TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
A következő kieső Éva lesz.
Honnan tudom? Egyszerű.
Anikó rátette az átkot a "Hajrá Éva nyerd meg Te!" mondattal a végén.
Mert ugye eddig akinek Anikó szurkolt...

Amúgy meg tegnap Éva ruhájánál és viselkedésénél csak ez a képcserés faszság volt szánalmasabb.
Amúgy Alekosz állítólag 10millát kap az új műsoráért,tehát alighanem ő sem fog nyerni.Bazzani
Igen, az eddigi egyetlen kivétel Éva volt 😛
Egyébként eltekintve attól, hogy szerintem Évának kifejezetten előnyös, míg Anikónak teljesen előnytelen ruhát választottak, azt mond már meg, hogy konkrétan a tegnapi viselkedésében mi volt szánalmas Évának? Meg a képcserével sem értem mi a gond, nyilvánvaló, hogy poént akartak, mivel mindenki tudja már, hogy ki hol van. Tegnap beszéltük pont, hogy minek fantomképezni, mikor mindenki tudja, hogy bal oldalt és jobb oldalt kik vannak. Szeirntem kifejezetten jó ötlet volt megcserélni 😊
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 019 — Axel Foley
Amúgy tegnap az asszony küldött egy sms-t Anikóra. 😀Bazzani
Küldhetett volna még párat, mert sztem ebbe a párbajba már nem nyúltak bele. (Bár persze fasz se tudja 😀)Soldados
Egyet engedélyeztem. 😉
Sztem meg belenyúltak ebbe is.
Számomra hihetetlen,hogy ez a selejt Éva bárkinek is szimpatikus.

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Amúgy tegnap az asszony küldött egy sms-t Anikóra. 😀Bazzani
Küldhetett volna még párat, mert sztem ebbe a párbajba már nem nyúltak bele. (Bár persze fasz se tudja 😀)

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Biztos Jerzy nyer. Majd egy hónapja két favorit volt, Jerzy és Anikó. Ebből ani tegnap kiesett, így kb 1,15-ös oddsot adnék Jerzy sikerére. 😊Soldados
Én is így érzem.
Csak van egy olyan rossz megérzése a nejemnek (elég jók a megérzései,remélem ez pont nem),hogy ott az RTLnél valaki nagyon meg akarja ezt nyeretni Évával.
Mert semmi más esetben nem juthatna el egy ilyen országszégyene nő a hármasdöntőbe.

Amúgy tegnap az asszony küldött egy sms-t Anikóra. 😀

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Biztos Jerzy nyer. Majd egy hónapja két favorit volt, Jerzy és Anikó. Ebből ani tegnap kiesett, így kb 1,15-ös oddsot adnék Jerzy sikerére. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
A következő kieső Éva lesz.
Honnan tudom? Egyszerű.
Anikó rátette az átkot a "Hajrá Éva nyerd meg Te!" mondattal a végén.
Mert ugye eddig akinek Anikó szurkolt...

Amúgy meg tegnap Éva ruhájánál és viselkedésénél csak ez a képcserés faszság volt szánalmasabb.
Amúgy Alekosz állítólag 10millát kap az új műsoráért,tehát alighanem ő sem fog nyerni.

több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
miért ? lilu vagy valkó eszter a milleniumi problémákon matekól szabadidejében ?

nyilván nem, Anikó vszleg a legmutatósabb VV bula az egész franchise történetében, meg tud szólalni, és végre tudja hajtani a kért feladatot, ezt kismillió alkalommal láttuk az adásban.

és Rubin Kristóf is mondta, hogy terveznek valakivel hosszabb távon is, gondolom nem jerzsivel.

bárbajhoz a megjegyzésem: /me köp.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Anikóból tökéletes Ágica féle betelefonálós műsorvezető lenne. Oda nem kell nagy ész.FViktor93
Az sztem nem való neki, mert nem az a ripacskodó féle.

Sztem fogjuk viszont látni, mert jó képességű lány, a benn rejlő potenciált ki lehet használni. Aztán persze az RTL-en múlik, hogy ezt megteszi-e. Majd meglátjuk.

több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Anikóból tökéletes Ágica féle betelefonálós műsorvezető lenne. Oda nem kell nagy ész.
több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Ha viszont is látjuk, biztos nem olyan produkcióban, ahol a szellemi képességeit veszik túlságosan igénybe 😉
Cool tv-n valami erotikus éjszakai elmebaj tán.Sobri Jóska
na ő aztán nagyon illene oda.. 😀 Kinézetre csak.
Egyébként én sem hinném,hogy azonnal RTL-es műsorban fog szerepelni (leszámítva nyilván a meghívásokat), ahhoz ő egyáltalán nem volt központi szereplő. Komoly műsorra meg szerintem egy villalakó sem nagyon számíthat a közeljövőben, csak ilyen gagyikra, mint az Alekosz-féle, de azokhoz meg azért nem elég egy Anikó-féle karakter. Annyira nem vicces.fetomy
Én nem mondtam, hogy azonnal. 😉Soldados
Az idő nem nekik dolgozik, ha most nem tudják meglovagolni a pillanatnyi népszerűségüket akkor nagyon gyorsan eltűnnek a süllyesztőben, ahogy a többiek is.
több mint 14 éve
Hát ez van, így tényleg Jerzy nyeri a döntőt. Sebaj, anikó is sokat nyert, sztem őt tuti viszontlátjuk vmi RTL-es produkcióban, elég ügyes és tehetséges sok mindenben.Soldados
Ha viszont is látjuk, biztos nem olyan produkcióban, ahol a szellemi képességeit veszik túlságosan igénybe 😉
Egyébként én sem hinném,hogy azonnal RTL-es műsorban fog szerepelni (leszámítva nyilván a meghívásokat), ahhoz ő egyáltalán nem volt központi szereplő. Komoly műsorra meg szerintem egy villalakó sem nagyon számíthat a közeljövőben, csak ilyen gagyikra, mint az Alekosz-féle, de azokhoz meg azért nem elég egy Anikó-féle karakter. Annyira nem vicces.fetomy
Én nem mondtam, hogy azonnal. 😉

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Hát ez van, így tényleg Jerzy nyeri a döntőt. Sebaj, anikó is sokat nyert, sztem őt tuti viszontlátjuk vmi RTL-es produkcióban, elég ügyes és tehetséges sok mindenben.Soldados
Egyébként én sem hinném,hogy azonnal RTL-es műsorban fog szerepelni (leszámítva nyilván a meghívásokat), ahhoz ő egyáltalán nem volt központi szereplő. Komoly műsorra meg szerintem egy villalakó sem nagyon számíthat a közeljövőben, csak ilyen gagyikra, mint az Alekosz-féle, de azokhoz meg azért nem elég egy Anikó-féle karakter. Annyira nem vicces.
több mint 14 éve
Kétlem, kiváló képességei vannak. 😉

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
Cool tv-n valami erotikus éjszakai elmebaj tán.

több mint 14 éve
Hát ez van, így tényleg Jerzy nyeri a döntőt. Sebaj, anikó is sokat nyert, sztem őt tuti viszontlátjuk vmi RTL-es produkcióban, elég ügyes és tehetséges sok mindenben.

több mint 14 éve
Nem irigykedett ő sem.
Csak megjegyezte, hogy Alekosznak megérte. És maximálisan így van.
Ahhoz képest, hogy ülhetne egy szálloda gazdasági bejáratánál 24/48-ban, ez valóban a megérte kategória.

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Egyébként látta valaki az Alekosz műsor új bemutatóját? A végén a csajszi bikiniben hát... eléggé ott van a szeren. Már az ilyen nőkért megérte Alekosznak a műsor.FViktor93
kurvaHöri
De még a legaljából. Őszintén meglep amúgy, hogy valaki ilyen nőkért irigykedik. Bocsi FViktor. 😊

több mint 14 éve
Egyébként látta valaki az Alekosz műsor új bemutatóját? A végén a csajszi bikiniben hát... eléggé ott van a szeren. Már az ilyen nőkért megérte Alekosznak a műsor.FViktor93
kurvaHöri
Ja. És nem Alekosz fizet érte 10 rugót, hanem neki fizetnek 100at. Ez az igazi rákenroll.

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
kurva

több mint 14 éve
Egyébként látta valaki az Alekosz műsor új bemutatóját? A végén a csajszi bikiniben hát... eléggé ott van a szeren. Már az ilyen nőkért megérte Alekosznak a műsor.
több mint 14 éve
Megvan az utolsó 3 játékos, kialakult a finálé mezőnye, két kötelező, és egy meglepetésemberrel, jöjjön az utolsó PR:

1. (-) Jerzy – Toronymagas favorit, aki nem bír veszíteni, se Gombi, se Béci ellen nem tudott, csak elbír az Alekosz+Éva duóval is. Ha meg nem, hát majd a cimbik rásegítenek. Személyében igazi vv-standard győztes lenne ismét, tökéletesen illeszkedve a Szabolcs-Laci-Milo sormintába. Szociológiai alapon megérdemli, valamint igazi kedves hülye, rá senki se fog irigykedni, max. sajnálni, hogy ekkora butaságnak ekkora nyeremény a jutalma. Dehát ez egy ilyen ország, itt az élet sok egyéb területére is jellemző, hogy minél butább vagy, annál többre viheted.
2. (-) Alekosz – A verseny igazi győztese, aki innentől pár évig topceleb lesz Magyarországon, saját műsor, haknik, lagzik, könnyű kis nőcskék mind rá várnak, belekóstolhat a felső tízezer életébe, remélve, hogy majd egyszer talán ki is tudja helyesen mondani. Az ő története az igazi cinderella-sztori, amelyben a tipikus agyhalott pszichopata kisember a csúcsra jut, és ezt élvezi is. Szép volt Alekosz, csak így tovább.
3. (-) Éva – Tényleg nő nyerné a VV4-et? Kötve hiszem. Benne ennyi volt, biztos harmadik hely, így is túlteljesített. Kevesen gondolták volna, hogy egy ennyire irritáló ember végigmegy az egész játékon, megnyeri minden párbaját, de az emberek szeretik a balhét, konfrontációt, így Éva lett a női győztes (mintha lenne ilyen kategória), kiváncsian várjuk, hogy az elkövetkező években hova jut. Azért reméljük nem oda, ahova vélelmezzük.

több mint 14 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
Jerzy esélyei ugyanakkorák mint eddig 😉
Soldinak pedig: látod, a tévében nincsenek véletlenek 😊Sobri Jóska
Szerintem ezzel, hogy Anikó out nőttek az esélyei. A bent lévő négyesből egyedül Anikót láttam rá veszélyesnek, de így, hogy nincs már bent nálam jerzy az abszolút favorit.FViktor93
Már látom is a főcímeket: "A tanítvány legyőzte mesterét..." 😊

több mint 14 éve
Jerzy esélyei ugyanakkorák mint eddig 😉
Soldinak pedig: látod, a tévében nincsenek véletlenek 😊Sobri Jóska
Szerintem ezzel, hogy Anikó out nőttek az esélyei. A bent lévő négyesből egyedül Anikót láttam rá veszélyesnek, de így, hogy nincs már bent nálam jerzy az abszolút favorit.
több mint 14 éve
Lol bazz visszament a Boglyas? Hogy a brébe?The terrible towel
Hogy Jerzy simán nyerhesse a döntőt.

több mint 14 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Lol bazz visszament a Boglyas? Hogy a brébe?