TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 054 — #NoStress
http://comment.blog.hu/2011/05/06/jerzyt_akarja_nyertesnek_az_rtl_klub

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jerzy-t most eléggé elkezdték összetákolni a fináléra, Évát meg igyekeznek leépíteni, alig mutattak róla vmit. az összefoglalóban. Mondjuk több, mint kínos lenne egy Éva győzelem ez való igaz. A Mester műsora egyből indul a finálé után? 😀 Lehet neki az lesz az igazi főnyeremény majd., bár az eddigi csajok, akik jelentkeztek, eléggé borzasztóak.
több mint 14 éve
Csak nekem furcsa, vagy az Alekosz "rájátszás" alig több, mint egy hónapig fog tartani. Azt írják, hogy 16 ribanc költözik be, és a Mester 2 naponta küld egyet haza közülük. Nem mondom, hogy fél évig kellene húzni, de elég hamar le kivánják rendezni a dolgot.GRAFI
nem egyet küld, hanem legalább négyet. a vége felé potyognak csak egyesével.

amúgy nem furcsa, mert a tévék a nyári szezonban nem szeretnek költséges műsorokat adni, mert ráfizetnek.Höri
Így van, nyáron a kutya nem néz tévét, legalábbis reklámozói szempontból, ezt hívják uborkaszezonnak.
Ez az Alekoszos műsor a vv4 népszerűségének még 1 hónappal történő kitolása, meglovagolása, júniustól a kutyát nem érdekli, ősztől meg ha rábólintanak vv5.

több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
Csak nekem furcsa, vagy az Alekosz "rájátszás" alig több, mint egy hónapig fog tartani. Azt írják, hogy 16 ribanc költözik be, és a Mester 2 naponta küld egyet haza közülük. Nem mondom, hogy fél évig kellene húzni, de elég hamar le kivánják rendezni a dolgot.GRAFI

amúgy nem furcsa, mert a tévék a nyári szezonban nem szeretnek költséges műsorokat adni, mert ráfizetnek.Höri
Nem mellesleg sztem ez nem lesz akkora műsor.
Alekoszban pont az az érdekes,hogy visszautasítják a nők.

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

amúgy nem furcsa, mert a tévék a nyári szezonban nem szeretnek költséges műsorokat adni, mert ráfizetnek.

több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Csak nekem furcsa, vagy az Alekosz "rájátszás" alig több, mint egy hónapig fog tartani. Azt írják, hogy 16 ribanc költözik be, és a Mester 2 naponta küld egyet haza közülük. Nem mondom, hogy fél évig kellene húzni, de elég hamar le kivánják rendezni a dolgot.
több mint 14 éve
Mivel a vv4 nagyon bejött sokan szeretnének vv5-t is.
De még nem volt hivatalos döntés róla, mint ahogy az egész őszi műsortervről csak május végén döntenek.

több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
xfactorral együtt? Mondjuk nekem nemlenne gond, már egész belejöttem 😛fetomy
Sok köze nincs a kettőnek egymáshoz szerintem 😀
több mint 14 éve
catattack 3 520
Egyik ismerősöm vőlegényét hívták őszre dolgozni a VV-ba. Operatőr a gyerek. Nem tudom mennyire lehet kiforrott dolog.
Valaki biztos tudja... 😉
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
xfactorral együtt? Mondjuk nekem nemlenne gond, már egész belejöttem 😛
több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 867 — Giants fan
Olyat hallottam, hogy ősszel VV5.catattack
😕
több mint 14 éve
catattack 3 520
Olyat hallottam, hogy ősszel VV5.
több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
bejött a tipp, Button OUT

Holnap a Pápa megy Alíz mögé, Lacika megy haza. Attilának megmarad PókmajomHöri
pandorán még csak unalmas kérdések lesznek, majd csütörtökön 😛
több mint 14 éve

Holnap a Pápa megy Alíz mögé, Lacika megy haza. Attilának megmarad Pókmajom

több mint 14 éve

Holnap a Pápa megy Alíz mögé, Lacika megy haza. Attilának megmarad Pókmajom

több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 783 — a new hope (again)
jelen esetben ez csak félig igaz, mert sztem az édenbe tespedő nők mindegyike a vállalható kategóriába tartozik...

ha kimondott bányarémek volnának akkor azt mondom, hogy... lehet ott bőven annyit inni... 😂

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
hiába, bizonyos emberek nem tartják magukat a lyuk-lyuk csak a keret más elvhez

több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 783 — a new hope (again)
nem irigyellek ám titeket... kizárnának egy rakás picsával vhova a karib térségbe v hova, h egész nap napozzatok és bulizzatok, nyaraljatok és jól érezzétek magatok, erre az amúgy összes simán vállalható csajba belekötnétek kibe a sonkái, kibe a mittom én miei miatt.... :/ 😀

anett és ágica beküldése sztem is aleknak jutalomjáték... 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
a danit lelőlő csajt én is pisztolyoztam volna.
kriszta is bejövős, többit bottal sem

több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
na miért nem ? 😀

_annyira_ nem érzem gáznak a helyzetet, de tény h meg lehetett volna oldani jobban is.
nikolett (c Höri) így 10 000 kmről is szerelem 😀, kriszta teljesen vállalható volt, Jenny is, amíg nem szólal meg. igazából zsömike volt nagyon vakvágány.
aztán ott volt még a csaj aki kitette danit, de csak pár napra maradt, igen jó áru volt, és hát a pisztolyfüggő pókmajom aki legalább megtölti a pénteki adást.

btw, az aréna plazaban gyűjtik a jó népet, lehet küldeni a kedves ismerősöket, én már küldtem párat, aki garantáltan emelné a műsor színvonalát.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
igazad lehet, főleg, hogy így belegondolok utóbbi időben azon arcok mentek el akik nem nagyon tettek hozzá a műsor szórakoztató részéhez. gábor is rég eltűnt, és sztem a lassúbeszédű se sokáig beszél már lassan. főleg hogy az ő csaja nagymellű (nagypicsájú) amit külön kiemelt az új arc.gabtsi
félelmetes mekkora sonkái vannak ennek a dettinek.
csajok castingja epic fail, srácokéról nem tudok nyilatkozni

több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
Ezzel a VV Anett VV Ágica IQ páros beküldéssel megint Alekosz népszerűségének kedveznek.
Sztem Ő vagy Éva nyer.
Műsor ide, földön fetrengés oda.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A múlt heti tesztlapnak még lesz jelentősége a fiúknál is...valaki a " régiek " közül védett lesz...Keano
a tippem szent dánielHöri
kinek lehet szimpatikus a bentiek kozul az a felhomokos korleoneszolga ?
prolirobertre tennem a voksom.
több mint 14 éve
A múlt heti tesztlapnak még lesz jelentősége a fiúknál is...valaki a " régiek " közül védett lesz...Keano
a tippem szent dániel

több mint 14 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 060 — Falcons Fan
A múlt heti tesztlapnak még lesz jelentősége a fiúknál is...valaki a " régiek " közül védett lesz...