TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Jerzy esélyei ugyanakkorák mint eddig 😉Soldinak pedig: látod, a tévében nincsenek véletlenek 😊
több mint 14 éve
Jerzy esélyei nálam 99%ra nőttek
több mint 14 éve
Éva, én még nem hallottam elégszer. Te önmagadat adod?bazzeg pedig úgy megnéztem vna egyszer koppanni ezt a nőt...
több mint 14 éve
"Alek megoldaná a problémádat" XDDDD
több mint 14 éve
Nem tartozik az általános műveltséghez, csak értsétek meg, hogy sok embert meg érdekel.2.000.000.000-an nézték körülbelül.
Valószínűleg nem ennek a fórumnak a törzstagjai közül, de ettől még nem kell lenézni, ha sokakat érdekel egy effajta mesevilág.
Ami nem jelent semmiféle értéket, pusztán annyit, hogy sok ember érdeklődésének középpontjában helyezkedik el.
több mint 14 éve
Valaki meg tudná nekem magyarázni, hogy az angol királyi pár esküvője, miért olyan fontos esemény, hogy mind az m1, tv2, rtl-nek is azt kell élőben adni ? Nem értem miért olyan lényeges nekünk egy ingyenélő ficsúr esküvője, meg egyébként is ki a f*szt érdekel?DubEz mondjuk számomra is jó kérdés... Olyan szinten leszarom, hogy... nagyon... és gondolom nem vagyok vele egyedül 😊 Mondjuk az is lehet hogy mi vagyunk a gázosak, és a hercegi esküvő részleteinek ismerete manapság már az általános műveltséghez tartozik 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Hát nem.Mondj fontosabbat, ami a világon több embert érdekel a holnapi napról?Ha kereskedelmi tv-m lenne, valószínűleg már csak azért is mást adnék (alternatívát nyújtva), mivel rajtam kívül még két országosan bárhol fogható csatorna adja ugyanazt. Mi az üzlet így ebben, hiszen gyakorlatilag a véletlenen múlik, hogy a 3 nagy közül melyiknek mekkora nézettséget hoz.Dub
Én elfogadom, hogy egy faszság, mert magas se tartom másnak, de megkérdőjelezni, hogy az embereket kurvára érdekli meglepő. Hidd el, a hercegi esküvő igazi világesemény. Milliárd fölött lesz a nézettsége. És nem csak azért mert mindenhol ezt adják. Ha a belga hercegé lenne azé nem lenne ilyen nézett. Vilmos herceg igazi világceleb, ha van ilyen szó.
És már tudhatnád, hogy nem azt adja a kereskedelmi tévé, ami lényeges (ez a hírtévék sajátja) hanem azt, ami nagy érdeklődésre tart számot.
Ha neked kertévéd lenne, és profitot akarnál mit tennél? Nem adnád?Sobri Jóska
De most nem írok erről másfél oldalt, valószínűleg nem véletlenül nincs kereskedelmi tévéd, ha így gondolkozol erről.
Tippeld meg, hogy hány embert érdekel a világon az NFL draft, és hányat a hercegi esküvő. Kábé 10-12-szeres lehet a szorzó, ha nem több, az esküvő javára.Mondj fontosabbat, ami a világon több embert érdekel a holnapi napról?Azért ilyet írni mikor draft van 😛 Szégyelld magad SobriFViktor93
Sobri Jóska
több mint 14 éve
Mondj fontosabbat, ami a világon több embert érdekel a holnapi napról?Ha kereskedelmi tv-m lenne, valószínűleg már csak azért is mást adnék (alternatívát nyújtva), mivel rajtam kívül még két országosan bárhol fogható csatorna adja ugyanazt. Mi az üzlet így ebben, hiszen gyakorlatilag a véletlenen múlik, hogy a 3 nagy közül melyiknek mekkora nézettséget hoz.
Én elfogadom, hogy egy faszság, mert magas se tartom másnak, de megkérdőjelezni, hogy az embereket kurvára érdekli meglepő. Hidd el, a hercegi esküvő igazi világesemény. Milliárd fölött lesz a nézettsége. És nem csak azért mert mindenhol ezt adják. Ha a belga hercegé lenne azé nem lenne ilyen nézett. Vilmos herceg igazi világceleb, ha van ilyen szó.
És már tudhatnád, hogy nem azt adja a kereskedelmi tévé, ami lényeges (ez a hírtévék sajátja) hanem azt, ami nagy érdeklődésre tart számot.
Ha neked kertévéd lenne, és profitot akarnál mit tennél? Nem adnád?Sobri Jóska
több mint 14 éve
+1 , bár a wagont inkább nem bántanám , de levi kiejtése mindenképpen bosszúért kiáltott...Amúgy ez a Szandra mi a faszomat keres még ott benn az Éden Hotelben? Annyira egy undorító az a nő, hogy lehánynám 😀BruceJó karakter, érti a játékot, méltó ellenfele a Királynak 😀 Megbosszulta Levit is ma, fel is szállok a Pókmajom bandwagonra.shawnka
simán elképzelhető, hogy corleone vesztét niki fogja okozi, mert nagyon be fog rá rágni h nem hajlandó megdugni végre... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Amúgy ez a Szandra mi a faszomat keres még ott benn az Éden Hotelben? Annyira egy undorító az a nő, hogy lehánynám 😀BruceJó karakter, érti a játékot, méltó ellenfele a Királynak 😀 Megbosszulta Levit is ma, fel is szállok a Pókmajom bandwagonra.
több mint 14 éve
Amúgy ez a Szandra mi a faszomat keres még ott benn az Éden Hotelben? Annyira egy undorító az a nő, hogy lehánynám 😀
több mint 14 éve
Mondj fontosabbat, ami a világon több embert érdekel a holnapi napról?Azért ilyet írni mikor draft van 😛 Szégyelld magad Sobri
Sobri Jóska
több mint 14 éve
Valaki meg tudná nekem magyarázni, hogy az angol királyi pár esküvője, miért olyan fontos esemény, hogy mind az m1, tv2, rtl-nek is azt kell élőben adni ? Nem értem miért olyan lényeges nekünk egy ingyenélő ficsúr esküvője, meg egyébként is ki a f*szt érdekel?DubMondj fontosabbat, ami a világon több embert érdekel a holnapi napról?
Ha neked kertévéd lenne, és profitot akarnál mit tennél? Nem adnád?
több mint 14 éve
megnéztem a tegnapi kihivást. szandika azt mondta, h a jerzyt hivd ki, mert ő itt van kinn és tud mindent az erőviszonyokról. ilyet mióta szabad mondani egy olyannak aki már kiesett?
több mint 14 éve
Valaki meg tudná nekem magyarázni, hogy az angol királyi pár esküvője, miért olyan fontos esemény, hogy mind az m1, tv2, rtl-nek is azt kell élőben adni ? Nem értem miért olyan lényeges nekünk egy ingyenélő ficsúr esküvője, meg egyébként is ki a f*szt érdekel?
több mint 14 éve
Nem mellesleg ezáltal Anikó is sokkal szimpibb lett sokak számára mivel szembeszállt a bunkóval + megvédte azt az Évát akivel épp harcra készül.Nem kizárt, hog ez volt a taktikája, de akkor elég szar taktika volt. Akkor inkább a jeleket kellett volna beszerválnia, mert így azért Évát eléggé beégette, lealázta, még akkor is, ha Éva is tudta, hogy mi van. Talán inkább Anikóra kellett volna rázúdítani, meg nyomatni tegnap is egész nap..Éva nem tudta és nem látta át. Alek pedig a játék ezen szakaszában szánt szándékkal nem akarta megfosztani a nézőket a cat fighttól, ezt ki is mondta, mert az szerinte nem lett volna népszerű. Ezért próbálta így. Egyrészt nem sikerült, másrészt úgy nem sikerült elérnie, hogy a el is vetette a sulykot.Soldados
Egyébként én nem hiszem, hogy távol lenne ettől a valóság. Mármint amit látunk Alekoszból, szerintem nagy különbség nem igazán lehet.fetomy
több mint 14 éve
Nem kizárt, hog ez volt a taktikája, de akkor elég szar taktika volt. Akkor inkább a jeleket kellett volna beszerválnia, mert így azért Évát eléggé beégette, lealázta, még akkor is, ha Éva is tudta, hogy mi van. Talán inkább Anikóra kellett volna rázúdítani, meg nyomatni tegnap is egész nap..Éva nem tudta és nem látta át. Alek pedig a játék ezen szakaszában szánt szándékkal nem akarta megfosztani a nézőket a cat fighttól, ezt ki is mondta, mert az szerinte nem lett volna népszerű. Ezért próbálta így. Egyrészt nem sikerült, másrészt úgy nem sikerült elérnie, hogy a el is vetette a sulykot.
Egyébként én nem hiszem, hogy távol lenne ettől a valóság. Mármint amit látunk Alekoszból, szerintem nagy különbség nem igazán lehet.fetomy

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Nem kizárt, hog ez volt a taktikája, de akkor elég szar taktika volt. Akkor inkább a jeleket kellett volna beszerválnia, mert így azért Évát eléggé beégette, lealázta, még akkor is, ha Éva is tudta, hogy mi van. Talán inkább Anikóra kellett volna rázúdítani, meg nyomatni tegnap is egész nap.. Egyébként én nem hiszem, hogy távol lenne ettől a valóság. Mármint amit látunk Alekoszból, szerintem nagy különbség nem igazán lehet.
több mint 14 éve
Én is úgy látom,hogy Alekosz Évát akarta kimenteni a párbaj alól.Csak ez a viselkedés fordítva is elsülhet. Az egyik legnagyobb Alekosz fan haverom undorítónak titulálta a viselkedését és gondolom másoknak sem tetszett.
Kíváncsi lennék,hogy milyen Alek valójában. talán olyan mint az agresszív bőrdzsekis aki tegnap volt?
több mint 14 éve
hat bennem mar kb 1.5 honap utan ez fogalmazodott meg.Persze, ez így van. Új személyiséget azért senki nem tud felvenni. (A személyiségi zavaros betegségeket most hagyjuk 😊) A személyisége megnyerő volt, s ezt meglovagolva vmi iszonyatosan nagyot játszik, óriási sakktábla ez neki és nem is kérdés, hogy Bécivel is abszolút befolyása alatt volt. Néha ugyan átlátott rajta Béci, hogy erősen kamerának szólnak az amúgy tőle teljesen szokványos, tagolt, érzelemmentes, körmönfontan megfogalmazott mondatok, de mégse tudott vele mit kezdeni. Mondjuk ez nem semmi így végigjátszani a játékot.
ez a pali pontosan tudja h mit miert es hogyan. o nem nagyzolt amikor sakkjatszmat emlegetett.
de azt is latni kell szerintem h o nem szantszandekkal jatssza a gyari barmot sok helyzetben hanem ilyen.
namost ez mar csak a szerencseje h a szemelyenek ezt az aspektusat a nezok megettek mert ugyanigy koppanhatott vna akkorat h meg az elejen eltakarodik a jatekbol vmi semleges ellenfellel szemben.
de ettol fuggetlenul ez ketsegkivul dicserendo benne a tobbi agyalagyulttal szemben h probalja nem csak a vakszerencsere hagyni azt h hogyan alakulnak a kapcsolatok odabent hanem kokemeny befolyas alatt tart mindenkit es ez alol beci sem volt szvsz kivetel h a tobbirol ne is beszeljunk.Fake

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hat bennem mar kb 1.5 honap utan ez fogalmazodott meg. ez a pali pontosan tudja h mit miert es hogyan. o nem nagyzolt amikor sakkjatszmat emlegetett.
de azt is latni kell szerintem h o nem szantszandekkal jatssza a gyari barmot sok helyzetben hanem ilyen.
namost ez mar csak a szerencseje h a szemelyenek ezt az aspektusat a nezok megettek mert ugyanigy koppanhatott vna akkorat h meg az elejen eltakarodik a jatekbol vmi semleges ellenfellel szemben.
de ettol fuggetlenul ez ketsegkivul dicserendo benne a tobbi agyalagyulttal szemben h probalja nem csak a vakszerencsere hagyni azt h hogyan alakulnak a kapcsolatok odabent hanem kokemeny befolyas alatt tart mindenkit es ez alol beci sem volt szvsz kivetel h a tobbirol ne is beszeljunk.
több mint 14 éve
Egyébként Anikó megint hihetetlenül intelligensen viselkedett. És az is tetszett ahogy utána a riportszobában elmondta, hogy áj neki veszettül, de csak azért is eldöntötte, hogy ő marad ott tovább. Mint ember - az én értékrendem szerint - messze kiemelkedik a többi közül. Kár hogy túl szenzitív és ezt a tudatosan nem mutatom, hogy fáj, ezt csak egy adott szituban tudja véghezvinni (tőle ez is igen komoly mentális erőfeszítés lehet, hogy állja az ütést az érzékeny lelke), s nem képes utána is így viselkedni. Utána viszont sajnos egy légtérben sem tud vele megmaradni, pedig ha ezt végig tudná csinálni, akkor kikészítené Alekot.Amúgy meggyőződésem, hogy Alek direkt csinálta ezt, hogy őt vigye ki Anikó, így akarta megmenteni Évát. De nem jött be neki, Ani gyáva volt hozzá. Alek nem pszichopata, hanem óriási játékos, ebben egyre biztosabb vagyok. Azt tudta, hogy rosszul venné ki magát, ha a jelekkel megakadályozná a cat fightot, de az egész más, ha Anikó választja ki őt. Erre játszott rá. Ahogy megkapta Anikó a jelet, akkor kezdte el a parasztkodást Alek. Alek próbál(t) üzenni Évának ("Te okos vagy, semmi sem az, aminek látszik"), de ő nem érti meg. Alek óriási játékos. Nem pszichopata, egyszerűen giga nagy önkontrollja van, aki azért jött be, hogy megnyerje a játékot. De nem olyan győzelmi szándékkal, ahogy a naív többiek, adom magam és tuti én vagyok a legszimpibb, hanem kegyetlenül nagy mentális, érzelmi, taktikai és színészi játékot nyújtva tudatosan. (erre már akkor volt utalás, amikor az exek egyesével aggatták a villalakókat, majd Olivér mondta is neki utána, hogy most sok mindent megértett, és bizony én is, bár már korábban megfogalmazódott bennem ez a sejtés) És nagyon élénken él bennem az a mondat, amit szintén Olivérnek mondott: "Én akkor teszek a legtöbbet Éváért, amikor azt hiszi, a legjobban bántom"

több mint 14 éve
a Pókmajom koppani fog....a két kitöltött tesztnek lesz jelentősége..,vagy bukja a védettséget a sok mínusz miatt vagy Corleone a legtöbb plusz miatt választhat majd.... :cool:Keanoszerintem a legtöbb pluszt inkább a Pápa kapja majd, nem Korleone.
a minuszokban pedig lehet Pókmajon, de Jenni sem kizárt. Annyit vinnyog, simán bennevan. Főleg, ha nem látták bele a fiúk előre, hogy taktikusan írjanak. (márpedig ezek nem tudnak semmit előre 😀)
több mint 14 éve
a Pókmajom koppani fog....a két kitöltött tesztnek lesz jelentősége..,vagy bukja a védettséget a sok mínusz miatt vagy Corleone a legtöbb plusz miatt választhat majd.... :cool:

több mint 14 éve
Hát azért az nagyon odabaszna 😀