sikerére. 😊Soldados
Én is így érzem.
Csak van egy olyan rossz megérzése a nejemnek (elég jók a megérzései,remélem ez pont nem),hogy ott az RTLnél valaki nagyon meg akarja ezt nyeretni Évával.
Mert semmi más esetben nem juthatna el egy ilyen országszégyene nő a hármasdöntőbe.

Amúgy tegnap az asszony küldött egy sms-t Anikóra. 😀

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Biztos Jerzy nyer. Majd egy hónapja két favorit volt, Jerzy és Anikó. Ebből ani tegnap kiesett, így kb 1,15-ös oddsot adnék Jerzy sikerére. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
A következő kieső Éva lesz.
Honnan tudom? Egyszerű.
Anikó rátette az átkot a "Hajrá Éva nyerd meg Te!" mondattal a végén.
Mert ugye eddig akinek Anikó szurkolt...

Amúgy meg tegnap Éva ruhájánál és viselkedésénél csak ez a képcserés faszság volt szánalmasabb.
Amúgy Alekosz állítólag 10millát kap az új műsoráért,tehát alighanem ő sem fog nyerni.

több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
miért ? lilu vagy valkó eszter a milleniumi problémákon matekól szabadidejében ?

nyilván nem, Anikó vszleg a legmutatósabb VV bula az egész franchise történetében, meg tud szólalni, és végre tudja hajtani a kért feladatot, ezt kismillió alkalommal láttuk az adásban.

és Rubin Kristóf is mondta, hogy terveznek valakivel hosszabb távon is, gondolom nem jerzsivel.

bárbajhoz a megjegyzésem: /me köp.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Anikóból tökéletes Ágica féle betelefonálós műsorvezető lenne. Oda nem kell nagy ész.FViktor93
Az sztem nem való neki, mert nem az a ripacskodó féle.

Sztem fogjuk viszont látni, mert jó képességű lány, a benn rejlő potenciált ki lehet használni. Aztán persze az RTL-en múlik, hogy ezt megteszi-e. Majd meglátjuk.

több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Anikóból tökéletes Ágica féle betelefonálós műsorvezető lenne. Oda nem kell nagy ész.
több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 973 — Giants fan
Ha viszont is látjuk, biztos nem olyan produkcióban, ahol a szellemi képességeit veszik túlságosan igénybe 😉
Cool tv-n valami erotikus éjszakai elmebaj tán.Sobri Jóska
na ő aztán nagyon illene oda.. 😀 Kinézetre csak.
Egyébként én sem hinném,hogy azonnal RTL-es műsorban fog szerepelni (leszámítva nyilván a meghívásokat), ahhoz ő egyáltalán nem volt központi szereplő. Komoly műsorra meg szerintem egy villalakó sem nagyon számíthat a közeljövőben, csak ilyen gagyikra, mint az Alekosz-féle, de azokhoz meg azért nem elég egy Anikó-féle karakter. Annyira nem vicces.fetomy
Én nem mondtam, hogy azonnal. 😉Soldados
Az idő nem nekik dolgozik, ha most nem tudják meglovagolni a pillanatnyi népszerűségüket akkor nagyon gyorsan eltűnnek a süllyesztőben, ahogy a többiek is.
több mint 14 éve
Hát ez van, így tényleg Jerzy nyeri a döntőt. Sebaj, anikó is sokat nyert, sztem őt tuti viszontlátjuk vmi RTL-es produkcióban, elég ügyes és tehetséges sok mindenben.Soldados
Ha viszont is látjuk, biztos nem olyan produkcióban, ahol a szellemi képességeit veszik túlságosan igénybe 😉
Egyébként én sem hinném,hogy azonnal RTL-es műsorban fog szerepelni (leszámítva nyilván a meghívásokat), ahhoz ő egyáltalán nem volt központi szereplő. Komoly műsorra meg szerintem egy villalakó sem nagyon számíthat a közeljövőben, csak ilyen gagyikra, mint az Alekosz-féle, de azokhoz meg azért nem elég egy Anikó-féle karakter. Annyira nem vicces.fetomy
Én nem mondtam, hogy azonnal. 😉

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Hát ez van, így tényleg Jerzy nyeri a döntőt. Sebaj, anikó is sokat nyert, sztem őt tuti viszontlátjuk vmi RTL-es produkcióban, elég ügyes és tehetséges sok mindenben.Soldados
Egyébként én sem hinném,hogy azonnal RTL-es műsorban fog szerepelni (leszámítva nyilván a meghívásokat), ahhoz ő egyáltalán nem volt központi szereplő. Komoly műsorra meg szerintem egy villalakó sem nagyon számíthat a közeljövőben, csak ilyen gagyikra, mint az Alekosz-féle, de azokhoz meg azért nem elég egy Anikó-féle karakter. Annyira nem vicces.
több mint 14 éve
Kétlem, kiváló képességei vannak. 😉

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 803 — #NoStress
Cool tv-n valami erotikus éjszakai elmebaj tán.

több mint 14 éve
Hát ez van, így tényleg Jerzy nyeri a döntőt. Sebaj, anikó is sokat nyert, sztem őt tuti viszontlátjuk vmi RTL-es produkcióban, elég ügyes és tehetséges sok mindenben.

több mint 14 éve
Nem irigykedett ő sem.
Csak megjegyezte, hogy Alekosznak megérte. És maximálisan így van.
Ahhoz képest, hogy ülhetne egy szálloda gazdasági bejáratánál 24/48-ban, ez valóban a megérte kategória.

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Egyébként látta valaki az Alekosz műsor új bemutatóját? A végén a csajszi bikiniben hát... eléggé ott van a szeren. Már az ilyen nőkért megérte Alekosznak a műsor.FViktor93
kurvaHöri
De még a legaljából. Őszintén meglep amúgy, hogy valaki ilyen nőkért irigykedik. Bocsi FViktor. 😊

több mint 14 éve
Egyébként látta valaki az Alekosz műsor új bemutatóját? A végén a csajszi bikiniben hát... eléggé ott van a szeren. Már az ilyen nőkért megérte Alekosznak a műsor.FViktor93
kurvaHöri
Ja. És nem Alekosz fizet érte 10 rugót, hanem neki fizetnek 100at. Ez az igazi rákenroll.

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
kurva

több mint 14 éve
Egyébként látta valaki az Alekosz műsor új bemutatóját? A végén a csajszi bikiniben hát... eléggé ott van a szeren. Már az ilyen nőkért megérte Alekosznak a műsor.
több mint 14 éve
Megvan az utolsó 3 játékos, kialakult a finálé mezőnye, két kötelező, és egy meglepetésemberrel, jöjjön az utolsó PR:

1. (-) Jerzy – Toronymagas favorit, aki nem bír veszíteni, se Gombi, se Béci ellen nem tudott, csak elbír az Alekosz+Éva duóval is. Ha meg nem, hát majd a cimbik rásegítenek. Személyében igazi vv-standard győztes lenne ismét, tökéletesen illeszkedve a Szabolcs-Laci-Milo sormintába. Szociológiai alapon megérdemli, valamint igazi kedves hülye, rá senki se fog irigykedni, max. sajnálni, hogy ekkora butaságnak ekkora nyeremény a jutalma. Dehát ez egy ilyen ország, itt az élet sok egyéb területére is jellemző, hogy minél butább vagy, annál többre viheted.
2. (-) Alekosz – A verseny igazi győztese, aki innentől pár évig topceleb lesz Magyarországon, saját műsor, haknik, lagzik, könnyű kis nőcskék mind rá várnak, belekóstolhat a felső tízezer életébe, remélve, hogy majd egyszer talán ki is tudja helyesen mondani. Az ő története az igazi cinderella-sztori, amelyben a tipikus agyhalott pszichopata kisember a csúcsra jut, és ezt élvezi is. Szép volt Alekosz, csak így tovább.
3. (-) Éva – Tényleg nő nyerné a VV4-et? Kötve hiszem. Benne ennyi volt, biztos harmadik hely, így is túlteljesített. Kevesen gondolták volna, hogy egy ennyire irritáló ember végigmegy az egész játékon, megnyeri minden párbaját, de az emberek szeretik a balhét, konfrontációt, így Éva lett a női győztes (mintha lenne ilyen kategória), kiváncsian várjuk, hogy az elkövetkező években hova jut. Azért reméljük nem oda, ahova vélelmezzük.

több mint 14 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
Jerzy esélyei ugyanakkorák mint eddig 😉
Soldinak pedig: látod, a tévében nincsenek véletlenek 😊Sobri Jóska
Szerintem ezzel, hogy Anikó out nőttek az esélyei. A bent lévő négyesből egyedül Anikót láttam rá veszélyesnek, de így, hogy nincs már bent nálam jerzy az abszolút favorit.FViktor93
Már látom is a főcímeket: "A tanítvány legyőzte mesterét..." 😊

több mint 14 éve
Soldinak pedig: látod, a tévében nincsenek véletlenek 😊Sobri Jóska
Szerintem ezzel, hogy Anikó out nőttek az esélyei. A bent lévő négyesből egyedül Anikót láttam rá veszélyesnek, de így, hogy nincs már bent nálam jerzy az abszolút favorit.
több mint 14 éve
Lol bazz visszament a Boglyas? Hogy a brébe?The terrible towel
Hogy Jerzy simán nyerhesse a döntőt.

több mint 14 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Lol bazz visszament a Boglyas? Hogy a brébe?
több mint 14 éve
Soldinak pedig: látod, a tévében nincsenek véletlenek 😊