TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Olyat hallottam, hogy ősszel VV5.catattack
😕
több mint 14 éve
catattack 3 520
Olyat hallottam, hogy ősszel VV5.
több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 583 — Tyrone Creek
bejött a tipp, Button OUT

Holnap a Pápa megy Alíz mögé, Lacika megy haza. Attilának megmarad PókmajomHöri
pandorán még csak unalmas kérdések lesznek, majd csütörtökön 😛
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

Holnap a Pápa megy Alíz mögé, Lacika megy haza. Attilának megmarad Pókmajom

több mint 14 éve

Holnap a Pápa megy Alíz mögé, Lacika megy haza. Attilának megmarad Pókmajom

több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
jelen esetben ez csak félig igaz, mert sztem az édenbe tespedő nők mindegyike a vállalható kategóriába tartozik...

ha kimondott bányarémek volnának akkor azt mondom, hogy... lehet ott bőven annyit inni... 😂

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
hiába, bizonyos emberek nem tartják magukat a lyuk-lyuk csak a keret más elvhez

több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
nem irigyellek ám titeket... kizárnának egy rakás picsával vhova a karib térségbe v hova, h egész nap napozzatok és bulizzatok, nyaraljatok és jól érezzétek magatok, erre az amúgy összes simán vállalható csajba belekötnétek kibe a sonkái, kibe a mittom én miei miatt.... :/ 😀

anett és ágica beküldése sztem is aleknak jutalomjáték... 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
a danit lelőlő csajt én is pisztolyoztam volna.
kriszta is bejövős, többit bottal sem

több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
na miért nem ? 😀

_annyira_ nem érzem gáznak a helyzetet, de tény h meg lehetett volna oldani jobban is.
nikolett (c Höri) így 10 000 kmről is szerelem 😀, kriszta teljesen vállalható volt, Jenny is, amíg nem szólal meg. igazából zsömike volt nagyon vakvágány.
aztán ott volt még a csaj aki kitette danit, de csak pár napra maradt, igen jó áru volt, és hát a pisztolyfüggő pókmajom aki legalább megtölti a pénteki adást.

btw, az aréna plazaban gyűjtik a jó népet, lehet küldeni a kedves ismerősöket, én már küldtem párat, aki garantáltan emelné a műsor színvonalát.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
igazad lehet, főleg, hogy így belegondolok utóbbi időben azon arcok mentek el akik nem nagyon tettek hozzá a műsor szórakoztató részéhez. gábor is rég eltűnt, és sztem a lassúbeszédű se sokáig beszél már lassan. főleg hogy az ő csaja nagymellű (nagypicsájú) amit külön kiemelt az új arc.gabtsi
félelmetes mekkora sonkái vannak ennek a dettinek.
csajok castingja epic fail, srácokéról nem tudok nyilatkozni

több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 019 — Axel Foley
Ezzel a VV Anett VV Ágica IQ páros beküldéssel megint Alekosz népszerűségének kedveznek.
Sztem Ő vagy Éva nyer.
Műsor ide, földön fetrengés oda.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A múlt heti tesztlapnak még lesz jelentősége a fiúknál is...valaki a " régiek " közül védett lesz...Keano
a tippem szent dánielHöri
kinek lehet szimpatikus a bentiek kozul az a felhomokos korleoneszolga ?
prolirobertre tennem a voksom.
több mint 14 éve
A múlt heti tesztlapnak még lesz jelentősége a fiúknál is...valaki a " régiek " közül védett lesz...Keano
a tippem szent dániel

több mint 14 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
A múlt heti tesztlapnak még lesz jelentősége a fiúknál is...valaki a " régiek " közül védett lesz...

több mint 14 éve
igazad lehet, főleg, hogy így belegondolok utóbbi időben azon arcok mentek el akik nem nagyon tettek hozzá a műsor szórakoztató részéhez. gábor is rég eltűnt, és sztem a lassúbeszédű se sokáig beszél már lassan. főleg hogy az ő csaja nagymellű (nagypicsájú) amit külön kiemelt az új arc.

több mint 14 éve
btw, egy niki siget csinálhatna nekem vki 😀gabtsi
hehe 😀 felírtam.

szerintem Gábort csapja ki Lacika. Vele azért nagy kárt nem okozna, és rejtélyes okból még Alíz is bejön neki saját elmondása szerint.

több mint 14 éve
hálisten a szerkesztők is hozzáteszik a magukét a műsorhoz.

komoly rész vót! lesz még itt korleóne pókmajom tandem.

btw, egy niki siget csinálhatna nekem vki 😀

több mint 14 éve
Tudtam, hogy valami klasszikus....köszi.... :cool:

több mint 14 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 535 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Alekosz és Éva tespedése alatt melyik western film zenéje megy ????Keano
Volt egyszer egy vadnyugat

http://www.youtube.com/watch?v=uosnQ3g-f7U

több mint 14 éve
Alekosz és Éva tespedése alatt melyik western film zenéje megy ????

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
Amúgy tegnap az asszony küldött egy sms-t Anikóra. 😀Bazzani
Küldhetett volna még párat, mert sztem ebbe a párbajba már nem nyúltak bele. (Bár persze fasz se tudja 😀)Soldados
Miért pont ebbe ne nyúltak volna bele, ha ilyen szoros volt, és pár száz szavazattal (30-40ezer forintból) bele lehet nyúlni.
Ha eleve 70-30 lett volna, akkor nem, de így, hogy valószínűleg tényleg pár ezer szavazatot kapott mindkét lány meg nem állt semmiből.
Mondhatni "alkalom szüli a tolvajt" alapon.
Szerintem Anikó alkalmatlan bármilyen tévés megjelenésre, de ezt sajnos sok valóbana tévében megjelenő emberről elmondhatom, így ez nem kritérium ezek szerint. 😊
Én a "nem kap komoly melót a tévénél Anikó" mellé teszem a voksomat, de ahol Győzike műsort vezethet, miközben se beszélni nem tud, se agya nincs, és még csak igazán nem is népszerű, ott elismerem, minden megeshet.
Viszont azt kizártnak tartom, hogy Éva nyerjen, semmilyen mintázatba nem illik bele, de pusztán polgárpukkasztásból azt mondom jó poén lenne.

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Nekem a földre vetés például hiperszánalom. Anikó ismét kulturált volt, mint mindig, és talán az önmagához képest visszafogott azért tűnt megint szánalmasnak, mert egymáshoz viszonyítva ég és föld a két nő viselkedésileg.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Nem most mondta neki, hanem a Gigi-Éva párbajról Évát várta vissza 😊 Az volt az egyetlen 😊

ja, aszittem valami új 😛
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 019 — Axel Foley
A következő kieső Éva lesz.
Honnan tudom? Egyszerű.
Anikó rátette az átkot a "Hajrá Éva nyerd meg Te!" mondattal a végén.
Mert ugye eddig akinek Anikó szurkolt...

Amúgy meg tegnap Éva ruhájánál és viselkedésénél csak ez a képcserés faszság volt szánalmasabb.
Amúgy Alekosz állítólag 10millát kap az új műsoráért,tehát alighanem ő sem fog nyerni.Bazzani
Igen, az eddigi egyetlen kivétel Éva volt 😛
Egyébként eltekintve attól, hogy szerintem Évának kifejezetten előnyös, míg Anikónak teljesen előnytelen ruhát választottak, azt mond már meg, hogy konkrétan a tegnapi viselkedésében mi volt szánalmas Évának? Meg a képcserével sem értem mi a gond, nyilvánvaló, hogy poént akartak, mivel mindenki tudja már, hogy ki hol van. Tegnap beszéltük pont, hogy minek fantomképezni, mikor mindenki tudja, hogy bal oldalt és jobb oldalt kik vannak. Szeirntem kifejezetten jó ötlet volt megcserélni 😊fetomy
Mivel Anikó a párbaj után mondta ezt Évának így még nem lehet kivétel.

És hogy mi nem volt szimpatikus?
1. E a mindent megmagyarázok,jelentkezek szarság. Semmit nem tudott Anikó végigmondani, Éva már mondta is a saját igazát. Főleg úgy,hogy Anikó nem is támadta.
2.Amikor égett a ház (50-50% képekkel memutatva) egyből elkezdett támadni (Én csak Alekosszal barátkozok,bezzeg Anikó...ordítva ugye).
3. Sírva rohant Aikóhoz a héten,hogy Alekosz mekkora gyökér, Anikó vígasztalta,majd ezt a párbajon ellene fordította. mégpedig,hogy anikó beleszól az ő dolgukba.
4. Éva úgy nézett ki abban a ruhában mint egy 40éves nő aki 20nak akar kinézni. Anikóra amúgy tényleg adhattak volna jobb ruhát.